Written by AbangNara | July 2nd, 2011

gambar pernikahan tomok dan ayu

Cantik gila baju rekaan Hatta Dolmat untuk majlis pernikahan Tomok dan Siti Rahayu. Memang makin berseri wajah Ayu yang memang dah berseri. Tomok telah selamat bergelar suami kepada Ayu dengan hanya sekali lafaz sahaja.

Pada majlis itu, Rahayu menerima mas kahwin berjumlah RM300 beserta sembilan dulang hantaran termasuklah wang hantaran sebanyak RM12697.11.Manakala Tomok menerima 11 dulang sebagai balasan.

Lagi beberapa keping gambar sekitar pernikahan Tomok dan Rahayu dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Hatta Dolmat.

gambar pernikahan tomok dan ayu

gambar pernikahan tomok dan ayu

gambar pernikahan tomok dan ayu

gambar pernikahan tomok dan ayu

gambar pernikahan tomok dan ayu

gambar pernikahan tomok dan ayu
gambar pernikahan tomok dan ayu

gambar pernikahan tomok dan ayu

gambar pernikahan tomok dan ayu

gambar pernikahan tomok dan ayu

gambar pernikahan tomok dan ayu

gambar pernikahan tomok dan ayu

gambar pernikahan tomok dan ayu

gambar pernikahan tomok dan ayu

gambar pernikahan tomok dan ayu

gambar pernikahan tomok dan ayu

gambar pernikahan tomok dan ayu

gambar pernikahan tomok dan ayu

gambar pernikahan tomok dan ayu

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

125 responses to (GAMBAR)Majlis Pernikahan Tomok & Siti Rahayu

  1. ayie says:

    firsttt…. wahhh
    selamat berbahagia kepada meraka ber dua

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 4
    • zacky says:

      gmbr semua smart.TAPI i tetiba lak Tomok buat lambang freemason/syaitan…adeh/…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 15
      • midie says:

        u bkn lmbang syaitan ler..itu lmbang means i LUV U..aiyoo..pikir la dlu sblom tulis

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 12
        • red says:

          Btol lah lambang syaitan, kalo I Love U, lambang atau signal die terbalik & ibu jari d hala ke depan sikit.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 6
        • arju says:

          tomok tak tahu pun itu lambang freemason lah..artis bukannya ada masa buka2 website pasal freemason2 nie.. hehe..
          anyway Tahniah kepada Tomok & Ayu.,. kami semua akan tetap menyokong kerjaya seni Tomok..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
    • diana says:

      cantik ler,isteri tomok tu..padan dgn nama nya(AYU)…apa2pun sya doakan korang kekal bahgia ke akhir hayat..smoga tomok ngan ayu,cepat2 dpt anak…amin2…(BRUNEIAN)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 1
      • wowww says:

        wow mmg baju tu cantik. SIMPLE n sesuai dgn orgnye. yg penting x mndedahkan mcm some artis. bgus tul dua org ni, humble je kan

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
        • pkla says:

          haah la…xde pn yg jarang2 kn,tebal je bj dia..comey..i like….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
        • Erin says:

          Pelamin diorang cantik mcm stage runway..mesti tema catwalk nih..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • bAnbAn says:

      muka ayu ni ade iras rozita che wan skit kan dalam gmbr nih? tapi ayu sweet lagi kot.. ade lesung pipit.. huhu~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
      • akuorgjawa says:

        aku xrase baju ayu cantik… ade bulu2 terpancut kluar.. agak2 klu xdek bulu tu ok sikit kot… btw, congets to u both!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 8
      • hoho says:

        btol2 ! cam iras rcw.huhuh

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • Tahniah tomok:) ayunya ayuuu

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. mixgirl says:

    tahniah..
    smoga bbhgia keakhir hayat…aminnn…;)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • tizzakiah says:

      serabut aku tgk bj ayu nih….
      tgk missniza… simple je.. tapi meletop

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  3. aku says:

    peh….
    rm12697.11 ekh duit hantaran….bnyk tue…
    cntiknye bini tomOk….tp,muke tomok mcm bdk2….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 3
    • akucool says:

      12k..bnyk ke? biase2 je..elok la tomok bersederhana.. tak payah nak hantaran mahal2..yg penting dorang kekal bahagia..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 3
      • blacktie says:

        bini beliau mcm muka artis.. ada mcm daphe iking sikit2.. vavava..cun gilak.. tak pakai mekap pon lawa dah.. haisshhh

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
      • siti says:

        rsenye 12697 2 de kaitn dgn ape2 tarkh yg istimewa bg dorg kot…. tahniah tomok & ayu…., smoga bhagia smpi akhr hyat…. dorng memg spadan, wlupn isteri die lg tua…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • azie aziera says:

      rm 12679.11 tu der mknernyer..
      1 tuk tarikh akad
      2 tarikh sanding kat umah pngantin pompuan
      6 tarikh sanding depan media
      9 tarikh sanding umah pngantin llaki
      7 mknernyer bln 7
      11 mkner nyer thun 2011…
      sweet kan???

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 104 Thumb down 1
      • mai says:

        sib baik cara susun nombor mcm tu. kalau susun mcm nie? rm97 621.11….. kopak poket. hehe

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  4. ahaks says:

    lawa gak bini dia

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  5. eSafarEE says:

    tahniah… moga terus bercinta sampa ke syurga :)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  6. nona says:

    tak sangka dah kawen. rasa macam baru ja tgk tomok dengan kump new boyz with stail rambut blah tengah. haha
    pa pe pon, selamat berbahagia/

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 0
  7. sunshine says:

    mcm rozita che wan :) sweet… tahniah! smoge berkekalan ke akhirnya & smoga tomok bleh membimbing isteri ke arah yg lebih terbaik! :D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 5
    • hunnybunny says:

      aah lah. mcm rozita che wan. pastu ada jugak mcm lisa surihani sikit2. tpi ttap cantik. :)

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • hunnybunny says:

      aah lah. mc rozita che wan. tpi skali2 tgok ada jugak mcm ala2 lisa surihani. :)

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  8. mixgirl says:

    i like hatta dolmat…
    cantik isteri tomok…
    tahniah smoga bbhgia keakhir hayat…amin…;)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  9. girlikeme says:

    macam muka rozita che wan plak

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 6
  10. bella says:

    Macam pinang dibelah dua.. Selamat melayari bahtera perkahwinan.. Mudah-mudahan sampai ke syurga.. ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. kid says:

    selamat pengantin baru!!
    BE Nuffnang ke11 tahun 2011

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. queen says:

    wah.. so sweet!! tahniah to Tomok & Ayu.. semoga berkekalan dan bahgia ke akhir hayat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. kokomas says:

    alhamdulillah,kahwin jugak,x de pon kecoh sgt gosip pasal diorag neyh>Bgslah bercinta untuk bina masjid..Jgn robohkan plak masjid tu..Isteri Tomok cantik sgt,kalau bertudung lagi cantik kat akhirat nanti..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  14. Fairytopia says:

    sonok nye tgk org kawen..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  15. mysara says:

    Lawa bini dia..baju pun cantik.
    Muka Tomok nmpk mcm budak sekolah.
    Tahniah dan semoga bahagia hingga ke akhir hayat, dunia akhirat.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  16. ayucinta says:

    Tahniah tomok..smoga kekal hingga ke akhir hayat.cantik sgt2 baju die..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. lesung pipit... says:

    cunnnn….tp,muke bini tomok nmpk mcm dh tua…tomok nmpk cam bdk2….huhu cccoowwwwwiiiiiiiiiiiii

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
    • 28Kumiko says:

      bini Tomok tua dari dia.sebab tu nampak tua kot..tapi takpelah, maybe taste Tomok wanita yang matang..asalkan mereka bahagia..bagus dorang nie, x kecoh2 pun, tup2 kahwin je, senang! :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  18. budak_kumkum says:

    muka ayu ni ade iras lisa surihani la plak i tgk….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
  19. ellapajila says:

    dah cantik dah lawa due2. tpi asal bini die mcm pakai baju ayam kuning dalam sesame street tu? berbulu lebat sgt. ekekekekekek

