Written by AbangNara | June 7th, 2009

gambar kawin nana dan brian

Tak berkelip mata kami melihat kesucian dan kejernihan wajah Nana Era dalam gambar akad nikah dan gambar majlis perkahwinan antara dia dan Brian. Ke”cun”nan Nana nampak lebih dari biasa. Memang bak pinang dibelah dua dengan Brian yang maintain hensem dengan rambut panjang.

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan pengantin baru ini iaitu Nana dan Brian. Meriah jugak majlis persandingan diorang nie. Paling gempak bila si Brian nie hadiahkan sebijik Mercedes kat mak Nana. Kayo betul mamat nie.

Lagi gambar sekitar majlis akad nikah, persandingan dan perkahwinan Nana Era dan Brian dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar kawin nana dan brian

gambar kawin nana dan brian

gambar kawin nana dan brian

gambar kawin nana dan brian

gambar kawin nana dan brian

gambar kawin nana dan brian

gambar kawin nana dan brian

gambar kawin nana dan brian

gambar kawin nana dan brian

gambar kawin nana dan brian

gambar kawin nana dan brian

gambar kawin nana dan brian

182 responses to (GAMBAR)Majlis Kahwin Nana Era Dan Brian

  1. futurelawyer says:

    cam pejal tahir ar laki dia aku tgk….kalo ikat rambt tuh mesti lebeh smart….nway,chayok23x

    0
    0
    • dada says:

      btul2.. aku ingatkan pejal tahir tadi.. tekejut berok siot

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        hi…im back…rindu kat BN…
        laki dier tue org swak…
        masuk islam…

        0
        0
        • mien.. says:

          le..laki die org srawak ek…mmg muke cm faizal tahir..cm kmbr la plak…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          mien…ko mane x nampak nie…???
          sampai ati ko biarkanku sendirian…

          0
          0
        • mien.. says:

          la..poco..ko rndu kt aku ek..hehehe..aku sje je nk mghlang jap..cri ktenangan..hik3…

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          org srwk… tp mix cina-india..leh tahan encem heheh… memula aku ingatkan bumi swrk, iban ke bidayuh ke…mana le tahu kot2 kaum kerabat hubby aku (nk tumpang glame aaa plak kekekekeeke)

          0
          0
        • Volsce says:

          lol.. mne ade cm faizal tahir..
          jauh panggang dr api…
          brian ni ensem agi la dr faizal tahir tuh..
          rambut je yg sama kot..
          muka len arhh..
          brian agi ensem kot….

          0
          0
        • nekounam says:

          rindok ati owhh…

          0
          0
  2. PANADOL says:

    so sweet

    0
    0
  3. selamat pengantin baru. semoga berkekalan hingga ke anak cucu..

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      amiiiiiiiiiiiinnnnnn….
      aku gak yg masih solo…
      errrrm…alahai…

      0
      0
      • mien.. says:

        eleh,ko msh solo ke…genius 2 ko nk ltak mne??kua3

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          ko jgn sebut pasal genius lg…dah lame dier tinggalkan aku…aku nak cari pengganti dier nie…

          0
          0
        • mien.. says:

          hehehe,ko nk cripggnti la yer skang ni….beyeh2 nati aku tlg jd matchmaker kt ko ek poco…ko gtau aku ciri2 laki yg ko nk…leh aku usha2 kt ko

          0
          0
      • nekounam says:

        bena kah sik kah poco2 ya msh single? chek2 dah branak 5…hahaha…

        0
        0
  4. nana says:

    moga2 dpt baby cepat

    0
    0
  5. tamazula says:

    macam pahlawan dulu2..pasal rambut pjg..pakai lak baju melayu..

    0
    0
  6. bruneian says:

    waa…lawa la nana…

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      laki dier x lawa ker…???

      0
      0
      • tyrabanks says:

        aku mmnag minat kat lelaki yg rmbut pjg ni… tpi jgn pnjng sgt la… mcm husband nana ni kira ok…
        janji muka secocok dgn rmbut… bukn mcm ustaz tu… XNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!

        0
        0
  7. catalina says:

    hensem hubby nana tu .. seiras faizal tahir .. semoga bahagia ke akhir hayat …

    0
    0
  8. Kak Su says:

    Ye la cam Faizal Tahir. Selamat Pengantin Baru Nana & Brian. Semoga kekal selamanya.

