Written by AbangNara | December 8th, 2010

Tahniah kami ucapkan kepada Neelofa yang menjadi juara Dewi Remaja 2010. Kalau tak silap kami, Neelofa ini orang Kelantan. Untuk pengetahuan, sebelum bertarung dalam Dewi Remaja 2010, Neelofa sememangnya adalah seorang model. Jadi gambar-gambar Neelofa yang kami nak kongsikan memang agak eksotik dan daring sedikit.

Lagi gambar Neelofa, Juara Dewi Remaja 2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Kalau boleh masa komen tue, janganlah gunakan perkataan kesat, kutuk orang lain ataupun maki hamun. Rileks beb. Jangan stress-stress. Happy-happy ye.

349 responses to (GAMBAR)Neelofa, Juara Dewi Remaja 2010

  1. syaznib says:

    fuiyo lawa..

    0
    0
  2. wateve says:

    tahniah .

    0
    0
  3. mabuk says:

    ehem…kalo la ku dpt…

    0
    0
  4. tepong says:

    cantiknya ciptaanNya

    0
    0
  5. kucingsiam says:

    cantiknya ko nyah…

    0
    0
  6. mek qlate says:

    oh yeahhh…mek klate superb!!!!

    0
    0
  7. yang tau says:

    haah.. mmg lawa…
    tapi apa nama betol dia eh?

    0
    0
  8. hazwan says:

    gomo kelate gomo

    0
    0
    • ayobanaktulakang says:

      aiii..ore klate ko ni boh?guano ya berat bena nih…tp muko meme come bdooh..

      0
      0
      • puterizarra says:

        muko tu comey sio jh tu…..xleh vt bekal akhirat lagu ni mo prgai ………….eh buke ore klate ni ore alek siam sesat di klate………..

        0
        0
  9. Lisa Surihani's fans says:

    Lisa LLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGIIIIIIIIIIIIIIII kiut. ^^

    0
    0
  10. mzm says:

    wahhh hot..

    0
    0
  11. jefri says:

    oo pnah jadi isu gak ni. papepn congratz. pasni mesti jadi aktres…ouh, yawning!

    0
    0
  12. fifa says:

    name dy neelofa mohd nor.dulu skola mrsm langkawi dpt 10a kot.nila dy beauty with a brain ;) katenye next year nk blaja kt ausie..bukan dy 1st ke yg kua paper one drop perfume ritu

    0
    0
    • miah says:

      betul2. dia ni budak bijak. budak mrsm langkawi dulu. bkn sng nak masuk mrsm bitara tu (dulu la) walaupun skrg taraf bitara utk mrsm langkawi dah ditarik balik. hikhikhik. apapun budak ni mmg cun + pandai!

      0
      0
      • intan says:

        btol btol,dia ni memang pandai gilesss tapi dia tak minat sgt belajar skrg.dia lagi minat modelling.mak dia pun dah membebel kat umah!

        0
        0
        • ATTENTION says:

          bese arrr tu, klu dh muka cun, mesti nk kejar galmor, kejar duniawi…mana nk igt blaja dah…. aduhaiii dunia..

          0
          0
  13. Dhia Widyan says:

    mmg daring… ex dewi remaja slalunya akanmasuk dlm dunia seni cth scha,juliana banos, wardina n rmai lg la…for neelofa (whats a name..huhuhu) hope xgunakan ke “daring” an utk jd top model,actress or ape2 je la..biar org kenang kita sebagai artis yg berbakat bkn artis yg daring x hengat…(^^,)….

    0
    0
  14. akujuara says:

    oo gewe tu..ptt lawa

    0
    0
  15. eliz says:

    ingatkan Anzalna yg menang :)

    tahniah babe

    cantiknye awak

    0
    0
  16. red_warrior says:

    proud to be klate….

    0
    0
  17. hajarul says:

    sexehhhhhh

    0
    0
  18. myss says:

    neelofa?? name dia pelik.. hehehe x prnah dngar pon…. ade nilai2 komersial…. suke2… :)

    0
    0
  19. mek qlate says:

    lagi sweet klu mek ni sopan je..btapa indahnya ciptaan-Mu..

    0
    0
  20. nameless says:

    baaeek lah…

    0
    0
  21. akujuara says:

    baso dio dh..kn dia tu model,sbb tu kena seksi..x leh lari doh..

    0
    0
  22. noni says:

    bolehla jd pelakon nanti ya…tukang bukak pintu…

    0
    0
  23. phreak-id says:

    Jangan Kasi Prof Razak Mohaiden amik dia berlakon. Boleh rosak bakat dia!!!

    0
    0
  24. chiara says:

    teringat gambar iklan safiah…eyh??!!

    0
    0
  25. azalea says:

    beg mcm beg aku..haha

    0
    0
  26. zaza90 says:

    dah agak dak nih ble menang…. pasni mesti tip top.. meletop… xhengattt…paling jimatttt…….

    0
    0
  27. lolok says:

    leher tk.dek?

    0
    0
  28. martha says:

    comel jg :}

    0
    0
  29. CANTHEK says:

    dia ni berlakon dlm iklan apa ntah x ingt..dlm iklan tu muka dia berminyak pastu dia letak kertas minyak kt muka..ingat x…

    0
    0
  30. mek qlate says:

    nanti mesti ramai yg jeles ngan mek ni…papepon,u r so gorgeos!!!

    0
    0
    • mek says:

      wat malu org timur jea…seksi jea lebih..mna nilai ketimuran dia…

      0
      0
      • Kasih says:

        sapa lah nk jeles gan pompuan yg cam ni… yg mendedahkan aurat utk tatapan umum ni….

        memalukan btl lah, asal kelantan tp pakai bj cam dtg dr america…. isshh2 btl2 xtau malu… insaf2 lah…

        0
        0
        • ann says:

          kasih ko mmg la xlyk kot nk jeles ngn neelofa..sb ko xselevel nga die..yg jelesnye y staraf ngn die laa..klu aurat kite jga..mlut pon hrus djga..bkn die sorang je cmni,blambak..so xyah la nk salahkn die sorang jee.. aku pon cm ko gak btudung..

          0
          0
        • serenity says:

          rmai org komen mempersendakan negeri klntn..mana nilai ketimuran? cmni org klntn? ni sample pompuan klntn? TGNA pgsan tgk? a lot more…

          those comment were childish..

          neelofa dan sapa2 shja boleh jd apa yg dia nak di dunia ni, dan dia akhirat nanti dia lah yg akan jawab sndri. bukan nya dtanya nati dari negeri mana asalnya kamu..

          subhanallah….

          0
          0
        • orgmelayu says:

          org kelantan pn manusia bkn malaikat…yg pkai tudung labuh dpt brpuluh2 A spm taun lps pn org klntan gak..trpulang pd dr sndr nk pilih yg mne..bkn nik aziz yg tentukn…

          0
          0
        • WANIEY says:

          ek eleh kau, suka hati dia la, mak bapak dia xmarah ko nk sebuk pahal doe.
          kau jeles ngn lofa kn?
          kau pkai tudung, tapi mulut kau xpkai tudung plak.

