Written by AbangNara | January 21st, 2011

gambar kahwin ayu raudhah zaquan adha

Terima kasih kepada rakan kami di Piccalasso yang sudi menghantar gambar-gambar majlis perkahwinan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha di Alor Setar. Memang terbaik gambar dari Piccalasso nie. Kalau anda nak kahwin dan masih tak jumpa photographer, kami cadang anda gunakan perkhidmatan mereka.

Mereka berdua selamat bergelar suami isteri dengan sekali lafaz sahaja. Jumlah wang hantaran dirahsiakan atas permintaan kedua-dua pihak. Pada majlis yang serba ringkas itu, Ayu atau nama sebenarnya Raudhah Abu Bakar @ Che Wan yang kelihatan anggun dengan busana rekaan Man Kajang berwarna krim menerima mas kahwin RM1,888 serta tujuh dulang hantaran daripada pihak lelaki dan berbalas sembilan dulang.

Lagi gambar sekitar majlis pernikahan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar kahwin ayu raudhah zaquan adha

gambar kahwin ayu raudhah zaquan adha

gambar kahwin ayu raudhah zaquan adha

gambar kahwin ayu raudhah zaquan adha

gambar kahwin ayu raudhah zaquan adha

gambar kahwin ayu raudhah zaquan adha

gambar kahwin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu zaquan

gambar kawin ayu zaquan

gambar kawin ayu zaquan

gambar kawin ayu zaquan

Yang Ini Pun Best Jugak:-

    310 responses to (GAMBAR)Majlis Perkahwinan Ayu Raudhah Dan Zaquan Adha

    1. anamy says:

      santek la jgk! ngee~ ^^

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 15
      • eliz says:

        lengan ayu lg besar dari laki die
        kakakakaak

        skali ayu smack down, mau kejong pipi

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 82 Thumb down 32
        • SYOKDOTMY says:

          hahahaaa.. tp tak leh lawan kepoweran kaki si zaquan tu :P

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 6
        • januari says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 24
          • kacang cap ngan nyin says:

            sye nk tmpng tnye, cmne cre tadah tngn untk doa yg betol coz sye xprasan plak tang mne salah nyer cre tdh tgn ntuk berdoa lam gmbr2 kat ats 2…

            Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3
          • frendly says:

            sepatut nye tgn kanan atas tgn kiri..itu lebih afdall..

            Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
          • aku raser la.. says:

            aku raser la…dia nk tnjuk inai kat jari tuh..
            #peaCe#

            Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
          • che'nin says:

            xder maknanyer..bukan dia pakai inai sebelah tgn jer…akai ada

            Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
          • lulu says:

            btol tu frendly
            patutnya tgn kanan yg di atas
            kiri di bawah

            Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
          • baby says:

            cara2 yg paling afdhal ketika berdoa adalah kedua2 tangan dirapatkan dan tiada lubang diantara jari2 dan paras tangan ketika menadah adalah di bahagian dada

            Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
          • song hye kyo says:

            1st time tgk org berdoa tgn kiri atas tgn kanan. cam kekok jer…

            Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
          • anyone says:

            tadah tangan pon nk ambek kesah ke??
            da kire ok la tu,,dy still hormat..
            jd manusie tu,,cbe la jgn hnye nk mnjatohkn org jer..
            x de mnusie yg perfect..

            Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 10
          • loklok says:

            tak tadah tgn pun tak ape….amin kan saja kat mulut

            Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 20
          • song hye kyo says:

            org tegur pun xleh. jadi manusia tu, cuba la jgn hanya nak busuk hati jer

            Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
          • kak jah not so vouge says:

            haah doe.. baru prasan

            Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
        • rebusa says:

          Tangan ayu tu dah cukup eksesais.

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • pisau cukur says:

          tahniahlah aihhh..mmg mjls depa ni grand lah aiihhh..aku hadir atas jmptan dr mazlan pet pet…tp ni aku nk tnya nara lah,hang psti ke nama ayu raudhah ni RAUDHAH??hang check betui2 dulu nara sbb nama penuh dia dlm ic lain aaaiiihhh…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
          • lala says:

            betul lah nama dia raudah jerk ayu tuh cuma dia letak nk jadi pelakon kan so nama mesty up to date keke,ary tuh ada pper apa ntah ak lupa Bpop kowt suma adik beradik ROZITA CHE WAN ada 5 prempuan xsilap lah sbb dah lama dah pper tuh ak baca xperasan ak tarikh bila,suma adik2 beradik diaorng bermula huruf “R”ada sorang dia xmasok dlm photoshot tuh rasanye bini mazlan senario.

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
          • pisau cukur says:

            lala,nama ayu yg btl ni lain…baik nara hang pstikan apa nma btl ayu ni aaiihhh…spa hat ada dimjlis akad nkah depa pun bleh sah kn apa nma btl ayu ni aaiihh…

            Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • xbaik la… heheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • Tahniah…moga berkekalan…

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
        • mmmmm says:

          tahniah smoge berkekalan………….

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
        • Kasih says:

          alhamdullilah dh selamat bergelar suami isteri…jg lah ikatan ini sebaik mungkin…agar berkekalan hgg ke akhir hayat, Amin…

          zaquan dan ayu, kalo bole tu berbaik lah gan rita sbb dia ttp kakak ipar dan biras anda berdua….

          aidil, jagalah rita sebaik nya krn dia isteri dan ibu pd anak2 anda… maka itu berdamai lah demi kebaikan bersama ya…Amin :)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
      • Blog Sensasi says:

        tahniah moga kekal sehingga hujung nyawa
        memang cukup sensasi dorang ni kan.Blog Sensasi ucapkan selamat pengantin baru.Banyak lagi cerita sensasi di Blog Sensasi

        Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
        • silentgirl says:

          smoga brbahagia hingga k akhir hayat..sweet gak..tp muke npk garang kat pic 1st..d lipstick maybe..skang ni mcm trnd plak baju ala2 bikini kat bhgn dada..dat day g wedding mmber pn..baju pesen gini gak..

