Written by AbangNara | November 17th, 2008

Gambar anak Yusof Haslam, Syamsul Yusof Haslam dengan Diana yang diakui oleh Yusof Haslam sendiri sebagai bakal menantunya telah tersebar di Internet baru-baru ini.

Gambar mesra Syamsul Yusof Haslam dan Diana ini berkemungkinan besar diambil menggunakan kamera handphone kerana kedudukan muka masing-masing yang dekat. Kalau tak rapatkan muka memang tak muatlah muka dua budak mentah ini.

Nak tengok lagi gambar mereka berdua berposing? Baca artikel ini. Ada lagi 2 gambar yang menunjukkan betapa mesranya mereka berdua. Mungkinkah mereka teman tetapi terlebih mesra sesama sendiri?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to Gambar Mesra Syamsul Yusof Haslam Dan Diana

  1. YATT says:

    pOMPUAN X GUNA

  2. ShashaSygSyafiq says:

    Baru Korang tahu.. pompuan ni pompuan jalang..

  3. DEBAB! says:

    dorg nie mesra giler xp masing2 menafikan hub konon2 “teman xp mesra”..poyo jerw..biler dah gaduh masing2 lak “bukak pekung di dada”..

  4. sis says:

    aku tgk dia org ni x ssuai..minah gdik,uuuuwwwwwwwwwwwwwwweekkkkkkkk………mnyampah tul aku tgk minah gdik ni..umu pn jauh beza…….ensem gak syamsul ni…….

  5. ehem.. says:

    ksian syamsul kna fitnah dgn minah gdik tu…pe pn i support u fom behind syamsul..mmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuaaaaahhhhhhh…………………….

  6. syamsul fan no1 says:

    btul2..esem gak ank ksyangan datuk yusof ni,ank org kaya,smart plak tu,bgus la diana nk mintak ptus,dia org mmg x ssuai,lpas ni artis mna plak yg nk kt ank datuk ni..syg lah klau yg x mau kt ank dato ni..

  7. mohd zett says:

    setiap perkara yg berlaku xkan berlaku tnpa sebab yg abstrak .trpulang kpd diorng utk decide mcm mn nk selesaikn perkara itu.

  8. anggur says:

    hai pe nak jd ler…sume x pakai yo org.. harap ensam dan cntk tp bodoh!!!!!!!!!
    korang mmg patut jd mcm nie duo2 sma eGO…
    SUDAH LE…buat taubat…dah nak smpai hjg duniA.!!!!!!!!….

  9. chantek says:

    kalau diorg djodohkan, mesti comel2 anak diorg kan…tapi apakan daya…

  10. AKU ANGEL says:

    ksian SYAMSUL YUSOF NG DIANA DANIELLE..tp diorg ni kte xleh nk ckp pewr..sbb bnda da jd kn..tp sme ada diana kna TUMBUK LIMA KALI OR KNA TOLAK JEWR..kte pown xtau..xleyh nk wat pew pown..oh syamsul..aku pmerhti jauhmu yg dibwh umo..kpda diana ..sy hrp awk tuhh xwat cte xbek tntg syamsul..kayhhh..klu x sah btul pewr yg sume org ckp tntg kmu tuhhh..FAHAM…!!!!!!!!!!!

  11. ni says:

    dh xde jodoh…sabo jek la ehh

  12. flower says:

    tinggal kenangan..haha..

  13. aku angel says:

    lps dgr sume “ORANG2” ckp..mmm de btulnye tuhh..rsenye skng ni bdk dua ni
    [SYAMSUL YUSOF N DIANA DANIELLE] da nek HANGIT bkn lg HANGAT..ksian mak bpak diorg..keje keras smta-mta mmbesrkn anak yg SUSAH DIFAHAMI..ish ish ish ..!!!!

  14. […] yang diterima, ini adalah anak kedua dari tiga orang anak Yusof Haslam. Yang pertama sudah tentulah bekas pakwe Diana Danielle. Yang kedua si perempuan di dalam gambar ini dan yang ketiga masih belum meraih populariti […]

  15. Bunga says:

    .: Diana Gedik :.

  16. bulan says:

    tul le syamsul tumbuk muka diana? cam x caye jer!!!saper yg leh bgthu citer sbenar kat aku. aku nagh compius ni..

  17. ika says:

    hai,abg adk minat sngt ngn abg n filem2 yg abg lakonkan adk hrp abg teruskn usaha n reply tau GOOD LUCK!!!!!!

  18. Deava says:

    hai abg bersabar lah banyak2 ini mungkain dugaan allah rmai wanita bukn stu tpi rmai lg yg ader [i love u so much syamsul yusof]

  19. DeAva says:

    Deava ni nk citer lgi psal syamsul ni….Smalam Deava tngk citer MAISARA yg syamsul blakon 2…Best giller…Deava pon dh tngk citer BOHSIA….JGN PLIH JLN MMPOS….Nk tau x Deava ni x ske kat diana yg over 2,nk sdap lgi over nk mmpos…..Syamsul kpel lh gan Deava….Ingt per Deava ni mcm Diana 2 ker….Ika jgn jelez…..tau….BLUAK//////////////////…………..