          0
          0
        • hothotheat says:

          mek klate berani sekarang..
          tecabot sume nye….

          agagagagga…

          0
          0
        • cha says:

          len kali bukak smua sng..tayang kat org smua..cam2 kot dy ska,kata org klantan,mcmnie ke gaya org klantan..xmalu langsung..ape nk jd xtau la..
          kt mrsm pnya la smbong,pilih org yg kaya n lawa2 je..
          bila time competition ckp,sy akan mengerjakan haji la apa laa..tp pkai mcm ape je..dedah sna sini..ckp nk bg trik perhatain juri je,pdhal hati busuk..
          xpyh seksi untok cri populariti..
          menyampah tgk,,skt mata tgk pkai mcmnie..mcmnie ker ckp muslimah sejati??pirahh huhu

          0
          0
  31. syaza says:

    hahaha…neelofa..dak mrsm langkawi…hehheehhe…dh femes sekarang..kui3..

    0
    0
  32. gile ko. hahha. terjojol lagik bijik mate aku ni. hahaha

    0
    0
  33. dia makan budu x?bole jd model budu n nasi kerabuh ni..

    0
    0
  34. lisa says:

    hahaha
    blum pape dh daring beb….
    pkai tube je kot….
    lalalalala

    0
    0
  35. gurly says:

    not bad…lawa gak..n unik name neway…gbr pkai dress biru npk sweet..

    0
    0
  36. me says:

    I know her personally. Waa tak sangke!!!!!!!!!

    0
    0
  37. R.M.N says:

    i baca dlm fb slh seorang finalist PDR, kutuk lofa kaw2.
    dia top 5 pun xdpt lepas then ckp lofa pakai org dlm sbb family ade kerja dlm karangkraf.
    tapi rasenye lofa mmg ada bakat dan bijak, selain cantik.
    ini dinamakan rezeki.. yg kalah kena terima seadanya, dan kalau rezeki tu tuhan nk bg pd Lofa, xkn org lain blh ambik.kan..
    apa2 pn, semoga berjaya pd karier baru lofa. kekalkan rasa rendah diri wpun berada d puncak kerana andai tersalah lgkh dlm dunia glamor nnt, penyokong anda yg sedia ada akn pergi stu persatu. GOOD LUCK Neelofa !

    0
    0
  38. intanizani says:

    die ni yg ikln twister ngan silky girl yg muncung2 mulut tu eh. mmg cute pun.

    0
    0
  39. eiman says:

    nyum2.. cepat2 jadik pelakon,, pastu amik jadik awek seksi dalam filem.. yeahhh

    0
    0
  40. senduk kayu says:

    kelas budak MRSM Langkawi!!

    0
    0
    • ATTENTION says:

      kelass? do u mean ada kelassssss? memalukan sekolah MRSm langkawi adala….blaja kt sna, kuar jd model sexy…huh, malu adala…org klate ke? huihhh lg wat malu klate, bawak la dia ni p dgr ceramah nik aziz tuh…

      0
      0
      • Aqua girlz says:

        klu artis kel seksi kutuk tp klu arts dr negeri lain xktuk lak?wlaupun kel trkenal dgn adab islam yg tinggi tp tok guru xkn leh jga smua rkyt kel spaya ttup aurat…tok guru hny leh bg nasihat dgn buat cramah je tp ats ksedaran diri masing2 la nk trimna ke x…so jgn nk slh kn neg kel atau TOK GURU NIK AZIZ…

        0
        0
  41. pascual says:

    pretty..tp photographer malaysia amik gmbr ntah pape je.mcm xprofessional je.nmpk pic mcm murah..n tak international.

    0
    0
  42. detective conan says:

    neelofa ni mmg bdk pandai dowh kat mrsm langkawi..dia anak org kaya n sgt baik..tak pilih kawan.aku rasa dia ni kacukan sbb muka mak dia pn iras2 pakistan ckit..even kakak dia pun lawa

    0
    0
    • alif says:

      yup aku baca kat blog mana ntah katanya waktu dia sekolah dulu mmg ramai nk masuk line hehe..member aku yg perempuan kat mrsm langkawi dulu pn ckp dia ni baik giler,pandai tak sombong n suka tolong org..katanya dia dpt sambung gi oversea lepas dpt result dia yg cemerlang,gemilang,terbilang tu..

      0
      0
  43. Amoi says:

    Chaiii…Neelofa??Nama tak berapa nak mesra la…sure after this suam suam kuku jer…Contohila nama yg mesra alam mcm Fasha Sandra ke?Lisa Surihani ke?Misha Omar ke?

    0
    0
    • apa ada pada nama? cam Siti dulu gtu gak, mase ye mula2 nk nyanyi sbb guna nama btul, xde nama komersial tp dia kate lam majalah remaja (kebetulan plak) yg interbiu mase tu, dia yakin ngan nama dia. tajuk article tu, Siti Nurhaliza tak memerlukan nama komersial untuk popular.. well now she proof it..

      0
      0
  44. lalalala says:

    cantik ? cam stok minah rempit jer

    0
    0
    • detective conan says:

      ish kau ni..aku kenal neelofa walaupun dia ni sexy tp takdelah smpai thp stok minah rempit..

      0
      0
      • member jauh neelofa says:

        amboi2. kutuk lebih nmpk lalalalaa? dia ni budak bijak tau. bukan bijak stkt masuk uni cikai2 je. dy budak tiptop. cantik tu x payah ceritalah. mmg dah terbukti. baik time kat sekolah, xde meninggi diri walau diri dy tu kira hot time kat mrsm langkwi dulu. harap dy dpt jdi contoh pd industri hiburan pasni sbb ada rupa + bijak gila + bakat. ok, bakat tu x pasti lg tp harap dy dapat asah lah. hehhe

        0
        0
        • didi says:

          mmg la dia chntek,baik,xmenyombong,pandai gler..tp kalo dh seksi pakai tube je ape ke hey nye..pakai tube ok..kalo nita,ct nordiana pakai dress bkn lagi kutuk..its ok beauty comes wif brain tp kalo dh seksi2 mcm ni mcm useless je title 2.apa yg korg pk kalo tgk trus pics pakai tube?mestila pk yg x elok je…nway,besela..dh faymes sume org ngaku kawan..

