Written by AbangNara | February 4th, 2013

Sengaja Abang Nara menunggu hari Isnin untuk berkongsi gambar berkualiti tinggi sekitar majlis pernikahan Liyana Jasmay dan Fathuddin. Nak bagi can kepada mereka yang tiada talian Internet di rumah untuk menghayati keindahan majlis yang telah berlangsung Sabtu lepas.

gambar pernikahan liyana jasmay

Abang Nara suka dengan jambang yang menghiasi muka Fathuddin Mazlan. Memang kacak bergaya sungguh. Terserlah kemachoan dirinya. Semoga perkahwinan mereka berdua akan kekal bahagia sehingga ke akhir hayat. Sama-samalah kita doakan.

gambar pernikahan liyana jasmay

Lagi 28 keping gambar sekitar majlis pernikahan Liyana Jasmay dan Fathuddin Mazlan dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Ryaniez Moments Photography.

promo rm

P.S: Ingin melangsungkan perkahwinan anda pada tahun 2013 ini? Dapatkan harga promosi istimewa daripada Ryaniez Moments Photography dengan menelefon mereka di 0192044408. Cepat sebelum promosi ini tamat!!!


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

152 responses to (30 GAMBAR)Majlis Pernikahan Liyana Jasmay & Fathuddin Mazlan

  1. ProfHariz says:

    Dah kawen nak cium ke hape ke dah okey.. Kalau belom tak okey :)
    Saya Rileks Saya Okey

    • diyana says:

      hmm..laki die mmg hensem…tp lj mcm x cantik langsung…from top to toe..haha…wedding die pun mcm biase2 je…aku rase wedding kawan aku anak org biasa yg bukan artis lg nmpak mcm meriah….artis kalau kawen pakai duit sendiri mmg mcm ni je ke yg dorang mampu erk? selama ni yg meriah2 bagai tu hasil sponsor la kot ye x?huhu

      • amoi says:

        har har har…saja tunggu ari isnin…ok ok…(aku hrp gmbr ni dah lame dpt la..bkn ari sinin baru dpt =P )

        • Juliana Banos says:

          tema apa dorang ni kawen pelik betul pakaian, LJ, n pompuan angkat dulang tuh

          kukukata.blogspot.com/2013/01/18sx-taman-tema-seks-di-korea.html

        • Jingga says:

          erk….baju si Lisa Surihani lagi berganda cantik dari baju si LJ laa…

      • joyah spot yg cun says:

        hamboi..sakit hati betul diyana dengan lj ye…..yang penting lj x mintak sponsor dr ko…mampu atau tak mmpu…aku nak tnye ko..ko mampu….mmpu kutuk je lah…..

        • diyana to joyah says:

          sorrylah bukan nak berlagak…tp aku mampu je lebih drp die…mmg ade wedding yg ditaja x cantik mcm ezlyn tu…tp mostly yg cantik n awesome giler adalah yg ditaja…xde sakit hati pun ngan lj ni tp dah mmg x cantik nak ckp mcm mane…eh2..aku tak ckp rupa die k…aku ckp majlis wedding dia ni…yes…akad nikah fk n dd yg simple tu lg berseri aku rase walaupun berkain batik

        • TANTE says:

          canteq tak canteq dah kawen sah..ade je konsep mcam ni org len dah pakai so what?~ ape de kesah taja tak taja ni..?

        • der says:

          weyh diyana.. ko x yah nk bajet sgt kat sini…
          ini semua POYOOOOO!!
          asyik nk kutuk je.. ntah2 … time ko kahwin lg teruk nokks!
          derr!

      • hijau says:

        sesimple simple majlis nikah DD ngan FK, stil rasa cantik and glowingnya dd..maaflah cakap, susah sgat ke nak letak atau pakai tudung biasa yg menutup aurat,tk payah nak lain dr yg lain sgat.tak berapa nak comey sangat adalah.

        • suka Sabree Abu says:

          jujur, mmg x menarik pun..
          bkn nk kondem.
          lagi2 baju pengantin sume tak menarik..
          masa abg ngn kak ipar aku kawen tahun lpas bju diorg lagi cntik.
          3 persalinan, hasil design wanpa..
          dan muka LJ pun cm x berseri je..
          sbb mekap yg salah ke?

