Written by AbangNara | November 16th, 2009

Ada sesiapa yang pergi ke konsert SIti Nurhaliza & sisters semalam? Kami tak pernah pegi konsert SIti, tapi cam biasa kompem mantap (kata orang). Tapi kalau Dato Siti memang tak perlu risau, pasti semua orang balik tidor dalam senyuman..

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

198 responses to Gambar Konsert Siti Nurhaliza

  1. mawy says:

    xpegi……

    0
    0
  2. mawy says:

    makin terukla skaf tok ti nih…ish….apowla..

    0
    0
    • BumbleBee says:

      dier tutup sanggul jer…mcm stail pramugari MAS ikat rmbut (mana2 yg panjang melebihi bahu tu)….pakai net tutup sanggul…kasik kemas sket…hehe

      0
      0
      • alz says:

        kat spore, satu spore da tau , siti ni dh umumkan yang dia takkan pakai tudung atau skaf ke selendang ke ape namanye ntah.. ada dia kuarkan kenyataan dalam tabloid keluaran Malaysia..

        0
        0
  3. Lady_Dea says:

    Suke sgt tgk fesyen “tudung” Datuk Hajah Siti Nurhaliza nie.ekekekeke

    0
    0
  4. blackberry00 says:

    CANTEKKKK….

    0
    0
  5. mawy says:

    tok ti,saya ada request,tapi kalau ianya mampu membuatkan tok ti marah saya,maafkanlah n jgn saman,saya nih org susah…
    .
    Datuk siti,apa kata Datuk Tak Pakai Tudung LAngsung,LAgi MAnis….MAsyarakat pun tak keliru…jgn marah yer Tok ti…saya bagi cadangan je..

    0
    0
    • blackberry00 says:

      aku sokong 10000000%%%%% ko, mawy!!

      0
      0
    • Lisa says:

      Apa punya request la. Sangat tak Islamic. Request la dia pakai tudung penuh.

      0
      0
      • mawy says:

        bukan tak islamik,tapi dah ramai sangat org islam suh dia pakai tudung penuh2…dia yang xnak….
        .
        aku perli je la Lisa…huhhu…

        0
        0
        • BumbleBee says:

          betul2…dh byk org komplen suruh tutup terus…dier x amik pott…. so mawy request len dr yg len…suruh bukak terus… lg x sakit mata…bukan ape, rasa lg sakit mata bler ade gadis2 yg ikut…

          0
          0
        • jane says:

          memang betul tu…..dpd pakai sekerat sana sekerat sini sat pakai serkop sat pakai serban baik toksah pakai langsung…..tapi masa jumpa tok guru nik aziz aritu pandai lak tutup litop abis….tak faham….maknanya boleh pon pakai tapi kenapa dok pakai macam ni….. tapi dresssing siti ni out la…. so takde class….

          0
          0
        • saya bosan says:

          perli tu perli jugak,klo jadi btul2 ko tanggung dosa dia selagi dia bukak tudung,mau?
          sepatutnya kita doakan dia pakai tudung elok2,bukan menyimbah minyak ke dalam api.nasihat guna akal bukan emosi!!

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          Tol tu… at least dia bersopan drpd sesetengah artis2 kite yg kaye raye tp baju x cukup kain ngan benang… psl tudung ke tutup aurat ke kite ble bg nasihat, xble biarkan sbb nasihat menasihati ni fardhu kifayah dan kena tunjukkan yg kite x setuju cara pemakaian dia, tp kena ade caranya dan cara tu mestilah btul dan bermoral. dia nk dgr ke xmo ke tu mslh dia aaa tanggung sendri…

          0
          0
    • jc says:

      aku sokong apa yg ko ckp tu mawy…drpd buat fans tok t kompius dan terus kpmpius lagi…dan menambahkan dosa tok t dan tok k lebih baik bukak terus…baju tok t pun semakin hari semakin mengkompiuskan peminat…kadang2 tak percaya kenapa tok t bole pakai baju mcm tu…huhuhuhu……

