Written by AbangNara | November 21st, 2012

Nur Eilunie Natasha atau lebih dikenali dengan nama Leuniey adalah seorang wanita yang sangat beruntung kerana bakal menjadi isteri kepada Khairul Fahmi Che Mat (Apek), penjaga gol Kelantan dan Malaysia.
leuniey isteri apek
Apek juga sangat bertuah kerana bakal mendapat isteri yang comel molek seperti Leuniey. Hari ini bertempat di Royale Bintang Damansara, Apek akan membuat pengumuman berkenaan tarikh perkahwinan mereka berdua.
leuniey isteri apekAbang Nara memahami betapa berdebarnya perasaan mereka berdua apatah lagi apabila tarikh perkahwinan semakin hampir. Buat masa ini, biarlah Apek fokus untuk menjaga gawang gol Malaysia sempena Piala Suzuki AFF. Lagi 9 gambar Leuniey, bakal isteri Apek dengan membaca entri ini sepenuhnya.

hash

P.S: Dapatkan harga istimewa early bird 2013 sekiranya anda membuat tempahan penggambaran perkahwinan anda bersama Ryaniez Moments Photography. Untuk more info boleh hubungi nombor tertera di atas atau LIKE Facebook Ryaniez Moments Photography.

leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek

P.S: Kereta Hyundai Coupe daripada Korea untuk dijual. Murah bangat. Klik sini untuk info
hyundai coupe

158 responses to (11 GAMBAR)Nur Eilunie Natasha, Bakal Isteri Khairul Fahmi Che Mat

  1. Johnjeninz says:

    Memang cantik……Harap dapat jadi isteri yang baik buat Apek…

    0
    0
    • pray4gaza says:

      abg nara,plez wat post utk gaza…bg no akaun skli utk spa2 nk derma..bsr pahala abg nara dpt..

      0
      0
    • joyah sport says:

      tak dinafikan Leuniey mmg cantik…
      cuma dlm iklan perfume simply city tu mcm tk lawa..

      0
      0
      • noname says:

        cantik ke? rasanya ramai lagi yg lebih cantik. apa pun syukurlah Allah jadikan anda sempurna.

        0
        0
        • scoobyDoo says:

          cantik la daripada ko rasanyer.

          0
          0
        • jenny says:

          jealous ker?

          0
          0
        • gotname says:

          pendapat aku macam muka witch je minah ni. kening terangkat 24 jam. lenguh aku yg tumpang tengok.. wakakaka.

          0
          0
        • pndapat aku.. says:

          noname…memangla ramai lg yg lebih cntik…tok ti cantik,,tp rmai lg yg lbih cntik..ziana zain cntik..tp rmai lg yg lbih cntik..aku p0n cntik..tp ramaiiiiiiiiiiiii lg yg lbih cntik…pndek kata,,cntik nie x bleh dibandingkan…stiap org ade kcantikan trsndiri..n stiap org mnilai kcantikan dgn cara yg brbeza..sbab 2 la statement yg mcm ko buat 2 sntiasa ade….yg xbestnye,,bila ko query “cantik ke?”..bnyinye mcm ko jeles n prtikaikan kcntikan die…ala2 tgn didada mata ke atas gitu….n ble k0 smbung ststement ko…”rsanya ramai lg yg lbih cntik”…bt org trus brandaian yg ko memang jelesss……peace ye….ko p0n cantik…tp aku lg cantekk hokayyyyy!n sma2 lah kite brsyukur kerna Allah jdikan kite cantik yerrrrr……

          0
          0
        • tot says:

          cantik la dr muka aku ni…haaa…iklas aku ngaku.hahah

          0
          0
        • noname says:

          wakakaka lawak tol korang. komen aku gitu pun boleh jadi hal. korang nak suruh aku kata dia cantik ke? ok la pempuan ni cantik gila. sampai naik gila semua peminat dia bila aku cakap dia tak cantik.. gahaha.. btw, aku mempersoalkan “cantik ke?” bukan bermaksud aku jeles. tak terlintas aku nak jeles dgn dia. x rugi sesen pun kalau dia cantik ke tak. it’s just the beauty that she own do not fit with my cantik definition. that’s all. and here we all bebas bagi pendapat kan? so chill la! :)

          0
          0
        • mak jemah ngantok ngadap depan pc says:

          semua yg Allah jadikan cantik + hensem..pandangan manusia je yg berbeza2..apa pun jangan kutuk ciptaan yg maha Esa..dosa tau…:-)

          0
          0
    • bibik says:

      tengok meletop semalam mmg sweet gila,sama cantik sama padan #untunglah…semoga perkahwinan mereka berdua kekal hingga ke syurga amin…

      0
      0
    • bibir tebal says:

      cantik..tapi kalau x wat bibir senget2 terkuncup2 cam tu lagi comey kot..

