Written by AbangNara | January 21st, 2011

gambar kahwin ayu raudhah zaquan adha

Terima kasih kepada rakan kami di Piccalasso yang sudi menghantar gambar-gambar majlis perkahwinan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha di Alor Setar. Memang terbaik gambar dari Piccalasso nie. Kalau anda nak kahwin dan masih tak jumpa photographer, kami cadang anda gunakan perkhidmatan mereka.

Mereka berdua selamat bergelar suami isteri dengan sekali lafaz sahaja. Jumlah wang hantaran dirahsiakan atas permintaan kedua-dua pihak. Pada majlis yang serba ringkas itu, Ayu atau nama sebenarnya Raudhah Abu Bakar @ Che Wan yang kelihatan anggun dengan busana rekaan Man Kajang berwarna krim menerima mas kahwin RM1,888 serta tujuh dulang hantaran daripada pihak lelaki dan berbalas sembilan dulang.

Lagi gambar sekitar majlis pernikahan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar kahwin ayu raudhah zaquan adha

gambar kahwin ayu raudhah zaquan adha

gambar kahwin ayu raudhah zaquan adha

gambar kahwin ayu raudhah zaquan adha

gambar kahwin ayu raudhah zaquan adha

gambar kahwin ayu raudhah zaquan adha

gambar kahwin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu zaquan

gambar kawin ayu zaquan

gambar kawin ayu zaquan

gambar kawin ayu zaquan

310 responses to (GAMBAR)Majlis Perkahwinan Ayu Raudhah Dan Zaquan Adha

  1. anamy says:

    santek la jgk! ngee~ ^^

    0
    0
  2. elmoluya says:

    gojesnye ! kewll!

    0
    0
  3. black says:

    wow..kwen jugak..alhamdulillah..cmne la dia klau jumpa ngn besan dia ek..haha

    0
    0
  4. Shasha says:

    zakuan muka macam budak2 lagi.
    apa2 pun tahniah lah korang berdua! CUN!

    0
    0
    • Lipstick Hijau says:

      dua kembar ne taste mg sma la kan….yg sorg kawin janda berumur…yg sorg kawin x janda tp umur lagi tua dr zaquan…

      0
      0
  5. AKMAKEMA says:

    1st! wahhh.. bestnye.. huhuhu

    0
    0
  6. hajarul says:

    cantek gambar

    0
    0
  7. che aniey says:

    LAWANYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE…!~

    0
    0
  8. SYOKDOTMY says:

    terbaik ah gambar..

    0
    0
  9. ad says:

    amin

    0
    0
  10. girl over flower says:

    tahniah………….akhirnye mereka nikah jugak…semoga panjang jodoh mereka…

    0
    0
  11. smoge bahagie….
    jgn gado2…
    sinari rumahtgga dengan islam…
    solat jemaah bsame…
    doakan terbaik utk psangan setiap hari..
    baca alquran bersame2…
    insyaallah bahagia dunia akhirat

    0
    0
  12. kawin jugak depa neh..tahniah..tadi lalu kat giant masjid al bukhary patot la nampak sepanduk perkahwinan depa neh..sayang tak amik gambaq tidak boleh pos kat cni.

    0
    0
  13. mia says:

    harap2 bertahan la ,arriage dorg..jgn jd mcm artis2 lain,,amin

    0
    0
  14. moh says:

    semoga bahagia…aku harap rita pon bahagia seklai

    0
    0
  15. akuww says:

    plg suka gambar kembar berdua dok berbisik..how sweet..
    sygnya macam ni xdak waktu perkahwinan aidil..
    asal aku x nampak Rita???

    0
    0
  16. lovetoseesweetcouple says:

    cantik!

    0
    0
  17. lee says:

    tahniah… chantek~

    0
    0
  18. jane says:

    amiiiinnnn……

    0
    0
  19. what the? says:

    boleh tahan, lagi cantik fotografi rabecca nur islam punya.

    0
    0
  20. shazlina says:

    tumpang happy.. alhamdulillah.. akhirnya kwin jga diorang.. smoga dapat anak yg kiut miut.. tahniah ya!! :D

    0
    0
  21. suka ati aku. says:

    rita takkn datang ke majlis ni..aku kesian kat rita..aku tahu betapa sedihnya dia..uwaaaaaaa….pepun tahniah buat kapel ni..moga bahagia ke akhirnya..amin..

    0
    0
    • aku says:

      dah gatal sangat nk kawen kt thailand..

      0
      0
      • Kasih says:

        aku, bab nikah kawin ni kita xtau bila, dimana, gan sapa atau dimana… sumer tu keje Allah… xsemestinya sbb rita kawin di thailand dia gatal… tp tu lah perjanjian kita gan Allah… kita ni bkn nya sapa2 tuk tau apa keajaiban atau kekuasaan yg bakal Allah bg dan tunjukan ;)

        0
        0
  22. nieza says:

    alhamdulilah kawin gak,walo ape pun rita rudaini ckp,moga pkahwinan yg direstui keluarga akan dpt keberkatan…kpd rita terima hakikat ,berbaik2 la dgn mentua..ibubapa mane yg tak kecewa anaknya membelakangkan family bila kawin,berkat parents tu penting…kuatkan hubungan dgn tuhan,InsyaAllah dgn manusia pasti lancar

    0
    0
  23. akuperwira says:

    ayu cam kakak…zaquan cm adek

    0
    0
  24. juice says:

    ala nape baju dia sarat sgt..kalau simple jek sure lagi naik seri….

