Written by AbangNara | December 4th, 2012

Meriahnya majlis resepsi anak Datuk K dan Datuk Seri Hishamuddin Tun Hussein Onn ini. Majlis ini diadakan ketika Perhimpunan Agung Umno 2012 di PWTC dan dengar khabarnya lebih kurang 10,000 orang tetamu telah hadir meraikan pengantin baru.

gambar persandingan anas zawawi

Kedua-dua mempelai memang sama cantik dan sama padan. Semoga perkahwinan mereka diberkati dan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Abang Nara paling suka gambar di bawah. Terserlah keceriaan seisi keluarga.

gambar persandingan anas alyssa

Lagi 10 keping gambar sekitar majlis resepsi Anas Zawawi dan Nasha Alyssa dengan membaca entri ini sepenuhnya. Info asal Forum Cari.

P.S: Cara menghasilkan teddy bear yang comel.

gambar persandingan anas zawawi
gambar persandingan anas zawawi
gambar persandingan anas zawawi
gambar persandingan anas zawawi
gambar persandingan anas zawawi
gambar persandingan anas zawawi
gambar persandingan anas zawawi
gambar persandingan anas zawawi
gambar persandingan anas zawawi
gambar persandingan anas zawawi

101 responses to (12 GAMBAR)Majlis Persandingan Anas Zawawi & Nasha Alyssa

  1. anon says:

    errr….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Hishamuddin tak request abg2 polis buat kawad pedang untuk anak dia ke? alaa yg mcm farid kamil buat tu… Hishamudin kan menteri KDN..
      lupe la.. faridkn artis, tak jd pegawai polis pun boleh kawin bawah pedang.. heww..

      0

      0
    • mina says:

      ABG NARA ANAS NAWAWI LA..NOT ZAWAWI.. CER TGK KAT WELCOME BOARD DIORG TU…

      0

      0
    • Rita vs Ayu says:

      Kawen ngan keluarga yg sama byk hartanya dgn keluarga kita belum tentu lg menjamin kebahagiaan yg berkekalan melainkan suami jalankan tggjawab betul2 terhadap isteri. Cuba suruh isteri tu berhijab, amalkan cara hidp sederhana wlupon dah biasa kaya, yg penting hormat ibu2 dan bapa2 tiri tu…

      0

      0
    • Olga says:

      Makin besar la Empayar Siti gamaknya….
      Ada kabel besar dgn gomen…

      0

      0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

      apesal pengantin perempuan buat rambut mcm tu? sorok telinga capang eh?

      0

      0
    • Monday couple says:

      AnnyoHaseyo. I loike gambar family tu. ada dato siti and husband. Datin zawiyah and husband. And their handsome boys. Boy yang tengah tu good looking ^^

      0

      0
  2. tutupmulut says:

    anak orang kaya kahwin anak orang kaya.

    0

    0
    • lola says:

      taw xpe, baru sekufu namanya..jarang tgk anak org kaya kawen dgn org biasa2…

      0

      0
      • Marion Caunter says:

        Siapa kata? For example adalah I, suami I Nasa anak orang kaya, I pula hanyalah dari keluarga nyonya biasa dari Penang, But now, Nasa is moving on wit malay celebrity called Neelofi, somewun help me, i am so depressed rite now.., (sorry for my broken malay!)

        0

        0
  3. SHINee_is_the_best says:

    simplenya baju pengantin. . . :))

    0

    0
    • damai says:

      if lebih2 nanti ckp menunjuk pula. susah btl org2 nie simple pun kata terlebih pun kata serdahana pun kata. no wonder negara kita banyak sgt kejadiaan2 yg x diingini kerana org2 kita masih suka berckp2

      0

      0
      • entahle. says:

        oi damai, tak nampak ke senyum kat hujung tu?
        tu puji namanya sebab anak orang kaya pon bajunye simple aje.

        herghhhhhhhh tension aku baca komen orang yang tau nak hentam tanpa kepandaian ni.

        0

        0
      • ReFormaSi says:

        Emo pulak damai ni..ko Period ke?