      0
      0
    • sayang salmah says:

      apesal ek?? ramai suke amek gmbr sndiri wat muke bagai… adeh~

      0
      0
      • Hairan says:

        Tak salah kot. Masing-masing. Inikan dari instag dia.

        0
        0
      • sayang sekali says:

        sedih la dengan kau ni sayang salmah. biar la dia nak ambil muka sendiri. dah lawa. takkan la HP dia nak penuh dengan muka kau pulak? hahahaha. biar la dia. HP dia instagram dia… kau peduli apa??? jeles ke????

        0
        0
    • erin says:

      adakah muka dia plastik? cuma bertanya.. nmpak tegang sgt… :)

      0
      0
    • aidura says:

      leuniey mmg cntik sgt2….lbih cntik dr neelofa kot!!

      0
      0
    • Jeman says:

      mcm ni la baru sempurna nak buat bini.. cantik, sedap mata memandang.. x kisah la x pandai masak pun. janji sedap dipandang.. pandai masak pun tp x pandai jaga penampilan diri x guna juga.. sbb tu ramai kakak2 yg keje gomen yg selekeh tu kena cerai.. x pandai jaga diri..

      0
      0
  2. mak jah says:

    lawa la tu. cepat2 kahwin. jangan bazir masa je.

    konpem dahlia teck nangis. hahahaa

    0
    0
  3. mak jah says:

    btw dia ni memang suka pakai contact lens eh? cuba tak pakai….

    0
    0
    • madara says:

      ahaha.. tahu taper.. aku pun menyampah gak tengok.. mata org Melayu walaupun kau kacuk beribu..mmg boleh tukar2 warna eh? goshh.. nmpak sgt dia x bersyukur dgn apa yg Allah bg. menyesal mata x warna warni agaknya.. =.= tolonglahhhhhhhhhhh org zaman sekarang.. BERSYUKUR2222… semua nak ikutkpop apasal??? tensen aku dok keliling org tak pakai otak ni… >.<

      0
      0
  4. Ontahla..... says:

    leh tahan bakal bini apek ni…taste tinggi je apek ni

    0
    0
  5. pemerhati says:

    ak first hhahaha

    nk biskot :-)

    0
    0
  6. saya ok jer! says:

    boringnya NARA ni. takde ke gambar ‘FRESH’ dari hasil tangkapan sendiri? ni pun gambar curi dekat instagram Eilunie haha :)

    0
    0
  7. nlmr92 says:

    hope yg ni betul2 jadi la apex oi. amin :)

    0
    0
  8. leman says:

    cantiknye ko luiney.. untung apek

    0
    0
  9. faezah mengilai-ngilai says:

    mak si luniey ni hari tue tudung sarung full mcm ariani, now anak dah glamer terus nampak jambul burung belatuk…

    0
    0
  10. Aku Nana says:

    yg tak bertuahnya Apek bakal dpt mak mertua POYO gila!
    baca komen org kt instagram yg agak2 negatif sket psl anak dia ngan apex nk melenting xtentu psal.. bodohnye Puan Laila nehh.. ini dia xbca kt fb or blog2 lg…die hengat smua manusia suka anak dia nga Apex tuh? uwekkkkkkkkkkkkkkkkk perasan gila nk mampos mak die tuh ! blahlaaa..

    0
    0
  11. Anonymous says:

    cantik… dua2 cam “chinese look”… mesti anak diaorg nnti cumel2 sepet cam “chinese look” hihi..

    0
    0
  12. mamabosan says:

    leuniey ni cantik, tgk mak die cantik sgt, muke jenis exclusive cam orang2 kaya, bila die sarung benda biasa2 pun nampak mahal, pastu bila dok sebelah apek nampak padan sgt sbb muka dorg berdua mmg jauh lebih sesuai

    0
    0
  13. Anonymous says:

    manis lg ex tunang dia wlupun rmi org kutuk dia…

    0
    0
  14. aslina says:

    jgn dok pikir untung dunia je yer…apek luni…pikir jgk untung akhirat kelak camne..

