Written by AbangNara | June 3rd, 2009

gambar maizawati zainal

Wow. Itu perkataan pertama yang keluar dari mulut kami bila tengok gambar terbaru Maizawati Zainal di mahkamah semalam. Memang mantap beb. Dengan spek mata hitam besar dan fesyen baju ala-ala Arabian, Maizawati Zainal nampak makin hot dan cun melecun.

Mungkinkah Akhil terdetik perasaan menyesal mengorat Waheeda lepas tengok bini dia yang semakin cantik di mahkamah semalam? Maklumlah bini-bini atau isteri-isteri selalunya tak make up dan pakai selebet je bila duduk kat rumah. Itu yang kadang-kadang laki mula menggatal makan luar.

Lagi gambar Maizawati Zainal dan Akhill Hayy di mahkamah semalam dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Rumusan yang dapat kami buat dari kata-kata Akhil di mahkamah semalam ialah Ustat rock nie memang hati kering. Tak ada langsung rasa bersalah di dalam hati. Lagi mengeruhkan keadaan adalah kenyataan bodohnya tue.

gambar maizawati zainal

gambar maizawati zainal

gambar maizawati zainal

gambar maizawati zainal

gambar maizawati zainal

gambar maizawati zainal

gambar maizawati zainal

gambar maizawati zainal

gambar maizawati zainal

gambar maizawati zainal

gambar maizawati zainal

gambar maizawati zainal

gambar maizawati zainal

239 responses to (GAMBAR)Maizawati Zainal Dan Akhil Hayy Di Mahkamah

  1. eclipse says:

    huhu

  2. eclipse says:

    bahulu,aries,tyra dh bleh tkr pic…tapi aku x tkr lg…nti tgk kat artikel ND.kak nara dh ajar…

    • bahulu hangit says:

      aku dh bukak website tu tp slow la tenet ni nk bukak…aku pkai yg lame lg ni..tggu la nnti dh laju aku tukar..kite stop kt ND td langau2 tu xdek plak nk anta comment..time kite ngah comment sibok jer..derg ni sabotaj kite laa

    • tyrabanks says:

      aku dah try… tpi xboleh ler… nanti dah ok aku try balik…
      aku bengang betoi la dgn klon aku td…
      ada ke tulis aku jnda meletop
      pastu aku g amik anak kat nersery…
      aku rasa dia org tu budk sek lerr. nikan tngah cuti2…

  3. Darkshed says:

    sian korg ek..kena klon..aku xkena klon dah kot sbb dah reg..huhu

  4. jernih says:

    hehehe.. aq x rasa ustaz menyesal bila tgk wife dia..
    pecayalah.. pompuan kekadang emo lebih…

    yang salah tetap salah…

  5. aries_april says:

    slow la…
    ARIES PN X LEH TKAR LGI…

  6. Darkshed says:

    x lawa pun bini ustaz akhil tu…waheeda lg lawa rsanya..vota for waheeda…peace..

    • prisilla says:

      setiap wanita dan lelaki yang dijadikan oleh Tuhan itu semuanya lawa. Manusia saja yang mengadili kecantikan seseorang.

      • [email protected]@ says:

        silap tu silap….bini die mmg lawa giler !! Cuma yg aku tau si wawa je yg perasan lawa

  7. aries_april says:

    CAM NA NK BT NI….?
    XLEH G PN.

  8. eclipse says:

    cmne ney…

    • bahulu hangit says:

      aku pon xdpt nk bukak web tu lg…tp eclipse dh tukar ikon tu kire ok la..bahulu ngan aries ni xlepas2 lg nk bukak

    • bahulu hangit says:

      aku pon xlepas2 lg nk bt..yg penting jgn klon dh ikon kite ni kt page baru…xsuke la

      • tyrabanks says:

        aku pun xsuke.. tpi ok la.. ni dah stabil.. poco mana ek?? aku bila bab nak maki2 td asyik ingat kat poco je…

  9. eclipse says:

    erm….

  10. Darkshed says:

    korg register la kat link yg nara bg tu…then pilih la source pic korg tu dri mana..dri tenet ka..dri hard drive pc korg ka..then dah pilih msukkan email n password..pastu klik kat pic yg korg pilih td..then msuk dlam korg punya email utk aktifkan avatar korg…then..komen la dlam ni..avatar automatik akan appear kat cni..

