Written by AbangNara | June 4th, 2009

munna hafiraniza

Baru minggu lepas kami kongsikan gambar Munna Hafiraniza @ Mona Hafiraniza si awek Celcom nie, hari ini gambar Munna beraksi cium bersama pakwe muka banglanya berjaya dijumpai.

Tapi yang menjadi persoalannya di sini ialah, ada pembaca yang cakap si Munna nie dah kawin. Kitaorang pun siap letak gambar dia kawin dalam entri sebelum nie. Tapi lelaki Bangla yang dia cium nie tak nampak pun macam laki dalam gambar kawin dia.

Sungguh misteri dan ajaib. Apa-apa hal pun layan lagi gambar Munna Hafiraniza dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

munna hafiraniza

munna hafiraniza

munna hafiraniza

363 responses to (GAMBAR)Munna Hafiraniza Dan Aksi Cium Bersama Pakwa

  1. puteriaquarius81 says:

    emmmm tak heran

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. askymyway says:

    macam-macam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      die ni lg…yg iklan awak nmpk biru tu yer

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lovelyvic says:

        tak… iklan blue

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • afissy says:

          nasib baik xbt citer blue…tp geli aku tgk diorg kiss….geli ler…loya …uweekkk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          bygkan kalo laki dia tgk gambar nie…camna?
          makbapak dia, adik beradik dia, saudara mara dia, kawan2 dia…dan ramai lg yg mengenali dia dan keluarga dia…X MALU KER…???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          nak malu ape….spesis anak pontianak jugak la….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          pontianak lg ok…xde kiss camni…(sape sgup kiss ngan pontianak..??.kakakakakaka…)…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          ko maksudkan pontianak getik tu ye…
          pelakon apa tah namanya…
          itu paling keji rasanya
          rupa hodoh perasan cantik…
          cakap mengatas aje…
          geli ar!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          muka pontianak tu lebih kurang muka manohara yek…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • shin chan says:

        owh…minah tu ke…hadoi..mat bangla gak yg jd pilihan hati dia…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ANne says:

    huduh sgt muka pakwa di tue..hehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Darkshed says:

    kata dia dah kawin….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. MISS-HUJAN says:

    ERKK..HANGATT GYLER

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      JGN TIRU DEPAN KAMERA…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lovelyvic says:

        Aksi ini dirakam oleh pencium pencium professional. Pencium beginner dan amatur dilarang keras meniru aksi ini tanpa pengawasan ibu bapa. Harap Maklum

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. eclipse says:

    uiks!advance tul…mst mlt bsk…hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. aries says:

    AH..
    BRU LAST WEEK KAK NARA KSI TNGOK PIC DIA KHWN…
    XKAN CRAI N ADA PAKWE LAIN KOT?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Lovelyvic says:

    woww….. dey kici… satu lambak lelaki malaysia…
    apa pasal kamu kasi cium2 sama bangla?
    bangla banyak sedap ka?
    lelaki malaysia mcm darskshed, singa ganaz, bla bla bla…
    semua tadak sedap ka???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      haha…bangla sedap ape?bau2 bawang…huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      bangla lg sedap…nk ckp ape…darskshed, singa ganaz xsedap latu…derang xgosok gigi…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      wahh…!!! kalau prmpuan ni dah kawin…

      1…. xpuas dgn laki dia.

      2…. saja.. nak rasa org oversea plak.

      3…. mmang gatai. ari tu kena kawin paksa…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        relax jer diaorg..kuar pic bcium mcm ney…mcm xde pape yg blaku..sedih aku tgk…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          org skrg…cium dah kategori ringan2..
          blambak skrg pempuan yg dah x ori…
          susah nak cari.. pkai tudung pun prangai mcm iblis… alamak… salah topic, tu tuk wawa ngan a.hayy…hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          kwang kwang kwang…h0kh0kh0k

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          silap cenel aaa beb

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bahulu hangit says:

        chop..kt tepi gmbr yg die smoking tu muke intan ladyana…rasenyer bangla tu ex-boypren intan ladyana la..ape namenyer kelvin…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          ha ah la… mcm ner x prasan. aku asyik prasan nengok muke aku ni kot!!!!! wakakah..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          ye ker?
          Lagu gak bangla muka selebet ni yer
          habis artis malaysia dia pulun

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          laku…. bukan lagu..
          silap taip

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          lar…ko salah taip plak…lepas tgk mat bangla nie…
          hahahahah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          tu ar… aksi bangla ni buat aku terketaq2
          sampai salah taip
          ekekkeke
          tapi betul2 aku ckp..
          bangla yg jual kain area umah aku
          10 kali lg hensem dr bangla atas ni
          tapi takde la aku terasa cam nak kapel ngan bangla tu
          inikan plak nak cium…
          UWEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKK
          (iskk muntah lagi)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mm.. says:

          hikhikhik.. lawak la statement ko luv.. aku suke..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. MISS-HUJAN says:

    NGEEE ..SAPE2X LE TOLONG ..MCM MANER EH KOWG LETAK PIC KT AVATAR ERK ??..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. MISS-HUJAN says:

    SAMBUNG2X JGN TAK SAMBUNG YEP ECLIPS ..EKEKEKE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. eclipse says:

    kepada semua.
    sila gunakan email anda dan daftarkan gambar anda di http://www.gravatar.com. nanti bila anda pos komen guna email, gambar anda akan keluar. so orang tak boleh tiru dah. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      haaaa..aku ingat aku nak tolong kau ujan.. nasib baik eclipse dah tulun… aku pun adh terer dah…hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Su says:

        Kak Su dah buat dah tdi tpi tak boleh la. Dia tak boleh terima nick Kak Su apasal ya?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          kak su, wase2 nick tu xde hal aaa janji emai tu sama… sbb zaza test kat tmpt lai menjadi wpun nick lain2…actually x nmpk gak muke nih…pesal aa pc nih

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. eclipse says:

    awk try dlu…berawk2 plak..xpe…aku guna bhs sopan santun..bile xdapat bt…sila hubungi sy di no bla…bla..bla…hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. jed hijau says:

    kalau tengok bebudak sekarang ni…takut aku nak mati…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. MISS-HUJAN says:

    THANKS YAA ..ECLIPS ..KU PEGY ..TRY JAP ..WEEE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      suke nyeeee…
      nanti jd mcm aku dari smlm sampai pagi td…..slamat mncubaaaaaaa…………………………………….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      eiii….artis ni…pas puas cium ngan si mona ni g bercium ngan intan ladyana sblh tu plak…leh tukar2 tu pakwe…pastu skrg bt statement dh putus…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. jojio says:

    Keciwa aku tengok gambar macam nie….
    Kemana hilangnya lelaki Malaya terakhirrr….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. eclipse says:

    marilah kite sm2 muhasabah dr…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. aries_april says:

    saper yg tolong saper ni…
    dia pn bru bleh bt…
    lain kli, tnya aries ng eclipse …
    kmia lgi terrowwwww….
    smlm dh leh bt…
    hahahaha…

    nk bt cam na kak jed…
    orng laki mlyu kot yg t mau kat dia orng…
    prgai pn cam per…
    leh ker bt mnntu…
    klau dpt cam kak jed n kak su…
    x per la…

    ni, bt ank hntu leh ler…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      aku smpai arini xleh tukar lg…xpela..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        bahulu mehlah cni aku tlg ko…insyallah blehnya…aku time bt tue selawat byk2…tue yg jd…hehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      wah..wah aries…kemain kau sindir2 aku ye….

      bukan aku tak nak kau jadi adik ipar aku….cuma adik aku tu tak cukup matang lagi…nanti bercerai berai lak korang….

      aku ada cakap ngan adik aku, tapi dia cakap….: hetul he hudak hu hak hawan han haku….hudak hu hawa he…hesti hawa han….hapa hama he…hoke hak halau hacam hu….hirim hasam hat hia he….hey…

      amacam kau ok ke….faham ke dia cakap ape….

      acah je tuu….aku tipu….(KHA…KHA…KHA…)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        kahkahkah…aduh skt prt aku…dh mcm knk2 terencat akal dh…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      He..he..malu la kena puji ni..la..la..la..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. jed hijau says:

    NARA, cuba kasi cite macam PELAJARAN AGAMA MAYAT DI MAKAN ULAR BESAR, ANAK2 FOBIA MAK BAPAK SALAH MENYALAH macam berita tv3 siar kan dulu tu…

    barulah best nak komen tang anak2, mak bapak, cikgu-cikgu, pihak sekolah… barulah happening….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. aries_april says:

    TUL TU KAK JED…

    bhlu…
    bak sni aries tlong…

    smlm kan arie dh mnta pic bhlu…
    sent ksi aries la…
    aries bt gn pc aries…
    mna thu bleh ker….
    nk x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. jernih says:

    hadui dia ni… kasi la cium lak kat dark..singa..pastu eclipse.ariez dan yg lelain kasi merasa sume.. wakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      xnak aku de…nti dapat penyakit kaki,tangan & mulut…huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        dasyat…dasyat…
        bih baik cium singa drpd cium mat bangla nie…
        hahahahah…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bahulu hangit says:

        wow,eclipse…pic ko ker yg pkai tdg tu..kebaya merah…nk g kenduri ker..ayunyer..ko nk ngorat sape…singa ganaz,darkshed,poco2…ke pkwe si mona ni…eii…bangla tu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          itu pic time insaf jap…hahaha…aku pg umah bakal mak mertua aku time tue…kena lah sopan santun…hehe..xde maknanya…letih aku nak blakon..hahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          wei hangit…aku nie pompuan lah…
          ko suh eclipse tue p ngorat aku watper?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jojio says:

          Mat Bagla ada saciel bau….uwekkk

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. jed hijau says:

    aku kekadang konfius gambar aries ngan eclipse….kena tengok tul2 baru nak komen….

    apasal korang tukar2 muka…ka payah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      tu lar…aku malas nak letak pic aku…
      ramai yg mintak number hp aku kang…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      kiteorg ney sedara mara…dat y ade iras2…huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bahulu hangit says:

        aku nk mntk no hp ko poco2…aku interested la nk kenal ko lebih dlm…dlm lg

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          019-999999999

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          bahaya ko ni…
          nak kenal dalam2 orang laks
          tengok luar udah…
          dalam kang bahaya…
          dulu norman pun ckp camni kat memey
          nak kenal dalam2…
          terus memey bukak kasi tunjuk dalam
          ekekkekekeke

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. owh says:

    gambar yg 3rd tu kalau x silap pompuan yg pakai spek mata besar dan pakai baju kurang kain tu, intan ladyana kan?sebijik muka dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      la…mmg pon intan ladyana…laki tu kelvin…bekas pakwe intan…kongsi pakwe ngan mona…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Su says:

        Ish..bahulu bukan kevin la tu. Len sgt mukanya. Mat Bangla ni..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          owh yeke kak su…silap org ker tu…any way,first time sy chat ngan kak su…hye2 kak su…nice to meet u in BN

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kak Su says:

          u 2. Tpi cam tak ada mood je nak cet ni sbb lambat sgt la mententet di kg ni. ( kali ke brapa ntah komplen lambat..he..) Nak habiskan cti sk 2 mgu di kg

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. ayiem says:

    cuba masuk sini… http://boraksakan.wordpress.com banyak gak citer terkini!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      wah wah wah..aku baru je g mkn sarapan,, dah bnyak plak muka brubah2 kat cni..
      miss..hujan… apsal muka kau tu kelam2 jer..
      hishhh.. dah glamer plak rasanya laman BN ni..abiss semua pkai pic bagi komen..

      aku xleh letak gmbar ori.. nanti bpk aku cek..naya.. abis diamiknye laptop aku ni….

      *** mana plak langau2 tu ek pegi.. time2 mcm ni le depa masok!!!

      **** kak nara.. kalau tyra tukar ikon kaler balik.. ada lgi ke kolor coklat marron tu???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. aries_april says:

    kmi kn sdra…
    mka lbih krng ja…
    tul x eclipse ….?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. aries_april says:

    eclipse kta sdra, tpi x knl pn antra 1 sm lai….

    tyra, mna kluar dh clour marron tu…
    coz dh tkr avtr….
    kan dh ada xplain detail time kta reg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      oooo… maknanye kita hnya boleh tukar2 gmbar je le???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      jom r kite bkenalan sedlm2nya…hehe…nak gak tau full name,tgl mana,keje pe…umur bp?hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bahulu hangit says:

        ko ingt dlm ni ejen carik jodoh ker…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          bleh per bahulu…xslh pon…klu tuhan ckp jodoh aku bertemu kat BN…sape aku yg nak menolaknya???huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. aries_april says:

    ya la tyra syg oi….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Pic Aries jauh la tak nampak muka..smlm ok nampak muka Aries…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. aries_april says:

    ai…
    tk kn nk bt kak ipar kot?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      aries…tyra ngan eclipse dh terpikat ant 1 sm lain ni…ni bt aku jeles…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        ehh..aku tino le.. apa plak tpikat2 plak.. masalah aku ngan boipren aku ni pun xselesai… alahai.. kalu betoi le BN ni tmpat cari jodoh, xler aku gni…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      weyyy!!!! korang ni mcm dah salah peyalahan gunaan laman BN ni….hahaha… dah mcm email sndiri punyerrr lah pulak..

      ni semua salah si langau2 xgi sekolah tu..
      kalau x,xde le jdik macam ni.. dah mcm laman nak cari jodoh pun ada…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        xpe la tyra…jnji blog ney aktif…wpun kite xkomen yg sepatutnya..aku bkn per…xnaklah tmbh dosa…sok x tertanggung…huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Su says:

        Apa salahnya klu jadi tmpt cari jodoh tyra.. Nnti klu tyra jumpa psgn yg sesuai lam ni singa ganaz ke dark ke Nara pn tumpang gembira…Kak Su pn sama….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. eclipse says:

    aku tgk lah kan…blog ney dh mcm kite 4 org jer conquer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. aries_april says:

    tul tu eclipse..
    start langau2x tu bt hal la kita jdi cam ni…
    klau x, ok ja…

    ok ar…
    aries kluar kjab….
    nk p post offc…
    lsen mati last week…
    bru prsn hri ni…
    nnti 1 lbh kta chat lain.

    krng tkut nk sman dngan abg polis pla…
    next week pic aries kn sman naik kt blog kak nara…
    + + famous la aries….

    ok ar…
    dada…
    love u all.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      bye aries….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        eh…aku baru sampai…

        kau dah nak kuar umah lak…

        kau ni nak ke tak nak aku jadi kakak ipar kau…

        oklah….aku berak jap…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. eclipse says:

    tyra ape masalah ko yg xselesai dgn bf ko lg…masalah negara ker?huhuhu…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      wei korg…kang kene sound ngan langau2 xsekolah ni…cite la cket2 pasal topik kt atas tu…dh jauh bebenor lari ni…xlarat aku nk kejar ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        dh naik muak n jelik aku nak komen psl artis kat malaysia nie..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      bapk aku ni garang gilerrr.. tpi hati baik..polis lerr katakan… boipren aku plak jeles, ya ampun!!! aku plak jenis pempuan sensitif… nila yg aku xkawin2 lg…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        tyra bpk ko polis ker?aku ade byk saman ney…speed trap.bleh kauteem ker?huhuh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lovelyvic says:

        ala….
        ko suh je dia kawen ngan ko dulu
        jeles tu lepas kawen baru citer
        pastu ko ckp ngan bapak ko…
        postponed dulu garang dia nanti lepas ko kawen..
        kumpul banyak2…
        agak2 lepas kawen kalau laki ko semacam je..
        ko suh bapak ko lepaskan garang dia…
        ha.. biar dia perambat laki ko keliling rumah

        tapi confirm bf ko tu takde rupa mcm bangla kat atas tu ye? (nak juga masukkan topik kat atas tu, kang kena sound)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. eclipse says:

    aduh penatnya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. eclipse says:

    aku nak komen ney…pape pon layan dlu pic munna kahwin dlu..di’ Fotopages milik CandidSyndicate.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. aries_april says:

    OK KWAN2X…
    aries dh kmbli….

    mlakan dngan topik yg tul2x…
    krng kna sound ngan langau2x tu…
    aries tkut…
    x nk la..

    ok.
    start nk komen ni.
    tpi nk start cam na ar?

    eclipse start dl ya?
    nnt aries follow kat jln keta api.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      muna ney cantik…tapi pngai xsenonoh…klu tgk husband dia..muka baik jer n ensem…kalah mat bangla kat atas ney…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. ewiezz says:

    eeii pompuan ni…wak malu kaum wak malu status isteri je…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. eclipse says:

    korang ingat x muke bf anak pontianak???ade iras2 muke cam bangla ney gak…asal artis malaysia sume suke mat bangla?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      yer…
      mmg mcm mat bangla pun muka bf aak pontianak
      tp… tatau la bangla ni ke tak
      bangla ni gigolo artis ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        servis baeeek kot? opsss terlebey sudah…sori erk anak2 dara sekalian, mak dara terover sound plak. ko jgn ckp lebey, sok2 kang terkenan ngan mat bangla, haru… tp aku dr dulu lai suke tgk org lelaki chinesse look…well alhamdulillah leh hubby pun chiness look :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          dah jdi zaza plak..pening aku…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          aku test power aa tadi sbb x kuar avatar aku… yg herannye org lain leh tgk…apa kes pc aku nih?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. aries_april says:

    old pic kot…
    xkan dia ada skandal ngan laki lain kat luar…
    siap ada orng lgi kat sblah….

    @ si intan ksi kat dia kot…
    xthan ngan si kevin tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. eclipse says:

    sian parents diaorg klu tgk pngai ank mcm ney…ape2 hal org akan salahkan mak ayah/suami dlu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. aries_april says:

    eclipse , ank pontianak pnya…
    couple ngan ank pntanak pny kwan la…
    (klau tk slh aries la)
    x kn dh break kot?
    n ksi kat awk celcom ni?
    klau cam tu,
    best jg la dunia glamor ni ya?
    siap leh tkar2x pakwe g…
    dng kwn2x pla tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. eclipse says:

    nara…ney pic lama ker br?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. aries_april says:

    actually, mak ayh ddik kh ok…
    ank2x yg nk plih jlan sndri…
    calture short time g KL…
    jd lagu tu la.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      btul tu….. sbb lepas anak2 mumayyis, dah ade akal utk fikir betul atau salah.. pe pe hal kena aaa lu pk lah sendri. ni dah tua bangka, ble lai salahkan mak bapak bile sesuatu terjadi kat dia…ade ke patut!!! akal ada kan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. aries_april says:

    mnta2x kta tk jdi cam tu ya?
    tkut aries nk fkir msa dpan…
    kta pn, tk thu apa nk jdi…
    smpg mlkat 44.
    xnk aies jdi cam ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. aries_april says:

    aries rs pic bru la….
    coz dlu rmbt intan perang….

    apa eclipse rs?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. jed hijau says:

    camna tu wahai anak2 dara…..

    nak kawin ngan anak raja susah….ngan org hensem susah….ngan org tak hensem susah…ngan duda susah…ngan org bujang susah…ngan org kaya pun susah…..org susah lagi la susah….

    ape2 ajelah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia says:

      ekkksss…
      x kawen pun susah!..
      susah2 ajer…huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        bkn susah…. adventure. Dugaan tu supaya kite ni guna akal sewaras dan sebijak bijaknye utk menyetelkan masalah…btul ke BM aku nih….? tu psl le dok kantoi ujian PTD…eh silap cenel plak…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        damia… kau ni mcm nak patah leher je aku nengok!!!!
        sengit2 lagu tu.. aku nengok kau pun sengit.!!! hehehe..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          ewah2…ni mmg da nk pth da leher aq neyh..bby aq nk mamanya jer dukung…tanak ma owg lennn…huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. aries_april says:

    tpi, klau dgn adk kak jed xssah….

    hahaha….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. eclipse says:

    xkawen…mak ayah bising…dh kawen laki kena rampas..pening2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jojio says:

      Rampas ler balik…hihihi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        jaga btul2 laki tu luar dalam dr hujung rambut smpi hujung….mana2 aaaa yg patut…teeeeetttt!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          uwaarrggghhh.mcm ner neyh? aq tingglkn laki aq s0wg kat umah…aq bwk ank2 aq jupa nenek ma at0k d0wg…biler baca komen zaza neyh mcm nk balik jer tgk hasben…tpi tak pe la…nex wek je ar balik..huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. aries_april says:

    tu yg problem…

    nk plih sapa pn kta tk tau…
    ambl yg ni, mak ayh xbrkena,,,,
    ambl yg tu, xda chemisty ngan kta…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      Insyaallah….Allah dah tetapkan jodoh kite dr azali lai…sure ade tu, otw

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. jojio says:

    Pe la korang ni aku kan ada…tak susah kan kan….yadaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. aries_april says:

    jojio ada pn nk bt per?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. jojio says:

    Jojio ok pe…hihihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. aries_april says:

    tul damia…
    bt smak ja….
    lain la klau bt xsmak….
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. aries_april says:

    ZM…
    taruh cam biasa la…
    ksi cmmnt yg pdas2x skit…
    bru syok nk bca…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      x kenal aaaa si Munna ni.. mana satu ntah, kompem x glame heheheh. klu slama ni dia ni jenis wanita ala2 sopan gtu, teiba kuat gambo camni…berapi gak wase (sedey lai ni psl waheeda tu, wpun x minat dia tp respek tu ade aaa, dulu aaa)… ngantuk aaa seminggu dah hubby keje blk mlm, shutdown kat plant huhuhu….. bestnye sok cuti… aisey, klu off sabtu leh c/f besday Agung…. derek smpi ahad cuti…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia says:

        aq pun respek gak c wawa tu dlu…tpi tu citer dulu ar…aq pun ngantuk gak neyh…layan baby aq jer seharian…tpi beshhh…c0mey…mata pun da mcm panda da neyh…huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. eclipse says:

    aku tengok lah kan..ppuan kalu amik gmbr kepala mst telenh…hehe…gaya kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      typo error lg…nak type teleng da jd telenh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia says:

      tu amek senilik tu..pas2 siap teleng2 sket…pasal nak tgk bos nampak ke tak…h0kh0kh0k..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. bahulu hangit says:

    eclipse…ajar aku nk bt avatar nie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      huhu…nape xleh nie

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        ko dh click blom kat avatar tue?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          dh click msk kan id ko n pasword..make sure pasword ko gabungan abjad n no…bru sng…then juz follow the direction…xpaham gak…nti tnye aku blk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. badboy says:

    MACAM EZLAN YUSOF JER
    hu3
    erm aku dari ari tu tny cam ner nak wat
    takder sepe nak jawab pun
    tak pe la
    tak letak gambar
    org pun tak kenal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia says:

      alalala…mejuk yer…p tanya eclipse tuh hah..bby da panggil da neyh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      bukanlah….. tang hidung tu obviously lain…hidung si Eizlan tu ala2 hish hish sket. selai bentuk muka eizlan bulat, mamat bangla ni bujur….ha! satu lai eizlan ade tahi lalat kat pipi…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      jap badboy..aku dh hampir berjaya,nnt aku ajar ko

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      ko pon nak bt gak ker?tgk mcm aku ajar bahulu tue…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. aries_april says:

    aries mnta nk bt x ksi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      xpela aries…usaha tgga kejayaan…senang je kan bt ni…kite blaja lg ssh kn

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • badboy says:

      wa zaza..cam pemin at setia ezlan jer

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        no lah… aku search gmbo dia compare hahahahaha….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. aries_april says:

    bhlu….
    nk jaya ape?
    dr smlam cam tu jga….

    pro ajr xnk ikt…
    jdi cam tu la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. eclipse says:

    bleh x bahulu?bad boy?bleh x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. aries_april says:

    eclipse xper ker kta discuss tjuk ni kat mano pnya side?
    krng lalat2x bsuk tu dtng, hinggap kat kita lgi pla…
    aries x nk…
    lgi pn, aries dh mndi….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      xpe…xpe…discuss jer…klu nak dgr ckp org smpi ble pon xmaju…janji kite xkaco org len…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. aries_april says:

    bgus tu…
    cam tu la orng mlayu…
    jgn ptus asa k?
    nnti dpt bt, aries ksi 10 cent.
    ;-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. bahulu hangit says:

    Please allow 5 to 10 minutes for avatar changes to take effect…korg ade x die tls cmtu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. aries_april says:

    dh brya tu…
    weldon tok bhlu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. bahulu hangit says:

    yeyeh…dh jd

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      suke nya ati org tue…cun2 gak kawan2 aku kat cni…sempurna ciptaan tuhan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      wah baulu… xpun hangit kau ni ek… ehhh..macm si heliza plak kau ni.. ha ah lah… kau ni heliza kan.. patut lah kau dah x keluar2 tb.. rupa2nya kau dok btenet jer kat cni yer…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. aries_april says:

    eclipse srng lgi kluar ngan muka telengnya….
    mmg wnta msia la kta ni…
    adk brdik kpla teleng…

    hahahaha
    nnt kta try tggu pic badboy pla…
    klau dia kluar teleng, dia spesis kta la tu…
    even dia tk nk ngaku pn.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      aku ckp psl teleng sbb tunang aku tnye…knp time take pic..kpala aku teleng…ingatkan aku sorang jer…rupa2nya…rmi gak minah teleng…hehehe…ade aku member..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia says:

        erkss…nk tukau pic ar mcm neyh…
        nk amek pic sambil pegang m0p…h0kh0kh0k..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. eclipse says:

    tis week mgu org nak tkr avatar…so xsalah klu kite discuss..org tnye nak bt cmne…kite juz ajar…untk kpentingan bsama gak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. bahulu hangit says:

    badboy…aku dh jd…ko jd x lg bt..pastikan pc ko tu laju..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      aku x teleng..yg teleng Heliza af5…aku pinjam muke die..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        ptt la…mcm kenal jer…weh teleng…eh slp plak…hehe…ampun..bahulu…ltk la pic ko…aku pun nak tgk gak..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          ko assume jer muke aku cm heliza…mmg kulit aku cm die…aku xhangit tau..muke pon pjg2 cmtu…bak kate pepatah…ditelan mati mak…dibuang mati bapakkk

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. aries_april says:

    bhlu…
    ksi add bhlu kat aries…
    nnti aries sent 10sen tu…
    @ nnt p ambl kat KL la…
    nnt mlam aries nk trun KL…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      sowi..bahulu xduk kt kl…bahulu duk kt kawasan jajahan penempatan kerajaan..jauh la nk amik 10sen tu kt kl…duit tol lebih lg