    0
    0
  9. mien.. says:

    cm pinang dbelah 8 la nana ngan hubby die ni…dh la kaye suami die 2..mmg untung la si nana ni…na na na na na nana ke???na na na na na na nana ke??..entah2 suami die brkenan kt nana sbb lgu ni kot..hehehe

    0
    0
    • rara says:

      hahahaha
      tah tah lagu tuh pown dier tak pernah dengar

      tp memanglaa
      dorg nih sepadan sangaaaat

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        min ngan rara…
        aku nak tido dulu lar…dah lewat dah nie…
        esok kene keje…
        byeeee…sweet dream…ZzzzzzZzzzzzzzz….

        p/s : alalalala…bantal busyuk kesayanganku…alalalala…tido lar…

        0
        0
        • mien.. says:

          wokesh….ko g la tdo dlu poco…yela,kn dh mng ketua wanita ari 2..msti ko bz kn skang ni poco..papepn ko jgn lupe kt aku ek…hehe…tata,titi…papai…

          *nk pluk bntal busyuk ke abg genius…kua3…..jgn mrh nati kne jual….

          0
          0
  10. kira-kira says:

    kawin gak nana nie ehk….
    cane ngan burn ehk??
    hehehe

    0
    0
  11. Darkshed says:

    tahniah…

    0
    0
  12. Zaza Muhammad says:

    Tahniah Nana…tahun depan harap2 leh tgk baby dia plak, insyaallah… Just satu je, apa kes bg hantaran gitar, tau aa nk ikut peredaran masa (klu henpon ke notebook tu ke tahan kire gok). Jgn ingat sesaje tau adat org melayu kite ni psl hantaran…. ade simboliknye. Tnyelah org2 tua… Aku ingat lu nk skip asam garam beras etc, free2 je kena sound ngan mak aku, eeii xnk masak utk laki ke? sama aaa gak ngan baju dan kue2 misalnye, maknanye suami kena kerja cari rezeki utk sediakan mkn pakai utk isteri, dan isteri plak kena ‘balas’ akan sediakan mkn pakai utk suami… ni naskah Al-Quran aku x prasan, klu ade alhamdulillah…. sbb sbg saudara baru, lebih bermakna si isteri tu beri Al-Quran… ni apa kes bg gitar aduhaiii

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      zaza..gitar tu simbolik kepada dia nak dodoikan nana..pastu simbolik gitar tu lagi plak untuk hobi lah dan kepelbagaian lagilar simbolik molik gitar tu…

      jangan banyak simbolik jadi sembelit sudahlarrr

      0
      0
  13. DelimaSaraa says:

    wowwwwwww…hantaran gitar..kalau nana tak mau tidok, bolehlorrrr didodoi ngan gitar…oh nanaaaaa, gadis ayuuuu, tidorlah kanda dodoikan…..

    hehehe..selamat pengantin baru semoga kekal abadi hingga ke akhir hayat..jgn cerai berai..

    0
    0
    • tyrabanks says:

      wah saraa.. kau pagi ek..
      kena x nampak btg idung kau.. xde trus… bila dah muncul pagi2 kau melekat yer….

      kau g oversea ye…. ke overiver..hihihi..

      0
      0
      • bahulu hangit says:

        hye tyra…gud morning

        0
        0
        • tyrabanks says:

          monin…ye..ye… kau ada dicna… yg lain2 mana2??? x masuk opis lgi ke???

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          a-aaa, kerja aku bila masuk opis jer bukak BN…pening kepala aku ngan kerja hakiki pepagi buta ni..aku tengah tgu driver aku, sambil2 tu aku layanlar BN ni..hahaha….

          tyra, ko jeles ek aku gi oversea??aku takut gak ni, takut H1N1….tp yg tu aku tak runsing sangatlarr, yg lagi merunsing banyak2 betul aku ketinggalan…si singa tu pekabau??dah laku ke bulu2 dia yang di gadai hari tu ek???kah kah kah

          0
          0
  14. tyrabanks says:

    aku ngan singa tu xbrape la..hihihi… pic dia pun dah keluar…aku pun dah jd kompius dia ni singa ke apa??
    kalu gitu, kau g la baca satu2 BN yg lepas2…
    xpun kau enjut jer, xyah baca…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      weh sing adah bubuh pic jugak ek??? jahat betul lar penciplak nama2 glamor kita kan..mujur nama aku tak kena klon…kecian korang2….weh, saper menang pertandingan kak nara tu cipta slogan..aku tercari2 tak dek pun….

