Written by AbangNara | June 4th, 2009

ning baizura

Sopan sungguh gambar Ning Baizura duduk nie. Tak macam Nikki yang terkangkang lebih tak ingat.

Sejak gambar bertukar menjadi negro Ning Baizura keluar, langsung sepi terus dia tanpa apa-apa berita. Rupa-rupanya tengah sibuk jadi Duta OSIM, benda alah yang guna untuk urut kaki tue. Murah rezeki Ning nie.

Lagi gambar Ning Baizura semasa pelancaran produk OSIM dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

ning baizura

ning baizura

ning baizura

ning baizura

ning baizura

197 responses to (GAMBAR)Ning Baizura Duduk Penuh Sopan

  1. bahulu hangit says:

    hai kak ning mulut besar

    0
    0
  2. bahulu hangit says:

    hai kak ning mulut besar…ops..nnti mrh peminat die

    0
    0
    • Lovelyvic says:

      uit…. aku bukan peminat dia
      tp aku tak benci dia..
      mulut dia yg besar tu la yg membuatkan dia satu2nya penyanyi bersuara soprano kat malaysia ni.
      jadi duta kerusi urut skang..
      murah rezeki kak ning lepas kahwin
      alhamdulillah.

      0
      0
      • bahulu hangit says:

        aku pon bkn peminat die tp xdek la xsuke die…50-50 laa….best la jd duta kerusi..mlm2 berenjut jela

        0
        0
  3. Lovelyvic says:

    alalala… sopannya ning

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      sopan tak santun…

      0
      0
    • mm.. says:

      luv, xsopan langsungla… klu dah tau ada event mcm ni, why not pakai suar panjang.. dahla warna skirt sama ngan warna kulit.. alahaiiii.. sedih tul.. dulu lepas kes fantasi sex, mcm dah jadi baik sikit, tapi lepas kawen ngan mat bin salleh, jadi warga negro lak.. hai la badannnnn… hai la nyawaaaa…..

      0
      0
  4. bahulu hangit says:

    pandai pilak carik kain ttp peha bt cover…tau plak malu..

    0
    0
  5. bahulu hangit says:

    kelebihan jd artis ni leh pkai mende2 ni free…kite org biase ni nk kene bile riban2….

    0
    0
  6. jed hijau says:

    minah ni dulu satu sekolah ngan aku…kat kajang

    0
    0
  7. eclipse says:

    INI BKN NING…DH MCM NENG AKU TGK…HAHAHA

    0
    0
  8. aries_april says:

    tul ke kak jed?
    cam na dier?
    aries mnat jga la kat dia…
    cam bhlu… 50/50

    0
    0
    • jed hijau says:

      baik…sosial….baik….sosial…..baik….sosial…..camtu jelah sampai sbelum kawin…..dah kawin baik sebab dah jumpe bapa dia….

      0
      0
  9. singa ganaz says:

    tu kira ok la dia duduk mcm tuh….pasal dia kepit tuh…

    0
    0
  10. jojio says:

    Nampak ok….yadaaa….

    0
    0
  11. badboy says:

    dah berisik seh dia punya badan
    dia dah ngandung ker ar?

    0
    0
  12. aries_april says:

    naper ngan bapak dia kak jed?
    tpi aries dgar gak yg dia xbrtgur saper ngan bapa dia…
    pa kes tu?

    0
    0
  13. jojio says:

    Lengan dia nampak ngeri jugak….

    0
    0
  14. aries_april says:

    umr kat 40 dh…
    mmg kna pregnant pn…
    nnt tua2x problem…
    xcaya tnya kak jed..
    dia ada pnglma…

    0
    0
  15. badboy says:

    apasal dia ni banyak sangat warna kat badan dier?

    0
    0
  16. aries_april says:

    dlu kcil2x xda bnda wrna2x cam tu…
    tua2x ltak ler…
    tkut kta ktnglan zman lak.

    0
    0
  17. Darkshed says:

    bkan ning sorg ja ada suara soprano..syafinaz pun sora soprano jgak..nikki pun bleh..ning dah smakin tembam..huhu..rancak sgt kot ngan laki mat saleh dia..=)

    0
    0
  18. afissy says:

    gelap tul aku tgk dia ni…ada hati nk pakai seksi meksi lg….xsedor dr ruponye artis ni yek….