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. glory...glory man utd says:

    hampehhh
    muka mamat tu cam bangla kapet je…..
    rosak betul laaa……..
    ape nak jadi nie……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. aries_april says:

    tul tu eclipse …
    kta dh brjya…
    kta msti bntu dia orng yg tk brjya…

    lgi pn, dia orng yg cri psal ngan kita…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. bahulu hangit says:

    BADBOY…bahulu dh kuar muke..badboy mane…muncul la…bahulu nk ajarni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. aries_april says:

    orng klntn la ni….?
    da dngar brita 2 hri lpas traler jtuh gaung kat grik x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. eclipse says:

    rs2 aku bleh x order carpet kat bai atas nie?huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. aries_april says:

    tngh mncuba la tu…
    that y xkluar lagi…
    kta sm2x sbr tuggu dia…

    p/s: make sure pc korong smua pickup laju k?
    klau x, sorry la…
    mmg tk leh nk bt…

    psnan ini aries dh cka dr smlm lgi…
    pstikan ikt k?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. aries_april says:

    BLEH AJA eclipse …
    nnt order kat aries skli…
    nk tikat getah la…
    @ klmbu nk tidur…
    mlm2x leh ingt kat dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. badboy says:

    aku dah try buat..tp tak boleh
    sampai kene tukar nama la itu la
    so kepada semua
    badboy akan tukar nama ok
    dah tukar badboy bg tau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. badboy? says:

    test

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. badboy says:

    tak boleh pun..dah mcm2 nama aku buat.
    npe ek tak boleh..susah gak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      dh nama badboy…ptt xbleh…cube ltk niceboy…confirm leh…huhuh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      try lg badboy…meh la kite berkenalan…badboy kenal x bahulu..dh tgk ker filem pertama bahulu..ape komen…tuii

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Sama la masalah kit abadboy. Kak Su pn dah tukar2 nick tpi tak blh gak.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. badboy1 says:

    test ke 2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      huh…msti kecewa ni…try lg

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • badboy1 says:

      >> Your password does not meet our security guidelines . Please try a more complex password. (password issue)
      >> Sorry, that username already exists! Click here for details (nickname issue)

      APA NI..NI YG WAT AKU TAK LEH NAK MASUK2

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      ko dh bt sbnrnya…tp kdg2 dia loading jd lmbt..tp make sure ko dh bt sumenya…pic pon ko dh mskkn…klu xleh gak…p/word prob la tue..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        kn aku dh cakap..p/word prob..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          k…mcm ney…ist skali ko masukkan user name…klu nama ko choose tue x ok..tkr nama len…then ko msk kan p/word…e.g : abc123…try dlu k..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bahulu hangit says:

        tukar name la badboy…niceboy la…mst blh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jernih says:

          mmg ada iras heliza lah dia.. tp pd pandangan sisi saja. kalu depan mcm mak heliza la kot.
          ahakkzz

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          h0kh0kh0k…lwk ar..tpi mak heliza cun gak ar…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • badboy1 says:

        PASWORD PA YG DIA NAK?
        BRAPA?
        GAMBAR?
        DIA TAK MINTYAK MASUK GAMBAR PUN

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          p/word pilihan ko la…tapi gabungkan abjad dan no…br ok..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          kau org sume ni…sebok tul asyik tak masuk2….

          sabar beb…sabar….ade benda lagi susah nak masuk….pun org boleh sabar….keluar juga hasilnya….9bulan 10hari…..KHA…KHA…KHA… apakah ituuuuu??????? cubalah tekaaaaa……..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          huk aL0h jed hijau neyh…mmg sabar thp gaban klu yg tuh…h0kh0kh0k

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. jernih says:

    badboy hang kalu agak2 hensem
    x pa buh pic.. agak2 kureng je.. bek toksah
    depa ni kaki kutuk woOooo.. ahakzz
    tgk je la derang neh kutuk artis :-P

    p/s: sori ol sj nyakat kawurang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • badboy1 says:

      aku berparas rupa hensem tau..
      jngn pandang aku sebelah mata..
      hanya kerana nama ku bad boy..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      heheh..xbek ngata kwn…astaghfiruallah…huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. eclipse says:

    make sure ko try byk x…br ok..papehal xbleh gak..habaq kat aku..aku cr cara len lak tlg ko..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. jernih says:

    rupa paras aku duk mcm ni la
    dari smlm..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      tkr la jerneh…nak gak tgk muka ko ade x sejerneh air di kali…huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      hehe…msti ko xensem…ko x berusaha nk tnjuk paras rupa ko tu…tgk badboy…usaha nk tunjuk kt kite muke die cm norman hakim…xpon cm akhil hayy

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        HAHAHA…KLU MUKE CAM NORMAN OR AKHIL..XPYH KO SSH2 NAK BT…KENE KUTUK NTI…MUAHAHAHA…GURAU JER…BORING TAHAP GABAN NEY…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hondakulin_22 says:

        bauluhangit? cam nal jerk! smntra der ms tue byk2 ler blajo yer. spm dh dkt, x pyh nk cbuk2 chat bjam2 ler. xde pekdh nyer

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mamat sihat says:

      gua lagi sihat la..hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. badboy1 says:

    k cam ni
    ko terang satu2 cam ner nak wat dari a sampai z
    kesian kt jernih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      lotih dah aku nak terangkan…ko sign up dlu..then masuk nama n p/word..ko try dlu 1 step ney…lps ker x..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. aries_april says:

    CBA LGI BADBOY…
    ARIES PN TRY BNYK KLI..
    BNYK2X ISTFAR…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. jernih says:

    huhu.. nak tuka cemana x leh dah.
    biar jer lah wajah tanpa rupa camnie
    pun ok gak.. :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      DOK CKP XBLEH..MMGLA..AKO PON SEMALAM TRY MORE THAN 10X..CUBE LG…CUBE LG…HEHEHE

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. bahulu hangit says:

    aku rase pc ko tu slow la badboy…ce tukar pc lain…laju cket…aku bt td xdek hal pon…ok jer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • badboy1 says:

      aku dan jernih senasib..
      hu3
      ada gak kawan.
      sabar bahulu
      sabar
      cikgu tak leh marah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. aries_april says:

    ARIES THU APA TU KAK JED….

    HAHAHAHA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. eclipse says:

    KWN2…JOM ALIH TOPIC BR…CU THERE..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. badboy says:

    cam ni la..
    tak jadi kerja aku dibuatnya nak meletak gambar ni..
    so aku cuba petang ni la..
    jumpa korang kul 5 nnt..
    kedapa cikgu2..
    anda masih belum lg berjaya
    kerana anak murid masih gagal.
    so..
    kul 5 kat cite yg paling atas.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia says:

      semangat tul murid 1 neyh…keep up da gud w0rk…h0kh0kh0k

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. mamat sihat says:

    aloo…leh join komen???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. ayiem says:

    cuba masuk sini… http://boraksakan.wordpress.com banyak gak citer terkini!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. KING_LEO says:

    mcm best je :-()

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. flowerHoRn says:

    wah bangga mamat bangla dpt beromen ngan org melayu……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. mail says:

    cam penah tengok. aaaaa betoi bangla jual karpet kat mak cik yam jiran aku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • x says:

      cakap BAIK SKET..lelaki tuh orang ARAB la, kawan FB aku…hensem gak sampai banyak minah salleh minat kat die ni…tak sedar la plak gambar profil die slame nie bercium ngan Muna…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. taiko says:

    sapa ntah budak munirah ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. kira-kira says:

    awek celcom nie ngan intan ladyana kamceng ker??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. Zaza Muhammad says:

    weh!!! memula aku x kenal aaa muna ni pastu tetiba laks teringat zaman aku sekolah lu…. rerupanye muna ni mmg dah glame n jadi artis masa dia baru form 2… well nmpk matang dr usianya… dia penah gak jadi hos sinaran passport kegemilangan ngan TV3 lu… pastu dia ilang sbb mak dia bwk dia berubat, sbb dia ni liar sesgt, ala2 terkena kejutam glamer. mmg dr dulu lai aaa dia ni over sosial…sayang tol, dia bkn saje cun lawa jelita, berbakat gak klu btul2 digilap n klu dia ni x lupa diri sure dah jadi somebody lam industri…. nmpknye smpi la ni x berubah2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. Ustaz Akhal Hoi says:

    Ana ada gambar minah ni lagi panas!!! Sapa nak tengok??? Garenti puas hati le…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. rosh says:

    iklan celcom yg mana satu???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. X PERNAH NAMPAK PUN…BOLEH BAGI SATU SHOOT IKLAN TU TAK?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. puple baloon says:

    hancurlah badan..pompuan melayu cm ni tepung lg mahal harganya..ni dah xde malu punya olang..bagi free aku xnak..haha..ape klass bai..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. boxer hugo bosss says:

    da cerai kot xkan die brani cam xde akal…nk cium kat public msti kne blasah ngn suami die..so ngn erti kate lain die da cerai la tue…org xpemes xtau la kesah nyer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. katakgebu says:

    Geli bebenor nengok gmbr 2,nyampah!!!!Kalo muke mcm ashraf dgn bunga ok la gak,br ade mood ckit nk nengok nyer!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. lisa says:

    muna dah bercerai dengan suami dia iman. skrg ni bf dia, mamat arab. gambar intan ladyana pun ade dalam gambar kedua.kawan baik ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. apelaaaa says:

    ngehehe.. aku tau nape dia nak kat bangla muka iras eizlan nie.. sbb nak anak comel cam vie zaara kot.. ngeh ngeh ngeh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. CINTRA says:

    bukan ke dia ni penah jadi pengacara ..
    emm..pelik dah lama tak menjelma tiba2 menjelma..
    makin teruk plak tuh …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      yup…sinaran passport kegemilang… zaman aku skolah2 lu… masa tu dia pun baru form 2…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. zarina ariffin says:

    wah pandai dia comolot.mesti busuk mulut bangla tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. edieyla says:

    sape munna ni x knal la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. x says:

    cakap BAIK SKET..lelaki tuh orang ARAB la, kawan FB aku…tak sedar la plak gambar profil die slame nie bercium ngan Muna…dah lame benor dah die letak gambar tuh as profil pic..aku tak perasan pon…ingat minah salleh mane mamat ni couple dengan…die nie b4 this couple ngan kawan aku dari South Africa…minah salleh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ANDRY says:

      ada aq kesah kwn ko tu…best ke dy…..hahahah…ntah2 ko pun same mcm dy..ahhahahah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. ANDRY says:

    choiiiiiiiiiiiiiiiii..minah ni pun uke mcm lminachi jual maruku..hahahha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. miss says:

    huhu..walala..tkezut beok aku nengok munna ni..sebabnya aku bkawan dengan dia masa sek.ren lagi..tp,no wonder lar…ma dia pon mixed..agak sosial pon,..aku tau pe jadi masa kitorang petang2 lepak..then ley gaduh lak ma n ayh dia tu.huhu..tp nia ni baik pe…semangat kawan..xpenah lekang sfat tolong mnolong dia beb…lau dia da pilih life camtu,watpe nak bising2 pon..aku sian kat dia adelar…yelah sebabnya dari kecik2 da tdedah dengan maseklar parent dia….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. miss says:

    cumanya sebab ada cun sket,mulalar gambar aksi2 dia terlepas..nak wek camno..cuma kta ni orang malaysia,banyak pantang larang kena jaga..sian ko munna…ape kabo la mama ko…las aku jmpa ma dia pon masa dia duk mgacara sinaran pasport kgemilangan tu..huhu…hmm…sianla kat ko ni,banyak da aku dgr cite sal ko..apepon, jg dr bebaik…pegang rokok pon da style mama..huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. trAnsForMers says:

    ?????………sape mama dia jeng jeng jeng…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. bangiperdana says:

    perhh..real punye cium..ini tentu bukan lakonan…

    tumpang sekaki boleh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. SyamZone says:

    Klu dh artis setakat cium apa la sangat……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • trAnsForMers says:

      betul betul betul….
      lebih dari 2 pun diorg wat……….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. sweety says:

    knapa muka boyfren dia mcm Eizlan Yusoff? huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. kucikuci says:

    minah ni penah datang rumah aku dulu… memang cun. dengar2 dulu kawen sbb mengandung ke ape tah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. luncai says:

    alo…. aku ada byk pic dier ni tp aku x to up load kt cni…
    cmna ek?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. payid says:

    bangla pun bangla la janji dapat cium…kwang2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. blurrrr says:

    teruk btl laaaa nii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. kelapa kering says:

    Sapa dia ni???? Tapi biasa la, org yg namanya ada ‘Mona’ memang ada unsur2 pompuan gersang..huah huah huah…patut pun dia ni tak famous, Tuhan tak bukakan jalan utk dia sebab Tuhan Maha Mengetahui kalau dia ni diberikan kemashyuran, lagi le lupa diri…bangla camtu pun jadi, kalau dah famous entah VVIP mana dia kebas…Hollywood le konon…..bangga bangla tu dpt kenen awek Malaysia…walaupun awek tu boleh dikira sebagai ‘awek tol’ – berenti, bagi, jalan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. suzuki110 says:

    minah nie mesti dah barai dah nie dikerjakan mamat bangla nie ttiap2 minggu…confirm punya…
    kalu clash nnt xtaw la apa nk jadi…
    mesti ada yg bunuh diri sebab 1 malaysia taw yg diri dia dah barai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. miebahau says:

    bkn tkt barai je tp dh loncos dh……. muka je nmpk baik tp prangai huduh… mak dia tntu nyesal lhrkn dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. ff says:

    lesong pipit dia mcm eizlan yusof, muka mcm mat pakistan jual karpet !!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. shaaha says:

    OMG…aku kenal minah ni…..aiyyooo….memang dia dah kawin n ada baby…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  124. s00ner says:

    test ke taste????
    taip bebet0l la wei..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  125. d0bl0gg3r says:

    masyarakat kita sekarang ni dah mula sensitif pada perkara-perkara yang mungkar…alhamdulillah

    sekurang-kurangnya, tak berani nak sound direct, sound dari hati pun alhamdulillah…

    jangan pulak ada hati yang jenis x kisah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  126. haha says:

    BARANG sedap law…besarr,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  127. kirekoloft says:

    serioussllyyyyyy…. ape yg korg kisah… suka hati dia la nak buat ape… ramai lagi artis yg lagi teruk pada minah ni… buang masa jer korg kutuk2… ntah2 dia pun xde kat malaysia ni… hahahaha….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. bola7 says:

    osihh..tuh bukan kew intan ladyana sbelah die tuh?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  129. spytua says:

    ala kalau celcom ni x payah cakap la… jgn kata model dia, staff2 diaorg pun sama… baik staff jantan or betina. Ada staff betina celcom yang dah kahwin tp still ada affair dgn staff jantan or dealer diaorg. Siap smpi ke ranjang lagi. So apalah sgt kalau setakat bercium. Staff2 betina la yang selalu gatal especially yg kat east coast region. Harap pakai je tudung tp siap dah tersebar aksi panas dia buat dgn balak dia dalam kereta & dalam bilik hotel. Rasa2nya lokasi tu kat Cherating…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  130. jaja says:

    cis…..
    mamat bangla mane la yg die rembat ni kn
    hahahahhahahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  131. firdaus says:

    budak ni dulu klas mate gua masa darjah 4 kat sek hicom sek 26 shah alam(1994)….apa cer?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  132. affa says:

    sape die ni??!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  133. or9 giLe says:

    sorg tu mke mcm intan ladyana je..

    ke tu mmg die??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  134. insan says:

    bgosla tu kiss d tmpt awam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  135. pengomen tegar says:

    ape la yg die minat sgt dgn mamat dada bbulu ni . huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. Lise Beady says:

    Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  137. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  138. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  139. hey I’m not able subscribing to your RSS feed. Can you help or do you know why? thanks for the assistance.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  140. You not going to believe this but I have lost all day searching for some articles about this. I wish I knew of this site earlier, it was a fantastic read and really helped me out. Have a good one

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0