Written by AbangNara | June 18th, 2009

keluarga shah rukh khan

Sesungguhnya manusia yang bernama Shah Rukh Khan ini memang sangat bertuah. Ada isteri yang cun, anak-anak yang comel dan yang paling penting dapat gelaran Dato’ dari negara yang tak ada kaitan dengan dia pulak tue. Negara mana ek? Lupa dah kami. Hehe.

Tapi masa dulu demam Hindustan melanda Malaysia memang kami pun layan filem Hindustan nie. Lagi-lagi lakonan Shah Rukh Khan. Dengan mata kuyu semacam dia tue, memang menjadi lakonan dia. Teringat la pulak kenangan dulu-dulu melayan cd Hindustan kat asrama.

Lagi gambar keluarga Dato’ Shah Rukh Khan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

keluarga shah rukh khan

keluarga shah rukh khan

keluarga shah rukh khan

Baca Yang Ini Pulak:-

95 responses to (GAMBAR)Keluarga Dato’ Shah Rukh Khan

  1. jojio says:

    Ok la

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  2. pinky says:

    huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • delimajelita says:

      binik dia lawa..anak2 dia heheh..kurengggg sket…bab title dato’ni ..aku pon x phm apa sumbangan dia kat negara malaysia tercinta ni?…eerrmmm…ape ek? korang rase patut tak dia dpt title tu?

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • Dubuk Comey says:

        Aku rasa dia lebih sesuai dengan gelaran Tan Sri atau Tun, sebab jasa dia banyak bagi orang2 Malaysia ni menangis tengok lakonan dia.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
      • DelimaSaraa says:

        jelita…kembar akuuu…aku rinduuu ko….

        alahhh, aku tak minat dato’ ni…ntahlah kenapa sebab dia dpt dato’ dan aku tak dapat kot…

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • delimajelita says:

          ala saraa ko minat tak minat pun tangkap leleh gak tgk SRK tuh… lalalalala

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • tok batin says:

          korang ni tak paham..
          org melaka bagi title dato tu supaya die sedar..die tu dah tua..bnyk2 kan la amalan..renti belakon tu..cium sane cium sini..peluk bini org..peluk anak dara org..

          nak suh die retired belakon..susah..die x paham..
          bg die gelaran dato’ senang sket nak paham..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • siti says:

          betul2……….x reti2 nak bertaubat……….ha3

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • dina karisma says:

          ha… aq pngin niech ketemu shahrukh khan hahahahahhaa dan suatu saat nati smga shahrukh khan kesini ya ke INDONESIA

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  3. vios_vaio says:

    Dato Shah Rukh Khan..rumah dato same besar dengan rumah Dato Mukhriz tak?? ke lagi besau?? huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. jed hijau says:

    aku tak minat hindustan….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. ninikebayan says:

    isteri dia nmpk dh berumur,walaupun bgitu gauri tetap cun,dulu masa muda isteri shah rukh khan c gauri tu lagi cun muka dia mcm ala2x mahima chaudary,jelita sangat…beruntung shah rukh khan,msa ni pon nmpk dato SRK dh berusia,tpi tak per maintain popular dan laku tu,tak lama lagi keluar la filem dia ngan Kajol hujung tahun ni..tak sabar ler rasa nyer..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  6. Darkshed says:

    hampeh tol..skarg nie aku dah xleh nak join bn ni kerap sgt..najib dah arah web2 social mcm ni di block..ni pun nasib sbb pnjam wimax kwan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • delimajelita says:

      darkshed sama lah ngan tpt aku
      bongok betul..semua kena blok sampai kat web rasmi pun x leh masuk..mmg bongok….
      ni la org kata kerana nila setitik abs susu sebelanga..

      p/s:sesapa tahu mana nk dpt moden broadband celcom murah sila inpom aku k..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. vios_vaio says:

    kenape blog hiburan di blog?? sebab ramai kakitangan kerajaan yg layan blog..bile ramai yg layan..jadi berlaku traffic menyebabkan data-data penting kerajaan tak dapat dihantar dengan lancar…so nak bagi sistem penyampaian jadi lebih cepat dan berkesan, terpaksa block blog2 fofular neh…bro..kasi pasang tenet la kat umah..balik keje bleh online…takpun pakai hp yg berteknologi tinggi…settle…ni pendapat aku bro..maap yek..jgn sedih2 jgn tensen2 yek bro..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • vios_vaio says:

      alamak terkeluar tajuk plak..mesti stick to the topic..amboi..kemain bergaye seisi keluarge SRK..semua pakai baju hitam..nak join geng Men In Black la nih..kasi bunuh raksase sotong..huhuhu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • delimajelita says:

      ala blog jer lah takat mane nk blg…aku beli broadband sendiri…nak susah ape…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • vios_vaio says:

        betul tu delima…ada broadband sendiri tak de sape nak marah kite..ko gune sampai pengsan pon tak de sape nak bising…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kuntilanak says:

        betul2..aku pun pakai broadband sndiri..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • vios_vaio says:

          ada braodband sendiri automatik line sendiri jd walaupon gov nak block blog kite tak kena tempiasnyer…semakin mencanak-canak la pembelian dan penjualan broadband lepas ni..heheheh..strategi yg bagus..blue ocean strategi..serampang dua mata..membantu syarikat telekomunikasi negara..heheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • delimajelita says:

          yer la…baru aku terpikir…ko mmg otak bisnes lah vios

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • luvrina says:

      oit vios kat sinilah…… hhehehe aku tersengih2 je ni tgk namer ko hahaha aku nak gelak plak windulah….. vios aku pun x stuju maner bleh blog kna block nati aku jadi mengong camner nak tgk gosip2 hangat huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • vios_vaio says:

        hai luvrina…aku menjadi musafir..jauh berjalan sehingga ketemu Shah Rukh Khan (stick to the topic)…mmg masalah jugak bile block2 ni semua..kakitangan kerajaan pon nak hiburan..baru lah stress ease off tol tak..tp nak wat camne kan…mungkin itu yg terbaik bagi mereka..perubahan..mule2 mmg susah nak terima lame2 nnt terbiasa la..kite punyer blog sure tak kena block la luv..sebab blog kite tak glamour mcm si cantik nara nih..hihih..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. luvrina says:

    Dato’ SRK ni dulu minat gila aku dalam citer kuch kuch hotta hai syahdu …. hai.. hai…rehai… delarka… hai..hai rehai…… hahahaha tapi dululah time zaman gila2 remaja

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kuntilanak says:

      cite hindustan dulu2 memg best,sekarang je cam hampeh!xbest

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • vios_vaio says:

        Yup..bosan…aku meluat sebab dorang dah terpengaruh dengan formula filem barat..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • luvrina says:

        sekarang ni dorang pnya cite banyak pasal seks jer pkai sexy xhingat huhuhuhu tapi aku plg minat RANI MUKHERJI sampai skang muka dia comel sore dia serak2 basah mcm mee grg basah sodap tuuuuu hehehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kuntilanak says:

          tak lami lagi artis malaysia pun ikut stail hollywood..sekarang pun dah ada tanda2 nk ikut cam hollywood.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kuntilanak says:

          opps pembetulan bukan lami tapi lama laaaa

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • asri says:

        tak setuju filem hindi dulu-dulu jer best…..filem hindi hari ini jauh lebih bermutu….tidak lagi meleret-leret, lakonan yg realistik…. cerita yg pelbagai genre……betul ader yg tah aper-aper tapi yg bermutu juga tak kurang banyaknyer……Rab Ne Bana Di Jodi,Jodhaa Akbar,Jaane Tu… Ya Jaane Na, Sarkar Raj , Kismat Konnection,Fashion, Bhootnath,Rock On!! U Me Aur Hum, Chak De India,Taare Zameen Par,Guru, Ta Ra Rum Pum, Namastey London, Jab We Met, Eklavya, Cheeni Kum, Life in a… Metro, Ghajini, dan yang terkini sekali New York ,,,,,sangat bermutu tinggi,,,dan tiada satupun dari filem ini meninggalkan acuannya…sebelum anda nak kata begini tengok dulu filem2 yg sayer senaraikan…jumlahnya lebih banyak lagi….bandingkan dengan filem hindi 90 an dan anda akan lihat kematangan bukan sahaja dr segi teknikal,arahan, lakonan .malah lakonlayarnya juga semakin matang