        0

        0
      • SHINee_is_the_best says:

        err, damai sorry le,,
        tapi aku lebih suka simple dari berlebih2an. . .
        aku bukan berniat nak kutuk pn, aku memuji ok. . . :)

        0

        0
  4. suehada says:

    sama cantik sama padan…

    0

    0
  5. lady says:

    tahniah…bertambahlah kekayaan selepas ini:D

    0

    0
  6. cute says:

    awat tok ti mcam takut2 jer

    0

    0
  7. cik kiah says:

    awww, berbulunya anas…..dun like laki2 berbulu2 byk nih….

    0

    0
    • minah says:

      perasan tak org melayu muka mcm keling semua..dh lama dh aku perasan..dlm citer sephia semua muka ada iras2 keling..yg berbulu tu pun ikut keling… pompuan tu pun yg pic no.9 mcm keling muka

      0

      0
      • mariam putet says:

        lelaki yg byk bulu lelaki yg x reti jaga kebersihan..mcm mana makan kalau misai tebal…mesti makanan lekat kt misai..eee geli lah, nak jer mariam hadiahkan pisau cukur kt org yg byk bulu kt muka..sumpah geli

        0

        0
      • SHINee_is_the_best says:

        hish, kurang sopan punya ayat..
        aku betul2 x suka kalau orang sebut perkataan tu..
        langsung tak tau nak jaga sensitiviti kaum lain.

        0

        0
        • jolly nadya says:

          kau ni apa kes..? kau tau tak mv shinee tu ada unsur2x illuminati..shinee paling byk skali ada mv iluminati, dengar lah kpop lagi

          0

          0
        • SHINee_is_the_best says:

          ni lagi sorang, terlalu taksub dengan iluminati. . .
          aku memang suka dengar k-pop, so what?
          bukan k-pop je aku dengar k, faizal tahir pun aku dengar..
          dan aku dengar, takat dengar je..
          bukan puja diorang pun. . .

          aku marah sebab orang sebut perkataan tu, aku tak suka..
          panggil india tak bole ke?

          0

          0
    • muna says:

      Hasben i bulu banyak. Best ape bulu banyak.

      0

      0
      • Anonymous says:

        laki aku muka mcm ni…ade jambang jugak…hensem je ari2 aku hadap…hahaha…tp laki berbulu ni romantik giler uols..haha

        0

        0
    • kiah propa says:

      apa pun korang kena sedar..yg berjanggut itu sunnah nabi. maaf kalau salah. :)

      0

      0
  8. ... says:

    Pengantin nampak malu2..hehe..xpegang tangan pun..

    0

    0
  9. ctsitusanasini says:

    kemain besan aku “datuk hishamuddin” gelak…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    simple, good…

    0

    0
  11. mixgirl says:

    npk jer bj simple tp harga ribu2…ensem ank datuk k….ermmmmm

    0

    0
  12. Anonymous says:

    The most selekeh pengantin I ever seen..groom wit his unkept facial hair..bride wit her free style hair..if her hair bun up she look neater..nikah also the same looks..

    0

    0
    • fbi says:

      apalah masalah kau ni kan…nti lebih2 kata menunjuk-nunjuk la..ada je yg tak sempurna di mata kau yg sungguh sempurna orangnya.. cubalah bersihkan hati dan jiwa tu agar nampak yg elok2 jer pada orang lain k…

      0

      0
  13. teah cun says:

    pandai pilih sama darjat

    0

    0
  14. tertanya-tanya says:

    abg nara..sape awek pic no.9 tu? anak hishamudin ke? ke jiran aku tu? ye la..mak bapak dia orang kuat umno jugak..tak heran kalu kena jemput

    0

    0
  15. anna says:

    tahniah… btw, comel je ibu bapa diorang bersama pasangan masing2.. xnak gaduh2 dah k..