      0
      0
      • tyrabanks says:

        tah.. aku xtau… tah2 aku le tu… aku kira2 wakilkan kaulah amik hadiah tu yek…

        0
        0
  15. bahulu hangit says:

    same la kite DelimaSaraa…masuk opis pepagi layan BN jer…nk bt keje mls…tp arini xdpt layan BN..ade training sehari…huh..penat la mate jap lg…ngantuk la..

    0
    0
    • tyrabanks says:

      hahaha… kau sama mcm eclipse le kalau gitu
      dia habaq kat aku gak,dia mkn gaji buta dan suke mmbuta…ekekeke….

      0
      0
      • eclipse says:

        o… tyra kutuk aku yer…aku tgk kan jer…bek mntk maaf cpt!huhuhu

        nway morning to all my frenz :)

        0
        0
        • tyrabanks says:

          alamak!!!! tkantul plak…
          emmmm… kau dah lama ke tcegat kat situ.???hehehehe… i’sori…

          0
          0
        • eclipse says:

          TAU TAKUT…..HUHUHU

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          aku mkn gji buta pon tp xdek la smpi membuta cm eclipse tue..kekadang jer free…pg2 cmni xbusy sgt..ni time2 mkn kt pantry ngan g kantin ni…kalo aku bt keje awal2 cm pelik jer

          0
          0
    • eclipse says:

      bahulu ko sht ker? :)

      0
      0
  16. eclipse says:

    bila la aku nak mcm nana ney…dh kawen dia…aku smpi skrg x lg…umur makin lame makin meningkat…huhuhuhu…..:(

    0
    0
    • tyrabanks says:

      e ko kan dah btunang.. kira2 coming soon le tu… aku ni..huhuhu…bila lah brad pitt nak amik aku buat no 2… aku relaaaaa…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        hahaha…dapat brad pritt tak per..aku takut dapat BAD TERKEPIT jer…hahaha….

        ala la la, aku pun tak kawen2 lagi…duit gaji habis terus bulan ni, dok kasi hadiah ke orang jer..tak hadiah kawin hadiah dapat anak baru…aku pulak, ntah2lah sempat kawen ke tak..agaknyer kalu tak dek BN ni, aku jadi manusia yang series sepanjang hdp kot…

        delima jelita, mana engkau..tenkiu hadiahkah aku tudung ariani yang mahal..dengan memakai tudung ini aku merasakan diri aku seperti IKIN..wakakaka…

        0
        0
      • eclipse says:

        smpi berjanggut la klu nak tgu brad pitt tue…

        0
        0
    • bahulu hangit says:

      aku sihat sgt2…tenkiu2..tp kaki lenguh…smlm blk kg jln jem gile..cm blk raye plak rasenyer..
      ko pn nk kawen gak ker..aku ingt kan aku jer…same2 la kite berdoa cpt2 dpt kawen…huhu

      0
      0
      • bahulu hangit says:

        tyra..brad pitt xdpt la aku nk tlg tp mat pitt byk…pilih jer…

        0
        0
        • tyrabanks says:

          aku nak brad pitt gak..nak gak..

          hish.. mcm desperate plak…hihihi…
          mat pitt tu kau punya.!!!!..
          aku plak mat phewiiiiitttt….

          0
          0
      • tyrabanks says:

        SI 3 ANDARTU!!!!! tmasuk le aku…
        agaknya kita ni kejar sgt keduniaan ni..tu la jd gini….

        0
        0
        • bahulu hangit says:

          ehh…actually aku leh digelar ANDARTU lg…xdek la tersenarai dlm grup tu lg…sempat lg ni crik calon nk bt laki..

