Written by AbangNara | October 12th, 2010

gambar kahwin bienda

Belek punya belek gambar majlis perkahwinan Bienda dan Kamarul ini barulah kami perasan yang kami pernah berjumpa dengan suami Bienda nie. Kalau tak silap kami Kamarul adalah salah sorang orang kuat TV9. Sebabnya dia pernah datang ke rumah kami untuk rancangan Hypp TV suatu ketika dahulu.

Tahniah kami ucapkan kepada Bienda dan Kamarul atas perkahwinan ini. Dengar ceritanya hantaran yang diberi bernilai RM11,111,111. Cantik sungguh nombor wang hantarannya. Secantik Bienda semasa majlis perkahwinannya.

Lagi gambar sekitar majlis perkahwinan Bienda Dan Kamarul dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada tuan punya.

gambar kahwin bienda

gambar kahwin bienda

gambar kahwin bienda

gambar kahwin bienda

gambar kahwin bienda

gambar kahwin bienda

gambar kahwin bienda

gambar kahwin bienda

gambar kahwin bienda

gambar kahwin bienda

122 responses to (GAMBAR)Majlis Perkahwinan Bienda Dan Kamarul

  1. ProfHariz says:

    Cantik baju2 diorang

    0
    0
  2. ahah says:

    semoga berbahagia

    0
    0
  3. green lady says:

    tahniah bienda…moga bahagia selamanya….

    0
    0
  4. cikedi says:

    cantik..baju2 pun cantik…nampak mcm lagi cantik dr 2 post perkahwinan abg nara yg sebelum ni..bukan perbandingan…cuma ikhlas dr hati yg mmg nampak majlis ini lagi seri dan cantik….

    0
    0
  5. sebokmama says:

    akak mmg suka dgn Bienda ni….semoga bahagia selalu

    0
    0
  6. RiRi says:

    laki dia pn encem…kihkih

    0
    0
  7. Roxy says:

    cantiknye Bienda….semoga bahgia ke akhir hayat…..=)

    0
    0
  8. ZURES says:

    dah kawin dah bienda..tahniah ye..

    0
    0
  9. gambar says:

    cantik

    0
    0
  10. Hani Bunny says:

    hensemnyer husband bienda.. bienda pon mmg undeniable cantik n cute..

    0
    0
  11. budi says:

    cantik nye si bienda ni..tak make up pun cantik.
    tahniah..semoga berkekalan hingga akhir hayat

    0
    0
  12. aleya says:

    setuju ngn cikedi.. berseri2 n nmpak meriah

    0
    0
  13. damia says:

    Tahniah pd kedua pngantin, sumenye cantik. Yg penting dh selamat mnikah. “Perempuan yg baik utk llaki yg baik….” Smoga terbentuk keluarga yg sakinah mawaddah warahmah…amin.

    0
    0
  14. cilipadi says:

    cantik baju dia mcm tuan dia…rasanya lg cantik dr baju angkasawan punye weeding kan..

    0
    0
  15. bencu says:

    dlm ramai2 yg kawin majlis beinda plg meriah n cantik berseri…huhuhu come la Bienda

    0
    0
  16. putihkaseh says:

    memang cantik tapi baju biru nmpak serabut coz tudungnye, Nak komen cikit, ngapa baju gaun dia sendat sgt yg color putih tu, nmpak apa yg x patut nmpak coz u pakai tudung so x sepatutnye berpakaian seksi meksi ….. anyway tahniah semoga kekal abadi hingga ujung nyawa

    0
    0
  17. dalila says:

    muka bienda nmpak seri pengantin..tp seri tu xde kat 2 gmbar kawin sblm ni….

    0
    0
  18. mummy_iman says:

    bang nara betul ke hantaran tu RM 11,111,111…???? anyway mmg secocok jer 2 org nie.. chantek sgt

    0
    0
  19. dayang says:

    bienda comel cam barbie laa..
    kompem baju lagi lawor dr muzaffar

    0
    0
  20. bungatanjong says:

    setuju..setuju..aku suka bienda ni..sopan & cantik je. dalam byk2 gambar yg di upload gambar pengantin ni paling cantik.
    mmg berseri mcm raja sehari. aku suka kerusi pelamin tu :)

    0
    0
  21. putihkaseh says:

    Ngapa org2 sekarang x suka pakai songkel cam org dulu2? Now trend pakai baju cam nak gaya model jer …. ….. kekadang baju pengantin cam baru tetamu jer cuma beza x lah pakai tudung cam pengantin n x dok atas pelamin ….. he he he

    0
    0
  22. Kita says:

    Baju putih tu cantik sgt cuma nampak sendat di bahagian tangan. Baju biru tu sangat kelassss and menyerlah cuma rasanya patut kurangkan sikit labuci bling bling tu.. Yup! Agreed dgn pendapat, baju depa lagi cantik dgn post perkahwinan sebelum ni

    0
    0
  23. kiko says:

    lawa…cantik…simple….dn yg penting BUKAN PEMBAZIRAN TAHAP MELAMPAU!!!

    0
    0
  24. lemang says:

    cantik…set pelamin pun cantik….t i kawen pun nak wat camnie la….huhuhuhhu….next month i nak bertunang…

    0
    0
  25. Miss pocO says:

    yeahhh…akhirnya kuar gak pic pkhwinan bienda…

    i like u bienda…

    Selamat Pengantin Baru…Moga kekal ke akhir hayat, aminn…

    0
    0
  26. kluk kluk says:

    hantaran? RM 11,111,111…brape tu yek

    0
    0
    • Miss pocO says:

      Terjemahan ke Ringgit Malaysia :

      Sebelas Juta Seratus Sebelas Ribu Seratus Sebelas Sahaja…

      kalau tak silap sama wang hantaran Norman kat Abby dulu > 11,111.11

      0
      0
  27. mummy nana says:

    semoga berkekalan hingga akhir hayat anda berdua! ;)

    0
    0
  28. aida_87 says:

    cntiknye bienda…

    0
    0
  29. Lela-Lelord says:

    cantikkk…mintak copy paste gambau yek n credit to abg nara..macehhh

    0
    0
  30. damia says:

    @putihkaseh..aku stuju sgt dgn ko…bg pndapat aku, kalo pkai lace..bebila ada function bole pkai, cuma tak bole la nk mlaram ngan veil, pkai tiara dn ddk atas pelamin jek….silap2 tetamu lg glam dari pengantin sndiri hehehe…tp songket, sekali seumur idup pkai songket penuh kot…sayang, warisan melayu seakan dh dilupakan. Msa aku kawin dlu, mrasa pkai kain songket warisan dari moyang aku…walau, baju terpaksa guna material lain (tak muat…badan mak aku mcm kerengge dlu… hehehehe) dn merasa la pkai hiasan kat kepala dgn cucuk sanggul sume dn aku bbangga bila tunjuk gamba pada ank aku. Pepon, tu taste masing2…..Bienda tetap cantik…naik sungguh seri pengantin…berkat “dijaga dgn rapi”…

    0
    0
    • dewasa says:

      bagi aku salah satu persalinan mesti ada adlh songket sbb itu warisan tp org skang wajib ada gaun mat saleh. tp cucuk sanggul tu xderla sbb aku pakai tudung

      0
      0
  31. hafizmd says:

    moge berbahagia dunia akhirat…ameen

    0
    0
  32. akulaa says:

    cantiknyerr pengapit pompuan tuu…hehe

    0
    0
  33. akulaa says:

    pengapit pompuan da berpunya ker?

    0
    0
  34. fcuk says:

    cantik apa pakaian…ni pakaian orang india dan bukan pakaian melayu pun…

    0
    0
    • mix tu bagus says:

      tak kisahlah…asal tutup aurat….apa yg tak kita ceduk dr india….makanan, budaya and even blood…hehe.. peace!

      0
      0
  35. nobody says:

    dua2 sama cantik dan padan..hensem & cantik..mmg baju dorang lg cantik dr wedding angkasawan.. tp, masih tak leh kalahkan dato siti la..siti punya wedding mmg mcm cinderella…huhu

    0
    0
  36. Reena says:

    Bulu mata tak hengaaat..sibbaik mekap cun..meletop nok.

    0
    0
  37. fifie says:

    die ni pon kawin 10.10.10 ke?

    0
    0
  38. yanz says:

    dia rahsia pasal nikah…ntah naper yer? tapi rasa cam dah lama coz gambar nikah, inai merah giler….fresh la katakan…masa sanding..dah takder inai langsung…maknanyer…mmg dah lama ler…kalau baru,masih ada sisa lagi…..apapun, selamat selamanya….