      0
      0
  6. blackberry00 says:

    tp semakin hari semakin terkeluar rambut tok ti nih…

    baik dye wat pc… announcekan yg dye dah tak nak pakai tudung… senang citer…

    0
    0
    • air_mineral says:

      aku suka siti masa zaman kegemilangan dia dulu je..masa dia masih naif, jujur, tak hipokrit, tak terlalu over confident..masa tu dia anak dara lagi…sekarang ni aku dah tak berapa suka..bukan sebab dia da jadi bini orang tapi sebab sikap dia aku rasa dah berubah…terover confident…dah tak ayu…dah macam lupa diri siapa dia dulu..kl nak pakai tudung, pakai betul2..kl taknak pakai jangan pakai terus..itu lagi baik dari orang sakit mata memandang..pakai tudung pun sebab fesyen..bukan sebab nak tutup aurat…ntahla datok siti…saya dah tak minat awak…

      0
      0
  7. mawy says:

    Tuai pada antara masak,esok jgn layu-layuan…
    Skaf pelik tak payahla pakai,nanti jadi bahan gurauan..
    .
    cowi yer….

    0
    0
  8. 1st says:

    adakah manusia tidak tahu….. kiamat pasti menjelma…????

    0
    0
  9. 1st says:

    mati itu benar
    alam kubur itu benar
    kiamat itu benar……

    0
    0
  10. hantupensil says:

    tudung ke rmbut tuh??

    0
    0
  11. Gugu Gaga says:

    Aku x berkenan tengok “TUTUP KEPALA” Datuk Siti..Cam fasion ORG LAMA..ala2 zaman Raja Ema, glamer2 dulu..net atas kepala cam orang kampung jer..tak sesuai dengan zaman ni..Baju dh ok tapi tutup kepala cam “HAMPAS”!!!

    0
    0
    • BumbleBee says:

      dh bertahun dlm industri pun x reti nk pilih mana cantek mana out dated lagi…apelaa tok ti ni…

      agaknya kalo designer2 suruh dier pakai kon oren kt tepi highway tu buat topi pun dier pakai agaknya….hishh…

      0
      0
  12. blackberry00 says:

    TOK T WAT PRESS CONFERENCE JER….

    …..”SEBENARNYA SAYA MMG SUKER WAT GIMIK TIME BLK HAJI ARITU…. TOK MISAI TAK KASI SAYA PAKAI TUTUP2 NIH… TAKDE KELASSS… TP NK WAT PE, KAN.. SAYA DAH TERLANJUR BERJANJI…” (dgn nada kesal..)

    ….’pasni sy tak kan pakai tudung kecual g kenduri arwah..’ huhuhu!!!!

    0
    0
    • BumbleBee says:

      betul la..aku rasa husband dier yg halang…

      sengal laa tok K ni… ade ke nk share ngan public…tengok sorang2 rmbut tok ti tu dhla…kat luar suruh dier tutup abis…

      0
      0
  13. cili says:

    alah….hati ct ni sebenarnya xnk je pakai tudung tapi oleh kerana dah terpakai tudung terpaksalah teruskan gak. wlpn tudung pun mcm….mcm apa erk mcm potpuri plak aku tengok.

    0
    0
  14. mawy says:

    aku pun dulu kira respek sket la..tapi la ni,nak respek camner…agama dibuat main2,janji dilanggar2,berkata2 tapi dusta…isk…..

    0
    0
    • masO says:

      nmpk mkin mjadi je CT ni, dia ni hambaNYA yg amat b’untung, di uji dgn
      KCANTIKAN, KKAYAAN, DARJAT….
      tpi alahai…
      t’amat la syg 1000x syg,
      dia spt leka n hanyut dlm ujian2 NYA…

      0
      0
      • blackberry00 says:

        itu smua tak menjamin apa2…

        besok2 masuk kubur, amalan yg dikira, dan bknnya kecntikan, kekyaan, darjat…

        wahai ct, insaflah… datuk k mmg tidak btanggungjawab nak bimbing bini dye…

        0
        0
  15. eclipse says:

    BYK TOL CITE CT SKRG…..
    ney name fesyen yg sdg2 aja…huhuhu…

    0
    0
  16. eclipse says:

    ct dh gemuk la…pgg dh bsr…
    x ramping lg….

