Written by AbangNara | June 12th, 2009

nurfarahin jamsari

Lama betul tak dengar khabar bekas pengacara TV3 Nurfarahin Jamsari nie. Alhamdulillah dah bertudung pun dia. Cantik betul dan sejuk mata memandang bila tengok gambar terbaru Nurfarahin Jamsari nie.

Lagi gambar Nurfarahin Jamsari dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nurfarahin jamsari

nurfarahin jamsari

nurfarahin jamsari

nurfarahin jamsari

63 responses to (GAMBAR)Nurfarahin Jamsari

  1. meor iszwan says:

    alhamdulillah….

  2. puteriaquarius81 says:

    cantiknya dia ….

  3. naurah says:

    sebaik-baik perhiasan adalah wanita soleha..
    semoga tetap istiqomah melakukan amal walaupun sedikit…
    amiin.

  4. aries_april says:

    alhmdlh….
    aries x thu la bla..

  5. apple_green says:

    Emmm gambar ni dalam blog promotion untuk tudung yang dowang pakai.
    ape name eh tudung ni?? lupe dah…
    de zahra rasenye…
    tul tak kak nara

  6. Zaza Muhammad says:

    alhamdulillah…

  7. jojio says:

    Tapi nampak rambut ckit….

    • bahulu hangit says:

      nmpk ank rambut..ok la tu..nnti suh die pakai serkup dulu sblm pkai tdg erk…
      die ni mmg cntk pon..penah mjadi kegilaan ramai suatu masa dulu…smpai akak sedara aku kasi name nurfarahin ni kt ank die..

      • jerneh says:

        MJ jugak ke dia ni?

        • bahulu hangit says:

          die x MJ tp die ade kes dulu…time die bergelar wife org die kene tgkp khalwat with staff tv3 gak…so skrg die dh jd wife org tv3 tula..ex-husband die cerai kan die coz die telah menconteng arang ke muke suami die…that’s why la pas pd tu die dh xkuar2 tv3…just keje blkg tabir…before tu die pengacara WHI…itu yg aku dgr2..kalo salah i’m sori

        • zatul says:

          betul la tu…bgs la klu dah berubah…

        • Salam, tak baik dedahkan keburukan orang,,,,nanti kat akhirat Allah akan bukak keaiban kita pulak.

  8. jerneh says:

    badan pun mentenen lagi… gugugaga..

    AA… sila pakai tudung.. paling tidak pun tudung saji jadi lah… :-P

  9. badboy says:

    bila la fesyen tudung terbaru nak kuar ek?
    n nape tak da yg nak tiru dato siti punya syle tundung ar..

    • bahulu hangit says:

      dulu tdg name dato’ K pon ade tp dato’ K tu xpenah pkai tdg…btpe la letak name die..tdg ct tu mcm tdg saji…sape nk ikut..baik aku pkai serkup mak aku dr tiru pesyen tdg die…

  10. naurah says:

    Ambil ksempatn peluang baik yg diberi kpd kita di Malaysia oleh krajaan.
    – tk dikenakn sebrng sekatn utk brtudung.
    – tk perlu mperjuangkn hak wanita mnutup aurat banding negara asing.
    kalo tak kita siapa lagi.. moga ada jalnny nnti buat aries_april.. amiinn.

  11. aries_april says:

    amboi jerneh bhulu….
    ngata orng…
    tpi xper la…
    slah aries jga yg xpkai…
    xtrbuka lgi nk pkai…
    insylh…
    lpas kawen kot…
    tpi xmau la pkai cam CT…
    bt orng kta ja…
    nk pkai cam erma fatima…
    :-) HAHAHAHA

    pe pn..
    aries still hrmt lgo orng yg pkai tdung…
    klau ada mjlis doa slmt, orng mati ker., p kubur..
    n ape2x melibat kan kita prlu pkai tdng time pgi tmpt tu…
    aries sntiasa hrmt…
    aries akn pkai….

    • bahulu hangit says:

      bahulu x kate aries pn la…jerneh yg suh aries pkai tdg…bahulu ckp mane die tau aries ni betudung ke x..die kenal ke aries sblm ni..
      pape pon kite jgn nilai org dr luaran..bertudung pon tp hati busuk btpe tp mmg la wanita islam ni wajib bertudung..
      tp bahulu pkai tdg pon xmcm wanita2 solehah yg lain…pkai tdg tp menmpk dada…xdek mkne nyer kan..

  12. aries_april says:

    ya bhulu…
    orng pkai tdng pn saper tau jht atau tk…
    cam aries p KL last week…
    aries ada la book hotel ni…
    dtng la sorang mamat ni….(handsome betul. klau skali pndang cam rashad baba…enth2x dia….) :-)
    time aries nk kluar tu, aries ada la dngr dia ckap nk blik utk 4 jam…
    aries brjalan kluar n pusing2x ngan cousin aries….
    skli tngok awek dia kat krta….
    pkai tdung litup….
    mmg cun.
    nk bt per klau saja2x nk book hotel.
    tngah hri lak tu.
    malu jga la dia kat kmi…
    tpi kami bt tk thu ja…

    nk kta dia orng ti orng luar…
    no plat keta wilayah….
    awek dia pn bawa handbag ja…
    xkan orng jauh kot…

    hahaha…
    fikir sndiri la ya?
    aries dh thu jwpn nya…

    • yula says:

      tak suma pakai tdung tu orang baik n tak suma orang yg pakai tu tak baik.tak semestinya orang yg tak pakai tudung tu tak baik.saya ni kadang2 pakai kadang2 tak tu yg tak baiknya hee…hee..tp tak mcm dt ct heboh 1 malaysia nak pakai tdung tp pakai tudung mcm tak pakai.pakai tudung salji

      • yula says:

        lu pikir la……….