    • bahulu hangit says:

      mslh nyer xkuar ape2…kosong jer website tu…cara2 nk tukar tu tau cam YM gak la nk tukar avatar..cume web ni kosong jer

    • eclipse says:

      darkshed klu nak tukar pic cmne?aku dh pilih pic len..tapi yg appear kat cni len..konpius aku…

  11. aries_april says:

    Darkshed cam na nk bt ni?
    xleh pn…
    pnt dh la…

    • bahulu hangit says:

      msti Darkshed punye intenet laju ni…cepat jer leh bt..Darkshed letak la pic sendiri…leh bekenal-kenalan..ni gmbr kucing…nnti ade org klon lg…kucing blh klon kt cni

  12. Darkshed says:

    korg try link ni plak..kot2 la menjadi..http://en.gravatar.com/site/signup/

  13. Darkshed says:

    klau aku letak gmbar aku kang korg nak berkenalan plak…jdi femes nanti susah hidup aku..xder privacy..isk..apa aku berangan nih..hehe..

    • bahulu hangit says:

      ala…femes dlm BN jer…kt luar org xkan kenal nyer Darkshed..aries tu msti tgh sakan mencuba…aku bt xlepas2 pon.

    • tyrabanks says:

      abiss… gmbar yg kau letak ni.. gmbar ko kerr sape!!! boleh letak gmbar kucing plak ker!!!! aku rasa lain mcm plak!!! aku ada bkenalan ngan kucing gak kat FB aku…

  14. elyda007 says:

    npe aku xder pon avatar!!!

  15. jojio says:

    Utz cool jerrr….

  16. aries_april says:

    Darkshed x leh jg ler…
    aries dh fedup ni…
    tension pn ada skit…

  17. badboy says:

    anak dah 6 tu..
    ni ke nak kata tak bahagia..
    6 tu beb anak..kot tak der anak baru la tak bahagia..
    aku rasa ustaz ni dah boring..
    dia nak cari anak ayam baru..
    dia taknak ibu ayam dah..
    dah liat.
    ko tengok la muka jahil dia kuar mahkamah tu..
    org sedia dia epy plak
    ei jantan per dia ni..
    tak ngaku aku kaum sejenis.
    maluuuuu..

    • bahulu hangit says:

      badboy..apasal ko xkuar dlm page nora danish td..kami tggu senior2 kami..td kami diceroboh oleh langau2 xsekolah

  18. eclipse says:

    penat…

  19. aries_april says:

    knyang dh time kita out rmai2x tdi….
    lpas grammm.that y p mkn dlu….

    badboy, ank akil 4 ja lah…
    2 lgi ank maiza dgn laki lain.

  20. eclipse says:

    knp x bleh ney…

  21. eclipsezz says:

    erm…

  22. Darkshed says:

    eclipse..tu dah kuar avatar kucing tu dah ler..xkan xnmpak kot..

  23. eclipse says:

    bleh tahan la maiza ney…

  24. badboy says:

    oooo aku silap la ni..
    4 kira bnyk gak la tu.
    bahulu hangit..aku tak fhm maksud ko..
    terang ckit..
    dah 2 la laki c maiza ni..
    erm ni yg kompius ni..
    sepe salah ni
    cemburu buta ka..
    hati buta ka/

    • Lovelyvic says:

      aku sudah blur2…..
      nak tido la
      bye

    • bahulu hangit says:

      td badboy xjoin dlm page nora danish…kami masing2 kene klon ikon ngan makhluk2 asing yg gune nick name same..cth tyrabanks,aries_april,eclipse,bahulu hangit sume kene klon ngan org lain..derg gune nick name kitorg..then anta komen pkai name kite..ikon la yg membezakan sape yg ori ngan tiruan…skrg ni kak nara dh ubah bt avatar tp intenet slow xleh nk bukak..so,pasni xdek klon dh..leh taruk muke sendiri…bahulu chopp nk letak gmbar heliza..syurga cinta..

      • bahulu hangit says:

        kalo badboy marah x org anta komen pkai nick name badboy…xdek privacy lgsg cmtu…

      • badboy says:

        oooo
        aku baru buka td yg web tu..boleh pening baca..
        jngan la sebut syurga cinta
        aku kecewa plusssss sedih..

        • eclipse says:

          jgn la sedih2…kite org rmi kat cni bleh hapy kan…hehe…aku cop nak letak muka [email protected]…hahahaha

        • badboy says:

          wei
          jngn buh gmbr memey..nnt ko kene kutuk
          aku tak mau la kawan2 aku kene kutuk

  25. badboy says:

    disebabkan tanggungjawab kepada kerja..aku tak sempat nak tengok…padahal aku yg beria nak tengok..
    sedihhhhh

  26. aries_april says:

    aries dh bt….
    test,,,,,,

  27. ariesPNG says:

    XLEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

  28. badboy says:

    betul3..bukan marah jer..angin siap..puting beliung la..
    sbb bahulu hangit femes sangt..so dia klon la..sume nak jd bahulu hangit..tukar la tengit ker..dieorg ni tak kretif..

    • bahulu hangit says:

      tula..ehh…bkn bahulu jer kene klon…tyra,eries,eclipse pon kene…bahulu dh suh klon tu tukar name samprit hancur tp die still nk gune bahulu hangit…tu yg aku makin hangit tue

  29. aries_april says:

    x leh le….