    0
    0
  17. blackberry00 says:

    tok t ni mule2 cmni ar style tudung kpla dye…

    besok2 bl body dah slim skit, dye pun jak jadi cam betina2 SIAL kat umah sblah kot… time tu sape nak jawab..???

    0
    0
    • pinkapplejuice says:

      jgnlh ckp smpai mcm 2 black, kang lain pulak ceritanya…

      0
      0
      • blackberry00 says:

        aku cuma nak bagi peringatan…

        sayang ar… ct ni byk kebolehan… penyanyi Msia yg camni susah nak dapat..

        tp dye kenalah tau sayangkan diri sendiri jgk….

        0
        0
        • violet says:

          x per2….
          hrp2 jgn la begitu yer.
          huhu

          0
          0
        • isu ct nih da basi..byk g isu yg ey dickpkn..
          drpd wat d0se ngn andaian yg ntah pe2..
          baek pk bnde laen..
          tu p0n if k0wg ni sume bkn spesies ct ni r yg ckp lbey dri sndri p0n sme jee..aka kuat ngumpat n fitnah owg..

          0
          0
        • saya bosan says:

          sokong puteri kenyalang…
          dari sibuk hal orang,tgk amalan sendiri,blum tntu masuk syurga…
          ni la org kata ada akal tak guna.doa kan senjata org islam,so aplikasikanlah dari buat andaian yg entah btul entah tidak.tak pasal2 dapat dosa…

          0
          0
  18. masO says:

    aries,petra,violet,weiya mane da….senyap jerk.

    wat keje?sya dh abis keje2 rmh je PAH BEDAH mok encik…

    0
    0
  19. Amber says:

    pelik sunggah pesen baju dia … bab tudung da malas nak komen…. lagi komen lagi kecik jadiknye….

    0
    0
  20. violet says:

    ct lg.
    alahai mls nk komen
    xtw cek nk komen per.
    huhu

    0
    0
  21. violet says:

    emmm…
    rambut kot tu..
    ish2..
    tudung..
    ish…
    rambut…
    tudung…
    huhu
    hnye ct je taw

    0
    0
    • [email protected] says:

      HUHUHUH CTER PASAL tok t JE BANYAK NI….

      0
      0
  22. pinkapplejuice says:

    mana gmbr saida dan saerah? kata wat konset ngan sister.

    0
    0
  23. weiya says:

    akum….sape kat dalam umah…blh masuk….

    0
    0
  24. eclipse says:

    BOSAN LA….
    sp yg ade??

    0
    0
  25. zara says:

    bukan tudung tue,,jaring.. buat jala ikanpun blh gak

    0
    0
  26. weiya says:

    hal ct ni…nak komen lbh tak blh..peminat fanatik dia confirm belanya…tapi kalu kite sebagai sesama islam tak blh nak tegur tak kan nak suruh paderi yg tegur kut.dah la org alim ulama sekarang tak leh nak komen yer la kata mengata orang la apa la…so nak suruh sape betulkan budaya terpesong mcm ni

    0
    0
  27. aries_april says:

    ct lg….

    0
    0
  28. cili says:

    alah..ct ni nk ubah mcm mana lg. tengok je lah background kuarga laki dia. adik n kakak ct pun sosial gak. kalo dia sorang jerk nk berubah rsenya xkuat sgt imannya tuh.

    0
    0
  29. Hannah says:

    errr..mana gi Dato Siti’s tudung??ala-ala mcm biskut chipsmore la plak :P

    0
    0
  30. farenova says:

    ade ke tutup kepala, tak nampak pun..huhuhu

    0
    0
  31. blackberry00 says:

    aku blk dulu ar….

    org umah aku nk masak special arini…

    0
    0
  32. eclipse says:

    aku msk korg kuar…
    aku kuar korg msk…

    0
    0
  33. Apin Opin says:

    tok ti rasa tercabar la adik & kakak dia bukan main berrgaya sakan, berfesyen2…tu yang terus dia tanggal tudung kecik dia tu…bosan ngan wanita hipokrit..

