Written by AbangNara | May 4th, 2011

gambar nur aisyah humaira

Sejak Abang Nara keluarkan entri si cilik comel, Nur Aisyah Humairah baru-baru ini, dah ramai orang mula memberikan perhatian kepada kecomelan dan bakat Aisyah. Menurut ayahnya, Aisyah kini sudah mula mengenal warna dan sudah “casting” di beberapa syarikat perfileman terkemuka Malaysia. Harapan Abang Nara dengan kehadiran Aisyah dapatlah mewarnai industri tanah air kita yang kekurangan bintang-bintang kecil.

Oh ye sebelum terlupa, bulan lepas Abang Nara sempat berjumpa ibu, ayah dan Aisyah sendiri di Sogo. Mereka sekeluarga memang sangat baik hati. Aisyah pun sangat cute dan cepat mesra walaupun baru pertama kali berjumpa Abang Nara. Selang 5 saat, confirm pipi Aisyah merah kena cubit ngan Abang Nara. Tak tahan comel sangat.

Layankan lagi beberapa keping gambar ekslusif Nur Aisyah Humairah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sekiranya anda geram dengan kecomelannya, jangan segan silu untuk LIKE Facebook Nur Aisyah Humairah. Sebarang pertanyaan boleh kemukakan kepada ayah Aisyah di helmi_7744@yahoo.com.

gambar nur aisyah humaira

gambar nur aisyah humaira

gambar nur aisyah humaira

gambar nur aisyah humaira

gambar nur aisyah humaira

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 responses to (GAMBAR)Nur Aisyah Humairah Yang Semakin Comel~~~

  1. Paan Jr says:

    kecik2 dah boleh bayar asb. unguntnyee =.=

    0

    0
  2. yaya says:

    comelnye…. xsbar nk tgk die berlakon lak… mesti comel kan?

    0

    0
  3. miss says:

    comel sgguh bdk nih

    0

    0
  4. dolly says:

    comel sangat2… harap2 parents dia tak lupa ajar si comel ni tentang ilmu agama gak..

    0

    0
  5. sukasuki says:

    comel lg mia sara pada pandangan mata lelaki ku

    0

    0
  6. simple as that says:

    comel ,

    0

    0
  7. pizza says:

    I prefer Mia Sara….

    0

    0
  8. hafis says:

    comel lagi mia sara…

    0

    0
  9. comey3!!comey sangat3..nak cubit2 pipi boleh tak aisyah?hehehe…boleh join adik mia sara la..buat kumpulan budak-budak comel semalaysia…Hahahahahahaha..Dah tengok ISU LADY GAGA PAKAI PAKAIAN DARIPADA KONDOM?Klik ISU LADY GAGA DAN KONDOM :-)

    0

    0
  10. sara says:

    jgn banding2kan mereka..masing2 ada kelebihan..

    0

    0
  11. katak pisang says:

    mak bapak skrg suke xpose ank jd artis.tpg glamer n duit anak tuhhhh.sial

    0

    0
    • alamaya says:

      ko nih asal? tak siuman ke? kalau orang cakap mak bapak ko sial ko marah tak?

      0

      0
      • King Kenny says:

        Setuju alamaya… Apa yang kita cakap..tulis.. melambangkan diri kita… So kita tau la si katak pisang ni mcm mana… Sendri pikir..

        0

        0
  12. bumbung rumah says:

    comel lagi kucing siam aku … huhuhu … apa daaa suka tunjuk2 gambo ank ….

    0

    0
  13. ck (bukan nama sebenar) says:

    korang pasan x budak ni xley snyum sbb dia punya gg xlawa….hehehe….cm miasara gg santek bila senyum….

    0

    0
    • lia says:

      hmm dak ni comel..cube tgk fb dier..gg dier cantik je aku tgk..siap ade dua gg taring..

      0

      0
  14. mini says:

    xcomel k..ak xnampak kat mane comel nyer..bese jekk…mia sara brganda2 lg comellllll

    0

    0
  15. Princess kate says:

    Mia Sara berganda ganda ganda lagi comey ok..

    0

    0
  16. aku tak comel aku ok says:

    Sejujurnya Aisyah ni biasa je macam budak-budak lain. Nothing special. Macam aku dulu. Biasa je.

    Cuma kdg2 ada budak yg lebih comel dari budak lain tanpa perlu buat muka comel/pakai baju comel. Contohnya Mia Sara.

