Written by AbangNara | January 15th, 2013

Abang Nara janji ini ialah kali terakhir diri ini berkongsi gambar-gambar majlis persandingan Apek dan Leuniey. Bukan apa, dalam entri sebelum ini, ada yang komen kata gambar tak cukup banyak untuk menghayati kemeriahan majlis pengantin baru ini. Kali ini confirm korang akan puas hati punya.

sanding apek dan leuniey

Turut menarik perhatian Abang Nara ialah video sekitar majlis resepsi kali ketiga yang telah disediakan oleh LHMediaTV. Berbeza dengan perkahwinan lain, video kali ini memang catchy, pantas dan sangat meriah. Memang menarik idea yang diketengahkan.

Kepada Apek dan Leuniey, selamat melayari bahtera rumahtangga. Ingatlah peribahasa “Sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri” sepanjang anda bergelar suami isteri. Moga cepat-cepat menimang cahaya mata dan  kekal bahagia sehingga ke syurga.
sanding apek dan leuniey
44 lagi gambar majlis persandingan Apek dan Leuniey di Royale Bintang Damansara dengan membaca entri ini sepenuhnya.Kredit gambar kepada G.I Photoshoot dan MalaysianDigest.

sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey
sanding apek dan leuniey

84 responses to (45 GAMBAR)Majlis Persandingan Apek & Leuniey Di Royale Bintang Damansara

  1. manja says:

    1st….muahahhaaaa

    0

    0
  2. Azwa Edora says:

    Aku first? tak hadap -,-

    0

    0
  3. shhh says:

    sudahla boringnya,,,

    0

    0
  4. Anonymous says:

    leuniey nampak mcm sedikit tembam la…..

    0

    0
  5. nazrul says:

    haddooiii..boring btl la dgn dorg ni..

    0

    0
  6. irah says:

    semua orang kne terima hakikat yang pasangan ni memang sama cantik sama padan.. btw tahniah utk apex dan leuniey.. semoga bahagia dan kekal hingga ke akhir hayat..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    X HABIH LG KE CITE PSL DIORANG NIE……….

    0

    0
  8. Gadis Singa says:

    Tak habis-habis…takda citer lain ke?? BOSAN LA….dorang ni bkn artis pun….

    0

    0
  9. kikilala says:

    sama cantik sama padan sangat apek & leuniey neh berbanding dgn jejari ketot tembam tu kan!!!!

    1

    0
  10. jejari kering says:

    cantiknyaaaa..no wonder apex pilih leuniey..padan sangat..bayangkan jejari tembam tu yang atas pelamin?rosak gambar

    1

    0
    • wak lu says:

      x payah nak kutuk si elia uwh..macam ko 2 lawa sgt..

      0

      1
    • boring says:

      x de cite len kew..??bosan dowh..mengalah kan artis dieowg nie..tlg lah..!!!naik menyampah aq tgk..jgn nnt heboh lah plak cite dieowg nak cerai..

      0

      0
    • tom jerry says:

      ko mulut sial kan…!
      terase la c tembam tu nanti…
      hahahaha…

      0

      0
    • tembam2 tomey says:

      napa la pertikaikan diri org lain..tngok dlu dri sndri 2 klau nk kta dkat org…kta ad jdoh msing2 sma ad dgn y cntik @ sbliknya…bersyukurlah dgn apa y kta mliki…tgk sdah la…smu org ad klbihan dan kekurangannya…so pkir2 la sblum nk keluaqkan kta2 y krg enak di dngar

      0

      0
    • =p says:

      kalo elia naek pelamin takde la apek tanggung dosa byk sgt mcam bini dia skang ney…leuniey ney mmg cantek tpi 2 lah…kalo pkai tdung kurang cket dosa apek nk tggung..hrap2 psni trbukak hati bini dia nk berubah..

      0

      1
    • Anonymous says:

      X BAIK LA KUTUK ORG CAM 2…

      0

      0
    • Anonymous says:

      dok ngata org…korg tu cantik sgt ker..pndg muka kat cermin dulu seblm nak mengomen org x cantik..

      0

      0
  11. kesah ke..?? says:

    hello..dieowg nie je kew yg kawin dlm malaysia..??bkn nya artis pon kan..??so what the point..??dah x de cite len ke..??jgn 1 hari nnt kecoh plak 1 malaysia cite dieowg nak cerai..
    bkn mendoakan tp meluat dah tgk..menyampah pon ade..

    0

    0
    • kesah says:

      kalau ko menyampah tak payahla tengok…banyak lagi gosip lain yg ko boleh bukak…aku suka je tengok pic dorang ni…

      0

      0
  12. Anonymous says:

    aku tengok lee u nie cam dh tembam la…..