    0
    0
  34. eclipse says:

    sp yg ade lg ney??

    0
    0
  35. masO says:

    cam blurrrrrrr je msg2 pun x tau nk komen pehtu dok tnya sapa de jerk

    0
    0
  36. aries_april says:

    OK LAH…
    BLIK DLU..
    UMMUAH…
    LOVE U ALL…
    SORRY YA BZ SKIT ARI NI…XLEH SPEND TIME NGAN KORANG….
    C U 2MORROW…

    0
    0
  37. eclipse says:

    la….sume dh blk….
    tenet prob lak tue….
    tmpt korg ujan x?

    0
    0
  38. shina says:

    mmm..
    masakan boleh jadi macam ni???

    Shina,
    A fan of
    gambarcarabersetubuh.blogspot.com

    0
    0
  39. Lembut says:

    alahai Tok T…takyah ar ko pakai tudung lagi kalo lagu tu gayanya…memalukan umat islam je. Ko ni tak takut dosa ke..mempermainkan hukum ALLAH..dah terang tang-tang rambut tu AURAT…sapelah yg ajor ko buleh pakai tudung sebegitu kan Tok T…alahai..makin hanyut ko ni semenjak berlaki…laki plak jenis yg takleh bimbing bini..lagu nilah..makin tarik bini masuk dlm dunia dia ader,,,

    0
    0
  40. pening says:

    Alahai CT….lantaklah kau nk pakai atau x pakai tudung tu….da naik muak dgn citer isu tudung ciput kau tu…

    0
    0
    • masO says:

      ye la pening, sya stuju tuh…
      mai pakat rmai2 jgn gelar CT ni artis btudung…
      mane tudung nye terang2 nmpk x btudung pun

      0
      0
      • jane says:

        betul tu tiap2 kali gambar dia keluar ngan tudung dia yg tah apa2 tu aku naik meluat pulak tengok….. ingatkan bila org tegur tak suka dia pakai macam tu…dia akan rasa segan sikit…..ni tak…menjadi2 pulak lagi….lantak lah ko siti …..aku pon bukan minat kat ko jadi suko ati ko lah….

        0
        0
  41. capri says:

    memang dah mcm makcik2 la minah ni.

    serius aku sokong apa mawy cakap. bukak je la tudung. nyampah aku tgk pakai tudung sekerat ni.

    0
    0
  42. lanToK LeW says:

    emmm….lantak ko laa ct…..x taw nk kata pe daaa…..

    0
    0
  43. akula says:

    ape kejadahnyer baju kebaya + sluar koboi + jala ikan ….BODOHHHHHHnYer!!!

    0
    0
    • jane says:

      dia ni dari segi fesyen memang tak ada taste…. bukan utk show saja pakaian harian dia pon memang tak ada kelas… duit je byk…heran ekkk…. kalau org putihkan… yg cantik dan rambut blonde tu dia org panggil “dumb blonde” pasal harapkan cantik je tapi bodoh macam paris hilton tu…. tok T lebih kurang camtu la…. pasal dia tak blonde jadi dia cume “dumb dumb dumb”

      0
      0
  44. gosipgurlfea says:

    huduhnya~~~

    0
    0
  45. mia says:

    sifir yang mudah.if nak pakai tudung..tutup aurat betul2.if tak, bukak terus. jgn buat non-muslims konfius macam bos ak asyik tnye n konfius dgn “fesyen” perempuan muslimah. dunia…dunia…

    0
    0
  46. kita says:

    ni fesyen jahilyah

    0
    0
  47. aries_april says:

    morning n salam all…
    have a nice day….

    0
    0
  48. aries_april says:

    pgi2x cam gini…
    slow ja BN…
    korang smua x bgn tido g ker?
    mawy, pet, eclipse n yg lain p mn?
    cpt ar…jab g aries nk p meeting lak ni…

    0
    0
  49. mawy says:

    a’ah la….sunyi je pagi nih…pet mane…clipse pun takde,anne,kira,black,pink,put,

    0
    0
  50. mawy says:

    kalulah kail panjang sejengkal,
    janganlah lautan hendak diduga,
    tak nak pakai tudung cepatlah tanggal,
    balasan neraka sbb aurat tak dijaga..