          0
          0
        • alif says:

          please la yg kau jeles pehal..dengki tak habis2..klu dia nk pakai seksi pun kau takde hak nk kutuk dia..hak kau untuk menasihati dia je dan mencegah kemungkaran..poyo didi

          0
          0
        • detective conan says:

          didi yg kau dengki sgt pehal..lntk la ni komen kitorg suma org ada hak nk komen tak yah nk condemn2..ye la kan bukan mcm kau busuk hati..mulut cam longkang

          0
          0
      • momo says:

        aku rasa kan didi ni perempuan la.pastu jeles kat neelofa cz neelofa ni kn dlm kategori cantik..pastu didi ni mungkin tak cantik kot..ke dia mmg tak suka neelofa ni sblm neelofa jadi femes..almaklumlah org dengki + jeles=busuk hati

        0
        0
        • didi says:

          haha..apa2 la korg ni..kalo korg kate korg ada hak nk komen sume..aku pn bole..so,there u goes..apa yg aku rase..korg xske its up 2 u..apa yg korg ckp dengki,jeles,busuk hati,mulut longkang itu mencerminkan diri korg sendiri..so,renung2kan n selamat beramal..

          0
          0
        • detective conan says:

          ya ALLAH CIK DIDI..dlm dunia ni tak de yg sempurna..klu kau kata percakapan kitorg mencerminkan diri kitorg,kiranya kau pun sama la..pasal lofa pun nk gaduh ke..so unmatured..klu kitorg puji dia, hak masing2 la..klu tak suka tak yah nk bangkang org lain..apa punya org la

          0
          0
      • member jauh neelofa says:

        adoi cik didi. bukan bila dah feymes baru kami nk ngaku kami kawan dy. bukan kami dpt duit pon walaupun dy ANAK ORG KAYA. bkn pasni WEH NEELOFA AKU DAH PUJI KAU.MEH SERIBU. xde nye. kami nak ckp yg kami ni kenal dy secara peribadi. maksodnya kami honest, tahu ttg dy secara dekat. jgnlah menilai org melalui luaran shja. patotnye kalau kami semua ni org yg KEJI, dah lama kami condemn dy sbb ‘hei, apesal korg puji dy cantik, tapi bukan aku??’. ada paham kaaa? patotnya kami jeles lah kan tgk ramai puji dy, menang itu ini. tp because she deserves what she has got, we must admit the fact yang dy BUKAN STOK MINAH REMPIT

        bersangka baiklah kita sesama manusia. :)

        0
        0
  45. aku says:

    mcam ni pon lawa ke?

    0
    0
  46. Day says:

    aku rasa dia ni belakon jugak la, tapi x hengat pe cernya? ce ceghite skit (gaya Hantu Kak Limah Balik Rumah) hehe

    0
    0
  47. tukang sibuk says:

    bijak2….kalu main ngan nafsu akai tolak tepi! REALITI KEHIDUPAN!

    0
    0
  48. tia says:

    orang pasir mas…. memey comel.. mak dia dulu pon model jugak, nama kartini kot. set2 tokseh nih

    0
    0
  49. Reena says:

    Huk aloh..seksi mu mek..kenye si napiemoksin amik gamba mu..kato bijak..dapat 10 A, budok mrsm..tapi gapo posing tok cukup kain? Bijak ko kalu sumo oghe leh tgk free? Suko la VIP2..nanti leh adjust wat bini or gegeli..hoh..lisa gak yang molek..

    0
    0
    • ambo says:

      tino ni wt nyedap jah.sexy gitu, beuty comes with brain la sgt..

      0
      0
    • z says:

      jgn nk bnge cgt ke lisa 2…..dye pon sksi gak wlopon lofa lbih sksi dpd lisa…..so korg 2 ape cter??ntah2 kat luo korg lbih sksi,skse dpd dye……………so jgn nk ktok2 org…..sume mnsia xpfect

      0
      0
  50. shasha says:

    sexy kot gambar yg pakai tube tu. perlu ke smpi cenggitu. haishhh.. keciwa!

    0
    0
  51. myne says:

    gambar last baru nmpk cm budak kelantan

    0
    0
  52. oren says:

    hmm..mm… emmm…mmmmmmmm…. aku tgh cari tang mane cantik budak ni… hmm…..

    0
    0
  53. aku serius says:

    komen ikhlas: oklah masuk kategori cantik (luaran) tapi raser mcm kurang sesuatu lah..seri wajah tu mcm..ntah lah..susah nak cakap (taip)

    0
    0
    • serius jugak says:

      sebab tak semayang kot

      0
      0
      • aku serius says:

        Without prejudice, ntah laa.. Perlu ke posing maut time ambik gambar.. boleh ke tak pakai yg sopan2.. sebab nak jadi star tak semestinye dress to kill, simple but stylish dah kira ok lah n no need to wait for Hari Raya baru nak posing pakai baju kurung, Hipokrito la gitu. Btw, kalu nak cakap artis kene ikut tren, tak setuju sebab tren tak semestinya cenggini. Or maybe that particular person memang dah sebati dgn naluri berahi or in other words “kenjit nak?! mun diberik berbini/ berlaki dah beranak”.

        0
        0
      • Aqua gurlz says:

        serius jugak:ko 2 smayang ckup ke?org smayang ckup pn leh bt dosa gak klu iman xde

        0
        0
  54. SWEET says:

    Lawa tetapi seksi

    0
    0
  55. ini nk jdkan ikon remaja. haish.. kesian anak2 u~

    0
    0
  56. pengomen tegar says:

    pangai org kelantan cmni ke?haihhh rosak2

    0
    0
  57. kiki says:

    syg budak pandai jadi mcm ni .. harap2 x jadi mcm kes sofiah .

    0
    0
  58. RiRi says:

    neelofa=comel

    **cuma pic pakai tube je kureng lawa…yg len COMEL…smlm tgok dia kt astro mmg COMEL,

    0
    0
  59. hik3x.. skali kena sound tuh…
    so bergossiplah dgn berhemah.
    make sure komen related to post. klu tak puas hati sesame sendri, set mase jumpa kat luar, confront each other, jgn nk berani kat cni je…

    hmm cun mmg cun. klu berani msk beauty contest, mesti le jenis yg daring…
    teringat lu tahun bila lupe laks, salah sorg finalist yg tarik diri lepas dia mengerjakan umrah… terharu wase dgr…

    0
    0
  60. frukke says:

    dewi2 remaja skrg ni aku tengok xde pun yg cantik.
    Yg menonjol cuma breast dengan bahagian2 perut je le aku tengok.
    Last aku rasa dewi remaja yg cantik2 masa Annahita jd dewi remaja.
    pffffttt….

    0
    0
  61. aku teka je says:

    lawa kerrrr… entah la aku rasa cam biasa2 jekkk…. sori ek peminat fanatik or membe2 dia

    0
    0
  62. mizz nanu says:

    minah ni mmg cantikk, aku minat dia masa dia jd cover mjlh Wanita kalo x silap..perghh…mmg cun giler. Time tu aku terpk, ada gak melayu secantik minah ni yer! Dia cantik, bijak n kaya so mcm ni le ank2 jutawan mcm ank Tan Sri naza kena cari…tak malu bwk msuk majlis..bijak, cun dtg dlm 1 pakej;

    0
    0
  63. tigrismalaya says:

    Dah lamer tak jumpe dia, jumpe pon masih dia kecik..mmg famili dia cantik2, mak dia lagi meletops..her auntie pon penah jadi dewi remaja top 5 tahun 90-an
    Kita ada hubungan famili tapi lepas masing2 dah meningkat usia sudah jarang berkunjung kerumah neneknya – tempat berkumpul…

    0
    0
  64. carlie says:

    junior aku time skolah rendah ni…pandai budaknya.tak menyombong.