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • FASHION says:

          wow…awak ni mesti peminat filem hidustan yang tegar..hahahah…banyak nye dia dok hapal tajuk filem..ada tajuk FASHION lagi…hehehehe..tp saya ade tgk filem FASHION tu…not bad jalan ceritanya..kalo x silap ttg modelling kan..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  9. luvrina says:

    dah besar dah anak2 dia…. tgk anak laki dia cam ikut muka dato’ SRK kan bsr msti encem tu tapi anak pompuan dia cam kureng jer…. blom baligh biasalah kecantikan ibunya yg patut di warisi tu blom sampai lg…heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • az says:

      biasa ah org bollywood..kcik2 kureng ckit contohnyer cam kajol n sri devi time kecik2…biase aje mreka…aishwarya rai pun mkin da berusia baru lah makin die cntik jelita…preity zinta aje yg dr kecik mmg comey…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  10. jerneh says:

    idung bini dia santik… hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  11. Ehem says:

    ape dah time keje nan gosipkat itnet. nasib bek Najib bijak bagi arahan mm tu,xde lh rugi kjaan byr gaji

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • vios_vaio says:

      curik2 mase la…bukan 24 hours..keje gov bukan busy giler sampai tak bleh buat keje lain…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Puan Jojie says:

    Aku rs sumbangan shah rukh khan ni takde la besar mn pun…sebab rakyat Msia sendiri dah ramai yg membawa nm Malaysia ke mata dunia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • luvrina says:

      jojie…… jojie hahahaaha aku tersengih balik samer cam aku ternampak vios….. heheheh aku pun x baper sure aperlah sumbangannya mungkin VVIP suka dia nyanyi lagu kuch2 hota hai kot…. i dont know…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. rezab says:

    masa gambar kawin dolu2 lain plak muka bini dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • FASHION says:

      SRK kan banyak duit…hehehehe….mesti dia beli macam2 produk kecantikan kat bini dia ni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Darkshed says:

    apa2 pun najib wat tu ada pro n kontra..pro nya utk kasi line laju n kakitangan buat kerja…kontra nya sbb dia takut kakitangan msuk blog2 pembangkang..takut terpengaruh…so block la sng..anyway..aku mnat SRK msa zaman Kuch2 Hota Hai ngan Duplicate..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. vios_vaio says:

    sebenarnyer Malaysia ni mmg murah sgt nak bg gelaran pada seseorang tambah2 lagi pada sumone yg involve dalam dunia hiburan..dulu nak dapat gelaran Dato punye lah payah..skang dah bersepah org dapat title Dato..patut contohi Britain..nak dpt gelaran Sir tu kemain susah..yg dapat berape kerat jek cam Sir Elton John…artis Malaysia senang2 nak dapat Dato..yg aku tak pertikai gelaran dato cam Siti Nurhaliza (byk sumbangan menaikkan name negara( tp too young utk dapat gelaran tu…Dato Khatijah Ibrahim, Dato Jalaluddin Hassan, Dato Tamimi Siregar, Dato Sheila Majid…Dato SRK..aku masih tercari-cari sumbangan mereka…kenape Chef Wan tak dapat Dato?? Padahal bg aku dia tu duta kecil Malaysia yg promosikan Malaysia di mata dunia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • x-not-x says:

      setuju sgt2….dulu aku pegi benua eropah, aku tanya dorg dari mana dorg tau pasal malaysia, dorg ckp dorg tengok rancangan chef wan…bila aku sebut beberapa org yg dpt anugerah dato@datuk ni,sorg pn dorg x kenal..tapi kalau chef wan tu, dorg kenal chef wan sorg je.jadi chef wan ni bagi aku,banyak gakla sumbangan dia mempopularkn malaysia ni…so kalau negaraku malaysia yg ku cintai ni bagi gelaran dato kt chef wan tu, aku setuju sgt2…tapi kalau bg gelaran tan sri, lagi aku sgt2!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. ain says:

    kuarga bahagia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. trAnsForMers says:

    ??????cam x best lak nk brgosip arini….
    citer yg x brp panas…ala apa ssh beli broadband sndiri jerk…bknnya mahal sgt pun aku beli baru 300++ jerk….
    masa 2 kat dlm bilik air pun leh nk ngumpat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Darkshed says:

    bg aku gelaran dato tu cuma utk publisiti…dah x ada apa lg di sebalik gelaran dato tu..dlu kot la org hormat ngan dato..skarg nie tak lg..lagipun hanya org melayu n negara malaysia sja yg tergila2kan pangkat n darjat..kalau tgk negara lain ada ka gelaran khas utk penyumbang jasa pda negara mereka?kalau ada pun hnya 1 gelaran tpi cukup susah nak dapat…cuba tgk Billionair Bill Gates..xdak gelaran pun..rilek ja dia..klau bill gates dok m’sia kompom dpat TUN!!…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • catalina says:

      bill gates dok malaysia aku buang undi utk dia jd PM , baru m’sia maju, tk de le mat salih ckp org m’sia duduk atas pokok !