    0
    0
  25. nana says:

    tepung gomakkk

    0
    0
  26. dingdong says:

    sama padan..congrate semoga bebahagia ke akhir hayat (”,)

    0
    0
  27. lala says:

    alhamdulillah.selamat dah jd isteri org.jgn gaduh2 dgn biras sudah.hati biar cantik macam muka yg cantik.jgn mulut2 jahat k…nanti Allah balas.

    0
    0
  28. Auta says:

    xcantik pun baju…..pelik je mcm gaya bikini..upsss!!!

    0
    0
    • aku says:

      mesti ketiak hangit sebab ketat sgt..

      0
      0
      • Auta says:

        dah menyimpang dari baju perkahwinan yg sepatutnya..jgnla moden sagt smpai mcm tu..~~

        0
        0
        • akusukerita says:

          makeup pon over…org time nikah simple2 je la..ni cm nk photo shoot mangga je..

          0
          0
        • Bom aTOM says:

          Kira oklah tu, baju sesuai utk majlis di masjid, leher & rambut pun tutup habis. Drpd baju nikah bini Datuk Sani kat masjid Terengganu tu, dahlah jambul keluar, nampak dada & jarang..langsung tak ambil kisah..

          0
          0
  29. sitraz says:

    lawaaaa…semoga berbahagia…dan berkekalan….

    0
    0
  30. whatever says:

    Tahniah buat Ayu Raudhah dan Zakuan… Smg berbahagia hingga akhir hayat~

    0
    0
  31. meen says:

    pic ayu pegang bunga 2 mcm wat iklan je.anyway congrats guys

    0
    0
  32. Belinda says:

    Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. Aku nampak 3 jari pengantin lelaki pakai inai. Adat apa tu? Boleh ke? Tak membelakangkan agama ke macam tu? Haihhhh, macam2…..

    0
    0
    • bintang hati says:

      adat selagi tak menjatuh tak akidah.. tak salah.. jgn yg kufarat sudah laa.. dia nk pakai 20 jari pun boleh…

      0
      0
      • Belinda says:

        Tapi ada adat melayu yg haram di sisi Islam but still orang gunakan sebab percaya ianya adat resam turun-temurun walaupun ada kaitan dgn kepercayaan agama Hindu.

        0
        0
    • XsukasukiX says:

      tp..
      yg aku tahu la kan..
      pkai inai untuk wanita hanya 3 jari shj..
      untuk lelaki baru 10 jari..
      sbbnya,pkai inai ni kre berhias gak..
      skrg ni pkai inai sekali ngn hiasan2 pelik skali kat tgn..
      ada bunga2 la kan..
      tu adat je..

      0
      0
  33. myra says:

    cantekk!!
    thniah zaQuan & ayu..=)

    0
    0
  34. manja says:

    takyah lah nak kutuk2 tk cntik la, tua la, itu la inilah.doakan jer kbahagian dorang, shgga ke anak cucu.begitu jgk dgn rita.yg kutuk ni, mcm la perfect sgt.elok lg org tu, masuk bn ni.kejap lg masuk mjalah.apa laa…

    0
    0
  35. kalau ayu makeup nipis sket msti lagi cantik…
    semoga berkekalan

    0
    0
  36. hani rayyan says:

    tahniah…….

    0
    0
  37. Raffix Alias says:

    lengan dia nmpak besar sbb lens distortion, dia guna wide lens… bila mana subjek berada di kanan or kiri lens, sbjek akn menjadi distort :)

    0
    0
  38. penyu says:

    cantek….tahniah….at last kahwin jugak…..alhamdulillah….TAPI..ntahlah…cam ada yg tak berapa kena je…..sukar diungkap dgn perkataan…..apa2pun mintaknya berkekalanlah…..
    ayu: ko tu tua 3 tahun dr laki ko, pepandailah beralah and bersabar….
    zaquan: ko ni benonya kawin dlm umur yg masih muda lagi, so ko kenalah belajar pikul tanggungjawab secara total, mula2 sbg laki then x lama lagi sbg bapak pulak…,.

    0
    0
  39. babymanja says:

    alhamdulillah………semoga kekal hingga akhir hayat…….

    0
    0
  40. wawa says:

    tahniah..ayu…ang hengat ak dak??

    0
    0
  41. gegeh says:

    Bukan membelakangkan agama lelaki pakai inai..coz zaman nabi dulu ade sahabat yg memaki inai ketika kawen.. Nabi tnya kamu dh kawen ke? dia cakap sudah…nabi kata seeloknya kamu hendaklah mengiklannya kepada semua org supaya ianya tidak menjadi fitnah di kalangan masyarakat

    0
    0
  42. Rin says:

    ermmmmmmmmmm…~

    0
    0
  43. putu bamboo says:

    bju ayu raudhah agk pelik r..knape msti ad kain tu kat dada..mcm pkai bra kat lua plak spoil je nasib baik stil cantek..smoge bkekalan ayu n zakuan…

    0
    0
  44. Raffix Alias says:

    mmg salu ape kalo nikah laki pakai inai kat 3 jari :) xkan xperasan?

    0
    0
  45. pedulik hapa says:

    Tahniah.. Semoga kekal hingga ke akhir hayat..

