Written by AbangNara | March 17th, 2009

gambar sosial jue aziz dan jehan

[note]Artikel ini ditulis sambil mendengar lagu “C.I.N.T.A” dari XPDC agar lebih feel mengimbau kenangan cinta antara Jehan Miskin dan Jue Aziz[/note]

Sila cari benda-benda tersembunyi dalam gambar bercinta Jehan Miskin dan Jue Aziz di mana Syarifah Sofea turut serta. Mungkin teman Jue Aziz date ngan Jehan kot. Benda-bendanya ialah:-

  1. Sebatang rokok
  2. Pusat Jue Aziz
  3. Lemak-lemak lebihan Jue dan Syarifah Sofea
  4. Tangan Jehan Miskin
  5. Bra Jue Aziz dan Syarifah Sofea(jika ada)

Sila beritahu kami jika anda dapat mencari 5 barang tersembunyi di gambar di atas. Hehehe

30 responses to (GAMBAR LAMA)Jehan Miskin Dan Jue, Syarifah Sofea Pun Terselit

  1. teja says:

    ada satu lagi yg korang terlepas pandang….jerongkong mata satu ditengah2 gundik2….hik hik hik

  2. mocca says:

    astaga….harap muke je cantik..tp perangai hancus hahahha….lemak dah le bketul…

  3. siti aisyah says:

    banyak tui lemak jue kan….berketui ketui

  4. garfield_82 says:

    lemak berlinang si ju on ne

  5. ni says:

    mmm….
    name jek artis
    mule kuar gambo gambo mcm ni

  6. flower says:

    tinggal kenangan..

  7. u know who says:

    jumpe semua kecuali bra..
    hmm tak pkai kot..
    tak pn yg takde tali..

  8. lala87bpgurl says:

    alamak…jue…kempiskan prut la..cra2nya wat sit up..

  9. Bunga says:

    .: Jue nie mmg gedik..klu kat club 2 tegedik2 cam sume org nk tgk dia..:.

  10. Anonymous says:

    perut boroi

  11. MatPiah says:

    mmg laa peruk boroi…janda anak satu laaa tu

  12. OnEy says:

    meluat aku masa depa nie tgh bercinta.. mcm depa jer yg bercinta.. ending dia… ha…2-2 putus… bercinta mcm org yg betul2 janji nak kawin.. asl jumpa mula la lembik kepala lutut masing2… gedik… mgeletis..

  13. faiz says:

    alah..dunia artis,semuanya haram,perangai pun ikut haram,x caye kawin hari ni,tgk 2 3 tahun lagi,bercerai..pepek dah lodos,tetek dah melayut,yg untung datuk2,tan sri,vvip,syok la mereka meratah,kat hotel2 mewah lagi,x lame la dunia ni,buat2 artis yg terbaca komen2 kita org ni,sabar la,pembalasan ade untuk korang krn melaburkan contoh yg x baik..

  14. wanacinta says:

    korang jeleske sbb jue tu cantik,korang cam monyet

  15. mat says:

    ku suka benor nengok awek cun cun ni…dosa tu biar la dia orng tanggung.dah memang cantik pun..korang jeles la tu tengok awek awek tu cun sebab ko orang tak hot macam mrk tu

  16. bare says:

    bdoh pnye org….hrap je lawa tp prangai???

  17. mnusia besa says:

    mmg la depa nie cun..
    tp??
    asal prangai x dak adab?
    Allah dah bg klebihan iaitu mka yg lawa..
    tp x pndai gna..
    wat perkara x snonoh..
    islam x ajar wat prkara mcm 2..
    jgn agungkan dunia dan lpakan akhirat…
    tnggulah pemblasan d akhirat..
    cpat2 lah bertaubat smntara msih brnyawa

  18. fire009 says:

    kalau bg kat korang,2-3 malm jgk la x kuar bilik….

  19. biegail says:

    boringla….

  20. Says says:

    baik korang bogel jer.

  21. rose says:

    tadi memula aku nengok pic nih, aku dah karang ayat nak mengutuk. tapi tetiba aku insaf…. hik hik hik…..doakan je dorang dpt hidayah secepatnyer…..wkakakkakakakak!!!!…..

  22. QALESSYA says:

    JUE CNTIK..SOFIA PUN CNTIK..TP..HMM..PAKAIAN X CNTIK..HARAP JUE N SOFIA AKAN MUNUTUP AURAT SUATU HARI NNTI.

  23. YAYANG says:

    SKRG JUE DH SINGLE…….PE LG KORANG X NK SAPU KE?SOFIA PULAK DH KAWIN N PREGNANT DH..UTK JUE KANGKANG JE PEPEK TU KAT VVIP….UNTUNG2 DPT DUIT..SEDAP PUN DPT.

  24. sedap says:

    x sabar nk tgk jue bogel…omg..

  25. joe says:

    tak payah la komen sngat

  26. amberdrawn says:

    Manusia akhir zaman……
    nak sedap kejap jer..tapi nak kena bakar sok…abada ( selama2nya)..fikir2 ler….

    Cian..wajah menawan anugerah Allah, dah jadi mangsa jantan tak tau malu..

    teman sdih…sape le bakal jadi husband u , dan sape wanita bertuah bakal masuk syurga kalu kawin dengan mamat ni…cian..cian…

  27. Irvin Bez says:

    Its like you learn my mind! You appear to know so much approximately this, like you wrote the guide in it or something. I feel that you just could do with some p.c. to power the message house a little bit, but instead of that, that is magnificent blog. An excellent read. I will definitely be back.