Written by AbangNara | January 14th, 2010

lisdawati

Kagum kami dengan gambar Lisdawati yang terbaru nie. Kagum bukan sebab apa, kagum kerana kehebatan Lisdawati menjaga bentuk badan dia agar sentiasa kelihatan mantap. Baru lepas beranak je Lisdawati nie. Teknik menjaga bentuk badan oleh Lisdawati ini memang wajib dicontohi oleh wanita-wanita yang bergelar isteri. Barulah laki tak gi carik pompuan lain.

Selalu kalau wanita-wanita Malaysia nie lepas terberanak jer badan akan mengembung semacam. Bila dah start mengembung tue memang payah nak turun balik. Tapi Lisdawati nie rileks je dia badan macam time anak dara dulu. Ada apa-apa tips tak kak Lisda? Boleh share ngan readers BeautifulNara yang kebanyakannya adalah insan yang bergelar wanita?

Kepada Fauzi suami Lisdawati, tahniah kerana mendapat seorang isteri yang tahu menjaga badan. Sila jangan dia dengan sebaik mungkin dan tidak membuat perangai atau pun skandal. Sekian pesanan penaja.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

198 responses to (GAMBAR)Lisdawati Yang Tetap Mantap Sesudah Bersalin

  1. AnneDeSilva says:

    mantapp…

    0
    0
  2. fifie says:

    ala x smestinya kalo pndai jage bdn laki kite x carik lain…kalo dh laki tu mggatal or bini die xreti kemas umah or bini die asik jage bdn jek smpi laki pon terabai cnfom laki die cr mkn kat luar…

    0
    0
  3. cintaqaseh says:

    uiiiiissssssh…dasat betul posing yang gambar no. 2 tu..
    lis dah cantik dah…tak perlu posing begitu pun tak per…

    0
    0
  4. Puchikunchiiii says:

    Pompuan tak tau malu..
    dok posing tayang punggung tu pehal?
    elok bebenorla tu..
    kasik smua tgok punggung ko..
    kena bakar dalam neraka baru taw..
    pompuan tak guna..
    mcm GRO jek aku tgok..
    sengal!!

    0
    0
  5. AnneDeSilva says:

    biarpun hdup secantik mana kalau tak sembahyang apa gunanyaa…..

    0
    0
  6. Puchikunciiii says:

    Puchikuncii rasa…
    dia ni pakai susuk…hahahahhahaha
    cantik pon kalau perangai mcm ni tak guna gak..
    nanti ku punggi tetek dgn punggung dia baru dia taw…hahahhahhahaha

    0
    0
  7. AnneDeSilva says:

    adooiii..
    saket perotku…

    0
    0
  8. AnneDeSilva says:

    mana yg lain niew?

    0
    0
  9. AnneDeSilva says:

    alahai emak kawinkan aku..

    0
    0
  10. Miss_hujan says:

    x hairan la ..Body dye maintain ..Dye kan dpt sponser slim world ..

    0
    0
  11. Kak Nara says:

    pasal jaga body lepas kawin- tu dari tulisan seorang lelaki . bukan pompuan.

    tapi

    Laki pon kena jaga body gak lepas kahwin, jgn naik kembung kat perut pulak!!
    kasiklah tough skit macam Alex dlm cerita pontianak Twilight tu

    sapa sokong kaknara angkat kening~~

    0
    0
    • fifie says:

      haha bini die pndai msk la tu sbb tula laki xleh kaver peyot2 depa tu..ok agkat kening smbil pejam mate ok.. :P

      0
      0
  12. alpha says:

    dah laki dia tak marah. apa2 pun I ada produk baik punya kalau sape2 nak turun berat badan. minum ganti nasik tapi leh makan lauk pauk (protin). tak la lapar, makan ayam ikan ok….klik kat nama I tu.

    0
    0
  13. dd says:

    eleh..dapat sponsour boleh lah….cuba tak..macam tong guni gak…wakakakakakkakakakah

    0
    0
  14. aries_april says:

    YA ALLAH..
    trsembul bji mn den nengok pic mak cik ni….

    0
    0
  15. awe says:

    ape ke hal motif dia posing tayang pungung?
    cantik sgt ker tjk pungung kt org

    0
    0
  16. BlackBerry00 says:

    takdelah cantek manepon minah ni
    aq suke lagi kat rita rudaini…
    dpt plak hubby muda…(wpun rita tu janda)
    tak le mcm minah ni…
    dpt 2nd hand… siap trade in lagi…

    0
    0
  17. roMeo says:

    tu la posing ahli neraka.. Xtau malu pnye minah ni..