    0
    0
  65. aku main teka says:

    aku dah agak dah lofa mesti menang!!!

    0
    0
  66. julie says:

    pergh..cantek mmg cantek..klu de pix pki bju kurung tu pling cantek bg aku! msti dedah2 bru jd dewi ek

    0
    0
  67. gg lawa says:

    comel…
    lagi comel kalau aurat ditutup…

    0
    0
  68. Ikan Bilis says:

    tak cantik……mata juling….muka besar…..pui!

    0
    0
    • z says:

      hahahahha.klo dye mte jling,ka mte ape??mte tjojol??!!!!!hahahahahah……..jgn la ktok org ye…..dye da mmg lwo so xyah la nk mnfikn

      0
      0
  69. lylyezora says:

    errmmmm……..bg aku biasa ajer sbb dh tlalu ramai sgt artis melayu dan islam kt malaysia nie yg sudi belenging tayang body…jd klau tambah perempuan nie lg sorg xde ada bezanyer pn…cuma tambah dosa adalah!!!

    0
    0
  70. Caldina says:

    no wonder she won Dewi Remaja ’10…..
    very nice and sweet… inner beauty……

    p/s: tak jemu tak pandang muka dia……. a WOW factor..!

    0
    0
  71. bea bee says:

    nanti jadi model lah juga yer dalam NERAKA… huhu…

    0
    0
  72. anonly says:

    so, kalo dia pandai, budak straight A boleh la pakai sexy2?

    0
    0
  73. shizuka says:

    ni ke anak dari negara tuan guru nik aziz? langsung x mengambarkan jatidiri penduduk negara tersebut…lalalalalla…

    0
    0
  74. insan biasa says:

    xlma jg “Junior” fasya sendat lani..huhuu

    0
    0
  75. Hagimaru says:

    lawa + bijak = jgn menggedik udah la ye mek neelofa

    0
    0
  76. Rooney says:

    Macam pelacur murahan.

    0
    0
  77. Rin says:

    olohhh mek, masuk dunia hiburan konfem LAGI rosak trus ni..

    0
    0
  78. suka2 says:

    die seksi sbb die model..lom jadi perhatian public lg..
    lpas ni die dh tahu die public figure mayb die jage la penampilan die..gambar2 diatas pon bkn antara gmbr2 peragaan die ke? xsuka ar kutuk2 negeri nih..cm x bertamadun..yg wathal sesetengah je.. xkn ulamak nak kawal sume..slh individu tu jela..apela..akai xde ke??

    0
    0
  79. Fairytopia says:

    oh dunia…dunia…………

    0
    0
  80. lemonate says:

    Sorry to say…if “Tok Guru” tgk nie terkejut org tua tue… Kecantikan sorg wanita bkn untuk ditayangkan dgn care mcm nie!!!
    Welcome to Fasha Sendat club Neelofa!!!hehehe

    0
    0
  81. lulu says:

    knape dewi remaja ni sexy sangat? erm..xbley ke yg bertudung. baru la betul2 dewi remaja dr sudut islam.

    0
    0
  82. john jenun says:

    dewi neraka ni….pngnjur pn satu tggung dosa skali…

    0
    0
  83. Ulat Sutera says:

    luar bhias cntik..
    dalaman pgotor+pmalas…
    ermmm,kbyakkan la..haha

    0
    0
  84. Y says:

    xsemestinya budak yg bijak pandai dr MRSM or keluaran U terkemuka didunia sekalipun akan tetap “bijak”, tgk je la pe jd kt Genius2 yg ujud kt dunia nie,pe jd???sekolah xmenjamin kebijaksanaan tue akan kekal,yg penting cmne bwk diri…bape ramai budak U yg bijak tp terjebak ngn gejala negative?aku xla condemn bdk2 yg msk mrsm ke U ke sbb aku pun keluaran tue gak,tp klu benda xelok pun xreti nk beza,susahla..

    0
    0
  85. Caldina says:

    i like her……
    she know what she’s doing….
    with the beauty… brain…. and now been crowned as dewi remaja…. she deserve of what she aim for…

    p/s: rupa2nya ramai rakyat Malaysia terutama bangsa melayu yg masih lagi berperasaan khianat… dengki… jeles… hasad……. *geleng kepala.. such a loser..!

    0
    0
    • ME says:

      kami xkhianat pun,cuma menyampah tgk anak melayu yg makin bodoh,sbb belaja tinggi2 last2 dok tayang body kt org ramai seumpama penari bogel yg tayang badan tp x bagi org sentuh,sama je kn gaya minah nie ngn org2 yg korang panggil kotor tue kan??klu tue pun ko panggil kitorg dengki or ape2 jek,bih baik ko p sorok muka dlm selimut la beb!! beauty with brain,tp otak tue xdigunakan di tempat yg betul…cantik ke tue???

      0
      0
      • Caldina says:

        Me..

        Soon, when you grow up… u will know..
        welcome to the real world…!!

        p/s: jgn la duduk dlm lingkungan tempurung.. keluar tgk dunia…

        0
        0
        • ME says:

          aku dh cukup dewasa tuk menilai benda yg baik or buruk…n aku mmg dh lama keluar dr tempurung,bkn cm ko yg asik dok bwh selimut tue,tgk dunia di celah2 selimut…cara ko ckp cmla ko dh travel around the world tuk tgk kehidupankn?klu takat travel uk us tue pe semua xpyh ckpla beb,nk kata ttg kehidupan rsenye ko xlayak kot nk ckp ngn aku…sbb aku rse kehidupan ko pun biase2 jek,n bkn semua benda pun ko dh kaji/tgk…people look the world through experience ok..klu umo ko baru 20an 30an xpyhla k nk cita ttg kehidupan..simpan je dlm diari..

          0
          0
  86. yummyya says:

    kalo xpakai mekap gaknyer muke mcm kak senah je tuh..ape kejadahnyer nk menayang body?

    0
    0
  87. hahahaha says:

    dewi remaja tiket utk ke neraka tahniah! =)

    0
    0
    • regina says:

      @hahahaha; ko bergosip dkat page BN nie agaknye dpat tiket ke mane? tiket ke syurga? pikir2la sndiri!

      0
      0
  88. love letters says:

    ~beauty with brain takkan pakai baju tak cukup kain~

    0
    0
  89. tipah says:

    cantik! but dewi remaja melambangkan remaja masa kini. awat seksi sgt tu ke imej remaja kite sekarang????