    0
    0
    • Aku says:

      Ada gak inai yg seminggu je da hilang…seyesly…:)
      Buktinye sy try pakai masa wedding sepupu raye ketiga tu ari..skrg kaler inai tu da tinggal hujung2 kuku, dr merah menyala da jd orange lak tu.. Kt kulit lg la cepat hilang…3 ari pun da xde pe..Org da xpakai sgt inai daun, so byk inai yg tiub yg xtahan lama.. Sgt sesuai kt org yg xnk pakai inai lama2…
      So bila tarikh dia nikah tu, dia je tau…jgn la pertikai ag dah..:)

      0
      0
  39. sambal tumis says:

    biar btol tu…!!! rm11 111 111…uish…x salah ker tu??heheheh…btw…congrates to bienda…

    0
    0
  40. seri ayu says:

    bride cantik…..groom encem….sama2 comey…..
    sweet sangat…i like….dlm byk2 gambar pengantin yg sebelum nih…bienda plg comey….baju cantik…pelamin menarik…perfect!!!!!

    0
    0
  41. puteh says:

    ni la wedding yg plg cantek……..majlis nya sederhana pelaminnya cantek pengantennyer lagi la cantek…..xmelebih2……….smoga bahagia ke hujung nyawa………..

    0
    0
  42. matahati says:

    pakai contact lens mmglah cantik ..

    0
    0
  43. yul kimn says:

    sama cntik sme encem lah….weee~~i like…..

    0
    0
  44. Correct…this wedding is much, much better than wedding yang lain-lain.

    0
    0
  45. nanohappy says:

    bienda sgt cntik bbanding pgantin2 selebriti lain walaupn btudung..dr plamin smpai apparels sume superb..

    0
    0
  46. chix says:

    org dah lawa, pakai ape pun cantik….:)….i think wedding diorg lg meriah jek dr couple sms & harlina tuh….

    0
    0
  47. sabrina says:

    tahniah bienda n husband…!!

    0
    0
  48. aman sekejap dunia says:

    buat pertama kali nampaknya semua org seia sekata…i like

    0
    0
  49. ciku says:

    cantik2…bienda mmg cantik..even tanpa make up pon dy mmg cantik..semoga berbahagia tuk bienda n suami..

    0
    0
  50. […] Panas, (GAMBAR)Majlis Perkahwinan Bienda Dan Kamarul Submitted by selebriti on October 12, 2010 […]

    0
    0
  51. MISS_HujaN says:

    nice sgt2..sejuk mata bila tengok ..Moga kekal dunia akhirat

    0
    0
  52. Hana says:

    RM11,111,111??? biar bettik?
    Sebelas juta? ker nak ckp sebelas ribu? konpius den

    Ker salah taip ni.Hohoho

    Btw, sgt2 chantek baju n pasangan pengantin ni.Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat

    0
    0
  53. uhuk says:

    saya suka baju biru dia.. cumell… pasangan yang cumel and sepadan.. harap dapat anak cumel and soleh

    0
    0
  54. DiaNA daMia says:

    AkHIrnYa Kuar GAK gamBO dIA..Betul2 MerIAH dR yG lain2

    0
    0
  55. shielalatif says:

    cantik sungguh mempelai nie…sepadan.

    0
    0
  56. ubi says:

    salam bang nara.nk tnye ni brape jumlah duit hantaran tu ye?sebelas juta ke?knp xbgtaw betol2 konpius ni ….tulis dalm huruf k bkn angka…kalo btul sebelas juta mmg respek la makcik kayo

    0
    0
  57. hana says:

    sure anak2 dioarang cute sangat nanti, wat anak ramai2 ok.

    0
    0
  58. Cantik pesen yg bienda pakai. Mane pegi mama bienda si sheda dangdut yg sexy tu? Tak jemput ke. Tak baik u

    0
    0
    • ade.. mase tgk kat tv [email protected] ari tu, elok je org temuramah di samping hubby baru Sheeda yg muda tuh..