  30. badboy says:

    ajar la cam ner nak buh gambar tu…ajar…
    ajar
    ajar
    ajar

  31. bahulu hangit says:

    aries dh jd la…tu muke ko ker…mcm gmbr monalisa jer

  32. eclipse says:

    ape xbleh nie…

  33. aries_april says:

    aries kan pndai….
    tpi jdi blur la pic tu….
    crop slh kot….

  34. jerneh says:

    aq pun x leh asik failled aja.
    nickname dah ada org guna katanye..
    aku x leh guna nickname ni ke?

  35. jerneh says:

    huhuhu ceman neh

  36. Darkshed says:

    ko kna msukkan email dlu jerneh..

    • jerneh says:

      aku dah masukan tgl nak masuk paswad. alih2 dia kata dah ada user.. cemana tuh.. hadui.
      jernihpun aku x leh submit paswad.

  37. aries_april says:

    aries tkar pic ya?

  38. eclipse says:

    asal xbleh ney…

  39. Darkshed says:

    test..

  40. aries_april says:

    try lgi skli lg eclipse
    pas ni leh kot.

  41. Darkshed says:

    eclips dah tukar dah..dah nnpak muka comel tu..

  42. mm.. says:

    mcm tu ker ustaz? korang tengok gmbr 2nd last… dlm kete terus bokak kopiah? ustaz ke ni? elok la sangat perangai camni.. bila bini ngadu kat media, kecoh.. siap perli2 lagi.. tuduh org nak pedajal kerjaya dia konon..siap ckp, hari ni hari kau, hari esok hari aku.. podah!! macam bagus… mcm dia lak teraniaya.. padahal dia yang aniaya kepercayaan dan kasih syg bini n anak2.. plz la aqil.. lupakan dunia hiburan yg melalaikan.. sepatutnya ko amik iktibar dari kes mawi dulu.. tu la susahnya artis ni.. dulu dia pernah jadi artis, then konon2 jadi baik, la ni jadi balik mcm dulu.. klu dah biasa hidu taik, nak tak nak, nak hidu gak.. masuk tv atas dasar berdakwah konon.. plzla aqil.. jgn nak mainkan agama.. aku sebagai umat islam, MALU ngan org bkn islam.. sebab org yg sibuk nak bagi dakwah, tak berdakwah ngan diri sendiri dulu.. ilmu agama ko pun bkn tinggi mana, byk lagi ustaz keluaran al-azhar yg hafiz quran lebih layak memberi dakwah..

    to astro, plz cari ustaz yg lebih layak utk take over kafe.. astro, jgn fikir untung.. la ni pun ko dah rugi.. confirm rating utk kafe tu dah jatuh.. better ko cari budak2 al-hafiz yg ensem n berpelajaran utk jadi hos.. skrg ni byk.. kat kolej adik aku pun, byk bdk2 al-hapiz , pandai ber nasyid dan berpidato..yg klu di asuh, bole pergi lagi jauh.. dusyummm… ‘tanggang’ alaf baru ni..

    WAHIDUT SIPOT SEDOT TAK SEDAR DIRI, klu ko ade baca.. aku antara berjuta2 wanita dalam mesia ni yg menyumpah ko.. hepi la ko konon2nya dapat pahala free dari sumpah seranah kami ekkk.. tapi ko kne ingat, klu malaikat mengaminkan setiap sumpah seranah wanita kat mesia ni, kebahagiann yg ko impikan dengan airmata wanita dan anak2 kecil tu tak akan berkekalan.. ko xkan rasai ketenangan.. seumur hidup ko akan di belenggu dengan peristiwa ini… setiap sorang dari kami dapat dosa 1 gram (example), ko dapat sumpah seranah berapa tan???? sendiri mau ingat la… tu la, bodoh.. halim seman nak kat ko, ko jual mahal.. nak jugak cari jantan terpakai.. so stupid u mad women!!! dah la allah uji ko dgn penyakit yg bermacam, ko pedajal org lak yek.. xtau takut ngan hukum karma.. xdi balas kat dunia, akhirat ko terimalah padahnya sebagai manusia peruntuh rumah tangga org….

    dah, aku xnak komen lepas ni.. xtertanggung lak dgn dosa.. kpd kengkawan disini, klu ada terniat nak pedajal kehidupan org lain, atau on d way ber main ngan api ciptaan sendiri.. insafla segera.. klu kita buat baik ngan org, insyallah, allah akan beri balasan yg baik.. cuma kene sabar… jgn cipta kebahagiaan atas tangisan org lain.. xtenteram hidup beb!! chowww..

