Written by AbangNara | April 13th, 2011

neelofa

Sejak menang Dewi Remaja 2010, rezeki Neelofa jatuh bergolek-golek. Selain daripada shootin filem Azura 2011, dengar cerita banyak juga rancangan TV yang akan mengeluarkan wajah cantik Neelofa ini. Adakah tahun 2011 akan menjadi titik tolak kefemesan si cantik manis dari Kelantan ini? Adakah Neelofa akan tercalon di dalam ABPBH2011 kelak? Anda tentukan ~~

Lagi gambar Neelofa yang terbaru di KRU TV Launch yang diambil oleh RunWitMe dengan membaca entri ini sepenuhnya.

neelofa

neelofa

neelofa

neelofa

neelofa

neelofa

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

166 responses to (GAMBAR)Neelofa, Heroin Azura 2011 Yang Terbaru

  1. fryingpan says:

    first!

    0
    0
  2. Burhan says:

    I see boobs!! Nice.. ;)

    0
    0
  3. akoo says:

    Better skit dari Miera tapi still kebaratan ..

    0
    0
  4. epoldoc says:

    Tu push up ke natural

    0
    0
  5. ? says:

    amboi2x gatai sume asik tgk bnde tue je..komen lew taik lalat dia ke baru la sopan..wakakakaka sabo jela

    0
    0
  6. lolao says:

    Besaq giler…….

    0
    0
  7. kaki_g0ssip!! says:

    patutla shah jazel t’giler kn dy ni..

    0
    0
  8. siakap mari says:

    hai peminat neel..sexy tak i..masuk lift angkat sendiri hahaha..nie baju ikut betol2 saiz bdn i taw..sempit tu sempit jugk..tp best taw…i suker cgt dgn fesyen nie..if you pg grand canyon kan..u all akan nampk gng dn gng..bukit dn bukau..lurah dan denai..dan mcm2 lagi…hahaha…apepun nell syg kamu hahaha

    0
    0
  9. AkuWanita says:

    gamb yg BN ltak pun…mcm fokus benda 2 je….ish3….xbaik

    0
    0
  10. Delaila Rose Maria says:

    RUPA NYA CANTIK TAPI BAKAT LAKONAN TU TAK TAHU LAGI MACAMANA KAN. HARAP NYA NEELOFA MEMBAWAKAN WATAK AZURA ITU SEHEBAT OGY AHMAD DAUD. TAPI PEMILIHAN HERO NYA SHAZ JAZLE TU MACAM TAK KENA LAH SANGAT2 KAN. APAPUN TUNGGU DAN LIHAT YA.

    0
    0
  11. mr palie ! says:

    She’s hot in that dress !!
    i wonder who’s going to marry her .. is it going to be dato’ ??

    0
    0
  12. bengong says:

    boleh lemas ni klu kena di muka…..wakakka

    0
    0
  13. ntahapaapantah says:

    ramai siot pervert kt BN ni.. charee..

    0
    0
  14. Said says:

    Perg… Nyot nyot

    0
    0
  15. Kurus says:

    i believe that kila fairy’s corset or bustier is much more believable n symetrical

    0
    0
  16. Badri says:

    apsal muka dia nampak macam Edleen Ismail?

    0
    0
  17. Lemon says:

    woowwww…besor siot……

    0
    0
  18. David ViLLa says:

    barang baik..perah hari2

    0
    0
  19. cibiusagi78 says:

    ish..ish…ish…..nak tayang tu ke? @ nak pertaruhkan bakat? ……..

    0
    0
  20. Clipkertas says:

    hurmm…. pelakon skrg x sehebat pelakon lama…
    harap glamour jer lebih, seksi terlebih-lebih…

    ooppss….. terlebih sudah….

    0
    0
  21. fendi346 says:

    hott……..mmg trbaek lah..tp tgk drama die kt tv9 xdelah sbsar 2..

    0
    0
  22. pak bo says:

    sebenarnya boobs dia tak lah besar sgt..dia cucuk tambah silikon suruhnya kembang..tak logik badan kurus melidi..tapi boobs besar..nampak sgt benda tu di renovate..

