Written by AbangNara | June 3rd, 2009

gambar nora danish bersosial

Gambar Nora Danish bersosial dan menari ini sesungguhnya nampak garang. Sebabnya Nora Danish memakai baju merah. Ini kalau ada lembu gila terlepas memang compem Nora Danish akan jadi mangsa pertama tandukan si lembu gila.

Kami memang suka sangat dengan Nora Danish. Mukanya lembut, comel dan tak dimamah usia. Maintain nampak 18 tahun jer. Bagus jugak si Rizal dah ceraikan dia nie. Nampak makin hot Nora Danish sejak memegang title janda.

Lagi gambar Nora Danish yang comel sedang bersosial dan menari bersama rakan-rakan perempuannya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar nora danish bersosial

gambar nora danish bersosial

gambar nora danish bersosial

gambar nora danish bersosial

gambar nora danish bersosial

282 responses to (GAMBAR)Nora Danish Bersosial Dan Menari

  1. sazzy says:

    cuteyyee… dia…
    ehhh aku 1st ker

    0
    0
  2. lala says:

    new pic kew?

    0
    0
  3. sazzy says:

    bj nora nieee merah nyeee…
    apa apa pun u so cute like baby

    0
    0
  4. Rocksdzi says:

    macam lepaskan tension jerr…

    0
    0
  5. nekounam says:

    janda beb!!

    0
    0
  6. mm.. says:

    pelik tul aku.. xinsaf2.. nak cari laki baru ke? xserik2 cari lagi laki dlm kelab.. no wonder la in future kene cerai lagi.. aritu siap ckp nak anak hafiz quran bagai.. perangai mcm ni, ade harapan ke? dulu aku kesian gak ngan ND ni, bila dah tgk mcm ni, meluat gile.. mmg dasar pelakon!! ops.. ter-emo lak..

    0
    0
    • nn says:

      btol..laki bini sama je..no wonder pet la

      0
      0
    • tyrabanks says:

      kau ni dari page sbelah ter-emo emo. pagi2 xleh emo2 dulu, kena tenang2, nanti t/hari, cuaca panas, hah.. boleh le nak ber-emo2….

      ish… dah lama aku xnampk elmo aku, mana lak pegi……

      0
      0
    • Lovelyvic says:

      Hello… laki dia kaki clubbing gak…
      terkejar2 pompuan kaki clubbing gak..
      perokok plak tu…
      minah kepit suara itik plak tu…
      nora bukan kena tinggal sbb ni…
      fasha lagi worse dari dia yg laki dok terkejor2…
      kesimpulannya laki mmg hampeh, tak pernah puas..
      Kalau dah gatal miang keladi tahap dewa tu…
      dapat bini baik dan cantik pun….
      tetap nak cari lain…
      bak kata pepatah
      “Anjing kalau dah biasa makan taik…
      tak dapat makan cium pun jadilah”

      0
      0
      • tyrabanks says:

        geli plak aku peribahasa kau pagi2 ni….

        0
        0
      • eclipse says:

        THE CONCLUSION IS…LAKI MMG BPERANGAI CAM ANJING!..OOPS…TERLEBEY SUDA…HUHU…

        0
        0
        • jernih says:

          hadui marah sakan kawurng kat lelaki..
          jgn lah marah sgt… lelaki pun xler ramai kat donia ni dah.
          jadi kongsi kongsi lah yer.. ahakzz

          0
          0
        • SHA BUDAK BAIK says:

          ko jer laaa kongsi…..hehehe…aku x mo kongsi laki aku…laki aku pon x mo pompuan lain…hek hek

          0
          0
      • Kak Su says:

        Wah lovelyvic pic awak ke? Cute la…

        0
        0
      • julie says:

        dua2 kaki clubbing..so no wonder la..jumpe each other..hehe.. jumpe pon kt clubbing kot..nak kate cntik leh la..if baik tu no comment..masih ade ke artis m’sia yg bek.. i dont think so..juz a little bit kot..
        nd ni owng pandang bek sb blakon sume dpt watak bek n manje2x.. we was blinded guys..

        0
        0
      • bdkbaek says:

        hahaha..besnyer ayt ko..hehe..pompn sundal klu da sundal 2 ttp sundal ngaku jew la..(ayt ntk FS)

        0
        0
  7. apple_merah says:

    sape la jadik mangse kene jage anak die time ni…
    sian anak die…
    kekurangan perhatian dari ibu

    0
    0
    • Lovelyvic says:

      dia mmg mcm ni dari dulu….
      sblm jumpa rizal mmg dia suka bersosial mcm ni..
      ini bermakna…
      ke”berambusan” Rizal dari hidup dia..
      tak membuatkan dia menderita pun..