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • anamy says:

        ada jgk org dislike?? heran..wateva larrr….ahah PEACE!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 8
      • timba says:

        lagi cantek die pakai tudung biase. tudung tu nampak mace hape tah. tak lawa langsung!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 3
        • Lipstick Hijau says:

          sarat sgt…..mekap over…mcm x kena jer mekap tu kat muka die…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
          • sue says:

            yup..mekap dia xlawa la..seram aku tgk..cntk lg mekap dia time berlakon..pa pn,tahniah ye..jaga rumahtangga 2 baik2..jn la mo tabur fitnah sama rita lg..kmu 2 da 1 famli..ko tau jg kn fitnah 2 1 dosa besar..jd pikir2 kn la..xbahagia rumahtangga kalau perangai 2 teruk..

            Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
        • fit says:

          timba,ko lg tak lawa wlupn pakai baju……ko ingat ko tue perfect sgt ker….entah2 muda ko hudoh bangat….tak laku beb hahahahaah

          Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 10
      • momok says:

        cantiknye bunge

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • Lipstick Hijau says:

        Tahniah…..Ayu raudah ne cantik kalau mekap x over…..tp Lipstick sungguh x berkenan dgn mekap die…tebal sgt..dah mcm badut sarkas……blusher over……lipstick over…..aduhai…sape la tukang cat ayu ne….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 5
        • androidadmire says:

          kecohlah..ko kawen mcm cntik sgt jek nti..cubelah bagi comment positif..skeptical minded tol..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 10
          • fit says:

            betol tue androidadmire…mcm ler dorg tue perfect sgt…suka sgt nk mghina org…

            Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 8
        • QiQie says:

          kakak dia kot…warna tu lah rcw selalu pakai…hahah

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • fatin says:

        hahaha…cantek3 ~

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
      • KAK RATU says:

        MANA KELIBAT RITA…akak ipar dia??..tak nampak punnnnn??

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • dea says:

          tgk mabuk peknen la kut.. org peknen tak elok jln jauh2.. takut mudarat kt kandungan..

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • anyone says:

          a’ah..cari gak rita dlm pic ni..
          tp x de pon,,hope rita sehat selalu ye..

          x pe la rita,,mgken de hikmah pe yg berlaku..

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • yeee sangat santekkkkkkk

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
      • oren says:

        tadi ayu&b p beli laksa kat mama restoren kat aloq staq…didukungnye pet dia. btw, ayu so gojes tanpa mekap

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
      • kurus says:

        ni gambo gown vera wang…
        ayu ada tk resepsi kt dewan or hotel ek? nk tngk gown

        ni artikel tang best gown 2011.. leh tiru2
        http://www.glamour.com/weddings/blogs/save-the-date/2010/04/the-top-ten-wedding-dresses-fr.html

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • black tie says:

        dok tunggu pasha sendat lak…haish..lama sangat si pasha ni nk kawen..kalo jejai tamo..meh lempaq kat aku..akkakaka

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
      • marishadania says:

        suka tgk gambar last. nice posing ayu!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    2. elmoluya says:

      gojesnye ! kewll!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
    3. black says:

      wow..kwen jugak..alhamdulillah..cmne la dia klau jumpa ngn besan dia ek..haha

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
    4. Shasha says:

      zakuan muka macam budak2 lagi.
      apa2 pun tahniah lah korang berdua! CUN!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
      • Lipstick Hijau says:

        dua kembar ne taste mg sma la kan….yg sorg kawin janda berumur…yg sorg kawin x janda tp umur lagi tua dr zaquan…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
        • fit says:

          tue nama nyer jodoh…….

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • zakuan says:

          dari segi umur, taste sama tp dari segi rupa xsama. ayu muka tua, rita muka remaja. aiii cun gila la rita, manis dan ayu. actually bukan zakuan muka muda tp ayu muka tua sbb tu zakuan nampak muda

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • chinta novel says:

          xkisah skrg..dh jodoh…kne batang idung bau tau..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    5. AKMAKEMA says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 56
      • ado says:

        haha..bikin malu je…renti2 kan lah mngeja 1st nih..baik ko komen yg bkaitan jew

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    6. hajarul says:

      cantek gambar

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
    7. che aniey says:

      LAWANYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE…!~

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
    8. SYOKDOTMY says:

      terbaik ah gambar..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
    9. ad says:

      amin

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    10. girl over flower says:

      tahniah………….akhirnye mereka nikah jugak…semoga panjang jodoh mereka…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
    11. smoge bahagie….
      jgn gado2…
      sinari rumahtgga dengan islam…
      solat jemaah bsame…
      doakan terbaik utk psangan setiap hari..
      baca alquran bersame2…
      insyaallah bahagia dunia akhirat

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
    12. kawin jugak depa neh..tahniah..tadi lalu kat giant masjid al bukhary patot la nampak sepanduk perkahwinan depa neh..sayang tak amik gambaq tidak boleh pos kat cni.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    13. mia says:

      harap2 bertahan la ,arriage dorg..jgn jd mcm artis2 lain,,amin

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    14. moh says:

      semoga bahagia…aku harap rita pon bahagia seklai

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
    15. akuww says:

      plg suka gambar kembar berdua dok berbisik..how sweet..
      sygnya macam ni xdak waktu perkahwinan aidil..
      asal aku x nampak Rita???

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
    16. lovetoseesweetcouple says:

      cantik!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
    17. lee says:

      tahniah… chantek~

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
    18. jane says:

      amiiiinnnn……

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    19. what the? says:

      boleh tahan, lagi cantik fotografi rabecca nur islam punya.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 5
    20. shazlina says:

      tumpang happy.. alhamdulillah.. akhirnya kwin jga diorang.. smoga dapat anak yg kiut miut.. tahniah ya!! :D

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    21. suka ati aku. says:

      rita takkn datang ke majlis ni..aku kesian kat rita..aku tahu betapa sedihnya dia..uwaaaaaaa….pepun tahniah buat kapel ni..moga bahagia ke akhirnya..amin..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
      • aku says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 27
        • Kasih says:

          aku, bab nikah kawin ni kita xtau bila, dimana, gan sapa atau dimana… sumer tu keje Allah… xsemestinya sbb rita kawin di thailand dia gatal… tp tu lah perjanjian kita gan Allah… kita ni bkn nya sapa2 tuk tau apa keajaiban atau kekuasaan yg bakal Allah bg dan tunjukan ;)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    22. nieza says:

      alhamdulilah kawin gak,walo ape pun rita rudaini ckp,moga pkahwinan yg direstui keluarga akan dpt keberkatan…kpd rita terima hakikat ,berbaik2 la dgn mentua..ibubapa mane yg tak kecewa anaknya membelakangkan family bila kawin,berkat parents tu penting…kuatkan hubungan dgn tuhan,InsyaAllah dgn manusia pasti lancar

