Written by AbangNara | December 23rd, 2009

gambar tunang aida gadis melayu

Aduh camner la kami leh terlepas pandang majlis pertunangan Aida, juara Gadis Melayu musim pertama. Takper-takper. Walaupun agak kelewatan, kami nak gak kongsikan gambar majlis pertunangan Aida Gadis Melayu dan Saiful Nizam Ismail.

Untuk pengetahuan anda, si Saiful nie bekerja dengan TV3. Kalau tak silap jadi pembaca berita rasanya. Mungkin sebab bekerja di tempat yang sama, bibit-bibit dan rona-rona asmara cinta pun timbul. Apa-apapun kedua-duanya sangat-sangat padan dengan satu sama lain. Seperti pinang dibelah dua.

Tahniah dari kami kepada kedua-dua pasangan nie. Semoga segala halangan dan cabaran semasa bertunang dapat ditempuhi dengan tabah. Kata orang time tunang nie banyak dugaan yang datang. Betul ke tidak tak tau la plak kan. Kot-kot korang ada pengalaman leh share ngan kitaorang.

Lagi gambar sekitar majlis pertunangan Aida Gadis Melayu dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar tunang aida gadis melayu

gambar tunang aida gadis melayu

gambar tunang aida gadis melayu

gambar tunang aida gadis melayu

gambar tunang aida gadis melayu

gambar tunang aida gadis melayu

gambar tunang aida gadis melayu

gambar tunang aida gadis melayu

136 responses to (TAHNIAH)Aida Gadis Melayu Selamat Bertunang

  1. fifie says:

    selamat dah..

    0
    0
  2. abong says:

    ahaks aku first!!!cantik

    0
    0
  3. hantupensil says:

    aik nape ade ekin lak tuh..
    huhuhuh

    0
    0
  4. aries_april says:

    asal ada si ekin lak…
    klau bini eizlan tu ja x pa lah…

    0
    0
  5. anNeDeSiLva says:

    lalalalalalla….

    0
    0
  6. anNeDeSiLva says:

    Majlis tunang…
    ingatkan kawin…
    gempak2..

    0
    0
  7. fifie says:

    skali tgok aida ni mcm iras2 sarimah ibrahim pon ade..
    yg gmba last tu tepi skali sape ek?mcm manohara pinot jek..haha

    0
    0
  8. aries_april says:

    cntk kan bini si eizlan tu kan?

    cam aries x?

    0
    0
  9. blackberry00 says:

    hai aries…

    anne, dah baca tak emel….
    please readddd….

    0
    0
  10. AG JUNIOR says:

    org skrg ni tunang da mcm resepsi je…
    tu baru tunang..
    kawen kang ntah cam ne…

    0
    0
  11. blackberry says:

    tumpang lalu boleh tak..???
    saya ni orang baru kat sini…

    0
    0
  12. Ni baru tunang….fuh…gambar tunang lagi..??

    0
    0
  13. Zalika says:

    Tahniah..!!!bru tunang nih…

    0
    0
    • hani says:

      salam……….semoga kak aida ngan abang nizam bahagia hingga ke akhir hayat………..kak aida dulu sebelah bilik ngan hani………..baik sgt2……..pandai cakap arab………..sume lectrer suka dieeeeeeee…………kteorang same2 belajar kat kolej islam pahang……….tak sangka kak aida dah jd selebriti

      0
      0
  14. eclipse says:

    cantiknya sume…cantik mekap…huhuhu

    0
    0
  15. eclipse says:

    muka ekin mcm makcik…
    xcute lngsg…
    nmpk dh tua…huhuhu
    lg cntik lak si vie tue…

    0
    0
  16. BumbleBee says:

    umi aida bler nk kawen ehh? senyap jer..sok lusa kang tawu2 dh kata x jadi…ehh…siahkanlahh..