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 12
  20. ellapajila says:

    apesal bini tomok pakai baju mcm ayam dalam sesame street? mcm nye bulu. ekekekekkeek

    Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 12
  21. ejan says:

    Bini tomok tua ka?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  22. SENGAL.... says:

    so sweet………….i likeeee…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. cunn says:

    Xpe, mmg dah jd trend pon artis skrg kawen ngn girl yg lg tua. Takat 5 thn je beza, xde la jauh mane pon.. Yg penting chantekkk… I likeeeee da make up + dress hatta dolmat..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  24. lala says:

    taniahh,, semoga kekal ke anak cucu.. tp baju tu bg i,, tak brape suke sgt sbb mcm kain langsir.. huhuhu.. tp citarasa org beza2 kan.. neway congrats again..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  25. lalalola says:

    alhamdulillah, tahniah buat 2 mempelai..semoga bahagi anak cucu amin..~ pasangan yg same cantik n padan.. congrats again wat tomok.. :]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. NAIDA says:

    cantik sangat tapi pelamin dia bnyk sangat bunga macam india kawin je

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  27. matahari says:

    tahniah….. cantik,sweet sgt bini tomok.sekali imbas mcm lisa surihani,2,3 kali tgk mcm ayu..he3.wlupun usia diorg brbeza 4 thn.dh trtulis jodoh sama2 kn.smoga brbahagia.cpt2 dpt baby`

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  28. miz ceria says:

    Tahniahh tomok ngan bini dia semoga berkekalan hingga ke akhir hayat amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. rafidah says:

    tgk tgn wife tomok kt mana…..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  30. aku says:

    tahniah tomok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. naikMOTOR says:

    percintaan diorang bedua BERSIH dari sebarang kontroversi,tahniah semoga kekal hingga ke akhir hayat…comel je pasangan ni

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  32. naikMOTOR says:

    percintaan diorang bedua BERSIH dari sebarang kontroversi…tahniah,semoga kekal hingga ke akhir hayat-comel jer pasangan ni

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  33. erin says:

    tomok tu nmpk mcm budak2 walaupun umur dah 27, memang awet muda ..mcm i…heeeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 7
  34. aku yg tgk bkn kau says:

    ayu ni dh mcm tweety aku tgk..yg citer burung kartun yg kuning tu..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  35. miszie says:

    best!! tngh tunggu gmbar noh hujan ngn mizz nina..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  36. what the? says:

    pramugari kan?

    ps: mestilah cantik, baju tu mesti berat kan?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  37. az says:

    pengantin sama cantik sama padan. tapi pelamin awat serabut sangat… distraction betul bila nak tengok muka pengantin

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  38. temek says:

    mcm kakak dgn adik.tomok muka kanak2.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  39. gyulee gyuri says:

    haih tomok…tarikh nikah sama dengan aku..tapi hari ni aku dah stahun..1st anniversary….hehehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  40. Hermalene says:

    Thniah!! sgt cntik bini tomok..gorges!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  41. lily says:

    cun bhai bini dia. tak macam 32 langsung ! baju dia sarat sangat

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  42. sara says:

    mcm RCW versi muda dan natural beauty

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  43. arabella says:

    dorg ni da lame bercinta kan? tp xde pon kecoh2 mase bercinta tau2 je da nk kawen. bagus sgt2. xde kontroversi. wife die sgt2 cantek tambah lg de lesung pipit. girl yg de lesung pipit ni penambah comel. smoge berbahagia hingga akhir hayat dan semoga tomok dpt membimbing isterinye ke jalan yg diredhai Allah