    0
    0
  18. AnneDeSilva says:

    ;alalalalalala…

    0
    0
  19. Apple says:

    kite selalu dengar suami cari lain bile badan isteri dh x mantop cam dulu.. tapi kite x pernah dgr isteri cari lain bile perut suami mcm org pregnant 5 bulan & rmbut pon dh boleh nmpk kulit kepala. dunia2..

    0
    0
    • BlackBerry00 says:

      tu maknanyer org laki mmg mata keranjang…
      dpt bini lawa pun blm tentu nak setia
      contohnya cm si nomiang tu…
      abby punyelah lawa…menggatal ngn si memek
      fuhhhhhhhhhhhhhhhhh

      0
      0
      • BlackBerry00 says:

        byk sgt skrg ni..
        walau buruk mcm mana sekalipun sang suami
        sakit teruk ke, bini setia lagi menjaga dan memelihara
        cuba kalo bini yg terlentang sakit
        fuhhhhh……potong jari aq nih
        kalo sang suami tak jadikan
        tu sbg alasan untuk berbini baru
        hampeh tollll………….

        0
        0
      • fifie says:

        ntah..yg pegi ayat bdk hingusan tu watpe..mmg la die hanyut..nak2 lak sinomiang tu laki org,pglaman pon byk..sng la keje die nk mengayat budak2 nih…

        0
        0
  20. BlackBerry00 says:

    tulah…
    kalau ada yg kita sayang
    tolong jangan meletakkan harapan tinggi menggunung
    simpan sikit perasaan benci
    jgn sekali2 menyintai dan menyayangi
    sang lelaki 100%…
    buruk padahnya….
    takpun, bila terasa begitu indah dibelai cinta
    beringatlah sentiasa
    berwaspada…persiapkan diri untuk sesuatu
    yang mungkin buruk dan -ve….
    boleh kita sayang….bkn tak boleh
    tp perasaan tu jgn terlalu terbawa2…
    kadang2 itu semua hanyalah mimpi dan angan yg kosong….
    akhirnya kita tidak akan terlalu perit menanggung kecewa………………heheheh

    (akk ni nk jadik pengganti dr fadhilah kamsiah..)

    0
    0
    • fifie says:

      hahah tula psl..takut nt kalo terlalu berharap nt kecewa plak jadinya…hmmmm

      0
      0
      • BlackBerry00 says:

        baik berhati2
        dgn org lelaki ni ade gak benda yg kt bleh percaya
        tp jgn kita biarkan perasaan sayang tu
        menguasai batas2 kepercayaan dgn dorg nih…

        akk citer ni based on my ecperience…

        0
        0
  21. BlackBerry00 says:

    ape motif dye ambik photo cmni..???
    nak tayang punggung yg mampus tak lawa…
    p tayang kat si 2nd hand (fauzi) jer laaaa
    tak heran den..???

    lisda…
    kalo ko duduk elok
    lagi sweet taw…
    ni mcm duduk nak bersalin pun ade gak
    ke ko ni mmg mcm ni time nk bersalin anak 2nd tu, ek..???

    0
    0
    • minah bibir merah says:

      nak bagi angin kuar tu sis…

      0
      0
      • BlackBerry00 says:

        untung ar
        para shooter sekalian…

        penin bukan sebarang penin
        penin kamek sik senang hati
        angin bukan sebarang angin
        angin dari lisdawati

        **penin tu maknanyer pening**

        0
        0
    • fifie says:

      hahaha agaknye kot kak..tula kan kalo die dok leklok lg nmpak sopan..xyah la pkai baju sarung nangke tu..eeiiiiiiiiiiiiiii seb baik xde yg tersembul2..

      0
      0
  22. minah bibir merah says:

    ohoooooooooooo…
    dah 4 artikel aku tinggalkan arini…
    ish3…

    hi, salam sume…

    0
    0
  23. pEnArI pOcO2 says:

    anne…
    lg2 aku nk ckp pasal si pizza yesterday…
    aku dah lupe aaar…coz dlm kepala aku nih bserabut sgt…

    leh x ko tlg rewindkan aku balik…
    artikel yg mana satu…
    nnti aku peratikan…

    0
    0
  24. violet says:

    asal la posing cm tutttt…..
    hampeh..
    lawa ke body dye…
    ekekeeke

    0
    0
  25. violet says:

    ade ke tyng bontot..

    0
    0
  26. aries_april says:

    x abis g ker citer dia…
    pinau bji mta tngk….