    0
    0
  17. violet says:

    sal si kikin tu ada.
    sebok jer
    hahaha

    0
    0
  18. alpha says:

    sama padan…jangan klik nama aku tu!

    0
    0
  19. violet says:

    yg pling x thn bile aein adik kikin nih kata
    sume pompuan materialistik.
    hahaha
    mmg la dye ngn kakak dye yg cmtu
    org len x pun
    datin fresh lg…

    0
    0
  20. AG JUNIOR says:

    mkn time…
    nak g kfc.. lame xmkn dah…

    0
    0
  21. puteriaquarius81 says:

    noon all…
    cntiknya aida.. sesuai ngn tunang dia.. so sweet.. smoga kekal hndaknya.. insyllh

    0
    0
  22. Esah says:

    aik baru tunang
    dh mcm bnikah plak…
    eh alim2 pn buat majlis cmni gak..siap melekat lg

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      apakan daya. dia pun insan biasa. bukan malaikat,. bertudung x smestinya alim, xbertudung xsemestinya jahat.. huhu smoga hbgnnya kekal..

      0
      0
      • BumbleBee says:

        tul la..zaman moden ni…don’t judge a book by it’s cover…
        zaman 50an..60an dulu2 bleh kot… skang hanya sekadar fesyen pada kebanyakan wanita…

        0
        0
    • BumbleBee says:

      melekat ke? kamera trick tu…amik dr side sisi…
      aku rasa kalo gmbr dr depan, x bersentuh pun tuh…

      0
      0
  23. SOFIA says:

    sama cntk sama padan

    0
    0
  24. Nizaa says:

    lawa…baju depa…

    0
    0
  25. mak ai…tebal nye make up… oops!

    0
    0
  26. fatin azura says:

    manisnyer si aida ni…..penah jumpe die n terserempak kat mid vlly….mintak amik gmb n die senyummm manissss sgt….wangi plak tu…..mmg cantik…..teringatttt sgt jmp die kat suarase….pnt pon ttp senyummmm…alahai…btol2 ikhlas…mg jodoh berpanjangan…kalu nizam ni mainkan aida mmg kami rakyat malaysia akan kenekan die…

    0
    0
  27. lulu says:

    i got their pic at fb adinang….giler class majlis tunang die…jgn cerai pun grand dah leerr

    0
    0
  28. Along says:

    cousin aku kwn ngan cousin si aida ni.Tapi btl le majlis tunang pun dah mcm kawin nyer majlis.Apsal x wat sekaligus je kan sng.Jimat masa.Nizam tukan bz baca news.Hrp kkl le ye.jgn wat majlis ala-ala gtu pas2 x jadi Sape yang malu ADIKKKKKKKKKKKKKKKKK gakkkkkkkkkkk.

    0
    0
  29. Along says:

    Ala Si Aida nikan juara gadis melayu, ramai le nak tumpang tuah dieeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,terutamanya si ekinnnnnnnnnnnnnnnn tuuuuuuuuuuuuuu.Tapi x kisah leeee,jgn sshkan hidup akkkkkkkk sudah.Dia nak glemer dia punya pslllllllllllllll.Korang x suka diapun x jadi kudisssssss pun pd dia.Yang kaya dia juga.

    0
    0
  30. Zaza Muhammad says:

    wah,,cantiknye sama padan tuh,,, bertuah Saiful
    Tol aaa, Saiful ni mmg keje TV3 bace brita, dia pun skali aaa msk program realiti TV3 aisey lupe laks nama dia… yg menang masa tu Nurul Syuhada. eeii si Nurul tu memanjang kua kisah dia, tp xde plak dgr apa2 psl bertunang ke nikah ke, takan gossip je dik. Respek plak si Saiful Nizam ni, diam2 dia wah! dah bertunang ngan ‘Gadis Melayu’ gtu, semoga jodoh berkekalannnnn

    0
    0
  31. albab says:

    mana2 ada function ke mesti la si ekin n vie ni duk menyibuk. rimas lak aku tgk. mcm gila glamer je. cantiknya si aida tu.

