Written by AbangNara | October 10th, 2010

gambar majlis perkahwinan aqasha dan noor baizura

10.10.2010 bukan sahaja tarikh keramat buat Sheikh Muszaphar dan Dr Halina tetapi juga untuk Aqasha dan Noor Baizura. Mereka berdua telah selamat dinikahkan pada hari ini. Kedua-duanya nampak sama cantik dan sama padan dalam baju pengantin berwarna kuning.

Wang hantaran adalah sebanyak RM20,000. Majlis pernikahan dan persandingan telah dilakukan di Lake Fields dengan tema dalam taman (garden wedding). Mungkin perkahwinan Aqasha dan Noor Baizura tak segah perkahwinan angkasawan negara kita tapi ianya nampak tetap meriah.

gambar majlis perkahwinan aqasha dan noor baizura

Semoga perkahwinan Aqasha dan Noor Baizura berkekalan sehingga ke akhir hayat. Gambar kredit Mstar.

50 responses to (GAMBAR)Majlis Pernikahan Aqasha Dan Noor Baizura

  1. misssa says:

    kuningggggggggggggggg nya

    0
    0
  2. Shasha says:

    aku first ke? haha tahniah aqasha!!!!!!!!

    0
    0
  3. kira says:

    1st!! haha

    0
    0
  4. anonymous says:

    tahniah aqasha..hope kekal hingga akher hayat..

    0
    0
  5. chem says:

    sepadan :)

    0
    0
  6. lemon anthony says:

    owhhhh…aku buka yg pertama….hebat nyaaa…

    0
    0
  7. gosipgurl_fea says:

    Tahniah , warna kuning yang sesuai dan cantik

    0
    0
  8. topo says:

    semoga kekal ke akhir hayat.. amin..

    0
    0
  9. comey says:

    cantikkkk…

    0
    0
  10. comey says:

    sepadan..

    0
    0
  11. sumi says:

    eh..sultan xmurka ke pakai kuning ni?

    0
    0
  12. Miss pocO says:

    ok pe kuning…

    tp aku x suke kuning…

    hehe,,,

    0
    0
  13. nanny girl says:

    kuning menyahangnye…..sakit mata aku…

    0
    0
  14. shaz says:

    suka sangat colour ni… cantik n sesuai dgn si pemakai… congrats to both of u… :)

    0
    0
  15. izam says:

    slamat pengantin baru bro!!!smoge lu kekal bahagia hingge bila2

    0
    0
  16. Reena says:

    Oh mataku..adoiiii…kuningnyerr…

    0
    0
  17. pingkypanthers says:

    tahniah….

    0
    0
  18. aku serius says:

    kuning pun kuning, janji sah jadi husbang wife, dapat anak, happily ever after the end

    0
    0
  19. luvlylemonate says:

    Tahniah…to both of u…kuning ke merah ke hijau bkn persoalanya…im not his fans but ape yg penting ikatan mereka SAH…n maybe itu warne fav dia org n wane fav & wedding kiter sendiri blm tentu org lain suka…yg penting walaupun tak dsiarkan LIVE sekalung tahniah n lbh baik rasenye coz tak ade lah org nampak sgt cacat cela n mengata majlis anda…mcm Dr SMS^_^

    0
    0
  20. mama uti says:

    congratulation

    Aqasha dan baizura….sama cantik bagai pinang dibelah dua…

    0
    0
  21. Kak Su says:

    Tahniah semoga kekal selamanya…

    0
    0
  22. man says:

    cantik kuning DG tu…

    0
    0
  23. mcm berlakon je..xdak org lain ka masa depa nikah tu…kosong je kiri kanan….

    0
    0
  24. Hana says:

    Tak sangka kaler kuning ni nampak menyerlah sangat,
    congrats both of u ….

    0
    0
  25. hai says:

    aku last… yayyy

    0
    0
  26. ayu says:

    kuning tu makna nya RAJA .. raja sehari ..huhu..

    0
    0
  27. ciktipah says:

    noorbaizura ni sape? artis ke rakyat biasa? apa2lah.. tahniah.. kerana mencari yang halal..

    0
    0
  28. nurlez says:

    tahniah buat aqasha N kacoi or jura,muge bhagie ke akhir hayat.. ciktipah~ baizura adelah mod kt @15 astro tp da benti..huhu

    0
    0
  29. Special congratulations to aqasha .. I pray that this marriage will remain up to heaven

    0
    0
  30. katak kodok says:

    Congratulation to both of them…

    0
    0
  31. mek nab says:

    kunin mcm kunyit jrr

    0
    0
  32. kurus says:

    assalamualaikum kpd zura n suami,
    tahniah dan diucapkan berbahagia dunia akhirat.

    zura bebeh…jan tunggu lama2 ehk…ehem2

    0
    0
  33. aku tetap aku says:

    kuning cam kerabat diRaja plak

    0
    0
  34. anis says:

    ala2 diraja 2..dh nama raja shari..

    0
    0
  35. azlin domain registry says:

    congratulation

    Aqasha dan baizura….sama cantik bagai pinang dibelah dua…

    0
    0
  36. kuning..inilah baru dinamakan raja sehari :)

    0
    0
  37. […] Panas, (GAMBAR)Majlis Pernikahan Aqasha Dan Noor Baizura Submitted by selebriti on October 10, 2010 […]

    0
    0
  38. […] lagi tak entri kami yang bertajuk gambar majlis perkahwinan Aqasha dan Noor Baizura? Masa tue kami hanya ada 2 keping gambar untuk dikongsi dengan anda. Tapi baru-baru ini kami ada […]

    0
    0
  39. […] lagi tak entri kami yang bertajuk gambar majlis perkahwinan Aqasha dan Noor Baizura? Masa tue kami hanya ada 2 keping gambar untuk dikongsi dengan anda. Tapi baru-baru ini kami ada […]

    0
    0
  40. minecrafting says:

    whats up and then good daytime for your requirements mister, your articles and reports on this website are actually of any premium quality and that i wishes to consider the chance to congratulate everyone this particular results. May perhaps i just ask for your individual favorite relating to by means of plugins ? i have to recognize. Best wishes together with good day of the week

    0
    0