Written by AbangNara | April 24th, 2009

misai dato k

Pergh. Lentok terus Dato Siti Nurhaliza di bawah misai Dato K. Tak syak lagi misai Dato’ K ialah punca Siti jatuh hati dengannya. Betapa jantannya Dato’ K dengan misainya yang lebat.

Itu baru misai. Belum lagi bulu-bulu yang lain. Yang pastinya Dato’ K mempunyai satu asset yang tidak mampu ditandingi oleh lelaki-lelaki lain. Kalau tak masa kan Siti pun terkulai di bawah tangan Dato’ K?

Kalau anda bagaimana pula? Adakah anda mahukan seorang lelaki bermisai dan berbulu lebat seperti Dato’ K? Atau anda geli dengan lelaki berbulu? Jom borak jika sudi di ruangan komen.

misai dato k

79 responses to Misai Dato K Buat Siti Nurhaliza Lentok

  1. cantikkk says:

    semoga bbahagia sampai bila2..aku mmg minat kat ko ct…tapi tlg jgn hipokrit k

    • fiza224 says:

      aku pun minat ct,tp die khwin org tua… tu yg jd xbrp minat tu… xsuke datuk k,nmpak cam muka gatal!

      • eton(bknnamasebenar) says:

        da jodoh…
        Allah da tulis jodoh ct ngan dato k..
        lau ko x ske,mknenye ko xske ape yg Allah da ttapkn..
        isk3..

        • mien.. says:

          jodoh ct dh trsurat cm 2..time jela..

        • fiza224 says:

          ah,jodoh skrg ni cari sndiri… knp artis pompuan ramai khwin mat salleh? allah dah tulis jodoh dieorg smua mcmtu ke? dieorg cari sndiri kan…

        • mien.. says:

          mmg dieorg cri sndiri..tp sume yg mnentukn Allah taala..klu Allah x izinkn x kn jd gak dieorg kawin ngan plhn dieorg 2…

        • eton(bknnamasebenar) says:

          tol ckp mien tu..
          Allah yg tntukan..
          lau artis tu cari laki mat salleh pn,tp lau Allah da tntukn owg len jdoh die,xkn jd pye die kwin ngan mat salleh tu..

    • miss k says:

      trase nak gunting je misai die tu bg ikan aku mkn..eii..xnak ar..kang ikan aku mati..

  2. minnie comey says:

    aku no 2…huhu..

  3. lilies says:

    Hmmm..cm geli lak ngn lelaki bulu2 niyh….eeuuww.. but ramai kot yg ske dis type nmpk macho katenyer..huhuhu..

  4. minnie comey says:

    eeee…yerk..nak minom teh leh wat penapis serbuk die kan??hahaha..bertuah ct.save rm1.50.xpayah bli penapis teh lg..wakakaka

  5. teja says:

    harap bulu jer lebat watpe….hik hik hik

  6. kuna says:

    ish2…

  7. Bunga says:

    .: Eeeee…geli aku..:.

  8. azma says:

    no komen…. geli la…

  9. garfield_82 says:

    perghhhh….no komen

  10. julu says:

    uwekk,aku x ske org bblu2 ni tmbh2 yg bmisai. x encem lgsg.tp pe2 pown moga ct n dtuk k sntias bhgia n cpt2 dpt ank__so,peace no war,ha3x

  11. miss LOVING says:

    erk…..
    geli lah weiiii…
    aku x ske laki yg ade misai ni..
    tp kebanyakkan laki2 yg aku jumpe ade misai…
    nape ek???
    kpd laki2…
    nape korang suke taruh misai ek???
    huhuhu

  12. insan kerdil says:

    yang penting, ct ko tue x payah la berlebih bergambar,dengan status ko tue, org bayangkan lain la…masyaalh…berlebih pompuan ni….