    0
    0
  32. ?????????????????? ??????o? ?dd?? n ?do? ????u??s?p?
    ¿?d? ?? uo??l?d??? ?u ??p ?ll?u? ??u ?d?q ??? ?d?? ?u ?p?? ??? ???o?

    0
    0
  33. ZAS says:

    Apsal baru bertunang dah duk bersanding dekat2 cam dah nikah? Emm…

    0
    0
  34. kudis says:

    aida sweet…pnah jmp die kat msjid time suarase….rmai2 slbriti die je yg aku nmpk smbhyg…yg lain period srentak agknyerrr….aku ambik gmb ngn aida lps dia siap ambik air smyg….swet sgt die x mkup…….jgn saiful ni hny nk tumpang glmr aida dah laaa……sblm ni org x knl sgt saiful ni lps digossipkan dgn aida meletop la jgk…..harap2 saiful ni ikhlas la dgn aida ni….kalau tak kesian kat si aida ni……kalau x jd bgs jgk…boleh aku pas kat spupu aku….engneer lagi tu

    0
    0
    • gosipgurlfea says:

      apala hang, jangan buat tanggapan melulu la oi, si saiful ni nak tumpang glamer apa apa?? watta bloggin man…?
      kalau tak ikhlas watpa buang masa nak kawen…ish papa jela….

      0
      0
  35. guna says:

    saiful ni hansme la…x pernah perasan pun die sblm ni….tapi mmg padan…muke diorg pun de iras2……macam adik beradik…jodoh kuat ni….alaa cantiknye aida…msti mak n pak saiful bangge dapat bermenantukan aida gadis melayu ni…….

    0
    0
  36. adik comel says:

    sama cantik sama padan………..suke suke suke…………..
    biar bertutup ttp manisssssssssssssss gitu

    0
    0
  37. julia says:

    tersangattt cantik….mst kalau kawin nanti jd wedding of the year…….cantikkkk…muke sameee…

    0
    0
  38. lim kok wing says:

    padnnn sgt…..tapi dulu ingtkn kak aida dgn abg ally….sesuai jgk…..

    0
    0
  39. lim kok wing says:

    cuuuuuuuuuuuuuuute n sweet

    0
    0
  40. sunsilkluv81 says:

    aida ni..mmg cantik betullaa….kalo..di banding ngn ekin tu..mmg tertinggal jauh la..si ekin tu…padan gak aida ngn nizam..tu..harap yang baik dapat yang baik yer takk??

    0
    0
  41. along says:

    wau!!! cun habis aida…. ally iskandar dah tunang dgn aisyah finalis gadis melayu betul ker?

    0
    0
  42. cik ida honey says:

    Taniah tuk aida n saiful…moga kekal ke akhir hayat………..

    0
    0
  43. sya says:

    aida cantik tapi makeup kdg2 nmpk terlalu tebal…
    nak tgok aida pakai makeup nipis jer
    bulu mata palsu n contac lense msti dia nak pakai …..
    tiak die berpeluh sbb baju terlalu tebal dan sendat mgkin dah terlalu lama bersiap… dan panas

    0
    0
  44. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    0
    0
  45. Sheryl Almen says:

    Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    0
    0
  46. As soon as a cautious read I thought it was quite enlightening. I take pleasure in you spending the time and effort to put this blog post together. I one more time find me personally spending way to much time both browsing and leaving comments.

    0
    0
  47. Legalsounds says:

    I thought it was going to be some boring old post, but I’m glad I visited. I will post a link to this page on my blog. I believe my visitors will find that very useful.

    0
    0
  48. kompozytowe says:

    After examine a couple of of the blog posts in your website now, and I actually like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and can be checking again soon. Pls take a look at my website as effectively and let me know what you think.

    0
    0