          0
          0
        • eclipse says:

          selalunya org cun2 mcm kite ney lmbt kawen…(perasan…hahaha)
          yela…byk pilihan…ssh nak pilih…huhuhu…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          bukan kejar keduniaan, tapi kita semua mengambil kesempatan sebaik mungkin sementara masih hdp dia atad bumi allah swt ni..nanti kalu aku TERjumpa jodoh kan, korang mehlah kampung aku ek….hehehe..BILA???aku pun tak tau..kecian akuuu

          0
          0
      • eclipse says:

        nti klu aku kawen…ingat nak jmpt korang la…br hapPENING….muahaha…

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          aku nak pergi…aku nak pergi….aku nak pergi..ko sediakan khemah khas untuk warga ahli BN tauuu….di pinggan cop ahli BN..jangan orang UMNO persan sudahlah sebab aku orang PAS

          0
          0
        • eclipse says:

          hahaha….korang dtg nti lalu kat red carpet tau?ala2 grammy awards gitu!..
          bkn kate pinggan jer…kat dahi pon ako bleh chop kan…muahahaha…

          0
          0
        • tyrabanks says:

          oooo… aku plak atas pagar. hehehe…

          sapa ok, aku terjun…. hahaaa

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          ko bile nk kawen ni eclipse…thun ni gak ker…same la thun cm si Nana tu…ko kawen bt kt mane…kalo dekat2 nk jer aku g…nk kenal2 gak korg2 dlm BN ni..

          0
          0
        • eclipse says:

          yela…insyallah…pas 2mgu raya…kena la raye dlu…raye bt x terakhir dgn 2nd bf…hehehe…

          0
          0
        • tyrabanks says:

          jmput la awal..
          boleh buat psiapan…
          mana tahu jodoh aku kat kenduri kau nanti.. hahaha..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          tyra, ko buatlah iklan…ko letak kat depan cermin keta orang kat tetamu2 eclipse nanti…mesti ramai call…

          alaaa, ko ambik singa tu jer..tak payah susah2 cari carpet dah..rileks jer hidup ko nanti tauuu

          0
          0
        • eclipse says:

          itu dh pasti…aku byk kwn laki…bleh kenen2 kan nti…hehehe..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          kenen ke aku sorang ek..bolehlar aku berangan nak letak hadiah apa nanti…selipar jepun ker….printer ker…..rak fail ker…tempat sangkut blezer ker…

          0
          0
        • delimajelita says:

          uitt saraa…lama tak nampak ko? per citer..dah la cuti berminggu2..ni ko dok ngular lagi kat sini…adeshhh pening2..whatever..rindu lah ko mung ngok…

          0
          0
  17. eclipse says:

    weh….focus tajuk…huhuhu…
    xde maknanya!hehehehe…

    0
    0
    • bahulu hangit says:

      aku xlari tajuk…tgk, sambil2 aku chat pn aku taruk gak name NANA tu…kire ok la tu

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        a-aaa…fokus2…kalau dia kasi hadiah gitar sebab dia sukakan gitar, kalau tukang sapu plak camner??dia minat menyapu…takkan nak letak batang lidi atas par..hukalohhh

        0
        0
      • tyrabanks says:

        kira masuk dlm tajuk le ni..
        psl bab kawin2… kan si nana tu kawin, kau pun nak kawin.. ok le ni…

        0
        0
        • tyrabanks says:

          ahhhh… kak nara dak buat dek je ngan kita2 ni..
          dia mmang tahu kita2 ni suka menyempang…
          no hal lah kak narakan
          org senior le katakanhehehe…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          tak ar…kak nara dia layannnnn jer ngan kita2 ni yang tak berapa betul dalam memberi keberkesanan tajuk yang dikemukakan….

          0
          0
  18. eclipse says:

    aries senyap jer…MC ape…

    0
    0
  19. aries_april says:

    MORNING…

    0
    0
  20. aries_april says:

    PNAT X HBIS G….
    MSUK KRJA PN LMBT….
    HR JMAAT MLM ON9 TIME KAT kl…
    TP XDA SPA PN…
    ARIES OUT LA.

    0
    0
    • eclipse says:

      hai…hai…rehai…aries…hehe…
      sht ker?

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        aries, memalam aku tak dek…sebab aku tak dek tenet kat umah..aku on9 time kerja jer..guna internet pejabat..free dan lajuuuuu..kakakaka

        0
        0
  21. eclipse says:

    lari topik jap…weh kwn2 aku nak kuruskan bdn la…any idea?…nk mcm nana…( msk topic gak…hehehe…)

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      aku ada idea..ko jgn makan peapa selapas pukul 6 petang sampai pg esok…pastu jgn langsung minum ais batu….itu petua aku..betul ke tak betul, aku belum dapat kesahihannya..

