Written by AbangNara | May 23rd, 2009

majlis cukur jambul engku aleesya

Pergh. Kagum sebentar kami dibuatnya melihat gambar-gambar ekslusif majlis cukur jambul Engku Aleesya nie. Memang hebat dan sesuai sangat majlis tersebut. Setaraf dengan status anak pertama Erra Fazira dan Engku Emran.

Kalau anda pun pasti akan kagum bila melihat betapa grandnya gambar-gambar Engku Aleesya di majlis tersebut. Boleh la curik idea nak buat untuk anak anda pulak nanti. Itupun kalau duitnya mencukupi la.

Ada 10 lagi keping gambar majlis cukur jambul anak Erra Fazira dan Engku Emran, Engku Aleesya dengan membaca artikel ini. Esok kami akan letakkan lagi 10 gambar terkini Engku Aleesya di majlis tersebut.

majlis cukur jambul engku aleesya

majlis cukur jambul engku aleesya

majlis cukur jambul engku aleesya

majlis cukur jambul engku aleesya

majlis cukur jambul engku aleesya

majlis cukur jambul engku aleesya

majlis cukur jambul engku aleesya

majlis cukur jambul engku aleesya

majlis cukur jambul engku aleesya

54 responses to (LAGI GAMBAR)Majlis Cukur Jambul Engku Aleesya

  1. apit says:

    hahah…aku lak 1st

    0
    0
  2. vios_vaio says:

    aku pulak third..buleh gitu?? hahaha..erm..bertuahnye si jari halus ni..kemain meriah lagi majlis cukur jambul die..semoga si kecik ni akan membesar menjadi anak yg soleha dan terhindar dari segala kemaksiatan..amin

    0
    0
  3. ikan kaloi says:

    bertuahnya baby dia ek…skrgkan musim org berjimat..dia org rilek jer wat mjlis grand..hrp2 cerah lar ms depan baby ni

    0
    0
  4. chak says:

    aku six….hak6….tomey yer

    0
    0
  5. grunge girl says:

    tahniah lah buat mereka b2 tu.. hot papa & hot mama… putih mata la engkou yusry..!. oh lalalala……:-) wow..! kalah2 femes anak tom cruise or brad fitt…

    0
    0
  6. x-not-x says:

    hidung dia ikut ayah diala…kalau ikut erra,mmg cantik gila a…tapi nk buat cmne,dh ayah dia.kenala ada jgk ikut ayah dia…tapi comel la…gemuk giler…

    0
    0
  7. SHA BUDAK BAIK says:

    xcomei sgt…..

    0
    0
  8. Mygos says:

    Ingatkan kenduri kahwin.. Grand semacam je..

    0
    0
  9. sangam41 says:

    ok la tuh

    0
    0
  10. Zaza Muhammad says:

    pehhh…kalah kenduri kawin aku. xpe aaa org modal tebal, kite wak yg wajib2 je. Harap2 besar sok jadilah insan berguna kepada keluarga, agama dan bangsa….amin

    0
    0
  11. ain says:

    tembam nya ank erra

    0
    0
  12. ain says:

    comei mcm mamany

    0
    0
  13. DelimaSaraa says:

    pehhhhh…mesti belnja banyak niiii…bestnyer ada duit banyak…semua cantekkkkkkk…..

    0
    0
  14. yann says:

    mak ai mjlis cukur jmbul ke mjlis kwin….grand hbis xpe ar mk bapak diakn bnyk wit………tp aku musykil ngok muka bapak dia x ceria lgnsung agknya pikir bnyk wit dh kuar kot……….

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      bukanlahhh..dok pikir takut nanti ramai pegang baby takut baby rimasss..dia tak biasa ngan ramai2 orang niii….cayang baby cayang….

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        pastu dok pikir lagi pesal lar nama baby ni macam sama ngan nama anak awi…aleeya….hukalohhh….

        0
        0
        • yann says:

          ya ke nama ank awi cam 2………….

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          anak awi : puteri aleeya antasya

          anak era :- spt di atas ( engku aleesya)

          tak perasan ker??hehehe

          0
          0
        • tok batin says:

          x pasan ponn

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku jer lar yg perasan..hehehe..

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          hehehhe ingat aku je yg prasan (aku dah sound lam komen “(TERKINI)Nama Anak Erra Fazira, Engku Aleesya”) …. kot2 nama2 tu diorg dah reserve mase kapel2 lu ihiks!! apa2 pun awi ke erra ke nmpknye alhamdulillah bahagia ngan pasanga masing2… jgn mare erk erra awie, saje usik2 manje

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          hehehe..betul2….kot2 lar nanti dah besar jd kawan baik ker kan???….alahai diorang bukan researve tu, tp merancang…yg penting, kesian abang yuciii, tak dapat nak bukak lampin anak sampai skarang

          0
          0
  15. gula_melaka says:

    SHE IS CUTE TO BOOT!

