Written by AbangNara | May 20th, 2009

Umur dah 45 tahun, tapi Normala Samsudin tetap maintain meletup dan cun. Sejak bergelar Datin Seri Normala Samsudin, nampaknya makin ayu dan menawan dia nie.

Dulu ada mereka-mereka yang bagi gelaran Perempuan Melayu Tercantik kat si Normala nie. Sukar kami nak cakap adakah sesuai ke tak gelaran tue untuk Normala. Lain orang lain pendapatnya kan?

Lagi gambar terbaru Datin Seri Normala Samsudin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 responses to (GAMBAR)Normala Samsudin Yang Maintain Meletup

  1. aku says:

    lawa la die..

    0
    0
  2. yann says:

    hui……..cun siot apa ilmu dia pakai ni dh 45 msih brgetah..

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      seksi nyer adik rozita yg pakai baju ijau tu….
      x sejuk ker?

      0
      0
      • tok batin says:

        die nak suh ko tlg panaskan tuh..
        dorg ni dressing camtu..tayang sane, bukak sini..pastu dok membebel org jantan miang dok kaco..
        hek eleyy..dah ko dressing cam pompuan murahan sape suh.. orang laki pe lagi..dok tetayang2..cam nak suh pegang je..wakakakakakakakaaaa..

        0
        0
    • minnie comey says:

      ilmu hisab..

      0
      0
  3. yann says:

    tengok ar bdn dia xde babat lngsung,siRozita yg org dok heboh cntik pun babat brtingkat2…..

    0
    0
  4. tanpa nama says:

    dia mmg superb cantik..opis aku ader sorang mcm dia..opismate aku nie umo dh 44 tahun tp muka dgn badan, anak dara 22 tahun pon kalah dgn dia..siap klu customer dtg, nk tgk kecantikan dia drpd kecantikan anak dara lain..jeles tue..life begins at 40

    0
    0
  5. ain says:

    waa umo sama dgn mak aku
    tpi dia ni nmpk mcm sebaya aku plak

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      bmakna ko ni masih budak kecik lg la ain…
      agak2 umo dlm 2 taun camtu…?

      0
      0
  6. Lovelyvic says:

    Biasa je….
    Memang cantik… Tapi takde la sampai layak
    dinobatkan perempuan Melayu tercantik…
    banyak lagi pmpn melayu yang sebaya dgn dia…
    seploh kali lebey cantik…

    Kak Nara….
    Kita suka sangat kat Fazura…
    bleh tak kak nara dapatkan perkembangan terbaru dia..
    ngan gambar2 dia yg terbaru…
    bleh yer kak Nara…

    0
    0
    • kiki says:

      btul2 ade lagi yang lebey cantik dari die

      0
      0
      • ONCET says:

        waaa…aku pun ske fazura…kiut jer mulut dia kalau bercakap….seksi jer gigi dia…

        bagi aku fazura kiut dan cantik tang tu ler…bibir dan gigi dia…comeyyyyyy

        0
        0
    • ONCET says:

      waaa…aku mmg ske fazura…

      dia kalau bercakap seksi jer nampk…

      tang gigi dan bibir dia…comeyyyy

      0
      0
    • minnie comey says:

      aku suke nengok idong siti sarah..

      0
      0
  7. MEMANG ler cantek,pandai jaga…cuba tanya mcmana dia jaga badan…still maintain…..cayalah

    0
    0
  8. yann says:

    aku ada sikit confuse ar ngan dia ni bkn ke dlu dia prnah pkai tdung x nmpak rmbut,rasa aku ar tp klau aku silap sorry………….

    0
    0
  9. biasa la tu,nama pun manusia…manusia boleh berubah x sampai 12 jam…aku rasa dalam seminit pun manusia tu boleh berubah…so jgn heran la benda2 mcm ni…

    0
    0
  10. ONCET says:

    apsal kebanyakkan mak datin klu berselendang or bertudung kene nmpk jambul dia ek???

    0
    0
  11. gula_melaka says:

    OH MY GOD!
    noniswara looks frozen!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      thats not noniswara la beb!
      u got wrong person!
      she’s rozita’s younger sister!
      i forgot her name….sounds like….erm…i dont know lar….!!!

      0
      0
  12. gula_melaka says:

    hahahah
    by right, aku tau tu adik rozita wan.
    ini bermaksud kakak dia lebih muda daripada dia.

    0
    0
  13. bahulu hangit says:

    mmg la cun ngan umo 45 tp bg aku just cun je tp muke die xdek daya penarik lgsg..aku tgk xdek seri pon…ntah…mate aku ceme kot..

    0
    0
  14. wife giler2 says:

    Rasanya kalau bertudung litup lagi mengancam Datin Normala ni

    0
    0
  15. kipas sush mati says:

    kesian rozita tu..kne tahan pewot..kalo x tu dh terkeluar dh tu..huhuhu

    0
    0
  16. boxer hugo bosss says:

    hahaa..memndai ar ko…tgk yg dpn tue ayu raudha..lg da berlipat2 da..mkn ape tue..pelik aku…muke innocent tp skse plak skunk nie..
    tp normala aku tgk da xcntek cam dulu la..skunk nie tiara jacquelina yg mkin cntek…mntap siot!

    0
    0
  17. kenapa perut dia buncit yer,x senam ker…buruk kalau pempuan perut buncit…wakaka

    0
    0
  18. pewot says:

    perut mcm tu la besst..

    baru la berombak ketika bersenam malam..huhu

    best nye kalu aku kawen 4, bini2 sume mcm gambo kat atas..bahagia

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      ko mampu ker ???mentainance tinggi tu semua tu ke empat2 tuuuu…listik sebatang pun dh 150 hinggik paling murahhhh…hahaha….baju aku ingat beribu2…hukalohhhh

      0
      0
  19. ko pehal????nyibokk says:

    sian lak aku tgk si foziah gosh ni..belakon mcm terencat jek….pelakon terencat kot ek..

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      ada ker ko cakap pelakon terencattt..ko ni???aku ingat kalau si pojiahh tu pegang tgn ko pun, sanggup balut tgn tuuuu, tak bg kena air, maklumlah bekas disentuh oleh pojiahhhhh…hehehe…

      0
      0
  20. Zaza Muhammad says:

    SEEE…baru aku sound (komen CT blk umrah) … datins2 kat mesia ni berfesyen…bertudung tp x tutup aurat….

    0
    0
  21. ed says:

    aku tengok normala ni mcm jantan jer..takder seri la

    0
    0