      0
      0
      • tulip says:

        mmg dia mcmni dari dlu…,kita yg x tau ujung pangkal pasal hal umahtangga org, soooo… jgn cepat menghukum,sbnr nyerrr dorang ni sume 2×5 jerrrkkk…plastik + hipokrit…

        0
        0
      • jernih says:

        tapi aku rasa menderita gak tuh..
        memalam x da sapa nak peluk dia..
        kalu ada pun anak dia.. tuh pun dia yang feluk.
        yang beh nye kena feluk.. ahakzz

        0
        0
  8. aries_april says:

    bibik kat rmah la…
    saper lagi….

    enth2x apple yg jga…
    saper thu.

    0
    0
  9. ONCeT says:

    hurmmm….artis artis….

    0
    0
  10. Zaza Muhammad says:

    Nk tnye lu…gmbr baru ke gmbr zaman dia muda2 lu? klu gmbr baru tu cian aaa kan ank ye, ingatkan dah jadi ibu ni makin matang… kekdg nk salahkan ex-hubby dia ceraikan dia pun x kena… bkn x simpati tp spatutnye apa2 yg berlaku kpd kite ni kena2 aaa muhasabah lu diri… baiki diri sendri lu sblm point finger tu anybody dan ayat standard… dah takdir. Btul kite kena tawakal tp nk gak kena btul cara dia…

    0
    0
    • julie says:

      dulu or skrng.. same je kot..kite npk ke die kua ke tak.. tngok pakaian die dari fashion show or any award cm tula.. dedah sane sini.. am i rite?

      0
      0
  11. H says:

    patut pun kena cerai….. ex suami dia nak cari isteri yang solehah macam fasha… ini perangai pun dah macam tak igt dia tu ada anak……

    0
    0
    • Lovelyvic says:

      Fasha solehah????
      Fasha solehah
      (berguling2 aku gelak)
      Adoii nak pecah perut…
      minah kepit suara itik
      kaki smoking…
      kaki clubbing…
      sebut je nama artis lelaki popular ni… sape je tak pernah kapel ngan fasha
      semuanya pernah…
      itu maknanya solehah yer
      kekekekekekek

      0
      0
  12. kerul says:

    kalau gua jadi laki dia pun gua tension tengok perangai macam nih. gua rela cari gadis kampung yang tak kenal apa itu kelab malam dan pub.

    0
    0
  13. kiki says:

    alahai..ni la dunia zaman sekarang…..

    0
    0
  14. cikpenang says:

    eeiiiii malunya dapat mak macam ni. harap muka je lawa.

    0
    0
  15. kuku says:

    memang tak pernah bersimpati pun dengan dia.

    0
    0
  16. CINTRA says:

    eeee….mulai hari ni aku dah tak minat kat dia.
    agaknya sebab ni lah laki dia ceraikan ND.
    mungkin laki dia nak insaf tapi bila tgk bini asyik pg kelab – sape boleh tahan beb..
    Ishhh…mcam manalah anak dia nanti.
    ingatkan dah insaf dan sedar dgn pemberian tuhan ..
    aduyai….tolonglah..

    0
    0
    • Lovelyvic says:

      yer ker laki dia dh insaf?
      patut ar siap bergambar kaw2 kat clubbing ngan fasha..
      siap pi bercuti ngan fasha…

      0
      0
    • tyrabanks says:

      ala…. laki dia ceraikan dia, gi plak ke FS yg lebih kurang sama je… kau xcaya kau g cek BN abaut FS tu..
      tolak campur, alah sama je jwpannya.

      *** aku skrg ni, apa yg ditulis dgn wartawan aku dah caya dah..dia org bukannya bodoh nak tulis yg xbtoi.
      gila apa, nak kena saman klau salah.

      **** bnde ni jd lps kes CN yg amboi, bukn main xngaku bkawan dgn datu’ k, tup2, kawin lagi. aku time tu punya le baking tuk dia, last2.. aku plak yg tkena…

      0
      0
  17. aries_april says:

    tpi kerul…
    klau cri wife orng kg, bw msuk bndr,
    kna culture short…
    lgi ssah….

    cintra….
    laki dia pn sma…
    biasa la orng islam…
    klau agma xckup kat dada,
    mcm2c leh jdi…

    aries pn bkan la thu pnuh sngt ttg agm,
    tpi thu ler skit2x.

    0
    0
    • kuku says:

      yelah dah kau bawak dia pegi kelab malam memang la rosak. cuba bawak pergi usrah, ceramah agama dan solat berjemaah

      0
      0
      • yeop says:

        kalau gi usrah/ceramah agama, apa pula kata family mentua nora danish. nanti rizal kata terpengaruh dgn pembangkakng pulaks.

        0
        0
  18. Darkshed says:

    hai nora danish,saya masih single tpi berpengalaman luas diranjang..xlupa saya pun kaya jugak..meh la berkenalan..