    0
    0
    • blackberry00 says:

      tuai padi antara masak,
      besok jangan layu-layuan,
      wahai Tok T bila nak bukak,
      soal tudung jangan dibuat mainan…

      hah… sapa nak jawab pantun aku ngn mawy nih….???

      0
      0
      • eclipse says:

        sorong papan tarik papan,
        buah keranji dlm perahu,
        sblm kite pakai kain kapan,
        beringat2 lah ttp aurat selalu….

        0
        0
      • mawy says:

        biarlah aku jawab…lain2 tue diam je black…oit,wife ang masak apa semalam….
        .
        sorong papan tarik papan,
        buah keranji dalam perahu,
        suruh pakai tudung banyak lak alasan,
        dah jadi hajah,pakai tudung pun tak tahu..
        .
        tulah pasal dia tak pakai tudung,sebab tak tau katanya..
        .
        kuikuikui..jgn mara arr..

        0
        0
  51. aries_april says:

    ada orng g ker x ni?

    0
    0
  52. aries_april says:

    boring ar…bla kak nara nk bt post bru ni?

    0
    0
  53. julie says:

    pasni sanggul ngn bunge besaw dato’ hajah kite ni msti famous.. teenager msti follow..cayalah jadi ikon fesyen.. hehe

    0
    0
    • aries_april says:

      hehehheeh…
      tkut smua tu trbang pas tahun brbah…

      0
      0
      • blackberry00 says:

        alaaa….
        tak lama lagi tok t tak pakai dah smua tu..

        0
        0
        • aries_april says:

          ko pndai gak tngk future ya?
          :-)

          0
          0
        • blackberry00 says:

          kalau dpt laki yang cam tok k tu, aku boleh agaklah aries, mmg future tok t akan bkk gak tudung…

          tp mintak2 dia akan bertudung litup suatu hari nanti…

          0
          0
      • julie says:

        hehe.. die nk cover mate peminat kot.. sket2x pastu ttanggal terus.. myb die cm ni pon coz of dato’ K..tngok la ex wife die..kan daring..ank2 n die n awek ank die pon..mantap gituh..tcabar ar dato’ hajah kite ni.. adik beradik hajah kite ni pon tk de yg tutup.. cume kakak ipar die je tuh. comey gitu..bkn nk laser..juz kite as a fanz juz menilai.. rase cm dipermain lak..rasenya if tk nak pakai pon tk pela..tk yah ikotkan peminat.. sume ats diri sendiri…

        0
        0
        • aries_april says:

          ha…ni cam prmain kan agma lah…
          smua tu kan tntutan…
          tp klau skdr bt semua orng mngutuk tu kan dh ++ lg dosa….

          0
          0
        • mawy says:

          ala…..aliah lee bole wat,takkan tok hajah ti takleh…

          idup tok ti kooose..

          0
          0
        • blackberry00 says:

          ntahlah..
          kdg2 ksian gak ngn Tok T nih…
          maybe dye mmg btol2 nak btudung…
          tp laki dye cam tak bagi sokongan dan galakan…

          0
          0
        • pinkapplejuice says:

          klu datuk ct ni kawen ngan MAWY kn cukup sempurna kehidupan dia, xlebih dan x jugak kurang. mcm ekin 2 dr nmpk rmbut pas 2 pkai tudung. aku suka cara mawy didik isteri dia 2. datuk k? kwang3x….

          0
          0
  54. blackberry00 says:

    takde umah baru ker..?

    dlm paper arini stori psl Kris Dayanti…..

    bkklah stori baru, kak nara oiiiiii

    0
    0
  55. eclipse says:

    xde page br ker??
    pnt dh nak komen tok t ney…

    0
    0
  56. eclipse says:

    black ko ngan mawy sdplah mkn smlm kan??
    mst mkn tambah 3x…huhuhu…

    0
    0
  57. serai_patah says:

    aliah lee pkai 2dung pon sbb kawen ngan aziz m.osman…pas cerai??tudung kemana, baju pon dh mula x cukup kain…ct takot kot nk pakai 2dung sbb dia ingat dh x leh nk melawo bila pkai 2dung…sbnrnya klu dia pkai 2dung betol2, manis sgt….