    Tapi org cakap kalau kecik2 tak comel, dah besar nnt cantik. And kalau masa kecik2 comel, bila besar nnt biasa2 je. #faktasukahatiaku

    0

    0
    • walaweh says:

      memg btol la wey.. cth nyer ak. ngn adk ak… adk ak dlu sumer kate dye cntek comey.. aku x… tp ble dh dewasa..sumer kata ak cntek..muahhaha…

      0

      0
    • lalola says:

      stuju ngan #faktasukahatiaku….wlupon xsume… pelakon knk2 dulu filem tentang bulan 2.. ms kecik comel gler.. time 2 mayb die skolah rendah… ms 2 aku pk lau bsr mst cantik ni.. tp bila skang ni cantik 2 ada la tp xsecantik yg aku rs bila tgk die ms crita “TENTANG BULAN” 2….time die kecik 2 cute gler…

      0

      0
    • wanita says:

      aku pon stuju gak ckit² gan #faktasukahatiaku ni…

      0

      0
  17. Jiji says:

    harap2 la anak aku kuar nnt muka camni.. ;)

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cari hadiah best untuk yang tersayang?

    0

    0
  18. elis says:

    jgn la ckp bdk ni x comel ke ape, yang gile glemer bapak die, die x bersalah.. bg aku aisyah ni cantik, yang mia plak comel, dua2 berbeza, just yg aku nampak mak ayah mia xde la seover mak ayah si aisyah ni. sampai iklankan anak mcm ni skali.

    0

    0
    • King Kenny says:

      Ni mesti jeles sebab anak dia abg nara x pilih a.k.a tak comel.. or dia x de anak lg… hua hua hua…

      0

      0
  19. sri bridal says:

    alolololoooooo…
    rasa nk gigit2 je budak ni..

    0

    0
  20. aloooo says:

    aku suke pic no.5… coz nmpk kakinyer yg kecik n comel 2.. cute sesangat…..

    0

    0
  21. teddycomey says:

    siap pomot facebook lak tuu..yg pnting mia sara tetap dihatiku..cyg mia sara cumell….

    0

    0
  22. redcarpet says:

    biasa je bdk ni..no attraction tp 1st time tgk mia sara ak rsa dia bdk yg pling comel n cantik..sori yer pd yg siapa cuba nk promote adk aisyah ni..apepn mk bapk jgn giler glamor sudah..tenkiu

    0

    0
  23. lynn says:

    memang comel baju cantik tapi sayang kasut dia tak cantik lansung…

    0

    0
  24. Anonymous says:

    muka dia ada iras2 muka mak we fizz fairus yg buat lawak ultraman 2

    0

    0
  25. cun! says:

    hahaha…xcomel la… xlayak kot nk jdk pelakon…huhu

    0

    0
  26. NAZARIO says:

    SEMUA MANUSIA ADE KEKURANGAN N KELEBIHAN MASING2.. SIAPE LAH KITE NK MENGUTUK CIPTAAN ALLAH S.W.T….

    0

    0
  27. mia says:

    comel dak nie..tp rmbut dia kurang menarik..ce potong ala2 cute cm mia tu..bkn suh cm mia,tp kesimpulan ny bg kiut la..nie rmbut cm org dewasa jer…

    0

    0
  28. jambu says:

    rmbut pls…potong bg cute sket..rmbut nie xsesuai la bapak….take note pls…

    0

    0
  29. botak says:

    erm…comey lagi anak akak……muka budak mcm ni biasa boleh jumpa kat mana mana….kalau mia sara memang cute…

    0

    0
  30. iwan says:

    mohon izin dari tuan blog dan ayah pada tuan gambar untuk menggunakan gambar anak kecil ini untuk dilukis….:-) …. mintak halal ye.

    0

    0
  31. FinFifi says:

    mia sara lagi comei..

    0

    0
  32. ude says:

    kecik2 pon dah ade pesaing..glamer u..

    0

    0
  33. katak kodok says:

    Belum pandai posing lagi bdk ni… Dia masih kontrol senyum yg kena pakai lipstick tu… Tunggulah setahun 2 lg, kompom dia pandai posing mcm mia sara gak…

    0

    0
  34. beto0y2 mia sara agy chomeyy !

    0

    0
  35. nanina says:

    ~muke cam almy nadia……dah besar nanti takmau posing2 agy ek…..posing sesuke tkpe…
    smoge jdi anak solehah

    0

    0
  36. matahari says:

    comel adik ni. hopefully dah besar nanti mantain comel and innocent macam ni. sedih kalau kecik2 macam ni comel, dah besar nanti jadi artis yg glamour sebab kontroversi murahan, bukak sana bukak sini. jaga diri elok2 ye dik. :)

    0

    0
  37. hanie says:

    aku tak suka la compare kecomelan budak2..bagi aku semua budak2 comel..dapat bebi cengginipun aku dah syukurrr

    0

    0
  38. ingin hamil says:

    comelnya..kecil2 dah pandai bergaya..

    0

    0