      • Anonymous says:

        cik diyana…kawin y d taja tu lagi x lawo langsung…ingat x masa kawin memey n eizlyin…aduhai enth apa2 n x lawo ….dh x lawa tu satu cite…x ada seri plk tu….pd sy tu la pengantin y paling poyo sekali….gmbr pengantin artis y x leh lupa n cantik sekali adalah kak Irma…..berseri dan cantikkkkk….

      • nafies says:

        erk bridesmaid dia.. seram aku tengok *facepalm*
        papepon tahniah LJ (:

      • LJ says:

        Itu kan majlis dia… kita tak boleh nak pertikaikan., lagi2 dia public figure semua orang akan comment.. kalau dia nak puas kan hati orang. mungkin dia tak mampu . Asalkan dia dah halal.. Dan dia pon dah tunaikan kewajiban nya.. sudah.. kita doakan dia bahagia. Kita dapat pahalan

      • adik baik says:

        ko jeles apahal??lantak dia lah.ikut suka dialah ko ada?????????

        • suka Sabree Abu says:

          mmg aku xde, tapi aku pernah attend majlis yang lebih gah dari ni..
          baju yang lebih cantik dari ni..
          dan yang penting, bukan majlis artis..
          baju nikah dia nampak sangat plain.
          dan kesilapan terbsesar adalah bila dia pakai serkup alien tu..sebab tu nampak xde seri bg pandangan dan pendapat aku..

        • hadoii says:

          mcm serkup utk mandi supaye rambut x basah kene air.. errkkk..

      • mak jemah says:

        mak jemah rase la..xpayah la mention die pakai duit sendiri ke hape..kan bagus tu dah nikah..yang penting nikah..bukan nye rukun nikah tu nak kene meriah ke x meriah..

      • Diyana Jeles giler la tu.. says:

        ape cer diyana, aku tau la ko nanti kawen lagi sengkek dari LJ hahaha
        ape pon tal bleh la ko ni, bila artis kawen meriah, kate yg bukan2, fitnah itu fitnah ini, bila artis kawen sederhana pun tak bleh, kena kutuk jugak..jadi mana yg betul sebenarnya hang ni diyana??? mcm orang tak ade pendirian aje..uweekkss

        • diyana dah kawen uols says:

          sorrylah…pandangan kau x berasas…sekali lg..bkn nk berlagak…maskahwin diyana kat atas tu lg byk drp lj..aku x ckp kalau org mempersoalkan..tp dah mcm nk tau sgt kan…n aku pun xpernah mintak org sponsor even PRE-WEDDING…hihi,,,

          amacam? panas ati x?hahaha

      • Anonymous says:

        bior lew dorg nk buat camne skali pn…tu xpentig..yg pentig selamat diijabkabul..xpyh nk megah2 n riak2 kan la kekeyaan yg ada tu..cantik ape liyana jasmay…time nikah xperlu la makeup over2…ke ko yg jeles..mueheheheh

      • hamba ALLAH says:

        bior lew dorg nak buat kecik2 ke bso2 ke..yg ko tikaikan ngn kawan ko tu pesal..itu smue xpentig beb.yg peting dalam islam diijabkabul…xperlu riak n megah dengn kekayaan yg kite ade or kawan ko ade…yg penting selamat ijabkabul n kekal ke akhir hayat…kan cantik tu liyana camtu..simple…xade lah cam sesetengah org tu nikah pakai baju cam berkemban…org yg ngata tu je jeles gaknye…

      • mimi says:

        @diyana kawen dalam Islam, lagi sederhana lagi bagus….tak kesah la ko artis ke, org kaye ke, org bandar ke….its all about modesty. So, tak yah nak persoalkan kemampuan org len.

      • farr says:

        welll tu antara dia dengan tuhan ! kau jealous tak dpt wedding event mcm tu kan ? tak payah bising ! . jodoh tuhan rezeki tuhan . dari dia hutang kan. dalam islam kan ckp majlis tu bia beserdahana . jgn menonjol sangat . so tak payah nak pertikai kan masalah orang , tambah dosa je kenapa . diam lebih baik :)

    • pz says:

      bulat betul muka liyana.. dulu masa makeup maybelline ke apa tu, cun je dia ni..