    0
    0
  15. cik nab petpot says:

    Cepat lah umum.. Nak jgk merasa nasi minyak diaorg ni..agak2 cik nab ni dijemput x? Yelah bakal bini dia ni kan bajet2.. Ala2 poyo.. Cik nab pun buginese mcm leuniey tu….hahaha

    0
    0
    • LISA says:

      huh khwin gak si tine nie..
      aritu ye2 kte xknal apek..
      bole mam la sme dye…

      0
      0
      • lisaminahkecohtapitaktaupape!!!! says:

        suke2 je nak mgata org…kan dia dah cakap dia xbkwan n xknal ngn apek,dia pernah terselisih or trjmpa kebetulan je sbb bapak si leuniey ni yang ade urusan bisnes ngn apek…… dia knal apek ptghan thun mse simply siti pnya iklan tu…kat situ bru lah dia mula berkawan…dah jodoh dia ngan apek tak knal melalui bapak sendiri pun leh knal melalui job dia… aiyoo tu lah yang disebut takdir jodoh suratan smua cik lisa kaki dengki oi….

        0
        0
      • lisaminahkecohtapitaktaupape!!!! says:

        BONGOKNYE LISA KAKI DENGKI TAPI XTAU PAPE….MEN SEDAP MULUT JE BERCAKAP,,,,,G GOOGLE BALIK DIA KNAL BILE DIA XKNAL BILE…CKP BODOH KASAR PLAK…XCKAP BODOH TAPI MACAM BOD…. ERMM

        0
        0
  16. vida la kopok says:

    ok la tu……..

    0
    0
  17. hemohemo says:

    gambar instagram n photoshop mmg lawa. hohohoho……..

    0
    0
    • madara says:

      dia x cantiklahhh.. kulit je putih gebu.. org Melayu nih mmg tipikal ek? asal putih terus cun.. cuba tgk klau dia tak pakai mekap.. gambar bolehlah edit bagai… pastu contact lens mesti 24/7.. asal? mata x ckp cantik ke? muka pulak asik bermekap jek.. kenin dia pun pelik jek aku tgk.. x orilah.. gambar waktu wedding n dlm iklan perfume tuh.. xdelah cun mana.. aku komen camni mesti ada yg bantai ckp cemburu.. =.= haha.. kenyataan braderrr..jgn nak tgk luaran jek.. nnti kita ramai2 p serbu rumah dia waktu baru bangun tido x sempat touch up ek? tengok cun ori ke tak.. :P tapi tang kulit dia.. aku pun adore..licin jek.. tpi klau nak cakap dia cun.. aku x setuju.. klau korang nak cakap cun..lantak pi.. ada aku kisah.. :P :P :P

      0
      0
    • madara says:

      dia x cantiklahhh.. kulit je putih gebu.. org Melayu nih mmg tipikal ek? asal putih terus cun.. cuba tgk klau dia tak pakai mekap.. gambar bolehlah edit bagai… pastu contact lens mesti 24/7.. asal? mata x ckp cantik ke? muka pulak asik bermekap jek.. kenin dia pun pelik jek aku tgk.. x orilah.. gambar waktu wedding n dlm iklan perfume tuh.. xdelah cun mana.. aku komen camni mesti ada yg bantai ckp cemburu.. =.= haha.. kenyataan braderrr..jgn nak tgk luaran jek.. nnti kita ramai2 p serbu rumah dia waktu baru bangun tido x sempat touch up ek? tengok cun ori ke tak.. :P tapi tang kulit dia.. aku pun adore..licin jek.*harap2 bkn edit.. ahaks* tpi klau nak cakap dia cun.. aku x setuju.. klau korang nak cakap cun..lantak pi.. ada aku kisah.. :P :P :P

      0
      0
  18. papejela says:

    senyum ke tak,ekspresi muka nampak sama.

    0
    0
  19. anugerah says:

    Anugerah Allah.,Mmg cantik, patutla Apek smbar cepat.
    Semoga Apek sntiasa maju dlm kerjaya bolasepak wlau sdah brkeluarga.
    Kurangkan kontroversi.