    0
    0
  46. eiki says:

    buruknya c ayu raudah time ni nampak cam tua sangat…….xsesuaiiiiii tul ngan budak zaquan 2……ahaks…apa2pun nasib badan la dapat zaquan huhu

    0
    0
  47. musaG4 says:

    boleh la..lawa ag ak…
    knpe lar kawen mude sgt.
    uha ckp makeup overdose dowh…
    ayu..ko hancurkan aty aku…
    nik kim slm…
    mlm td ktorg bce yasin..moge perkahwinan korang slamat la..
    ak tgk ko g mahkamah..tak taw la..
    jmpe law ak ea..
    mutusamay

    0
    0
  48. Mysara says:

    Tahniah..sama cantik sama padan. Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat, dunia akhirat..

    0
    0
  49. tim says:

    ….. yg gambar kecik cam kak nita swak.. yg gambar besar cam zila bakarin pun ader.. yg dlm keta cam iras ifa raziah… power of make up… camne rupa sebenar dia ni ek?.. i penah jumpa RCW depan2 make up tebal mmg nampak cun dan tinggi lampai.. panas2 mekap dia x cair pun… cam nak tanya jek dia pakai makeup brand apa hehe… by the way apsal muka pengantin lelaki camgitu? nervous eh?

    0
    0
    • petani says:

      tim, RCW pakai bedak siam kotak hijau…kat pasar mlm ada jual…..bedak tu selalu di pakai oleh Tokpek Kong Cina dlm wayang cina….sbb tu tak cair…mcm dlm iklan Maybank

      0
      0
    • faten yuna says:

      taniah wt zakuan n ayu
      smga bhgia wt slmanya
      smga cpt tmng chya mata…..

      0
      0
  50. kiera says:

    owh
    i thought d trend utk make up is natural
    tp nape make up de sungguh tebal

    btw, smoga tidak mengikut jejak langkah kakak mu
    kawin tu biar skali je

    0
    0
  51. selamat pengantin baru.. semoge jodoh berkekalanan ke akhir hayat…

    0
    0
  52. nida says:

    moga2 berkekalan hingga ke akhir hayat…

    0
    0
  53. cikmin says:

    fuhhhh…lawanya ayu ni..berseri-seri… :) selamat pengantin baru..semoga berkekalan..

    0
    0
  54. ann says:

    cantikkk…tapi kalau pakai tudung bebetul lagi suweeetttt

    0
    0
  55. missyqaldina says:

    td tgk brita…nape muke ayu raudah makeup melampau…tp dlm pic cm ok la plak..btw..congrates!

    0
    0
  56. ayati says:

    tahniah…semoga kekal hingga ke akhir hayat. Baju cantik…mekap kureng sikit, mungkin sebab sebelum ni selalu sgt mekap tebal, so tak nmpk different pun

    0
    0
  57. ade aku kisah says:

    poyo… glabah jer ayu ni.. bajet cun….mekap tebal gler…
    tggu r zakuan wt hal pulak….

    0
    0
  58. ade aku kisah says:

    poyo… glabah jer ayu ni.. bajet cun….mekap tebal gler…
    tggu r zakuan wt hal pulak…. !!!!

    0
    0
    • yoo says:

      tak baik la, sepatutnye orang kahwin, doa lah elok2. dorangkan membina masjid, atas landasan yang betul, restu ibu bape. bukannye doa bukan2, nanti jadi kat diri sendiri, baru tau langit tue tinggi rendah.

      0
      0
      • fit says:

        biasa ler yoo,org yg hasad dengki mcm ckp mcm tue…..org2 mcm ni mmg ada balasan nyer nti…allah tue maha adil..

        0
        0
  59. noname says:

    firstly….nk mntak sory sgt2 nk menyampuk jap huhu….ak macam x tau citer jer ni ? rita n ayu ni dlu de kes ke??tolg jwb sapew tau bgtau y x tau ni….heeee

    0
    0
  60. huda says:

    congratz to this couple… im really hepy with diz wedding… hope both of u hepy forever n ever.. INSYAALLAH.. ( maher zain).. :)

    0
    0
  61. bella~ says:

    alhamdulilah .
    nikah gak depa ney yerk .
    congratsss eak AR and ZA .

    btw ayu nampak tua larh .
    even rita lagi tua dari ayu tapi tade lah ketara sangat .
    rita natural .
    ayu mekap tebal .

    0
    0
  62. ezna says:

    sma cantik, sma padan.. umo bkn m’jd ukuran tuk b’satu… tahniah!! :-D

    0
    0
  63. frendly says:

    a’aahhh..amik laa diorang nie jado photografer..sgt2 cantik diorang edit n snap..best33..xsombong sbb tadi jmpa diorang nie kt majlis ayu…ape2, tahniah..lawa sgt2 tengok ayu n zaquan tadi..=)

    0
    0
  64. tiramisu says:

    pesal ayu pnya bju ngantin cam xngam jek…xlawa..putih lagi lawaa…ni kuning plak yg tk meriah….tudung pom xmnarik ajek…..

    0
    0
  65. delena says:

    ayu gemuk sket….
    xnmpk rita pn…………

    0
    0
  66. baby says:

    semoga jodoh berpanjangan..jgn meneruskan generasi artis yg suka bercerai berai….

    0
    0
  67. semoga berbahagia ke anak cucu

    0
    0
  68. rara says:

    cntek lg klaw ayu pkai tudung..

    0
    0
  69. shamira says:

    nasib baek ak posting kt sg petani..klau x,msti ak da ad kt masjid ni..hahahahahah!!~

    0
    0
  70. yaya says:

    pemain bola malaysia mmg pandai tackle artis kan..
    mmg padan..!