      0
      0
  59. bacin says:

    xmminat dye…lau nk pkai tdung tuh.pkai jela..aku pon xla baek..tp pling xske ble artis2 jwb..xdpt seru..hadoyai…thu x..tu prkre wjib la…

    0
    0
  60. fara says:

    aku mmg suka budak ni, npk mmg cantik dari dalam….susah nak cari sekrg

    0
    0
  61. ctk says:

    cantiknya bj pengantin adalah hasil dr idea si pemakai juga selain dari designer… klu pengantinnya jenis org yg terlalu simple dn tidak suka memikirkan yg remeh2, jadilah seperti gaun potong kek si ‘doktor’ tu….hehe jgn mare ye dr……

    0
    0
  62. yani says:

    heran gan bienda xnak dedahkn ari pnikahan die….bnda elok watpe nk sorak…tup2 bsanding plak…

    0
    0
  63. pascual says:

    tebal nya make up…..

    0
    0
  64. Rin says:

    cantik sgt bienda..

    0
    0
  65. hamba Allah says:

    dunia akhir zaman.. bertudung .. sembunyi rambut tapi tayang bentuk badan.. baju ketat2 …apa nak jadi daa….moga diberi hidayah oleh Allah SWT ..

    0
    0
  66. pascual says:

    mahal nya hantaran si bienda ni?dala sekolah xtggi mana pon.lain la kalo dia ni ada master ke phd ke.ni stkt artis kampungan nk ltk hantaran tgii2.

    0
    0
  67. nasha sofea says:

    tahniah beinda n suami..sama cantik sama handsome…pelamin pun cantik pakaian pun cun…pemilihan yg bagus!

    0
    0
  68. nadya says:

    cantik…secantik bienda….dari dulu smpai die kawin tk pnah lekang dari bertudung…itulah sebenar2 penyeri bagi dirinya dan sbb tu ler perkahwinannya nampak berseri2……

    0
    0
    • hazel says:

      penah je bukak..pas die kua kumpulan solehah dulu..konon nak buat lagu ala2 britney spears..siap masuk URTV lagi..pastu nan adooo..tentiba kua pulak buat album solo pakai tudung balik…dimaapkan la sebab remaja lagi masa tuh

      0
      0
  69. ieyka jasmine says:

    my uncle n auntie bienda

    0
    0
  70. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0
  71. Lila Piraino says:

    Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    0
    0
  72. Ana Flora says:

    santekkk sungguh ini bajuuu..
    berkenan nk wt theme cenggini taim big day aku nnt ~~ +__^

    0
    0
  73. liyana says:

    cantik la binda..suka la kat binda

    0
    0
  74. iena says:

    ari tu jmpe bienda at TBS,, mybe wif ur husband kot,, but i’m not sure wnita yg ngn bienda mse tu,, is that ur grandma? huhu,, bienda cantek,, kai bju kaler itam,, putih kn bienda? ala2 arab gitu,, hehe,

    0
    0
  75. Grow Taller says:

    you have a terrific blog right here! would you wish to make some invite posts on my blog?

    0
    0
  76. I’ve been browsing on-line more than 3 hours nowadays, but I by no means found any interesting article like yours. It is beautiful price enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made just right content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

    0
    0
  77. just bookmarked your site. keep up the posts

    0
    0
  78. Youre so cool! I dont suppose Ive learn something like this before. So good to search out someone with some authentic thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this web site is one thing that is needed on the net, someone with somewhat originality. helpful job for bringing something new to the internet!

    0
    0
  79. Glad I observed this on the internet!

    0
    0
  80. Have you ever considered adding more videos for your blog page posts to preserve the readers more entertained? I suggest I just go through through the entire post of yours and it was quite great but since I’m more of a visual learner,I found that to be more helpful properly let me understand how it turns out! I enjoy what you guys are always up also. This kind of clever perform and reporting! Hold up the excellent works guys I’ve added you guys to my blogroll. This can be a great post thanks for sharing this informative details.. I will go to your blog regularly for some latest post.

    0
    0
  81. Palawan says:

    Knock Knock. Who’s there! Brewster! Brewster who? Brewsters can wake you up in the morning singing cock-a-doodle doo!

    0
    0
  82. fence picket says:

    Hello! I just would like to give an enormous thumbs up for the great information you’ve here on this post. I will be coming again to your weblog soon.

    0
    0
  83. Isaac Bashevis Singer~ We know what a person thinks not when he tells us what he thinks but by his actions.

    0
    0
  84. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to construct my own blog and would like to know where u got this from. many thanks

    0
    0