    • eclipse says:

      nie karangan ker cerpen?pnjg giler…

      • Lovelyvic says:

        mak bapak…. kalau ada award komen terpanjang… confirm ko menang. Seb baik aku kena taip memo urgent ni. Tengok mcm menarik je komen ko. Lps siap memo ni baru aku baca.

      • mm.. says:

        hikhik.. aku bukan apa.. aku frust sgt… dulu aku minat gile ngan waheda.. mana cite dia, mesti aku gi tgk.. siap aku puji melambung n promote kat kwn2.. diala satu2 artis pompuan yg aku suke… tapi bila dgr dia ada fair ngan akil, aku dah start xsuke.. bila dia hentam bini akil, lagi la aku geram.. aku lak yg malu.. sobs..sobs..

        to waheda, plz la.. jaga dari angau n mimpi… jgn ikut hati.. byk lagi lelaki bujang.. ko pun cantik , mesti dapat yg lagi baik.. yg penting bukan bekas org… ingatlah wahai muslimah.. mula kan hidup baru.. aku akan sokong ko klu ko kembali menjadi muslimah.. k?

        • Lovelyvic says:

          dulu aku pun suka giler waheeda tu..
          aku pk kalau aku nak buat hijrah personaliti…
          aku nak jadi mcm waheeda la…
          anggun dan penuh ciri keislaman…
          tapi bila waheeda buat camni…
          kuar tgk wayang berdua2an ngan laki org..
          bergambar berdua2an yang seolah2 mcm sengaja-sengaja nak membuatkan org benci ngan dia…
          Last2 skang ni…. aku terus tak suka dia…
          Sungguhpun personaliti tak le serupa Waheeda tapi aku yakin… hati aku baik sket dr Waheeda… tak sampai hati nak tgk kaum sejenis aku dan budak2 kecik berderet tu kehilangan suami dan ayahnya.

        • mm.. says:

          yelah.. klu aqil n waheda baca, sorryla klu aku kutuk korang… tapi korang xsepatutnya buat perangai xelok.. waheda, plz la nasihatkan aqel supaya kembali pada bini dan anak2.. aqel, jgn ikut nafsu, fikir ko tu dah nak tua, malu la ngan anak2 buat peel mcm ni.. maiza, ko tu lak jgn nak over jadi mcm abby.. jaga anak diam2, jgn nak expose lagi.. udah2 la tu..

  43. jerneh says:

    ekeke.. cerpen.. panjang ker eclipse? ko ni pun
    nak wat lawak lak..

  44. Darkshed says:

    gmbar eclipse pkai bju kaler putih/pink..kat breast tu ada tiub ke hapa tah kaler hitam..kan?

  45. aries_april says:

    jernih…
    msuk mail dlu…
    then…
    tkar jer nickname…
    xper…
    nnt nime cmmt, stil nama tu…
    aries pn cam tu jg….

    eclipse ..
    mmg xleh tkar pic la…
    aries dh cba…
    xleh jg.

  46. aries_april says:

    xleh le pic bru…
    problemm

  47. Hermosa5790 says:

    mak aih, dua2 perempuan yg bercakaran tu berkongsi citarasa yg sama. kongsi ustaz rock dan kongsi perasan nak jadi ala2 wanita arab. make up jgn tebal sgt puan oiii. sampaikan foundation tebal tu memantulkan flash camera para wartawan

  48. eclipse says:

    jerneh…tue muka wawa la…hehe…dia dah bukak tudung…tekanan perasaan..huhu

  49. Darkshed says:

    korg punya line slow la tu…tu yg xleh tgk pic tu..upgrade la pkai celcom 3.6g..

  50. jerneh says:

    aku dah masuk mail. pastu klick kat link tuh.
    kuar pulak minta paswad. sampai tahap tuh
    dah x leh nak submit paswad..hadui

    • bahulu hangit says:

      tahap aku nk msuk emel dh slow…tggu2 xkuar pape pon..naik fedup la…korg cite ape ni wei…ape yg korg nmpk..wawa tu sape(waheeda wassini) ker..

    • eclipse says:

      jerneh aku pun kena mcm tue gak td…ko try maksud password mcm ney : abc123.br ok…klu x ok gak try lg..
      semoga berjaya wpun aku xberjaya bt…hehe…

  51. jerneh says:

    hadui ustazz neh pakai lah kupiah rasmi PAS..
    hehe….

  52. Wei says:

    aku firstime masuk blog ni.. cantik blog ni.. hi kwn2.. bole joint?

  53. aries_april says:

    kepada semua.
    sila gunakan email anda dan daftarkan gambar anda di http://www.gravatar.com. nanti bila anda pos komen guna email, gambar anda akan keluar. so orang tak boleh tiru dah. :):)
    make sure pc korang ada pickup k?
    klau slow….
    mmg problemmm

    aries pn kna tkar cmptr smpai 3 kli…
    bru leh.