    0
    0
    • tyrabanks says:

      huh darkshed… dahsyat kau yer… bnyak pengalaman.. meh2, aku bwk kau g cuci otak kat pak mat tempe pomen aku ni.. dia terer dlm input output otak kau..kasi fresh +bersih sgala kekotoran ranjang kau tu…

      0
      0
  19. bahulu hangit says:

    ape kate kite cube tanye kak nara samada ni gmbr latest ataupun gmbr before ND kawen…sian kt ND kene kutuk kaw2 tp kalo ni gmbr latest mmg patut pon kene kutuk…sape suh x ingt ank kt umh tue..kak nara tlg jwb tau…

    0
    0
  20. eclipse says:

    NARA NIE PIC BARU OR LAMA…KINDLY EXPLAIN…

    0
    0
  21. aries_april says:

    tul tu bhlu…
    better tnya kak nara….
    tlong la gosipartismalysia kluar….
    KAK NARA…
    kmi prlukan kak nara.

    0
    0
  22. aries_april says:

    love rsa…
    pic bru ke lma?

    aries rsa cam pic bru la…
    ND ni mmg sosial skit even dh khwn pn…
    tp xnk cmmnt lbih2x…
    tkut pmnt dia mrah lak.

    0
    0
    • bahulu hangit says:

      aku rase ni gmbr before kawen la…tgk breast die…kecik jer..xtimbul pon..kalo dh beranak msti dh ade sikit breast tue bonjol…nk susukan ank la katakan…tp aku pon rase jer..

      0
      0
  23. NARA says:

    ini pic baru, so sila kutuk

    0
    0
  24. aries_april says:

    HA AH…
    tul tu…
    nk tpu pn agk2x la…
    kta orng dh lma ngann BN ni…
    x kn kna kncing pn…
    orng bru ler tu…
    knon2x nk gna mna kak nara lak…
    aries dh tlis kak ats…

    klau bkan artismsia yg kluar skli ngan pic dia, 2 bkan kak nara.
    tul kn bhlu?

    0
    0
    • bahulu hangit says:

      tul…tul…nk tipu org senior…ceeewah..lain kali nk tipu pon biar la professional…kak nara xkan kuar la ngan ikon2 cmtu…muke die yg cun tu lg terpampang..

      0
      0
    • eclipse says:

      INI NARATHIWAT…HAHAHA…SEDEY LAH KO…G TUKAR NICK…XPON G MEN JAUH2…

      0
      0
      • bahulu hangit says:

        mslh nyer die bg komen gmbr “ini pic baru, so sila kutuk”…so, die mewakil kan diri jd kak nara…eclipse suh la die men jauh2…xpon suh g blk narathiwat jer…nk men tipu2 xdek kt cni…kite nk kan kepastian gmbr ni baru or lame…die main2 plak…nk kene dak nie…nnti aku pang kan..

        0
        0
      • tyrabanks says:

        wakakah…. geli perut aku wey…..

        0
        0
        • Narabalachan says:

          woitt dari korang dok siasat gmbr tu br ke lama kat sini baik pi buat keje.

          0
          0
  25. sazzy says:

    hmmm.. nie gambar lama dia .. .tak silap aku lah..

    0
    0
  26. diamonds says:

    saya tak benci fasha dan tak pulak minat nora danish..tapi rasa nyer gambar ni dah lama kot.tak kan nora nak buat mcm tu kalau dia dah ada anak..ni mesti gambar lama nyer…

    0
    0
  27. aries_april says:

    tmbul pn cam ikon kta….
    nk tipu konon…
    mlu ler….
    :-)

    0
    0
  28. 123 says:

    aku xsuka dia ni.. sosial..

    0
    0
  29. eclipse says:

    YANG PENTING KITE ENJOYYYYYYYYYY……

    0
    0
  30. eclipse says:

    Kenapa, mengapa, usah ditanya
    WALAUPUN AKU PAKAI SPENDA
    Hatiku ceria bagai sang suria
    Hari minggu hari bergembira

    Hilangkan rasa rasa curiga
    Duka dan MENJADI JANDA
    Mari kita menyanyi
    Lagu sha JAN DA DA DA
    Esok kerja, jadi hari ini
    Kita berjumpa dengan
    Si dia yang tercinta

    Hilangkan segala
    Duka dan nestapa
    Mari bergembira
    Dengan lagunya
    Sha JAN DA DA DA

    0
    0
  31. aries_april says:

    ECLIPSE……
    ksian dia…
    pnggil dia blik….
    @ klau dia mlu,
    nara tkar nick bru ya…
    kmi tk mrah la…

    kwan2x aries lwak ksar tu…
    mmg cam ni hri2x…
    sja nk ert sltrhim….

    ksi cmmnt gna nick bru….

    0
    0
    • Lovelyvic says:

      bukan kak nara la aries…
      kalau tul kak nara
      aku belanja ko..
      roti canai sekeping.