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  44. PSM says:

    cantik betul..cantik sungguh baju dia

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  45. wawa says:

    ur both sweet sgt! moga bahagia hingga hujung nyawa!! muka wife tomok cam ROZITA CHE WAN laaa…~ siyess same.. he3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  46. haiqal says:

    aku selalu tertanya-tanya.Kalaulah aku perempuan,aku free hair,masa akad nikad aku nanti aku nak bertudung.Macam mana pun,aku tetap nak sebab itulah pemula kehidupan kita yang baru.Hurmm,….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
    • a'a says:

      trend ramai wat camtuh, time nikah pakai tudung. pastu time sanding cabut balik? motip? kalau yg nak hidup baru , dari nikah pakai sampai bila2 la… tp jarang sgt nak jumpa mcm ni lg2 artis, xde langsung ok. so dlm hal ni elok le die tak pakai tudung time nikah pon..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
  47. abby says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 36
    • amin says:

      bodoh gila ko ni. orang elok2 diri masjid ko tunggu nak runtuh pulak. doa baik2 xboleh ke. buruk ke cantik ke ape ada hal? kalo cantik xbahagia watper

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • memey says:

      mesti u jeles ngan dorg kan…n lebih2 lg u jeless ngan i……haha

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  48. juicy says:

    bini tomok nie sekali tengok cam rozita cik wan pom ada..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. nani says:

    alohhh..baju dah lawa…pelamin plak bikin spoil….meriah xkena gaya ler…adeh….apa2 pun…slamat pgantin barulah yeee…..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  50. Auntie T says:

    ntah ape2 igt kawin rock ke..wahahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. Amier says:

    Selamat pengantin baru semoga berbahagia dan selamat berkamasutra….pelahan-lahan skit, enjin baru tak boleh laju-laju sangat nanti jammed.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • MissAmboi says:

      amboi… siap ‘kamasutra’ lg.

      ‘perlahan-lahan sikit, enjin tak boleh laju-laju sangat nanti jammed..’ motif..?

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  52. ain says:

    comelnya…..cantik….semoga berbahagia dan berkekalan hingga akhir nyawa…tahniah tomok n wife… =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. sukeee says:

    aii.. cantik nyer.. alhamdulillah.. tapi muke ayu ala2 RCW

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. chidori says:

    mmg cantik bini dier

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. elyaelmo says:

    sebenarnye klo kite rtgk kat video save the date derang, wife tomok ni nmpak sebaya je dgn tomok..ni masa nikah ni nmpak muke wife die nmopak usia die sebenarnye…maybe sebb mekap die kot!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  56. anna suraya says:

    skali dua kali aku pandang muka bini tomok ni…mcm rozita che wan la pulak….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  57. bella says:

    Cantik,mewah n glamor..
    Selamat pengantin baru.

    Tp..
    Baju to crowded xnaik seri..Pelamin da crowdd bttr gaun pengantin plain so nmpk kontra..Lipstik merah bttr tukar ke pink so xnmpk mcm da brumur..juz my opinion..sorry..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  58. macik Gayah says:

    wahhh macam ROZITA CIK WAN cuma tade mole je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. eyfa says:

    cantiknya istri tomok ni..sama padan..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. cantiknye…
    bagai pinang dibelah dua

    sama2 kita doakan kebahagiaan mereka
    semoga rumah tangga yang dibina kekal ke akhir hayat
    aminn

    Entry Terkini:
    Review Filem Transformers 3: Dark Of The Moon – Mengecewakan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. Tanah says:

    teringat zaman newboys dlu..
    ada peminat fanatik.
    kalo dia kawin time dlu mesti peminat dia mrah2..
    skrg relax aja. tgok tkde perasaan. sbb dh tk minat. keh3..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. AB says:

    Congrats! wife so pretty…mcm muka daphne iking pun ada mcm rcw pun ada….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. chombi says:

    Saye minat
    dgn
    tomok tomok i lap you

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  64. zuan says:

    harap kekal la prkahwinan diorng ni :D

    cool sabtuday gathering with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. zuriat says:

    tahniah tomok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. kaki_g0ssip says:

    congrates guysss!

    sekali pandang muka ayu ade iras2 rozita. plus RCW puyn ex pramugari.. dh nama pramugari harus cantik & body slim.. :)

    and the baju credit to hatta dolmat :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. daniah says:

    congrats..ayu mcm rozita che wan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  68. lysa says:

    wife tomok cantik! congrats..

