Written by AbangNara | December 2nd, 2008

Berita buruk untuk peminat-peminat lelaki yang dah jatuh cinta dengan Lisa Surihani, pelakon drama Obsessi di TV3. Gambar Lisa Surihani dan pakwenya memaki baju Portugal menunjukkan yang dia sudah mempunyai pakwe/bf/kekasih/buah hati.

Tak sangka yang Lisa Surihani pun boleh teman pakwenya layan bola. Bukan senang nak cari ciri-ciri ini pada wanita idaman lelaki. Selalunya kena marah adalah bila balik lewat malam sebab tengok bola.

Layan lagi 2 keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit berita kepada SyokKahwin.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 responses to Gambar Lisa Surihani Dan Kekasih Hati

  1. zaa_ikram says:

    ehm..padan2..sma2 cute..bgus2..mga berbahagia selamanya.. :) isteri aku pn selalu tman aku tgk game kt luar..

    0
    0
    • Atok Kau says:

      istri ko ikut ko tengok game sebab die takut ko cari pompuan lain

      0
      0
      • syin says:

        jwpn dr “Atok Kau” tu jwpn org dengki. xpon mmg ade pgalaman carik pompuan len mase pegi tgk bola . ish3x. sile la jgn wat cmtu bile ade istri ye..ke mmg da ade?

        0
        0
  2. hantu says:

    cute mende bf dia, aku tgk mata stim je tp muka mcm baik

    0
    0
  3. piakage says:

    gmbar 1st ada org com molot kat blakang ngan botol arak

    0
    0
    • rezab says:

      wakakaka…a…a..la, ade org com molot kat blakang..alert betolll..bukan takat com molot dah tu…sakan nmpak!

      0
      0
      • rezab says:

        pastu nmpak cam peha ke aper ntah tu…yg pasti bukan lengan sesaper tu…cuba tgk betoi2 kat bawah siku boipren lisa tu…komen sbenor : lisa memang cute, comey lote…

        0
        0
  4. flower says:

    ye la kot 2 pakwe dia..

    0
    0
  5. jiwang says:

    minum arak ke lisa tu???hai kalu x minum x le jd artis kot…

    0
    0
  6. noza says:

    Ini ex-bf nora danish…Eze….bila pulak dia jadi BF lisa surihani yg cute ni?

    0
    0
  7. gadis suci says:

    ini cam ex bf si nora danish dulu2 je…. aaaiiyyoo!!!! iskandar namenyeee

    0
    0
  8. Meen Anne says:

    yea yea suke suke tgk die dah ada yg punye!!!! ^_^

    0
    0
  9. mamacun says:

    encem lg farid kamil

    p/s :asal bahagia dan setia dahlaaa

    0
    0
  10. HENG HEAD says:

    sukati la,asal suka sma suka. tp kalu uku jd bf lisa,kompom ajak nikah trus.hihihi

    0
    0
  11. hmmm says:

    cam botol vodka je atas meja. belakang plak keling beromen.

    0
    0