    0
    0
  19. aries_april says:

    p/s:
    jgn kluar tpik…
    nnti kta kna mrah…

    :-)

    0
    0
  20. aries_april says:

    biar la dia nk sexy….
    xkcau kta pn….

    lgi pn, laki mat saleh dia pn x ckap pa…

    0
    0
  21. eclipse says:

    ning…ning…dh tua pon nak seksi2 lg…xpyhlah pki skirt pendek camtue…xmolek aku tgk…klu bdn kecik mcm aku xpe…hehe…(angkat bakul sndr)

    0
    0
  22. jed hijau says:

    ape-ape kauorg komen tang dia…aku setuju ngan tak setuju je…..jangan komen yang tak2 baik sangat….kesian kawan aku….

    bye….

    0
    0
    • eclipse says:

      ako klu org dh kawen…xdela aku nak kutuk sgt…tp klu xkawen..pngai cam setan..mmg sedap dikutuk…hehe…jahat aku…br nak insaf…

      0
      0
  23. Darkshed says:

    ingat lg aku pda statement dia psal fantasi s*x dia ngan 4 org negro..giler la..at least bjaya gak dia kawin ngan mat saleh wlaupun bkan negro..hehe

    0
    0
  24. damia says:

    rambut dier pnjg k sket…

    0
    0
  25. afissy says:

    aku mmg xminat minah ni nyanyi….tmbh2 ngan suara besar dia tu..aku blh bayangkn mulut dia terbuka luas………..Nauzubillah….xbaik ngata ore

    0
    0
  26. aries_april says:

    naper skrng kak jed asyk jdi chipsmore jer ha?

    0
    0
  27. bahulu hangit says:

    laki mat saleh tu ckp ” kalo u x pkai seksi nnti i tggal kan u” …that’s y la ning ni pkai seksi…

    0
    0
    • jed hijau says:

      kurang tepat…

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        salah ning gak, laki dier tu kan convert islam…
        sepatutnya ning bagi lar contoh yg terbaik di dlam islam dan akidah yang betul kat laki dier…
        kalo nak harapkan laki dier tegur xyah berpakaian seksi, jgn harap lar sbb omputeh kan dah terbiasa dgn cara bpkaian cam tue…ish ning ning…silap ko jugak lar…

        0
        0
  28. aries_april says:

    dia tkut kluar ank leh colour dia…
    that y x jdi ngan negro…

    nnti kata lwn toke pla…

    0
    0
  29. aries_april says:

    aries pn out dla la…
    isn jmpa g…
    mlm ni nk p KL…
    bye….

    0
    0
  30. selipar jepun says:

    -ning ttp cun walaupon dah tawen..
    -aku minat sngt2 kat ning nie..
    -hidup ning

    0
    0
  31. Kak Su says:

    Hi semua di sini korang ye…

    0
    0
    • damia says:

      hye kak su…kat cni ler kat ner lg…
      len mcm je jed tu ari neyh..telebey buat keje k0t..huhuhu
      kak su da kat kk ker?

      0
      0
      • bahulu hangit says:

        bye aries…eclipse..jumpe monday morning yer

        0
        0
      • jed hijau says:

        cam tu lebih kurang…penat…nak rilek sikit….nanti malam ada urusan yang masih belum diselesaikan…
        KHA..KHA..KHA..

        0
        0
      • Kak Su says:

        Ya dah 4/5 ari dah. Best la jumpa keluarga ni.

        0
        0
        • damia says:

          tu ar…damia pun bwk anak2 jupa nenek ngan at0k d0wg kat kg neyh…cian laki tinggl s0wg2 kat umah…huhuhu

          0
          0
        • damia says:

          kak su….1 gang ar kiter…kk kat ner tuh?

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          kak su org KK ker…terlebeh sudah…

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          kak su tukar la ikon tu ke avatar then taruk la muke kaksu…nk kenal gak kak su ni camane

          0
          0
        • Kak Su says:

          Tengah buat la ni. Sabar ye.. Oh ya Kak Su org Kota Kinabalu..Bahulu…Aries..Jed ..Tyra ha..Kak Su dah pecah rahsia..hah..hah..nak belanja sapa makan hari tu ye..

