Written by AbangNara | September 10th, 2009

#Sila baca artikel ini seolah-olah anda sedang melihat episod terjah Melodi

michlee dengan kekasih

Kembali kita di dalam Melodi, rancangan hiburan paling sensasi dan paling suka menerjah orang sesuka hati. Kami memang tak ada belas kasihan bab kantoi mengkantoikan orang nie. Buktinya kali ini kami akan menerjah dan mengkantoikan sendiri gambar wartawan kami, Michelle dengan pakwenya. Kami memang tiada kompromi, gosip tetap gosip. Tak kiralah anda wartawan kami ke, artis suam-suam kuku ke, bini Dato’ ke. Semua kami zassssss ~~~

Sedikit info tentang gambar Michelle Melodi dengan kekasih hatinya ini, daripada sumber yang kami dapat menyatakan lelaki ini adalah pengacara rancangan Remaja TV3. Kami ternyata kagum dengan Michelle dan pakwenya kerana mengamalkan ciri-ciri 1Malaysia. Buat yang tak tahu, Michelle berbangsa Cina sementara pakwenya adalah seorang Melayu. Disitu kita dapat lihat betapa konsep 1Malaysia sudah berjaya diaplikasi oleh mereka berdua. Tahniah!!!

Disebabkan baki masa rancangan Melodi ini hanya tinggal beberapa minit saja lagi, footage kami sedang menerjah Michelle untuk mendapatkan pengakuan dia tentang gambar ini tak dapat disiarkan. Tapi tak apa. Kita layan dulu koleksi gambar Michelle TV3 dengan boyfriendnya selepas iklan daripada penaja ini.

Lagi 16 keping gambar Michelle beraksi manja dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

michelle melodi

michelle melodi

michelle melodi

michelle melodi

michelle melodi

michelle melodi

michelle melodi

michelle melodi

michelle melodi

michelle melodi

michelle melodi

michelle melodi

michelle melodi

michelle melodi

michelle melodi

michelle melodi

692 responses to (GAMBAR)Michelle Melodi Bersama Kekasih Hati

  1. new moon says:

    1st….huahuahua….

    • new moon says:

      boipren die ni mlayu ke serani……

    • timah kecoh says:

      hek eleh die ni si michelle nehhh..ko dok terjah2 org xpe..haa..lepas ni sape nk terjah die ni dah ade bukti..michelle ni da masuk islam lame dah..tp name nk michelle lagi…cuba tny die..taun ni dah raya ke brape kali islam die?

    • marahiopo says:

      ko pandai cakap je tp diri yg lbh

    • jbboyz says:

      dah pnh main ni…

    • uzair says:

      boipren dia melayu..dulu satu kolej,satu bilik lagi ngan aku..memang playboy sikit..ngan michell ni tak tahulah yang ke berapa..dulu kat kolej uniti, pastu g kolej ikram..

      • ohlalala says:

        huhuh uzair.. tak sangka kawan makan kawan eyh? bapa lama ko kenal dia?

        Senang citer bf die mmg budak ikram. aku kenal since sekolah dulu. kawan die skrg kawan baik aku. tapi setau aku la, die ramai kawan perempuan, tapi nak sangkut susah, sbb die kate pk pasal komitmen. bukannyer dulu die xde long term gf, tapi ex die yg nak enjoy life dulu. masa tuh baru lps sekolah. so die let go je la.. padehal dah couple lama giler kot. die jenis setia.

        sampai skrg die still peramah kalau jumpa ke ape. kalau call pun tak pernah ade masalah.

        mamat nih baik. tak minum, tak smoke. ko cakap die playboy? lawak siot. ke ko jealous die ramai peminat masa dekat ikram?

        • once says:

          org yg bpluk2 bcium2 cm ni g ko bela pnjg lbar nape..sok ntah die bt dosa..ngn ko skli tggung..

        • dunnowho says:

          ohlalala…u r de 1 make damn lawak n so damn funny….tak minum,tak smoke ,got nothin 2 do wif de word PLAYBOY…let me get u clear..playboy is a guy who likes to fooling around wif gaLs n sum might do even more than juz fooling around, i guess…

    • anne tania says:

      si michael nie islam ker x…ader siaper2 tau….

  2. kira-kira says:

    uuu cm org mlayu je bf dye??