    0

    0
  16. makcikakutaylordia says:

    baju dia dari designer butik dia sdri..mmg dia suke warna pastel gitu..itu yg nampak x bape nk menarik tu..http://www.yadotsa.blogspot.com/

    0

    0
  17. Anonymous says:

    sorry tak cantik …tak de seri langsung…just my opinion though

    0

    0
  18. waktunote says:

    tok ni nmpk cam takot coz deorg yg laen2 sumer speaking london..tokti wat2 diam jelah..nt org speaking ngan die glabah die nk jwb..xkn nak nyanyi lgu omputeh die tu pulak.

    0

    0
    • abang jaijai says:

      kalau tok ti macam over, ko nak cakap apa pulak? tok ti orang luar tak sedar diri lebih sudu dari kuah? kalau tak mengata orang tu tak boleh? semua pun tak kena

      0

      0
    • FBI says:

      orang yg dok sedap mengata tu sebenarnya sakit tengok kesenangan orang lain…lagi2 bila orang makin berjaya dan langsung tak peduli apa yang dia mengatakan tersebut. tu yg dia makin gigih mengumpat nk puaskn hati sendiri. pathetic sangat

      0

      0
  19. anonymouse says:

    silap2 anak dato’ k yg ni dpt anak dlu dari CT. haha

    0

    0
  20. Anonymous says:

    org kaya kawen simple jer…xmnunjuk2…biasa2 jer…. law org yg x bpe nk kaya..sggup brhutang n cr penaja spya kawen nmpk grandd n mewah..tp poket pas kwen..huk3..

    0

    0
  21. akusuke says:

    Dorg ni dh kawan 8 thn la..ank datuk hisham ikut wife dia la simple je…ank datuk K nmpk lbh matang….papepun congratz ..:)

    0

    0
  22. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    simple nye dress….rakyat2 biase kahwin pun xsesimple dress ini…

    0

    0
    • saya says:

      org kaya pun reti nak simple je. org biasa duit tak bape nak ade pun sibuk nak wedding dress over. kalau baju simple baru le nampak cantik ke idok tuan badan. kalau baju yg over org fokus kat baju je tidak pada pengantin. actually less is more…

      0

      0
  23. bungamelayu says:

    nk tya…gmbr ke2 tu, yg depan no2 dr kiri tu suami sariyanti ke? eddy casmady kan?

    0

    0
  24. Anonymous says:

    anas zawawi ke? or anas nawawi?

    0

    0
  25. DIA says:

    sama chantek…. comel nyee bini hishamuddin, mak ngan anak dah macam adek ngan kakak jew… apa2 pom semoga kebahagian diorang kekal selamanyaa.

    0

    0
  26. ... says:

    hishamudin kalo gelak…ooo mak hai …luasnyer…

    0

    0
  27. kak ton tin tong says:

    nasib si rosmah x de..klau nk nk jugokkk menyelittt kt tgh2..
    Wedds paling kesiann ialah wedds LCW &WMC..

    0

    0
    • kipas payah mati neelofa says:

      nasib baik hantu kak rosmah xde kt tgh2 lw x rosak dh majlis . .agagagagagaga

      0

      0
  28. Anonymous says:

    gambar yang korg dok bising mcm anak keling tu anak tan sri al bukhari tu okay….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Betul..yg lg sorang tu adik ipar kpd adik jejai

      0

      0
      • Ak yg comel says:

        salah tu..bukan adik ipar kpd jejai.but,adik ipar kepada cho atau nama penuh puteri azalea ramli yakni adik kpd jejai. husband cho ni punya adik nama dia alia pemilik butik yadotsa.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Apa yg salah? Adik ipar kepad cho tu bukan sama maksudnya adik ipar kpd adik jejai…cho kan adik jejai..x comel lngsng reply tu…len kali, bc betul2…x pyh excited nak tnjk tau semua…knp x sebut sekali nama suami cho dn abg alia yf namanya alfie tu? Bunyi mcm tau semua susur galur org tu

          0

          0
  29. ding dong bell says:

    Diaorg berdua ni dah couple lama since sama2 study kt australia. Alhamdulillah ada jodoh rupanya diaorg ni bkn sekadar fling around. Diaorg ni memang sgt simple & tak menunjuk2 walaupn anak vvip. Npknya bapa anas punya wedding dgn tok ti lg grand dr anaknye…over the top kowt…hahaha.