          0
          0
  32. jernih says:

    mulut beso..
    nenen pun leh tahan ning ni..
    miahaha…

    0
    0
  33. ONCET says:

    testing testing

    0
    0
    • jed hijau says:

      lawaknye muke kau oncet…telinga sebelah coklat…sebelah hitam..muka putih….kau jepun+negro+melayu ke… KHA…KHA…KHA…

      0
      0
      • damia says:

        lol..
        ish ish ish..melihat keadaan ko ni jed skrg neyh…
        beter k0 p0sp0n je la keja k0 yg x pernah nk selesai mlm2 tuh…

        0
        0
  34. jed hijau says:

    feng sui aku kata….

    sape yang ade tahi lalat kat pipi kiri atau kanan (agak2 besar lalat tu jugak)…orang tu mmg fantasi 18SX nye lebih dan rezekinye murah….

    0
    0
    • damia says:

      bleh thn gak feng sui k0 ni jed…k0 ader ar tahi lalat tu kan?…h0kh0kh0k

      0
      0
      • jed hijau says:

        ye betul…tak lah besar macam ning punye tahi lalat tu…macam aida rahim,erra fazira punye tahi lalat…

        0
        0
        • jed hijau says:

          ko nye tahi lalat ade kat ne…jangan lah kau cakap kat b_n_ut sudah lah…kat situ mmglah mak segala tahi besarnye….

          0
          0
        • damia says:

          huishhh…kat tinga ader..kat leher pun ader…bahu..muka…kat b*n**t tu mmg xde …
          ko neyh?…mmg sah…telebey buat keje neyh…bwk2 ar berehat..p minum ptg dlu jed..

          0
          0
        • jed hijau says:

          ye la…ye la…terlebih keje gaknye…. ummmmppp…sedapnye kopi pearl kacip fatimah ni….nak ke….nah…ambik le dua….

          0
          0
        • damia says:

          aq amek neyh..ko jgn amek balik plak…buruk siku kang..jap..layan bby aq jap…

          0
          0
  35. singaganaz says:

    fantasy je xbest….

    0
    0
  36. ayiem says:

    Cuba masuk sini… http://boraksakan.wordpress.com banyak gak citer2 pasal artis dan lain2 lagi…macam2 aderrrr….

    0
    0
  37. eclipse says:

    MLM tue…mari lah mari…kwangkwang

    0
    0
    • jed hijau says:

      muka aku kuar kat borak sakan la…muka anak aku la…he..he..he..

      0
      0
      • tyrabanks says:

        hai jed.. aku dah nengok dah muka anak kau..siap ada kilat2 lg..hehehe… glamer la anak kau.. maknye bila lgi…

        0
        0
  38. eclipse says:

    gurau jer…MLM tue…Multi Level Marketing…tue pon xtau?ape tau?mkn tau?huhuhu

    0
    0
  39. now_tea_boy says:

    dye ni ok jer..x kontrov sgat…bagusla dah kawen…tp…seksi jga la…

    0
    0
  40. eclipse says:

    xpe…dia seksi laki dia tanggung dosa..kite juz tanggung dosa mgata dia dn melihat dia….huhuhu

    0
    0
    • now_tea_boy says:

      aa…tul jgak..gasak lar…pesal laki dye x penampo

      0
      0
      • eclipse says:

        nak penampo ape…laki dia suke..laki mcm tue xkan nak srh bini pki mcm serkap ayam…panas woooo….wakaka

        0
        0
  41. eclipse says:

    BAD BOY ko kat mn…ckp kul 5 nak join…ko tgh perah otak bt benda tue ker????gud luck 4 u!

    0
    0
    • bahulu hangit says:

      eclipse dh abis meeting ker…BADBOY tgh frust bt avatar x jd…singa ganaz jap jer dh jd…badboy ngah berusaha

      0
      0
    • jernih says:

      hi eclipse.. (sambey kenyit mata..)
      miahaha..
      sonok tul kawurang neh ya…
      aq x leh follow sgt.. pasai paham2 la..
      k la udah mau pulang..

      semuga ning akan berubah suatu hari nanti.. huhu
      jangan percaya semua ini dunia….sj ning…

      0
      0
  42. eclipse says:

    ok lah…aku pon nak cabut dh…laki dh menyalak tgu kat umah…hahahaha

    bye kwn2…………………………………….