      0
      0
    • bahulu hangit says:

      kire dlm topik gak tu…cube tgk bdn nana tu slim jer kan…pkai bju pgantin pon cntk..agak2 die xmkn nasik ker erk..ke pose…kurus jer

      0
      0
      • eclipse says:

        yea kot…kdg2 artis ney ikat prt…nasi xamik langsung…
        aku xbleh lah…nafsu mkn bsr…hahaha…

        0
        0
    • tyrabanks says:

      stail aku menguruskan badan…(ni serius ni)

      1..aku xcaya pil2 kurus, aku caya kawal mkan.

      2. aku slalu miss bfast, kalu lapar sgt, aku tibai je biskut creamcracker celup ngan coffe.

      3.. aku suka mkn tapai, coz ingd tapai same like yogurt. ada ejen kuruskan bdn.. aku slalu beli majalah rapi..kat situ bnyak info.

      4. mkn t/hari ngan mlm mcm biasa…

      0
      0
      • bahulu hangit says:

        kalo kawal mkn aku pecaya leh kurus tp aku punye mslh tummy la…buncit jer perut aku…camane nk hilg kan yerk..aku jarg mkn ais.

        0
        0
        • eclipse says:

          aku penah try letak kapur campur limau nipis…sapu kat prt…panas jap jer lah…tp klu amalkan slalu ok nye…
          tp klu nak lg ok…bt sit-up…klo lrtlah…aku nak bgn pon xbleh…hehehe

          0
          0
      • eclipse says:

        huh…details ney…aku pon suke mkn tapai gak..tp sethn sekali jerla…huhuhu…

        0
        0
    • delimajelita says:

      uitt saraa..ko biar betul nak nasihat org kuruskan badan..ko tu mmg dah kurus kering kerempeng thp gaban..adeshh cian kat ko..semua yg ko makan keluar blk ..lansung x melekat..huhuhu..

      eclipse kan dah kurus nak turun kat mana lagi..dah lawa dah tu..hehe (ikhlas ni)

      0
      0
  22. aries_april says:

    eclipse bt jer cam aries…
    1 hri, mkn 1 kl ja nsi time lunch…
    @ after offc hour…
    but, eat b4 nite k?
    pg ambl cereal or oat…
    ptng roti 2 kpng….
    insylah leh krus…

    0
    0
    • bahulu hangit says:

      aku kalo nk diet aku pose jer…sambil2 tu ganti la pose yg thn lepas punyer…tp jgn lupe gak bsenam.aku ade join class aerobik..kalo thn mkn tp xdek senaman pon xleh…instructor aku gtau la

      0
      0
      • eclipse says:

        aahla…pose thn lps br gnti 2 hari…hehe…khamis aku nk pose lah…

        0
        0
      • tyrabanks says:

        ha ah.. betul, kena senam.. tpi aku g jim je coz jim tu mak sedara aku punya.. dpt la aku free…hihihi..

        0
        0
    • eclipse says:

      asal aku ney beriya2 nk kurus?mcmlah aku gemuk…tunang aku ckp dia pon pelik knape aku nak kurus…
      tp tuela…dh kurus nak lg kurus…tp xde la smpi mcm anorexia…

      0
      0
      • bahulu hangit says:

        eclipse…jgn kurus sgt xcntk…tu gmbr eclipse yer…ok jer bahulu tgk…cntk dh tu…cube bg gmbr full saiz…muat x masuk kt ikon tu erk..bahulu nk tgk..eclipse nk kurus camane lg ni

        0
        0
      • tyrabanks says:

        manusia mmang mcm tu…
        lagi2 pempuan, nafsu 9..dah kurusnak kurus lagi…

        tpi betul larr. aku nengok kau pun kurus lerr.. xyah lah nak kurus.. kang leper plak mcm minah leper tu… kau tau kan sape..

