Written by AbangNara | February 4th, 2013

Sengaja Abang Nara menunggu hari Isnin untuk berkongsi gambar berkualiti tinggi sekitar majlis pernikahan Liyana Jasmay dan Fathuddin. Nak bagi can kepada mereka yang tiada talian Internet di rumah untuk menghayati keindahan majlis yang telah berlangsung Sabtu lepas.

gambar pernikahan liyana jasmay

Abang Nara suka dengan jambang yang menghiasi muka Fathuddin Mazlan. Memang kacak bergaya sungguh. Terserlah kemachoan dirinya. Semoga perkahwinan mereka berdua akan kekal bahagia sehingga ke akhir hayat. Sama-samalah kita doakan.

gambar pernikahan liyana jasmay

Lagi 28 keping gambar sekitar majlis pernikahan Liyana Jasmay dan Fathuddin Mazlan dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Ryaniez Moments Photography.

promo rm

P.S: Ingin melangsungkan perkahwinan anda pada tahun 2013 ini? Dapatkan harga promosi istimewa daripada Ryaniez Moments Photography dengan menelefon mereka di 0192044408. Cepat sebelum promosi ini tamat!!!


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

Baca Yang Ini Pulak:-

152 responses to (30 GAMBAR)Majlis Pernikahan Liyana Jasmay & Fathuddin Mazlan

  1. ProfHariz says:

    Dah kawen nak cium ke hape ke dah okey.. Kalau belom tak okey :)
    Saya Rileks Saya Okey

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 3
    • diyana says:

      hmm..laki die mmg hensem…tp lj mcm x cantik langsung…from top to toe..haha…wedding die pun mcm biase2 je…aku rase wedding kawan aku anak org biasa yg bukan artis lg nmpak mcm meriah….artis kalau kawen pakai duit sendiri mmg mcm ni je ke yg dorang mampu erk? selama ni yg meriah2 bagai tu hasil sponsor la kot ye x?huhu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 149 Thumb down 73
      • amoi says:

        har har har…saja tunggu ari isnin…ok ok…(aku hrp gmbr ni dah lame dpt la..bkn ari sinin baru dpt =P )

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 2
        • Juliana Banos says:

          tema apa dorang ni kawen pelik betul pakaian, LJ, n pompuan angkat dulang tuh

          kukukata.blogspot.com/2013/01/18sx-taman-tema-seks-di-korea.html

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 3
        • Jingga says:

          erk….baju si Lisa Surihani lagi berganda cantik dari baju si LJ laa…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 3
      • joyah spot yg cun says:

        hamboi..sakit hati betul diyana dengan lj ye…..yang penting lj x mintak sponsor dr ko…mampu atau tak mmpu…aku nak tnye ko..ko mampu….mmpu kutuk je lah…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 29
        • diyana to joyah says:

          sorrylah bukan nak berlagak…tp aku mampu je lebih drp die…mmg ade wedding yg ditaja x cantik mcm ezlyn tu…tp mostly yg cantik n awesome giler adalah yg ditaja…xde sakit hati pun ngan lj ni tp dah mmg x cantik nak ckp mcm mane…eh2..aku tak ckp rupa die k…aku ckp majlis wedding dia ni…yes…akad nikah fk n dd yg simple tu lg berseri aku rase walaupun berkain batik

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 96 Thumb down 34
        • TANTE says:

          canteq tak canteq dah kawen sah..ade je konsep mcam ni org len dah pakai so what?~ ape de kesah taja tak taja ni..?

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
        • der says:

          weyh diyana.. ko x yah nk bajet sgt kat sini…
          ini semua POYOOOOO!!
          asyik nk kutuk je.. ntah2 … time ko kahwin lg teruk nokks!
          derr!

