Written by AbangNara | November 19th, 2012

Salah satu perkara yang mencuri perhatian ramai orang ketika malam AIM19 ialah kehadiran Nora Danish. Walaupun bukan seorang penyanyi, Nora telah hadir untuk memberikan anugerah untuk kategori Muzik Video terbaik bersama dengan Dr. Fazley. Memang gorgeous sangat Nora di malam itu.

nora danish aim19

Kecantikan Nora Danish tetap terserlah walaupun hanya dengan memakai baju yang begitu simple. Ketika naik ke atas pentas, pandangan mata Abang Nara tidak nampak Dr. Fazley langsung. Hanya tertumpu kepada Nora Danish. Rasa-rasanya ramai jejaka yang turut secara automatik terjadi perkara ini.

nora danish aim19

Lagi 15 keping gambar Nora Danish di AIM19 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Shahrizan Photography.

nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 responses to (17 GAMBAR)Nora Danish Di Anugerah Industri Muzik 19

  1. didie @ says:

    Fazura lg lawa. 1st!

    0

    0
    • i'm not a monster says:

      pic last sekali ND pakai cat kuku kaler hitam

      0

      0
      • amoi says:

        buat ape lah si nora nak keler2kan kuku n rambut..guna yg allah bg dah la…

        KO SOLAT KE X NORA OIIII!!!!

        emo jap..sorry sume…bg aku dia lebih lawa kalau bertutup litup…huhuhu..baru serlah comel tu..maaf sume fans2 nora…

        0

        0
        • ropiah says:

          yang penting..FAMILY JEJAI SAYANGGGGG dengan nora danish..still family dia panggil nora YONG (akak sulung)..anak dia pun MAK MERTUA dia tiap2 hari pi anta pi ambik..nora pun bleh sesuka hati IN and OUT umah besar tu…org tua pandai menilai mana kaca mana permata..walaupun kaca tu berkilauan..byk makan garam kata kan… :)

          0

          0
        • To ropiah gila says:

          yang kau bangang sgt apasal.ada ke entry ni pasal mak mertua ke, kontroversi rumah tangga ke, apa ke yang kau nk kena ckp mcm tu? gagaga out of topic la. kau ni nk ckp, biar ler ikut pada topic. gila ke apa. tkde modal lain. hahahahha lawak tul mentaliti orang rendah mmg mcm ni.

          0

          0
  2. Kepologi says:

    abg nara kalau pasal Nora Danish n lofa memg dia suka…

    0

    0
  3. mak kiut says:

    emmm boleh lah!!!

    0

    0
  4. tasha shila vote diri sendiri says:

    nora danish x pakai baju ikut tema. bila tanya die jawap “saya baru tahu semalam tema AIM”. kau mmg bimbo dikk nonnn. sbb tu laki kau kena caras!

    0

    0
    • ropiah says:

      yang penting..FAMILY JEJAI SAYANGGGGG dengan nora danish..still family dia panggil nora YONG (akak sulung)..anak dia pun MAK MERTUA dia tiap2 hari pi anta pi ambik..nora pun bleh sesuka hati IN and OUT umah besar tu…org tua pandai menilai mana kaca mana permata..walaupun kaca tu berkilauan..byk makan garam kata kan… :)

      0

      0
    • Anonymous says:

      Dia saje ckp mcm tu pasal naik bosan nk ikut2 nie smua mcm haram jadah nak ikut slalu so dia punya suka ati mak bapak dia lah ape ko kisah…ko yg bimbooo sebab sibuk hal nora ade ko kisah n jgn jgn pasal laki dia caras nanti satu hari ko terkena padan muka ko .. Ingat setiap cakapan tu aku terkena dgn kita…

      0

      0
  5. cip says:

    yup…

    0

    0
  6. Pelik says:

    aduhai…apa pasal ngan yuna tu..dh la pakai serban cam tu ngan baju enth apa fesyennya…x cantik langsung la…sy lbh suka yuna y dulu dari yuna y skg…abg nara…x de gmbr artis y lain ke selain dari Nora Danish….bagi la ruang kat artis lain pulak…ni x…kalau buka blog abg nara mesti artis y sama gak y keluar….lofa..nora..nora..lofa…

    0

    0
  7. hah~ says:

    tu je gambar? boring!

    0

    0
  8. jim says:

    Ada plak org komen( dekat blog ohbulan ) yg dia ni dress up time AIM mcm nak pegi pasar selayang?? Sebabnya dia tak ikut tema mlm tu. Tema my ass!! Aku tak paham kenapa nak bertema2 bagai. Aku tgk Hollywood guna satu tema je, FORMAL. Yg kita Malaysia ni pun ketatkan sikit tema, pakai biar sopan la wei. Ikut budaya masing2! Apa2 pon Nora Danish cute cam gini.

