Written by AbangNara | May 26th, 2009

mona hafiraniza

Ingat lagi tak iklan Celcom yang awak nampak birulah. Ala, iklan tue femes gila suatu masa dulu. Inilah gambar awek Celcom tersebut, Mona Hafiraniza namanya. Dalam gambar di atas, Mona adalah yang memakai naju hitam tue.

Dari apa yang kami baca(tak compem betul tau), si Tasha(nama dia  dalam iklan Celcom tersebut) nie dah berkahwin dah. Jadi janganlah menyimpan hasrat nak mengorat dia. Hehehe.

Bila tengok gambar-gambar dia nie, ini bukan awak nampak biru dah nie. Ini awak nampak …. (sila isi sendiri dengan kekreatifan anda).

Lagi gambar Mona Hafiraniza, si awek Celcom dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

mona hafiraniza

mona hafiraniza

mona hafiraniza

66 responses to (GAMBAR)Mona Hafiraniza, Iklan Awek Celcom

  1. bahulu hangit says:

    nape x dek org komen lg…adekah aku yg ter’first

    0
    0
  2. Kak Su says:

    Mak ai…seksinye. Tapi cantiknye…

    0
    0
  3. ko pehal????nyibokk says:

    pic kawin dia pon cantik..pipi dia timbol! toink….!!!

    0
    0
  4. elyda007 says:

    itu intan ladyana kew??
    mcam sme jew..

    0
    0
  5. LiBeRAteD says:

    cun giler…

    0
    0
  6. LiBeRAteD says:

    tp syg..isap rokok..huhu

    0
    0
  7. iu says:

    so sexy..biasalah org cun..mesti ada style….

    0
    0
  8. jed hijau says:

    kat sebelah tu intan ladyana kawan dia.

    cantik macam tu agak-agak sopan tak macam tok t

    0
    0
    • tyrabanks says:

      eh..eh. ada kat cni plak btu jed hijau ni.. he3x… mcm biskut chipsmore plak… aku xkenal ler sape dia ni.. tpi.. gmbar kawin dia cntik..cunlah..

      0
      0
  9. aries_april says:

    xnal ler saper ni kak nara…
    tpi iklan tu still dlam otk g.
    “laki 2 ckap, awk nmpak biru la…”
    nape x ltak pic time iklan tu jer?
    kan skrng bnyk iklan celcom…

    0
    0
  10. rozy says:

    ni yang tasya tu kan..huhu..masa tu popular orang bagi nama anak tasya lepas keluar iklan celcom..
    dia pun pernah mengacarakan rancangan sinaran pasport kegemilangan..
    lepas tu katanya dia pregnant..so kena kahwin..
    tu la yang dengar cerita terakhir pasal dia..
    lepas tu dia senyap dah..
    kalau salah betulkan ye.

    0
    0
    • ONCET says:

      lepas tau peknen baru kawen?
      apsal aku tak leh recall balik minh ni…huhuhu..kene carik balik ler iklan celcom nih..
      huhuhu…

      0
      0
  11. lilies says:

    hurmmm..da tau lame da die da tawen…=)

    0
    0
  12. aries_april says:

    u all prsn x mka dia iras2x lisdawati?
    cara dia snyum…
    pompuan yg tgah famous kat tv3 tu?
    prmpuan yg kbas laki orng ank 5 tu…

    0
    0
    • tyrabanks says:

      aku suka crite tu… best arr.. bnyak sgt hero… lisda pun cntik.. slim je lps kawin…eh..kan ke laki dia tu duda masa dia nak kawin dulu… biar betul?/?

      0
      0
  13. jojio says:

    Melepesss….

    0
    0
    • tyrabanks says:

      seksi sgt lerr… nasib baik cantik… org cun, mesti mcm tu, tunjuk apa yg patut…. he..he..he..

      0
      0
  14. Zaza Muhammad says:

    sopannye baju sanding dia… peh!! awek ni smoking and clubbing aaaa

    0
    0
  15. kira-kira says:

    fuh cun siot………
    tp npe dia da kawin??????
    huhu..
    dia pgang je kot rokok 2..
    hahah

    0
    0
  16. kiki says:

    awk nmpak hijau

    0
    0
  17. yann says:

    boleh tahan keseksian dia………..terseksa nengok……

    0
    0
  18. tak kadi says:

    lol, korg sume nampk sgt prujudis, kalau artis yg xberapa cun pakai seksi2 abis kene kutuk gler babi. Tapi ble bab awek gler cun, abis sume cakap xpe, cun patut tunjukkan apa yg patut. mmg dasar manusia

    0
    0
  19. mantikulaz says:

    klau dah pakai baju cam tu,
    lagi bagus x payah pakailah..
    hihihi:-)

    0
    0
  20. mantikulaz says:

    klau dah pakai baju camtu,
    lagi bagus x payah pakai bajulah..
    hehehe…

    0
    0
  21. badboy says:

    namapun model..sblm nak jd model korang ingt senang..kene pkai spenda n bra pun ada tau..
    klu dah model namanya..
    tak der yang baik..
    jngn mimpi la nak dapat yang baik..

