Written by AbangNara | April 24th, 2009

keluarga sharifah

Anak-anak Fatimah Abu Bakar atau pun lebih femes dengan nama keluarga Sharifah sememangnya cun-cun belaka. Cuba bayangkan anda adalah seorang lelaki dan diberi pilihan untuk memilih seorang daripada 4 orang di atas.

Susahkan nak buat pilihan? Tak apa. Biar kami bantu anda. Mungkin gambar keluarga Sharifah di tepi pantai yang indah ini mampu membantu anda membuat pilihan.

Kalau kami, sudah tentu Sharifah Amani yang akan kami pilih. Bukan apa, bolehlah dia ajar kami cakap English dengan lancar nanti. Hehehe.

72 responses to Yang Mana Pilihan Anda, Anak Fatimah Abu Bakar

  1. tanpa nama says:

    sudah tentu amani..walau nasi lemak dia 20 sen jer, tapi sambal dia yg sedap..samapi menjilat jari dibuatnya…fuuhhhhh…yum..yumm.yummm

    0
    1
  2. singa ganaz says:

    mak dia laaa… hahahaha….. gielr kentang…

    0
    0
  3. iu says:

    yes amani

    0
    0
  4. mien.. says:

    sape ek??x mau plh sape2 ar…tp alya pn cute gek ek..amani 2 cm bdk2 ar nmpk..

    1
    0
  5. lilies says:

    “i sound stupid when speak in malay”..huhuhu…

    0
    0
  6. keyz says:

    vote 4 singa ganaz… mak dia.. hehe.. gila kentang gak… haha…

    0
    0
  7. minnie comey says:

    aku suke bapak die..

    0
    0
  8. now_tea_boy says:

    aku sukak bibik dyehwah hwah wah

    0
    0
  9. julu says:

    ank2 dia smua cute2 mklum ler kturunan syeikh n chinese..aku salute sal kuarga diorang mmg npk happy ssgt n rpt 1 sma lain.ble djd kan cth & tauladan utk family bhgia but bkn cra diorang pkai

    0
    0
  10. ara says:

    kecik2 lagi da nmpak @#%%%

    0
    0
  11. aJ says:

    aku x rase pown diorang tu cun cun. aleeya tu kiut sket kot. tp x dinafikan, memang berbakat mereke sume neh…

    0
    0
  12. mien.. says:

    erm,dieorg mmg pndai brlakon…
    borimnye mlm ni….xtau nk wat pe…huhu..

    0
    0
  13. dunhill14 says:

    tp saya suke tuan blog nih yg encem giler…nyum..nyum…nyum….

    0
    0
  14. dunhill14 says:

    haah…tuan blog ni mmng encem gile babas………
    bukan takat uke je hensemmmm,,,body pon tough…
    muhuhu

    0
    0
  15. minnie comey says:

    MANTOPPPPPPP…

    0
    0
  16. fiza224 says:

    pling vantik n comel,mstilah yg kcik skali tu…

    0
    0
  17. fiza224 says:

    eh,asal flower,ain nokeuman n penari ponco2 xde comment dah ye? xkan merajuk nagn beautiful nara kut…

    0
    0
  18. zayn says:

    Sekor pun tak berkenan. Perangai sekor-sekor macam setan. Gatal tak tentu hala. Pakaian pun tak reti nak tutup. Macam mak bapak tak ada agama.

    0
    0
  19. zawzal says:

    mak aii..ganas tul diorang berempat..

    0
    0
  20. keyz says:

    yg top2 dah maleh komen.. ain dah juara.. poco2 ngan flower dah xmo coz dah kalah ngan ain kut.. kena wat league lagi nih.. ain cam takut kolet hadiah je… x nak ka c aku.. hehe..

    0
    0
  21. tanpa nama says:

    dr segu bakat, nampak amani ader lebih cikit lar..dr segi character, aleya lebih bersopan dan lebih kemelayuan..amani out of order

    0
    0
  22. ryan says:

    ryan…..?

    0
    0
  23. BenMatrix says:

    kalo aku diberi pilihan aku pilih yg kecik skali sbb die cute dan ada potensi menjadi model tu….

    0
    0
  24. dunhill14 says:

    kalo aku la….tuan blog tetap dihati..
    muhuhuhu

    0
    0
  25. Hamba .... says:

    Inikah antara gadis-gadis yang kamu semua inginkan supaya menjadi ibu kpd anak-anak kamu? Relakah kamu menjawab kpd Allah nanti sekiranya mereka tidak berubah? Anyhow aku dokan agar mereka dapat berubah dan menjadi Islam sepenuhnya.

    1
    0
  26. Car says:

    hamba… adakah ko rasa penjagaan Fatimah abu bakar tu tdk cukup? hggakan ko mention statement ‘Inikah antara gadis-gadis yang kamu semua inginkan supaya menjadi ibu kpd anak-anak kamu? Relakah kamu menjawab kpd Allah nanti sekiranya mereka tidak berubah?’… cruel gila, tidak sngka kmu ni mungkin da pna converse dgn Allah Maha Besar…. adalah tidak baik kita menggunakan nama Allah utk hal remeh temeh cam ni…..kerana Allahualam

    0
    1
  27. hamba... says:

    Maaf saudara car….saudara cakap perkara yg remeh temeh? Dlm kehidupan kita tak ada perkara yg remeh temeh…segalanya dihisab…even niat saudara utk mereka berubah pun dihisab walaupun sekadar niat. Kalau tak mampu nak merubah mereka dgn kata2 atau perbuatan, doakan sahaja. Seribu rahmat kerana ada antara kita yg mendoakan mereka. Penjagaan Puan Fatimah tu cukup kalau dipandang dari sudut duniawi tapi utk kehidupan yg lagi satu adakah ianya cukup? Sebagai umat islam kita kena ingat kehidupan kita bukan hanya sekadar di dunia shj jadi be prepared for the life after death. wallahualam…

    1
    0
  28. vote hamba says:

    sokong ngan hamba.. ada car kata remeh.. cruel lak tu… apa nih.. segala perbuatan.. pekerjaan yg baik pun disunatkan dengan membaca bismillah.. inikan teguran camni ko cakap remeh temeh.. halooooo….
    ibu bapa yg meninggalkan anak yg soleh.. sejuk mak bapa lam kubur.. kalo anak camni.. Allah maha mengetahui..

    1
    0
  29. chela says:

    Seksinya, dia tak pikir ke kecik2 dah ajar pakai sampai tersembul camtu, habis besar esok nak dedah apa lagi? Takde agama ke sampai tak tau aurat?

    1
    0
  30. Z says:

    adek die yg pling kecik tu ade iras2 selena gomez…

    0
    1