    baju hatta ni, mcm serabut sikit, taste org lain2 kan, but i prefer klu baju mcm ni, jgn pakai veil and rambut kene sanggul habis, jangan lepas.. but this is my preference la.. lain mata lain pandangan nya…

    all the best for both of u, gaya tomok ni x mcm kaki pompuan mcm norman hakin tu.. ehhh.. ahaha ;p

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  69. liz says:

    mcm muka rzw la pulak tgk isteri tomok..cantik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. sha says:

    Baju pengantin perempuan tu….tak lawa mana pun…sarat sangat,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  71. penghuni alam says:

    eh si cantik ayu!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. penghuni alam says:

    iras mcm mas idayu pon ada…..rozita che wan pun iyer….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Cik Zyrania says:

    tahniah Shah Indrawan Ismail. minat sangat dari zaman Sejarah MUngkin Berulang dulu.hehe. dapat wife cumelll. suke3!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. me says:

    bg saya wife tomok ada iras norjuma.. mata besar.. muka bulat comel.. cuba kalu dia pakai tudung.. ada iras..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. erna says:

    natural beauty…rsa terpegun dgn kcantikkan wife tomok..hope mreka bbahagia,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. Cullen says:

    erk..baju tomok mcm baju hari raya je??hehe..
    tp padan jugak la..ayu pakai pae pn cantik..;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. bunga says:

    serabutnya bajuuuu… nampak ayu tua pakai baju camni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. injari says:

    serabut btul baju, pelamin, kasut tomok…..pendekata serabai….tapi mekap cun…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  79. ilovesarawak says:

    congratulations tomok & wifey.supposedly pengantin looked berseri seri on their wedding day but not quite on tomok. i guess dia kurus sangat maybe. anyways, smua tu tak penting, yg penting they both live happily ever after. he’ll put on weight after kawen ni.hehehe. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. Kuruih says:

    selamat tomok n isteri…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. mazda6 says:

    cantik kamu bertuah Tahniahh!! x npk berlebihan pon.hantaran sume serba sederhana. x mcm artis tersohor tu…terlalu menunjuk2 kekayaan mcm dia tu org penting sgt plak..huhuhuu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  82. lelakihensem says:

    wtf pelamin mcm tu?serabut,gelap,tenggelam pengantin.dah la baju pengatin especially yang kaler putih tu da serabut.nk design pun agak2 la.biar kena ngna pelamin tu.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  83. perempuanmuda says:

    aku sebagai pompuan pun akan berkata..apesal la designer tu design baju pengantin macam tu.mcm big bird dalam sesame street.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  84. syasya says:

    something is wrong lah baju hatta dolmat ni…fitting or maybe salah material. nampak gemuk bahagian punggung.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  85. ochee says:

    lawa sgt mini tomok…muke dier campuran 3 artis la
    mas idayu + rozita che wan + lisa surihani

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. Mr mohawk says:

    cantik siot muka isteri tomok…
    bertuah badan ..
    mcm model der…pergh !!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. nisa says:

    ayu macam rozita che wan la… cantik..:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. I¡¦ll right away grasp your rss feed as I can’t in obtaining your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you’ve any? Please let me comprehend so that I may possibly subscribe. Thanks.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. Hey there, You’ve done an excellent job here. I am here for the first time. I came across this site and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you aided me. Thank you.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. Lee Bevers says:

    Hi There,I like the valuable info you provide in your article. I will bookmark your this page and check back again here frequently. I am quite sure I will learn many more great things, here! Best Wishes! Thanks.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. Greetings from Carolina! I’m bored to tears at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I enjoy the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m shocked at how fast your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, awesome site! Bless you!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. hello there and thank you for your information – I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise a few technical issues using this site, as I experienced to reload the site a lot of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my email and can look out for much more of your respective interesting content. Make sure you update this again soon..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. paris turf says:

    Excellent job over again. I am looking forward for your next post=)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0