        0
        0
    • DelimaSaraa says:

      kalau aku pengsan lorrrrrr…aku kena makan nasik 3kali..pastu makan roti ngan ais krim memalam..pastu kena makan roti ngan teh tarik sebelum tidur…pepagi makan susu…sebab tu diut aku pokaiiiii..banyak sangat mkan..hehe

      0
      0
      • tyrabanks says:

        wakaka.. kau tu melantak la namanya…

        0
        0
        • bahulu hangit says:

          mak aii ko ni sara…nk tido pon melantak roti ngan teh tarik lg…jge pemakanan…kang dpt penyakit…aku mkn nasik 2kali pon dh kenyang sgt2…..mlm dh xmkn…ko ni siap roti ngan teh tarik tu

          0
          0
      • eclipse says:

        huh delima…biar btl…ko ney kuat mkn gak kan…

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          makan banyak wehhh..kalau tak semua kata aku ni TIANG LAMPU PAKAI SKIRT..cian aku..so, aku kena melantak tak ingat…baru cantik sikit….hehehe..

          tyra, aku gi page sebelum td, kelakar gila si bluebery blufilem tu, jahat betul lah dia tu ek..cian kak su…

          0
          0
        • tyrabanks says:

          aku gi jap ler..eh, kang dia tibai kita camne…
          blueberry blufilm tu new kat cni kan…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          rileks jer…nanti aku try cool kan keadaan..kita nantikan kedatangan bluebery blufilem tuuuuu….kita bukan nak gaduh pun kat BN ni, kita nak mencari hiburan jer kan….

          0
          0
        • Kak Su says:

          Tak ada ape2 la adik2 semua..Kak Su blh handle berry tu..tpi tu la sian plk kat dier sbb dek kerana keceluaran mulutnyer tu kena bertubi2 ngan kengkawan yg len..tpi tak apa la Kak Su dah memaafkan dan dah minta maaf pn pd dier.

          0
          0
  23. aries_april says:

    krus….
    tpi prut bncit…
    tul x?

    actually, lki ni tngh syng mmg dia kta kta krus…
    syg pny psl.tp bla dh khwn, lain jdinya…
    brsi skit pn xleh…

    0
    0
    • bahulu hangit says:

      aku punye BMI dh ideal ngan bdn aku cume aku nk buang kan perut buncit aku ni…malu la ade tummy2 ni…nk pkai kebaya pon xcntk…kene pkai bengkung dulu tp aku rimas..
      bdn tyra msti byk muscle2..g jim la katekan

      0
      0
      • tyrabanks says:

        hihihi.. muscle aku yg ttentu je…

        bahulu… kau tinggi brape?? aku masa sekolah dulu.. masa form 5 la.. 5kaki 7…kau??

        0
        0
    • DelimaSaraa says:

      aku ingt lagi BF aku cakap, kalau aku gemok, dia memang tak nak ke aku…nasib baik aku cam ala2 sharifah amani gituuuu..(perasannyer lah aku)…ish ish ish…

      0
      0
      • tyrabanks says:

        wah… slimriver la kau ekk…. tpi kau ni saraa kemetot jugak mcm dia ke??/

        0
        0
      • eclipse says:

        huh klu time bcinta pon dia dh berani ckp mcm tue…dh kawen apatah lg…bek ko cpt2 tgl kan laki mcm tue..huhuhu…nsb bek ko xgemuk…
        tp kan laki mmg xsdr dr…perot boroi…nak ppuan slim…cerminlah dr dlu…kat kdi emas…kan byk cermin…

        0
        0
      • delimajelita says:

        tyra mmg pun..kemetot cam ape…gi beli cermin mata siap dpt diskaun harga student…kesian apek tu kena tipu bulat2 ngan si saraa ni…kecik cam budak sekolah umar dah thp tua gaban dah bebenornya.

        0
        0
    • DelimaSaraa says:

      gunalah set beaty hai-o memg berkesan….

      0
      0
      • bahulu hangit says:

        nnti aku dtg smbg lg..kt page baru yer.aku ade meeting ni…by2

        0
        0
        • tyrabanks says:

          kirim salam kat bos kau yr… tpi kalu x ensem xyah le…hihihi…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          kih kih kih..kalau tak ensem ko cakap jer tyra giler kan bos ko..kalu encem cakap aku kim salam ek..jangan tak ingat plakkkkk

          0
          0
    • eclipse says:

      btl tue aries…org laki ney mmg setan…hahahaha..