    0

    0
    • Anonymous says:

      yela..dah bapa anas kawen ngan sape…ngan ct.. time tu ct ter sgt3 la populernye..so kawen pon kene la grand…

      0

      0
  30. conan says:

    oh kacak-kacak si teruna dato k nii. wuhhhhh

    0

    0
  31. Love says:

    Gmbr yg last nmpk muka pengantin perempuan TUA…..myb salah mekap

    0

    0
  32. fifie says:

    ada je yg x kena ngan tok ti. msg2 dah bahgia, bukan laki korg pun yg kena rampas. masih nk ckp org perampas. basi la weiii.. skali tuhan bg kena kt btg hidung sndiri, haaa tau la rasa bila org mengata diri kita… x kira la suami korg yg org rampas ke, x pun ditakdirkan korg tersuka kt laki org ke? x mustahil kan. so jgn ckp mcm korg tu akan kompem hidup sehidup semati dgn psgn msg2. moga tuhan bls perbuatan org yg dengki ni… nauzubillah.. moga dijauhkan la…

    0

    0
  33. dine says:

    apa yg buat aku suka, yg pntg anak2 datok k mesra ngan tok ti.. xde nk benci ke ape.. best tgk dorg berbalas tweet gurau2… ni org luar plak yg lebih2 tuduh itu ini… ko ingat ko mulia sgt???

    0

    0
  34. Ratu minah jambu merah/ biru ori says:

    rimas betol minah jambu ngan anak datuk k ni lah dengan dia nye misai janggot eeeeeeeeeeeee rimas betol lah !!!!!!! nk kawin tu berseh kn lah muka tu biar nampak lagi terserlah kehenseman muka tu ” bini dia ok jambu muka macm mak dia cantek….ape2 pon semoga bahgia semoga dapat baby kembar……lov u datuk hishamudinnnnnnnnnnnnnnnnnnn..

    0

    0
  35. akak qish says:

    tengku z dn hasben nmpk mcm ikhlas …tapi tok k dan ct nmpk mcm rasa bersalah …

    0

    0
  36. kak lehot says:

    selamat pengatin baru & semoga berkekalan ke syurga! Alam perkahwian byk pahit & manisnya.. lagi2 pasangan yg baru meningkat ke alam dewasa – darah masih panas & pemikiran pun belum matang sangat…

    0

    0
  37. putihkaseh says:

    Masa kwin LCW rosmah dok tengah2 tu menunjukan betapa hormatnye LCW kepada bangsa kita, x lah mcm org melayu, klau boleh nak tunjuk tido bersama bila bergambar, saya bangga bila LCW begitu menghormati, tak luak pun bila dia dok tengah2

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko rase2 boleh ke dato LCW kate x boleh? klu m.cik mane yg nak dok tgh msti la dia x bg.. ni dah org besar.. terpaksa rela la jawabnye..

      0

      0
  38. tertanya-tanya says:

    ooo..pic no.9 tu anak tan sri al bukhari..comei jugak budak tue..mesti ramai peminat pas ni..muka dah masuk beutipul naraaa..

    0

    0
  39. hans says:

    simple…..:)

    0

    0
  40. ctictusanacni says:

    gmbr no 10 tu..Dato’ K duduk senget..mcm tk ready bgmbr..or dh kenyang mkn nasi minyak???

    0

    0
  41. jujur says:

    mata aku yg rabun @ sememangnya pengantin ni biasa2 je…seriua dua2 xkacak xcantik…apa2 pun thniah

    0

    0
  42. Anonymous says:

    sweet sangat gambar-gambar seisi keluarga and apa pun tahniah.

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Dah macam Hetty Koes Endang aku tengok Tok Ti.

    0

    0
  44. peace says:

    anak org kaya tp baju xde r nk berkerawang bagai. sederhana saje. kan cun camtu… xde r nk tnjuk sgt yg dorg tu kaye. simple n nice

    0

    0
  45. Anonymous says:

    nasib xda rambut kembang duk tengah

    0

    0
  46. Anonymous says:

    besarnye tangan tokti…

    0

    0