    • kakak neelofa says:

      errr……kalau bro SN yg shoot ahkak rasa muka xmeletop pun leh jd meletop LJ…. menyesal x tgk gbr ko skrg?

      lg satu….apa kejadahnya geng ARO VOLTURI yg tkg angkat dulang plak nieh? hahahahaha!!!

    • kak timah says:

      gambar berkualiti tinggi tapi majlis kahwin berkualiti rendah cap ayam

    • NQA says:

      Napa plak rombongan hantaran LJ nie pakaian sperti SISTER yg d church tue??

      • Adektoss says:

        ptt ler i pi church x da bj sister…paduhal kena kebas pengapit LJ…wahahahaah…

      • betty adik si umie botox says:

        that’s y…sekor2 dh macam pontianak…lelebih lagi muka i ni hah…ramai kata i ni perasan cun…padahal mmg perasan cun pun…cover gigi memanjang dari tersembul…

    • husben LJ seiras UAI says:

      husben LJ seiras UAI, kbyeeeeeeeeeeeeeeee

  2. pengkritik tetap says:

    ai pasti akan ada 2-3 lagi entri gambar kawen LJ. BOSANNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!1

  3. secondf says:

    first!!!!!!!

  4. ~~BALU PERMATA~~ says:

    ”berseri wajah suami liyana”

  5. JaneEyre says:

    Yela suaminye hensem..
    semoga dapat membimbing LJ menjadi muslimah yang lebih baik pada masa akan dtg. ;)

  6. kecik says:

    pelik…

  7. huh says:

    2 je gmbr?

  8. didie @ says:

    NARA TAK PANDAI KIRA. MANA 30 KEPING GAMBAR? PUI!

    • politik says:

      itula kan… hehehe

    • Anonymous says:

      tu la bang nara, lain kali jgn niat x baik, kan dh tercicir lg 28 gambar.. hahaha

    • sayang salmah says:

      nara xreti kire ke korang xreti bace…xreti bace ayat lg 28 keping sila masuk entri photograper tu sengalll!!!!

      • ape ntah says:

        “Lagi 28 keping gambar sekitar majlis pernikahan Liyana Jasmay dan Fathuddin Mazlan dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Ryaniez Moments Photography.”

        haha. ni mesti bang nara yg komen sendiri ni. da sah die kata lg 28keping dgn MEMBACA ENTRI INI SEPENUHNYA.

        dan

        ‘KREDIT GBR sepenuhnya kpd Ryaniez Moments Photography”

        hahahahaha

      • hmmm says:

        aku rase sayang salmah ni yg sengal.suka ati je mgata org.dia sendiri baca xreti.hoh hoh!!

      • zorro says:

        cik sayang salmah yang xreti baca ni..

        Lagi 28 keping gambar sekitar majlis pernikahan Liyana Jasmay dan Fathuddin Mazlan dengan MEMBACA ENTRI INI SEPENUHNYA.

        xde pun nara suruh masuk entri photographer.

        ko yg sengal.

  9. nona roguy says:

    LJ x reti pkai tudung ke? nmpk anak rmbut x comel lngsung

    • Watcher says:

      Itu bukan tudung. Itu serkup kepala. Trend sangat pakai mcm tuh.
      Apa yg susah sangat nak pakai tudung ntah.

  10. fyda says:

    ok la tu………………………….majlis bersederhana adalah lebih baik, khen…xde la membazir duet…x gitu?

  11. x minat LJ says:

    xde seri lgsung la LJ ni..sedih aku tgk..hubby die lak yg berseri2..sori LJ

  12. seera says:

    abng nara x reti kira gambar…

  13. Anonymous says:

    ramainya dok kutuk kata lj x cantik la,kurus la… cantik sgt ke kome yg dok kutuk2 ni.adoyai
    tahniah buat lj.semoga bahagia hingga akhir hayat.

  14. ................. says:

    kalau kita ckp jujur n cakap LY x ada seri n x cantik nti kata kita jeles n suka mengondem jer kejanya….tpi dh memg kenyataan x lawo n x berseri x kan nk menipu plk…..x tahu d mana silapnya sb x lawo……x ada aura langsung…..

  15. fuck retis sekseee..!! says:

    Macam rugi je husben dye dpt LJ yg xlawo ni.. huhu..!!!

    • loli says:

      np la fathi ni nk kt lj???? mcm budak darjah 6 badan!! muke da la xlawo mn.bdn sekeping t*t*k mcm budak br nk tumbuh.prangai gedik plak tu.simpati.