  3. suri says:

    mak ai..mesra nye….
    cam no gmbo leh tlepas nih..
    ish2..

  4. suri says:

    laju nye ko bulan..
    msti dok p home jer erk…
    heheheh..

  5. LaLuNa says:

    ehehe…

  6. Jojio says:

    Nampak ganaz je si Micheal….asyik nak gigit jer…hihihi

  7. kira-kira says:

    mmg sepadan ler aku tgk…………huhu

  8. violet says:

    kak nara wat terjah lak dah…
    tp stail BN…
    huhu

    mmg 1 msia
    :)

  9. puteriaquarius81 says:

    terjah dia plak… huhuhu

  10. chikayu says:

    melepeh la aku….

  11. aries_april says:

    lain beno ja mka dia ni…

  12. aries_april says:

    jo ko nk email add aries…
    aries dh tlis kat page sblh..
    ok…
    aries out dlu ya smua…
    love u all…
    bye…ummuah.

  13. hantupensil says:

    comei plak michell nih…
    ee…gerammm…

  14. KakNara says:

    salam kepada semua yang tulis email address. mmg dia kena block dulu. tapi nanti kitorang approve kan balik. hehe.

  15. sasha fierce says:

    new moon td xsmpat nk jwb soklan ko
    ko dah kat sini..
    yes tiap ms i dng tng i,
    kami bcinta dr tngkatan 4 lg
    abis sek dia dpt blajar kat s.alam
    oleh krana tpisah i pon cr tmpat study kat kl
    then i dpt,dpt la bsama kmbli
    tng i pnah gak nk curang tp dia bg tau i
    susah snag km tnggung sama2
    sbb i pcaye brakit2 kehulu brenang2
    bsakit2 dahulu bsenang kmudian
    n now kami dah senang
    xpnah bosan malah mkin hari mkin syg n cinta
    smpai skarang dah tunang
    thun dpan nk kwen
    yg pnting dlm hubungan kpercayaan,kejujuran,ksihsayang
    yg pling pnting pcaya
    huh..pnjangnye
    tu la citenye new

  16. violet says:

    nape pic dye pakai bj kurung tu cm mendada gitu….
    ahakss
    ;)

  17. Jojio says:

    Ari tu kat Melodi Wahid cakap muka Micheal nampak macam org umo 40 an….hihihi

  18. violet says:

    untung la bf dye….
    peluk pon gal tu bkn islam…..
    hahahahaa…

  19. violet says:

    la sume dh tdo ker????

  20. puteriaquarius81 says:

    aik dah ilang plak yg lelain.. si moon td tdo ker? kita je ke violet..

  21. Delimasaraa says:

    hai kwn2………

  22. violet says:

    antu..
    ko dpt x jupe emey td???
    dye jwb per eg???

  23. puteriaquarius81 says:

    minggu dpn raya.. pntasnya ms berlalu.. makin ari makin berdebar ploks.. naper ek.. adakah aq akan dilamar oleh anak raja? ataukah tan sri? hahahah buring ler ploks.. ngarut jerk.. hmm korang, apa pndpt korng raya taun ni. makin meriah ker, atau kureng ker atau apa2 jer la

  24. Delimasaraa says:

    saraa tgk yang cantik2 semua kawen lambat tp yang kureng cantik sikit semua kawen cepat….

    aduhaiii…………………

  25. kiki says:

    x pe tak de gambar yang tak senonoh lagi.. pegang2 pelukk2 tu, ngaku je la… kome pon buat..

  26. puteriaquarius81 says:

    C-cintaku yg 1
    I-impian yg nyata
    N-nikmat yg berbeza
    T-tanpa pengertian
    A-antara kau aku

    C-cuba kau pejamkan matamu yg ayu
    I-inginku luahkan kedalam hatimu
    N-noktah cinta kita smpainya di sini
    T-takkan musnah impian yg kuharapkan
    A-aku mengerti siapa diri ini, kekayaan tiada dalam diri

  27. sasha fierce says:

    adeh lapo la
    nk g mkn meggi jap
    out dl
    bye

  28. kira-kira says:

    out lu….zohor da msok..bye all…
    bye violet…
    salam…antu moh kite….

  29. Atoiiii... says:

    biaq kt dier arrr…wartawan pn ader nafsu gak weiiii

  30. aries_april says:

    korang smua dh mkn ker ni?