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. catalina says:

    aku beli broadbrand sendiri, prob juga ada ke patut duduk bwh tk de line naik tingkat atas ok tu pun 3 bar je … mangkuk berhayun sggh, nk guna streamix lece x bo di bw ke mana2 … rumah aku ni bukannya dlm hutan dok kt tmn perumahan ok ke pe ….. hampes betul !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • trAnsForMers says:

      hai catalina mana pergi bibir ko yg seksi 2…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • catalina says:

        ade pe , ko kata tukar octomus prime ? aku tgk still ekor jaws ?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • trAnsForMers says:

          betul ke? tpi kat lap top aku dh gmbar optimus dh…..
          eee musykil aku di buatnya..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. trAnsForMers says:

    hmmm apa2 pun dia dh dpy gelaran 2….
    ??? Tun Bill Gates he he he geli lak ketiak aku….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. trAnsForMers says:

    aku blah jap ar…mak aku dh mnjerit suh aku amek adk aku kat sek….karang aku lmbt muncung dia smpi 14 in…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. badboy says:

    anak perempuan dia rupa shah rukh khan laa….muka manis..
    dah besar nnt cantik la cam mak dia ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. aries_april says:

    hi smua…
    slmt ptg….
    hndsm SRK ni kan?

    hdng dh sma tnggi ngan KL tower dh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. DelimaSaraa says:

    aku tgk gang shah rukh khan berpakaian jauh lebih senonoh dari gang artis tempatan..lurah takdek, tetek tak bersembul…okeylar bagi aku..nampak kaki bini dia pun tak lah macam batang pisang…cantik lah…cool jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. x-not-x says:

    dia muslim,tapi syg bini dia tak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. yana yana says:

    Islam liberal kot..aku pun heran camna isu SRK ngan WIFE dia… sorang muslim sorang lagi Hindu.. kawin duduk satu rumah.. erm…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. catalina says:

    kawin atas dunia kat akhirat esok2 nun siap la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. hasena says:

    heee……. umi minat gila kt srk ni..sangup berhabis…tapi seari dua ni timbul plk cita tang srk ngan junjungan kita nabi muhammad..ni yg tk sedap ni ..ntah lah..dia yg buat dia lah yang tanggong,umi minat rupa dia. lakonan dia and begerra22tpi umi tak minat perangai dia..semua dah cantik. isteri anak,2 gauri. aryan suhana kalaulah gauri tu muslim lagi cantik.moga srk sedar diri dunia hanya pinjaman.insha allah bukak kan hati datuk shah rukh khan,peminat setia selama22..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • saiful says:

      Shahrukh blames controversy on ‘writing error’

      Shahrukh Khan
      Mumbai: Bollywood superstar Shahrukh Khan yesterday denied he had “hurt the religious sentiments” of Muslims and said his comments to a magazine were misinterpreted due to a “writing error”.
      On Thursday, the Mumbai Aman Committee (MAC) filed a police complaint after its members read in the Time’N Style-Luxury magazine that Khan had listed Prophet Muhammad as one of the most unimpressive personalities in history alongside Adolf Hitler and Winston Churchill.
      But Khan said it was a “writing error” and that he had named the Prophet among the most impressive personalities in history.
      “Obviously I think that there is no more important figure in history than Prophet Muhammad in the most positive way possible. Also, being a Muslim and standing up for the tenets of Islam is my most important agenda. If they (MAC) have seen my interviews on TV about Islam and Prophet Muhammad, they would know it’s a writing error and not a thought or view that I believe in,” Khan said.
      “For all practical purposes, Prophet Muhammad is the most important positive figure in Islam,” he added.
      The magazine published a corrigendum in all Mumbai newspapers on Thursday accepting the error.
      The corrigendum stated: “This is with reference to the interview with Shahrukh Khan that featured in Time’N Style-Luxury Vol-1 issue: The answer to question ‘According to you who is the most impressive figure in history?’ should have appeared as: ‘There are lots of them. Some negative ones like Hitler. Then Napoleon, Winston Churchill were impressive.
      “ ‘If I can call it history then the most impressive, positive figure Prophet Muhammad and from recent times there are the nice ones like Nelson Mandela, Gandhiji and Mother Teresa.’ This is a clarification and the error is deeply regretted.’”
      A police official, however, confirmed that the case had not been withdrawn even after the corrigendum was published.- IANS