    0

    0
  13. INSAN says:

    WEI Sedih la antara banyak2 pic dlm blog2 + astro KURANG SANGAT FAMLY APEQ…
    sedangkan anak diaorang yang glamour ….iskkk SEDIH RASANYA

    0

    0
    • assssiiinnn says:

      dia malu nak expose..even kat istagram dia pun.lebih suka show off family luniy yang lifestyle stylo and happening..lagipun mak ayah and sibling dia sgt “opssss..” (stylista)

      0

      0
  14. non says:

    tahniah..cantik sangat bertuah bdn

    0

    0
  15. amy says:

    buruk pulak tgk pengantin terkinja2. huhu

    0

    0
  16. .............. says:

    next…!!!!!!!!!!!!bosan dengan cerita mereka..

    0

    0
  17. samsul says:

    popular sgt ke drg ne??? and smpi bln berapa nak update pic kawen drg neh?nyampah la!!!!!!!

    0

    0
  18. kasehqaqa says:

    abang nara…n3 ni yang last okeh..publish cite org lain plak..)0

    0

    0
  19. Raff Lessia says:

    muka dia mcm izara aishah jer!!

    0

    0
  20. Ramai nyer dengkin says:

    Kan blog nara..suka hati mak bapak dia lah nak letak gambar apek sejuta ari pun…
    Kalau jejari runcing yg kahwin pun..komen tak pernah habis citer nya…cth kat blog tuh…apek laki org doh…delete lah gambar tuh…
    Sian…
    By the way…mmg luniey ni cantiklah sangatnya….sejuta kali lagi cantik dari …… Even sama2 bermake up…
    Maaf lah yer pada yg tak suka…u hv to admit derang sepadan…

    Untungnya badan..dpt laki kaya…bolehlah duk selesa…

    0

    0
    • kikilala says:

      kan?kan?kan????
      kt blog dia tuhhh dok bersepah lagik cerita apek nyer
      dok ada lagik FAHMILIA tuuu
      nyampah…orang tak nak, dok terhegeh2 lagik!

      0

      0
  21. peti sjok says:

    aku ske tgok org kwin.thniah=)
    xdapt buat mjlis besar cmni pon bersyukur klo dpt kwin .hi3

    0

    0
  22. Mak hangkat Apeque says:

    Gila publisiti .. Anak branak plak tu.. sedeyy..

    0

    0
  23. ape2 aje says:

    mentang2 lah mempelai ni asal dari kelantan… asyik keluar berita dia je.. tau lah abgnara ni asal dari kelantan tp kadang2 org lain bosan jugak tgk benda yg sama berulang kali setakat gambar sekeping dua dan cerita sikit2 sudah lah.. mmg lebih bersikap kenegerian betul lah awak ni nara

    0

    0
  24. Haliza Misboon says:

    Abe Nara weh.. tahhu lah si apek ni ore kapong demo pong..
    tapi takyoh la asik post kaweng gu demo nih sapa tetiak hari selamo lape tahung beturuk-turuk tanpo heti pong..
    Sudoh2 lah.. kalu brahi nok letok gop.. letok satu event satu pic sudoh..
    bohse weh.. ok boh!!

    Sori kalu grammar error.. kawe buke ore german..

    0

    0
    • kak Nera says:

      Biar la.. ni ke’ blog dio. ikut dio la nok letok gapo pong. tapi gak aku pong bose jugok doh nih!

      0

      0
      • Haliza Misboon says:

        Hoo tu on de wei to bose jugop le tuh..
        isok2 maghi la bose tu ke awok..
        selamak berboseeee

        0

        0
  25. politik says:

    bbbboooooooooooring sangat….

    0

    0
  26. anis says:

    Nak mcm juka daphine iking pun ada pulok….

    0

    0
  27. mengidam says:

    huhuhu grandnya majlis. teringin mak nyah. baju pun lawa. berapa fulus kena keluar nak buat mcm tu? 10 tahun simpan duit gaji, hari2 makan megi baru leh buat majlis mcmni. ensom apek nih dalam gambar. aritu jumpa real kt the curves, mcm kureng plak hehehe *jgn sentap* tahniah

    0

    0
  28. aishah says:

    sape tau lagu omputih dlm video tu? best lak lagu

    0

    0
  29. Mulut Sudu says:

    Dina macam nak telan mic Jew aku nengok…

    0

    0
  30. chinta says:

    kiss you-one direction

    0

    0
  31. entahhh says:

    siyes boring!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  32. bungamelayu says:

    dulu xde la minat sgt depa ni…tp tgk gmbr kwen ni suka plak…leuniey mmg cntek btoi..gmbr last tu..sgtttttt cantek…tahniah..hepy ever after for both of u

    0

    0
  33. cik phiey says:

    awww…cweeet <3

    0

    0
  34. shhh says:

    abg nara cer update sikit cerita pasal ayu raudhah ngan suaminya..lepas kes dia dh tk bergaduh ngan RR..trus syp pasal mereka..tpi bukan itu yg sy nak thu..bukan ke skrg ni ayu tgh mengandung..nk thu kisah dia plak..