    0
    0
  20. paloma says:

    aku ble bygkn bila leuniey ni dh tua nnt muka dia sebijik mcm rosmah mansor..hahahaha

    0
    0
  21. berlari says:

    mmg cantik pun bakal bini si apek ni.. jgn kau buat hal lagi dah la ye apek.. kau kan tak tahu untung.. hargailah selagi masih bernywa

    0
    0
  22. ZieZiey MY says:

    So sweet..moga bahagia hingga ke akhirnya

    0
    0
  23. ZieZiey MY says:

    So sweet…moga kekal hingga ke akhirnya

    0
    0
  24. rojak nenas says:

    hmmm..okla..

    0
    0
  25. Anonymous says:

    pelacur kelas atasan ^_^

    0
    0
  26. anon bodo says:

    amboi ckp org pelacur…ko jeles erk…

    0
    0
  27. OBSERVER says:

    SELF POTRAITS REALLY MAKES YOU LOOK STUPID

    0
    0
  28. Sutera Biru says:

    cantik bakal wife apek..jejari kontot sure sentap sbb apek dpt bakal isteri yg cun melecun!!!apapn,congrats buat kalian berdua..

    0
    0
  29. rianda says:

    bertuah memilik apek? are u serius bertuah? come on… playboy besa tu. sekarang tgh cantik mmg la..esok lama2 apek sure menggatal gak. sama je. aku rasa dia malang kot dpt lelaki mcm apek. makan ati for sure. he doesnt deserve any gud girl..just look at himself la weh.

    0
    0
    • Anonymous says:

      oh ya kah?? ada aku kesah??

      0
      0
      • sakae says:

        Kau tak kisah ke laki kau nanti tipu belakang kau lunie??? Muka dah cantik tapi bodoh!!! Pilih laki biar jujur setia baik dan boleh menjaga diri kita sebagai ister… Bukan sygkan duit dia je… Bodoh punye perempuan!!! Lunie bodoh… Cantik tapi bodoh… Sorry lah ye.. Hakikatnye mmg kau bangang… Hahahahahah….

        0
        0
  30. peace no war says:

    org yg kutuk2 nie mesti org yg jeles kan…xde org yg kutuk org ln dgn saje2 kalau tak dlm hti ade perasaan hasad dengki n cemburu…leuniey mmg cntik,pic ke 7 yg pakai selendang ats kepala…cantikk sgt…aku tgk pon jeles…tp xder nk kutuk mcm2 dah mmg dye cntik pon..sepatotnyer bila kita dgr org nk dirikan masjid..kita doakan yg terbaik..(^^,)

    0
    0
  31. cikikaka says:

    cantik… sesuai sgt. semoga hidup bahagia hingga akhir hayat…

    0
    0
  32. mak senah come back.. says:

    mak senah rase dia lagi cantik daripada jejari mulus.. ape pendapat korang.. dia pon senyap je.. low profile.. xmemekak melalak tak tentu pasal.. tahniah apek.. smoga berbahgia sampai bila2..

    0
    0
    • cik senah says:

      ofkos la lg cntik dari jejari…leuniey lak lowpro5 je..xla mcm si jejari,baru kapel bangga xingat,bila dah tunang makin menjadi2 kebanggaan…last2 kne tinggl..ade hikmah jgk si apek n jejari putus..kalau dorng kawin,,aku rasa si jejari akn btmbah la bngga xingt dnia,cite dlm kaen pon blh diupdate dlm blog..n for dalia,pdm mka la,ko pon xdpt jgk apek..dulu bkn maen berparty dgn arak dkt club..knon nk tnjuk hot ler sgt..tup3 kne dump..fyi,kalau korg pgikut twiter si teck n jejari..dorg ni suke perli2 leuniey dlm tweet *jeles kot xdpt time hkikat*…..akhirnya apek dah tersurat jodohnya dgn luniy..

      0
      0
      • Xyara says:

        Saya follow kedua (daliaa dan elia), both tak sombong, reply juga tweet saya. Saya tak rasa diorang sengaja perli apex, diorang cuma suarakan apa dihati je, and it doesnt need to always relate to apex kan. But I have to agree, Leuniey ni memang cantik with less make-up. Dia memang sepadan dengan Apex :)

        0
        0
      • looney says:

        mmg la die low profile. cube rewind blk sbab ape. bukan dlu ade kes die putus tunang tu sbab apek kan? nak cover story la tu. aku x pcaya diorg ni baru couple. sah2 nk hide n cari masa sesuai nk reveal n bagi media reda psl die putus tunang sbab apek dlu tu. just my opinion. no offense ya. peace.