    0
    0
  90. john says:

    time kecik2 time skolah rendah dlu lagi cantik ak rase lofa nih

    0
    0
  91. hantujalanraya says:

    neelofa ni budak mrsm langkawi tak silap aku .die duk kat pasir mas , kelantan

    0
    0
  92. mek qlate says:

    rama weh hok deki nga mek klate ni…skalo gak hok udoh2 la hok deki tu…nk wt gano dh mek neelofa ni comey..trimo la knyataan…peaceeeee

    0
    0
  93. el.. says:

    tukar” pelacur remaja’ baru sesuai

    0
    0
  94. miss heaven says:

    astaghfirullah. ape nak jadi. gaya da macam- pikir sendirilah macam ape. sori to say. tak kire la anda ni klantan ke, ganu ke, perak, kedah ke, da nama pun islam, buat la cara islam. pakai macam ni, baik xpayah pakai baju langsung. tolong la, kiamat mmg nak dekat gile.menang dewi remaja sebab seksi je kot.

    0
    0
  95. senget says:

    pengsan la Tok Guru Nik Aziz!!
    macam ni org KELANTAN??
    MEMALUKAN.
    yang patut menang Ramona & Anzalna!

    0
    0
  96. bubu says:

    nak buat competition mcm ni mmg no prob, tapi mslahnya buat apa nak buat pertandingan ratu cantik kalau pemenang awal2 lagi dah di plan?
    baru smlm i pegi tengok rasenya ada lagi yg outstanding dripada LOFA ni, tapi tengok mcm diaorng diketepikan.
    maklumlah, last2 found out yg rupa2nya this Lofa girl dah settle dgn ORANG DALAM..
    kalau nak main tipu takpayah buat competition bagi je lah title DEWI REMAJA 2010 kat si Lofa, buatpe nak main2 & habiskan time budak2 lain yg bagi commitment sgguh2.
    kecewa juga sbnarnya bile dpat tau, ingtkan fair rupe2nya competition ni dah dirancang.
    dgn LOFA ni yg mmg dah banyak controversi.
    aduh KASIHAN pihak remaja, JAHIL & BEBAL rupanya…

    0
    0
    • zoragon says:

      kalau dah kalah tu,terima je lah kekalahan.jgn nak jd ala2 farid kamil yg asik x puas ati sebb x menang..kite x tau yg berita dia guna org dalam tu sahih ke tak.. neelofa memg layak..dier cantik dan pandai.. memg la ada yg lg cantik cun melecun,tp lofa ni datg dengan pakej lengkap..org kate beauty with brain lah..kalau bab2 kontroversi,dewi yg cun2 tu semua ade kontroversi & seksi2 belaka.. so, baik terima je sebarang keputusan..x bermakna yg kalah tu x boleh teruskan hidup..bukan mati pon kalau kalah dewi remaja ni..

      0
      0
      • bubu says:

        cik juragon oi, bukannya lofa soreng je yg pandai. apa ingt remaja plih budak2 pompuan yg msuk Dewi Remaja tu bongok sgt ke? yg lain rmai lagi pandai tak yah nak show off mcm lofa ni ponnn. nak backup sgt pesal? dah terg2 die pkai sexy mcm ni dgn bwak status org kelantan lagi nak tutup kslhan buatpe? ngaku je n mintak kwn tu suruh improve. that’s it!

        0
        0
  97. geunyoung says:

    macam manohara adalah ..

    0
    0
  98. cik mimie says:

    err.. kot ye model pown mmg kene pakai gaye gini ke?? xpahe kawe.. pakai atas dasar kerja.. hmm.. matlamat x menghalal kan cara la..

    0
    0
  99. mlankolia81 says:

    malunyo ambo sbg mek klate…. x sangko ado minoh klate sbegini hebat! syaabas mere bete! sobsobsob.. sedeh sebanar2nyo tgok sore lg jd mgso kejahile diri sndri… alooo laaaa mek weiii.. bakpo mu jadi lagu niii…

    0
    0
  100. MsXyda says:

    perghh comey ler mek nihh.. thumbs up..

    0
    0
  101. Durian says:

    ni ke contoh DEWI REMAJA????? cmne la bdk2 skrg ni nk mencontohi DEWI REMAJA mcm ni. cam xsesuai la.. kejap lg rmai la remaja kite yg bertiub sebegini ye?hee

    0
    0
  102. Tyra says:

    Memang muke kelantan ah minah ni, seyesly. No wonder org kate org kelantan cantek (=

    0
    0
  103. akuzle ayu says:

    arituh tgk dkt Astro rancngan DR 2010 neh. Mmg dah minat tgk si Neelofa. unsangkerable dier yg jd juara.humble jeks nmpknyer.hope dier bole kekal begitu.

    0
    0
  104. Kak gemox says:

    cantik lg norkumalasari.penah dpt title model of the year wlpn muke byk parut jerawat ki ki ki…nelofa muka slu kluar tv iklan simple gurl dgn seripah aini

    0
    0
  105. mek qlate says:

    lofa…pdulikan gapo hok org oyak tu…yg penting,demo comey…

    0
    0
  106. cun + gojes..ni melayu ke bukan neh? nama macam bukan..

    0
    0
  107. buduENAK says:

    NI MELAYU KELANTAN..HAHAHAHA

    0
    0
  108. awek kelate says:

    malu ko ore kelate arr…muko come doh..tp bab seksi tu x leh blahh…

    0
    0
    • puterizarra says:

      muko comey tapi prgai tu hok udoh nyo…….vt malu ore klate r minah ni……..xse ngaku ore klate aku yo ni………..

      0
      0
  109. mek qlate says:

    mek klate memang comey2…thumbs up!!!

    0
    0
  110. Chenta chanduri says:

    erm,santek..tak typical model yg kering2…nyum nyum.

    0
    0
  111. fantagiro says:

    org kelantan????
    x caye…x caye…
    malu org kelantan nk ngaku….

    0
    0
  112. qq says:

    dewi remaja akan datang tanak buat potoshut tanpa pakaian plak ke?

    0
    0
  113. TAKUT says:

    SMGA DIE INSAF…..sementara pintu tobat masih terbuka…amin….
    p/s: ngerinye….terbayang api neraka…Ya Allah aku takukn siksaan mu….

    0
    0
  114. Lolyat gang says:

    Napie moksin ni kawan aku

    0
    0
  115. nazario says:

    korang sape nk menentukan neraka n syurga..?? hanya ALLAH sahaje y layak menentukan segala-segalanya…

    0
    0
  116. yaya says:

    hye korang.

    nama dia memang neelofa la. haha. dia mmg cantik, manis, voluptious! she’s my junior in my high school back then in MRSM Langkawi. Cant all of you see, she’s beautiful and intelligence.

    and without make up, she’s also look gorgeous! pattern2 siti nurhaliza la, tanpa make up pun still cun. haha, fasha sandha dah boleh boleh la nak ketar lutut pas ni. gegegege. :)))

    0
    0
  117. lili san says:

    lofa memang cantik dan hebat macam mak dia

    0
    0
  118. awe kelate says:

    mereka-mereka yang kutuk kelantan tu kena buat rawatan sakit mental

    0
    0
  119. gomo K says:

    klateyh banggo demo.kahkah. mcm mne dia balik klateyh ni, nik aziz tak babap ke?haha.