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        buka ornag lelaki setan..tp diorang jaga standard..kalu bini macam tong drum tp body ada bentuk, dia tak per..jangan pompuan dia tu dah lah lurus cam pokok kelapa rendang, pastu berlekuk2 boleh sangkut hanger plakkkk…

        gi bawak jumper kengkawan dia, semua kutuk dia…jd pompuan ni kena mentain cantik tau..luar dan dalam..baru dia puas hati ngan kita..hehehe

        0
        0
      • tyrabanks says:

        hihihihi… kalau kaya plak aku nak jumpa dating…
        kalau kayap kau ckp saraa plak nak dating ngan dia…
        glamer bos kau baulu… kat BN pun ada org ckp…

        nanti kau dah online cini kau panggil aku tau baulu..hihihi..

        0
        0
        • tyrabanks says:

          saraa & lenlain… aku nak g amik akak aku jap… dia dah call aku…

          nanti aku dtg balik… eclipse, aries brborak2 ler dulu….. cewah..mcm ada kat rmah aku plak..
          calo…..

          0
          0
        • eclipse says:

          amik akak ker bf?huhu..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          silap tu tyra..pembetulan yer :-

          kalu misai lebat dan kaya – ko bg ke tyra

          TP

          Kalu mukanya ala2 ustaz dan baik budinyer ditambah duit kat bank ada 1.5K pastu pakai mercedes lampu belalang tu pastu ada rumah banglo dalam tanah setingkat ngan atas tanah dua tingkat – ko kasi aku….

          JANGAN CAKAP KE NK atau JIJAH, nanti aku terlepas peluang…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          TYRA, ko mengular ek???cakap ke bos nak g amik kaka pdhal gi jumpa bos bahulu hangit ..jahat betul ko…..

          0
          0
        • tyrabanks says:

          kau ni pndai lerr..eclipse…kau dah pndai baca pemikiran aku ngek..
          aku sebut, kau dtg,
          aku pikir, kau pikir jgak ek.. cayalah…

          yamseyyy… ok, calo….
          p/s… bos baulu aku pospon dulu.. aku nak uruskan hal keduniaan aku dulu. chau cin cau..

          0
          0
  24. Kak Su says:

    Hi semua..sini korang ye…yg keja tu buat la keja betul2…yg dok rumah tu dah masak ke?..he..he..cam mak nenek la plk..tak da la Kak Su memain je.. Wah aries, tyra, Saraa..eclipse..bahulu baru nampak lubang idung..eh..batang idung?

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      kak su..pagi ni saraa tak buat kerja..sat lagi saraa nak gi meeting…jadi saraa dok layan jer BN…

      kaksu, kecian kat kaksu kuatnye kena hentam semasa saraa tiada di sini..hehehe…sabar yer kaksu..ingat!! negara kita demokrasi…bebas

      0
      0
    • eclipse says:

      kabare kak su?hehe…kak su msk pe ari ney?…tumpang makan umah kak su bleh?hehe

      0
      0
  25. aries_april says:

    btnghdung aries mcm pie ke?
    hahahaha…

    kak su dh msak ker?
    msih kat kg lgi?

    0
    0
  26. Kak Su says:

    Saraa, eclipse,aries..Kak Su sihat. Masih kat kg lagi ni. Tu la pasal…berry strwabery tu..tapi tak apa la…kita maafkan je..Ari ni Kak Su masak simple je..Tumis sayur campur & ayam goreng..Bapa Kak Su plk tlg wat kerabu mangga..emm..yummy

    0
    0
    • eclipse says:

      sedap tue kak su…lapar plak prt eclipse…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        saraa dah lama tak makan makanan kampung…rindunyer..budu bubuh cili ngan petai n tempoyak…ikan rebus goreng….ngan ulam pucuk ketereh…huhuh yummy yummy….bilalah nak dapat niiiii

        0
        0
  27. selamat pengantin baru nana…semoga bahagia selamanya…

    0
    0
  28. didies says:

    hai . cantik la solekan nana. cm ne nak tengok hantaran nana. ble reply

    0
    0
  29. [email protected] says:

    napelah suami nana ni..hormatlah sikit majlis.ikatlah rambut tu masa nak nikah. orang puteh nikah dgn orang islam pun hormat..ikat rambut..islam ke muaalaf suami si nana ni..