      0
      0
      • bahulu hangit says:

        ahh…meh la comment same2 kite…jgn la merajuk nara klon..meh…meh…

        0
        0
        • tyrabanks says:

          NARA MELARA….. MEH LE CNI..MEH..MEH…
          ha..ha…aku tngah mabok air teh……………..heeee

          0
          0
      • bahulu hangit says:

        bukan kak nara kan…die nk main tipu2…skrg dh merajuk tak muncul2 dh…sian plak..

        0
        0
    • eclipse says:

      aah la…sian plak aku…maybe dia nak gurau…tapi xkene tempat…narathiwat…eh silap plak…nara…mehlah join..jgn sedey2 tau…hehe…

      0
      0
  32. S!ezan says:

    cam nak terlondeh jer baju tu..

    0
    0
  33. eclipse says:

    bahulu hangit…ko dah buka order untuk tempahan raya ker?aku nak tempah ney…hehe…tapi bahulu aku jgn ko bkr sampai hangit plak…duit aku x hangit…hehe…
    aku mcm terbau hangit la….

    0
    0
    • bahulu hangit says:

      aku dh tutup kedai la jual bahulu…bankrap…xdek org nk beli…sume aku bakar hangit..

      0
      0
  34. aries_april says:

    x.pe.
    bru nk trlondh…
    x trlndh lgi…
    x da gimik pnya.

    eclipse,
    dia x mncl g la…
    ksian dia.

    tah2x, S!ezan
    dia kot…
    ni pn orng bru gak…
    x prnh mncl kat BN…/
    jgn mrh ya S!ezan ….lwak pgi2x.

    0
    0
  35. aries_april says:

    dh la…
    tk nk ckap hal dia lgi…
    sian dia…
    dia pn cam kta gak…
    nk bt dosa bnyk…
    sma2x la kta bt dosa…
    sbab jmaat aries xleh bt dosa…

    tk leh le kutuk bnk2x…

    0
    0
    • bahulu hangit says:

      ooohhhh…jom kite ramai2 mgutuk…jumaat ni aku pon xleh kutuk dh..opis aku cuti..kt umh dh x bukak dh BN..let’s go..

      0
      0
  36. mokcik says:

    nape mokcik tak pakai macam ni pada zaman mokcik mude dulu..mokcik ni pun single mother gak, tapi mokcik jaga status jan2 mokcik ni..nanti banyak fitnah…(promote sket)…

    0
    0
  37. eclipse says:

    mokcik sape plak terlepas kat cni…hehe…jangan mare…

    0
    0
  38. aries_april says:

    oh….
    ko bhlu, dh la gna offc pnya…
    ktuk sakan pla ya?
    nape offc off jmaat ni?

    mak cik ko la eclipse
    saper pnya lg…

    by the way,
    welcome 2 BN.
    nice 2 meet u aunt.

    0
    0
  39. jernih says:

    hehe.. hot mama..

    0
    0
  40. aries_april says:

    pg jernih…
    nape late today?

    0
    0
    • jernih says:

      pagi AA late ke? aku pepagi dah sampai opes..
      hehe… sori lar x sempat sgt follow kawurang

      orgkata sambil minum sambil menyelam :-)

      0
      0
  41. eclipse says:

    beautifulnara ni bukan pompuan. dia hanya nama blog yang diselenggara oleh beberapa kumpulan wartawan hiburan sambilan.

    0
    0
  42. aries_april says:

    xper…
    kta orng stil bleh cam u eclipse.
    ko colour hijau lumut…
    yg biru tu orng lain….

    tpi, aries rasa, mst klon nara tpi…
    kan eclipse kutuk dia rapat…
    nak eksploitasi eclipse la tu…

    tu la aries psan…
    mlut kna jga…
    ;-)
    kan dh kna,

    0
    0
    • eclipse says:

      huh…guna la nick len…nak tiru2 plak…nak jd kembar aku pe?

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        heheh dia kenan ngan ko kot wakakakak

        0
        0
      • bahulu hangit says:

        sian ko eclipse…baik ko suh die tkr name..ko tepon die skrg…

        aries…
        aku jumaat ni cuti sbb ari sbtu kan hari agung…opis aku ni sbtu cti bwk ker ari jumaat…kalo ahd cuti bwk ke ari isnin..

        tu yg aku syg kt opis nie..nk comment kt BN pon xdek org nk kacau..

        0
        0
        • tyrabanks says:

          ofis aku kat bilik aku jer..lagi xde org kacau.. tu yg aku boleh bukak yg bukn2…ekeke..

          0
          0
  43. Zaza Muhammad says:

    BN…mana gegambo majlis kawin Darling…nmpk simple je nmpk kenduri dia tp pasang khemas smpi 64

    0
    0
  44. aries_april says:

    XPER LA…
    nnti dia tkar kot nick mane dia…
    @ sruh la kak nara block klau same nick name…
    leh compius ni.

    klau bhlu cti…
    leh bt tmphn utk rya la….
    nk tmph ni.

