Written by AbangNara | April 16th, 2009

lan muh dan awek

Bagai ultraman dengan manusia. Inilah gambar Lan MUH dengan aweknya, Normala Hasan. Kedua-duanya berumur 27 tahun.

Buat mereka yang berangan nak mengorat Lan Muh, sila batalkan niat anda kerana khabarnya Lan bercadang nak bertunang tahun ini. Iyerlah, awek pun dah lawa. Kenalah cepat-cepat sebelum dikebas orang.

Apa-apapun salute kepada Lan Muh kerana tak segan silu nak tunjukkan awek dia kepada orang ramai. Anda memang gentleman.

88 responses to (GAMBAR)Lan Meet Uncle Hussain Dan Aweknya

  1. Penari Poco2 says:

    yeah…akhirnya aku jgk di tangga teratas!

    0
    0
  2. pinky says:

    huhuhu….

    0
    0
  3. Penari Poco2 says:

    seksi jgk awek dia tu…comei gitu.

    awek dia tu pelakon ke pe kak nara?

    Tahniah le kat Lan.

    0
    0
  4. pim says:

    sepadan sama tinggi..dpt anak pun tinggi juga…

    0
    0
  5. Bunga says:

    .: Mcm x mesra je dorg nie..:.

    0
    0
  6. garfield_82 says:

    kang mesra2 sangat korang kutuk kata over plak,ok la 2…

    0
    0
  7. MUH says:

    mmg sepadan sangat.lan pun hensem.congrat MUH for the concert at johor aritu.mmg best giler.slalu support u all

    0
    0
  8. Nurul says:

    sweet la dyeowg.semoga cpt2 la kawen yerk..

    0
    0
  9. mantikulaz says:

    dulu diorang tuduh lan ni gay,skang dia dah buktikan yg dia bukan orang yg macam tu.Aku harap2 diorang cepat2 kahwin dan kekal bahagia hgga ke akhir hayat.. amin..

    0
    0
  10. atasha says:

    sweet lah dorang nie jelous seh aku….:}

    0
    0
  11. singa ganaz says:

    okelah tuh… rambut dh macam ada bara api di atas kepala yg sdg membara…

    0
    0
  12. lilies says:

    congratz to Lan MUH hope kekal lar yer..(“,)

    0
    0
  13. yus says:

    cun gak awek dia ea………

    0
    0
  14. pocongcomei says:

    ntah2 gambo lan dgn peminat je.. hahahaha…

    0
    0
  15. GlamGucci says:

    Tahniah Lan suara best power giler beb!

    0
    0
  16. yusha says:

    yeah…suara Lan memang best giler.. tak dinafikan

    0
    0
  17. Qasihjb says:

    x minat lgsung…..

    0
    0
  18. yusha says:

    respect kat Singa ganas…he..he

    0
    0
  19. ain says:

    moga berbahgia la..hampa dua

    0
    0
  20. AyuIndie says:

    ntah2 begamba ngn kak ipar ke..manager ke pe..
    hahahhaha..
    pape pun..
    klo btol korang ni couple..
    mmg sepadan ponnn..
    lan handsome..aweknye cun..
    sepadan sesangat2 la tu..
    >.^

    0
    0
  21. iu says:

    kalo tak slh cam kenal jek aweks lan…kalu betoi..mmg cun n tinggi pun orgnya
    tahniah..kawin nnt jgn lupe jemput yer ehehe

    0
    0
  22. Cahaya says:

    frust rase tgk lan dah ada awek. Suke & minat sgt kat lan, kat suare die. suke tgk lan atas stage. lan bkn ensem tp sweet.. tp pe2 pon kalo btol diorang couple, moga bahagia…sedeh aar..

    0
    0
  23. 3e gerl says:

    nang kacak laa….

    0
    0
  24. 3e gerl says:

    nang comel la lan ngan gereknya ya….

    eh2…cowie lupak berik salam…
    we r from kuching…

    minat giler kat MUH….
    uncle kita laa….
    bez…….huhu

    0
    0
  25. farahin says:

    cntik r gf lan…tahniah….

    0
    0
  26. kamaji says:

    waaa… i just knew about this..lan is getting married…hehhe engaged..

    Sad, coz i kinda lyke Lan alotz…his voice n his eccentric attitude on stage..
    Do share d latest news about Lan and the band MUH..
    :)

    0
    0
  27. john says:

    kenal sangat awek dia tu. dulu kawan dgn bos saya. Dunia……………… dunia……………..dunia……! apa pun… lan. jaga awek u baik2. he he… bye.

    0
    0
  28. eyra says:

    untung mala tu…lan muh tu dh la encem!!!x pe2,dh memang jodoh dorang….tahniah10000!!!!!

    0
    0
  29. eyra says:

    wah……untungnye kak mala.lan muh tu kan encem,untung kak mala dapat lan muh tu.kak mala,jage lan muh tu baek2 ye.nanti ada owng pikat lak….hehehehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  30. LukisanPutih says:

    Semoga berkekalan! Jangan sekejap putus sekejap on sudah. Status dah bertunang bukan status couple lagi. KALAU PUTUS impak besar. Mala tu dengar sampai dah berhenti keje nak jaga Lan. Jaga la dia elok elok. Bila nak kahwin? jangan lupa umum. Kat johor kan? jemput la peminat sekali. Good luck.

    0
    0
  31. mora says:

    eleh, mala ni budak jb.duduk kat taman kemas, skolah kat smk sri rahmat.mmg tinggi n lawa.tp klu tak make up, besa2 jer.

    0
    0