  20. farah says:

    minah tu gdik arr..syamsul plak ensem…x sesuai lngsng depa 2 owg…..

    • ien says:

      kecik ati syamsul ko cakap dekat ex dia amtu…walau diaorang dah clash prasaan diorang bukan sennang nak ilang camtu jer…aku bukan nak back up,just my opinion jer…jangan marah

  21. fatinalia says:

    eeeeee……syamsul x pntas dgn si bohsia tu.bru 17 thun ,dah bercinta…mcm aku ,aku ni um ur 27 thun sesuai dgn aku…….dia kan bru 27 thun sme lah aku.aku ngan lagi secocok ngan diana.diana gedikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk…………………………….i luv u syamsul

  22. fatinalia says:

    muuuuAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

  23. Lailanul hariir says:

    woi woi..
    tk usah nak berjela jela ar sumpah seranah korg..
    kelaka perr..
    tak ya la jaga tepi kain org..
    kang kain sndri yg terlondeh..
    heh.
    ???? ?? ???? ?? ?? ??? ????? ???? ?????? ???
    ????? ???? ????? ??????!!
    ??????? ???????..

  24. lanToK LeW says:

    cam klakor lak bila syamsul wt muka camtu lam pic yang last tuh…hehehehhehe

  25. izwan bin datu ismail says:

    hai smekom.ni sya nak cakap sikit kenapa hubungan korang putus,saya rasa hubungan korang amat baik lagi pun saya amat meminati lakonan awak berdua,sangat padan dan serasi.bagi saya gosip dan kehadiran orang ketiga bukan lah penghalang hubungan korang berdua.asal kan korang bedua saling mencintai antara satu dgn lain.cintai lah dia seperti kau mencintai orang yang awak sayangi.

  26. mira says:

    tak boleh nak salahkan diaorang jugak..

  27. ala….korg ni jgn ckp mcm tu….diana tu x sngaja ler.dia buat ni msti terpaksa atau x sngaja……aku duduk dkt dgn rmah syamsul tu….aku tgk ok je…hubungan depa. kat kl……fuyooo …..mmg ssuai dgn diana….

    • ien says:

      iyer ker….tapi kenapa hubungan diorang dah jadi hancur erk???kecian laa….3tahun bazir camtu jer memo diorang kan…????hurmmmm….sedeynye

  28. BLIND says:

    KOWG NIE… TABEK AR. TOKSAH AR JGE TEPI KAEN OWG..
    PMPN YG KOMEN NI SUME NYE JELEZ JE..ISK2. RMAI AG AR LAKI ENCEM AT DUNIE NIE..ISK3… TOKSAH D’REBUTKN YANG 1 UW JGK…

  29. ien says:

    syamsul……pilih pasangan biar laa betol2…kan dah merana….do your best next time k

  30. ien says:

    hmmm…..kecian betol la kat syamsul….diana ???kenapa u wat camtu kat syamsul?korang perfect tapi……….. huuuh

  31. ien says:

    tapi…….aku minat sangat kat syamsul…aku dah cuba nak contact dia tapi tak dapat….camaner erk….aku na sangat fon number syamsul…just fwen takkan takleh kowt

  32. ien says:

    0145389582……hehehe

  33. ien says:

    dari ko duk bergosipp….ada baik nyer ko bagi support kat syamsul…untuk teruskan idup dia tuuu….

  34. Bung Mokhtar says:

    hehe..teringat citer Bohsia dulu….

  35. hip hop says:

    jgn nak kate kat abg syamsul…k…nanti kasut sye masuk dlm mulut korang…

  36. honey says:

    diana minah gila n perasaan cantik!!!

  37. eiyla says:

    semua manusia sama…..yg gedik cra gedik…yg elok cra elok…lantak diorang lah…doa2kan syamsul jd mlik kowang……heeeeeheeee..gud luck

  38. tuuuuuuuut says:

    btul ckap eiyla 2,i sokong 100% uuuuuuuu……

  39. pu3 haziq says:

    syamsul nie kn ensem gler kn …
    perh ……

  40. izdlan hazim says:

    syamsul yusof saye peminat awak dan name saye ialah izdlan hazim umur saya 10 tahun saye suka awak belakon

  41. Anonymous says:

    cyew ckew aok

  42. nur sabrina says:

    syamsul awak ni handsome lah.Kalau saya ada boyfriend saya cari yang muka macam awak hehehehehehehehehehe.kalau boleh saya nak jadi girlfriend awak boleh hahaha……………

  43. betul3 ramai budak kt skolah hulu trengganu nie minat kat abg samsul.stiap pg crita yg akn kluar adalh kisah tentang abg samsl……..so saya harap abg samsul akn bertemu dngan pasangan hidup yg baik dn bleh mnjaga abg samsul……jangan lupa krim slam kt kluarga abg samsul k………………………..

  44. korang ni x baik tau main kutuk org x tgk tmpt sian diana aw biar jelah hal diaorang buat hal masing masing korang tak payah risau hal die biar die settel kan sendiri jgn nk jdi busybody blh x

    • Halai says:

      Kekmu ne mmg sepadan jdi teman tpi apa kan daya jodoh d tngn allah,,btol kan =)) bytheway korang jgn marah yee… =))