  31. Atoiiii... says:

    michelle 2 pn ader nafsu gak weiii

  32. aries_april says:

    la…
    aries msk…
    sapa xda lak…
    ok lah…
    out jab…
    da krja.

  33. violet says:

    ariesssssssssssssssssssssssssssss
    td p mana?
    tdo ka??

  34. violet says:

    Salam Untuk Kekasih

    Di sebalik kalbu
    Yang semakin layu
    Terbenam rasa rindu
    Terkunci suara hati
    Tiada siapa tahu

    Dimanakah kasih
    Tak seperti dulu
    Kata kau sayangkan ku
    Benarkah itu

    Walau kehadiranku hanyalah sementara
    Bukan salahmu sayang kira kau jatuh cinta
    Akan ku pergi jauh takkan kembali
    Salam maaf permisi
    Ku undur diri

    Kini ku bersara
    Dengan langkah baru
    Menyisi luka ini
    Kekasih… sekeras aku
    Terhiris kerna kamu

    Ku tinggalkan cinta
    Kisah yang berlalu
    Kisah kenangan kita
    Hanya kau tahu

    Walau kehadiranmu bagaikan menghiasi
    Bukan caraku sayang harap engkau mengerti
    Pemergianku ini tak ku relai
    Salam maaf permisi
    Ku undur diri

  35. laaa…….taste melayu rupenye michell nih………
    melayu yg xde ciri2 prangai org islam ni…..
    camner nk bimbing michelle ni nanti klo dorang kawen ek….
    but bf die nmpk mude dri die ar…….

  36. Atoiiii... says:

    blum cmfirm kwin lagi,maner tau mamat tu bt stok geli2 ka michelle..hahah

  37. Delimasaraa says:

    uk uk uk………………batok r……..kenapa tekak ni gatal semacam ni……

  38. fahnees says:

    aku suka diorg ni..cam loving couple jer. hehehe….

  39. Z says:

    meh kite wat sesi terjah kt dye plak!!!!!!
    kje asyik nk menerjah owg jew…
    kali nie kite kasi dye jawb plak…..
    terjah ORANG xingat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    padan SIOT!!!!!!!!!!!!!!!!!

  40. puteriaquarius81 says:

    ngntuknyaaa….. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  41. kira-kira says:

    salam…leh join x??/
    heheh

  42. Delimasaraa says:

    saraa membuat kesimpulan bahwasanya :-

    cil micel memang suka mengaplikasikan “KONSEP LEKAT MELEKAT” untuk didokumentasikan……..

    sekian, 10/9/2009

  43. hantupensil says:

    Goodbye my lover.
    Goodbye my friend.
    You have been the one.
    You have been the one for me.

    I am a dreamer and when i wake,
    You can’t break my spirit – it’s my dreams you take.
    And as you move on, remember me,
    Remember us and all we used to be
    I’ve seen you cry, I’ve seen you smile.
    I’ve watched you sleeping for a while.
    I’d be the father of your child.
    I’d spend a lifetime with you.
    I know your fears and you know mine.
    We’ve had our doubts but now we’re fine,
    And I love you, I swear that’s true.
    I cannot live without you.

    • puteriaquarius81 says:

      sob… sob..

    • aries_april says:

      so sad….

    • lagu james blunt nih kan……..
      x suke vdeoclip lagu nih………
      gatai…………

    • kira-kira says:

      pehal lak ko ni atu….??
      kc la lagu raya ke ,,lagu negaraku ke….
      ni nk wt aku cedey la ni….huhu…sob…sob…

      • aries_april says:

        XPA LA…
        LAYAN JE LAH KIRA.

      • hantupensil says:

        lor aku nak feeling pun xleh..
        huhuhu…

        • violet says:

          Saying I love you
          Is not the words I want to hear from you
          It’s not that I want you
          Not to say, but if you only knew
          How easy it would be to show me how you feel
          More than words is all you have to do to make it real
          Then you wouldn’t have to say that you love me
          Cos I’d already know
          What would you do if my heart was torn in two
          More than words to show you feel
          That your love for me is real
          What would you say if I took those words away
          Then you couldn’t make things new
          Just by saying I love you
          More than words
          Now I’ve tried to talk to you and make you understand
          All you have to do is close your eyes
          And just reach out your hands and touch me
          Hold me close don’t ever let me go
          More than words is all I ever needed you to show
          Then you wouldn’t have to say that you love me
          Cos I’d already know
          What would you do if my heart was torn in two
          More than words to show you feel
          That your love for me is real
          What would you say if I took those words away
          Then you couldn’t make things new
          Just by saying I love you
          More than words

  44. aries_april says:

    andai korang d bri pluang tuk brcuti kat luar ngra…
    tmpt pa korang plng tringn nk p?

