Written by AbangNara | March 30th, 2009

Kalau anda tengok betul-betul gambar di atas, pastinya anda akan perasaan sesuatu tersembul di sebalik baju Nikki. Banyak blog-blog hiburan lain yang cakap Nikki tak pakai bra @ coli semasa gambar di atas diambil.

Apa yang anda perlu tahu ialah, baju hitam sangat tidak sesuai dipakai semasa berposing terutamanya jika kamera menggunakan flash. Gambar Nikki di atas adalah satu contoh keburukan memakai baju hitam semasa bergambar. Kan dah nampak apa yang sepatutnya tak nampak.

Namun hanya Nikki sahaja yang tahu sama ada dia pakai bra atau tidak semasa gambar di atas diambil. Kita tunggu apa komen dari Nikki. Itupun kalau dia baca blog kami ini.

45 responses to (GAMBAR)Nikki Tersembul Sesuatu Akibat Berbaju Hitam

  1. eton(bknnamasebenar) says:

    aku rs tu bukan nipple die la..
    tu cup yg memang ade kt baju tu..
    tp xtau r..
    tu aku agak2 jep…

    0
    0
  2. garfield_82 says:

    dia xpakai bra ke???

    0
    0
  3. acHe says:

    Mmm..tak kan nipple dia besar mcm tue..pelik pula..maybe dia memang tak pakai bra..tapi pakai penutup kat nipple dia tu kot..ntah apa nama..mustahil la nipple besar mcm tue..klu da kawen logik jg..

    0
    0
  4. ain says:

    ooo dua bijik tu yg tersembul kuaq
    tpi nmpk besaq semcm ja
    btoi ka ni…tlg bg pnjelasan cik nikki…

    0
    0
  5. hanz says:

    peh…..mmg dasat die nie…

    0
    0
  6. flower says:

    aku rasa 2 cup la..
    tp x thu la kalau aku yg salah..

    0
    0
  7. rozy says:

    material kain tu sendiri kot..
    ataupun bra yang takde bra..n yang plastic bra..so tu yg npk bkilat2 tu..

    0
    0
  8. womanicer says:

    yang aku pelik gile nie …..apa hal tits die tajam sngt….

    0
    0
  9. secret says:

    puting tetek diye berkilat siyh…haha.

    0
    0
  10. nikko says:

    nipple die xkan la besar sgt kot sampai mcm tu..

    0
    0
  11. ommi says:

    eee…tolongla..ak tngok pun rse geli ar…lain kali dh taw xleh pakai bju itam mse amik gmbar…jgnla pkai…

    0
    0
  12. miebahau says:

    dia ni jenis xreti malu la… lu org ada tgk xgmbr dia xpkai apa-apa pun siap ada jantan lg…. dia ni dh kawin byk kali la cuma nikah je yg belum

    0
    0
  13. boxer hugo bosss says:

    wah teruje aku gmbo mase bile tue xpakai ape2..
    bg ckit website die..hehehee…
    nk gak tau…mklum ler aku nek keteapi arang lmbt ckit dpt info..
    watever pun…pict nie mmg die xpakai bra..mne de cup bra baju cmnie wei…
    cam holywood ckit ar kan…kuikuikui…

    0
    0
  14. LaRa says:

    hmmm ko ni boxer hugo…
    bleh than jgk la ko nie eak….
    smp mntak website nie…fuh truja sgt la tu kan3
    hik3

    0
    0
  15. papajahat says:

    nasib baik aku rabun…hihihi

    0
    0
  16. RyaSya says:

    aku rasa tu bju ade cup ar.. tu cup bju tu..
    korang pun..

    0
    0
  17. Budak Otai says:

    bra murah kot..

    0
    0
  18. Ken Tanabe says:

    kat kdai 2 rnggit la tu..masalah ekonomi global la katakn

    0
    0
  19. wacaaa says:

    tu tempurung kelapa laaaaa

    0
    0
  20. jojo says:

    puting die klu dpt isap sedap sial…………….

    0
    0
  21. mamacun says:

    hala….takat besor nasi lemak 20sen pun nak kecoh…..

    0
    0
  22. gila sex says:

    i want to sex with u

    0
    0
  23. It is questionable if all the mechanical innovations but made have lightened the day’s toil of any human being. – John Stuart Mill

    0
    0