    0
    0
  45. aries_april says:

    bt la kat rmah…
    mdal xbnyak…
    @ kta jdi partner la.

    0
    0
  46. eclipse says:

    bahulu pon sodap…feveret aku tue…

    0
    0
  47. eclipse says:

    mokcik nak tanye ney…hehe…aries/bahulu…ko ney jantan ker tino??hehehe…jwb..jwb…jgn xjwb…

    0
    0
  48. eclipse says:

    confom ker ney??????

    0
    0
  49. aries_april says:

    kta srupa…
    smua tino…

    tyra…
    btng buuk aries nk 10 peket k?

    0
    0
  50. aries_april says:

    aries pn available …
    tk caya, tnya tyra…
    tyra pn sama jga.

    0
    0
  51. tyrabanks says:

    sori i dah kawin siap bercerai lagi. Janda meletup u. yang lain2 semua bebudak baru hbs spm

    0
    0
    • bahulu hangit says:

      chop…ni tyrabanks yg mane plak…rasenyer tyrabanks yg senior tu ikon kaler maroon..apasal ni kaler hijau plak…ade klon lg ker

      0
      0
      • eclipse says:

        aahla…poning palo den ney ha…terspeaking negori plak..pdhal bkn org negori pon…..huhu…
        asl rmi sgt nak jd klon ney???????

        0
        0
      • tyrabanks says:

        weyyy..ni langau mana plak guna nama aku ni…kengkawan.. korang aim aku punye ikon..kaler coklat.. sesuai nama aku tyrabanks ANTM…

        suihhh..suiiihhh..alngau.. mana palak ridsect ni..siap ko..aku panggil poco2….

        0
        0
        • eclipse says:

          itu bkn langau la…itu pembawa H1NI…
          lari…………..nti bjangkit…..

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          hahaaha…korg kene alert skrg…byk klon..mujur nick name aku hangit…xdek org nk gune..xcukup ridsect nah amik shieldtox nie..korg bt gaya dlm iklan tu…lenyek die.

          0
          0
      • tyrabanks says:

        i boring guna kaler sama je. skali skala tkr la. kalau tikar email ikon pun akan tukar dik non

        0
        0
    • Lovelyvic says:

      bodoh punya olang….
      auzubillahiminasyaitanirajim….
      kalau ko hantu… mesti ko dah mati skang ni
      syokh syoh

      0
      0
  52. eclipse says:

    yea ker tyra?br tau ney…klu x tipu aku la…
    len2 bdk lg ker…aku ney dh kategori bleh jd mak bdk…kuikuikui..

    0
    0
    • bahulu hangit says:

      eclipse…aku dh abis lame dh spm yer…dh belajar masuk negeri org pastu blk semula negeri sendiri dh tau..cume lom kawen je lg…xlaku…aku kan hangit..kulit aku pon kalue hangit la…sape yg nk

      0
      0
    • tyrabanks says:

      aku nak kena print lo gmbor ikon2 korang.. langau bnyak sgt time ni..aku dah kompius skrg.. woi..jom blah dulu le..

      0
      0
    • tyrabanks says:

      eeee.. bnyak plak color kau yek… xpe la.. kau dah suka ngan aku sebenarnya.. tu yg pkai nickname aku… teruskan..janji kengkawan aku tau the true of tyrabanks!!!

      0
      0
  53. aries_april says:

    eh….
    bkn bru hbis SPM….
    bru hbis hingus…

    oh…
    klau cam ni, geng kak su n kak jed la?
    pas ni aries kna pnggl kak tyra la?

    0
    0
    • tyrabanks says:

      aku xnak la panggil kakaak..aku nak kita semue sebaya je.. baru besh nak btenet… xkira tua ke muda ke..kita semua 25an…yeaaahhhhh… ehhh..langau tu ada lagi x???

      0
      0
      • bahulu hangit says:

        adik ko bg statement “i boring guna kaler sama je. skali skala tkr la. kalau tikar email ikon pun akan tukar dik non”
        so,skrg ko still ikon kaler maroon kan

        0
        0
        • tyrabanks says:

          aku still kaler maroon coklat tu.selama2nya kaler tu… kau jgn tpedaya… geramnyer aku..kengkawan,aku blah dulu lerr.. korang jgn layan H1N1 tu.. gila glamerrr diaorg tu.. xde kengkawan.cian….kalau guna nicknamee betui2 kan bagus..silap2 dpt masuk geng kita kan… BINGUNG!!