        0
        0
  33. Anonymous says:

    pas kawin, harap2 apek suruh bini dia ni pakai tudung

    0
    0
  34. bini mael lambong says:

    cantiknyaaaaa……….keta dari korea tu…..hahahahahah!

    0
    0
  35. Jejari Gemuk says:

    konpem menangis si Jejari Runcing..kikiki

    0
    0
  36. sayang selasih says:

    tahniah buat KFC dn Leuniey..moga kekal ke akhir hayat..buat KFC jdilah suami yg baik…bukan mcm AZ tu…

    0
    0
  37. kelembai says:

    kesian apex leh family mertua yg ni…adoiiii jgn lps kawin sume harta apex kena kaut kat mertua dh lerrrrr… huhuuu

    0
    0
    • wawa says:

      hello family dia tuh orang kaya, ada bisnes, umah die dekat je ng umah aku, rumah dia pun banglo besar n dia sgt komited bekerja

      0
      0
      • apex sewellll loll says:

        Rumah besar tapi hutang kan? Brg2 dalam rumah semua hutang. Siap pinjam duit orang lg… Skrg apex jd pak sanggup. Ape ko bodoh!!!! Baik tak bertempat!!!! Bodoh kuasa 10!!!! Tlg lahhhhh!!!!

        0
        0
      • madara says:

        jgn tengok luaran.. dalaman kita x tahu… =.= rumah besar, kereta gedabak.. n semua2lah adakah equal to ‘kaya’? ke kayap? haihh.. mace2

        0
        0
  38. yaya says:

    ermmm..kelantannnnnnnnnnnnnn….~

    0
    0
  39. rosmah says:

    kenape aku tengok muke die macam rosmah je?

    0
    0
  40. lulu says:

    cantekkkkkkkkk..padan sangat la tu.. untung apek dapat awek lawooooo

    0
    0
  41. peminat Lueniey says:

    omaigod…..cantik nya awak ni Lueniey…..jeles tau tgk awak…kulit flawless takde parut…putih bersih…share la skit rahsia….no wonder la apek tak sabar nak kawin…takut melepas…

    0
    0
    • Xyara says:

      Sila lah follow instagram Leuniey. Dia ada jual skin care tu, kalau saya tak silap,

      0
      0
    • Anonymous says:

      Mmg cantik pon kan…dulu sewa baju pengantin kt butik mak dia.mmg cantikla dia..mmg mesra alam..layan customer mmg ok la…btw tahniah ……

      0
      0
  42. teah cub says:

    Rosmah mansor junior

    0
    0
  43. lia says:

    sama cantik sama padan..semoga kekal hingga ke akhir hayat amin :)

    0
    0
  44. zass says:

    awat pic last tu pelik semacam je muke dia.. nmpk lain dr pic sebelumnya

    0
    0
  45. encik tampan says:

    cantik betul gadis ni..kalau aku pun aku cepat2 ajak kawen..rugi ooo, kalau terlepas.

    0
    0
  46. didie @ says:

    sori. u might not like my comment but i think apek got low taste

    0
    0
    • Anonymous says:

      i totally agree with u

      0
      0
    • zazan says:

      not like? ahaha… aku suka nyah.. 100x XD tapi apa2 pun lantak dia lah.. dah dia suka nak buat camnekan.. laki baik utk perempuan baik.. simple. klau dah jodoh dia moga kekal sampai akhir,, tapi satu jek.. dia mesti boleh bimbing bini dia klau dia boleh bimbing diri sendiri.. kui2… daa

      0
      0
  47. huk oloh says:

    cntik dr awek2 cblm ni… kn kn?

    0
    0
    • madara says:

      cantik dr yg sebelum ni tang mana? rupa? perangai? akhlak? atau agama? apa ada klau dia menang dr segi rupa paras? yg dulu aku tgk xde mekap 24/7.. contact lens x pernah bukak.. huhu.. klau apek mati x tahulah camne dia nak jawab ngan Allah asal bini dia x tutup aurat… bangga agaknya share bini dia ngan org ramai…

      0
      0
  48. biru says:

    Aku rase bkn sebab teck or jejari runcing je.. Apex pun menggatal kot..ade gf pun melayan perempuan lain…dia yg tak senang duduk sbb ramai perempuan yg dia tgk… Ape pun jadi punca mesti sebab lelaki….apex mulut manis kot u ols….pandai mengayat….leuniey jaga2 lahhhhhh….ntah2 dah halal pegang badan isteri belakang main dgn perempuan lain….uuurhgghh bahayaaaaa..