    0

    0
  9. nora ni mmg cantik ler, mude jer muke, kuku? wow…eh, nara tukar layout ker?

    0

    0
  10. Anonymous says:

    yup.. rasenya fazura lagi nampak natural~~

    0

    0
  11. kak senah says:

    Akak suka ND and Fazura, both of them ada good fashion sense, nampak sangat oustanding dari artis lain. Bergaya sungguh :)

    0

    0
    • Diana says:

      Sgt setuju! Nora n fazura artis yg paling pandai berfesyen! Tidak keterlaluan dan sgt cantik! Love both of them!

      0

      0
  12. takeiteasy says:

    mmg pakaian mcm nk p pasar pun pas tu bg pose ntah apa2
    sabar je la dgn artis pompn kt M’sia ni
    wat tema pn x guna yg mai pn ada gak pakai ntah pa2
    sggh menakotkn

    0

    0
  13. Anonymous says:

    ntah,biasa2 jer pose ND.mcm bru first time berdepan dgn kamera.aku pn pndai wt mcm tu….abg nara, tk cantik pn layout bru ni…………tukar yg lama lah.

    0

    0
  14. vio says:

    erkk kenapa aku rasa nora nmpak gemuk sket? mybe sbb dress 2 kot?

    0

    0
  15. AAK says:

    Hai bang Nara, bukan main lagi puji Nora sampai konon tak nampak Dr. fazley kat sebelah tu (kononnya la)
    Ingat2 sikit isteri & anak tu. takyah poyo sangat kot ye pun nak kata si Nora tu lawo gile. Agak2 la..

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Pakai decent kena kutuk ckp cam nak gy pasar n kampung lah, pakai seksi kena kutuk ckp tak cukup kain n tk ade adat ikut barat sgt lah, pakai tudung kena kutuk ckp tk sempurna lah still nampak bentuk badan lah ape lah.. Tak paham manusia…tapi yg kat atas tu ade btul nye.. Susah nak memuas kan mata org…
    Ape2 pun nora u look nice n simple mayb u dh malas nak ikut tema gasak jer pakai ape as long nampak ok… Selalu nk pikir pakai ape pun bosan jugak..

    0

    0
  17. zombie vs plant says:

    org cantik pkai ape pun cantik…:)

    0

    0
  18. naz85 says:

    boikot israel…..

    0

    0
  19. Siti says:

    Yes!! Love nora and fazura! Both berlakun mantap! Sgt pandai berfesyen dan tidak keterlaluan! Two thumbs up!!

    0

    0
  20. ninazira says:

    perghh yuna tak lawa la cara dia dress up -;-” heliza pun contact lens besar sgt. da mcm katak da aku tgk. kan lawa lagi mata natural.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Dia ni x jelita just comel je..bg aku artis yg jelita kt msia ni mcm fathia,fazura,fashasandha,maya karin,diana daniel yg cool jer..x lebih2 nk perhatian mcm nora ni..dia ni plastik je..mcm innocent sgt..berlakon pun tahapaapa..jauh lg nk sama level ngan artis kt atas..terpulang la kalo korang mmg minat ngan dia..citarasa masing2kan

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku pulak suka yg mcm nora..fazura pun aku suka..tapi fasha aku tak suka sbb muka dia nampak tua…

      0

      0
  22. Raja minah jambu says:

    yuna ape2 pon tk cantek pakaian yg dia pakai…tapi kalau pakaian yg yuna pakai kt dlm gambar ni kalau erra yg pakai fuh mesti cantek n jambu punye ….yuna ape2 dia pakai pon tk cantek huh !!!!!!!

    0

    0
  23. Raja minah jambu says:

    nora cantek very sweet….baju dia pon cantek ala ala 40an gitu….lov u noraaaaaaaaaaaa……. !!

    0

    0
  24. Anonymous says:

    nora ni cun sebab mix myanmar ngan melayu arab. tengok gambar arwah bapak nora pun hensem sangat. tapi adik beradik dia yg lain kureng cun sikit.

    0

    0
  25. ala..la..la..comelny.... says:

    oklah…comel dn anggun jgak…

    0

    0
  26. Mrs says:

    Keindahan itu dapat dilihat dengan mata..namun bagi saya manusia yang berugama, mnjaga agamanya menjaga maruahnya itu adalah sebaik-baik orang.

    Ada sesetengah artis berkata, walaupun mereka seksi or tidak bertudung mereka tetap mengikut ajaran islam…cik oi menutup aurat itu salah satu hukum islam yang wajib diikut dan bukan pilihan..WAJIB TUTUP AURAT WALAU SEINCHI KULITPUN

    0

    0