          0
          0
      • eclipse says:

        ya…btl…jgn pgl kakak..nti xnmpk muda…

        0
        0
    • eclipse says:

      aku spm tahun depan. doakan ya

      0
      0
      • eclipse says:

        weh eclipse p lah tkr nick len…xyahlah tiru2 aku…ko letek lah nick ko klon ker…

        0
        0
      • bahulu hangit says:

        weh eclipse…ko pon tukar ikon gak yer…apasal ko gatai2 nk tukar2 ikon ni…kompius aku tau..
        ko baru nk amik SPM…ko cti sekolah la ni yerk..gud luck2…study wei…jgn bergosip…ni ruangan khas utk org yg dh abis spm..

        0
        0
        • eclipse says:

          bile ms aku tkr nick?eclipse klon ney yg tiru aku…aku masih yg same…x tkr2 pon…aku pon dh pening ney…
          bile ms plak aku amik spm thn depan…

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          bukan kau ke? ni mesti penyamar. atau kau sesaja nak permainkan kitorang? ok aku pun tukar ikon lah camtu

          0
          0
  54. wan says:

    ala…cket jer tuh….xpela. pejam mate jer

    0
    0
  55. aries_april says:

    @ kta ltak jer pic kta sndri…
    atleast leh cam kwan2x…

    0
    0
    • bahulu hangit says:

      setuju sgt aries. tapi camna nk masukkan pic?

      0
      0
      • eclipse says:

        aah…mcm mn nak ltk pic…dh 2 org klon aku…e…geram jer…marah ney…marah ney…

        0
        0
      • bahulu hangit says:

        weh…apasal ko gune nick aku…ko guna la nick lain..samprit hancur ker…name aku gak ko gune

        0
        0
    • bahulu hangit says:

      choppp…kalo nk suh letak gambar aku nk pinjam gmbr Heliza..ayu jer…

      0
      0
      • bahulu hangit says:

        woi…sape yg menghangit kan bahulu aku ni..aku pon kene cetak rompak…tolong2

        0
        0
        • eclipse says:

          mmg anak2 syaitan diorang ney…huhu…sume dh kna klon…

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          wei…korg hati2…aku pon kene klon ni…ingt aku punye ikon biru gelap tau…request la kat kak nara ltk gmbr sendiri…xpon suh kak nara block name yg same..mcm langau jer menyempit tmpt org….tgk tyrabanks dh merajuk…xkuar2 sbb die dh kene klon…aku pon hampir2 nk merajuk la…tensen2

          0
          0
        • tyrabanks says:

          waaa aku bkn merajuk. aku pi hantar anak ke nursery la tadi

          0
          0
      • jernih says:

        aku nak masukan pic ustaz akil.. miahaha

        0
        0
        • aries_april says:

          p/s….
          please dont use my nick name…
          this private n confidential….

          i really appreciate this name…
          please pity me…
          wont other people use this name.

          0
          0
        • tyrabanks says:

          wey..bila masa aku antar anak g nersery!!!!

          0
          0
  56. aries_april says:

    kena tnya kak nara ler cam tu…
    xkan kak nara jer nk tak pic dia.
    kta pn nk gak ar…

    mcam ni….
    xleh cri mkan,
    krng thu kat kak su n jed mrah dia orng…
    klau singa thu pn, mngaum satu BN ni.

    0
    0
  57. aries_april says:

    p/s….
    please dont use my nick name…
    this private n confidential….

    i really appreciate this name…
    please pity me…
    wont other people use this name.

    0
    0
  58. eclipse says:

    sabar je la aries. Inilah dunia artis

    0
    0
    • eclipse says:

      NERAKA MANA PLAK YG MENYAMAR LAGI NEY…TENSEN2….KAK NARA TLG…………………….

      0
      0
    • bahulu hangit says:

      biase la kan…kite kene klon ni…lumrah artis..antara dugaan dan cabaran jd artis…kite ni pon tergolong dunia artis la…sabar jela..

      0
      0
  59. aries_april says:

    aries pn dh kna…
    dia kluar colour dark purple…
    ori aries colour hijau…

    cam ni aries nk kluar la…
    compius tul la…

    0
    0
  60. aries_april says:

    kwan2x…
    msti orng yg gna nick name kta orng yg sama…
    suddenly ja dia mnculll
    kcau geng2x kta sja pla tu…
    aries dh dpt syak itu saper….
    msti klon kak nara tdi…

    kta kan kutuk dia rapat….
    then dia nk luah mrh dia…
    dia bt cam ni kat kita…..

    hope real kak nara bwa la apa yg kmi tlis…
    nk mnta ltak pic sbnar kta orng….
    mhu skit hati cam ni….

    0
    0
  61. eclipse says:

    KEKAWAN…JOMLAH KUAR DLU…BIAR SETAN2 NEY BERAJA DLU…TP JGN LUPE IKON AKU TAU?KALER HIJAU LUMUT…

    0
    0
    • bahulu hangit says:

      apasal ko jd maroon plak eclipse…lovelyvic pandai erk…time2 ngah kencang ni xmuncul2 plak tlg kengkawan…

      0
      0
      • Lovelyvic says:

        member2 aku terjerit2 kat facebook…
        aku pi la sana…
        uwaaaa…. sedey tau
        apsal lak aku jadi suspect!!!
        aku tak bersalah… tidak!!!!