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 6
    23. akuperwira says:

      ayu cam kakak…zaquan cm adek

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 4
      • safa says:

        dah memg pown..ayu 26..n zaquan nk masuk 24….itulah jodoh namanya

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
        • zakuan says:

          rita nampak lagi muda dari zakuan. kalau rita ngan ayu nampak rita la adik. bukan sebab seiras tp sbb muka rita awet muda

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    24. juice says:

      ala nape baju dia sarat sgt..kalau simple jek sure lagi naik seri….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
      • kp says:

        ha’a..plus mekap cam over sket..sbb orgnya kan da lawa..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
        • lorh says:

          tul tuh..pa tu tang breast plak…ada lak renda2…nak show ie nye breast..pape pun xske ayu raudhah.. wuerkkk

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
    25. nana says:

      tepung gomakkk

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 5
    26. dingdong says:

      sama padan..congrate semoga bebahagia ke akhir hayat (”,)

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
    27. lala says:

      alhamdulillah.selamat dah jd isteri org.jgn gaduh2 dgn biras sudah.hati biar cantik macam muka yg cantik.jgn mulut2 jahat k…nanti Allah balas.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    28. Auta says:

      xcantik pun baju…..pelik je mcm gaya bikini..upsss!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
      • aku says:

        mesti ketiak hangit sebab ketat sgt..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 5
        • Auta says:

          dah menyimpang dari baju perkahwinan yg sepatutnya..jgnla moden sagt smpai mcm tu..~~

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
          • akusukerita says:

            makeup pon over…org time nikah simple2 je la..ni cm nk photo shoot mangga je..

            Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
          • Bom aTOM says:

            Kira oklah tu, baju sesuai utk majlis di masjid, leher & rambut pun tutup habis. Drpd baju nikah bini Datuk Sani kat masjid Terengganu tu, dahlah jambul keluar, nampak dada & jarang..langsung tak ambil kisah..

            Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    29. sitraz says:

      lawaaaa…semoga berbahagia…dan berkekalan….

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
    30. whatever says:

      Tahniah buat Ayu Raudhah dan Zakuan… Smg berbahagia hingga akhir hayat~

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    31. meen says:

      pic ayu pegang bunga 2 mcm wat iklan je.anyway congrats guys

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    32. Belinda says:

      Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. Aku nampak 3 jari pengantin lelaki pakai inai. Adat apa tu? Boleh ke? Tak membelakangkan agama ke macam tu? Haihhhh, macam2…..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 12
      • bintang hati says:

        adat selagi tak menjatuh tak akidah.. tak salah.. jgn yg kufarat sudah laa.. dia nk pakai 20 jari pun boleh…

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
        • Belinda says:

          Tapi ada adat melayu yg haram di sisi Islam but still orang gunakan sebab percaya ianya adat resam turun-temurun walaupun ada kaitan dgn kepercayaan agama Hindu.

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
          • akusukerita says:

            pakai ina bg elakkan hantu join pd mlm ptame…org kate la..aku x kate..hahahaha

            Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
      • XsukasukiX says:

        tp..
        yg aku tahu la kan..
        pkai inai untuk wanita hanya 3 jari shj..
        untuk lelaki baru 10 jari..
        sbbnya,pkai inai ni kre berhias gak..
        skrg ni pkai inai sekali ngn hiasan2 pelik skali kat tgn..
        ada bunga2 la kan..
        tu adat je..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    33. myra says:

      cantekk!!
      thniah zaQuan & ayu..=)

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    34. manja says:

      takyah lah nak kutuk2 tk cntik la, tua la, itu la inilah.doakan jer kbahagian dorang, shgga ke anak cucu.begitu jgk dgn rita.yg kutuk ni, mcm la perfect sgt.elok lg org tu, masuk bn ni.kejap lg masuk mjalah.apa laa…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 8
    35. kalau ayu makeup nipis sket msti lagi cantik…
      semoga berkekalan

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
    36. hani rayyan says:

      tahniah…….

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    37. Raffix Alias says:

      lengan dia nmpak besar sbb lens distortion, dia guna wide lens… bila mana subjek berada di kanan or kiri lens, sbjek akn menjadi distort :)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
    38. penyu says:

      cantek….tahniah….at last kahwin jugak…..alhamdulillah….TAPI..ntahlah…cam ada yg tak berapa kena je…..sukar diungkap dgn perkataan…..apa2pun mintaknya berkekalanlah…..
      ayu: ko tu tua 3 tahun dr laki ko, pepandailah beralah and bersabar….
      zaquan: ko ni benonya kawin dlm umur yg masih muda lagi, so ko kenalah belajar pikul tanggungjawab secara total, mula2 sbg laki then x lama lagi sbg bapak pulak…,.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
    39. babymanja says:

      alhamdulillah………semoga kekal hingga akhir hayat…….

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    40. wawa says:

      tahniah..ayu…ang hengat ak dak??

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    41. gegeh says:

      Bukan membelakangkan agama lelaki pakai inai..coz zaman nabi dulu ade sahabat yg memaki inai ketika kawen.. Nabi tnya kamu dh kawen ke? dia cakap sudah…nabi kata seeloknya kamu hendaklah mengiklannya kepada semua org supaya ianya tidak menjadi fitnah di kalangan masyarakat

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    42. Rin says:

      ermmmmmmmmmm…~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    43. putu bamboo says:

      bju ayu raudhah agk pelik r..knape msti ad kain tu kat dada..mcm pkai bra kat lua plak spoil je nasib baik stil cantek..smoge bkekalan ayu n zakuan…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
    44. Raffix Alias says:

      mmg salu ape kalo nikah laki pakai inai kat 3 jari :) xkan xperasan?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
    45. pedulik hapa says:

      Tahniah.. Semoga kekal hingga ke akhir hayat..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    46. eiki says:

      buruknya c ayu raudah time ni nampak cam tua sangat…….xsesuaiiiiii tul ngan budak zaquan 2……ahaks…apa2pun nasib badan la dapat zaquan huhu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
    47. musaG4 says:

      boleh la..lawa ag ak…
      knpe lar kawen mude sgt.
      uha ckp makeup overdose dowh…
      ayu..ko hancurkan aty aku…
      nik kim slm…
      mlm td ktorg bce yasin..moge perkahwinan korang slamat la..
      ak tgk ko g mahkamah..tak taw la..
      jmpe law ak ea..
      mutusamay

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
    48. Mysara says:

      Tahniah..sama cantik sama padan. Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat, dunia akhirat..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    49. tim says:

      ….. yg gambar kecik cam kak nita swak.. yg gambar besar cam zila bakarin pun ader.. yg dlm keta cam iras ifa raziah… power of make up… camne rupa sebenar dia ni ek?.. i penah jumpa RCW depan2 make up tebal mmg nampak cun dan tinggi lampai.. panas2 mekap dia x cair pun… cam nak tanya jek dia pakai makeup brand apa hehe… by the way apsal muka pengantin lelaki camgitu? nervous eh?

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • petani says:

        tim, RCW pakai bedak siam kotak hijau…kat pasar mlm ada jual…..bedak tu selalu di pakai oleh Tokpek Kong Cina dlm wayang cina….sbb tu tak cair…mcm dlm iklan Maybank

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
      • faten yuna says:

        taniah wt zakuan n ayu
        smga bhgia wt slmanya
        smga cpt tmng chya mata…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    50. kiera says:

      owh
      i thought d trend utk make up is natural
      tp nape make up de sungguh tebal

      btw, smoga tidak mengikut jejak langkah kakak mu
      kawin tu biar skali je

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    51. selamat pengantin baru.. semoge jodoh berkekalanan ke akhir hayat…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    52. nida says:

      moga2 berkekalan hingga ke akhir hayat…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    53. cikmin says:

      fuhhhh…lawanya ayu ni..berseri-seri… :) selamat pengantin baru..semoga berkekalan..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
    54. ann says:

      cantikkk…tapi kalau pakai tudung bebetul lagi suweeetttt

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    55. missyqaldina says:

      td tgk brita…nape muke ayu raudah makeup melampau…tp dlm pic cm ok la plak..btw..congrates!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    56. ayati says:

      tahniah…semoga kekal hingga ke akhir hayat. Baju cantik…mekap kureng sikit, mungkin sebab sebelum ni selalu sgt mekap tebal, so tak nmpk different pun

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    57. ade aku kisah says:

      poyo… glabah jer ayu ni.. bajet cun….mekap tebal gler…
      tggu r zakuan wt hal pulak….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 9
    58. ade aku kisah says:

      poyo… glabah jer ayu ni.. bajet cun….mekap tebal gler…
      tggu r zakuan wt hal pulak…. !!!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
      • yoo says:

        tak baik la, sepatutnye orang kahwin, doa lah elok2. dorangkan membina masjid, atas landasan yang betul, restu ibu bape. bukannye doa bukan2, nanti jadi kat diri sendiri, baru tau langit tue tinggi rendah.

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
        • fit says:

          biasa ler yoo,org yg hasad dengki mcm ckp mcm tue…..org2 mcm ni mmg ada balasan nyer nti…allah tue maha adil..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    59. noname says:

      firstly….nk mntak sory sgt2 nk menyampuk jap huhu….ak macam x tau citer jer ni ? rita n ayu ni dlu de kes ke??tolg jwb sapew tau bgtau y x tau ni….heeee

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    60. huda says:

      congratz to this couple… im really hepy with diz wedding… hope both of u hepy forever n ever.. INSYAALLAH.. ( maher zain).. :)

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    61. bella~ says:

      alhamdulilah .
      nikah gak depa ney yerk .
      congratsss eak AR and ZA .

      btw ayu nampak tua larh .
      even rita lagi tua dari ayu tapi tade lah ketara sangat .
      rita natural .
      ayu mekap tebal .

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    62. ezna says:

      sma cantik, sma padan.. umo bkn m’jd ukuran tuk b’satu… tahniah!! :-D

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    63. frendly says:

      a’aahhh..amik laa diorang nie jado photografer..sgt2 cantik diorang edit n snap..best33..xsombong sbb tadi jmpa diorang nie kt majlis ayu…ape2, tahniah..lawa sgt2 tengok ayu n zaquan tadi..=)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    64. tiramisu says:

      pesal ayu pnya bju ngantin cam xngam jek…xlawa..putih lagi lawaa…ni kuning plak yg tk meriah….tudung pom xmnarik ajek…..

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    65. delena says:

      ayu gemuk sket….
      xnmpk rita pn…………

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    66. baby says:

      semoga jodoh berpanjangan..jgn meneruskan generasi artis yg suka bercerai berai….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    67. semoga berbahagia ke anak cucu

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    68. rara says:

      cntek lg klaw ayu pkai tudung..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    69. shamira says:

      nasib baek ak posting kt sg petani..klau x,msti ak da ad kt masjid ni..hahahahahah!!~

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    70. yaya says:

      pemain bola malaysia mmg pandai tackle artis kan..
      mmg padan..!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    71. insaf says:

      apasal muka ayu buruk nampak mcm tua..anywy congrats..

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    72. wat to do says:

      bkn main ske si ayu dpt berlaki kn zaquan..npk sgt air muka die..zaquan mke rileks je..ak rse mse couple pun si ayu ni la yg lebih2..huhu..sory kalo rmai yg dislike comment ak ni…tp kalo rita pnya persndingan mst lg cun sbb rita lg cntik n ade ade claz dri ayu..hua..jhtnye ak nih..lantak la..ni pndgn ak…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 1
    73. kaylakenzo says:

      selamat pengantin baru….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    74. kak jah not so vouge says:

      kalau 2 tahun dulu, maybe ni reaksi aku “jelesnyeeeee!”
      tp skarang ” suke hati die la nk kawen ke hape..xheran”

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    75. k.s.v klg says:

      muke ayu nmpk dh berusia bile ni make-up mcm 2…..
      kecian ayu….jdi bhn experiment juru solek

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    76. suri says:

      siapa yg x gembira dpt kawen ngn pujaan hati.. anyway tahniah semoga kekal ke akhir hayat

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    77. chantek says:

      1. congrats for both of them
      2. moga berkekalan
      3. err make up tu emm mcm tebal sgt jer
      4. sweet gmbr aidil dgn zaquan hehe
      5. i tot da rita tp x kesah lah..
      6. simple itu cantik..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    78. eszol says:

      no fap material=phail!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    79. ijat says:

      makeup terlalu tebal..xnatural dah…makeup elyana kawin dulu cantik

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • fit says:

        bodoh nyer ijat ni,suka hati dia nk make up mcm,yg ko sibuk apa hal,duit dia n hari bersejarah dia,ko ni mmg jeles ler.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    80. tinge drink says:

      alhamdulillah kawen jgk mereka..septtnya kte sume doakn kebhgiaan mereka smpai bile3,bknnye mengutuk dan menjatuhkn mereka..elok la mereka kawen dr buat maksiat kn mcm sesetengah artis..xphm ak ngn certain2 komen yg mengutuk dorg nie..kawen slh,xkawen pon slh..sal make up ngn baju pon nk komplein,dh tu citarasa dorg nk buat cmne..xcntik kt mata korg,tp cantik kt mata dorg..ntah2 korg pnye taste lg org lain kutuk..semoga brbhgie zakuan ngn ayu..=)

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    81. Azmi Khan says:

      Tahniah semoga bhagia ke akhir hayat,,,,,,,,
      make tebal tul ye…..
      but today is your day……
      tahniah sekali lagi………

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    82. bangiperdana says:

      cantek mana sekali pun kentut tetap busuk…..nanti dah lepas kahwin baru tau….

      anyway congrats …moga berkekalan….panjang lagi perjalanan kamu berdua….

      moga zakuan lebih menyerlah permainannya di padang bola…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    83. bangiperdana says:

      rozita che wan (RCW)…ko bila pulak…..takkan nak tunggu aku kut…..alamak aku dah kahwin….anak dah besar panjanglah….

      bosan siuttt lama tak dapat balik….insya-allah bulan 2 nie aku akan pijak bumi malaysia kembali……yahooo ya bedabedu…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    84. dira says:

      aku xpaham betul la..org x kawen salah…org dah kawen pon korang nk byk bunyik jugak…kite doa kan la yg terbaik buat dorg berdua…dorg tu kn mendirikan masjid..bukan nye buat benda xelok..sepatutnye kite sebagai saudara islam memdoakan yg baik2 utk rumahtangga dorg..bukan nye kutuk itu xkena..ini xkena..lagipon ini kan majlis perkahwinan dorg..bukanye korang..biar la die nk makeup muke die mcm mane gaye pon..nk baju die pesen ape pon…die rase cantik kt mate die..biar jelaa…xpayah nk kutuk2 kt sini..dorg tu syok2 je kawen..yg korg kutuk2 die tu dpt ape??kan lebih elok mendoakan yg baik2..pahala pon dapat…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • aku says:

        aku igt kata2 seorang make up artis..dia kata kalau majlis akad nikah kena la make nipis sbb majlis agama..majlis akad nikah..over sgt make up asal?…dah la lam masjid..

        sanding esok nak macam opera jepun ke..opera cina ke lantak dia la…aishhh xpaham aku..
        tapi siyes ayu xde seri….wahahahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
        • monyet says:

          mke up dlm islm pun dprsoal le?plik la…yg pkai ckc2 kat luar tu xda plak dorang nk ktuk2..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • fit says:

        betol tue dira,biasa ler org melayu dira,hasad dengki,busok hati semua ada pd org melayu,tue sbb org melayu tak bole maju,org melayu hanya pandai wt maksiat,bohsia,bojan,n merimpit.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • pisau cukur says:

          samalah jgak mcm hang kan…dlm bn ni kau tgk hang pnya komen dok bodh org sna sni…kira hang pon bsuk hti jgak lah dgn org2 dlm bn ni kn…ktuk org tk ingt2 aaiihhhh…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    85. suffer8zine says:

      aidil ape cer ek?

      Terkini : Pakwe Durjana Bakar Makwe

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    86. kurus says:

      tahniah la kpda pengantin
      semoga brbahgia brsama dunia

      suka fesyen tudung ayu..
      mmang ska pd natural…kalu bab kawin

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    87. epy ain says:

      hope rita n ayu raudhah ni masing-masing bahagia…
      biar lah bukak aty sket mak bapak msg2x.. hehe :D

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    88. g says:

      aidil je..rita xdtg pn

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    89. akusukerita says:

      mane rita????sian rita..peranten pompuan npe mke up over sgt…..ok la tu..smoge bahagie…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    90. mart says:

      Alahai..shanteknye!!Aku tepes0na…agaga~

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    91. zieza says:

      Selamat Pengantin Baru Buat AR & ZA..semoga kekal bahagia hingga keakhir hayat..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    92. tsarnia says:

      tahniah ats perkahwinan ayu & zakuan..
      semoga kekal hingga ke akhir hayat :)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    93. aku says:

      xsuka ayu ni godix semacam je…over lebih..HOPE lahhhh berkekalan..nnti jgn jadi PEMBAWA mulut lak yea…jg sikit umah tangga sendri..jgn dok ambik tahu umah tangga orang lain…BERKEKALAN sgt nk tgok ni…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
    94. dinna diana says:

      tahniah n semoga kekal ke akhir hayat n x yh la nk jadi batu api tuk ipaq hang…awat la make up lagu tu…merah tang sana merah tang sinun…dh x ayu…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    95. akus says:

      cantiknya mereka berdua..selamat akhirnya percintaan mereka setelah diijab kabulkan..sepadan sngt..tahniah ayu dan zaquan..moga berkekalan hendak-Nya…amin..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    96. singa tido says:

      tahniah.
      selamat pengantin baru..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    97. aku g majlis kahwin dorang semalam..
      si ayu dlm gambar kat ats je nampak berisi..padahal jumpa dia live mmg kurus gila berbanding raya taun lepas.masa tu dia mmg chubby..aku terkejut gila tengok perubahan badan dia..yelah.orang nak kawin kan.mesti berusaha nak memantapkan badan.hehe,
      apa2 pon semalam memang meriah gila..sama kacak n cantik.sesuai sangat..semoga dipanjangkan jodoh hingga akhir hayat…

      p/s::kembar zaquan si aidil semalam nampak tak ceria pon..i dun know why..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
    98. DarkSky says:

      cantiknyeeee ayu raudhah..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    99. ikantembakol says:

      congrats to them,,tp…sgt lah xske tgk makeup nikah sebegini..mcm nk g clubbing nye makeup..plsss la…
      Ayu yg da mmg natural beuty,,sepatotnye d makeup ngan simple..kn lah cenggitu.