    0
    0
    • gomo kelate gomo says:

      ni msti bdendam ngn org kelate ni psal bola aritu..
      bkpo la mu jd lagu ni..xbaik sipe dndam lagu ni

      0
      0
  120. naga boroi says:

    salam.xpyhla nk kutuk2 negeri kelantan.bdk ni study kat langkawi.pastu masuk dewi remaja kat kl.bkn kat kelantan.biar pikirla skt nk comment pasal kelantan.kalau kat kelantan,memang tok guru nik aziz xbg semua ni. Even model papan iklan pun kena tutup aurat.kat luar ada ke?

    0
    0
  121. Sapaan says:

    Comel, cantik dan cukup segalanya..tapi jalan yang dipilih…..menuju kehancuran dan kemusnahan bagi seorang perempuan …….fikirlah jalan yang mana hendak dituju…..sayang, sayang, sayang…

    0
    0
  122. ron97 says:

    yucks! malu la! watpe ngaku org kelantan!
    mencemarkan jek….. malu weh!

    0
    0
    • ulat buku says:

      lah nk malu apenye..die xde kaitan lnsg ngn ko ron97..
      bkanye mak bapak ko yg bela die..xyah sibuk hal org lah..

      0
      0
  123. rakyat msia says:

    Nau’zubillah min zholik…org kelantan???? nik aziz xnak komen pape keee???

    tp chup…. dia Islam ke? name cam pelik jeee…

    0
    0
    • MALUDGNORGBENGAP says:

      asal la bengap sgt org2 malaysia nih. ko igt name mak minah kak senah joyah jamilah je ke name org islam? tu nama org melayu la bahlol!!! TAKE NOTE! melayu! bukan islam! dalam islam ade je name Daniel bla bla bla. abis korang nk kutuk? kalo dah nama nabi pun ade in english. ko tak yah nk jd stereotype nk soh org lain letak name MELAYU. org arab belambak je name neelofa. ko search neelofa tu maksud ape. baru ko tau ko tu bengong rupa nye.

      0
      0
      • gomo K says:

        oooo ade mksud ke nama neelofa tu? aku ingat name siam.. ke nama sebenar neelofa ni nik latifah gitu? gomo gomo

        0
        0
    • ulat buku says:

      lahhh..kurang pgetahuan upenye awk nihh..membaca jambatan ilmu..jgn dok asyik bc mjalah je..buku2 ilmiah pon hrussss supaya nt ilmu btambh..br la tau.. xpon g belek buku2 nma islam k..
      sory la nik aziz x kduniaan cm kite smua ni dok bkak internet..lbih baik die bc quran..haha..
      selamat mmbaca..

      0
      0
  124. annagurl9972 says:

    dia ni mcm bimbo sikit…

    0
    0
    • turn left turn right says:

      bimbo tu cantik tp bodoh. dia ni huduh tp bijak. kat mana cantiknyer, muka melayu biasa2 jer, berlambak lagi org kelantan yg lawa dr dia ni, camni punya muka konfem xglamer kat skolah dulu melainkan perangai ala2 bohsia atau berlagak shj buat org jadi kenal.
      harapkan posing, dressing n nama jer cam mek salleh tp muka mmg biasa terus. sbb dia xcun jadi begini harapkan rambut jer cantik ikal kalo lurus betul konfem nampak kampung jer…

      0
      0
      • safa dan marwah says:

        dia ni org kaya raya kot kt kelantan..
        kt skolah dlu glamer beb..orgnye cntik kcukan lak 2..
        sb 2 la nme die cmtu..klu nk tau jemput mai kelate nt leh jmpe byk ag yg nma y pelik2 kt cni,cantik2.. jgn jeles ngn org kelantan ye..sian awk..kikikikikiki

        0
        0
        • gomo K says:

          eee penting ke dia anak org kaya or muka ala2 kacuk? kalau pakaian mcm ni, memangla buat org mengata. gomo la sek demo, bajet sikit org nak jeles. helo??

          0
          0
        • chaiiit says:

          chaaiiittttt!
          sape pedulik dia org kaya ke apa?
          hah kalau betul kaya lagi bagus mmg betul lah cite org cakap die ni bayar org dalam!!!!!!!!
          tuhan tak suruh kau jadi kaya, tuhan suruh kau utup aurat la bodoh

          0
          0
  125. rani says:

    Neelofa ini merupakan anak saudara kepada pemenang dewi persahabatan Noor Suryantie Mohammad ( Sila betulkan kalau salah eja nama). Ibu dia juga merupakan bekas seorang model bernama Kartini :) Memang semua family dia cantik2 semua. Dia ni orang pasir mas.

    0
    0
  126. kurus says:

    tahniah lah neelofa bunga biru.. i loike..
    tahniah jgak kepada pasukan dewi remaja kerana mengangkat gadis yg bukan sahaja cantik tapi iq tinggi. semoga eq dia pun setaraf dengan kecantikan dan kecerdikan dia.

    0
    0
  127. kurus says:

    ohh..gadis yg iklan tekap kertas minyak kt mka tu ek..
    memang nampak baik n ikhlas dia belakon..suatu prmulaan yg baik..

    tp..hrrmmm..tang kening tu dik..jgn bagi derang toreh centuh..aih..mmg boleh menujukan fokus kt mata yg cantik..but it wd also make the nose obliviously disfigured…
    paper pon ni idun jenih cam jambu air sket ni..orang kate idun rejeki..cam idun bang nara jugak..ekekek..

    0
    0
  128. landak says:

    SEDIHNYA PEMENANG DEWI REMAJA tahun ni!!!!!!!!!
    lupakan lah semua, jangan dijadikan ikon PEREMPUAN sebegini!! Subhanallaahhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  129. mnusia biasa says:

    wahhhhhhhhhhhhhh syoknye kutuk org..tau2 dosa sdr pon xtertanggung kot..klu korang nk tgur skali pon bkn ngan mencela@ hina cm ni..sdar la smua..bler la agknye korang nk g m.maaf ngan die..dosa ngn Allah bleh btaubat tp dosa sesama mnusia kna m.maaf ngn mnusia..korang sedar x????agknye yg dok kutuk 2 muka buruk,hati busuk nk msuk cmpttion cm ni x layak,awl2 da kna reject..haha kesian wallahuallam..
    kpd y create beautiful nara ni da xde keje len yg halal ke?byk dosanye dok bkak aib org ni..artis pon mnusia biase jugak..lbih baik anda jd tkang cuci@ jual kopok tpi jln ag mulia..haha..klu kita nk ncht org bkn bgini ye tuan2 puan2..iktlah cara nabi kita. iaitu dgn pnuh hemah dan bijaksana..sekian..renung2kn..selamat beramal..p/s:klu nk komen pon gna la pndekatan dakwah cara islam..