        0
        0
  62. aries_april says:

    okkkkk
    kta out dlu…
    biar dia bt dosa srng2x…

    0
    0
  63. aries_april says:

    bye…

    0
    0
  64. bahulu hangit says:

    aku kene klon sampai skrg…aku pon nk kuar gak..aries,eclipse,tyra.lovely…tggu tau pasni kite smbg..bye

    0
    0
  65. Darkshed says:

    ni gmbar lama nora nih…dia skarg dah tobat kejap..pasni buat blik…

    0
    0
  66. admin says:

    kepada semua.
    sila gunakan email anda dan daftarkan gambar anda di http://www.gravatar.com. nanti bila anda pos komen guna email, gambar anda akan keluar. so orang tak boleh tiru dah. :):)

    0
    0
  67. chickenking says:

    ni gambar lama laa….
    yg pakai baju singlet kaler gold tu kakak nora…
    penah masuk final dewi remaja..tp skrg dah kawin…bdn pon lain sket…

    0
    0
  68. Darkshed says:

    aku bru ja nak join BN nih..dah kena spam…bodoh tol budak klon nih..

    0
    0
  69. Darkshed says:

    wei…aku dah daftar dlu….hahahahahahaha

    0
    0
  70. eclipse says:

    testing…

    0
    0
  71. syanaz says:

    adoyai…makin hot ni…..

    0
    0
  72. apple_merah says:

    wes aku terlambat lam issue klon nih…
    macam ne nak letak gambar tu???
    aku pun takot gak nih

    0
    0
  73. badboy says:

    nora…bila blh i p pinang u..
    duit dah cukup ni..
    i seorang yg penyayang kanak2 n maknya skali..
    he3..
    cute seh die ni..

    0
    0
  74. aries_april says:

    xleh le…
    fedup tul aries….
    hlng sbar dh ni.

    0
    0
  75. apple_merah says:

    aries ce try ajar cket cam ne nak buh pic tu

    0
    0
  76. flowerHoRn says:

    mak ai… arini hari klon sdunia ke…confuse aku…

    0
    0
  77. aries_april says:

    kepada semua.
    sila gunakan email anda dan daftarkan gambar anda di http://www.gravatar.com. nanti bila anda pos komen guna email, gambar anda akan keluar. so orang tak boleh tiru dah. :):)
    make sure pc korang ada pickup k?
    klau slow….
    mmg problemmm

    aries pn kna tkar cmptr smpai 3 kli…
    bru leh.

    0
    0
  78. flowerHoRn says:

    cantik dak nora ni ngapalh laki dia wat perangai…dh dpt bini cntik pun x tau nk brsyukur………

    0
    0
  79. Wei says:

    seksinye

    0
    0
  80. john says:

    cantik & sexy. Apa la bekas suami cerai da. Sayang……

    0
    0
    • maso says:

      baik lepaskan je john,…kalau tak mampu nak tarbiyah isteri…berattttt tuu…

      0
      0
  81. cumel says:

    paper pown lyn……….ske gaks tgk dye ney……
    bodh laki dye….per lg…dah jdik miss J yg meletop!

    0
    0
  82. boxer hugo bosss says:

    hehe…miss j..tol tue..kalo die berparty pun biarla die pun xde comitment ngn spe2 lg..ilang kan tnsion..tp jgn smpai ank nk mmbesar pun still lg clubbing nti anak ikot prngai bpak susah gak kang..so berigt laa..da de ank keci nie.be a gud role model…

    0
    0
  83. memang la comel….kalau pakai baju paras pusat lg comellll????????????????

    0
    0
  84. diamonds(ori) says:

    ewah2x..ada orang jadi diamonds la plak..apa ni main klon2x..tak best la…saya nak tukar nama la tak nak pakai ni lagi..alahai sapalah yang nak jadi klon sya ni..huhuuu..mulai hari ni saya bukan lagi diamonds okay!!!

    0
    0
  85. samsguarians says:

    Macam mana nak didik baby baru kalau maknya macam pelesit asyik bersosial… Tak de contoh yang baik?