    0
    0
  71. insaf says:

    apasal muka ayu buruk nampak mcm tua..anywy congrats..

    0
    0
  72. wat to do says:

    bkn main ske si ayu dpt berlaki kn zaquan..npk sgt air muka die..zaquan mke rileks je..ak rse mse couple pun si ayu ni la yg lebih2..huhu..sory kalo rmai yg dislike comment ak ni…tp kalo rita pnya persndingan mst lg cun sbb rita lg cntik n ade ade claz dri ayu..hua..jhtnye ak nih..lantak la..ni pndgn ak…

    0
    0
  73. kaylakenzo says:

    selamat pengantin baru….

    0
    0
  74. kak jah not so vouge says:

    kalau 2 tahun dulu, maybe ni reaksi aku “jelesnyeeeee!”
    tp skarang ” suke hati die la nk kawen ke hape..xheran”

    0
    0
  75. k.s.v klg says:

    muke ayu nmpk dh berusia bile ni make-up mcm 2…..
    kecian ayu….jdi bhn experiment juru solek

    0
    0
  76. suri says:

    siapa yg x gembira dpt kawen ngn pujaan hati.. anyway tahniah semoga kekal ke akhir hayat

    0
    0
  77. chantek says:

    1. congrats for both of them
    2. moga berkekalan
    3. err make up tu emm mcm tebal sgt jer
    4. sweet gmbr aidil dgn zaquan hehe
    5. i tot da rita tp x kesah lah..
    6. simple itu cantik..

    0
    0
  78. eszol says:

    no fap material=phail!

    0
    0
  79. ijat says:

    makeup terlalu tebal..xnatural dah…makeup elyana kawin dulu cantik

    0
    0
    • fit says:

      bodoh nyer ijat ni,suka hati dia nk make up mcm,yg ko sibuk apa hal,duit dia n hari bersejarah dia,ko ni mmg jeles ler.

      0
      0
  80. tinge drink says:

    alhamdulillah kawen jgk mereka..septtnya kte sume doakn kebhgiaan mereka smpai bile3,bknnye mengutuk dan menjatuhkn mereka..elok la mereka kawen dr buat maksiat kn mcm sesetengah artis..xphm ak ngn certain2 komen yg mengutuk dorg nie..kawen slh,xkawen pon slh..sal make up ngn baju pon nk komplein,dh tu citarasa dorg nk buat cmne..xcntik kt mata korg,tp cantik kt mata dorg..ntah2 korg pnye taste lg org lain kutuk..semoga brbhgie zakuan ngn ayu..=)

    0
    0
  81. Azmi Khan says:

    Tahniah semoga bhagia ke akhir hayat,,,,,,,,
    make tebal tul ye…..
    but today is your day……
    tahniah sekali lagi………

    0
    0
  82. bangiperdana says:

    cantek mana sekali pun kentut tetap busuk…..nanti dah lepas kahwin baru tau….

    anyway congrats …moga berkekalan….panjang lagi perjalanan kamu berdua….

    moga zakuan lebih menyerlah permainannya di padang bola…

    0
    0
  83. bangiperdana says:

    rozita che wan (RCW)…ko bila pulak…..takkan nak tunggu aku kut…..alamak aku dah kahwin….anak dah besar panjanglah….

    bosan siuttt lama tak dapat balik….insya-allah bulan 2 nie aku akan pijak bumi malaysia kembali……yahooo ya bedabedu…

    0
    0
  84. dira says:

    aku xpaham betul la..org x kawen salah…org dah kawen pon korang nk byk bunyik jugak…kite doa kan la yg terbaik buat dorg berdua…dorg tu kn mendirikan masjid..bukan nye buat benda xelok..sepatutnye kite sebagai saudara islam memdoakan yg baik2 utk rumahtangga dorg..bukan nye kutuk itu xkena..ini xkena..lagipon ini kan majlis perkahwinan dorg..bukanye korang..biar la die nk makeup muke die mcm mane gaye pon..nk baju die pesen ape pon…die rase cantik kt mate die..biar jelaa…xpayah nk kutuk2 kt sini..dorg tu syok2 je kawen..yg korg kutuk2 die tu dpt ape??kan lebih elok mendoakan yg baik2..pahala pon dapat…

    0
    0
    • aku says:

      aku igt kata2 seorang make up artis..dia kata kalau majlis akad nikah kena la make nipis sbb majlis agama..majlis akad nikah..over sgt make up asal?…dah la lam masjid..

      sanding esok nak macam opera jepun ke..opera cina ke lantak dia la…aishhh xpaham aku..
      tapi siyes ayu xde seri….wahahahahaha

      0
      0
    • fit says:

      betol tue dira,biasa ler org melayu dira,hasad dengki,busok hati semua ada pd org melayu,tue sbb org melayu tak bole maju,org melayu hanya pandai wt maksiat,bohsia,bojan,n merimpit.

      0
      0
      • pisau cukur says:

        samalah jgak mcm hang kan…dlm bn ni kau tgk hang pnya komen dok bodh org sna sni…kira hang pon bsuk hti jgak lah dgn org2 dlm bn ni kn…ktuk org tk ingt2 aaiihhhh…

        0
        0
  85. kurus says:

    tahniah la kpda pengantin
    semoga brbahgia brsama dunia

    suka fesyen tudung ayu..
    mmang ska pd natural…kalu bab kawin

    0
    0
  86. epy ain says:

    hope rita n ayu raudhah ni masing-masing bahagia…
    biar lah bukak aty sket mak bapak msg2x.. hehe :D

    0
    0
  87. g says:

    aidil je..rita xdtg pn

    0
    0
  88. akusukerita says:

    mane rita????sian rita..peranten pompuan npe mke up over sgt…..ok la tu..smoge bahagie…

    0
    0
  89. mart says:

    Alahai..shanteknye!!Aku tepes0na…agaga~

    0
    0
  90. zieza says:

    Selamat Pengantin Baru Buat AR & ZA..semoga kekal bahagia hingga keakhir hayat..