  54. flowerHoRn says:

    besarnya cermin mata nak cover airmata ke?

    • eclipse says:

      klu cover air mata pon still air mata tue nampak jatuh…ney nak cover taik mata…muahahaha

  55. aries_april says:

    eclipse x nmpk pn…
    kjab aries tkar pc….
    yg ni slow pickup la….

    flowerHoRn crmn mta aries ker?

  56. aries_april says:

    aries dh tkar….pc…yg up to date pnya…
    eclipse pkai bju colour ptih kan?
    pc tu, aries pn dh tkar pic….
    klau pc aries….
    stil pic pkai crmn mta bsar tu….
    xtahu naper.

    • Lovelyvic says:

      aku nampak eclipse letak gambar baby…
      ko (aries) plak berdiri tepi jambatan kat taman…
      kenapa kowang cerita pasal gambar lain
      sedangkan aku nampak gambar
      aku kompius..
      adakah muka aku masih berbaju hitam?
      atau keluar muka org lain?

  57. Darkshed says:

    aku nmpak gmbar eclipse..comel gak dak ni..nak berkenalan bley..huhu

  58. jerneh says:

    aku nak guna jerneh ker jernih nie? hehehe
    mana satu idaman kalbu.. wawa ke maiza

    • flowerHoRn says:

      apa susah2 amek jerk dua2 yg satu bakal jadi janda yg satu ank dara he he he………

  59. flowerHoRn says:

    gambar yg aku nmpak Darkshed,eclipse,lovelyvic,aries..sumenya lawa2 dn handsome….

  60. aries_april says:

    jernih…
    pkai la apa pn…
    still jernih n suci ckup….

  61. aries_april says:

    u all…
    korang rs,
    kak jed, kak su, tyra, singa n yg lain2x mrh tk kta dh up 2 date?

    tpi ksian kat bhlu….
    still same la….
    nk tlng pn tk tau cam mn…
    bhlu…
    cri pc lain la…

  62. jerneh says:

    >> Sorry, that username already exists! Click here for details (nickname issue)<< apahal neh weiii

  63. aries_april says:

    bhulu…
    mna ko prg?
    jngan la mrjuk…
    sent dkat aries pic ko gna emel add aries la….

    aries tlong bt…
    nk tk?

    • eclipse says:

      BAHULU TGH DIBAKAR TUE…JGN KACO…NTI HANGIT…HEHEHE

      BAHULU…BAHULU…MN KO MENGHILANG…

  64. bosan says:

    apa benda yang budak2 kat atas dok komen tu? cam haram je aku baca. orang tengah citer pasal ustaz rock sibuk pasal avatar avatar

  65. aries_april says:

    jernih pkai la nick name lain time reg…

    tpi time cmmnt,
    pkai nma jernih…

    klau xleh jga…
    tkr trus nick name 2…
    nnt inform la kat kita orng nick name bru jernih…

  66. aries_april says:

    eclipse da orng mrh kta discuss bab ni kat sni la….
    sdh nya…
    :-(

  67. jerneh says:

    hehehe.. mcm dah ok.. tp nasib la kalu kawurang x nampak

  68. aries_april says:

    jrnh…
    tk nmpk pn.

  69. ntahhapehape says:

    budak-budak mana yang kepoh pasal nickname2 ni? menyemak je dgn komen2 ntahhapehape

  70. aries_april says:

    jerneh pn dh sound dia….
    tp kli ni kta x yah tkut…
    x da orng leh sbtaj kta g….

    heheheh…
    :-)
    ;-)

    • eclipse says:

      br muncul kat cni…dh mcm hantu…sian aku tgk…

      bosan & ntahapehape = sayapku broken.

  71. flowerHoRn says:

    berapa inci si maiza ni pakai makeup ni….bapaklah tebalnya…..

  72. jerneh says:

    lambat sikit kot
    hehehe

  73. aries_april says:

    eclipse srng lgi ler kta kta….
    ni mhu ada kak su . kak jed ja…
    bru dia orng thu pe nk jdi….

    kmbli lah kwn2x ku…
    tdi kat page sblh, kak su dh mncl kul 2…
    tba2x jer hlng…

  74. aries_april says:

    jerneh…
    aries dh pkai yg up 2 date pnya pc la…
    but still cannot c la….

  75. eclipse says:

    nama pun dh bosan…pg jlnlah hilangkan bosan..
    ntahapehape pun..dh melambangkan dr cm mn…

  76. aries_april says:

    tul 2 eclipse …
    kta tk kcau dia orng pn…
    naper nk cri gduh ngan kita….

  77. tanpa nama says:

    boleh tak I nak minta tolong jangan komen di luar topik kat sini?

  78. aries_april says:

    love n dark p mna ar?
    suddenly ja ja hlng….