    0

    0
  35. sister says:

    nape dlm video klip dia family apek xde..byk belah leuniey..mcm x fair jek dr hrtu lg mmg npk lebihnye belah leuniey….

    0

    0
  36. Anonymous says:

    nape asyik cite psl apek je…….

    0

    0
  37. mak etonkedai nescafe says:

    Biaselah pompuan. dh kawen, ade hormon bahagia dirembeskan. tu yg berisi kot. suke tgk diorang, nmpk kebahagiaan tu. tp kesian kt apex, dosa2 isteri sume die kne tggung dh. suruhlah isteri bertudung, tutp aurat. tuntutan agama tu. nk2 ble dh jd selebrti gni, gmbr korg org duk share sana sini. berjuta2 timbunan dose lak kang. kn lg baik mahkota isteri anda itu hanya utk tontonan anda shj. bentuk bdn sume. brulah mnis.

    n abg nara, sy xkisah abg nara nk share gmbr dyorg. tp share la yg menutup aurat punye version. xsggup tgk kite sume same2 share saham dose. moge dipermudahkan urusan dunia akhirat.

    with love,
    mak eton jessica alba msia

    0

    0
  38. Jijah says:

    Apek ni penjaga gol ke artis ? Aku pun dah confuse -..-

    0

    0
  39. senah rebeh says:

    di dunia je semua ni..

    0

    0
  40. NoNA says:

    muka mas idayu, ayu (bini tomok) & leuniey same….wakakaka

    0

    0
  41. azaria says:

    kesian jejari runcing…mentang2 dia x selawa leuniey…jgn lupa asal usul…jgn kerana perempuan lawa sikit…u tinggal jejari runcing.jgn lupa..shes the one with u wen u started with nothing.

    0

    0
  42. gurlsp says:

    cantik n comel la plak tgk pasangan ni…..leuniey(susah nk eja nama…hehehe)1st time tgk dia masa kontroversi dulu…dalam paper ape dah tak igt..muka mcm janet khoo…pelakon yg dalam ceta aper ek lupa plak tajuk…ader la iras2 pelakon tuu…hmm tapi aper pun semoga berbahagia dan kekal hingga akhir hayat..pasangan muda biasalah banyak pancaroba…diharap segala pancaroba..rintangan..halangan… dapat ditempuhi dengan sabar..semua tu hanyalah ujian tuhan bagi menguji iman kita terhadapnya insya’allah…semoga dapat anak2 yg ramai dah dimurahkan rezeki insya’allah…amin.

    0

    0
  43. syiera says:

    hmmm comel2…paling suka tgk diorg ni nyanyi lagu hindustan…igt wat pra wedding video guna lagu tuu..hehehhe…

    0

    0
  44. Mak Jemah says:

    WEH KORG SEMUA NI….BIAR LA ABG NARA NK POST APA PON KT FB DIA….X SALAH KN…..NAMPAK SGT YG KORG SEMUA NI DENGKI AL MAKLUMLAH WEDDING KORG MESTI SEDIH N LAGI HAPRAK DR WEDDING APEX N LUNIEY….KALAU DH BOSAN X YAH TGK……SEDIH LA KORG NI…..DENGKI NK MAMPOS….X SUKA X YAH TGK….AKU SUKA JER TGK DIORG NI KAWEN,,,,,KAWEN PON SALAH….X KAWEN LG LA KORG MENGUTUK……………..PORAHHHHHHHHHHHHHHHHHH

    0

    0
  45. cellsea.com says:

    Hey! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask.
    Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?
    My website discusses a lot of the same subjects as yours and
    I feel we could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you! Great blog by the way!

    0

    0
  46. Lukas says:

    Have you ever considered about including a little bit more than just your articles?

    I mean, what you say is important and everything. However think of if you added some great pictures
    or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics
    and videos, this site could certainly be one of the greatest
    in its niche. Amazing blog!

    0

    0