Written by AbangNara | February 18th, 2009

gambar nora danish tanpa makeup

Nora Danish yang baru-baru ini melahirkan rasa kesalnya dengan kenyataan Fasha Sandha tetap maintain comel dan cute walaupun tanpa make up. Gambar di atas menunjukkan kecomelan Nora Danish tetap terserlah walaupun tak ada solekan kat muka dia.

Misterinya kenapa Rizal(bekas suami Nora Danish) sanggup menceraikan seorang wanita yang secomel ini. Kalau nak dibandingkan dengan muka Fasha Sandha bila tak makeup, bagai langit dan bumi.

Tak percaya? Baca artikel ini sepenuhnya untuk lihat gambar Fasha Sandha tanpa makeup dan buat perbandingan dengan gambar Nora Danish tanpa makeup.

gambar fasha sandha tanpa makeup

Baca Yang Ini Pulak:-

88 responses to Gambar Nora Danish Yang Tetap Comel Tanpa Make Up

  1. tautakpe says:

    Adoi..hilang selera aku nk bekpes tgk muka fasha ni..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 4
    • zyra says:

      aik muke fasha ke ni?
      adooiiiiii mcm org pas kene rogol..hehehe..xdela,sory=p

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 5
    • sarafina says:

      tak baik tau cakap macam tu dekat fasha.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 13
      • access denied says:

        mana aci…tempek pic nora yg senyum dgn fasha yg abis shoot 9 septemberrr….mmg x aci…
        npk sgt alergic kt fasha je…huh!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 20
        • Opz! says:

          buduuhh…..TU GAMBAR FASHA YANG DISOLEK …ALA2 TOMBOY YANG MUKE COMOT…MANA TAKNYER CMTU….

          cube tengok baik2…..ade make up comot dekat muke dier tu…..
          agak2 lah bro lau nak letak pic org..!!!!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 8
        • makmok says:

          memey bn ni berat sebelah

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • Nana_Ratna says:

          betul tu…nampak sgat nak lebihkan ND klo macam tu. Fasha adalah artis msia yg paling cantik setakat ni pada pandangan sya.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 12
  2. kucing says:

    mmg hodoh….baik luar dan dalam c fasha tu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
  3. ehemmmm says:

    ape yg peliknye rizal cerai nora.laki mcmtu ade duit sket(pdhal status dan duit sume mak bapak bukan die pon) ade pompuan miang menggatal sape x nk.sape lg artis jadi mangsa lepas nih.rizal n fasha kdua nya saling jadi mangsa utk kepentingan masing2.yg abis kene kaut duit mamat tu jugak hahha x fikir ke.nora dlu kawen ngn rizal ni bukan sebab kaye ke?of cos la kan.sebab status,kaye..tu la artis mlayu kita..mane nk kawen ngn org sembarangan

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  4. kak Elon says:

    tak solek pun,ok gak muka dia tu,tp kalau solek lagi lawa.bsolek tu sbb nk jadikan muka tu lawa.semua org cam tu.tp kalau dah ori cantik x perlulah solek2.tul x?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  5. sweet says:

    hudoh siottt muka fasha sundal tu ekk..!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 6
  6. iera says:

    muka nora cute bila tak mekap, but fasha biase je lawa tak cute pun x,
    biase- biase je……

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  7. mohd zett says:

    jgn menilai seseorng b’dasarkn luaran krn bkn luaran/zahir itu yg mnjdi ukurn sebaliknya hati juga mnjdi sndaran dlm mengukur tindakan seseorng itu

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • damia says:

      klu hati suci, mesti tserlah d wajah… fikir2 sendiri je… tp nora tetap maintain comel…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  8. piakage says:

    bola2ka….baba2ka…dan seangkatan dgnnya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Babun Teruna says:

    Alangkah bahagianya hidup jika kedua duanya berada dalam mimpi basahku…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  10. minahmurai says:

    eii…muke c pasya 2 mcm org putus saraf je(gile la tu)
    meluat aku!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  11. nofash says:

    hai kekawan sume, dlm response nie we talk about our NOra not FAsha, so please comment about NORA ONLY……………NORA u of course COMEL…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  12. nur farah rhozliayna bt rozali says:

    nora mmg cute cgt2……….i like she so much

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  13. JantanTiruan says:

    pmpuan klu dh mekap mmg cntik pe…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. ain says:

    i like nora so much…
    coz she looks beautful even no meke up….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  15. ain says:

    fasha pon cntik…
    tp ble gosip pasal die dgn x-husband nora trus jd xcntik….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  16. flower says:

    lawa gler nora berbanding ngan fasha mcm hantu..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  17. ni says:

    fasha wek…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  18. nana says:

    hmm..kesian sgt kat nora..takperlah..terimalah dgn keredhaan.percaya semua ada hikmah.hikmah yang baik dari sebelumnya..good luck

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  19. Who am i says:

    mmm nak eden mau membaik pulihkan kata borakartismalaysia tu ye bkan mcm zombie but mcm muke pian cecupak jadi zombie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. huggies comfort dry says:

    aku bukan nk cakap pe..
    law rambut die kmas, die pun lawa
    kowunk dengki ek?
    mugkin attitude die watkan die nmpk huduh
    tp die lawa
    n nora danish…
    so0o0o0o0
    cute!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. sasa says:

    no komen saya rasa semua kejadian dalam rumahtangga nora pasti ada hikmahnya.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. bell says:

    nora danish CUTE!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  23. chacha says:

    nd comel walaupun tampa makeup…mukernya natural..tetap lawa..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  24. amano says:

    hahahahahaha…….lwk btul lh muka fasha sanda……..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  25. boxer hugo bosss says:

    pasha2 kalo ko kawen agknyer spe yg nk dtg keje kawen ko kan??
    pk je la beb!skunk pun da xde producer nk amik ko lakon..dorg pun tkot ar kntroversi ko hbat beno…ahhaha..
    skunk gune je la wet berjuta ko tue sare mak ko ngn adek beradek ko..
    yg aku xpuas ati nie si pasha nie still ranking 1st kat malaysia artis plg mhl b

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  26. boxer hugo bosss says:

    byran tue..heheehe…smbungan yek…:D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. anonymous says:

    hahahaha nape nak bandingkan gambar muka monyok ngan muke senyum?
    attitude fasha mmg x elok tapi kalau rambut nora pun kusut masai x kemas n muke pun comot cam fasha aku rase nora pun camtu gak biasa2 jer
    huhuhu it’s true k

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  28. matamata says:

    aku pulak suka nengok ke anak mata. anak mata selalu membayangkan hati. sbb tu nak tahu orang nipu ke tak, tentang matanya. kalo mula serba salah dan terkelip2 dan melarikan anak matanya tu, elok berhati2. dari gmbr 2 ni, aku tak pedulikan cantik ke, comot ke, kusut masai ke. tetap aku tengok anak matanya. yg sorang tu nampak tulus jer; yg sorang tu nampak mcm ada sesuatu yg tersembunyi dlm pandangan matanya. jadi kalo aku berhadapan dgn yg dua org ni, yg kedua tu (gmbr bawah tu) aku akan lebih berhati2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  29. anonymous says:

    hahahahahha matamatamatamata ak cume heran jek nape la nk bandingkan gmbr muke monyok ngn muke senyum.klu nk banding pun,banding la gmbr sme2 snyum bru adil.nmpk sgt brt seblah.ak sukekn keadilan huhuhu.honestly,sume org senyum pn nmpk sweet t’masuk nenek ak heheheh.senyum tu menambahkan seri muke.x tau ke??????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. anonymous says:

    lagi 1,org suh buat p’bandingan muke tanpa mekap bukannye mate.xde kene mengena la hehehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. ladybird78 says:

    nora cute….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. anonymous says:

    fasha cantik n cute..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  33. meow2 says:

    Plesz jgn tlalu membanding2kn 2 indvidu tsebut..
    hormat kluarga mreka
    org yg bertamadun msti pandai bfikir..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tulip says:

      Ni kan tmpt mengomen suke ati dorg la nk kutuk ke nk puji ke yelah nk kutuk dpn2 x dpt….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. sal says:

    fasha sgt2 cute n cntik…..kalo korang nak tau,sy sgt2 minat ngan fasha 2.bkn dari segi lakonan je tp npk muka dia pun mcm ceria je..matanye cntik n senyumannye pun manis…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  35. sal says:

    x bek ler ngato fasha cm 2 beb…..jelas kesimpulannye,fasha n nora sama2 cantik dan ada istimewanye masing2……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  36. nena says:

    tak baik mgutuk kejadian allah…..hahaha….nk tergelak aku tengok…..allah je yg tau ape mslh 3 org ni………

