Written by AbangNara | February 24th, 2009

rosnahmataris1

Apakah yang agaknya sedang dijerit oleh Rosnah Mat Aris semasa gambar ini diambil? Jom teka beramai-beramai. Tinggalkan dialog anda di ruangan komen untuk tatapan bersama jika sudi.

Bagi kami, dialog yang sedang dijerit oleh Rosnah Mat Aris mungkin:-

[note] Wei, aku kawin dengan anak ikan la. 20 tahun lebih tue beza umur. Bangga gile aku(sambil menahan kembang kempis hidungnya)[/note]

76 responses to (ISI DIALOG)Apakah Yang Dijerit Oleh Rosnah Mat Aris?

  1. Kuaci says:

    x abih2 la org tua ni

  2. Richie says:

    org tua hilang akal dowh

  3. budakmanentah says:

    woiii!!! tolongggg2…tersekikkk kuih seri muka

  4. dani says:

    yeh..yeh..dia nak jdi bandi amok agknya…huahuahua

  5. saloa mambok says:

    ya Allah..mcm bontot ayam lak aku nengok si rosnah karat ni

  6. pminat mawi says:

    aku ase kn..die jerit..wei,tgk muke aku ni!same x mcm beruk?!!hah!
    heheehe…sori eh bt pmnat2 die..aku x suke die ni coz hina rasulullah..

  7. saloa mambok says:

    penonton pon menjawab beramai-ramai….

    SAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! (cam beruk)

  8. miss^debab says:

    hehehe..kelakar laa korang nie..

  9. Cam Beruk says:

    Ni ayat sebenar yang die cakap :

    Uuu uu oo ooo oo arrk arrrkkk arrrkkkkk uuu uuuuu (beruk nak gaduh)

  10. hamba allah says:

    ni bleh wat geng dgn azizah mahzan

  11. jinchi says:

    cm babun kt africa..

  12. princess says:

    hmmm xsdar diri tol la ppuan nih…adoi bler la nk insaf nih…

  13. Riko says:

    Azwan Ali jom comolot ngan aku sekarangg! walaupun ko dah setua aku ko tetap amboi amboi amboi!!!!!!

  14. TIHAH says:

    korang ni buat aku tergelak jer lah…tapi dia buat cam tu dah cam muke beruk aku tgk dah…dah tua pown nak pakai seksi seksa lag..hmphh

  15. aksi >> menunjukkan rosnah mat aris sedang berlatih karaoke siang..karaoke malam takde pic.. sebab gelap…

    dialong >> kalo tak asli…bukan tongkat ali namanya…….( meniru dialog hamid ghurka )

    wakakakakaa…… memang ko ikut siti khadijah la…. pandai cari laki muda…

  16. minah sengaet says:

    sedar sikit diri 2 oii..kubur kate mari rumah kate pegi da..ingat sikit tuhan..nauzubillah!!!

  17. akuuu says:

    cam spesis terbiar.. kaler dh ijau..

  18. goldfish1204 says:

    ish!ish!ish.naper ler agaknyer dier nie?!mcm lion king dah aku tengok dier nie!!..aih!asyik nak mengate je ler plak aku nih…lebih aku doakan dier ni supaya tuhan ampunkan dosa-dosa dia..amin

  19. cocojumbo says:

    better dia balik umah bertaubat..itu paling sesuai utk org tua macamni..aku benci dia sbb dia hina isteri Rasulullah..

    Dia ni layak kawan dgn anjing je!!

    :)

  20. amy says:

    alaihai usia ni dah bleh jadi nenek org. tapi perangai x senonoh….

  21. jinsaga says:

    so bad.

  22. jejaka says:

    ape pulak salahnya dah jodoh dia,kita sape,nak melawan kuasa tuhan,kauorang suka2 nak mengutuk ape yang kita dapat,dosa dapatlah.

  23. Aku Bangang says:

    Aku rasa nak kasi penampo jer kat orang tua yang mabok kahwin tak sedar diri niee..

  24. ni says:

    sudah sudah la tuh…….tobat la

  25. flower says:

    aku nk kawen ngan org muda..
    hahha…

  26. tuit says:

    huhuhuhuhu……

  27. WOIII LAKI2 AKU NAK ISAP KOTE KORANG LA AKU TENGAH SANGAP NI..PLEASE

  28. remy says:

    mcm beruk dapat belacan

  29. lala87bpgurl says:

    kalo mak akula…maunyer swuh bpk aku ceraikan…pi’il ape lar….

  30. Bunga says:

    .: Dia ckp YANG ADO…tp mmg x senonoh tul la..:.