    0
    0
  23. kacang hijau says:

    MASIH XDPT TANDINGI PELAKON HEBAT SPRTI ERRA FAZIRA,OGY AHMAD DAUD…XPAYAH NAK TANDINGI 2 ORG TU LER..BG CHANCE DIA NI BERLAKON DPT TANDINGI KEHEBATAN SI FASHA SANDHA TU KE @ X..JGN JER HANCUSSSS…

    0
    0
    • Sitty says:

      ala kacang….fair n square la….nefola xdpt tandingi kehebatan lakonan ogy n erra or maybe fasha…n ogy erra n fasha xdapat tandingi boobs neefola…err nefola…neelofa?? erkkk aku terbingung gara2 boobs tu hahahahaha

      0
      0
  24. Bull says:

    Sebenarnya Syaitan tengaok dok berlonggok kat chamber dia, sampai semua pembaca tengok kat situ..Dalam hal ni, photographer pun silap sebab shoot bahagian tu, subjek kena Halal brader.. Shoot muka je ke, rambut tak masuk..

    Dan pembaca lak dari atas sampai bawah asik komen tu je, fokus tajuk sekarang ialah beliau adalah Heroin sebuah filem/drama yang diterbitkan KRU, bukannya cerita pasal chamber.. Ape daa..

    0
    0
    • shitt says:

      salah fotografer & tukang komen ke? kalau dia tak tutup aurat & dok gedik lentik tayang cmtu??? kalau org bertutup tudung labuh contohnya, ko rasa org semua nk komen psl gunung ganang lurah dendam tu semua?? takan la org nk snap pic muka jerr…apa daaaaa….

      0
      0
    • Delaila Rose Maria says:

      JANGAN SALAHKAN ORANG LAIN JIKA NEELOFA SENDIRI YANG PILIH NAK PAKAI MACAM INI DAN TUNJUK APA YANG DIA ADA. DAN APA YANG DIA ADA ITU ADALAH SESUATU YANG PALSTIK BELAKA RASANYA.

      0
      0
      • Sitty says:

        pigi daaa….dia mo tunjuk beb…tukang gambar amik gambar je la…tukang tengok tengok ar puas2 apa lagiii…kemon la bull…tu bukan salah org…NEELOFA suke wat cam tuuuuu

        0
        0
  25. otakkosong says:

    pergghhh!!!! kalau dapat pegang yang ni, sumpah aku tak pegang dah yang lain.. selam muka memang gerenti lemas..fuuhhh!!!!

    0
    0
  26. khalis says:

    tak tau nak fokus kat mana sekarang…kamera fokus situ,,,hasil tulisan cerita pasal kerjaya..pening nak wat pilihan fokus mana paling senang???

    Mnutup aurat tapi berbogel??

    Ada apa dengan dara

    0
    0
  27. mokcik says:

    bulat di sana sini..saje nk provoke jantan2 merenyam nih..

    0
    0
  28. mrs fezzal says:

    mek klate gini korrrr???? tak sangka…

    0
    0
  29. queen says:

    biase je kot

    0
    0
  30. JATE KELATE says:

    KOPEK PALSUUUUUUU…..! SPAN JER LEBIH…!!!!

    0
    0
  31. aien says:

    tang pinggang dia sesuatu……

    0
    0
  32. arif says:

    bulu ketiak..tersentil…

    0
    0
  33. akuanakmalaysiaboleh says:

    artis nie mcm2..kejar populariti smpai tangguh study.

    0
    0
  34. asya says:

    Enjitttt enjittttttttttt semutttttttttttttttt…………………

    *neelofa? fuhhh~cantik!

    0
    0
  35. Mr.Bintang says:

    oh demm… O.O

    0
    0
  36. nana says:

    takde lah cun

    0
    0
  37. MCM2 HAL.. says:

    Twitter ShahzJaszleJasmin
    Morning love @Neelofa

    0
    0
  38. me says:

    cun tapi kurang menarik..camner nk explain ye..mcm xde wow factor la..biasa saja..
    muka cute.. :-)

    0
    0
  39. bungakejora :) says:

    muka dia biasa jer…Cun lagi Scha al-Yahya n Dewi Remaja yg paling sempoi..dia nie asal kurus sgt jer…kesian lak aku tgk :)

    0
    0
  40. nour says:

    biasa la…artis baru skrg ni..arap pungkoq n nenen jew kembang….bakat x kembang mne pown…hehehe
    oooppsss..overr…

    0
    0
  41. gadisjelita says:

    walaiweiiii….besooo weiii…

    0
    0
  42. shadina says:

    aku nak perott die kempisss….. like..like :p

    0
    0
  43. aien says:

    haha tah pape korang…

    0
    0
  44. kacang hijau says:

    nampak palsu jer tu..push up bra…ada nek jah kesaaahhhh??? nek jah tetap seksi…hehehe

    0
    0
  45. papa jahat says:

    fuh!!….mendada laa…..

    0
    0
  46. ck says:

    hantu kopek…….nsib kopek xpnjang…..hahah

    0
    0
  47. papa jahat says:

    fokus datuk!!…..jg xfokus….