    0
    0
  22. jojio says:

    Gambar kat atas belum kawin kuttt…lepas kawin harap insap lerrr…

    0
    0
  23. akudandirimu says:

    lame giler ilang minah ni..tapi betol kate rozy, die setat ilang bile perut da eksiden buncit.

    huhu

    0
    0
  24. boxer hugo bosss says:

    peyot da eksiden bncit??wah mbernsangkan statement nie,,aku nk tau lbih nie…ko reply eh ‘akundrimu’..ngeeengeee…

    0
    0
  25. tepu says:

    giler cantik..

    0
    0
  26. badboy says:

    mengandunggggg

    0
    0
  27. bahulu hangit says:

    apsal intan ladyana tu sopan plak pkai bju…geng2 die punye la seksi tunjuk sume kt org..myb time ni die bru nk berjinak2 jd artis kot…xpndai seksi lg…skrg….mak aaiii…same naik jer..

    0
    0
  28. aries_april says:

    TUL KE STORY NI…
    KTA XLEH CAYA LER KLAU XSAHIH.
    :-)

    0
    0
  29. Kak Su says:

    Harap2 suaminya tegur2la cara pakaian isteri. Isteri dah cantik. Pakaian pn biar la “cantik” gak. Malu la skit. Org Islam pakai cam tu. Nanti kat akhirat nak jawab ape?

    0
    0
    • jed hijau says:

      wah kak su, hari ni kuang ngutuk la…

      mcm dah insaf je…. cayalah ….hidup kak su..

      0
      0
  30. Lovelyvic says:

    auw auw…. seksinya you
    seb baik u cantik…
    kalau tak cantik tp seksi..
    jadi seksa i tgk…

    0
    0
  31. iris says:

    kecantikan disalah guna kesianya suami dia….

    0
    0
  32. yoyo or jer... says:

    bukan ker awek celcom(tasha) 2 lisa surihani?????

    0
    0
  33. akutakpaham says:

    iklan ni femes taun 1998..urrmm dh spoloh taun.. myk ar org dh xingat.. cuma “u looks so blue” tu ada lg ar..haha

    p/s: bj dia tu x takut tertarik ke bawah ke? alamak???

    0
    0
  34. hmm says:

    kawan aku satu sekola dgn minah ni dlu..cakap nampak minah ni muntah2 kat sinki skola..tak lame pastu dgr cite minah ni mak die dah pindahkan ke sekola lain dkt oversea..

    0
    0
  35. bond says:

    aku dulu satu batch dgn dier, smk subang utama kt subang jaya. dier ni dr skola geng dgn sharifah sofia pelakon tu. actually kn, aku rase org panggil dier muna, bukan mona.

    0
    0
    • rozy says:

      betul2..org paggil dia munna..masa dia jadi pengacara sinaran pasport kegemilangan…

      0
      0
  36. dir says:

    yep yep..dia dak subang,geng sharifah sofia. nama dia muna setau aku..

    0
    0
  37. nekounam says:

    Cantek nye dier…

    0
    0
  38. Milo says:

    nampak macam miskin tak mampu beli baju cukup kain untuk tutup badan.

    0
    0
  39. anakjindari_teko says:

    wooiii…. YOU LOOK SEXY…. u not in blue now… wakakakaka…

    amboiii… berapa kilo brest ko sebelah..pandai suami ko otter ye…

    0
    0
  40. Jongos says:

    tetek besar tu. banyak air.

    0
    0
  41. […] minggu lepas kami kongsikan gambar Munna Hafiraniza @ Mona Hafiraniza si awek Celcom nie, hari ini gambar Munna beraksi cium bersama pakwe muka banglanya berjaya […]

    0
    0
  42. rezab says:

    cunla dia…

    0
    0
  43. washing mesyen says:

    pelanduk dua serupa kot
    kalu benor le
    cian laki dia….

    0
    0
  44. nuelin says:

    peh kawan skolah aku lu neh….
    makin seksi siott…ahakss

    0
    0
  45. dczar says:

    Menarik

    0
    0
  46. ali says:

    Dh lma tk dgr brta girl nieeeee mkn hot lh….

    0
    0
  47. apot says:

    minah ni skang bukak warung kat taipan gardens. ape ntah nama kedai makan dia tuh.. tapi cool la. bawak anak dia ke hulu hilir.. puiyyoo…

    0
    0
  48. muhd zikri says:

    nk tngk ttek intan lidyana

    0
    0
  49. Hey, I can’t view your site properly within Opera, I actually hope you look into fixing this.

    0
    0
  50. Isela Bober says:

    My lecturer was speaking about this idea just last week. I need to get again to operating on my engineering management assignment as opposed to reading through blogs – I despise homework assignments but I enjoy the net LOL

    0
    0