Written by AbangNara | March 25th, 2009

gambar kawin mek nik sayyidah fatiha

Jutaan ucapan tahniah kami ucapkan Nik Sayyidah Fatiha ataupun lebih femes dengan nama Mek kerana telah bergelar isteri orang. Dari gambar-gambar majlis kahwin Mek, kami tak dapat bayangkan betapa gembiranya Mek di hari pernikahannya.

Sebenarnya kagum sangat dengan Mek kerana berjaya kuruskan badan dengan banyak dan pantas. Harap-harap lepas ini still maintain body walaupun dah bergelar isteri orang.

Tahniah sekali lagi dari kami di Beautifulnara untuk Mek. Lagi gambar majlis persandingan Nik Sayyidah Fatiha @ Mek dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar kawin mek nik sayyidah fatiha

gambar kawin mek nik sayyidah fatiha

gambar kawin mek nik sayyidah fatiha

gambar kawin mek nik sayyidah fatiha

23 responses to (GAMBAR)Majlis Kahwin Mek @ Nik Sayyidah Fatiha

  1. lilies says:

    congrat kak mek..

    0
    0
  2. ain says:

    comei nya…
    tahniah bt mek
    apa petua mek kuruskn badan eh
    sy pn nk jgk,….

    0
    0
  3. flower says:

    semoga berbahagia ke ank cucu..

    0
    0
  4. shamar says:

    congrats mek..suke tgk mek dalam jula juli..tomei sgt..hehe

    0
    0
  5. garfield_82 says:

    tahniah!!

    0
    0
  6. rain says:

    name die dlm jula juli ape yek?julu ker? layan gak cite tuh.hehe…btw admin try la tanye mek petue2 die kuruskan badan. mesti ramai peminat2 beautifulnara nk tau

    0
    0
  7. ni says:

    nak kurus jugak …….
    huk huk

    0
    0
  8. rain says:

    ade lg 1 idea en. admin…cari la gambar2 artis kita yg dulu lain skang lain. cthnyer dulu besar skang kecik. tak pn dulu kecik skang besar. tk pn byk lg leh wat perbezaan yg lain. pike2 kan la… sekadar pandangan dr insan yg biase jer

    0
    0
  9. firzura 4 eva.. says:

    cutenyer mek..teringin nk kurus mcm mek hehehehehe… bg ar petue ckit

    0
    0
  10. org m'sia r says:

    cuteeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  11. hanz says:

    petua nye ge wat pembedahan…hahah

    0
    0
  12. tuit says:

    tahniah

    0
    0
  13. ain says:

    hmmm bla la aku leh bt mjlis mcm mek ni
    x sabar rsnya eheheeee
    tpi kna kuruskn bdn dlu huhuhu
    comei la mek ni
    haaa tul kata rain…show gmbr yg ln dr yg ln,pasti gempaq!

    0
    0
  14. Isis says:

    Duluuuuuuuuuuuuuu kan dia dah ckp camana dia kurus..

    dia exercise katanya..

    0
    0
  15. chantek says:

    tahniah mek…comel sgt…mcm pinang dibelah dua..

    0
    0
  16. eton(bknnamasebenar) says:

    die exercise la..
    lg satu die xmkn nasik..

    0
    0
  17. tuit says:

    aku pon xmkn ns gak… tp susah gak nk kurus… mcm mn ek

    0
    0
  18. fiza224 says:

    slmt pengantin baru mek…smg berkekalan ke anak cucu… cite julia juli ending die mcmmne ye..

    0
    0
  19. teja says:

    sure somi mek cakap….dah kuruih tapi solidddd…besshhh ah malam ni leh gi membajak…hik hik hik

    0
    0
  20. zaza says:

    comel tgk gmbar dia dah pakai tudung ni…suara dia nyanyi pun sedap…nasib x de niat nak wat album je.

    0
    0
  21. hani says:

    mek kalau tak jaga mau mau macam tong terduduk. kalau mek baca semangat dia nak menten.. jgn mare

    0
    0
  22. mien.. says:

    mek ore qlate 2…thniah2 coz dh krus skang…(ske mek sbb kte sme ngeri..)kikiki…

    0
    0