    0
    0
  27. BlackBerry00 says:

    NI GRO YG DARI THAI TU KE..
    MINGGU LEPAS KUAR DLM PAPER

    OOOOO GRO NI LA YG TERLEPAS DARI TAHANAN
    MMG SAAAAAHHHHHHHHHHHHHH…..

    0
    0
  28. AnneDeSilva says:

    poco..
    anne pon dh lupela artikel mana..
    mang lupe giler..
    aries ingat x?

    0
    0
  29. pEnArI pOcO2 says:

    ANNE…ARIES…
    TOLONG AKU, AKU NAK TGOK BALIK STATEMENT PIZZA TUH…
    ADA KER PASAL SITI PAKAI TUDUNG…?

    TOLONGGGGGGGGGGG…

    0
    0
  30. AnneDeSilva says:

    aries ingat lg x?

    0
    0
  31. jus says:

    Poco..pdh kmk juak pasal ya k???

    0
    0
  32. apa2 saja says:

    aduh lis…mula2 suka tengok muka manis..tapi napelah nak tunjuk bumper kat belakang tu..buruk betul nampaknya..langsung hilang seri muka sebab bumper tersembul…tak manis langsung! mati selera terus….ke bubuh span !

    0
    0
  33. AnneDeSilva says:

    xjupela….

    0
    0
  34. jus says:

    pizza…pizza…bila engko kluarkan statemnt tu???meh sini, aku tolong judge kan!!!

    0
    0
  35. Clipkertas says:

    mmg ler die kene jage badan tuk laki die…
    sbb tak nak laki die cari lain…
    laki jenis buaya darat,, mmg la kene jaga…
    huhhuhuhuuu…

    ko plak lisda, ko cukup2 la tayang aset2 ko tu pade laki ko jerk… tak yah nak posing cang gitu..
    wat dosa jerk…
    eeee…. malu nyer… uwekssss!!!!

    0
    0
  36. AnneDeSilva says:

    sorry guys tak jupe dh artikel tu..

    0
    0
  37. aries_april says:

    x ska la lis ni…
    rita jg d hti den…huhuhuhuh

    0
    0
  38. roMeo says:

    anne.. X nk la aku lau dpt bini cmtu.. aku prefer org cm fifie tu.. wakaka.. b’bungkus je memanjang..

    0
    0
  39. roMeo says:

    fifie.. ntah2 ko le antu yg kt AJL tu.. wakaka

    0
    0
    • fifie says:

      huh aku sblah bjik mate pon xlayan AJL tu tau..msti sdare mare ko tu.eleh malu la tu nk ngaku…

      0
      0
  40. nescafe3in1 says:

    oghang lain pon bersalin gak..x do lak na tunjuk2 bdn ramping ko..adoyaii..tunjuk kt husband udah lerrr

    0
    0
  41. pening says:

    X pyh la nk posing2 tayang ‘bumper’ blkg kat tu Lis..jgela nama baik suami kau tu…kalau x posing camtu pun, org tahu kau da slim…

    0
    0
  42. roMeo says:

    fifie.. ko mmg dengki la ngan aku.. dah tu jlas2 spesis dia kt AJL tu.. tp nk nafikn lg.. huh

    0
    0
  43. roMeo says:

    wakaka.. sori ar fifie.. aku gurau je.. i’m sorry.. (vrsi amer rja lwak)

    0
    0
  44. nor says:

    huhuhu

    0
    0
  45. no name says:

    eleh,rita rudaini tu yg trade in..’
    2nd punyer..
    rugi ler si pmain muda tuu
    huahua…
    blackberry nak yg 2nd punyer ke

    0
    0
    • BlackBerry00 says:

      wahai no name…
      maybe ko ni pun salah satu jenama trade in gak
      tu, aq mls nak taw
      tp yg pasti
      aq still solo lagi time kawen
      n partner aq pon still bujang trang tang tang
      takde istilah 2nd hand dlm hidup aq
      beli rumah, beli kereta, beli handphone
      smuanya 1st hand….
      bukan nak berlagak
      tp ko yg tak kenal aq
      jgn suka2 jer nak ‘jump to conclusion’
      cuma adik2 aq yg slalu chat kat sini jer
      kenal aq btol2…
      sori, ek
      ko ni bg aq..cuma seekoq semut sesat dlm bn ni…..
      aq tak heran ponnnnnnn……

      lagi satu….
      ko ni kan…mmg sah2 tak paham maksud aq

      si lisda ni dpt 2nd hand (yelah..si fauzi tu bekas laki org)
      then, si rita rudaini (even dye ni janda, still dpt laki yg berstatus bujang)
      ada pahammmm??????????????