    0
    0
  58. klik sini says:

    lagi video terbaik..!!

    0
    0
  59. mdm says:

    takut nk komen lebih2 sbb kubur lain2..tp sbg org islam adalah lebih baik untuk ingat-mengingati antara satu sama lain..klu dah byk kali ingatkn ttp x berubah, biarkn je la..itu antara dia dan tuhan..harap jgn la ada sesapa promote fesyen tdung mcm ni…nt ramai wanita muslim terpesong..takut bertambah la jg dosa si pengasasnya..wallahualam..

    0
    0
  60. norj says:

    nak senang citer…if nak pakai tudung…pakai la biar tutup litup…kalau separuh2 cenggini…baik x yah pkai langsung…xde beza antara pkai ngan x pakai if berfesyen mcm ni…

    0
    0
  61. cili says:

    alahh..anak dato k pun mmg overall kebaratan. ini kn bini dia nk ajar jadi baik. mesti dato k rse x standard bila dah bertudung litup. x glemer lah katakan.nasib lah dpt laki mcm tuh.

    0
    0
  62. ainsOo says:

    nilh slh 1 ybuat ct ttp nmpk xsempurna mcm pminat kipas mati die ckp….salute ct utk bakat die tp bab agama ni mmg NO COMPROMISE eheh~ mcm buat mainan lak…buat mcm accessories >>>no salute

    0
    0
  63. talia_tania says:

    baju tok ti dah mcm LANGSIR…mcm kain perca di jahit2 semula.,.hahahaaa.,.

    yg kt rambut tuu..dia pakai net badminton rr.,.
    hahahaaaa..baru gempak….

    0
    0
  64. Penangite says:

    aries org penang ker???? kj kat KL ek?

    0
    0
  65. lilin says:

    XSUKE!

    0
    0
  66. gula_melaka says:

    macam bunga telur berjalan…

    0
    0
  67. makcik kepoh says:

    awat baju siti mcm old fesyen je ek…siti xpandai pilih fashion designer yg betul2 sesuai utk wanita modern zaman sekrg..byk lagi pakaian yg sopan tp nmpk marvellous for entertainer like her..

    0
    0
  68. jonkerwalk says:

    alahaiiii….noraniza idris 2 pkai tdung bleh je perform kt stage..proper lg die pkai! susah sgt ke tok ti oiiii…ke sbb nk tggu tudung cap ct norhaliza gak? stakat ni yg d promote idok le mnarik pon, tdung periuk umah aku pon tutup pnuh, xde sparuh2 nye..

    0
    0
  69. Geli Hati says:

    Sanggul net tok t cam zaman nenek aku zaman dulu2

    0
    0
  70. Pinography says:

    korang tak pergi..korang tak ada belakang pentas apa korang tahu,,,,mengumpat sahaja….sebab apa Ct berjaya…sbb berkat kesabaran die…

    Siti memakai anak tudung hitam..dibelakangnya….

    itu hak die..hanya ct dan Tuhan yang tahu

    0
    0
  71. insan says:

    astaga..
    sdh la mengutuk org..
    ckup la bce gosip ni dan dijdikan teladan pada kita..
    xperlu la mengutuk dan mengata..
    sdr la amalan sndri pn xsesempurna mana..
    dato’ ct nk pkai xpkai tudung tu hak dy..
    over@ x, [email protected], yg pnting dy masih menjaga adab dy sbg org timur..
    bukan spt sesetengah org yg hny nmpk slh org tp bkn slh d bdn sndiri..
    ak bce website ni utk kesedaran pd diri ak..
    ak hrp korg pn begitu..
    slm….

    0
    0
  72. fukt up says:

    I’ve been wanting to start my own blog for sometime, like you. Do you have any advice on how to get setup (hosting, domains, blogging software etc?)

    :)

    0
    0