    0
    0
  91. tsarnia says:

    tahniah ats perkahwinan ayu & zakuan..
    semoga kekal hingga ke akhir hayat :)

    0
    0
  92. aku says:

    xsuka ayu ni godix semacam je…over lebih..HOPE lahhhh berkekalan..nnti jgn jadi PEMBAWA mulut lak yea…jg sikit umah tangga sendri..jgn dok ambik tahu umah tangga orang lain…BERKEKALAN sgt nk tgok ni…

    0
    0
  93. dinna diana says:

    tahniah n semoga kekal ke akhir hayat n x yh la nk jadi batu api tuk ipaq hang…awat la make up lagu tu…merah tang sana merah tang sinun…dh x ayu…

    0
    0
  94. akus says:

    cantiknya mereka berdua..selamat akhirnya percintaan mereka setelah diijab kabulkan..sepadan sngt..tahniah ayu dan zaquan..moga berkekalan hendak-Nya…amin..

    0
    0
  95. singa tido says:

    tahniah.
    selamat pengantin baru..

    0
    0
  96. aku g majlis kahwin dorang semalam..
    si ayu dlm gambar kat ats je nampak berisi..padahal jumpa dia live mmg kurus gila berbanding raya taun lepas.masa tu dia mmg chubby..aku terkejut gila tengok perubahan badan dia..yelah.orang nak kawin kan.mesti berusaha nak memantapkan badan.hehe,
    apa2 pon semalam memang meriah gila..sama kacak n cantik.sesuai sangat..semoga dipanjangkan jodoh hingga akhir hayat…

    p/s::kembar zaquan si aidil semalam nampak tak ceria pon..i dun know why..

    0
    0
  97. DarkSky says:

    cantiknyeeee ayu raudhah..

    0
    0
  98. ikantembakol says:

    congrats to them,,tp…sgt lah xske tgk makeup nikah sebegini..mcm nk g clubbing nye makeup..plsss la…
    Ayu yg da mmg natural beuty,,sepatotnye d makeup ngan simple..kn lah cenggitu.

    0
    0
  99. kipoci says:

    kenapa lah 2 kembar nie x bersanding sekali….tentu grand kan????

    0
    0
  100. jus mangga says:

    asal make-up ayu cam opera cina eaaa….

    0
    0
  101. LOUIS says:

    tahniah.. tak kesah lah apa org nak kata yg penting kedua2 nya SINGLE bkn suami @ isteri org… jgn mcm fasha sundal & memey kemek beriya2 runtuhkan rmhtangga sesama kaum tapi tak juga kawen2 kan……… yg haram juga dieorg kesedapan.

    0
    0
  102. delaila says:

    hm . .ok la dri kmbar dya 2 kn .. tb3 ja da nkah . uit , rita rudaini ta dtg kerr?? hukhukhuk

    0
    0
  103. pak mail says:

    ayu cam pelik jer…ngn mata tu lagi…cam x natural la… makeup pn tebal ngat…baju pn fitt giler…bntuk lngn pn nmpak ketat….emm…silap pilih baju kot ayu ni….
    rita plak…xpakai makeup pn cantik….
    wpn pkhwinan x meriah cmni..tp rita ttp wanita unggul…

    0
    0
  104. awekMAS says:

    kakak i pon gi jugak coz dpt jemputan..ermmm.selamat penganti baru ayu n zakuan

    0
    0
  105. kurus says:

    kt oh bulan dah ada gambo lelain

    0
    0
  106. damia says:

    biasa je tgok muka dia….macam gi majlis2 anugerah je…tak beseri …sebabnya dah biasa tengok dia pakai macam ni….rajin solek…apa2pon tahniah sampai ke jinjang pelamin

    0
    0
  107. ae-cha says:

    cantik….tp tringin nk tngok rizita che wan yg bersanding…mst lg malatopppp ;)

    0
    0
  108. mumy_indah says:

    besssnyaa depa kawenn rugi xpegi wlopun dah dekat jer..ahaks… tapi mekap tebal sgt ler cayang.. kalau akad nikah org mekap soft2 je kan..kale baju pun nampak tak sejuk mata.. ape2 pon benda dah lpas..tahniah ok.. jga rumah tangga elok2 naaa.. yg pnting byak2 bsabarr wlau apa pun dugaan nanti..bru la kekal..insyaAllahh..

    0
    0
  109. Congrats to both of u

    0
    0
  110. zulkbo says:

    ermmm..
    orang cantik
    bergambar di mana
    dan dalam keadaan
    apa pun nampak
    kecantikkanya..

    0
    0
  111. kipoci says:

    rozita nak kahwin dengan adik sasha elite kan jadi mestilah kena tunggu lagi coz adik sasha tue muda lagi duit x berapa banyak hehehehe

    0
    0
  112. Sweet_pink says:

    nasib baik dia tak kawin lari cam kembar dia ek? rugi kembar dia kawin lari… tak dpt ambil gmbr cantek2 cam diaorg ni…. sesapa yg kawin lari mmng rugi.. sbb inilah kenangan terindah yg akan kite kecapi selagi kita masih bernyawa… so JGN KAWIN LARI! BUDGET LARI TAK APE!!! Hehhehhehehe….