  45. hantupensil says:

    adeh XXX rupanya lagu James Blunt – Good bye my lover…
    huhuhu,,,
    ter tgk la plak…huhuhu :)

  46. aries_april says:

    GRANGER…..
    nk jpw soalan ko…
    naap xda orng nk p israel…
    trng2x kat passport tu dia tlis…
    israil ja xleh p….
    heheheheh

  47. aries_april says:

    korang…
    jom ………

  48. Jojio says:

    Mira dapat tak e-mail…

  49. Delimasaraa says:

    berapa kwn2 saraa yang masih ada disini???

  50. LaLuNa says:

    test..!!

  51. emey says:

    :-) :-(

  52. Zaza Muhammad says:

    Semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin dan akhir hayat…
    Baru ni post artis wanita kite cbuk nk berkapelkan mat salleh… see org cina plak yg pilih org melayu… maknanye lelaki melayu ni still ade aurannye tersendiri, maybe sesetengah gadis melayu tu je buat2 x nmpk kot (eeii kena batang idung sendri aa plak)… ehheheeh… all the best to Michelle and bf dia, Tengku Naharuddin Izwan… (best nama)

  53. new moon says:

    busannnnnn……………………….

  54. Jojio says:

    PENJUAL TELUR.

    Pembeli: “Dik, telur sekilo berapa?”
    Penjual: “Telur ayam atau telur itik?”
    Pembeli: “Telur ayam.”
    Penjual: “Telur ayam biasa atau ayam kampung?”
    Pembeli: “Ayam biasa.”
    Penjual: “Yang tempatan atau yang import?”
    Pembeli: “Yang tempatan.”
    Penjual: “Yang tempatannya mahu yang dari Ipoh, Kuala Selangor atau Tampin?”
    Pembeli: “Yang Ipoh lah…” (Sambil terlihat kesal).
    Penjual: “Mahu yang Ipoh Pusat, Barat, Timur, Utara, atau Selatan?”
    Pembeli: “Adik nie jual telur atau nak jalan-jalan?”
    Penjual: “Maaf kak, saya penjual mee rebus kat sebelah. Kebetulan yang jual telur pergi makan. Saya disuruh berbual dulu dengan pembeli sampai dia datang.

  55. LaLuNa says:

    bosannya

  56. aries_april says:

    jom……..

  57. Atoiiii.... says:

    xder org lain ka dlm carpet ni,asik2 violet ungu jer…sdar ar skit..hahaha

  58. Jojio says:

    Satu keluarga yang berasal dari Terengganu nak balik beraya di kampung, tapi cuma ada sebuah Kancil je untuk tujuh orang ahli keluarga tersebut.

    Maka si ibu kepada keluaga tersebut pun berkata,

    Ibu : Guane nih..penuh kete. Dok muak ayoh mu wey!

    Ayah : Betul jugok. Guane nok buak nih? Lamo dok sapa kampong.

    Ibu : Tujuh oghang dokleh sumbak masuk kete kancil nih. kecik do’oh.

    Mereka pun memerah otak memikirkan macam mana nak menyelesaikan masalah tersebut. Ruang terlalu sempit untuk tujuh orang, tiba-tiba anak mereka yang paling kecil berkata…

    Anak : Abah, umi… Awang tau doh guane nok buak. Kite skarang ade tujuh oghang. Tamboh la soghang lagi. baru jadik ‘LAPANG’…!!!

  59. violet says:

    kak nara bukak la page br…..
    menyampah dok cni lelama……

  60. tOmEii says:

    helo evrybody…..
    pesl cm pns jek……
    nmpk cm ada langau la pulok……

  61. aries_april says:

    KORANG…………………………………

  62. kira-kira says:

    I will love you more than that
    I won’t say the words
    Then take them back
    Don’t give loneliness a chance
    Baby listen to me when I say
    I will love you more than that….