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  37. kobisbunga says:

    muka fasha bukan macam baru lepas kena rogol tapi baru lepas merogol…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Hakuna Matata says:

    Tipuu… muka fasha tu still ada make up je nampak.. cuba perhati btol2… ade black eyeliner je kt atas mata die.. pastu imposibley je muka xda flaw..
    Hmm.. tp org kata fasha tu natural beauty, mungkin btol jugak kot..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. hanazakarino says:

    Actually fasha sandha ni cntik…tetapi sikap dia yg buruk tlh mybbkn kita nmpk buruk…thts mean majoriti kt cni judge dia nye sikap bukan rupa…lg satu mmg kt cni si fasha tu ade make up…thick eye liner..ni muka dia yg di make up utk filem “9 September”….aku tengok citer tu…n si ND tu mmg cute n baik…fasha ni sesuai buat awek…snng…tp kalo nk buat bini…better pilih ND…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  40. Lyn says:

    hish..korang suma kenal ke dgn Nora, Fasha dan bekas laki Nora tu. mana le kita tau corita sobonar.nanti yg nampak jahat sobonarnyo baik dan sebaliknya. Apa2pun berlaku,hanya mereka dan org terdekat je tau. Lawa tak lawa sama je.biar je Tuhan menentukan sapa buat salah..check le diri sendiri tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. anonymous says:

    alaa kalau gambar nora dekat cam fasha pon nmpk gak hiks.maaf ye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. cool girl says:

    nora lagi cute berbanding fasha .walaupun nora x mekap dia nk cute sangat….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  43. Piston Pecah says:

    dia mmg natural cute…nampak suci je dari jauh..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. cinta suci says:

    Nora Danish terlalu cute utk Rizal. I think Nora x seswai dgn Rizal. Nora cari laki lain yang cute, baru padan

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. cinta suci says:

    Nora Danish terlalu cute utk Rizal. I think Nora x seswai dgn Rizal. Nora perlu cari laki lain yang cute, baru padan

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  46. Suatu Hari Nanti TUHAN Akan MEMBALAS ATAS PERBUATAN FASHA SANDHA KEPADA AKAK NORA……

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  47. audrey eldrey says:

    due2 lawa n comel jek..yg sbela nora tuh pon comel gak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. affa says:

    mcm antu je muka fasha!! terkejut aku!! waahahahhahahahahahaaa…. ape nk dilawan dgn si nora tu,….. mcm langit ngan bumi la pasa ooiii…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  49. oyt says:

    ni fasha mcm baru bangun tidur je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. cha says:

    ini gmbar fasha dalam muvie 9 september la.. :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. to says:

    nora dan adik beradik nya mmg semua cantik2 belaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. tulip says:

    nape la jadi mcm nih,aku x de la suka dua2 artis nih,tp bg aku si nora tue ciut n si fasha tue cantik..cuma perangai jer yg membezakan manusia…cantik luaran tue x kekal pon..yg penting dalaman..hati mesti mau jernih maaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. chem says:

    fasha cam pengemis jew~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Kira says:

    Korang sume bodoh ke ? Dah tentu gambar fasha tu, muke die tgh masam..mestilah tk secomel gambar nora yg tgh senyum tu. Kalau nk buat perbandingan, atleast adil lah sikit.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Opz! says:

      betulllll…..TU…AKU SETUJU DENGAN KO.MAMAT KIRA BUNTAL…..