    0
    0
  113. bb says:

    yg kutuk2 ni, mcm la cun sgt gmbr dia kawin.kutuk mcm pengkritik af plak.sedar2 la wei, jgn suke ngutuk org.ntah2 korang kawin nikah jer kat pjbt kadi, sbb bajet takde.

    0
    0
    • fit says:

      betol tue bb,coz dorg kne tangkap berkhlwat tue yg jeles smcm tue….nk sanding dh malu,org yg suka kutuk n mghina org,mmg tak laku,coz mulut mcm……..laki pn tak kuasa nk jadikan dorg bina…..

      0
      0
      • Sweet_pink says:

        lebih baik nikah, dari “kawin” tp tak nikah… lepas tu pergi tempat pembuangan sampah….

        0
        0
  114. anti-Ayu says:

    x suka ngan prngai minah ni yg pretend baik n cantek… huh, da la meke up tebal setalam..kn manis kalo pkai natural make up tim nikah, ni x mcm nenek kebayan da ak tngk…

    0
    0
    • mus says:

      dia make up stalam pakai duit ko ke?pmpuan kepoh.

      0
      0
    • baru kawin says:

      isyhhhh!!!!! suke ati dy la nk mekap tebal… y ko nk anti lbih2 aphal? isyhh msty ko jeles ngn ayu tu cz dy kawin ngn c zaquan kn… eeee ad gak org cm ko kt dlm dunia ni.. dengki.. patutnye ko doakn kbhagiaan dyorg tu …tp ko cbuk nk kutuk mekap dy.. tebal mne pon mekap dy, tp mjlis dy grand sgt!muke dy cntik sgt !!! so, ko xpyh la nk anti ngn ayu ni…. dh sah dy mmg cntik.. dr ko… haha

      0
      0
  115. kaylakenzo says:

    sedey la zaquan dah kawen….huhu..papepn selamat pengantin baru…. ayu mmg cun

    0
    0
  116. minah jambu says:

    minah jambu ucapkn srelamat pengantin baru pada ayu n zakuan….cepat2 dapt ank pasti hensem n jambu macam ayu

    0
    0
  117. lolyat gang says:

    ooo zakuan suara pondan ni da kawen ye

    0
    0
  118. nuyoo says:

    x lawa pun baju pengantin si Ayu ni…mekap-up lagi dasyat…cam hantu kak Limah jer…hahahahaah!

    0
    0
  119. anoriwan says:

    Tahniah……cantik sungguh ayu dan zaquwan….pasang secocok dan serasi……semoga kekal hingga ke anak cucu….^_^
    From….
    Anor dr Seremban…

    0
    0
  120. aku x minat langsong…x rse serbe salah ke mak,bapak dia ni,menantu ni disanjung tinggi tp menantu g satu di ketepi kan..walau pn x suke trime lah hakikat yg dia adalah menantu kte..cian aku tgk rita..untung lah ko raudah,dpt gelaran menantu kesayangan..terbaik lah..x yah berebut utk menagih syg mak mertua,sb ko mmang disayangi.x cm rita yg idop x direstui mertua.

    0
    0
    • saya sayang mama says:

      bukan salah mak bapak…
      sebab tu ada pepatah kata, hidup kalau x de restu mak bapak, memang x senang dunia dan akhirat…
      kalau x restu, nak kawin watpe?

      memang aku senang cakap, sebab aku antara perempuan yang bakal mak mentua x suka…
      bf aku x kawin dengan aku sebab mak dia x restu…
      aku hormat sebab tahu itu keputusan dia walaupun hati terluka…

      kami berpisah dan bertemu kembali, dan akhirnya mak bapak dia akur dengan keputusan anak dia… kami kawin dan aku jd salah seorang menantu yang dapat panggilan mak mentua aku setiap 2 hari…

      0
      0
    • miss lissa says:

      jgn salahkn mak bapak pulak..xde sape pon mak bpk yg rela bile anak die kawen lari..nt klo ko jd mak ko suke ke ke anak ko kawen lari??malu..mane nk letak muka?org sume mengata..dahla satu malaysia tau..banyak lagi cara lain selain dr kawen lari ni..mungkin ade sbb kenape mak bapak die x restu hubungan dorg dulu..sbb biasenye lah kan mak bapak ni dapat rase dulu ape yg nk jadi…dorg ni kan mak bapak kite mesti tau buruk baik untuk kite…nk ckp skng pon aku rase korg xpaham sgt kot..tggulah korg jd mak bapak nt..baru tau macam mane sygnye ko kt anak ko..dan bleh terima ke ko klu anak ko g kawen kt siam..

      0
      0
      • kang mugyeol says:

        habis tu, bukan nya salah menantu jer, dahla anak tu anak lelaki bawak lari anak pompuan orang. yg dibencinya menantu jer macam menantu jer yg salah. menantu pompuan tu kalau xdikecek diyakinkan si jantan tu ingat senang ker pompuan nak ikut jantan kawen lari kat siam. dah kawen tu, mak bapak xleh nak anak jantan dia jer, yg salahnya semua letak kat menantu

        0
        0
  121. juju says:

    x cantik laa….jauh lawa rita rudani…walaupun rita jan…

    0
    0
  122. saya sayang mama says:

    rodhoh binti che wan

    aku da tgk ic dia sebab aku uruskan sesuatu yang dia perlukan.