  79. ada nama malas nak letak says:

    betul tu tanpa nama, aku tak pernah komen kat blog ni tapi slalu baca. cuma rasa kureng sikit bila baca komen yang takde sangkut paut

    • eclipse says:

      tanpa nama and ada nama malasnak letak jawapan aku ialah : ADE AKU KISAH?????????

  80. aries_april says:

    naper?
    slah ker?
    kdng kala, kak nara pn chat ngan kt orng kat sni..
    dia tk kta apa pn…
    blog ni, diapnya…

    orng lain naper nk mrh?

  81. y says:

    weh mm..

    pahal lak lu yg emo nih..
    mcm lu punye umah tangga lak nk runtuh..
    releks ar…ntahape2ntah…
    lebey plak..

    • mm.. says:

      hikhik.. sowei..

      • mm.. says:

        aku ter emo lak.. sebab frust artis yg aku suka susahkan kaum sejenis dia gak.. sori y, aku taip jer.. bila submit, baru tau tetiba jadi SEBUAH CERPEN PENDEK… hikhik.. kak nara, delete jer la kite punyer cerpen pendek.. nanti ramai lagi yg marah… tq kak..

        • jerneh says:

          salah satu bukti pompuan ni emo lebih.. hehehe..

          ok mm no hal dah paham peel pompuan..

        • Lovelyvic says:

          watpe delete? kitorg tak kisah pun cerpen pendek ko tu. Lgpun bukan ko melalut ke laut. Ko ada point dan point ko tu bleh terima dan masuk akal. Aku suka baca.

  82. aries_april says:

    eclipse kta out dla la…
    lgi pn, kwn2x kta pn xda….
    biar dia orng ja yg bt dosa mngtuk kat sni…

    mlas lyn dia orng…
    nnt kta pl kna reg kat wad tampoi.

  83. aries_april says:

    2morrow mrng..
    we meet again.

  84. flowerHoRn says:

    he he he aku nk lari…xnk campur korang nk brperang…

  85. kiki says:

    mak aii bedak mcm tepung gomak la…..

  86. iris says:

    rugilah akhil ceraikan maizawati,buakan xde rupe tpi ….knape eh x boleh setia dgn yg 1.nak kate xde anak,berderet anak aku tgk.inilah dugaan allah buat mereka ber2.kesian anak2 diorang mangsa keadaan….

    • jerneh says:

      kita x duk dlm dia punya cerita.. kita boleh ckp apa sj..
      rugi lah… bodohlah.. mcm2 lagi…

      yang salah tetap salah..

  87. y says:

    bukan pe gua rasa mlebey2 lak si mm.. tu punye komen..
    cakap pasal dose pahale..tp ko tu dok umpat org kaw2 tak ingat lak..biarla ape nk jd pon..kita manusia leh dgr n lihat jew…xlayak pun nk menilai sape dpt dose sape phale..jaga diri sendiri tu bebaik dah…

    • mm.. says:

      gua mintak sori arrr.. gua ter emo lak.. klu lu jumpa akil, sampaikan, gua minta maap.. klu lu jumpa waheda, lu pun habaq benda yg sama..byk tul dosa gua… k, gua cayalah lu!!

  88. Darkshed says:

    bodoh la kau bosan..ko pegi selak youtube pnya komen..bukan suma komen psal video tuh..pegi blajar dlu selok belok dunia maya bru buat statement..jgn jd katak dlam kotak besi yg dibuang ke sungai..bila kuar xtau apa cerita…

    • ada nama malas nak letak says:

      bodoh darkshed. kalau orang pegi terjun gaung kau nak terjun sekali ke?

  89. bahulu hangit says:

    aries_april, eclipse…korg g mane…td aku g surau tdo laa…korg kene sembur yerk ngan BOSAN td…die xtau ape yg kite tgh bt ngan kak nara..tula yg die sibuk ckp pasal avatar2 tue…die xtau pape tibe2 nyibok…tu belom start cite pasal mancing ikan lg tue…PAGE NI TAK SEMESTINYER CITE PASAL TOPIK YG DIBUALKAN…ade perasa2 lain

    • nama cam haram says:

      apa benda la kau ni baulu. kau minta la nara buat chat box kat tepi kalau nak citer pasal benda mengarut yang lain

  90. cumel says:

    malu weyh!!!
    aper lah nk jdik…..
    selesai leklok xley???
    pk ank2….
    mak ayh jgn pentingkan dri…
    penceraian jaln terakhir…………
    esh2….
    rosak emej!!!

  91. jerneh says:

    aq terfokas gambar no 2 dgn no 6.. lebih kelia lar tuh..
    yg lain x berapa nak kelia,,,

  92. boxer hugo bosss says:

    ape nk jadi dunie skunk…dah ler tu…mslh rmhtgge mrbak ke media..huhu..