    :-)

  63. aries_april says:

    VIOLET….
    ko kna sabo bnyk…
    pnahan dia tu…
    tuk kita brdua tdi…
    aries pn sdh gak.

  64. aries_april says:

    andai korang d srh bt plhan…
    antra kksih n mak…
    yg mn korang plh….
    ??????????????????????????????????????//

  65. tOmEii says:

    ohoooiiiii……….

    violet ku sayang…….
    wat dono jela…..
    org tue memg skit mentl……
    lari dr tnjg rmbtn…….

    smlm aq dh kna ngn air liur die so xhern pon…….
    xush dilyn org y jiwany xtenterm…..
    hahahahaha

  66. Delimasaraa says:

    langau oo langauuu

  67. redriben says:

    wei..tak suai la..nmpak cm tua je michelle tu ngan pakwe dia

  68. emey says:

    dlm dunia ni ade 3 pkra/bnde kte xleh wt/cri gnti

  69. aries_april says:

    kakakakakakakakaka

  70. Delimasaraa says:

    kaifa haluka??

  71. kira-kira says:

    busan nyer..nk g bzr awl lg………..heheheh

  72. aries_april says:

    pecah prut kot bdk eng dpn aries ni…
    :-)
    ktw smpai x ingt dnia…

  73. aries_april says:

    lalalalaalalala

  74. violet says:

    ble nk tukar page???????

  75. kira-kira says:

    Cara berbuka yg berkesan

    (i) Berbuka dengan buah dan air bertapis yang tidak dimasak (guna water-filter).

    (ii) Solat Maghrib terlebih dahulu bagi memberi peluang perut mencerna makanan

    (iii) Makan makanan yang senang hadam dan kurangkan masakan berminyak, berempah dan pedas. Seelok-eloknya makan sayur, tahu dan kekacang.

    (iv) Kurangkan kadar makanan dari biasa

    (v) JANGAN minum air sambil makan. Insya-Allah jika makan secara perlahan-lahan, masalah tercekik tidak akan berlaku.

    (vi) Minum air putih atau teh herba atau minuman yang mengandungi getah anggur, buah kembang semangkuk dan biji selasih sebanyak yang terminum.

  76. supang says:

    comey a u micelll……….

  77. hantu says:

    AKU NAK TY LA…SAPE LEH TERJAH DORG BDUA NI DEPAN2 BG AYAT PEDAS BRAPI LAGI..HAHAH

  78. aries_april says:

    lapo pl….

  79. hantupensil says:

    Seorang lelaki yang badannya gendut naik keretapi. Penumpang pada ketika itu sangat penuh maka lelaki gemuk itu terpaksa berdiri. Tiba2 die berasa ada yang menyonggolnya lalu lelaki itu pun melihat ke belakang. Ooo… ada seorang ibu hamil sedang berdiri. Melihat wanita hamil itu maka lelaki gemuk itu bertanya…

    Lelaki Gemuk :Hai, akak bunting ya?
    Ibu Hamil : Takdelah! Sudah tahu tanya lagi. (kata wanita itu yang kesal dengan cara lelaki tersebut bertanya).
    Lelaki Gemuk : Isinya orang ya kak?
    Ibu Hamil : Ya! (dengan nada bengang lalu dia pula bertanya), Encik pun bunting ya?
    Lelaki Gemuk : Ya! Hahahahaaa!!!
    Ibu Bunting : (kerana berasa jawapan lelaki itu tidak sopan, die pertanyaannya), Isinya orang ya?
    Lelaki Gemuk : Bukan, isinya anak gajah! Hahahaa!!
    Ibu Buting : (Terkejut, lalu ketawa juga, hahahaa)
    Lelaki Gemuk :Laa kenapa akak ketawa?
    Ibu Bunting : Oh isinya anak gajah ya, patutlah belalainya terkeluar. (sambil menunjuk seluar lelaki yang lupa dikancing)

  80. KakNara says:

    wow!!!!!!!!!!

  81. aries_april says:

    korang nk jd jutawan x?

  82. aries_april says:

    klau d br pluang jmpa artis korang ska…
    sapa korang nk jmpa?