    0
    0
  49. emma maembong says:

    mna dahlia teck?…hahaha
    ema maembong lg cun!!!!

    0
    0
  50. red says:

    Bagi saya, Jejari Runcing x kesah da pasal apek ni..dia pun dah sambung study..dan sy silent reader jejari runcing..oh..psl dia selalu cerita psl apek ni dulu sbb dia tumpang bangga..sy rasa ramai jugak blogger mcm tu..JR x ada pun sbnrnya tulis yg menunjukkan kata2 riak mcm ni..”oh sy da tunang dengan apek..jeles la korang” x de kan…yang jelasnya apek ni la yg curang masa tu..org da glamour..blh la dia memilih..da byk duit, pompuan pun jd mcm baju je..tukar ganti..pakai, da x suka buang..tapi, harap la yang ni kekal selamanya..jgn nanti da anak 2..ngandung anak ke 3 cari “baju” lain..

    0
    0
    • Anonymous says:

      Aik…mcm kenal jer nie..?
      Sah jejari runcing nie xkan kwn2 or afmily seangkatan…
      xpyh la nk menangkn pompuan tue…?myampah aku…sume bnda nk story dlm blog, agak2 la, certain couple things xpyh la cite, bru ada privasi skit antara satu sama lain, nie x, abih sume nk story kat dunia, dh putus story plak keburukkan apek..?adil ker mcm tue..?
      Cermin diri la, mgkin kau tue xlayak dok dgan apek, u xbleh bawa diri sbgai public figures, kne skit jer tohmahan dh melenting xtentu psl..cmom la, ingat senang ker nk jadi public figure nie..?

      0
      0
  51. mak jemah x berape nak jemah says:

    Aku dpt rasekan nnt bile umur die meningkat 40-an, muka die akan ada iras2 che ta.. hehe..

    0
    0
  52. Raja minah jambu says:

    Semoga lunie bahgia dia samping Apek tercinta ye…..kalau dh kawin nanti jangan gatal ngan jantan lain tau ….apek pon gitu jugak k jangan nk mengatal ngan pompan lain si lunie ni dh cukop jambu buat apek k…..lov uuuuuuuuuuuuuuuuu !

    0
    0
  53. myself says:

    Salam
    Leuniey ni kitorg panggil long/kak long.ok,honestly sepanjang terlibat nak ambil diorang jadi jurumekap,pelamin dkt butik mak die,memang kenal die sbb semua family dr sepupu smpai adik beradik ambil kat butik kahwin die.die memang cantik tanpa makeup.cantik tanpa makeup.mak die pun .mesra dan peramah. dulu lg muka die sama je.memang keturunan diorg muka mcm tu.xpyh lar jeles2.ciptaan allah masing2 ada cantiknya.

    0
    0
  54. sipolan says:

    Cantik ke si Leuniey ni? Mcm pelik je muka dia…nampak tak real. Ke anak beranak mmg cucuk muka??

    0
    0
  55. MAMAVOGUE says:

    mama memang kenal dengan leuniey ni dia ni orgnya baik lemah lembut, cakap bersopan, ramah mesra alam dan tak sombong, orgnya ckup hormat org tua dan parents dia,lagi2 dia pandai masak mengemas rumah paling penting pandai cari duit sendiri untuk survive bkn mengharapkan kekayaan apek, keluarga dia pn org berada tp tk bongkak berlagak! kalau dah jodoh dia dengan apek sapa la kita nak kata itu ini, doakan pasangan ini yang baik2..jangan la korang tak kenal dia ckp macam2 dapat dosa kering je!!!

    0
    0
    • hati suci says:

      Ya ke…bukan ke orang kata keluarga dia banyak hutang. so apek jadi tempat bergantung..just nak tanya….

