Written by AbangNara | April 13th, 2009

mila af

Mula-mula rasa nak gelak jugak bila tengok gambar Mila AF memakai kostum ayam nie. Tapi bila tengok lama-lama comel la pulak. Teringin pulak rasa di hati nak try pakai apa yang dipakai oleh si Mila nie.

Kesian jugak kat artis-artis macam Mila yang bernaung bawah Maestro. Sejak Maestro bungkus nie, mesti pening kepala fikir nak cari show untuk cari duit. Jadi ayam pun jadi ayamlah, asalkan duit dapat.

Lagi gambar comel Mila AF bertukar menjadi ayam dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

mila af

mila af

44 responses to (GAMBAR)Mila AF Bertukar Menjadi Ayam

  1. WhatEver says:

    yeyeye 1st!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. No Coment says:

    gmbr nie kan da kuar kat oh bulan…
    lmbt tOl la!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ain says:

    ayam pn ayam la..AYAM BETINA yg comeiii hikhik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. ain says:

    mcm ni la klu dh jd artis..bla gawat kna pndai2 la cr mkn sndiri..xdak sapa nk tlg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. pocongcomei says:

    da costume lebih tak??
    aku pom tingin nk jd cm tu laa..
    comei lakk… huhuuhu
    bayangkan pocong jd ayam… hahahahaha!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. mantikulaz says:

    nampak kiutlah pulak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Bunga says:

    .: Jgn jd MAK AYAM daa laa..huhu :.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. ain says:

    ayam2..teringat plak dh lma xmkn Kentucky Fried Chicken,tpi dh kna BOIKOT daaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. flower says:

    mggu ni ko pe g ler mkn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. bUDakgEnIus says:

    OK LA TUE..

    AT LEAST..
    Rezki dia masuk..
    Jadi ayam pon xpe..
    Jangan jadi AYAM TOGEL SUDAH..
    Or yg paling BAHAYA, jadi IBU AYAM..

    BAK KATA JALIL HAMID;

    Jgn makan tongkeng ayam,
    Nanti mulut TAK RETI DIAM..

    HAHAHhahaha…

    p/s: Ain,ko kecik2 mesti suke mkn tongkeng ayam kan?hahah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • flower says:

      tp dia ni gedik nk mampos tau..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bUDakgEnIus says:

        OOoooo..MAKSUD KO FLOWER;

        Dia nie DAH NAK MAMPOS,
        Tu yg dia Gedik tue..

        mcm tue?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          tak dia gedik nak mampos tu…

          eh tak, dia mampos nak gedik tu…

          eh tak, dia nak mampos gedik tu…

          eh tak, dia gedik mampos nak tu…

          eh tak, dia mampos nak tu gedik…

          eh…nape aku jadi mcm ni plak…

          MCM DAH TERKENA MYK PENGASIH BUDAK GENIUS PLAK..!!!kikiki…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. zaza says:

    ayam pun ayam la…janji cute…jgn jdk AnAK AyAm/ mak ayam dah le…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. cik bunga says:

    ayam muda x pe..heheheehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. zawzal says:

    hoho. mila oh mila..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. FANS MILA says:

    IBOH RASA DIRIK KACAK GILAK MILA AKAN SENTIASA COMEL DAN CUTE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. BestiesChicks says:

    Ish! Benci betul aku tengok minah yang masih tak sedar diri macam dia ni! Hodoh je lebih!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0