    0
    0
  48. Anna says:

    Lofa memang cantik Semuanya cantik. Badan cantik, rambut cantik, muka cantik, hidung cantik. Cantik sungguh. Harap perangai pun cantik ye Lofa.

    0
    0
  49. Maria says:

    Ape la krg ni.. Immature betul la fikiran. Die pakai push up bra je, tu pun krg nk kecoh. Ish3, cube la matangkan sikit fikiran krg tu, jgn berfikiran cetek.

    0
    0
  50. missglam says:

    abg nara ni xfilter ke comment2 lucah…kut2 abg nara suke bace,sbb tu letak gmbr2 cmni…

    0
    0
  51. secret says:

    Kesian kawan dia yang pakai baju putih tu.huhu…. saje2 je dipose kan bersame elof
    Ni bukan tahi bintang!! Melastik Bintang, ada bezakan? Ish.. %$#%#%$

    0
    0
  52. gilerbyg says:

    lain aku tak geram sgt..tang ketiak n lebihan2 isi kat situ..uiii geram!

    0
    0
  53. Adi says:

    Dia ni dah buat dgn kwn aku, takdelah besar pon, span ja. Itupon ex dia tinggalkan dia and slept with another girl. kesian.

    0
    0
  54. santibanez says:

    uihhj..kopek dya cun gak lah..tapi x leh lwan kopek awek aku lagi..2 kali ganda kopek minah klaten 2..tpi klau dpat try siok gak nih.huhu..

    0
    0
  55. noname says:

    sharing is caring….

    y buat dose y tgok pun same agkot dose…

    BN…wat if u juz keep her pictures in ur mail box only??

    0
    0
    • santibanez says:

      yg tengok pon same yek???so ko pon dosa lah nohh..xkan ko pejam mata time da gambo kopek diye..pirahhhhh.sok suci kamu!!!!!!!!!!!!!!then,msti ko yg LIKE komen ko kan????hahaha..ko gurl ka boy??klau gurl try bole??lapo arhhhhhhhh

      0
      0
  56. atan ahmad says:

    Fuhhh meletop dada… original ke or palsu ke??? hahaha

    http://goo.gl/wbqhq

    0
    0
  57. benaraku says:

    mekap tebal sangat macam cerita telenovela indonesia je ni….nasib baik menang dewi remaja kalau tak menang dewi remaja mesti buah dada tu asyik kena jadi bahan ketawa dan gurauan jantan gersang yang kurang otak….

    0
    0
  58. xdefacebook says:

    besarnye kopek

    0
    0
  59. rocco says:

    mak aih…muke comel giler…badan pun sedap giler…mantap…wahh aku nak neelofa!!!!!!!!!

    0
    0
  60. Amier says:

    Honestly, payudara Neelofa besar springy and elastic dan juga melawan tarikan gravity. Betulkah Neelofa mampu nak bawa saiz besar macam tu?… atau ingin pertolongan nak suruh ampu… boleh nak volunteer.

    0
    0
  61. kudabelang says:

    hantu kopek..hrp ke kopek beso je..malu aku nengok

    0
    0
  62. Vote u says:

    Uhuuu… 100x lawa dan sexy lagi dari Marion Caunter yg akan represent Estee Lauder Msia. Beratus ke ribu pelangan melayu balik2 amoi sepet muka lebar bwat model . Tak cukup kaya lagi ke.

    0
    0
    • Amier says:

      Mana-mana company yang terang-terang amal rasicm, jangan tunggu lama boikot saja.Nasib baik melayu ni penyabar kalau bangsa lain di timur tengah atau europe buat macam tu jawabnya company tu kena bakar.

      0
      0
      • secret says:

        udah la tu. org melayu islam, baik modeling brand hajaba ke.. ariani ke.. sejuk skit mata tengok. dapat pahala pon ye. sbb tolong promot produk menutup aurat. bonus berpanjangan

        0
        0
  63. Reena says:

    Tu pasal la shahz jaszle melekat kat dia..

    0
    0
  64. onmiz says:

    mcm2 la weh…..dunia akhir zmn camnie la….pompuan lu nk jdikkn bini xyah crik yg cam gini……xpasai2 msuk neraka skli kang……

    0
    0
  65. ju on says:

    takut aku tengok buah dada dia..dah mcm cucuk cam mat saleh…

    0
    0
  66. zass says:

    flat nye perut dia…. mesti tak makan fast food…n rajin sit up…

    0
    0
  67. NSI says:

    stok t**** mcm anak rohana jalil…saje nk tunjuk2, nk up2..lestik ngn buah getah kang baru tau..tp bile tgk badan mcm x balance je..t**** besar badan kecik..terbawak ke tu cik kak?????