  16. sesape aje says:

    Liyana Jasmay sbnrnye comey..tp kat wedding dia x comey plak..sedeyy..huhuu..

    • abby says:

      kan… mungkin style “penutup kepala” dia tu kot buat muka dia bulat..
      kalau pakai tudung litup mungkin cantik & lain dr yg lain sbb jarang nampak dia bertudung… atau takyah pakai langsung mcm ella masa nikah…

    • makJEMAH says:

      adoii nyokkk . x comey sebab xde seri la nokkk . kena tebok awal dah kot?kihkihkih

  17. sesumi says:

    boleh tahan la,x la cantik sgt,x la hodoh sgt,,just nice,,

  18. Shhh says:

    kenapa sy tk nampak pic yg lain

  19. Anonymous says:

    bila tgk pic kahwin LJ ni..apa yg aku perasan..kenapa en hubby ni masam jer..atau mmg air muka dia mcm tu..byk pic dia tk da berapa nk senyum..LJ jer yg senyum lebar…mmg lah tk da seri langsung..cuba korang buka gua.com, murai..dll..ngt aku dlm BN jer pic dia mmg mcm tu..tpi bila bukak yg lain punya..mmg tk nmpk seri pengantin dia..apa2pun TAHNIAH LAH

    p/s: LJ ni kecik jer orgnya..Hubby nya boleh tahan tegap jugak..mcm na agaknya kalo kena ‘belasah’ dgn suaminya..hikhik

  20. ssshhh says:

    aq plg seram tgk pengapit die dgn org yg bwk hantaran uwh..
    mcm paderi ckit aq tgk pon de..
    mcm ahli sihir pon de..

    maaf..nie pendapat aq..

    • mira says:

      aku rasa kn, LJ ni impi kn pkahwinan dlm air.. aku assume die mcm puteri ikan duyung.. yg bwk brg dia tu ikan2 kt laut sbb hantarn dia pn dlm kaca mcm buih2 kt lawatan tu… heheh

    • ejanda aniss says:

      gmbr last seram seriau u all

      mcm upacara korban dara mlm bulan mengambang

  21. Anonymous says:

    Hamboi…. kalo dah tak suka tu macam2 yg dikata. Tak berseri lah, itu lah, ini lah. Aku pun x de le minat si LJ ni tapi kalau muka dia tak berseri di hari pernikahannya tak ada kacau hidup aku pun, biar lah dia. Janji muka aku berseri sudah.

  22. a says:

    xphm btol aq…biar je lh artis ni nk gne taja ke x gne ke…
    psl bj lk, biar lh dyowg nk plih design cmne pon…itu taste dyowg…
    y nk kutuk2 tu wtpe, lw nk tgur or mgte pk diri sendiri dlu,
    asyik nmpk slh org, slh sndri xprasan…
    ps2 sibuk sgt ckp mke pgntin xde seri…uaiii…trime seadanya xleh ke…bkn de kne mngena ngn idup korng pon (y ske kutuk + mgata (complain) )

  23. halimah jongang says:

    nak wat cmne, dah smp setakat tu je tahap kecantikan dia..tacap kot mane pun mcm tu jgk la…hey hey hey aku x pcaya….CINTAAAAA…..selamat menkawen LJ..

  24. muslimah says:

    bridesmaid irma hasmie jugak yg sdp mata memandang

  25. fat says:

    budak kecik dh khwin, bile nk gemok skit dik oiii??. Curlasss

  26. zrzr says:

    gambar quality tinggi pun still takde seri. makna nye bukan salah gambar, mmg LJ takde seri.

  27. Haliza Misboon says:

    bang nara.. org berfamily ni kalu hari coti xsempat nk berbeautiful nara dah.. org sibok luangkan masa dgn family.. kalu xberBN di hari coti bkn bermaksud tiada internet.. sengkek mengharapkan opis punyer je..

  28. weeewwwiitt says:

    kita doakan je la yg terbaik utk mereka berdua…yg dok ckp LJ tu x cantik la, x beseri la,badan skeping la tu semua ciptaan Allah…bkn LJ yg gubah diri dia.x baik kata kat org.aku bkn la minat pn kt LJ ni,tp org dok kata pasal fizikal dia,ingat la sikit,kita semua ciptaan Allah.