    0
    0
  123. arissa says:

    klu dok tgk btol2 antara aidil n zaquan…rsanya aidil lg hensem..even though diorg twin…n klu nk banding ayu n rita…rita lg cun, jelita n ayu…ayu raudhah ni muka besa jaaa…pkai tudung ja nmpk lawa..lau x..besa ja…but rita…mcm na pon mmg lawa..tmbh pkai tudung..lg btmbh2 lawa…

    0
    0
  124. jeng2 says:

    cantik jga..xdinafikan..tp mcm bseri

    0
    0
  125. chidori says:

    selamat pengantin baru kepada Ayu Raudhah Dan Zaquan Adha

    0
    0
  126. Bahagia says:

    TAHNIAH & SELAMAT PENGANTIN BARU…. Moga kekal hingga ke akhir hayat, aminnn….

    0
    0
  127. sheda s'ban says:

    tahniah… suka nengok zakuan.. n ayu.. mereka secocok.. umur bukan penghalang.. tu name nye jodoh.. doa je … akan kkesejahteraan mereka.. hingga ke akhir hayat….. apa yang kita minta.. itu yang akan dimakbulkan olehNYA..AMIN…

    0
    0
  128. sheda says:

    tahniah..semoga kekal hingga ke ahir hayat.

    0
    0
  129. parah sendal says:

    all the pics sucks! sape kata lawa.. baru pakai camera DSLR dah nak buat pakej.. wei belajar la dulu dr yg pakar! kesian lak aku tgk pengantin ni.. gambar semua hancus!

    0
    0
  130. rozell says:

    sweetnyerr!!.. :)

    0
    0
  131. yus says:

    lawanyer baju melayu dia. aku pon nak la

    0
    0
  132. anonymous says:

    eeiii…x sukenye..gedik la u!!

    0
    0
  133. vanilla tea says:

    Selamat pengantin baru…tapi sapalah tukang mekap ayu tuu..merosakkan gambar jerr..

    0
    0
  134. XsukasukiX says:

    kalau pkai baju kurung n bertudung putih,
    tanpa bunga di tangan,
    dengan mekap yg natural..
    msti lg cantik…
    (^_^)

    0
    0
  135. Reena says:

    Pergghh…lipstik merah menyala..cm kurang seswai je.

    0
    0
  136. aku tetap aku says:

    nama sbnr ayu ni…RODHOH….serius aq ckp

    0
    0
    • XsukasukiX says:

      jadinya,nme glamor je la ayu raudah tu ye

      0
      0
    • Kasih says:

      yup, btl tu nama dia Rodhoh.. sbb prnh tgk ic dia dl… wife mazlan senaria tu nama Robitah…. then Rozita.. sumer adik bradik2 drg nama start gn RO…. ;)

      0
      0
  137. rama2 comey says:

    kah kah kah… RHODOH BT CHE WAN
    NAME glamer ayu raudhah… kah kah kah…

    0
    0
  138. jeles! jeles! hehe

    0
    0
  139. zaza90 says:

    aku pon jeles tersangattttt….!!!!

    0
    0
  140. Reena says:

    RHODOH BT CHE WAN….kusssss semangaaat…

    0
    0
  141. pOcOyO says:

    cntik…tp rozita lg cntik

    0
    0
  142. Suriaamanda says:

    tahniah…selamat pengantin baru..semoga kekal hingga anak cucu dan akhir hayat..

    0
    0
  143. kurus says:

    cantik lak nama tu..unique..
    tapi sure di sebut “rawddowh”

    0
    0
  144. zakuan says:

    aku harap rita n aidil buat photoshoot perkahwinan n sedikit kenduri kesyukuran satu hari nanti selepas rita selamat bersalin n kembali slim. nak sangat tgk rita yg cun dalam busana perkahwinan. mesti laawwwaaaa gila n ramai yg jeles dgn keayuan dan kemanisan rita yang bermuka manja tu

    0
    0
  145. awek cun says:

    semoga berbahagia hendaknye

    0
    0
  146. jaja says:

    rita rudaini xdtg ka?

    0
    0
  147. chinta novel says:

    suke ayu raudah..minat dia..
    selamat pengantin baru…secocok..=)

    0
    0
  148. mdm m says:

    BOLEHLAAAAAA…

    0
    0
  149. fieza89 says:

    selamat pengantin BARU buat ayu.agar dapat anak banyak2.

    0
    0
  150. kizuna90 says:

    untng sape dpt zaqwan. Dh r kmbar. Dpt ank pn mst c0mel2 n kmbar nty. Mdh2n..

    0
    0
  151. minah senget says:

    Lipstick Hijau : jgn kata kat org nanti balik ke muka sendiri sape yg susah.awak tu badut!!!!!