    0
    0
  86. maso says:

    hahaha…
    bila kita tua nanti, kita akan insaf akan perbuatan kita yang lalu…waktu tu kita hanya mampu menyanyi lagu bangau oh bangau….
    “bangau oh bangau kenapa engkau jadi macam ni”
    “macam mana tak jadi macam ni, dulu kau tunjuk kat aku”…
    buatlah perkara yang baik, supaya ia menjadi ikutan buat generasi kita akan datang…

    0
    0
    • nenek kebayan says:

      wahahahha…

      lepas tu plak ibu dia nyanyi “oh bulan”
      “oh bulan dimana engkau berada”
      “oh ibu,aku berada disini,didalam lah kelab malam”

      p/s:kepada peminat nora jgn mare yer,saja nak nyanyi pagi nie…

      0
      0
    • x-not-x says:

      tapi kan,ada jgk yg org tua yg tak insaf diri ni….mcm nek jijah tue..ontah dh insaf ke belum tu…

      0
      0
      • maso says:

        emm..kalo tak insaf tu ntahla, mungkin tuhan belum bukakan hati dia lagi lah tu kot… tapi yg pentingnya
        kita (saya) kena perbetulkan diri..kena belajar kenal diri siapa kita sebenarnya..
        yelah sesekali tu kena jugak kita fikir kan.. kita ni siapa..
        pastu kita cuba bayangkan kita ni macam mayat yg selalu kita pegi ziarah tu.. terbujur kaku…apa yang ada pada kita?? takde apenyer kan..itulah salah satu cara kita nak insafkan diri kita, yetak?

        0
        0
  87. hantu says:

    benci ah org cmni…soooooooooooooooooooo sial hahaha

    0
    0
  88. heyho says:

    rasenye ni gmba baru..pkai baju gold silver tu akak nyo..nadiah..yayah

    0
    0
  89. lynn_ says:

    comey siot nora ni.
    xtlondeh ke bj dye ha angkat2 tangan cmtu?
    keh3~
    bgus gk laki dye ceraikn dye.idung kembang ja rizal 2.
    xspadan lnsg..~

    0
    0
  90. piekacu says:

    cutenye.. : )

    0
    0
  91. speSIAL says:

    nora danish ni janda ke…..
    kalau boleh janganle papparazi dapat
    lu punya aktiviti….
    tak elok di share bersama sama orang lain….
    TAPI berani buat berani tanggung le minah oiiiiiiii

    0
    0
  92. awek cun says:

    aik ni gambar bila ni??kalau gmbr terbaru kesian lah..kan per dh ada anak kalau boleh tunjuklah contoh baik untuk anak,maklumlah anak tu keturunan nanti dia ikut mak dia g clubbing gak hahaha

    0
    0
  93. ish….so-sial betul….hahahaha…

    0
    0
  94. vee says:

    pela ..nd..ni…tp ppn berubah la demi masa dpn anak,..berdampingn dgn org yg akhlak mulia…anak pn insyllh akn ikut..smu keseronkn bsifat sementara..k..masih ada masa.

    0
    0
  95. aien_ehem2 says:

    jgn pikir pempuan gi clubbing semuanya teruk la.. itu adalah normal.. have fun.. daripada mulot mengata org tu lg la terok.. xsmestinya pempuan club xleh berubah bila dah kawin.. ati yg busuk, susah gila nak berubah.. jgn salah kan fasha sbb rmpas rizal.. sbnrnya,mak bapak si rizal tu je yg kolot.. pilih si nora sbb x suka fasha yg slalu bersosial.. dah anak dia org pon prangai lebih kurang je ngn fasha.. terima je la.. walopon fasha kuat sosial, tp dia x hipokrit mcm nora.. so, renung2 kan laa..

    0
    0
    • ada says:

      slps direnung2 (xpyh renung lama pun),
      masjid yg telah terbina xspatutnya diruntuhkan atas alasan dulu dia boypren aku…

      0
      0
  96. lemon says:

    haiii,agak2 ape la Rasulullah nk ckp kalo nmpk ummat bginda sekrang mcm nih??mesti sedih kan..sbb Rasulullah kenal sume umat bginda..demiAllah,aku rindu sgt kt Rasulullah..Ya Allah,tmptkanlah kami dlm kalangn mereka yg akan mndapt syafaat bginda..aminn~~~…

    0
    0
  97. zamrizaza says:

    aku suka yg pakai baju purple..ahaks

    0
    0
  98. zamrizaza says:

    sbb dia suka berjimat cermat..pakai yg singkat2 jer…

    0
    0
  99. Opz! says:

    haahahahhaaaaaaaa…..harap rupe je cantik …tapi perangai hampeh!!
    oii…perempuan muka cantik memang cmtu ke?????!!!

    0
    0
  100. porno izle says:

    I am shocked at the items I overlooked before I read this post. Thanks for the good information.

    0
    0
  101. saje says:

    same je dia perangai dengan Fasha kaki enjoy
    Yeaa dulu aku poun cam2 tapi skunk dah berubah sikit2
    -thnks 4 my dear+ my dear rumate-
    marilah kita semua kembali kejalan Tuhan.
    berubahlah terutama para pengkritik di BeautifulNara ur word so….
    Mulai saat ini I will not read+comment any gossips
    chopx3 buleh ke? dah la aku student media XP.
    hope God bless us….

    0
    0
  102. comel gurl says:

    ibu x tnjukkn contoh

    0
    0