  29. Anonymous says:

    Nara nyer photographer shoot x cantik gambar kat Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography semua lawa2 angle muka LJ..Nara sabotaj ni…he he he

  30. bibiaq tebal says:

    nape muka lisa nampak macam tak bermaya

  31. loli says:

    hoi nara kata blogger spenuh masa mn lg gmbr lj bersanding sume?? kat rotikaya da kluar da dr hr sabtu.nara terhegeh2.asl hr cuti ko pon cuti.lps tu copy paste dr blog org!!! apa punye blogger mcm ni!

  32. dia says:

    kenapa perlu d kutuk majlis org, apa perasaan kita kalau org kutuk majlis kita.
    nee tak ade jew yg tak kena, pengantin lelaki cam tu lee, pengantin pompuan cam nee lee, pelamin & make up tak chantek lee, baju kureng chantek lee. makanan tak sedap lee. ada jew yg nak d komennyee. cukup lee kita doakan kedua mepelai berbahagia & idup aman damai. tak susah kan nak doa yg baek2 tuk org lain. selagi bergelar manusia, ada jew yg tak kena.

    • bkn peminat lj says:

      Setuju ngn dia..
      Dorg nie dok byk kutuk lj sbb dorg nk cter pasal kelebihan diri tp xde..tue psal terpksa cter psal keburukan org tuh..memasing cr bg komen tue mcm laa da perfect sgt..muka stok2 kene tapak ada hati nk mngata kt org..kalo btol muka dah cantik sgt..knp xpublish muka korg tue..?dok bselindung di sblk nama samaran je berani..
      Psst:yg sentap sila dislike ok..sbb aq mmg tujukan utk korg pn..

      • Anonymous says:

        ntah…aku nyampah plak kat org2 yg kaki kutuk ni.cer jadi org yg bahagia bila tgk org lain bahagia.hati tu cer kasi clorox sikit.

  33. Awek kl says:

    saya rasa lisa ni mcm x reti berfesyen….

  34. nik says:

    kome2 ni……….cuba la komen yang baik2…asyik nak cari cacat org je…liyana ni aku tengok sweet comel je…by the way tahniah liyana dan suami…

  35. sakit ati.. says:

    aku geram duk nengok pengapit..dah mcm ahli sihir!

  36. rynna says:

    adui…aku tenguk muke suami die tu nmpk “suci” je..xkene la muke “suci” die tu ngan kelakuan die peluk cium anak dare org sblm kawin…

  37. sakit ati.. says:

    aku geram tgk pengapitnyer..dah mcm ahli sihir!

  38. kiah propa says:

    yeay..lisa dah pregnant…

  39. liliz8787 says:

    Simple n nice..
    but x bekenan nengok bridemates die..
    dah mcm nk g gereja je..
    ok..petanda akhir zaman mmg cmtu..
    nyway, congrats LJ n husben..semoga kekal ke akhir hayat…amin..

  40. Mirai Suenaga says:

    Bridesmaid paling buruk dalam sejarah perkahwinan.

  41. mrpotato says:

    Ya Allah betul mulut puaka orang yg comment tak berseri la hambar la wedding dia itula ini la.aku ni memang tak suka LJ langsung tapi kalau aku rasa dia xde seri ke x cantik ke simpan dalam hati dah la. comment korang tu mcm muka korang berseri-seri macam jeniifer lopez.padehal muka sekor2 mcm jawa.

    • ning baizurah says:

      jenifer lopez tu berseri2 ke masalahnya? muka dah mcm negro sesat lagi ada…tp mmg ku akui LJ ni pakai lah apa pun,mekap lah mcm soap opera dgn mekap yg beribu2 hingget, tetap tak cun….ning baizura punya moyang lagi cun…

  42. tengku minah jambu merah / biru says:

    liyana ni kenape muka dia macm tk make up je ? konon nk natural beauty ke pe ? sanding kn sekali aje make up lah lebih sikittttttt sape yg nk marahhhhhh ??????? kalau make lebih sikit nampak lah kelainan muka liyana ninnnnnn jangan lah make up tebal macm pek ji pulak kan ..agak2 laaaaaa…..minah jambu nampak lisa surihani pulak yg macm pengantin muka dia….lisa make up tapi natural cantek sweet tapi liyana muka hambar macm baru balek dari tuai padi kt sawah pucat lesi aje muka dia pesal ! kawin sanding sekali aje kannnnn ok2 kn la sikit muka tuuuuuu lain lah in future liyana nk kawin n sanding lagi sekali ….