  13. ONCET says:

    ada yang kate, lelaki bermisai ni macho n nampak jantan…

    tapi aku tak ske la…susah nak bercium.rimas..ahahaha..sib baik husband aku tak de misai….kihkihkihkih

  14. fiza224 says:

    xminat lgsung aku laki misai lbat… ade ckit2 ckuplah..ade kumis lg hensem…

  15. selipar jepun says:

    camne kalau pompuan yg ade misai lak?
    Lg geli aku……

  16. iu says:

    kalu tny mak aku mmg suke org bebulu nie…almaklumlah test org tua..so dato k tu paham2 ajelah…org muda2 ni suka cam fahrin tu huhu

  17. miss LOVING says:

    hahaha….
    ape lah yg bestnye laki yg ade misai tebal mcm tu…
    dah mcm semak samun teman tgok….
    hahaha…
    geli lah teman….
    erkkk

  18. Nini says:

    Hem…law nini mmg bkn pilihan hati la..lelaki b’bulu ne…pa pn myb dah jodoh ct gan dato k..pa le wat..

  19. minnie comey says:

    dato k si penapis teh..haha

  20. miss LOVING says:

    hahaha….
    sape x de penapis teh kat umah tu…
    leh la jemput dia..
    hahaha

  21. mien.. says:

    erm,lbh bek klu laki 2 xde misai yg lbat cm datuk k…bese2 dh la…

  22. mulutbisa says:

    bosann btul tgk hajjah x sedar diri ni……….

  23. kemat says:

    lucah sei bula pasai bulu..ni leh ktgrikn web porn ni..lucah2..xske..bual pasal blu.

  24. rozy says:

    huhu..ni gambar peribadi siti kot..
    mcm mana la boleh tersebar..
    letak kat rumah dah le..nanti org kata siti syok sendiri..

  25. sophie says:

    huHU..

    KitE x sUKe lelaki bErmisai..tapi suka lelaki yg berkumis…
    =)
    nmpk seMART~

  26. sophie says:

    kalu x de x nmpk cm lelaki sejati~
    hehehe..joke jew =p

  27. shana says:

    geli ler ku tngok..ishhh

  28. miss LOVING says:

    wahai org lelaki…
    bekumislah kamu..
    jgn bermisai mcm tu..
    hehehehe

    • mien.. says:

      jgnla bermisai apetah lg brjanggut..tp klu jggut sjemput 2 cute gak…so stat ari ni smpn kumis2 je ye…

  29. zawzal says:

    haha..hampeh tul..

  30. opah says:

    cehhhhhhh………..hipokrit….

  31. Penari Poco2 says:

    xsangka plak aku…ko puji misai datuk k tu sweet!
    kikiki…

  32. hani hadiah says:

    xske la lelaki ade misai neh…huhu

  33. maya says:

    misai yang tersusun dengan rupa yang macho pada wajah seorang lelaki menambahkan rasa ghairah nafsu seorang wanita terhadap lelaki. saya suka yang bermisai dan berdada lapang.

  34. The best way to predict the long run is to invent it. – Alan Kay

  35. porno izle says:

    nsightful thoughts here. Are you certain this is the best way to look at it though? My experience is that we should pretty much live and let live because what one person thinks just — another person simply doesn’t. People are going to do what they want to do. In the end, they always do. The most we can yearn for is to highlight a few things here and there that hopefully, allows them to make just a little better informed decision. Otherwise, great post. You’re definitely making me think! –Barry

  36. Hi, i just thought i’d post and let you know your blogs layout is really messed up on the K-Melonbrowser. Anyhow keep up the good work.

  37. Hi Web site owner. I really just like your article and also your site all in all! That article is extremely plainly written and effortlessly understandable. Your current WordPress style is wonderful as well! Would be awesome to discover where I can get this. If possible hold up the good job. We all need a lot more such web masters just like you on the internet and much fewer spammers. Great friend!

  38. I appreciate you for posting such a wonderful website. Your weblog was not only informative but also very inventive too. We find very few bloggers who can create technical articles that creatively. I keep looking for information regarding something like this. We ourselves have gone through many websites to build up on information regarding this.I will keep coming back !!

  39. Hey there I am so thrilled I found your webpage, I really found you by accident, while I was looking on Google for something else, Anyways I am here now and would just like to say cheers for a remarkable post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the moment but I have saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the great job.