  93. ct says:

    wah, cantiknya maiza…. dah gabun c akil ni. wawa tu harapkan gedik je lebih. cam pompuan gatal pun ada.. tu yang dia goda c akil miang tu.

  94. Akak says:

    comei spek, bleh lwn spek ekin…hahaha

  95. mien.. says:

    wah2,cntik gak bini si akhil ni yerr..cun mlecun lps dimekap..si akhil msti trgamam tgk bini die kt mhkamah 2…si waheeda prmps 2 pn msti skt ati tgh msuh die cun dr die..huawawawawa

  96. insafillah says:

    USTAZ…JANGAN CERAIKAN ISTERIMU…

  97. berry says:

    si maiza ne nak famous, sebab tu dia pakai lawa2 pergi pej kadi..hahaha..sebab dia tahu kat pej kadi banyak wartawan media nak ambik gmbr,dah tu mcm kes si ina la, mawi popular, dia turut tumpang sekaki, sama la kes mcm si maiza ne,,na jadi pelakon kot agaknya..nak lawan si wawa…gahgahgah…pandai betul la trick si maiza ne..

  98. Dunia Gosip says:

    apa jadi la ngan depa skang ni..akhil hayy cool je tgk die..hehe..

  99. anti waheeda says:

    akhil jgn la di ceraikan isterimu yang cntik,nak di bandingkan dgn c wawa yg mcm cicak kobeng 2…

  100. Zorro says:

    aku ada dengar cerita terbaru ari ni. eksklusif nya tapi macam leh cayer..sbb dari pada orang terdekat yang kenal rapat ngan ustaz ni.. diaorng dah kawen la….
    katanya ustaz tu siap masuk bilik waheeda lagi..
    aku nak nafikan pun sbb aku percaya cerita ni.

    mintak waheeda jelaskan la jangan menyorok lagi. pasti kebenaran akan menghukum kamu jika kamu tak jujur

  101. Akak says:

    Akak malas nk komen byk, tp bila tgk gmbr 1st tu, rasa sayu & kesian plak kt anak2 terheret dgn mslh mak ayah…
    anak2 yg masih memerlukan belaian kasih sayang ibu & ayah, yg mahu bergelak tawa riang ria begurau senda dgn ibu & ayah dlm satu rumah, satu keluarga.
    Harap2 masih ada jalan terbaik bg rumahtangga mereka. Moga masing2 dibukakan pintu hati untuk berbaik2 semula….Namun, mungkin segalanya ada hikmah belaka…

  102. flowerHoRn says:

    bagus ar klau diaorang dh kwin kite doakn jerk kbahagian diaorang….jgn 10 thun akn dtg kite dgr cite yg wawa lak kuar tv bg tau ustaz x lek 3 bln….masa 2 rasanya aku org prtama yg ktawa trgolek2….

    • kakzu says:

      Kakzu pun x phm la apasal la si waheeda ni buruk laku sungguh….dulu kakzu suka tgk dia dgn imej sopan yg dibawa, tambah2 lagi org berpelajaran mcm dia. Tapi bila jadi kes mcmni, rasa nak tgk muka dia pun dah naik muak….si akhil pun satu, keluar kenyataan “lps ni kalau sesiapa ada masalah blh adu pada media”…ada ke patut keluar kenyataan bodoh macamtu…dah awak tu tak balik berbulan2, contact pun x dapat, sampai maiza x tau suaminya di mana. Mmg patut sesgt2 la maiza dedahkan buruk laku akhil dan waheeda ni di media….biar sume org tau kenyataan ustaz rock rebonding nih….

      • shamkola says:

        ala kak zu pakai tudung kot nak cover rambut kot manalah tau rambut kerinting halus macam negro afrika selatan ka..ntah2 botak kah kah kah

  103. hantu says:

    uishhh bini dia ni bia btol aku tengok artis top yg kua masuk mahkamah pon xpakai make up setebal dia ni…ni nk msuk mhkamah ke nk masuk majalah kui kui kui

  104. hantu says:

    uishhh bini dia ni bia btol aku tengok artis top yg kua masuk mahkamah pon xpakai make up setebal dia ni…ni nk msuk mhkamah ke nk masuk majalah kui kui kui

    • flowerHoRn says:

      biasa ar hantu dia nk glamor juga…dia tau mesti wrtawan ramai yg dtg 2 pslllh dia makeup lbih2….ko ni hantu apa ar….hantu galah ke hantu pocong..he he he jgn mare aku gurau jerk….