  43. awan biru says:

    spoil lah ada blue riding hood…hehe.

  44. Anonymous says:

    besar mana la tetek si liyana jasmay ni .. rasa2 nya tak sampai 20 sen pun… malang la kau jadi laki liyana nak uli pun takda benda

    • tengku minah jambu merah / biru says:

      hahahahahahahahahaha apeeeee la kau ni hahahahahahaha…banyak2 barang kt situ tetek dia pulakkkkkkkkkkkkkkk yg kau fokus hahahahahaahaiiiiiiiiiii !

  45. ms.ct says:

    hmmmm…ngeri tgk pengapitny..motif pkai cmtu?huh!

  46. Zee.H says:

    LJ ni ade darah jawa ke, nampak sebijik mcm org jawa and kulit pun mcm gelap je…. Tapi husband dia puteh and handsome.

  47. toink says:

    huh.,.penuh dgn bullluuu……ngeee

  48. brad protttt alamak terkentot says:

    eh tolonglah si betty tu…muka dah macam pontianak dgn rambut panjang ngan gigi terkeluar dia tuh…pakai pulang mcm tuh…liyana jasmot nie mmg tasteless…pelamin dh lah entah apa2…outdated habis…

  49. umie aida the botox says:

    itu je lah yg ko mampu buat si betty oiii (jadi pengapit perasan)….nak berlakon tak dak sapo nak ambik ko…perasan cun je lebih…

  50. Liyanot Jasmot says:

    jgn lepas nie dok termengah2 nak membayor utang sewa dewan pwtc tu udah lah ye liyanot…org kawin grand2 ko pun nak grand2…kalau hot in the town tu tak po lah jugak…nih belakon pun suam2 suku…gedik je lebih…

    • mcn good je org atas neh says:

      Sibuk dok cter psal utang org..ko pnyer utang tue da konpem ker abes dok lunass sumer da..?ntah2 ptptn pn dok thegeh2 lg skip byr…puihh..bajet bgos..

      • Liyanot Jasmot says:

        i beli barangh cash ok…xmain utang2…org utang i lagi ada…tp i halalkan…maklumlah pak menakan i syed mokhtar al-bau kari

        • liyanot jasmot lahanad says:

          Hah bgos laa klo ko mmpu beli cash..tp yg kya tue bapak menakan ko kn..ko plak yg feeling kaya tlebih..laen laa kalo mcm lj tue dia nk feeling lebih pn..coz bapak kandung dia yg kaya..ko nie idop dlm angan2 jelaa weh..layak aq pggil ko nie alice..alice in wonderland…

        • liyanot jasmot says:

          hahaha…. nampak shgt ko ni bebal tahap pprt…. kalau duit bapak dia pun, kira bukan duit hasil titik peluh dia sendiri…so apa beza duit pak menakan dgn bapak?,…dgn statement ko nih, nampak sgtlah liyanot jasmot tak famous sbb tue tadak duit nk buat grand2…last2 duit bapak dia dia kikis…

          meh sini aku nak kentot kat muka ko liyanot jasmot lahanad oiii

        • liyanot jasmot lahanad says:

          Sesuai ngn kehuduhan nama ko wahai liyanot jasmot..ko pakejkn sekali plak ngn kebuduhan ko..mmg rhyme weh kalo cter psal ko nie..huduh n buduh..beza rete bapak dia n rete bpk menakan ko adlh..klo bpak dia meninggal..sahih2 laa dia yg warisi rete tue..klo bapak menakan ko plak yg meninggal..sahih2 laa plak ko xdpt warisi rete tue..xmalu ker weh ko nk bgga ngn harta bpk org laen..?bpk ko xrete sendiri ker..?ker mmg btol ko dok kt pprt..?klo anak kikis rete bpk..tue org xpelik weh..tp klo anak menakan kikis rete pak menakan..hah tue br org pelik..sbb jijik sgt prangai..

          Meh sini aq tujah taik kt muka ko plak liyanot jasmot oii..sbb muka ko serasi ngn taik tuh..puih..