    0
    0
  152. minah senget says:

    kepada reena, rama-rama, anonymous & vanilla tea
    jgn sesuka hati mengata org atau gelakkan nama org
    TAK BAIK TAU DAN BERDOSA BESAR tuhan amat marahkan hambanya yg suka mengumpat dan mengutuk sesama hambanya dan yg suka jaga tepi kain org lain . kain sendiripun tak larat nak jaga. nama rodhoh memang terbaik yg.telah mak bapaknya berikan kenapa anda semua sibuk2 dan nak jadi penyibuk.kenaapa jeles ke nama engkau lg tak sedap dan tak da makna langsung

    0
    0
    • a.n.jell says:

      kalau baik naper dia malu ngan nama sendiri, xyahla pakai nama glamer. bagi nasihat kat tuan punya badan tu dulu. ntah2 mengamuk kat mak ayah dia sbb bagi nama tu sampai mak ayah pun rasa bersalah…

      0
      0
  153. minah senget says:

    KEPADA YOU ALL SEMUA YG KAKI MENGATA,KAKI MENGUMPAT,KAKI MENGUTUK ” BERTAUBATLAH ANDA SEBELUM TERLAMBAT DAN SEBELUM AJAL KAMU SAMPAI” MOHONLAH KEMAAFAN KEPADA SESIAPA YG TELAH ANDA KUTUK SEBELUM ANDA DIKUTUK

    0
    0
  154. Jom “LIKE”
    Perkahwinan Ayu Raudah & Zaquan Adha di fb :-)

    0
    0
  155. nasa says:

    selamat pengantin baru

    0
    0
  156. ekien kareena says:

    TAHNIAH KPD AYU & ZAQUAN!!! xsampai hajat aku nk kawen ngn zaquan….:-(

    0
    0
  157. ekien kareena says:

    aku tgk si ayu ni lebar tol sengih die…. seronok la katekan pat kawen ngn pemain bola sepak N9 & KBGSAAN!!!

    0
    0
  158. LeYa says:

    cantik kedua mempelai ni…

    0
    0
  159. AIDIL says:

    keenseman zakuan diambil laki rita, tapi seswai la ngan rodhoh tu

    0
    0
  160. minat aidil says:

    aku rasa bini aidil si rita rudaini lagi cun..manis je..aidil ko jaga rita elok2,aku yakin rita adalah yg terbaik utk ko..jgn persiakan kesetian dia kt ko,tdk x kan dia nk bg anak dah nk masuk 2org kt ko..semoga korang bahagia..

    0
    0
  161. iera says:

    slamt pangantin bru wt qak ayu slamat brbagia hingga ke akhir hayat k..sy peminat qak ayu..jd cpat2 dpt ank taw..mesti comel cm mak dya jgk..

    0
    0
  162. IRA_DAYANA says:

    smoga ayu n zakuan bahagia di dunia dan akhirat…..
    smoga hdup korang diberkati allah yg maha esa….

    0
    0
  163. azaa says:

    semoga berbahagia ayu raudhah n zaquan kekal ke akjir hayat

    0
    0
  164. cute says:

    sape-sape yang banyak sangat komplen negatif tentang pasangan tu sebenarnya cemburu dia orang tu bertemu jodoh sebab diri sendiri nak tapi tak dapat..hahahahahahahahahahahahahahaha…

    0
    0
  165. saya suka ayu dengan zaquan saya rasa ayu dan zaquan masam mak bapa saya saya rasa lagi masajm keluarga i

    famiy i
    1.muhammad zaquan adhaq
    2. ayu raudha
    3. nur karisya adrina
    4. miasara nasuha

    0
    0
  166. peminat setia says:

    sweet couple…….semoga bahagia hgga akhir hayat…..sama cntik sme pdan…

    0
    0
  167. baru kawin says:

    aq rasa pemikiran org y ske mgutuk psgan ni, kolot sgt.. dh nme pun kawin , mekap msty la nk lbih. lpas tu bju pgantin dy tu, wlupun ketat tp mmg sesuai cz bdn dy lawa y pnting dy x mndedahkn aurat dgn kain y jarang..lgpon bju dy tu potongn trbaru n dy sbnrnye nk wt klainan… x slhkn… pstu, lau dy gedik semacam dgn pose dy tu, itu dy punye psl cz itu hari brsjrh dy n dy kne bg pose y menarik spy menonjol. lgpon aq rse lau korg d tmpat dy pon, korg akn wt mcm tu cz nk nmpk cntik… so,jgn juz nk kutuk org..psl nme plak,biarla nme dy tu buruk pun.. y nme korg tu cntik sgt ke ertinye? bole pkai ke ?hmm ape2la..y pnting ayu tu x mrampas c zaquan drpd sesiapa.dn dyorg kawin ats kerelaan..n semoga dyorg brkekalan hgga ke akhir hyt….psl rita plak,aq rse baik xpyh nk ugkit hal silam dy..appon mslh dy, biar dy settle sendri.. lgpon aq rse dy dh sdr slh dy dlu.. ank pun dh msuk 2…k korg.. doakn kbhagiaan dyorg ye..byeee

    0
    0
  168. EmmaAnis98 says:

    semoga kak ayu dan abg zaquan bekekalan..dan cepat2 dapat anak……

    0
    0
  169. EmmaAnis98 says:

    semoga kak ayu dan abg zaquan bekekalan……

    0
    0
  170. EmmaAnis98 says:

    kak ayu ngan abg zaquan memang sgt serasi la…kak ayu cantik dan abg zaquan kacak!!!!!

    0
    0
  171. EmmaAnis98 says:

    akak ngan abg cepat2 dapat anak ye…adik anis akan doakan yang terbaik untuk korang…….

    0
    0
  172. mimi says:

    wah cantiknye Ayu Raudhah apabila memakai baju pengantin lagi bertambah anggun. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.

    0
    0
  173. noor haliza says:

    mmg cocok cgt pasangan nie…………
    nm pengantin pompuan dah mula ngan
    ayu owg nyer mesti la lagi ayuuuuuuuuuu

    0
    0
  174. wahida says:

    cantik ayu

    0
    0