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
      • hijau says:

        sesimple simple majlis nikah DD ngan FK, stil rasa cantik and glowingnya dd..maaflah cakap, susah sgat ke nak letak atau pakai tudung biasa yg menutup aurat,tk payah nak lain dr yg lain sgat.tak berapa nak comey sangat adalah.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 127 Thumb down 5
        • suka Sabree Abu says:

          jujur, mmg x menarik pun..
          bkn nk kondem.
          lagi2 baju pengantin sume tak menarik..
          masa abg ngn kak ipar aku kawen tahun lpas bju diorg lagi cntik.
          3 persalinan, hasil design wanpa..
          dan muka LJ pun cm x berseri je..
          sbb mekap yg salah ke?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 86 Thumb down 9
      • Anonymous says:

        cik diyana…kawin y d taja tu lagi x lawo langsung…ingat x masa kawin memey n eizlyin…aduhai enth apa2 n x lawo ….dh x lawa tu satu cite…x ada seri plk tu….pd sy tu la pengantin y paling poyo sekali….gmbr pengantin artis y x leh lupa n cantik sekali adalah kak Irma…..berseri dan cantikkkkk….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 3
      • nafies says:

        erk bridesmaid dia.. seram aku tengok *facepalm*
        papepon tahniah LJ (:

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 89 Thumb down 0
      • LJ says:

        Itu kan majlis dia… kita tak boleh nak pertikaikan., lagi2 dia public figure semua orang akan comment.. kalau dia nak puas kan hati orang. mungkin dia tak mampu . Asalkan dia dah halal.. Dan dia pon dah tunaikan kewajiban nya.. sudah.. kita doakan dia bahagia. Kita dapat pahalan

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 6
      • adik baik says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 17
        • suka Sabree Abu says:

          mmg aku xde, tapi aku pernah attend majlis yang lebih gah dari ni..
          baju yang lebih cantik dari ni..
          dan yang penting, bukan majlis artis..
          baju nikah dia nampak sangat plain.
          dan kesilapan terbsesar adalah bila dia pakai serkup alien tu..sebab tu nampak xde seri bg pandangan dan pendapat aku..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 7
        • hadoii says:

          mcm serkup utk mandi supaye rambut x basah kene air.. errkkk..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • mak jemah says:

        mak jemah rase la..xpayah la mention die pakai duit sendiri ke hape..kan bagus tu dah nikah..yang penting nikah..bukan nye rukun nikah tu nak kene meriah ke x meriah..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
      • Diyana Jeles giler la tu.. says:

        ape cer diyana, aku tau la ko nanti kawen lagi sengkek dari LJ hahaha
        ape pon tal bleh la ko ni, bila artis kawen meriah, kate yg bukan2, fitnah itu fitnah ini, bila artis kawen sederhana pun tak bleh, kena kutuk jugak..jadi mana yg betul sebenarnya hang ni diyana??? mcm orang tak ade pendirian aje..uweekkss

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 6
        • diyana dah kawen uols says:

          sorrylah…pandangan kau x berasas…sekali lg..bkn nk berlagak…maskahwin diyana kat atas tu lg byk drp lj..aku x ckp kalau org mempersoalkan..tp dah mcm nk tau sgt kan…n aku pun xpernah mintak org sponsor even PRE-WEDDING…hihi,,,

          amacam? panas ati x?hahaha

          Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 18
      • Anonymous says:

        bior lew dorg nk buat camne skali pn…tu xpentig..yg pentig selamat diijabkabul..xpyh nk megah2 n riak2 kan la kekeyaan yg ada tu..cantik ape liyana jasmay…time nikah xperlu la makeup over2…ke ko yg jeles..mueheheheh

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • hamba ALLAH says:

        bior lew dorg nak buat kecik2 ke bso2 ke..yg ko tikaikan ngn kawan ko tu pesal..itu smue xpentig beb.yg peting dalam islam diijabkabul…xperlu riak n megah dengn kekayaan yg kite ade or kawan ko ade…yg penting selamat ijabkabul n kekal ke akhir hayat…kan cantik tu liyana camtu..simple…xade lah cam sesetengah org tu nikah pakai baju cam berkemban…org yg ngata tu je jeles gaknye…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • mimi says:

        @diyana kawen dalam Islam, lagi sederhana lagi bagus….tak kesah la ko artis ke, org kaye ke, org bandar ke….its all about modesty. So, tak yah nak persoalkan kemampuan org len.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • farr says:

        welll tu antara dia dengan tuhan ! kau jealous tak dpt wedding event mcm tu kan ? tak payah bising ! . jodoh tuhan rezeki tuhan . dari dia hutang kan. dalam islam kan ckp majlis tu bia beserdahana . jgn menonjol sangat . so tak payah nak pertikai kan masalah orang , tambah dosa je kenapa . diam lebih baik :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pz says:

      bulat betul muka liyana.. dulu masa makeup maybelline ke apa tu, cun je dia ni..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
    • kakak neelofa says:

      errr……kalau bro SN yg shoot ahkak rasa muka xmeletop pun leh jd meletop LJ…. menyesal x tgk gbr ko skrg?