      0
      0
    • Geli Hati says:

      SEBAB TU RITA LARI KE SIAM KAHWIN DIA NAK ANAK IKAN MUDA

      0
      0
  46. antu pocong says:

    nak gasak bontot dia la……mcm sedap je posing tu

    0
    0
  47. Apin Opin says:

    biasa la sekarang ni walaupun lepas bersalin badan still maintain slim & cantik….ada duit apa pun boleh maa…cuma tabik kalau dah bertaubat @ menutup aurat..!

    0
    0
  48. dhia says:

    ala ada duit sume jd..dah sah2 la die g slim world tu..kalu semua pepuan pas bersalin,ada duit g pust pelansingn,konpem la bdn jd cntk gak..

    0
    0
  49. damia zahra says:

    maunyer tak slim and curvy?..slim world kn ader..huhuh

    0
    0
  50. mizzlynn says:

    Hello….dh sah2 dia pi SlimWorld tue..mn body tak langsing dgn cpt..nama pun artis..i tak respect dgn artis yg pi pusat pelangsingan bdn nih..tp i respect dgn sesaper yg blh langsingkan bdn dgn usaha sendiri..setakat p Slimworld..ade duit mmg bolehlah..nk puji lebih2 pun dia tak deserve lah..

    0
    0
  51. pinkypanthers says:

    hah lau nengok betul2…
    sah2 minah ni pakai girdle…
    aku rasa lau dia buka girdle dia 2 mesti londeh jerk punggung dia 2…

    0
    0
  52. dayang says:

    cam malu je rase bile tgk pic die ni..huhu…

    0
    0
  53. awek cun says:

    ALAHAI DIA NI KAN BANYAK DUIT APA YG NAK DI KISAHNYA..SEKARANG MCM PRODUK ADALAH..MAYBE DIA PAKAI SALAH SATU PRODUK KECANTIKAN KE APA KE..TP GMBAR YG TU SEKSI SOIT

    0
    0
  54. eika says:

    bek dia tunjuk semua trus ,baru la npak penjagaan rapinya selepas bersalin..ade laki pose macam neh plak…aduhai cia ko fauzi…tangungla dosa bini erk…dah ko nak sangat yang neh…

    0
    0
  55. Lavanda says:

    dia ni kuat bersenam kot

    0
    0
  56. rempit siam says:

    den pun xtau nk komen pe…. kalu komen byk2 ni si lis 2 bc xpe gak… ni x, org2 kta ja yg bc xkemana… kalu dia bc bru dia tau respond org sekeliling… kalu laki dia pun wat xtau mmg sngaja tanggung dosa la…. tgur demi kbaikan lbih baik dr ngumpat xtentu hala….

    0
    0
  57. budakbucuk says:

    ala…suami x cri len ke???
    mayb kot tp artis len yg body cun2 ne tgal gk,brcrai berai…
    trnyata i2 bkn 1 fktor utk buat suami lkat ngn kite….

    0
    0
  58. […] (GAMBAR)Lisdawati Yang Tetap Mantap Sesudah Bersalin […]

    0
    0
  59. selamat says:

    lis dah cantik, gambar tayang muka sj byk2, xbosan pun tgk

    lelaki kalo isteri kembang, prepare la duit utk kasi isteri cantik balik, dia dah pregnant penat2 jgn nk merungut isteri kembangla apala kalo xsanggup melabur. kurang2 belikan jamu dan upah orang tungku secukupnya. hantar sauna lagi bagus. setiap yg nampak cantik tu pasti ada habis duit sedikit sebanyak dan of course perlukan masa utk diri sendiri

    0
    0
  60. harga diri says:

    kesian suami lis…….isteri sendiri ‘dijamah’ mata lelaki lain……kesian lg sebab akhirat sok dijamah api neraka……agak2 korangla artis mcamni menghayati tak kesan solat pada hati?kesan doa merintih mintak ampun pd hati?lis saya nak tanye : ape beza perasaan anda dlm hati bile mengenakan pakaian mcmni dengan mengenakan telekung?

    0
    0
  61. tak baik tau korang ejek akak lisda nantak la kak lisda nak buat apa pun.cuba kalau korang dah kawain nanti macam mana pula korang punya rumah tangga sebuk nak mengumpat pasal kak lisda dan abang fauzi tau tak baik ngok.huhuhuhuhuhuhuhuhu.hehehehehheheehehehehe.hahahahahahaha.?

    0
    0