  83. kira-kira says:

    korg meh g page gadis mlayu lak…….
    violet jom..heheh

  84. atooiiii......... says:

    itam violet,aries septmber,tomeiii tuiiii.c u tomorow k…gua mau kasi u org panas..hahahahahhahahahhahahahah.hantu jgn ckp jer byk..tp xader bran.podah

  85. new moon says:

    violet…..moh tggal kn page busuk ni…de page bru dh….

  86. pungkokbusuk says:

    comelnyer…mesti punggung dia cantik..

  87. chas says:

    tak sangka michell cam ni..lagi teruk..selama ni duk terjah artis je..rupanya dia lagi teruk..bf 2 melayu tp..cium michell wat pe..cm mat saleh lak…fikir2 la michell..lain kali jgn terjah artis sgt kalu sendiri pun sama…apa pun smoga bahagia…

  88. cantik..tp dia x cebok..ekeke

  89. nanianne says:

    muka diorg nk dkat same la….org kata klo muka nk dkat same ni jodoh kuat

  90. wan_kun says:

    ceh.. gua mcm penah nmpak balak die ni… se igt gua.. balak die ni co-host ‘remaja’… die dgn e-one dgn spe tah chia lg sorang tu..

  91. wan_kun says:

    balak die host remaje.. Cnform…

  92. marcos says:

    nama bf dia dalam tvshow remaja tu dekwan kot..

  93. lanToK LeW says:

    hmmm…dlm dok cbuk2 dok terjah artis2 len…dia pon sama gak rupenye ye…???maknanya x de beza laa nie ek??huhuhu…pe daa….haaa..tengok skunk nie peminat2 lak yg dok terjah michelle…huhuhu….pe rasa??seronok???camni laa ase artis2 yg ko terjah selama nie michelle…so pk2 kan la….tapi kalo ko x ase pe2 tu…hm…x taw laa nk kata pe daa…

  94. blackberry says:

    alaaaaaaaaa… per nak kecoh2… org tgh hot bercinta biarlah… mcmlah korg tak pernah ambik gambar camtu…

    drpd kita dok comment ntah apa2, baik kita pkirkan nama islam si michelle ni wpun dia ni lama dah islam…

    so, michelle, gud luck 2 both of you… semoga bertemu jodoh…

  95. midus says:

    bf dier ni wartawan remaja..org pggl dier deq wan..

  96. narang says:

    haha manja kejadah. tu horny namanya. haha…

  97. lilo says:

    santeek gak si michelle neh
    hehehe

  98. nana says:

    bf dia ni ex member aku
    dekwan
    ex kliuc

  99. mai says:

    not bad..

  100. zue says:

    huh?xsangkanyer ini taste si D’Wan ni yg sama program khidmat negara ngan i dulu…ok gak…my boyfren oso chinese=) yeah, 1 Malaysia!

  101. mutiaramidt says:

    bukn wrtwn melodi tp wrtwn REMAJA la
    deq wan…
    kan3…

  102. Penari Poco2 says:

    dulu pic dier ngan lelaki lain…
    skrg yg lain lak dah…
    ish…michelle2…malu tul aaarrr…
    terjah org sana sini…
    diri sendiri lg TERUUUUUUUKKKKK…
    aku langsung x minat kat ko nie…
    wlupon ko cina sarawak…

  103. deeyana says:

    i think..this is not michelle maybe…sb michelle cam secute nie…she’s like muchh more older looking..and kerepot2 sket…this gurl cam dak Uni jerrr

    • Leez says:

      Ko bebual haper? This is not Michelle maybe ???

      Sedap mulot jer kutok org kerepot. Cam bagoz jerk. Kalu tak tau, takyah komen la.

  104. akuCANTIK says:

    cute couple lah dorang nie, nak heran apa tulah standard owg becinta pya pic, x lewrrr lebey lebey

  105. yat says:

    imbalanced, artis lain yang gambar tersebar ke Internet tak akan dapat elak wartawan. but if reporters did, even worse… so last year…

  106. gosipgurlfea says:

    pompuan ni nampak tua tapi dlm gambo nih cute sgt.. apapun aku memang nyampah dengan pompuan ni…

  107. gosipgurlfea says:

    Mau tambah lagi.. Nampak sgt mcm si pompuan ni yang terhegeh2 kat mamat tuh..cuba korang tgk betui2 gambaq tuh… wohhh aku takleh menahan kemeluatan terhadap wartawan melodi sekor nih. GEDIK ~

  108. gewdit-gewdit says:

    gud job

  109. bln bintang capricorn says:

    ble thn pic dia tu..