      lg satu….apa kejadahnya geng ARO VOLTURI yg tkg angkat dulang plak nieh? hahahahaha!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 2
    • kak timah says:

      gambar berkualiti tinggi tapi majlis kahwin berkualiti rendah cap ayam

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 12
    • NQA says:

      Napa plak rombongan hantaran LJ nie pakaian sperti SISTER yg d church tue??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 2
      • Adektoss says:

        ptt ler i pi church x da bj sister…paduhal kena kebas pengapit LJ…wahahahaah…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • betty adik si umie botox says:

        that’s y…sekor2 dh macam pontianak…lelebih lagi muka i ni hah…ramai kata i ni perasan cun…padahal mmg perasan cun pun…cover gigi memanjang dari tersembul…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • husben LJ seiras UAI says:

      husben LJ seiras UAI, kbyeeeeeeeeeeeeeeee

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 12
  2. pengkritik tetap says:

    ai pasti akan ada 2-3 lagi entri gambar kawen LJ. BOSANNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!1

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 4
  3. secondf says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 15
  4. ~~BALU PERMATA~~ says:

    ”berseri wajah suami liyana”

    Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 20
  5. sweets couple:-)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 17
  6. JaneEyre says:

    Yela suaminye hensem..
    semoga dapat membimbing LJ menjadi muslimah yang lebih baik pada masa akan dtg. ;)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 8
  7. kecik says:

    pelik…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  8. huh says:

    2 je gmbr?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  9. didie @ says:

    NARA TAK PANDAI KIRA. MANA 30 KEPING GAMBAR? PUI!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 1
    • politik says:

      itula kan… hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      tu la bang nara, lain kali jgn niat x baik, kan dh tercicir lg 28 gambar.. hahaha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • sayang salmah says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 20
      • ape ntah says:

        “Lagi 28 keping gambar sekitar majlis pernikahan Liyana Jasmay dan Fathuddin Mazlan dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Ryaniez Moments Photography.”

        haha. ni mesti bang nara yg komen sendiri ni. da sah die kata lg 28keping dgn MEMBACA ENTRI INI SEPENUHNYA.

        dan

        ‘KREDIT GBR sepenuhnya kpd Ryaniez Moments Photography”

        hahahahaha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
      • hmmm says:

        aku rase sayang salmah ni yg sengal.suka ati je mgata org.dia sendiri baca xreti.hoh hoh!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • zorro says:

        cik sayang salmah yang xreti baca ni..

        Lagi 28 keping gambar sekitar majlis pernikahan Liyana Jasmay dan Fathuddin Mazlan dengan MEMBACA ENTRI INI SEPENUHNYA.

        xde pun nara suruh masuk entri photographer.

        ko yg sengal.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  10. nona roguy says:

    LJ x reti pkai tudung ke? nmpk anak rmbut x comel lngsung

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • Watcher says:

      Itu bukan tudung. Itu serkup kepala. Trend sangat pakai mcm tuh.
      Apa yg susah sangat nak pakai tudung ntah.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  11. fyda says:

    ok la tu………………………….majlis bersederhana adalah lebih baik, khen…xde la membazir duet…x gitu?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
  12. x minat LJ says:

    xde seri lgsung la LJ ni..sedih aku tgk..hubby die lak yg berseri2..sori LJ

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  13. seera says:

    abng nara x reti kira gambar…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  14. Anonymous says:

    ramainya dok kutuk kata lj x cantik la,kurus la… cantik sgt ke kome yg dok kutuk2 ni.adoyai
    tahniah buat lj.semoga bahagia hingga akhir hayat.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 26 Thumb down 19
  15. ................. says:

    kalau kita ckp jujur n cakap LY x ada seri n x cantik nti kata kita jeles n suka mengondem jer kejanya….tpi dh memg kenyataan x lawo n x berseri x kan nk menipu plk…..x tahu d mana silapnya sb x lawo……x ada aura langsung…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 4
  16. fuck retis sekseee..!! says:

    Macam rugi je husben dye dpt LJ yg xlawo ni.. huhu..!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 6
    • loli says:

      np la fathi ni nk kt lj???? mcm budak darjah 6 badan!! muke da la xlawo mn.bdn sekeping t*t*k mcm budak br nk tumbuh.prangai gedik plak tu.simpati.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 4
  17. sesape aje says:

    Liyana Jasmay sbnrnye comey..tp kat wedding dia x comey plak..sedeyy..huhuu..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 14
    • abby says:

      kan… mungkin style “penutup kepala” dia tu kot buat muka dia bulat..
      kalau pakai tudung litup mungkin cantik & lain dr yg lain sbb jarang nampak dia bertudung… atau takyah pakai langsung mcm ella masa nikah…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • makJEMAH says:

      adoii nyokkk . x comey sebab xde seri la nokkk . kena tebok awal dah kot?kihkihkih

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. sesumi says:

    boleh tahan la,x la cantik sgt,x la hodoh sgt,,just nice,,

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  19. Shhh says:

    kenapa sy tk nampak pic yg lain

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  20. Anonymous says:

    bila tgk pic kahwin LJ ni..apa yg aku perasan..kenapa en hubby ni masam jer..atau mmg air muka dia mcm tu..byk pic dia tk da berapa nk senyum..LJ jer yg senyum lebar…mmg lah tk da seri langsung..cuba korang buka gua.com, murai..dll..ngt aku dlm BN jer pic dia mmg mcm tu..tpi bila bukak yg lain punya..mmg tk nmpk seri pengantin dia..apa2pun TAHNIAH LAH

    p/s: LJ ni kecik jer orgnya..Hubby nya boleh tahan tegap jugak..mcm na agaknya kalo kena ‘belasah’ dgn suaminya..hikhik

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 7
  21. ssshhh says:

    aq plg seram tgk pengapit die dgn org yg bwk hantaran uwh..
    mcm paderi ckit aq tgk pon de..
    mcm ahli sihir pon de..

    maaf..nie pendapat aq..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
    • mira says:

      aku rasa kn, LJ ni impi kn pkahwinan dlm air.. aku assume die mcm puteri ikan duyung.. yg bwk brg dia tu ikan2 kt laut sbb hantarn dia pn dlm kaca mcm buih2 kt lawatan tu… heheh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • ejanda aniss says:

      gmbr last seram seriau u all

      mcm upacara korban dara mlm bulan mengambang

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  22. Anonymous says:

    Hamboi…. kalo dah tak suka tu macam2 yg dikata. Tak berseri lah, itu lah, ini lah. Aku pun x de le minat si LJ ni tapi kalau muka dia tak berseri di hari pernikahannya tak ada kacau hidup aku pun, biar lah dia. Janji muka aku berseri sudah.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
  23. a says:

    xphm btol aq…biar je lh artis ni nk gne taja ke x gne ke…
    psl bj lk, biar lh dyowg nk plih design cmne pon…itu taste dyowg…
    y nk kutuk2 tu wtpe, lw nk tgur or mgte pk diri sendiri dlu,
    asyik nmpk slh org, slh sndri xprasan…
    ps2 sibuk sgt ckp mke pgntin xde seri…uaiii…trime seadanya xleh ke…bkn de kne mngena ngn idup korng pon (y ske kutuk + mgata (complain) )

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  24. halimah jongang says:

    nak wat cmne, dah smp setakat tu je tahap kecantikan dia..tacap kot mane pun mcm tu jgk la…hey hey hey aku x pcaya….CINTAAAAA…..selamat menkawen LJ..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  25. muslimah says:

    bridesmaid irma hasmie jugak yg sdp mata memandang

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  26. fat says:

    budak kecik dh khwin, bile nk gemok skit dik oiii??. Curlasss

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  27. zrzr says:

    gambar quality tinggi pun still takde seri. makna nye bukan salah gambar, mmg LJ takde seri.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  28. Haliza Misboon says:

    bang nara.. org berfamily ni kalu hari coti xsempat nk berbeautiful nara dah.. org sibok luangkan masa dgn family.. kalu xberBN di hari coti bkn bermaksud tiada internet.. sengkek mengharapkan opis punyer je..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  29. weeewwwiitt says:

    kita doakan je la yg terbaik utk mereka berdua…yg dok ckp LJ tu x cantik la, x beseri la,badan skeping la tu semua ciptaan Allah…bkn LJ yg gubah diri dia.x baik kata kat org.aku bkn la minat pn kt LJ ni,tp org dok kata pasal fizikal dia,ingat la sikit,kita semua ciptaan Allah.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  30. Anonymous says:

    Nara nyer photographer shoot x cantik gambar kat Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography semua lawa2 angle muka LJ..Nara sabotaj ni…he he he

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  31. bibiaq tebal says:

    nape muka lisa nampak macam tak bermaya

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. loli says:

    hoi nara kata blogger spenuh masa mn lg gmbr lj bersanding sume?? kat rotikaya da kluar da dr hr sabtu.nara terhegeh2.asl hr cuti ko pon cuti.lps tu copy paste dr blog org!!! apa punye blogger mcm ni!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  33. dia says:

    kenapa perlu d kutuk majlis org, apa perasaan kita kalau org kutuk majlis kita.
    nee tak ade jew yg tak kena, pengantin lelaki cam tu lee, pengantin pompuan cam nee lee, pelamin & make up tak chantek lee, baju kureng chantek lee. makanan tak sedap lee. ada jew yg nak d komennyee. cukup lee kita doakan kedua mepelai berbahagia & idup aman damai. tak susah kan nak doa yg baek2 tuk org lain. selagi bergelar manusia, ada jew yg tak kena.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • bkn peminat lj says:

      Setuju ngn dia..
      Dorg nie dok byk kutuk lj sbb dorg nk cter pasal kelebihan diri tp xde..tue psal terpksa cter psal keburukan org tuh..memasing cr bg komen tue mcm laa da perfect sgt..muka stok2 kene tapak ada hati nk mngata kt org..kalo btol muka dah cantik sgt..knp xpublish muka korg tue..?dok bselindung di sblk nama samaran je berani..
      Psst:yg sentap sila dislike ok..sbb aq mmg tujukan utk korg pn..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        ntah…aku nyampah plak kat org2 yg kaki kutuk ni.cer jadi org yg bahagia bila tgk org lain bahagia.hati tu cer kasi clorox sikit.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. Awek kl says:

    saya rasa lisa ni mcm x reti berfesyen….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  35. nik says:

    kome2 ni……….cuba la komen yang baik2…asyik nak cari cacat org je…liyana ni aku tengok sweet comel je…by the way tahniah liyana dan suami…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  36. sakit ati.. says:

    aku geram duk nengok pengapit..dah mcm ahli sihir!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  37. rynna says:

    adui…aku tenguk muke suami die tu nmpk “suci” je..xkene la muke “suci” die tu ngan kelakuan die peluk cium anak dare org sblm kawin…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  38. sakit ati.. says:

    aku geram tgk pengapitnyer..dah mcm ahli sihir!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  39. kiah propa says:

    yeay..lisa dah pregnant…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  40. liliz8787 says:

    Simple n nice..
    but x bekenan nengok bridemates die..
    dah mcm nk g gereja je..
    ok..petanda akhir zaman mmg cmtu..
    nyway, congrats LJ n husben..semoga kekal ke akhir hayat…amin..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  41. Mirai Suenaga says:

    Bridesmaid paling buruk dalam sejarah perkahwinan.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  42. mrpotato says:

    Ya Allah betul mulut puaka orang yg comment tak berseri la hambar la wedding dia itula ini la.aku ni memang tak suka LJ langsung tapi kalau aku rasa dia xde seri ke x cantik ke simpan dalam hati dah la. comment korang tu mcm muka korang berseri-seri macam jeniifer lopez.padehal muka sekor2 mcm jawa.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • ning baizurah says:

      jenifer lopez tu berseri2 ke masalahnya? muka dah mcm negro sesat lagi ada…tp mmg ku akui LJ ni pakai lah apa pun,mekap lah mcm soap opera dgn mekap yg beribu2 hingget, tetap tak cun….ning baizura punya moyang lagi cun…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  43. tengku minah jambu merah / biru says:

    liyana ni kenape muka dia macm tk make up je ? konon nk natural beauty ke pe ? sanding kn sekali aje make up lah lebih sikittttttt sape yg nk marahhhhhh ??????? kalau make lebih sikit nampak lah kelainan muka liyana ninnnnnn jangan lah make up tebal macm pek ji pulak kan ..agak2 laaaaaa…..minah jambu nampak lisa surihani pulak yg macm pengantin muka dia….lisa make up tapi natural cantek sweet tapi liyana muka hambar macm baru balek dari tuai padi kt sawah pucat lesi aje muka dia pesal ! kawin sanding sekali aje kannnnn ok2 kn la sikit muka tuuuuuu lain lah in future liyana nk kawin n sanding lagi sekali ….