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    100. kipoci says:

      kenapa lah 2 kembar nie x bersanding sekali….tentu grand kan????

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    101. jus mangga says:

      asal make-up ayu cam opera cina eaaa….

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    102. LOUIS says:

      tahniah.. tak kesah lah apa org nak kata yg penting kedua2 nya SINGLE bkn suami @ isteri org… jgn mcm fasha sundal & memey kemek beriya2 runtuhkan rmhtangga sesama kaum tapi tak juga kawen2 kan……… yg haram juga dieorg kesedapan.

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    103. delaila says:

      hm . .ok la dri kmbar dya 2 kn .. tb3 ja da nkah . uit , rita rudaini ta dtg kerr?? hukhukhuk

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
    104. pak mail says:

      ayu cam pelik jer…ngn mata tu lagi…cam x natural la… makeup pn tebal ngat…baju pn fitt giler…bntuk lngn pn nmpak ketat….emm…silap pilih baju kot ayu ni….
      rita plak…xpakai makeup pn cantik….
      wpn pkhwinan x meriah cmni..tp rita ttp wanita unggul…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    105. awekMAS says:

      kakak i pon gi jugak coz dpt jemputan..ermmm.selamat penganti baru ayu n zakuan

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    106. kurus says:

      kt oh bulan dah ada gambo lelain

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    107. damia says:

      biasa je tgok muka dia….macam gi majlis2 anugerah je…tak beseri …sebabnya dah biasa tengok dia pakai macam ni….rajin solek…apa2pon tahniah sampai ke jinjang pelamin

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    108. ae-cha says:

      cantik….tp tringin nk tngok rizita che wan yg bersanding…mst lg malatopppp ;)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    109. mumy_indah says:

      besssnyaa depa kawenn rugi xpegi wlopun dah dekat jer..ahaks… tapi mekap tebal sgt ler cayang.. kalau akad nikah org mekap soft2 je kan..kale baju pun nampak tak sejuk mata.. ape2 pon benda dah lpas..tahniah ok.. jga rumah tangga elok2 naaa.. yg pnting byak2 bsabarr wlau apa pun dugaan nanti..bru la kekal..insyaAllahh..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    110. Congrats to both of u

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    111. zulkbo says:

      ermmm..
      orang cantik
      bergambar di mana
      dan dalam keadaan
      apa pun nampak
      kecantikkanya..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    112. kipoci says:

      rozita nak kahwin dengan adik sasha elite kan jadi mestilah kena tunggu lagi coz adik sasha tue muda lagi duit x berapa banyak hehehehe

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    113. Sweet_pink says:

      nasib baik dia tak kawin lari cam kembar dia ek? rugi kembar dia kawin lari… tak dpt ambil gmbr cantek2 cam diaorg ni…. sesapa yg kawin lari mmng rugi.. sbb inilah kenangan terindah yg akan kite kecapi selagi kita masih bernyawa… so JGN KAWIN LARI! BUDGET LARI TAK APE!!! Hehhehhehehe….

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
    114. bb says:

      yg kutuk2 ni, mcm la cun sgt gmbr dia kawin.kutuk mcm pengkritik af plak.sedar2 la wei, jgn suke ngutuk org.ntah2 korang kawin nikah jer kat pjbt kadi, sbb bajet takde.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • fit says:

        betol tue bb,coz dorg kne tangkap berkhlwat tue yg jeles smcm tue….nk sanding dh malu,org yg suka kutuk n mghina org,mmg tak laku,coz mulut mcm……..laki pn tak kuasa nk jadikan dorg bina…..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • Sweet_pink says:

          lebih baik nikah, dari “kawin” tp tak nikah… lepas tu pergi tempat pembuangan sampah….

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    115. anti-Ayu says:

      x suka ngan prngai minah ni yg pretend baik n cantek… huh, da la meke up tebal setalam..kn manis kalo pkai natural make up tim nikah, ni x mcm nenek kebayan da ak tngk…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
      • mus says:

        dia make up stalam pakai duit ko ke?pmpuan kepoh.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • baru kawin says:

        isyhhhh!!!!! suke ati dy la nk mekap tebal… y ko nk anti lbih2 aphal? isyhh msty ko jeles ngn ayu tu cz dy kawin ngn c zaquan kn… eeee ad gak org cm ko kt dlm dunia ni.. dengki.. patutnye ko doakn kbhagiaan dyorg tu …tp ko cbuk nk kutuk mekap dy.. tebal mne pon mekap dy, tp mjlis dy grand sgt!muke dy cntik sgt !!! so, ko xpyh la nk anti ngn ayu ni…. dh sah dy mmg cntik.. dr ko… haha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    116. kaylakenzo says:

      sedey la zaquan dah kawen….huhu..papepn selamat pengantin baru…. ayu mmg cun

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    117. minah jambu says:

      minah jambu ucapkn srelamat pengantin baru pada ayu n zakuan….cepat2 dapt ank pasti hensem n jambu macam ayu

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    118. lolyat gang says:

      ooo zakuan suara pondan ni da kawen ye

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    119. nuyoo says:

      x lawa pun baju pengantin si Ayu ni…mekap-up lagi dasyat…cam hantu kak Limah jer…hahahahaah!