  110. bln bintang capricorn says:

    paku dulang paku serpih,gosip org dia yg lebih kn..panazzzzzzzzzzzzzzzzz..

  111. babylove says:

    terjah jer michelle nie…pandai sangat terjah orang…korang memang superb argh

  112. PINKY HOT says:

    klau nk tgk michelle ngn bf ie ni..dieorg slalu lepak kat hartamas..bukan square, tpi tepi jalan tmpt sisha..(joy’s ) awal ngn scha pun ada kat situ.

  113. hot_chika says:

    waaa..die ade affair ngan deq wan kew?
    mantop!

  114. no caption says:

    budak laki tu budak skola aku dolu2..org panggil deq wan..kt skolah die ade geng ala2 nsync..sek nk bejoget je kalu ade event kt skolah..penah masok majalah mangge dulu…adoi!!!xbleh bla aku kalu engat2 blk…deq wan..ko engt x geng nsync ko dulu??hahahaha

  115. nina says:

    she looks young chicky here, different from on air … anyway, they’re cute couple dowh …. i loikeee!

  116. amy says:

    nape nampak lain jea ek si michelle tue..

  117. amy says:

    lalala…

  118. hanissazahar says:

    yes no caption.deq Wan ni dulu SMKSAAS.n klu tak silap dia ni dulu pengawas.n ex couple dia kak Mira edora.ramai peminat ni dulu deq Wan ni.dia kawan gak ngan E one mentor.

  119. blackberry says:

    biarlah si michelle nih… byk lg gosip2 lain yg nak diambik berat… juz wahai michelle nih, klau nak terjah org no. 1… cuba g terjah diri sendiri… padan muka!!

  120. pelik says:

    mcm xgaya cgt pn wajah michelle pd certain2 gmbr… gmbr mcm comey tp die kn xbpe comey….

  121. gossipgirl says:

    tmpt ni kat hartamas blkang pelita…joe’s corner. slalu nmpk couple ni. zarul (atlet negara) pun ada..tpi tmpt tu mmg rock.. tmpt sisha besh

    xoxo – gossipgirl .

  122. WANIe says:

    bdak lelaki nie mntah ag 0iii…h0st rmaje 2 tv3…
    xssuai r michelle….len r abg rbut ketak bru r ngam ngan um0 k0…haha

  123. Stratovarius88 says:

    Tu la mengata artis macam2. X lama lagi cerita dia jadi buah mulut org pulak. Baru padan muka dia….
    hahaha

  124. dah mcm laki bini aku tgk…..

  125. sesawi says:

    Aku menyampah tengok muka nyonya ni, asik nak kantoikan artis aje. bagi aku kalau kat dalam tv tu sekadar lakonan, kehidupan artis tu hak peribadi…

  126. ex-ikram says:

    slm sume.. hmm.. deq one ni dulu ex-kliuc.. sape2 student batch b4 2008 sure prasan kewujudan dia.. dia penah jd slh sorg model kliuc same2 ngn ashraf muslim.. kwn2 dia tu kwn2 sy gak n kami bkenalan pun melalui kwn2 dia tu.. mula2 knal deq one ni, ok la. peramah.. lbh2 lg kami penah msk KLIUC idol same2 dulu.. ms dia n the gang wat show, ramai bdk2 laki kutuk2.. sian diorg.. huhu.. tp lps dia dh glamer kat TV3, sy n kwn2 penah tserempak dia ngn gf dia (bkn michelle) kat downtown bdr tun razak, kami tegur dia, dia leh wat bodo je.. gf dia je yg layan kami (sbb gf dia kwn kami).. start dr situ kami trus anti dia.. bkn ape.. kalo xnk chat pun, senyum je xleh ke? lg 1, x sangka lak dia pilih michelle tu.. (i tot kak sue will be ur final choice) nway, all the best to him!!

  127. ex-ikram says:

    to zue:
    hmm.. setahu sy deq wan ni lahir b4 1986.. camne dia leh g PLKN? musykil2…

  128. Stass Yuri says:

    nak termuntah aku tengok muka michelle time menggedik ni……

    dalam terjah, muka macho jeee, bile jiwang mak aiiii…. haaiiihhh