    0
    0
  130. mlankolia81 says:

    kpd MANUSIA BIASA di atas 2.. Adakah anda SEDAR andapun tgh dok mngata kt org tu… Kuikuikui… Ksian kt sedara BETIFOL NARA, dia plak yg kna hempok! HMMMMMMM…..

    0
    0
    • mnusia biasa says:

      la xreti or xphm wallahuallam 2 whai mlankolia..hehe.. bkn nk hempok b.nara tp skdr nk mengingatkn sesama mnusia..k,tq..

      0
      0
  131. Malaysian :) says:

    tak kesah la korang nak rasa dia cantik ke tak tapi tak yah la pakai nama negeri. Bukan orang kelantan je perangai tak elok. orang tengok perangai elok tak elok, tengok negeri ke? agak2 la komen tu ye. lgpun,kita satu negara. negeri negeri tolak tepi la.

    0
    0
  132. tak puas ati says:

    BIAR BETUL INI PEMENANGNYAAAAAA
    bagi aku muke die ni bese je yg lain lawa lagi!
    ape kes diorg kasi minah kontroversi mcm ni menang?!!!!!! ya rabbi PELIKNYAAAAAAAAAAAA
    aku rase dlm byk2 dewi remaja yg terpilih yg ni paling biase skali! takut aura dia tak cukup nk truskan dlm industry seni, KENA USAHA LEBIH DIK!
    risau nanti DEWI2 lain yg takmenang lagi outstanding dari awak nti!

    0
    0
  133. kakak says:

    sokong dgn tak puas ati
    biase je muke dia ni.
    dgr cite pemenang pertama tahun ni bayar org dlm betul ke?
    kenapa dewi lain yg hot2 yg agi cun tak menang?

    0
    0
  134. wtv says:

    atas faktor apa dia ni menang?menggeliat lentok2 dlm gambar?ee yek!

    0
    0
  135. gadis kampung says:

    ambo kenal ni.. mek klate.. ore pasir mas.. dam skoloh skali.. meme come..

    0
    0
  136. tak sokong says:

    tak sokong dia ni menang!
    sombong nak mampossss
    mule2 mmg minat gle kat die tapi tengok2 haram si lofa ni tak friendly lgsung!
    layan org pun tak lagi ada hati nak jadi artis!,
    nak kwn dgn org pun pilih yg lawa2 hot2 je,
    tgk mcm ramona & anzalna 2 2 tu friendly je bukan mcm lofa ni dah la tak lawa mane!

    0
    0
  137. balqiss says:

    pewwwitttt
    …..body i mcm ni gak tw..
    taun depan i nk masuk betanding lah
    ngeeeeeeeeeeeeee

    0
    0
    • fandiM says:

      xpayah la balqiss..
      wat nambah dosa ko je nati..
      ko nak ker?
      tp klo ko nak pon ape salahnye..
      hihihihi

      0
      0
      • balqiss says:

        i masuk betanding pakai tudunglah fandiM..
        muslimah sejati tw..
        tak yah tonjol2,dedah2 pn bley menang tw.
        ngeeeeeeeeee
        i like..

        0
        0
  138. lutut biru says:

    huihhh…lawa tuuuu…
    balqis ye ke lawa camtu??

    0
    0
  139. fandiM says:

    lutut biru..

    entah iye ke tidak si balqiss tu.. cakap bole r..

    0
    0
  140. balqiss says:

    lutut biru..
    hang adek biskut lutut ka??
    hahaha

    0
    0
  141. balqiss says:

    boleh lah fandiM..
    kita kn 1Malaysia..
    MALAYSIA boleh kn??
    hihihh

    0
    0
  142. lutut biru says:

    biskut xde la balqiss….sarung lutut ade la…leh tutup lutut si lofa yg terbuka buki tu….heheheh…

    0
    0
  143. […] ini kami ada sharekan gambar Neelofa, pemenang Dewi Remaja 2010. Nampaknya ramai yang terpegun dan terpesona dengan kecantikannya. Memang layak bergelar Dewi […]

    0
    0
  144. manusia biasa says:

    em….tambah lg sorg wanita islam yg dedahkan auratnya

    0
    0
  145. aida says:

    haha..sentap!!

    0
    0
  146. dygdyg says:

    cean bpk die tgungg dose kn…ermmm

    0
    0
  147. aku female says:

    xkisah ler asl dr mana tp die leh jaga penampilan bkn ye jd model leh jd model tuk pakaian y xcukup kain.. leh jd model pakaian tutup litup.. kata ye pandai xkan xpandai nk pikir kot guna otak not guna lutut tuk pikir.. xsalah die juara dewi remaja so septt ye menjadi idol to all teenagers out there dengan pakaian y sopan.. tgk bdk2 lanie pakaian mak aihh sexy terlebih hangus.. semua nie sbb ikut idola mereka berpakaian..ape2 pun harap die berubah lah menjadi model y sopan ngn pakai y menutup.

    0
    0
  148. fasha says:

    pndai2 korang je nak judge dia dpat dosa ke pahala…korang sapa…kutuk tahap hina tu ape crite

    0
    0
  149. aku orang says:

    dia iklan F&N…fruit tree xsilap..yg lompat sambil minum air tu..aku pnh tgok gk yg iklan one drop tu..mmg pndai bdk ni…10A1….korg ngata dia bt dosa korg jer…biarla dia..dosa dia tanggung sdri…

    0
    0
  150. spageti baek says:

    biau ler die pandai kerh,die cantek kerh..itu anugerah Allah..tapi kalo pandai pun,kelebihan yang die gunekan kearah yg x sepatutnye tuh kire pandai kerh?sayang..die pilih jalan mcm nih…smpai bler masuk kubur xkemanenye cantek,kene reput gaks…semoge dpt hidayah cpat~

    0
    0
  151. anti seksi says:

    hu uh leh je kalau nak wat contest dewi remaja ke..dewi mak dara ke….atau ape pun…tp cube wat yang tutup2 aurat sikit….pakai tudung pun cantik sgt2…..dah…..ni asal ade contest ape2 semue nak jd model yang dedah2…..

    0
    0
  152. anti seksi says:

    ingtlah kpandaian dan kecerdikan yg kite ada adalah anugerah Allah Swt…..krn kasih sygnye…tp knp kita mengingkari suruhan nya…..?? fikir2kan la

    0
    0
  153. Fedzmy says:

    kalau tutup sikit mesti lagi comel kan kan kan…………

    0
    0
  154. kaum hawa says:

    Nak komen sikit, remaja seharusnya dibentuk kepada nilai-nilai fardhu kifayah. Tahu dimana harus berbogel dan dimana tidak. Adakah nama Dewi Remaja ini menjurus kepada Dewi Neraka?