  51. jijah says:

    sian liyana korang kutuk dia mcm2….korang punya muka tu cun sgt ke? berok mak yeh lagi cun dari korang tau…

    ps: psst liyana, jgn amik hati dgn komen2 kat sini…i know, u are the most pretty in the world…(world u know,bukan asia or watever,,,world ok)

  52. noraabas says:

    susah betol la..bila ditaja kena kata macam x mampu..bila x ditaja pon dikata..cantik dimata kita ..x semestinya menarik dimata orang..agak2 bila nak komen..kita sendiri ada keluarga..cubit peha kanan..peha kiri turut terasa

  53. kentot di tandas says:

    tahniah liyana…semoga perkahwinan anda kekal ke akhir hayat…jghn lupa rajin2 ajak suami tgk cite sekinchan kat astro untuk kita aje… :)

  54. wfn says:

    NAPA GAMBA SUMA MCM GUNA PHONE/INSTAGRAM?.. Saiful Nang gak class..

  55. hantu bridemaid lj gituuuu says:

    aku nengok gambar LJ duduk ngan pengapit dye macam ahli sihir na mintak hajat dengan pari-pari je…haha..macam citer fairy tale haha..honestly aku x suka tengok pengapit lj and bridemaid dye sebab macam pakaian sister gereja jep..nauzubillah..semoga LJ dengan suami kekal hingga akhir hayat.. amiin

  56. kekna says:

    Muka suami LJ ni ada iras2 Ustaz azhar idrus la..ke aku sorg je rasa camtu?

  57. JHudd says:

    Semoga Berkekalan LJ

  58. emma mengelembong says:

    mak aiii tingginye sanggul LJ, mengalahkan ekin mawi pulok!

  59. iena says:

    Byak manusia x brp btl otak dia..jeles,sibuk dgn hdup orang lain.ucap tahniah sudah la.nak megata mcm2.kdg2 ada x mampu jd byk ckp.busy body lah katakan.

  60. Wan Fauzi says:

    selamat pengantin baru liyana jasmay bersama fathuddin mazlan…

  61. jimie says:

    Adakah itu…. christian louboutin (kasot lj). Osem!!

  62. apasajalah punnn says:

    mata aku tgok elok jer majlis nikah LJ nih, muka dia bulat pun nak jadi hal, lawa jer aku tgok ciptaan Tuhan nih, pelik lah korang nih…kalau korang dah tak suka LJ mmglah semuanya korang rasa tak kena…owhhh…mungkin korang dah rasa diri korang tuh cukup sempurna sampaikan bila tgok orang yg korang tak suka tu serba tak kena…anyway tahniah to LJ&FM…semoga bahagia sehingga akhir hayat…

  63. Kiah propa says:

    SIN CHAN DA KAWEN

  64. bunga ros says:

    sumpah bridesmaids macam scary je aku tengok. tak manis sungguh jadinya !

  65. we provide photography service….like our fb fanpage Right Finger Clicker

  66. whosebadsinbad says:

    Alhamdullilah selamat satu majlis, tahniah. Smua bagus, ok, cantik… cuma pengapit hood biru tu ada yg mcm hantu kak limah balik rumah….takut…

  67. Budak Melayu says:

    Yang korang nak comment bukan-bukan ni apa hal? Dia punya wedding, dia punya pasal lah nak buat macam mana or di mana or make up dari siapa.. But baju bridesmaid dia langsung tak cantik.. Rambut tak dandan, baju mcm belum siap.. Haha..

  68. su says:

    tahniah…slmt pengantin baru..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat…

  69. joyah says:

    macam takde seri pengantin…

  70. gades biase says:

    majlis meriah ke x , xpenting .. yg penting kite sah bergelar suami isteri , jgn angkuh .. yg penting lepas kawen , kalu majlis meriah berhutang pun xgune ..

  71. bibik mak saya says:

    mak aku punya bibik lagi cun dari si betty jongang ngan liyanot jasmot nih…

  72. nama sebenar ku says:

    yg si kakak dari nama pathimah bt rahmat jadi erma fatima…yg laie sorang dari kelethom bte rahmat jadi umie aida…yg ko pulak nama asal apa betty? bedah? bibah?…

  73. Anonymous says:

    jgn mengata org , nanti kene kat diri sendiri .. meriah ke xmeriah ke , tu sume xpenting .. yg penting kite sah bergelar suami isteri , n yang peting xberhutang n tanggung beban lepas kawen .. jgn nk ckp besar !