  31. pocongcomei says:

    kakakakakaka!!!!!!
    adeh… sempoi laaa korg nie

  32. deniel... says:

    macam haram jadah…..hahahahah

  33. miss suka+suki says:

    herm..
    ap la korg ni…
    mgutok org je tau…
    bia la dy nk bt pe pn..
    beautifulnara ni..
    ak rs ko da byk sgt dose..
    pe kate ko g tobat byk2…
    memfitnah je ko ni..
    cbe la selidik dlu sblm nk ckp..
    nyway…pic y ko dpt ni..
    ms ea nga shooting cak2 2009 arahan azwan ali..
    ko tu xtgk tv..main ckp je..

  34. Qasihjb says:

    klu perhati tul2, klu ada taring,lapan biji cam ba alif ba ya…korang ckp pepe pun,mereka tetap cukup handal ngan hujah2 bangang mereka

  35. lola says:

    mcm berok!

  36. cik nons says:

    wakaka…..geli tgok minah tua nae…..

  37. cik nons says:

    aku nak khawin ank mudaaa……..

  38. Anonymous says:

    bodoh bullshit…fuck rosnah mat aris

  39. rumours_goozzsip says:

    die cakap… wei aku nak mamposs dah.. korang peduli ape, nak tengok buah dade aku tengok la tak luak pon. hahahaha…. (bersame-same lah
    kitte jangan doakan kebahagiaan untuk orang tue tak sedar diri ni, cepaatlah die ke NERAKE JAHANNAM..!!!

  40. boxer hugo bosss says:

    hahaa..memandai je ko goozzsip yek…
    pki srung tgn kate perry ke avril lavinge nyer tue???conpius aku..

  41. sape2 jek says:

    ish3.. ape na jd niey……… sedarlarh…. amay da artis ckunk niey xsdr dri… ptotnye artis niey jd idola masyarakat or watever.. p, ckunk nie jd t’blik lark…… jd contoh yg buruk adek larh…bek xyah jd artis law g2…! mmalukan dri sndiri..!! xde akhlak tol..!!

  42. apa nak jadi says:

    org tua nak mampos

  43. lolita says:

    AKU ORG TUA NK MMPOS YANG GATAL.

  44. Shasha says:

    Apapun yang korang kata, korang keji, korang hina. Dia tak kacau korang. Dah jodoh dia nak wat camne???Ingatlah jodoh di tangan Allah SWT. Mengutuk org je keje.Bukan nak taubat pun..Mgkn hari ni hari dier, next time tau-tau je lah. Tak semua org sempurna. Aku ni bkn minat kt dia pn, pn x ska nk kutuk maki org…

  45. trAnsFormeRs says:

    apa2 ajelah nek ros…
    muga bahagia ke akhir hayat…

  46. alba says:

    nganga lg luas…
    bleh la aku letakkan taik yang penuh kat umah ak ni…

  47. sara says:

    Adakah watak yg dibawakan olh seseorang artis itu boleh dikatakan melambangkan keperibadiannya?? bla la aku melihat aksi2 nie….

  48. chek_chek says:

    apa la yg laki tu pandang kat dia?
    dah lama lebur dh tue…
    bkn fresh lg…
    huhu…

  49. Z says:

    Bawa2 la bertaubat..

  50. Z says:

    Bawa2 la bertaubat..rumah kata pegi kubur kata mari

  51. miss mawar says:

    em..dia mmg dah berusia tp masih bperangai mcm org muda, mmg x ptt perlakuan dia tp kita sbg hamba ALLAH S.W.T x spttnya menghukum org lain sbb kita jgk x sempurna mana pun, klu x suker sekalipun benci lah dgn hati bkn dgn umpat keji sbb dosa dia kita yg dpt balik nnt..renung2kan dan selamat beramal.

  52. babycute says:

    lebih bek tutup mulut 2..kan bgus kalo mulut 2 bnyk2 kan berzikir kpda allah

  53. mamaisya says:

    mungkin dia nak kate….aku punya brg bagus lgi dari nek jah[azizah mahzan]

  54. apachee says:

    mcm cibai

  55. ularsenduk says:

    orang mcm tu wat pe dok layan…..dia kuren sihat tuuu

  56. peminat shahir says:

    weh rosnah.. sdr la kau dah tua…

  57. pinkhearts says:

    ingatlah org nie baik rupanyer terlampau baik…..berlakon ok tiba2 terselit gambar lucah die.ingat die rock sangattttt…pas2 x ngaku plak yg die dah kawin…………sdarlah ckit yg die dah tua.