    0
    0
  16. damia says:

    mak aih…tembamnyer…cute ar…emchakkk!!!

    0
    0
  17. alfa says:

    Puas hatinyaaaaaa dapat jugak tengok wajah anak erra dan emran, memang comellllllllllllllllll cute…………… patut la parent dia privated wajah Engku Aleesya. Tahniah emran dan erra coz dianugarahkan ALLAH anak yg comel dan sempurna sifat.

    0
    0
  18. Kak Su says:

    Biasala anak pertama. Saat yg sangat manis dan mengujakan. Kak Su pn dulu gitu gak. Hari2 ambik gambar hingga la umurnya setahun. Album gambar bertimbun2. Tpi bila da anak kedua kurang la skit. Anak ketiga plk lagi la kesian sebulan sekali pn payah…he…A/way tahniah kpd Erra dan Engku Emran. Anak2 tu amanah Allh kpd kita.

    0
    0
  19. Kak Su says:

    Bayi2 ni mempunyai aura yg sangat kuat. Tengok baby je mesti nak cium. Comel sangat. Tak kira la anak Melayu ke, anak Cina ke, anak India ke..comel je. Geram tengok. Biar pn kita sendiri ada anak. Itu yg Kak Su rasa la..naluri seorg ibu..

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      bestnyerrr…saraa dok cium anak sedara jer sampai sekarang ni..hehehe…

      0
      0
    • damia says:

      ni pun stuju gak!!!!! muahahaha~

      0
      0
      • buaya tembaga says:

        alahai….sronoknya.. anak comel… majlis pun grand… bestnye jd anak org2 femes ni….cukur jambul pun mcm nak kawin… rasa nk cubit2 pipi anak erra ni….

        0
        0
  20. tyrabanks says:

    boya, kau jgn cubit2.. nanti bdarah karang…. tngan kau 2 dahlah kasar…… kau ada anak ker… anak kau kan bsepah2… kau buknnye jaga pun…he..he..he..

    0
    0
  21. tyrabanks says:

    untuk erra… tahniah le saya ucapkan… anak comel mcm maknya… bdn pun maintain je… jagalah amanah allah ni sebaiknya…semoga rezeki mencurah2 selps ini….amin..

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      a-aa, para wanita di luar sana silalah ambik tip dari kak era supya badan sentiasa mentain dan jugak supaya cantik sentiasa..baru suami tak nampak dah di luar sana lebih lentik atau lebih menonjol

      0
      0
  22. boxer hugo bosss says:

    hehehe…pndi korg eh..betol jugak..tp yg pnting cantek luar n dalam…itu baru suami ttik beratkan..kalo bini mulut cam murai laki pening pale gak kan..so jge baek2 luar n dalam tue yg pnting..
    mmg tmbam ank si era nie ape x nyer kuar je da 4.02 kg..hahaa..nie era mn beras malinja ke aper???hahaa…
    mmg bake omputeh tol!beso..nti beso guide ler mak ayh ke jln yg benar..dunie artis sukar nk tgk yg suci n benar..jauhi sume tue ye engku aleesya…mudah2an..aku doakan..aMIN…

    0
    0
  23. medina says:

    grand betul. menangis orang miskin tengok..ada lebih tu bawa-bawalan bersedekah jariah…fikirkanlah

    0
    0
    • Lovelyvic says:

      aku pun menangis gak tgk. Pasal aku org miskin. Erra sedekah lah anak hang kat aku. Eh silap… sedekah lah sket duit aku. Nak wat cukur jambul gak.

      0
      0
  24. onda onda says:

    mcm muka awie la eh

    0
    0
  25. sweet says:

    btol laa.. ade iras awie ckit…hehehe… Tapi kalau bleh jgn bagi puting la kat baby.. sbb nanti bile dia dh mula tumbuh gigi… jadi jongang laa… anak2 ku sumer aku x penah bg puting utk nyonyot.. skang nie alhamdulillah bila dh besar gigi tersusun cantik jer… tapi anak abg aku gigi terjongang ckit sbb dr kecik dia bg isap puting…skang die rasa ralat gak.. lagipun susah kalau dh biasakan baby isap puting nie.. kalau nk kemana terpaksa bawak n gantung kt leher.. sbb kalau ilang, melalak la budak tu..

    0
    0
  26. mell says:

    mana pula muka macam awie.berdosa tau ckp anak orang mcm tu.tak sayang mulut betul…..buka mata jangan tengok pakai hidung…..masih baby mana tau lagi muka sebenar…kena tengok la after 1 year baru tau….tapi anak erra tu mcm bapa dia cuma bibir mcm kak erra….mesti cun bila besar…..gigi jonggang boleh betulkan .

    0
    0
  27. kamyteman says:

    comelnye anak erra cm mak ayah dia

    0
    0
  28. Sol Ore says:

    Cool blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog shine. Please let me know where you got your design. With thanks

    0
    0