  105. kakzu says:

    Kakzu pun x phm la apasal la si waheeda ni buruk laku sungguh….dulu kakzu suka tgk dia dgn imej sopan yg dibawa, tambah2 lagi org berpelajaran mcm dia. Tapi bila jadi kes mcmni, rasa nak tgk muka dia pun dah naik muak….si akhil pun satu, keluar kenyataan “lps ni kalau sesiapa ada masalah blh adu pada media”…ada ke patut keluar kenyataan bodoh macamtu…dah awak tu tak balik berbulan2, contact pun x dapat, sampai maiza x tau suaminya di mana. Mmg patut sesgt2 la maiza dedahkan buruk laku akhil dan waheeda ni di media….biar sume org tau kenyataan ustaz rock rebonding nih….

  106. ayiem says:

    cuba masuk sini… http://boraksakan.wordpress.com banyak gak citer2 terkini artis2…macam2 aderrrrr…..

  107. mamat says:

    Bongok….poyo…cian….pigi daaah.

  108. mohd nadzim says:

    tunggu je keputusan mahkamah nanti…..pe2pn sebagai peminat ustaz akhil hayy,cukup mengecewakan kemelut cinta 3 segi……..

  109. JILLS says:

    spatutnya sbgai sorang USTAZ nie,patut lebih tau dan berpengalaman dlm menguruskan hal2 rumahtangga sndiri..jangan dok nak bgi ceramah kat org lain aja..keluarga sndiri…tungang-langgang…ASTAGA NAGAAAA…..

  110. leezchumel says:

    mympah ngok pic ppuan niyh

    budget gilew glemer
    asal kuar tv
    makeup xnk 10 inch
    meluat i!!!!!!!!!!

  111. Joko-sembung says:

    maiza… mmg lazat…. mau 3-4 round aku kerjakan dia ni…

  112. Joko-sembung says:

    DIA NI MMG BNYK AIR… DADA MSTI SLAMBAK JE…. KALAU HENJUT… WADDUHHHH!!!

  113. sihebat says:

    rkyat malaysia… cube bukak minda… sekali pndg bini ustaz akil pn dh tau ada muslihat… aku bkn pminat ustaz akil n wahida.. mmg aku x amik pot pn. tp aku heran, sebelum mnilai org cuba kaji balik sejarah org tue… kaji betoi2…. nanti korang akn dapat nilai sendiri kebenarannya…. salam

  114. chichaque says:

    kasihan tengok gambar anak2 mereka. bongok punya bapak.

  115. shamkola says:

    awat aku meluat sungguh tengok muka hang akhill hayy oii.hang ni betoi2 juei agama untuk dunia,dok dgn tok guru elok2hang gatai nak jadi artis balik.nak berdakwah konon.lani dengan hang sekali terpalit taik macam depa.dah elok pakai serban jubah lani rambut pon dah rebonding…yang hang dok mengatai dengan waheeda tepi pantai tu buat apa.hang ustaz jadah pa.buat malu usras ja.Dulubukan main lagi dulu hang mengutuk UMNO..hang ubah habis lirik lagu nak buat modai nyanyi atas pentas PAs.Aku tau la masa tu hang dah tak laku .hang perbodo orang PAS nak bagi hang popular balik.hang dulu pun bukan la hebaT sangat setaqa Amy atau Awie. album pun tak laku..lagu hang pun bukan sedap mana.Hang tau dak ramai orang pas beli Album hang ingatkan hang gang depa,lani orang PAS dah tauk habis cd,kaset n VCD hang dalam parit.ka terai hang buat album nak tengok berok mana nak beli..pi la akhil hayy mangkuk..ustaz mardud

  116. as says:

    wahida 2 takut sgt klu org nampak mukanya tanpa celak, coz klu x pkai celak, mmg x cantik..
    ketara sgt, klu media tangkap gmbr wawa tanpa celak, wawa cpt2 pakai spek hitam..

  117. onmiz says:

    sian maiza…ak nk kawin ngan org biase2 je la lau camtu..org pakai kopiah pon ade prangai gak…

  118. onmiz says:

    wah!!! pedas giler komn shamkola…tabik ko..

  119. hilmiz says:

    dahulu aku suka sama ustad…
    skang gua lagi benci sama ustad..
    hipokrit….
    jgn lag jd ustad jadi rocker saja..
    aku masih ingat dulu stiap ceramah nya pastu kutuk wahida tergedik3…
    skng udah jd bini nya..
    usah nasihati org deh…
    nasihat diri mu dulu…

  120. hilmiz says:

    ustad ngn mawi sama ah dua2 tue..
    guna agama untuk dunie…
    mrendah kan pandangan org lain terhadap agama islam,…
    memalukan tok guru…
    ko rosak kan agama ko sendiri…
    dakwah pandai….
    buat x tau..
    jgn sebab ko org pandang serong agama islam yg aku sayang…
    bodo….

  121. jojo says:

    npe r dorang ni asyik cerai2 jer..

  122. DaringAbis says:

    terpancar wajah bahagia bangat akhil dpt cerai jugak dr bini pertama huhu next step kawin waheeda…(bini muda)…miang sgguh…anak dah berderet