    0
    0
  30. x-not-x says:

    bestnya…akhirnya nana kawen jgk….tahniah..moga berkekalan ke akhir hayat…

    0
    0
  31. x dapat faizal tahir ,dapat yg seiras pun jadilah…kan nana?janji ada sikit2 boleh la..

    0
    0
  32. delimajelita says:

    Tahniah2….semoga nana berjaya didik suami dia bawa ke jln yg betul

    0
    0
  33. boxer hugo bosss says:

    insyallah..kalo kne ngn gaye kan..ehheee..
    mmg rue faizal thir pun…muke manis ar…

    0
    0
  34. hilangsabar says:

    aku x minat nana ni. tp dlm byk2 artis yg kawen aku rasa muka dia yg paling nampak berseri. memang muka sepadan la diorg ni. apapun harap nana dapat beri tunjuk ajar kat husband dia tu. jgn husband pula yg ajar dia ke jln tak sepatutunya. w/pun brian yg jd ketua kuarga tp jgn sampai jd mcm artis2 yg dh ada. kahwin dgn mualaf peh tu bukan diorg yg tunjukan jln kt mualaf ni, tp c mualaf tu pula yg tunjuk jln kat deorg. apapun harap2 nana kuat tempuhi cabaran mendatang

    0
    0
  35. sara says:

    Beno ker.. huby si nana gi kasi mercedez tu kat mak nana..
    dasyat nih! Siti Nurhaliza pun tak dapat segini..Apatah lagi Erra Fazira… Kaya laki nana ni..

    0
    0
  36. katakgebu says:

    betuahnyeeee nana!!!!!!!!!!dpt suami hensem lak 2,bak kate pepatah mcm MR PERFECT LAH!!!Huhuhuhuhuhuhu

    0
    0
  37. ko pehal????nyibokk says:

    mancungnyerr idonggggggggggggg

    0
    0
  38. x-not-x says:

    sukenye nana kawen..harap2 nana jadi isteri solehah yea…jdn cerai berai ye…

    0
    0
  39. glory...glory man utd says:

    tahniah la nana………..
    semoga ikatan yang baru terbina nie kekal hingga ke akhir hayat…………..
    semoga tabah dan cekal menghadapi dugaan yang bakal mendatang.nikmatilah alam rumahtangga nie dengan penuh kesabaran dan kebahagiaan.
    jadila isteri yang solehah dan dapat suami yang soleh untuk membimbing nana.insyaALLAH………………..
    SELAMAT PENGANTIN BARU………..

    0
    0
  40. lana says:

    adoii … aku mmg minat la kt nana ni dr af 1 lg .. die mmg cun .. body die .. pergh .. cantik .. lps tu aku nengok die ni pdi kumpul asset .. bgus la die .. x mcm kwn2 af lain .. pdi die pilih hubby .. sepadan jek aku nengok ..
    tp korang perasan x ?? linda onn xder kt majlis die .. ape kes erk ?? pada nana & hubby … selamat pengantin baru .. cpt dpt ank .. selalu la update blog nana kt era eh ..

    0
    0
  41. edieyla says:

    aku tak suke nana nii.. gedik x abes2! siap nk bgtau 1 dunia bg mak dia mercz tuu.. bkn duit dia duit laki dia…
    tapi baju nikah dia cantekkkkkk… x dinafikan lagii..
    hehehhe..

    0
    0
  42. han says:

    comel gile la kak nana

    0
    0
  43. han says:

    an ingatkan faizal tahir jgk,ha9…….rupa2nya mamat srawk dia kebas…semoga kak nana bahagia ke ank cucu n cicit

    0
    0
  44. nad says:

    this guy looks like a malay

    0
    0
  45. hana says:

    cantik…………..

    0
    0
  46. faralie says:

    Semoga bahagia ke akhir hayat..

    0
    0
  47. […] sejak si Nana AF nie berkahwin dengan Brian, langsung senyap tanpa khabar berita. Nampak sangat gembira melayari bahtera rumah tangga. Tup-tup […]

    0
    0
  48. RISDAWATI says:

    Cntik nye nana, nampk ayu, angun dan berseri-seri..

    0
    0
  49. I’m an enemy of what I name ‘computer theology.’ There’s a class conflict out there. There’s a techno-elite that lives in a unique world. – Walter Mossberg

    0
    0
  50. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    0
    0
  51. Cheryle Opp says:

    Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    0
    0