        • ummi says:

          sorry.. akak tibe2 lak mncelah..
          tp kan.. akak dgn hubby selalu gak satu hari dlm sbulan tu pegi check in kt hotel utk 4 ke 5 jam.. heheheh.. dating la kirenyer…

          tu kire saloh gak ker???

  13. aries_april says:

    sian nya yula…
    mai sni….
    kta bt dosa bnyk2x…

    actully kita orng smua aktif time pg2x around 8am ja….
    after that…
    bnyk yg bz…
    krja sna, meeting sni…

    apa pn,
    welcome…

  14. aries_april says:

    o gt….
    xper la….
    ni tngh aktiv cma aries n bhulu ja….
    yg lain2x bz skit hari ni….
    krng ptng skit bru dia orng join….
    @ pn break time…
    kluar mkn la tu…
    biasa la…jumaat pnjg skit…
    ++ si delimasaraa n delimajelita….

  15. x-not-x says:

    alhamdulillah….

  16. nur says:

    memakai tudung tak bererti sesaorang itu baik…tetapi memakai tudung ada lah tuntutan agama…aurat kita ada lah milik Allah s.w.t…terpulang pada hak individu..tepuk dada tanya selera…apabila kita telah bertudung dengan iklas baru lah kita tau nikmat nya bertudung.

  17. aries_april says:

    btul tu nur….
    aries stju sngt…

  18. eclipse says:

    i’m coming….hehehe…
    aries dh mkn blom??

  19. eclipse says:

    erm…aku dh dtg…xde org plak…aku pg dlu la…len x aku dtg lg…

  20. jerneh says:

    meh pakat doakan AA pakai tudung cepat2
    AA musti santik bertudung.. :-)

  21. Akak says:

    alhamdulillah…
    bila dh pkai tdung kena la jaga tgkah laku jg…
    akak tringat kwn akak masa kt u dulu, orgnya baik, pandai, rajin solat tp cuma satu jer, x pkai tdung. bila akak bcakap psl tdung dgn dia, dia x melenting pun bila ditegur mlh dpt bbincang dgn baik. katanya belum tbuka pintu hati untuk btudung & dia nk bertudung tu btl2 dtg dr hati dia. akak ckp, itu mmg betul…apa yg kita buat kena ikhlas, lillahita’ala…tp bila agknya nk tggu pintu hati terbuka sdgkan itu tuntutan agama yg wajib lg pun kita x tahu bila ajal akan mjmput…entah2 masa x btudung…bknkah kita jg yg akn kerugian…kmdian dia ckp, insyaallah… & setelah tmat pengajian, stlh lama x bjumpa, akak dpt berita dr kwn2 dia dh pkai tdung.. alhamdulillah…..mgkin insyaallah yg dia ucapkan dulu tu betul2 ikhlas dr hati dia..

    sekian…kekeke…ceramah lg akak ni….

  22. aries_april says:

    aries dh mkan eclipse …
    nsi aym jer hri ni…
    eclipse dh mkn ker?
    naper nk lri lak…
    mai la sni..
    aries thu la hri ni hri jmaat…
    msti rmai tk nk bt dosa….

    thanks jerneh….
    smua sama-sama doa kna aries ye?

  23. mentos says:

    cantik die pakai tudung…lau ct macam ni kan baik…xdalah orang nk mengata ct lg.

  24. iu says:

    dah kurus sey dia……….dlu dia nih yg di tangkap berkhalwat kan

  25. trAnsForMers says:

    setiap manusia akn melalui zaman prubahan..samada lbih kpd kbaikn @ kburukn…tapi yg pnting nawaitu kita…..Alhamdulilah.. wat Nurfarahin jadikn pristiwa smlm sbgai pngajaran krn yg mnanti dihdpn msih jauh dn samar2….

  26. ayun says:

    aku pun ada tudung cam dia pakai ni…

  27. Akak says:

    skrg mmg trend tdung cggini…tp rasa2nya bkn smua bentuk muka sesuai kot….

    • Zaza Muhammad says:

      aku suke tudung cenggini sbb x susah nk pakai, senang.. sesuai ke x ke, x kisah aaa janji leh tutup aurat. klu keje kat opis ni, mana leh pakai tudung yg over2 sesgt, belit2, rambu2..atau pun pesen datuk CT tu, rimas aaa… keje bkn nk bergaya erk.. janji tutup aurat yg sepatutnye, kemas dan sesuai dengan keadaan….

  28. Gosip Hangat says:

    tp kalau akak pakai lagi chun.. comfom akak lg lawa dari
    Nurfarahin Jamsari

  29. wife giler2 says:

    Terselah sungguh keayuan bila akak Nurfarahin bertudung.

  30. istri mat saleh says:

    janji tutup atas tutup bawah

  31. Salam saudara admin, gambar2 Nurfarahin diatas telah di ambil dari blog dan koleksi peribadi Nurfarahin. Jika disemak exif ada copyright reserved. Sila email saya untuk mendapatkan kebenaran bertulis atau pun dikeluarkan gambar ini dari website ini.

    Salam hormat dan ucapan terima kasih dari kami,

  32. CuNnnn says:

    Manis farahin bertudung ye lah orang memang sedia cantik

  33. Hi, Thanks for the chance to publish here as it is better than phoning! We’re incredibly impressed by the actual contribution some other people are making on the webpage and hope to make contributions in addition any time as i can. I concur along with the earlier poster and hope to return now and again.

  34. TYVM, wonderful job! This was the thing I had to have.

  35. aqiem says:

    nk tnyer la, leh tau x nama anak2 tiri nurfarahin jamsari dgn suami ke dua beliau? and lau bole tnjukkan sekali gmbr2 dorg yer