Written by AbangNara | June 4th, 2009

ning baizura

Sopan sungguh gambar Ning Baizura duduk nie. Tak macam Nikki yang terkangkang lebih tak ingat.

Sejak gambar bertukar menjadi negro Ning Baizura keluar, langsung sepi terus dia tanpa apa-apa berita. Rupa-rupanya tengah sibuk jadi Duta OSIM, benda alah yang guna untuk urut kaki tue. Murah rezeki Ning nie.

Lagi gambar Ning Baizura semasa pelancaran produk OSIM dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

ning baizura

ning baizura

ning baizura

ning baizura

ning baizura

197 responses to (GAMBAR)Ning Baizura Duduk Penuh Sopan

  1. bahulu hangit says:

    hai kak ning mulut besar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  2. bahulu hangit says:

    hai kak ning mulut besar…ops..nnti mrh peminat die

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      uit…. aku bukan peminat dia
      tp aku tak benci dia..
      mulut dia yg besar tu la yg membuatkan dia satu2nya penyanyi bersuara soprano kat malaysia ni.
      jadi duta kerusi urut skang..
      murah rezeki kak ning lepas kahwin
      alhamdulillah.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • bahulu hangit says:

        aku pon bkn peminat die tp xdek la xsuke die…50-50 laa….best la jd duta kerusi..mlm2 berenjut jela

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          aku x berminat dgn dier ni, tpi aku minat sesangat dgn kerusi tu…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zatul says:

          ye lebih minat kerusi urut tu dari ning…hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          ko ker nie tyra?
          apsal ko, aries ngan bahulu hangit bg pic sepesen jer…?
          posing sisi…belah kiri…?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Lovelyvic says:

    alalala… sopannya ning

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      sopan tak santun…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mm.. says:

      luv, xsopan langsungla… klu dah tau ada event mcm ni, why not pakai suar panjang.. dahla warna skirt sama ngan warna kulit.. alahaiiii.. sedih tul.. dulu lepas kes fantasi sex, mcm dah jadi baik sikit, tapi lepas kawen ngan mat bin salleh, jadi warga negro lak.. hai la badannnnn… hai la nyawaaaa…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. bahulu hangit says:

    pandai pilak carik kain ttp peha bt cover…tau plak malu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. bahulu hangit says:

    kelebihan jd artis ni leh pkai mende2 ni free…kite org biase ni nk kene bile riban2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. jed hijau says:

    minah ni dulu satu sekolah ngan aku…kat kajang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. eclipse says:

    INI BKN NING…DH MCM NENG AKU TGK…HAHAHA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. aries_april says:

    tul ke kak jed?
    cam na dier?
    aries mnat jga la kat dia…
    cam bhlu… 50/50

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      baik…sosial….baik….sosial…..baik….sosial…..camtu jelah sampai sbelum kawin…..dah kawin baik sebab dah jumpe bapa dia….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  9. singa ganaz says:

    tu kira ok la dia duduk mcm tuh….pasal dia kepit tuh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. jojio says:

    Nampak ok….yadaaa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. badboy says:

    dah berisik seh dia punya badan
    dia dah ngandung ker ar?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. aries_april says:

    naper ngan bapak dia kak jed?
    tpi aries dgar gak yg dia xbrtgur saper ngan bapa dia…
    pa kes tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      macamana buruk baik dia tetap ayah kita kan…lagi2 kita perempuan…kalau nak kawen mesti cari ayah jadi wali…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. jojio says:

    Lengan dia nampak ngeri jugak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. aries_april says:

    umr kat 40 dh…
    mmg kna pregnant pn…
    nnt tua2x problem…
    xcaya tnya kak jed..
    dia ada pnglma…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. badboy says:

    apasal dia ni banyak sangat warna kat badan dier?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. aries_april says:

    dlu kcil2x xda bnda wrna2x cam tu…
    tua2x ltak ler…
    tkut kta ktnglan zman lak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Darkshed says:

    bkan ning sorg ja ada suara soprano..syafinaz pun sora soprano jgak..nikki pun bleh..ning dah smakin tembam..huhu..rancak sgt kot ngan laki mat saleh dia..=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. afissy says:

    gelap tul aku tgk dia ni…ada hati nk pakai seksi meksi lg….xsedor dr ruponye artis ni yek….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      betul…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        gelap tanda ari mendung…nak ujan…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mm.. says:

          hahahaha… ha, amik ko, ketawa besar aku.. xbley tahan komen ko poco2.. alahai, lama xnari poco2.. masa kat srwk dulu, selalu ada… winduuuunyerrr…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. aries_april says:

    p/s:
    jgn kluar tpik…
    nnti kta kna mrah…

    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. aries_april says:

    biar la dia nk sexy….
    xkcau kta pn….