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  44. awan biru says:

    spoil lah ada blue riding hood…hehe.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  45. Anonymous says:

    besar mana la tetek si liyana jasmay ni .. rasa2 nya tak sampai 20 sen pun… malang la kau jadi laki liyana nak uli pun takda benda

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
    • tengku minah jambu merah / biru says:

      hahahahahahahahahaha apeeeee la kau ni hahahahahahaha…banyak2 barang kt situ tetek dia pulakkkkkkkkkkkkkkk yg kau fokus hahahahahaahaiiiiiiiiiii !

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  46. ms.ct says:

    hmmmm…ngeri tgk pengapitny..motif pkai cmtu?huh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Zee.H says:

    LJ ni ade darah jawa ke, nampak sebijik mcm org jawa and kulit pun mcm gelap je…. Tapi husband dia puteh and handsome.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  48. toink says:

    huh.,.penuh dgn bullluuu……ngeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. brad protttt alamak terkentot says:

    eh tolonglah si betty tu…muka dah macam pontianak dgn rambut panjang ngan gigi terkeluar dia tuh…pakai pulang mcm tuh…liyana jasmot nie mmg tasteless…pelamin dh lah entah apa2…outdated habis…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  50. umie aida the botox says:

    itu je lah yg ko mampu buat si betty oiii (jadi pengapit perasan)….nak berlakon tak dak sapo nak ambik ko…perasan cun je lebih…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  51. Liyanot Jasmot says:

    jgn lepas nie dok termengah2 nak membayor utang sewa dewan pwtc tu udah lah ye liyanot…org kawin grand2 ko pun nak grand2…kalau hot in the town tu tak po lah jugak…nih belakon pun suam2 suku…gedik je lebih…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 8
    • mcn good je org atas neh says:

      Sibuk dok cter psal utang org..ko pnyer utang tue da konpem ker abes dok lunass sumer da..?ntah2 ptptn pn dok thegeh2 lg skip byr…puihh..bajet bgos..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • Liyanot Jasmot says:

        i beli barangh cash ok…xmain utang2…org utang i lagi ada…tp i halalkan…maklumlah pak menakan i syed mokhtar al-bau kari

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • liyanot jasmot lahanad says:

          Hah bgos laa klo ko mmpu beli cash..tp yg kya tue bapak menakan ko kn..ko plak yg feeling kaya tlebih..laen laa kalo mcm lj tue dia nk feeling lebih pn..coz bapak kandung dia yg kaya..ko nie idop dlm angan2 jelaa weh..layak aq pggil ko nie alice..alice in wonderland…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • liyanot jasmot says:

          hahaha…. nampak shgt ko ni bebal tahap pprt…. kalau duit bapak dia pun, kira bukan duit hasil titik peluh dia sendiri…so apa beza duit pak menakan dgn bapak?,…dgn statement ko nih, nampak sgtlah liyanot jasmot tak famous sbb tue tadak duit nk buat grand2…last2 duit bapak dia dia kikis…

          meh sini aku nak kentot kat muka ko liyanot jasmot lahanad oiii

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • liyanot jasmot lahanad says:

          Sesuai ngn kehuduhan nama ko wahai liyanot jasmot..ko pakejkn sekali plak ngn kebuduhan ko..mmg rhyme weh kalo cter psal ko nie..huduh n buduh..beza rete bapak dia n rete bpk menakan ko adlh..klo bpak dia meninggal..sahih2 laa dia yg warisi rete tue..klo bapak menakan ko plak yg meninggal..sahih2 laa plak ko xdpt warisi rete tue..xmalu ker weh ko nk bgga ngn harta bpk org laen..?bpk ko xrete sendiri ker..?ker mmg btol ko dok kt pprt..?klo anak kikis rete bpk..tue org xpelik weh..tp klo anak menakan kikis rete pak menakan..hah tue br org pelik..sbb jijik sgt prangai..