    0
    0
  68. slumbercool says:

    pakai SILICON kot? (-.-“)

    0
    0
  69. cincinperak says:

    yang, nak nyotnyot??

    0
    0
  70. Bikin Panas...... says:

    ala der….dia pakai push up 2…mmber gurl aku pun pernah pakai gak..pergh!!!!! mmg mantap gilew seh….tuh kalo xpakai msti melewehnye jadi nasi lemak 50sen jer…kalo nk cube lwan ngn tok pah nyer….2 mmg meletop!!!! ade beran????

    0
    0
  71. EEEYYTTA says:

    besor bebenor…huhuhuh takut2 antu kopek hahahahaha tlg2…kak limah jom kte bakor kopek dia..

    0
    0
  72. sailormoon says:

    melampau dia nih..
    aku tumpang malu..
    klu ye pun jgn la posing mendada sgt…
    ini mcm saje nk tunjuk jer……

    ade aku kesah????????

    0
    0
  73. MamaDee says:

    Tak susah pun nak besarkan yg kecik skrg ni..:) Macam2 ada..kalau ada duit, lagi semua jadi..kalau takde duit, carik la sponsor..hehe

    0
    0
  74. ragai gani says:

    wow…kuih paw hantu makcik caripap naaa…hahahahaha..

    0
    0
  75. I love Hijab says:

    wow..bdan dia nmpk rmping n seksi dgn bju tuh..nk slahkan bju boley x?hehehee

    0
    0
  76. yop says:

    OMG!!! what the hell

    0
    0
  77. budak baik hati says:

    Errr,, neelofa, aku x pernah minat kau.. tp bila aku tgk gambar ko ni, aku rasa macam ni ke contoh dewi remaja? semua org dalam ni dok kata boobs ko besar la ape.. kalau aku jadi parents ko, mesti aku malu weh.. ko x malu ke lopa? T_T

    -budak baik-

    0
    0
  78. Izwan says:

    keep bleeding..keep, keep bleeding nose…LOL

    0
    0
  79. bos says:

    besa glerrrrrrrrrr

    0
    0
  80. i am me says:

    alaaaa, span lebih. itu pun nak keco.

    0
    0
  81. jack says:

    pehhhhhh..boooooooolattttttttttttt~~~~nyerrrrr

    0
    0
  82. Tumpang Lalu says:

    Sesunguhnya si dia dari ni Kelantan.
    Di Kelantan, perempuan-perempuan yang cantik molek, gorgous selalunya datang dari satu tempat yang namanya Pasir Mas!
    Kenapa Pasir Mas?…panjang cerita tetapi ringkasannya, warga Pasir Mas terdiri puak-puak kacukan-kacukan..arab, melayu, thailand termausklah si dia nie…
    Eerr lastly, Hidup wanita-wanita Pasir Mas Kelate…..!!

    So bgm dgn lelaki dari Pasir Mas termasuk aku?, handsome juga ke….hahahhahhaa!

    0
    0
  83. azie says:

    xcantik mana pun..muka biasa2 je..
    Ni konfem nk pertaruhkan body bukan bakat nk berlakon sgt..nampak sgt nak glamor…mesti nanti masuk majalah mangga posing kat tepi swimming pool pulak.

    0
    0
  84. halawi says:

    Nampak macam bapok lorong haji taib pun ada jgk sikit,,kekeke,,jgn marah yer,,,

    0
    0
  85. k0t3b354r says:

    t*t*k bukan besar mane pun.. entah berapa lapis span yang dia letak nak bagi menda tu menonjol… kalau berani buka jer.. tunjuk kan yang menda tu memang besar… aduh hai… kalau t*t*k tu besar…biasanya org perempuan ni dian xkan tunjuk yang dia punya besar.. Biasanya yang T*T*k kecil ni jer yang suka menunjuk2..

    0
    0
  86. sickphoebe says:

    aq dulu sk0lmate dy kt mrsm..satu batch ngan dy.. dy mmg student straight a time spm.. xtaw ap jd ngan dy skrg..biasala ank 0rg kaya2..cmni la…

    0
    0
  87. papa says:

    wow…

    0
    0
  88. elise says:

    cantik orgnya :)

    0
    0
  89. jimmi says:

    nasi lemak sedap dmkn…

    0
    0
  90. lola says:

    srrlllpppp…ahhhhh
    xbleh thnnnn…

    0
    0
  91. apek says:

    srrlllpp ahhhhh….

    0
    0