  74. reti says:

    biasa-biasa je..LJ nampak mcm biasa..tak de seri.. sy paling suka tengok majlis izreen.. dlm ramai2 yang wat majlis ..izreen paling the best..make-up cantik giller.. simple tapi memukau sampai skrg..LJ ni terlebih geddikkk aku nengoknya..cuba la control sikit gedik tu..tengok gambar pun mcm terkinja-kinja.. aaahh..aahh..aku tak percaya..aku tak percaya.. cintaaaaa..

    • rainbow says:

      sbb komen ko, xpasal2 aku gugel majlis kawen izreen..haha..tp mmg btul la, mekap izreen time kawen pn simple tp nampak seri berbanding hari biase..lj nampak mcm lakonan @ tym dtg award je..tak nampak special..

  75. nabila says:

    bior lew org tu nk buat kecik2 ke beso2 ke,,yg pentig kan ijabkabul…xpyh nak riak sngt la kawan ko kaya ke ape ke…liyana cute tu sbb makeup die xtebal gaknye….klu die makeup tebal2 mesti xbape cantik..baju die tu pn ok la time akad nikah camtu..terttp cikit…xla macam setengh org tu pakai baju berkemban time nak nikah!korang ni pn org pakai seksi korang kutuk..org pakai simple pn ko kutuk…pelik2 tol tengok…

  76. betty and the gengs says:

    hodoh nya sekor2 kat gambar last tue…yg pakai tudung tue pun taknak kalah…nak termuntah den nengok sekor2….dh mcm berok lepas dari hutan

  77. Kak Peah yang gojesss says:

    kak peah pedulikkkk haperrrr kalau LJ ada seriiii ke nak buat tema power renjersss je… starwarsss ke…… tapi kalau kak peah kawin…kak peah takmauuu la buat konsep nenek2 sihir ala red riding hood ni…. cam hantu kauuuu dengan rambung mengerbang kedepan tu… aperpun LJ kak peah harap ko bahagia la ye???? yang penting kak peah hari2 je berseri merriii cam biskut merrriiii..ko haderrrr????

  78. dah insaf says:

    assalamualaikum semua…syukran LJ dan selamat bernikah…kita sama2 doakan kesejahteraan dia dunia akhirat…janganlah anda semua mempersoalkan ttg perkahwinan dia lagi…kita sesama umat wajib ingat mengingati antara 1 sama lain…wallahualam…

    ps: buruknya pelamin LJ…x sesweiii

  79. Kel0ni_(bkn nama sebenar) says:

    Sudah menjadi lumrah,
    khidupan di d0nia….
    yang hands0me , pasangan nya mesti biasa2 je..LJ xpkai lipstik mybe nk nmpak kan lips dia nipis…lo pkai t kan berbntuk…kan orang asyik ingat dia wat muka duck -face 24/7..huhuhuhu..ampun2 sape2 yng marah :)

  80. ju on says:

    yg angkat dulng tu pakai tudung(or whatever..) mcm gambaran malaikat maut rg barat “grim reaper”… cm cover nun pun ade..

  81. Tepak sirih junjung LJ says:

    Siapa ada gunting rumput ? aku nk gunting botak rambut bridemaids si LJ tuh , semak aje aku tgok -.-

  82. rusna says:

    cantik LJ – tpi tak suka dngn pengapit2 yg bawa brg hantaran tu- pakaian mcm orang rahib je kt dlm gereja tu…huhu…

    • sukeatiakula says:

      setuju sgt… rambut ngalahkan antu kak limah aje.. dh le pakaian camtu.. pelik2 plk design yg msk ke Malaysia tecinte ni

  83. ... says:

    xguna lipstik la.. pucat je muka LJ.muka bersalah nmpak.

  84. neelofa kentut busuk says:

    ha!!!!sin chan da kawen?tahniah sincan….

  85. ra says:

    over sangat c lj ni laki tu cam besa je.. nampak sangat dia ya mati2 kat laki tu eee gedik sgt…dia yg syg sgt kat laki tu besa je..meluat

  86. I visited multiple web sites except the audio feature for audio songs existing at this website is actually wonderful.