      LAU NAK BUAT PEBANDINGAN ADIL LAH SKIT…OIII!!!!!….
      TAK ACI BETULLAH BANG NARA NI…UNTUNG2 AKU SUPPORT DIER…TIBE2 DIE PILIH KASIH LAK…..TAULAH NORA TU DAH DICERAIKAN OLEH SUAMI DIER……KECOHH…ARRRR……..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  55. emy says:

    nora cutee giler lh……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. emy says:

    nora cutee giler lh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. suria says:

    hahah……jauh beza..awatlaa buta mata ex husben nora..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. sutera purple says:

    fasha ..i tdk brpihak kpd sesiapa baik nd atau fs..tetapi i ada juga trbaca dan mendengar tntang diri u baik paper atau tv..anggaplah teguran ini sebagai sesama manusia.kita sama wanita..pedih hati hanya tuhan yang tahu..sha anda blum melaluinya..alam percintaan dan rumah tangga jauh bezanya..percayalah ALLAH TIDAK PERNAH MUNGKIR JANJINYA.BAHAWA setiap perbuatan pasti ada balasannya..fs anda cantik,berbakat ..anda bleh pilih org yg lbih baik dr jejai..kesian rayqal..bagaimana perkara itu terjadi kpd anda disaat anda sdng memerlukan? sedangkan anda tahu dia ada isteri ketika itu..anda akan jadi ibu dan wife juga 1 hr nanti,prnhkah sha fikir semua itu?fikir dan renungkanlah sha..maaf

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • i says:

      no need to apologize with her..all what you say it true about her(fasha)..tak sedar diri langsung..!! one day dia dapat balasan dahsyat daripd Tuhan sbb dh meruntuhkan masjid dua insan yg bahagia..kalau dia tak kacau dulu mesti perkara ni takkan belaku..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  59. polter says:

    lorhhh mmg sape yg post benda ni anti-fasha la ni. dah sah2 masa ni Fasha baru lepas shoot citer 9 september tu. .. mmg la huduh. nak buat cerita pon agak2 la. . haish macam2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. [...] Gambar Nora Danish Yang Tetap Comel Tanpa M&#1072k&#1077 Up (67) [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. ayu says:

    sape2 yg ngutuk fsa ni sbenanye diorang dengki je..fs n nd sme2 ade kecantikan trsendiri..p nape korang suka2 ati je kutuk fs..tilik mka dulu beb..jgn salahkan fs 100%.cian kat die..pas 2 y aku x puas ati nape g buh pic fs comot n nd comel…msti x msuk akal org y komen fs x lawa…terima kenyataan yg fasha memang come…korang yg dengki fasha je lebih2…aku hanya menegakkan kebenaran….fasha memang best…nora danish pom best…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Tulip says:

      Ni bkn pasal dengki la…x heran lnsg dgn muka si fasha kalo nk cemburu pun lbh baik cemburu dgn Siti ke yg sejuta kali ganda lg cantik jelita dr si fasha tu br berbaloi-baloi..org benci dia sbb dia xde perasaan rampas laki org yg tgh peknen mcm2 gosip murahan yg dia bt org mcm pompuan ni sape nk jeles?????????ada ke……….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  62. lwak gla says:

    fasha pn cun without make up.. cma rmbt tu je kna btlkan.. nora tu idung jambu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. bie says:

    pttlah cik akak fasha ni xpnh x makeup kuar umah
    rupanya muka dia punyalh mcm apa

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  64. SchaPelacur says:

    aku rasa dua2 lawo tanpa makeup…tp aku kesian kat fasha ni dh tau mmg konpem kuarga jejai tu tak suka dia bole lg dia wat mcm2 kontroversi…sudh2 ler dek oi..buang ler pangai buruk yg wat pkara2 tak elok tu..tak penat ke melayan lelaki tiap2 malam wpun dh tau jejai tu bukn suami hang yg sah…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. cili padi says:

    mcm jamban je muke fasha ……………………… huahuahuhahuahuahua =,=

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  66. didi says:

    humang aih..cm hantu.hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. min says:

    even aku ni mmg tak bepa suka si fasha ni… tapi aku akui dia mmg cantik n cute kat luar. aku kenal dia ni dr zaman sekolah lagi. tanpa mekap mmg muka dia cun. tak heranla ramai buaya2 kat luar tu minat gile kat si minah tu. anak kacuk la katakan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. faradie says:

    due2 cute n lawa… fasha ade kecantikan sendiri, nora dgn kecantikan sendiri.. aku x sokong mn2 tp due2 cantek.. urmm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. You know what, your posts are usually a good read, but for me, this time around I feel like it is put together a little hasty.I might be wrong about that, but this one just doesn’t flow like other posts. Sorry about that.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. It is perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or advice. Maybe you can write next articles referring to this article. I desire to read even more things about it!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0