          Meh sini aq tujah taik kt muka ko plak liyanot jasmot oii..sbb muka ko serasi ngn taik tuh..puih..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. jijah says:

    sian liyana korang kutuk dia mcm2….korang punya muka tu cun sgt ke? berok mak yeh lagi cun dari korang tau…

    ps: psst liyana, jgn amik hati dgn komen2 kat sini…i know, u are the most pretty in the world…(world u know,bukan asia or watever,,,world ok)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  53. noraabas says:

    susah betol la..bila ditaja kena kata macam x mampu..bila x ditaja pon dikata..cantik dimata kita ..x semestinya menarik dimata orang..agak2 bila nak komen..kita sendiri ada keluarga..cubit peha kanan..peha kiri turut terasa

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • nora terbabas says:

      bak kata jennifer lopez…(my) beauty lies on the eyes of the beholder…tul tak nora?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. kentot di tandas says:

    tahniah liyana…semoga perkahwinan anda kekal ke akhir hayat…jghn lupa rajin2 ajak suami tgk cite sekinchan kat astro untuk kita aje… :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  55. wfn says:

    NAPA GAMBA SUMA MCM GUNA PHONE/INSTAGRAM?.. Saiful Nang gak class..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  56. hantu bridemaid lj gituuuu says:

    aku nengok gambar LJ duduk ngan pengapit dye macam ahli sihir na mintak hajat dengan pari-pari je…haha..macam citer fairy tale haha..honestly aku x suka tengok pengapit lj and bridemaid dye sebab macam pakaian sister gereja jep..nauzubillah..semoga LJ dengan suami kekal hingga akhir hayat.. amiin

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  57. kekna says:

    Muka suami LJ ni ada iras2 Ustaz azhar idrus la..ke aku sorg je rasa camtu?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  58. JHudd says:

    Semoga Berkekalan LJ

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. emma mengelembong says:

    mak aiii tingginye sanggul LJ, mengalahkan ekin mawi pulok!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. iena says:

    Byak manusia x brp btl otak dia..jeles,sibuk dgn hdup orang lain.ucap tahniah sudah la.nak megata mcm2.kdg2 ada x mampu jd byk ckp.busy body lah katakan.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  61. Wan Fauzi says:

    selamat pengantin baru liyana jasmay bersama fathuddin mazlan…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  62. jimie says:

    Adakah itu…. christian louboutin (kasot lj). Osem!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  63. apasajalah punnn says:

    mata aku tgok elok jer majlis nikah LJ nih, muka dia bulat pun nak jadi hal, lawa jer aku tgok ciptaan Tuhan nih, pelik lah korang nih…kalau korang dah tak suka LJ mmglah semuanya korang rasa tak kena…owhhh…mungkin korang dah rasa diri korang tuh cukup sempurna sampaikan bila tgok orang yg korang tak suka tu serba tak kena…anyway tahniah to LJ&FM…semoga bahagia sehingga akhir hayat…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  64. Kiah propa says:

    SIN CHAN DA KAWEN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. bunga ros says:

    sumpah bridesmaids macam scary je aku tengok. tak manis sungguh jadinya !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. we provide photography service….like our fb fanpage Right Finger Clicker

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. whosebadsinbad says:

    Alhamdullilah selamat satu majlis, tahniah. Smua bagus, ok, cantik… cuma pengapit hood biru tu ada yg mcm hantu kak limah balik rumah….takut…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Budak Melayu says:

    Yang korang nak comment bukan-bukan ni apa hal? Dia punya wedding, dia punya pasal lah nak buat macam mana or di mana or make up dari siapa.. But baju bridesmaid dia langsung tak cantik.. Rambut tak dandan, baju mcm belum siap.. Haha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. su says:

    tahniah…slmt pengantin baru..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. joyah says:

    macam takde seri pengantin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. gades biase says:

    majlis meriah ke x , xpenting .. yg penting kite sah bergelar suami isteri , jgn angkuh .. yg penting lepas kawen , kalu majlis meriah berhutang pun xgune ..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  72. bibik mak saya says:

    mak aku punya bibik lagi cun dari si betty jongang ngan liyanot jasmot nih…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  73. nama sebenar ku says:

    yg si kakak dari nama pathimah bt rahmat jadi erma fatima…yg laie sorang dari kelethom bte rahmat jadi umie aida…yg ko pulak nama asal apa betty? bedah? bibah?…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  74. Anonymous says:

    jgn mengata org , nanti kene kat diri sendiri .. meriah ke xmeriah ke , tu sume xpenting .. yg penting kite sah bergelar suami isteri , n yang peting xberhutang n tanggung beban lepas kawen .. jgn nk ckp besar !