      0
      0
  56. combe says:

    aku lagi suka tngk muka irma hasmie.huhu.lawa + manis.lagi2 dh nk jadi ibu.suami pun hensem.#sorry keluar dr tajuk.just nk ckp jee.
    hope apek dpt bimbing lah isteri dia kalau dh kahwin nnt.cantik tu dah ada.kalau pakai tudung gerenti cantik berplus-plus.papepon doakan jelah yg terbaik utk diaorg.sipa kita nk menilai baik dn buruk mereka :)
    #ikhlas: combe

    0
    0
  57. arunamaya says:

    ada iras2 janet khoo pun ada c leuniey ni…

    0
    0
  58. shidaidris says:

    leuniey mmg cantik, kenapa sebab banyak kali jumpa live. die lagi cantik personal dari tengok kat tv. she’s my mua, mekap aku masa aku kahwin dan aku juga ambik pelamin ngan die.

    sebenarnya dah lama kot die ngan apex, hahaha. aku kahwin bulan 6 tapi sebelum tu, awal tahun lagi aku dah jumpa die n mak dia yelah nak discuss pasal pelamin, harga, n bla bla. so bayangkan lah masa tu diorang gila-gila x mengaku tapiiiiiii hanya aku dan family je tau

    btw, family leuniey dah kaya so kalau korang cakap nak kaut kekayaan apex agak kelakar la tapi kalau korang cakap sbb leuniey nak cari lelaki kaya yg sama setaraf, yes itu betul.

    0
    0
  59. aku says:

    aku peliklh ngn setengah drpada korang2 smua ni..org nk mendirikan masjid..tp dok doa yang bukan2..dok mngata yang bukan2..mcm ni ke islam?????…kisah lama mereka dah tak penting….yg penting sekarang mereka dah nk mendirikan rumah tangga….apa salahnya kita pakat2 berdoa agar hubungan mereka bahagia sp ke akhirat…bila kita dah nikahpun itu yang selalu kita dok doakan…ke korang nak benda2 yg korang dok mgata tu terkena batang hidung korang????aku tak sanggup….

    0
    0
  60. Anonymous says:

    leunie very beautiful..

    0
    0
  61. Anonymous says:

    ex tunang dia dulu perasan, kata muka cam sasha bashir

    0
    0
  62. Anonymous says:

    nasib baik aaron aziz dah kahwin, kalo tak jadi cam kes mawi ngan apex ni.

    0
    0
  63. haih says:

    asal pp kembang semangkuk korng nk ckp botox kn…xbaik tau..kawan aku,..umo bru 18 pp pon kembang comel cm leuniey gak…dah pp semulajadi cmtu nak uat cmna..

    0
    0
  64. ding dong bell says:

    Kenapa tgk muka si luniey ni mcm tegang sgt ek? Mcm muka org yg baru lepas buat plastik surgery / pakai botox jer…

    0
    0
    • Raja minah jambu says:

      muka orang muda mesti la tegang ! kalau muka orang tua patut kalau berkdot ponnnnnnnn ! sekarang pnye zaman pompan yg umor 50an pon muka dia nampak tegang tol tak…..ape rahsia nye ? mungkin jamu…mungkin dia pandai jaga muka n kebersehan diri dia….Emmmmmm mari kite cari jawapan nye…

      0
      0
  65. nadiya ayuni says:

    gamba last apesal nampak macam mas idayu?banyak kali gak aku pasan muke dea ni ade iras mas idayu..

    0
    0
  66. APA2 JE says:

    Mak dia ke tu?aku tgk mcm kerabat diraja yang blakon drama tengku teh faridah..tp skrg dia da xblakon lg…ada iras la..

    0
    0
  67. ketiperi says:

    totally gorgeous!sgt cantik leuniey ni but syg her body xberapa cantik pulak.mcm xde curve je?

    0
    0
  68. gayah says:

    Aku rasa jejari runcing tak gigit jari pun tak dpt apek ni..korang still nak sebut2 psl dia pahal…yg gigit jari dalia teck la..

    0
    0
  69. AnuNimus says:

    Cantik??? Biasa jer lah…muka tipikal melayu…ada pulak yang kata macam chinese, jauh panggang dari api…

    0
    0
  70. karut says:

    Teringat seorang kawan berkata, ” waktu kita paling cantik ialah semasa kita muda”. Tak perlu pertikaikan apa2 sbb leuniey baru 21 tahun :-) Tp, cabaran dia sms bergelar isteri nnt sgtla berat. Itu pasti.

    0
    0
  71. seera says:

    betol la orang pantai timur memg muka depa sepesen lawa mcm ni especially kulit diaowg putih lain sikit …kalo owg joho muka mcm ina naim ala2 najwa latif kalo belah utara byk muka mix macm nur fathia,…hidung mancung2 skit.he2..setuju x?

    0
    0