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    120. anoriwan says:

      Tahniah……cantik sungguh ayu dan zaquwan….pasang secocok dan serasi……semoga kekal hingga ke anak cucu….^_^
      From….
      Anor dr Seremban…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    121. aku x minat langsong…x rse serbe salah ke mak,bapak dia ni,menantu ni disanjung tinggi tp menantu g satu di ketepi kan..walau pn x suke trime lah hakikat yg dia adalah menantu kte..cian aku tgk rita..untung lah ko raudah,dpt gelaran menantu kesayangan..terbaik lah..x yah berebut utk menagih syg mak mertua,sb ko mmang disayangi.x cm rita yg idop x direstui mertua.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • saya sayang mama says:

        bukan salah mak bapak…
        sebab tu ada pepatah kata, hidup kalau x de restu mak bapak, memang x senang dunia dan akhirat…
        kalau x restu, nak kawin watpe?

        memang aku senang cakap, sebab aku antara perempuan yang bakal mak mentua x suka…
        bf aku x kawin dengan aku sebab mak dia x restu…
        aku hormat sebab tahu itu keputusan dia walaupun hati terluka…

        kami berpisah dan bertemu kembali, dan akhirnya mak bapak dia akur dengan keputusan anak dia… kami kawin dan aku jd salah seorang menantu yang dapat panggilan mak mentua aku setiap 2 hari…

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
      • miss lissa says:

        jgn salahkn mak bapak pulak..xde sape pon mak bpk yg rela bile anak die kawen lari..nt klo ko jd mak ko suke ke ke anak ko kawen lari??malu..mane nk letak muka?org sume mengata..dahla satu malaysia tau..banyak lagi cara lain selain dr kawen lari ni..mungkin ade sbb kenape mak bapak die x restu hubungan dorg dulu..sbb biasenye lah kan mak bapak ni dapat rase dulu ape yg nk jadi…dorg ni kan mak bapak kite mesti tau buruk baik untuk kite…nk ckp skng pon aku rase korg xpaham sgt kot..tggulah korg jd mak bapak nt..baru tau macam mane sygnye ko kt anak ko..dan bleh terima ke ko klu anak ko g kawen kt siam..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
        • kang mugyeol says:

          habis tu, bukan nya salah menantu jer, dahla anak tu anak lelaki bawak lari anak pompuan orang. yg dibencinya menantu jer macam menantu jer yg salah. menantu pompuan tu kalau xdikecek diyakinkan si jantan tu ingat senang ker pompuan nak ikut jantan kawen lari kat siam. dah kawen tu, mak bapak xleh nak anak jantan dia jer, yg salahnya semua letak kat menantu

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
          • huhu says:

            YER BETUL…asyik menantu jer yg salah. anak sendiri jarang nak salah kan…

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    122. juju says:

      x cantik laa….jauh lawa rita rudani…walaupun rita jan…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    123. gug says:

      n

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    124. saya sayang mama says:

      rodhoh binti che wan

      aku da tgk ic dia sebab aku uruskan sesuatu yang dia perlukan.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
    125. arissa says:

      klu dok tgk btol2 antara aidil n zaquan…rsanya aidil lg hensem..even though diorg twin…n klu nk banding ayu n rita…rita lg cun, jelita n ayu…ayu raudhah ni muka besa jaaa…pkai tudung ja nmpk lawa..lau x..besa ja…but rita…mcm na pon mmg lawa..tmbh pkai tudung..lg btmbh2 lawa…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
    126. jeng2 says:

      cantik jga..xdinafikan..tp mcm bseri

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    127. chidori says:

      selamat pengantin baru kepada Ayu Raudhah Dan Zaquan Adha

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    128. Bahagia says:

      TAHNIAH & SELAMAT PENGANTIN BARU…. Moga kekal hingga ke akhir hayat, aminnn….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    129. sheda s'ban says:

      tahniah… suka nengok zakuan.. n ayu.. mereka secocok.. umur bukan penghalang.. tu name nye jodoh.. doa je … akan kkesejahteraan mereka.. hingga ke akhir hayat….. apa yang kita minta.. itu yang akan dimakbulkan olehNYA..AMIN…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    130. sheda says:

      tahniah..semoga kekal hingga ke ahir hayat.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    131. parah sendal says:

      all the pics sucks! sape kata lawa.. baru pakai camera DSLR dah nak buat pakej.. wei belajar la dulu dr yg pakar! kesian lak aku tgk pengantin ni.. gambar semua hancus!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    132. rozell says:

      sweetnyerr!!.. :)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    133. yus says:

      lawanyer baju melayu dia. aku pon nak la

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    134. anonymous says:

      eeiii…x sukenye..gedik la u!!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    135. vanilla tea says:

      Selamat pengantin baru…tapi sapalah tukang mekap ayu tuu..merosakkan gambar jerr..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    136. XsukasukiX says:

      kalau pkai baju kurung n bertudung putih,
      tanpa bunga di tangan,
      dengan mekap yg natural..
      msti lg cantik…
      (^_^)

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    137. Reena says:

      Pergghh…lipstik merah menyala..cm kurang seswai je.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    138. aku tetap aku says:

      nama sbnr ayu ni…RODHOH….serius aq ckp

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • XsukasukiX says:

        jadinya,nme glamor je la ayu raudah tu ye

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • Kasih says:

        yup, btl tu nama dia Rodhoh.. sbb prnh tgk ic dia dl… wife mazlan senaria tu nama Robitah…. then Rozita.. sumer adik bradik2 drg nama start gn RO…. ;)

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    139. rama2 comey says:

      kah kah kah… RHODOH BT CHE WAN
      NAME glamer ayu raudhah… kah kah kah…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    140. jeles! jeles! hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    141. zaza90 says:

      aku pon jeles tersangattttt….!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    142. Reena says:

      RHODOH BT CHE WAN….kusssss semangaaat…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    143. pOcOyO says:

      cntik…tp rozita lg cntik

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    144. Suriaamanda says:

      tahniah…selamat pengantin baru..semoga kekal hingga anak cucu dan akhir hayat..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    145. kurus says:

      cantik lak nama tu..unique..
      tapi sure di sebut “rawddowh”

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    146. zakuan says:

      aku harap rita n aidil buat photoshoot perkahwinan n sedikit kenduri kesyukuran satu hari nanti selepas rita selamat bersalin n kembali slim. nak sangat tgk rita yg cun dalam busana perkahwinan. mesti laawwwaaaa gila n ramai yg jeles dgn keayuan dan kemanisan rita yang bermuka manja tu

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    147. awek cun says:

      semoga berbahagia hendaknye

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    148. jaja says:

      rita rudaini xdtg ka?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    149. chinta novel says:

      suke ayu raudah..minat dia..
      selamat pengantin baru…secocok..=)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    150. mdm m says:

      BOLEHLAAAAAA…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    151. fieza89 says:

      selamat pengantin BARU buat ayu.agar dapat anak banyak2.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    152. kizuna90 says:

      untng sape dpt zaqwan. Dh r kmbar. Dpt ank pn mst c0mel2 n kmbar nty. Mdh2n..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    153. minah senget says:

      Lipstick Hijau : jgn kata kat org nanti balik ke muka sendiri sape yg susah.awak tu badut!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    154. minah senget says:

      kepada reena, rama-rama, anonymous & vanilla tea
      jgn sesuka hati mengata org atau gelakkan nama org
      TAK BAIK TAU DAN BERDOSA BESAR tuhan amat marahkan hambanya yg suka mengumpat dan mengutuk sesama hambanya dan yg suka jaga tepi kain org lain . kain sendiripun tak larat nak jaga. nama rodhoh memang terbaik yg.telah mak bapaknya berikan kenapa anda semua sibuk2 dan nak jadi penyibuk.kenaapa jeles ke nama engkau lg tak sedap dan tak da makna langsung

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • a.n.jell says:

        kalau baik naper dia malu ngan nama sendiri, xyahla pakai nama glamer. bagi nasihat kat tuan punya badan tu dulu. ntah2 mengamuk kat mak ayah dia sbb bagi nama tu sampai mak ayah pun rasa bersalah…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    155. minah senget says:

      KEPADA YOU ALL SEMUA YG KAKI MENGATA,KAKI MENGUMPAT,KAKI MENGUTUK ” BERTAUBATLAH ANDA SEBELUM TERLAMBAT DAN SEBELUM AJAL KAMU SAMPAI” MOHONLAH KEMAAFAN KEPADA SESIAPA YG TELAH ANDA KUTUK SEBELUM ANDA DIKUTUK

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    156. Jom “LIKE”
      Perkahwinan Ayu Raudah & Zaquan Adha di fb :-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    157. nasa says:

      selamat pengantin baru

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    158. ekien kareena says:

      TAHNIAH KPD AYU & ZAQUAN!!! xsampai hajat aku nk kawen ngn zaquan….:-(

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
      • ekien kareena says:

        selamat pengantin baru!!! smge berkekkalan hgga ke ank cucu…. AMEEN ….

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    159. ekien kareena says:

      aku tgk si ayu ni lebar tol sengih die…. seronok la katekan pat kawen ngn pemain bola sepak N9 & KBGSAAN!!!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    160. LeYa says:

      cantik kedua mempelai ni…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    161. AIDIL says:

      keenseman zakuan diambil laki rita, tapi seswai la ngan rodhoh tu

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    162. minat aidil says:

      aku rasa bini aidil si rita rudaini lagi cun..manis je..aidil ko jaga rita elok2,aku yakin rita adalah yg terbaik utk ko..jgn persiakan kesetian dia kt ko,tdk x kan dia nk bg anak dah nk masuk 2org kt ko..semoga korang bahagia..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    163. iera says:

      slamt pangantin bru wt qak ayu slamat brbagia hingga ke akhir hayat k..sy peminat qak ayu..jd cpat2 dpt ank taw..mesti comel cm mak dya jgk..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    164. IRA_DAYANA says:

      smoga ayu n zakuan bahagia di dunia dan akhirat…..
      smoga hdup korang diberkati allah yg maha esa….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    165. azaa says:

      semoga berbahagia ayu raudhah n zaquan kekal ke akjir hayat

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    166. cute says:

      sape-sape yang banyak sangat komplen negatif tentang pasangan tu sebenarnya cemburu dia orang tu bertemu jodoh sebab diri sendiri nak tapi tak dapat..hahahahahahahahahahahahahahaha…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    167. saya suka ayu dengan zaquan saya rasa ayu dan zaquan masam mak bapa saya saya rasa lagi masajm keluarga i

      famiy i
      1.muhammad zaquan adhaq
      2. ayu raudha
      3. nur karisya adrina
      4. miasara nasuha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    168. peminat setia says:

      sweet couple…….semoga bahagia hgga akhir hayat…..sama cntik sme pdan…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    169. baru kawin says:

      aq rasa pemikiran org y ske mgutuk psgan ni, kolot sgt.. dh nme pun kawin , mekap msty la nk lbih. lpas tu bju pgantin dy tu, wlupun ketat tp mmg sesuai cz bdn dy lawa y pnting dy x mndedahkn aurat dgn kain y jarang..lgpon bju dy tu potongn trbaru n dy sbnrnye nk wt klainan… x slhkn… pstu, lau dy gedik semacam dgn pose dy tu, itu dy punye psl cz itu hari brsjrh dy n dy kne bg pose y menarik spy menonjol. lgpon aq rse lau korg d tmpat dy pon, korg akn wt mcm tu cz nk nmpk cntik… so,jgn juz nk kutuk org..psl nme plak,biarla nme dy tu buruk pun.. y nme korg tu cntik sgt ke ertinye? bole pkai ke ?hmm ape2la..y pnting ayu tu x mrampas c zaquan drpd sesiapa.dn dyorg kawin ats kerelaan..n semoga dyorg brkekalan hgga ke akhir hyt….psl rita plak,aq rse baik xpyh nk ugkit hal silam dy..appon mslh dy, biar dy settle sendri.. lgpon aq rse dy dh sdr slh dy dlu.. ank pun dh msuk 2…k korg.. doakn kbhagiaan dyorg ye..byeee

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    170. EmmaAnis98 says:

      semoga kak ayu dan abg zaquan bekekalan..dan cepat2 dapat anak……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    171. EmmaAnis98 says:

      semoga kak ayu dan abg zaquan bekekalan……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    172. EmmaAnis98 says:

      kak ayu ngan abg zaquan memang sgt serasi la…kak ayu cantik dan abg zaquan kacak!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    173. EmmaAnis98 says:

      akak ngan abg cepat2 dapat anak ye…adik anis akan doakan yang terbaik untuk korang…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    174. mimi says:

      wah cantiknye Ayu Raudhah apabila memakai baju pengantin lagi bertambah anggun. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    175. noor haliza says:

      mmg cocok cgt pasangan nie…………
      nm pengantin pompuan dah mula ngan
      ayu owg nyer mesti la lagi ayuuuuuuuuuu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    176. wahida says:

      cantik ayu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0