    0
    0
  43. x-not-x says:

    asal a si ning ni sejak kawen ni dh jadi negro?dulu elok je kulit dia..walaupun tak putih melepak dan gebu mcm fazura,kulit dia nampak halus mulus je. ni skrg dh nampak mcm lumut pulak…dh tak pure dh..

    0
    0
  44. Kak Su says:

    Test…keluar ke tak pic ni

    0
    0
  45. yussady says:

    Test lagi plk

    0
    0
  46. zzz says:

    ning baizura lebih suka pisang import
    berbanding pisang tempatan….

    ayat yg agak tersirat ni ….khakhakhaa..

    0
    0
  47. flowerHoRn says:

    walaupun hitam ko tetap manis………….

    0
    0
  48. yussady says:

    Try lagi sekali keluar ke tak pic ni. Rasa2 dah buat dgn betul dah tadi.

    0
    0
  49. tyrabanks says:

    hai…testing…testing…1..2..3

    0
    0
  50. cahayachenta says:

    makin tak cukup kain pulak ning ni sejak kawin ni… camne nak bimbing husband ni kak ning… kain pun makin tak cukup… nak kata miskin, tak pulak,,, org miskin pn boleh beli kain cukup2…

    0
    0
  51. taiko says:

    sopan la sangat tu…
    lagi sikit je lagi tu nampak.

    0
    0
  52. kalau nampak pun ,bukan boleh buat apa….kalau dapat pun dah x best…

    0
    0
  53. boxer hugo bosss says:

    huhu..mcm2 ar ko bite snsasi…ning nie sejak da kawen omputeh..korg pasan x style die trus berubah jd style negro..haha..da cam beyonce da aku tgk..rase nyer beyonce lg cerah kot..haha

    0
    0
  54. laila sari says:

    betullaa kenapa dia makin suka mengilatkan kulit dia nampak hitam berkilat??? kalah negro laa… tahulaa suami dia org puteh… then ngaper dia nak jd org hitam plak… seriusllaaa kak ning!! huduh! laaa imej baru nih… aku kalau diberi peluang peluk si ning ni pun rs cam geli lak… berminyak hah!

    0
    0
  55. cicikgurl says:

    Da tau nak test kusi tu pakai la suar….x yah kaber2…kan da kene pinjam selimut org….hehehe..wah…kaki dier…bercahayer….huhuhuhu..

    0
    0
  56. cicikgurl says:

    Eh bukan kusi la…menatang urut kaki upenyer….huhu..x pasan sbb same kaler ngan kaki dier….huahuahua…

    0
    0
  57. kuntakinte says:

    silap le.. klau sopan tentu x pakai skirt pendek mcm tu.. ape daaa… org islam x rupa org islam.. sure le laki dia pn dia x dpt nak bimbing gak ikut cara islam.. Na’uzubillah..

    0
    0
  58. May says:

    Kilatnyew muka diaaaaaaa

    0
    0
  59. xde nama says:

    masa dier x kahwin lg ngan mat saleh tu..baik cket kot perangai dier dr skang…

    0
    0
  60. Geng Beng says:

    Masih teringat dengan kata-katanya teringin sangat nak buat “5 vs 1” masa kena interview dulu tu.

    0
    0
  61. Could someone explain what the author meant in his continue paragraph? He makes an awesome start but lost me halfway with the article. I had trouble following what the author is trying to say. The start was great but I feel he needs to use writing a better bottom line.

    0
    0
  62. I appreciate you for posting such a wonderful website. Your weblog was not only informative but also very inventive too. We find very few bloggers who can create technical articles that creatively. I keep looking for information regarding something like this. We ourselves have gone through many websites to build up on information regarding this.I will keep coming back !!

    0
    0
  63. mikael says:

    kulit hitam mulut besar mcm negro dia ni

    0
    0