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  75. reti says:

    biasa-biasa je..LJ nampak mcm biasa..tak de seri.. sy paling suka tengok majlis izreen.. dlm ramai2 yang wat majlis ..izreen paling the best..make-up cantik giller.. simple tapi memukau sampai skrg..LJ ni terlebih geddikkk aku nengoknya..cuba la control sikit gedik tu..tengok gambar pun mcm terkinja-kinja.. aaahh..aahh..aku tak percaya..aku tak percaya.. cintaaaaa..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • rainbow says:

      sbb komen ko, xpasal2 aku gugel majlis kawen izreen..haha..tp mmg btul la, mekap izreen time kawen pn simple tp nampak seri berbanding hari biase..lj nampak mcm lakonan @ tym dtg award je..tak nampak special..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  76. nabila says:

    bior lew org tu nk buat kecik2 ke beso2 ke,,yg pentig kan ijabkabul…xpyh nak riak sngt la kawan ko kaya ke ape ke…liyana cute tu sbb makeup die xtebal gaknye….klu die makeup tebal2 mesti xbape cantik..baju die tu pn ok la time akad nikah camtu..terttp cikit…xla macam setengh org tu pakai baju berkemban time nak nikah!korang ni pn org pakai seksi korang kutuk..org pakai simple pn ko kutuk…pelik2 tol tengok…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  77. betty and the gengs says:

    hodoh nya sekor2 kat gambar last tue…yg pakai tudung tue pun taknak kalah…nak termuntah den nengok sekor2….dh mcm berok lepas dari hutan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. Kak Peah yang gojesss says:

    kak peah pedulikkkk haperrrr kalau LJ ada seriiii ke nak buat tema power renjersss je… starwarsss ke…… tapi kalau kak peah kawin…kak peah takmauuu la buat konsep nenek2 sihir ala red riding hood ni…. cam hantu kauuuu dengan rambung mengerbang kedepan tu… aperpun LJ kak peah harap ko bahagia la ye???? yang penting kak peah hari2 je berseri merriii cam biskut merrriiii..ko haderrrr????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. dah insaf says:

    assalamualaikum semua…syukran LJ dan selamat bernikah…kita sama2 doakan kesejahteraan dia dunia akhirat…janganlah anda semua mempersoalkan ttg perkahwinan dia lagi…kita sesama umat wajib ingat mengingati antara 1 sama lain…wallahualam…

    ps: buruknya pelamin LJ…x sesweiii

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  80. Kel0ni_(bkn nama sebenar) says:

    Sudah menjadi lumrah,
    khidupan di d0nia….
    yang hands0me , pasangan nya mesti biasa2 je..LJ xpkai lipstik mybe nk nmpak kan lips dia nipis…lo pkai t kan berbntuk…kan orang asyik ingat dia wat muka duck -face 24/7..huhuhuhu..ampun2 sape2 yng marah :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. ju on says:

    yg angkat dulng tu pakai tudung(or whatever..) mcm gambaran malaikat maut rg barat “grim reaper”… cm cover nun pun ade..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  82. Tepak sirih junjung LJ says:

    Siapa ada gunting rumput ? aku nk gunting botak rambut bridemaids si LJ tuh , semak aje aku tgok -.-

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. rusna says:

    cantik LJ – tpi tak suka dngn pengapit2 yg bawa brg hantaran tu- pakaian mcm orang rahib je kt dlm gereja tu…huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • sukeatiakula says:

      setuju sgt… rambut ngalahkan antu kak limah aje.. dh le pakaian camtu.. pelik2 plk design yg msk ke Malaysia tecinte ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. ... says:

    xguna lipstik la.. pucat je muka LJ.muka bersalah nmpak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. neelofa kentut busuk says:

    ha!!!!sin chan da kawen?tahniah sincan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. ra says:

    over sangat c lj ni laki tu cam besa je.. nampak sangat dia ya mati2 kat laki tu eee gedik sgt…dia yg syg sgt kat laki tu besa je..meluat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. I visited multiple web sites except the audio feature for audio songs existing at this website is actually wonderful.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0