Written by AbangNara | April 24th, 2009

keluarga sharifah

Anak-anak Fatimah Abu Bakar atau pun lebih femes dengan nama keluarga Sharifah sememangnya cun-cun belaka. Cuba bayangkan anda adalah seorang lelaki dan diberi pilihan untuk memilih seorang daripada 4 orang di atas.

Susahkan nak buat pilihan? Tak apa. Biar kami bantu anda. Mungkin gambar keluarga Sharifah di tepi pantai yang indah ini mampu membantu anda membuat pilihan.

Kalau kami, sudah tentu Sharifah Amani yang akan kami pilih. Bukan apa, bolehlah dia ajar kami cakap English dengan lancar nanti. Hehehe.

72 responses to Yang Mana Pilihan Anda, Anak Fatimah Abu Bakar

  1. tanpa nama says:

    sudah tentu amani..walau nasi lemak dia 20 sen jer, tapi sambal dia yg sedap..samapi menjilat jari dibuatnya…fuuhhhhh…yum..yumm.yummm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. singa ganaz says:

    mak dia laaa… hahahaha….. gielr kentang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. iu says:

    yes amani

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. mien.. says:

    sape ek??x mau plh sape2 ar…tp alya pn cute gek ek..amani 2 cm bdk2 ar nmpk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. lilies says:

    “i sound stupid when speak in malay”..huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mien.. says:

      amani yg ckp g2 kn…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fiza224 says:

        aku rase bkan amani yg ckp,mawi yg ckp dlm iklan fantasia tu… enth ape2..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mien.. says:

          ye ek..mawi ke…erm,tp iklan 2 amani ngan mawi kn…papepn mmg gram ble die ckp cm 2..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ONCET says:

          mmg amani yang cakp camtu masa anugerah ape ntah….kan jadik isu time tu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lilies says:

          FYI..amani yg ckp cmtu mase dapat award ape ntah..but for at dat time got vvip which is Menteri Kesenian dan Kebudayaan..as guest..huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. keyz says:

    vote 4 singa ganaz… mak dia.. hehe.. gila kentang gak… haha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. minnie comey says:

    aku suke bapak die..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. now_tea_boy says:

    aku sukak bibik dyehwah hwah wah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. julu says:

    ank2 dia smua cute2 mklum ler kturunan syeikh n chinese..aku salute sal kuarga diorang mmg npk happy ssgt n rpt 1 sma lain.ble djd kan cth & tauladan utk family bhgia but bkn cra diorang pkai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. ara says:

    kecik2 lagi da nmpak @#%%%

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. aJ says:

    aku x rase pown diorang tu cun cun. aleeya tu kiut sket kot. tp x dinafikan, memang berbakat mereke sume neh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. mien.. says:

    erm,dieorg mmg pndai brlakon…
    borimnye mlm ni….xtau nk wat pe…huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. dunhill14 says:

    tp saya suke tuan blog nih yg encem giler…nyum..nyum…nyum….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. dunhill14 says:

    haah…tuan blog ni mmng encem gile babas………
    bukan takat uke je hensemmmm,,,body pon tough…
    muhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. minnie comey says:

    MANTOPPPPPPP…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. fiza224 says:

    pling vantik n comel,mstilah yg kcik skali tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. fiza224 says:

    eh,asal flower,ain nokeuman n penari ponco2 xde comment dah ye? xkan merajuk nagn beautiful nara kut…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. zayn says:

    Sekor pun tak berkenan. Perangai sekor-sekor macam setan. Gatal tak tentu hala. Pakaian pun tak reti nak tutup. Macam mak bapak tak ada agama.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. zawzal says:

    mak aii..ganas tul diorang berempat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. keyz says:

    yg top2 dah maleh komen.. ain dah juara.. poco2 ngan flower dah xmo coz dah kalah ngan ain kut.. kena wat league lagi nih.. ain cam takut kolet hadiah je… x nak ka c aku.. hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. tanpa nama says:

    dr segu bakat, nampak amani ader lebih cikit lar..dr segi character, aleya lebih bersopan dan lebih kemelayuan..amani out of order

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. ryan says:

    ryan…..?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. BenMatrix says:

    kalo aku diberi pilihan aku pilih yg kecik skali sbb die cute dan ada potensi menjadi model tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. dunhill14 says:

    kalo aku la….tuan blog tetap dihati..
    muhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Hamba .... says:

    Inikah antara gadis-gadis yang kamu semua inginkan supaya menjadi ibu kpd anak-anak kamu? Relakah kamu menjawab kpd Allah nanti sekiranya mereka tidak berubah? Anyhow aku dokan agar mereka dapat berubah dan menjadi Islam sepenuhnya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Car says:

    hamba… adakah ko rasa penjagaan Fatimah abu bakar tu tdk cukup? hggakan ko mention statement ‘Inikah antara gadis-gadis yang kamu semua inginkan supaya menjadi ibu kpd anak-anak kamu? Relakah kamu menjawab kpd Allah nanti sekiranya mereka tidak berubah?’… cruel gila, tidak sngka kmu ni mungkin da pna converse dgn Allah Maha Besar…. adalah tidak baik kita menggunakan nama Allah utk hal remeh temeh cam ni…..kerana Allahualam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. hamba... says:

    Maaf saudara car….saudara cakap perkara yg remeh temeh? Dlm kehidupan kita tak ada perkara yg remeh temeh…segalanya dihisab…even niat saudara utk mereka berubah pun dihisab walaupun sekadar niat. Kalau tak mampu nak merubah mereka dgn kata2 atau perbuatan, doakan sahaja. Seribu rahmat kerana ada antara kita yg mendoakan mereka. Penjagaan Puan Fatimah tu cukup kalau dipandang dari sudut duniawi tapi utk kehidupan yg lagi satu adakah ianya cukup? Sebagai umat islam kita kena ingat kehidupan kita bukan hanya sekadar di dunia shj jadi be prepared for the life after death. wallahualam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. vote hamba says:

    sokong ngan hamba.. ada car kata remeh.. cruel lak tu… apa nih.. segala perbuatan.. pekerjaan yg baik pun disunatkan dengan membaca bismillah.. inikan teguran camni ko cakap remeh temeh.. halooooo….
    ibu bapa yg meninggalkan anak yg soleh.. sejuk mak bapa lam kubur.. kalo anak camni.. Allah maha mengetahui..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. chela says:

    Seksinya, dia tak pikir ke kecik2 dah ajar pakai sampai tersembul camtu, habis besar esok nak dedah apa lagi? Takde agama ke sampai tak tau aurat?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Z says:

    adek die yg pling kecik tu ade iras2 selena gomez…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0