    lgi pn, laki mat saleh dia pn x ckap pa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. eclipse says:

    ning…ning…dh tua pon nak seksi2 lg…xpyhlah pki skirt pendek camtue…xmolek aku tgk…klu bdn kecik mcm aku xpe…hehe…(angkat bakul sndr)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. jed hijau says:

    ape-ape kauorg komen tang dia…aku setuju ngan tak setuju je…..jangan komen yang tak2 baik sangat….kesian kawan aku….

    bye….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      ako klu org dh kawen…xdela aku nak kutuk sgt…tp klu xkawen..pngai cam setan..mmg sedap dikutuk…hehe…jahat aku…br nak insaf…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        betul tu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          aku pun…. smnjk dia dh kawen ni…
          ok la… tak kutuk dah…
          dia pun byk berubah lepas kahwen
          bandingkan dia sblm kahwen dulu..
          aku smpi skang tak leh lupa fantasi seks dia tu…
          sampai kena gam…
          perghh mmg dahsyat!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          waaaah…jauh mengelamun…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Darkshed says:

    ingat lg aku pda statement dia psal fantasi s*x dia ngan 4 org negro..giler la..at least bjaya gak dia kawin ngan mat saleh wlaupun bkan negro..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. damia says:

    rambut dier pnjg k sket…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia says:

      kulit mcm telebey taned jer…a’ah mcm beris sket ar dier kat pic neyh..hepi ar k0t…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia says:

        tetinggl ketapi jer huruf 1 neyh…’berisi’ ar…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          ya betul…lebih air….KHA..KHA…KHA…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kak Su says:

          Hi damia..comelnye…pic awak ke?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          y0 la kak su…pic kak su maner neyh?…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kak Su says:

          Dah cba buat dah tdi tpi tak dpt la sbb nick Kak Su dia tak blh terima nape ye?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          ya meh?…l0rrr..mcm ner ek?…damia buat skali jer td…
          tak pa..try lg ar kak su…sure bleh punya…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          kak su buat nick len jer la dlu time sign up tuh…nnti nk k0men kat bn ni..bleh pakai nick kak su blk..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        pinggang dia pun lain mcm jer, lebih2 lgi bila di cerut dek talipinggang mcm tu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          ape kate kite tanding pic nak x…?
          kak nara bg lar hadiah…setuju?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. afissy says:

    aku mmg xminat minah ni nyanyi….tmbh2 ngan suara besar dia tu..aku blh bayangkn mulut dia terbuka luas………..Nauzubillah….xbaik ngata ore

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      dah ngata pun…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mm.. says:

        hahaha.. betul.. xtenyata pun… kelakor la korang ni.. menceriakan pagi aku..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mm.. says:

          ishk.. apa aku tulis, gelak punye pasal, tulis pun kuar bahasa jermen.. aku nak tulis, ‘dah terngata pun’ atas komen affissy..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. aries_april says:

    naper skrng kak jed asyk jdi chipsmore jer ha?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. bahulu hangit says:

    laki mat saleh tu ckp ” kalo u x pkai seksi nnti i tggal kan u” …that’s y la ning ni pkai seksi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      kurang tepat…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        salah ning gak, laki dier tu kan convert islam…
        sepatutnya ning bagi lar contoh yg terbaik di dlam islam dan akidah yang betul kat laki dier…
        kalo nak harapkan laki dier tegur xyah berpakaian seksi, jgn harap lar sbb omputeh kan dah terbiasa dgn cara bpkaian cam tue…ish ning ning…silap ko jugak lar…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. aries_april says:

    dia tkut kluar ank leh colour dia…
    that y x jdi ngan negro…

    nnti kata lwn toke pla…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      kawan2…aku out dlu yea…kul 4 ade meeting…c u again…bubye..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. aries_april says:

    aries pn out dla la…
    isn jmpa g…
    mlm ni nk p KL…
    bye….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. selipar jepun says:

    -ning ttp cun walaupon dah tawen..
    -aku minat sngt2 kat ning nie..
    -hidup ning

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Kak Su says:

    Hi semua di sini korang ye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia says:

      hye kak su…kat cni ler kat ner lg…
      len mcm je jed tu ari neyh..telebey buat keje k0t..huhuhu
      kak su da kat kk ker?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bahulu hangit says:

        bye aries…eclipse..jumpe monday morning yer

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        cam tu lebih kurang…penat…nak rilek sikit….nanti malam ada urusan yang masih belum diselesaikan…
        KHA..KHA..KHA..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          ewah2…tiap2 mlm ader jer urusan ko jed yg l0m selesai ek?…h0kh0kh0k…tak leh pospon jer ke?…kwang kwang kwang…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          aku..bab2 macam ni tak boleh pospon..nanti dosa..nak cari pahala mana leh pospon…kha…kha..kha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          huk aL0h jed…aktif tul k0 neyh..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          takut laki lariiiiiii…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Su says:

        Ya dah 4/5 ari dah. Best la jumpa keluarga ni.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          tu ar…damia pun bwk anak2 jupa nenek ngan at0k d0wg kat kg neyh…cian laki tinggl s0wg2 kat umah…huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          kak su….1 gang ar kiter…kk kat ner tuh?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          kak su org KK ker…terlebeh sudah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          kak su tukar la ikon tu ke avatar then taruk la muke kaksu…nk kenal gak kak su ni camane

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kak Su says:

          Tengah buat la ni. Sabar ye.. Oh ya Kak Su org Kota Kinabalu..Bahulu…Aries..Jed ..Tyra ha..Kak Su dah pecah rahsia..hah..hah..nak belanja sapa makan hari tu ye..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. jernih says:

    mulut beso..
    nenen pun leh tahan ning ni..
    miahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. ONCET says:

    testing testing

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      lawaknye muke kau oncet…telinga sebelah coklat…sebelah hitam..muka putih….kau jepun+negro+melayu ke… KHA…KHA…KHA…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia says:

        lol..
        ish ish ish..melihat keadaan ko ni jed skrg neyh…
        beter k0 p0sp0n je la keja k0 yg x pernah nk selesai mlm2 tuh…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. jed hijau says:

    feng sui aku kata….

    sape yang ade tahi lalat kat pipi kiri atau kanan (agak2 besar lalat tu jugak)…orang tu mmg fantasi 18SX nye lebih dan rezekinye murah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia says:

      bleh thn gak feng sui k0 ni jed…k0 ader ar tahi lalat tu kan?…h0kh0kh0k

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        ye betul…tak lah besar macam ning punye tahi lalat tu…macam aida rahim,erra fazira punye tahi lalat…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          ko nye tahi lalat ade kat ne…jangan lah kau cakap kat b_n_ut sudah lah…kat situ mmglah mak segala tahi besarnye….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          huishhh…kat tinga ader..kat leher pun ader…bahu..muka…kat b*n**t tu mmg xde …
          ko neyh?…mmg sah…telebey buat keje neyh…bwk2 ar berehat..p minum ptg dlu jed..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          ye la…ye la…terlebih keje gaknye…. ummmmppp…sedapnye kopi pearl kacip fatimah ni….nak ke….nah…ambik le dua….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          aq amek neyh..ko jgn amek balik plak…buruk siku kang..jap..layan bby aq jap…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. singaganaz says:

    fantasy je xbest….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. ayiem says:

    Cuba masuk sini… http://boraksakan.wordpress.com banyak gak citer2 pasal artis dan lain2 lagi…macam2 aderrrr….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. eclipse says:

    MLM tue…mari lah mari…kwangkwang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      muka aku kuar kat borak sakan la…muka anak aku la…he..he..he..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        hai jed.. aku dah nengok dah muka anak kau..siap ada kilat2 lg..hehehe… glamer la anak kau.. maknye bila lgi…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. eclipse says:

    gurau jer…MLM tue…Multi Level Marketing…tue pon xtau?ape tau?mkn tau?huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. now_tea_boy says:

    dye ni ok jer..x kontrov sgat…bagusla dah kawen…tp…seksi jga la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. eclipse says:

    xpe…dia seksi laki dia tanggung dosa..kite juz tanggung dosa mgata dia dn melihat dia….huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • now_tea_boy says:

      aa…tul jgak..gasak lar…pesal laki dye x penampo

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        nak penampo ape…laki dia suke..laki mcm tue xkan nak srh bini pki mcm serkap ayam…panas woooo….wakaka

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. eclipse says:

    BAD BOY ko kat mn…ckp kul 5 nak join…ko tgh perah otak bt benda tue ker????gud luck 4 u!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      eclipse dh abis meeting ker…BADBOY tgh frust bt avatar x jd…singa ganaz jap jer dh jd…badboy ngah berusaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • now_tea_boy says:

        ermm…aku wat sekali jer dah jadi(kembang idung)…
        x baca Bismillah kot

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          idung ko mmg dh kembang pon…dr jauh dh nampk…tue taik idung dh terkeluar…g bersihkan…hahaha…
          jgn mare yea noti boy…gurau jer…noti lah aku ney…auww!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        dh…mgantuk gile td…singa ganaz sbb dia dh menganaz td..tue yg trs dpt…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • singaganaz says:

        benda senang pun susah ke… huuhuh…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jernih says:

      hi eclipse.. (sambey kenyit mata..)
      miahaha..
      sonok tul kawurang neh ya…
      aq x leh follow sgt.. pasai paham2 la..
      k la udah mau pulang..

      semuga ning akan berubah suatu hari nanti.. huhu
      jangan percaya semua ini dunia….sj ning…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. eclipse says:

    ok lah…aku pon nak cabut dh…laki dh menyalak tgu kat umah…hahahaha

    bye kwn2…………………………………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. x-not-x says:

    asal a si ning ni sejak kawen ni dh jadi negro?dulu elok je kulit dia..walaupun tak putih melepak dan gebu mcm fazura,kulit dia nampak halus mulus je. ni skrg dh nampak mcm lumut pulak…dh tak pure dh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Kak Su says:

    Test…keluar ke tak pic ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. yussady says:

    Test lagi plk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. zzz says:

    ning baizura lebih suka pisang import
    berbanding pisang tempatan….

    ayat yg agak tersirat ni ….khakhakhaa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. flowerHoRn says:

    walaupun hitam ko tetap manis………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. yussady says:

    Try lagi sekali keluar ke tak pic ni. Rasa2 dah buat dgn betul dah tadi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. tyrabanks says:

    hai…testing…testing…1..2..3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. cahayachenta says:

    makin tak cukup kain pulak ning ni sejak kawin ni… camne nak bimbing husband ni kak ning… kain pun makin tak cukup… nak kata miskin, tak pulak,,, org miskin pn boleh beli kain cukup2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. taiko says:

    sopan la sangat tu…
    lagi sikit je lagi tu nampak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. kalau nampak pun ,bukan boleh buat apa….kalau dapat pun dah x best…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. boxer hugo bosss says:

    huhu..mcm2 ar ko bite snsasi…ning nie sejak da kawen omputeh..korg pasan x style die trus berubah jd style negro..haha..da cam beyonce da aku tgk..rase nyer beyonce lg cerah kot..haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. laila sari says:

    betullaa kenapa dia makin suka mengilatkan kulit dia nampak hitam berkilat??? kalah negro laa… tahulaa suami dia org puteh… then ngaper dia nak jd org hitam plak… seriusllaaa kak ning!! huduh! laaa imej baru nih… aku kalau diberi peluang peluk si ning ni pun rs cam geli lak… berminyak hah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. cicikgurl says:

    Da tau nak test kusi tu pakai la suar….x yah kaber2…kan da kene pinjam selimut org….hehehe..wah…kaki dier…bercahayer….huhuhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. cicikgurl says:

    Eh bukan kusi la…menatang urut kaki upenyer….huhu..x pasan sbb same kaler ngan kaki dier….huahuahua…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. kuntakinte says:

    silap le.. klau sopan tentu x pakai skirt pendek mcm tu.. ape daaa… org islam x rupa org islam.. sure le laki dia pn dia x dpt nak bimbing gak ikut cara islam.. Na’uzubillah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. May says:

    Kilatnyew muka diaaaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. xde nama says:

    masa dier x kahwin lg ngan mat saleh tu..baik cket kot perangai dier dr skang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Geng Beng says:

    Masih teringat dengan kata-katanya teringin sangat nak buat “5 vs 1″ masa kena interview dulu tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. Could someone explain what the author meant in his continue paragraph? He makes an awesome start but lost me halfway with the article. I had trouble following what the author is trying to say. The start was great but I feel he needs to use writing a better bottom line.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. I appreciate you for posting such a wonderful website. Your weblog was not only informative but also very inventive too. We find very few bloggers who can create technical articles that creatively. I keep looking for information regarding something like this. We ourselves have gone through many websites to build up on information regarding this.I will keep coming back !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. mikael says:

    kulit hitam mulut besar mcm negro dia ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0