    0
    0
  155. anne says:

    ahaha… dia mmg asal kelantan. aku tau la.. aku kwn dgn adik dia. dia bukan kena kejutan budaya… alah korang dok dengki sgt kenapa? dia x masuk dewiremaja pun pitih dia lebih dr cukup untuk dia hidup….. dia mmg lawa, comel… korang x pernah tgk depan2 toksah mengata.. jgn nilai org dr luar je… dr dalam pun kena nlai jugakkkkk. tu yg penting

    0
    0
  156. HambaAllah says:

    lawa ke? biase aje… rasenye ade lg finalis DR yg cun. Lofa ni xd la cun… org melayu kata “boley laaa”…. Seksi tu mmg iye, tp body xseksi mn pun… rase2nye ramai lg artis2 yg cantik n seksi.. ape2 pon kenapola LOFA ni tempah “tiket” ke neraka? Xpelah, its ur choice, tp sayang sejuta kali sayang….

    0
    0
  157. ShishaBest says:

    lawa ke? biase aje… rasenye ade lg finalis DR yg cun. Lofa ni xd la cun… org melayu kata “boley laaa”…. Seksi tu mmg iye, tp body xseksi mn pun… rase2nye ramai lg artis2 yg cantik n seksi.. ape2 pon kenapola LOFA ni tempah “tiket” ke neraka? Xpelah, its ur choice, tp sayang sejuta kali sayang….

    0
    0
  158. emi says:

    cantik+lawa..Allah dh bagi anugerah sebegitu..tp dia buat camni pulak..harap2 cepat2 dia sedar…

    0
    0
  159. riri wina riri says:

    cute a die ny!! cumils

    0
    0
  160. azim says:

    kafir ke islam ni

    0
    0
  161. sha says:

    wey mang siyesla lawa..aku pon jeles gler tgk dia ni..tp bila pkir2 lawa bijak kaya tu sume anugerah allah kan..bukn die punya pon..tp pakat xdak ilmu pkai tah hape2..wat dosa je..lau mati esok lusa xguna dah suma tu..bila masa ja neelova..renungkan lah..kita kt cni bukn nk kutuk dia mcmla kita baek sgt konon..bukn camtu..kita nk berigt sesama insan…dunia ni sementara..

    0
    0
  162. shahrul says:

    aku kenal dia ni dulu..bitchy nak mampus,..kurang ajar jadiknya dia klu dia bengang xdapat apa yg dia nak. memang culture shock pun..masa dok kelantan,bertudung elok je..pastu, tup tup, pindah kl bukak abis semua.. biasala..nak bersosial,duit ada..semua ada..apa lagi..nak tayang je la kan. 5 tahun aku kenal dia, aku rasa dia ni memang pandai pakai topeng, tunjuk perangai baik je, sebaliknya..hmm, ..cuma mungkin org yg pernah jadi mangsa2nya malas nak berdendam n catch up pasal perkembangn minah ni..ko x caya,aku boleh bagi list bebudak yg cover dia dulu(mmg samseng kat sekolah). dia hinanya ex-rumate dia dulu, pasal budak tu miskin n selekeh. dia dating kat dlm klas ngan pakwe dia, with her gang jaga pintu n class hallway, she cant never accept losing to sum1,till she threw her shoes to sum girls in a rum full of her gang n peers who r scared of her power.. well, unlike me, innocent people may choose to let by gone be by gone. but 2 me, she is still the queen of mask bitches.

    moga2 dia insaf je lah…aminn

    p/s:hah, actually, she didnt make the cut 4 petronas oversea scholarship.

    0
    0
  163. pemuda says:

    manusia yg x mengenal Allah..inilah dia calon pemenang akan jadi kayu API NERAKA

    0
    0
  164. HantuRaya says:

    Apapasalaa minah ni masuk pertandingan maksiat niii. banyak lagi pertandingan lain yang lebih berfaedah. Bukanya pertandingan mcam jual diri. Malu laa ckt. Kitakan oreng melayu. Biarkan bangsa lain yang masuk pertandingan tu. Karangkraf satu hal pulakkk. BUat laa pertandingan yang lebih berfaedah. kalau dah rasa banyak sangat duit derma dermalaa kat rumah orang tua kerr, anak yatimm kerrr lebih baik dari buat acara maksiat tuuu. Tak ada untungnya. Merosakan Anak bangsa jerrrr. Orang lain dok sibuk nak membetulkan akhlak. karangkaraf dok merokkan ………. apa laaaaaaa.

    0
    0
  165. ayie says:

    haii!! orang melayu ni xley nampak orang melayu pakai macam ni sikit terus cakap tak pandai jaga maruah, dosa lah!! setengah tu sangup cakap celaka, tak taw ke yag cakap macam tu pun dapat dosa juga!! dunia hiburan dan dunia kita berbeza k!! dan orang yang pakai tudung tak semua baik!! tgk tak pakaian masyarakat melayu zaman dahulu macam mane. ada yang bertudung n sopan2x.. contoh pakaian kerabat diraja kelatan dahulu macam mane.. tapi agama diorang lagi kat dari sekarang!! masyarakat melayu yang zaman sekarang more to close minded..

    0
    0
  166. nana says:

    mana gambarnya????

    0
    0
  167. aina says:

    lofa,msti rmai laki atau bf????

    0
    0
  168. aina says:

    org cntk x kn x ad pula?

    0
    0
  169. hanz punk says:

    saya suke kat awak

    0
    0
  170. Mijie88 says:

    Ni kelate murtad ni …………………..org Psr Mas lawa2 belaka

    0
    0
  171. Tok Uban says:

    Tak kiralah apa korang nak komen. Lawa ke tidak ke…
    kentut tetap busuk punye. Ingat tu semua.

    0
    0
  172. dany says:

    ..jgnla dk kutuk2 die…dh memang cntik..jgn jeles yer..nama dh org kelantan..msti cntik….sume cntik..laki p hensem….apa2 pom..gomo budu gomo…

    0
    0
    • puteri lilin says:

      mcm tu cantik ker…wanita yg cantik tidak mendedahkan auratnya…ni kelantan lupa daratan ni…

      0
      0
  173. puteri lilin says:

    mcm perempuan murahan jer…pemenang kategori dewi pelacur ke ni…nnt mati nak kapan ngan baju tu ke???

    0
    0
  174. anis batrisyia bt abd gani says:

    lofa seksi nye nkau……….. kau memang layak jadi juara sbab kau pandai dn cantik…….. tpi malangnye seksi sangat la…. kau tk takut tok guru mrah ke…..?????? ingat kamu tu owee kelatee noh…………

    0
    0
  175. ms naiff says:

    dosa tanggung memasing2 le..x yah nak judge org.. mmg x dinafikan dier ni cantik luaran..hrp dalaman pun cantik gak kann..

    0
    0
  176. lofa says:

    macam azlina redzuan, muka lebih kurang, kecik pun lebih kurang

    0
    0