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. anak meligai kitai says:

    very good man n very nice yea….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. hasena says:

    sebagai peminat setia. kira ok lah…datuk pun tak mintak dah orang nk bagi ambik je..lah..dah jadi artis ada yang suka ada yang tak suka..sebagai die hard fan… ada gak yang tak bekenan..tpi dah nk wat camana dah hati dah suka semua nya indah belaka..apa2 tahniahlah wat datuk dr shah rukh khan…yang elok dari allah yang tak elok dri datuk dan diri ini……………….salam sayang wat datuk dr srk.datin gauri..kakak kesayangan shehnaz. juga putera, puteri datuk dr.srk…aryan khan.. suhana khan…u are my angel……………khudda hafiss.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. sweety says:

    keluarga bahagia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. oyilpzhxwt says:

    vShJ1g kwinwcaqdyul, [url=http://yleiudiwvhlg.com/]yleiudiwvhlg[/url], [link=http://vzwrgrnthjog.com/]vzwrgrnthjog[/link], http://jrrdhbwpkdrs.com/

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. DereFledDar says:

    mobile alabama telephone lisings http://www.orderphonetoday.com/e88-tri-band-touch-single-card-with-bluetooth–item57.html freeware windows mobile adult mobile voice scanning software baby bedding alabama mobile

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  34. anah says:

    keluarga bahagia…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. anah says:

    saya cinta dengan nabi muhamad saw.karna dia yg membawa kita dari jaman kegelapan menuju jaman terang-benerang yg sekarang kita alami ini.pertahankanlah keluarga yang harmonis ini.ok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kajol cantik says:

      aku ingin srk masih ingat bahwa dia mempunyai banyak penggemar di seluruh dunia termasuk indonesia yang masih ingat dengan srk termasuk aku sampai detik ini,waktu ini, jam ini,hari ini,aku masih ingat srk karna dia fans aku dari umur 5 tahun sampai umur 13 tahun meski dia bukan siapa-siapa aku tapi dia masih ada di ingt ku,dan aku mempunya banyak sekali film srk dari film khabi khusi khabi gham sampai my names is khan itu semu karna aku fans banget sama srk, aku suka dengan akting srk yang setiap akting nya menghayati peran yang sangat bagus sekali sehingga banyak orang yang tersanjung bila menonton film srk,aku ingin srk mengingat fans nya meski dia sudah memiliki keluarga yang sangat harmonis sekali.aku cinta srk dan keluarga besar nya termasuk istri dan kedua anak nya yang satu cantik dan yang satu keren.aku cinta srk.kajol cantik

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  36. m.idham says:

    assalamu`alaikum sharukh khan………,saya fans berat sharukh khan……!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  37. m.idham says:

    sharukh khan singgah lah ke INDONESIA……,SAYA tunggu kedatangan mu……WASSALAM

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. It could be very simple to get ready this dinner. You can easily microwave it or bake it in a standard oven. If you choose the oven preparation, you preheat it to 350 degrees, reduce a slit within the film cover, bake on a cookie sheet for about twenty-eight minutes. Let stand for two moments prior to serving. I selected to cook my dinner in the microwave.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Fleece blankets could make wonderful things for yourself or as gifts. Generating a thing using an old fleece blanket is an excellent ways to recycle a fleece blanket into something else. Previous fleece blankets are heat and may be made into some brand new items. In the event you would really like much more details about making things with old fleece blankets after this you may go on the net to http://

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. nur farah hanim says:

    shahrukh khan ,da lah hensem,popular,kaya ,pandai belakon,ramai peminat ,saye amat meminati SRK ,begitu juga keluarga &kawan -kawan …saya harap saya akan dapat berjumpe ngan die suatu ari nanti …<3<3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. thomas says:

    What a crap. How can you call it a blog. Change the skin, so it will be much better

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Hey, Great website basically a heads up that I was getting instantly sent straight to the homepage if I viewed this internal web page; It looked like a web browser hi-jack or something, I’m not too absolutely certain but imagined you might be informed about it. Take care

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Thank you for the well thought out writeup. It in fact was a great read! Keep it up!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1