Written by AbangNara | July 20th, 2009

foto slank boxer

Terkejut beruk kejap kami Sabtu lepas masa tengah layan live Anugerah Planet Muzik (APM). Memang hati kering betul si Kaka Slank nie. Dahla naik atas pentas tunjuk perut yang buruk membuncit, pastue dengan selambanya bukak seluar dan tunjuk boxer dia yang bertulis “Bombers Kiss My A**”. Memang hati kering tahap tinggi.

Mak dan makcik kami jadi haru biru kejap nak tutup mata anak-anak diorang. Sapa sangka ada orang berani buat macam si Kaka nie. Niat nak kutuk pengebom berani mati memag boleh dipuji, tapi caranya mungkin terlampau sangat kot. Apa pendapat anda semua?

Lagi gambar Kaka Slank beraksi membuka seluarnya untuk meluahkan kemarahan kepada bombers Indonesia dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Masa nak bagi anugerah, kami perasan yang Siti Nurhaliza macam dah tak pakai tudung. Bincang punya bincang, rasanya dia pakai tapi kaler dia warna hitam. Jadi dah blend ngan warna rambut. Kami tak perasan sangat plak time tue. Tapi masa show Dato’ Siti ada pakai selendang dia tue.

foto slank boxer

foto slank boxer

foto slank boxer

foto slank boxer

foto slank boxer

Yang Ini Pun Best Jugak:-

    108 responses to (GAMBAR)Kaka Slank Tunjuk Boxer Buat Pengebom Berani Mati

    1. riena says:

      hampeh jer…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    2. iris says:

      kalau ye pn xknlah sampai bukak seluar,x paham betulah aku…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    3. aifazahs says:

      ntah ape2….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Su says:

        A’kum semua…memang perbuatan yg kurang
        ajar…tapi Kak Su nak ckp hal lain
        yg ada kaitan gak dgn mlm tu…

        Kesian kat penyanyi M’sia..org Indonesia tak
        ikut sama nyanyi sbb tak pnh dgr lagi dowang kecuali lagi Isabella…

        Cba klu dibuat di M’sia..org m’sia tentu terjerit2 sama
        menyanyi lagi org Indonesia ni…

        So kesimpulannya…apa kes promoter2 anjur konsert utk dowang ni…radio2 putar lagu2 dowang..sedangkn
        lagu kita tak pernah mungkin diputar di sana…apa lagi
        nak jemput penyanyi M’sia menyanyi di sana..
        berapa kerat sangat…

        THINK OF IT!!!!!!!
        sangat

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kak Su says:

          Sori nak taip lagu bukan lagi

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
          • BumBLeBee says:

            betul tu…on the way g LCCT dgr lagu endon kt radio Msia….dh terbang ngan ‘udara asia’ selamat smpai endon…dlm keta/teksi sana dgr lagu endon yg sama cm kt Msia jugak…hampehhhhhhhhhh…..

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • redrum says:

          Setuju lagi satu…yang aku terlihat dalam You tube…kat indo diorang mengadakan demonstrasi “Ganyang Malaysia”…klu tak caya cuba taip “Ganyang Malaysia” kat Youtube…
          dalam demonstrasi tu diorang kaw2 tunjuk aksi menganyang negara tercinta kita ini Malaysia, siap bakar bendera kita lagi…so buat per kita nak suka lagu & hormat orang2 tak bertemadun dari seberang ni…
          Abihkan Boreh jer dengar lagu2 diorang, band2 indie kita pon best aper…
          Hargailah barangan buatan Malaysia
          Not Indonesia…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • rizky says:

            Maaf deh, tapi gak semua orang indonesia seperti itu, kita kan serumpun, satu saudara, ayo sama2 kita berkreasi lewat seni apapun…..galang persaudaraan.
            PLUR –> Peace Love Unity Respect.

            Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          tu la k.su, klu yer pun lagu indon tu sedap sgt tp pandai2 la patriotik sket…cut2 la mana yg patot…nih dh rasa mcm kt indon dh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • trAnsForMers says:

            betul betul betul………..

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • kaki pakuk says:

            arh….support band malay

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • BumBLeBee says:

            lagi satu bukan lagu jer…tu cter2 endon kt TV….sumer cenel nk ade satu slot cter endon…..dhlaa dlm Astro ade 1 cenel – Aruna dh mmg cter endon je….pastu ngan Ria, Oasis, Tv3, Rtm sumer pun nk include cter endon lg….walaupun cter yg disiarkan x menepati standard mentaliti rakyat malaysia langsung…..cter yg kurang cerdik pun nk tayang jugak….ntah hape2. hampeh…

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • acHe says:

          SETUJU!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sophie says:

        x de keje betul..
        ish3

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    4. kuntilanak says:

      serabai semacam je c kaka nie…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    5. aries_april says:

      ada tngk…
      malu kat ank sdara bla dia tanya…
      napa ang tu buang sluar pan orng?
      kakak tu xmlu ker?
      ank sdra even bru 5 thu, nk mndi pn kna sng2x…
      xnk orng nengok dia…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    6. singaganaz says:

      nape x bogel jer terus… alang2 dh wat mcm tuh….
      baru kering…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    7. aries_april says:

      tu la kak su…
      sapa pn xtrut nyanyi…
      time faizal nyanyi lg isabella ja ada orng ikt…
      pas tu st12 lak….
      yg famous lgu puspa tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumBLeBee says:

        tak tngok abis pun…layan smpai bunga nyanyi lagu pernah muda tu jer….lepas tu tukar cenel. bosan…..diorg byk syok sndiri….pastu kalo ramai2 naik pentas…sumer nk ckp dlm satu masa…pening…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • redrum says:

          Betul la show malam tu memank bowing & Syok sendiri jer…haram…buang maser je tengok, terus tukar chanel…
          Pastu huhru hara shownya…tak semeriah buat kat Malaysia & Singapore…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • BumBLeBee says:

            lg satu…knape artis Msia dtg sana kene ikut bahasa diorg sedangkan bler diorg dtg sini…diorg xde pun nk kene follow lenggok bahasa kter? martabatkan laa bahasa Malaysia itu sndiri di negeri orang…. ini tak. cm contohnyer Siti mlm tu,…siap tergeliat lidah tersasul nk baca sbb skrip dier dlm bahasa endon…apelaaa…

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Su says:

        time ST12 nyanyi lagu Isabella tu..hancurrrr…
        dah la suara tak sampai…nyanyi cam dangdut
        plk tu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • rizky says:

          mari kita eratkan persaudaraan kita lagi, jangan ber musuh-musuhan, kita saudara, serumpun,,,bumi melayu milik kita semua, Indonesia dan Malaysia.
          PLUR –> Peace Love Unity Respect

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    8. aries_april says:

      actually dia nk bgel..
      tp dia orng ksi limit time lak..
      xsmpt la tu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    9. dya says:

      rupa pun macam rupe beruk..dgn rambut serabai..buat malu org timur jer

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    10. aries_april says:

      mngkin jga bumblebee

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    11. Akak Leen says:

      ntah apa2, klu x msia nih…mau dh kena gam..
      cite lain la nara…balik2 gambar seksi & seksa…
      penat i tau! huhuhu…

      nara, cuba u buat story pasal drama nur kasih, rmai jgk org msia kt sini layan citer tu, so nk tau gak pndapat org lain psl citer tu, bes ker…baru tgk 1st episode..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    12. singaganaz says:

      org indon mana ada duit nk beli baju…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    13. afissy says:

      nmpk sgt penyanyi indo ni rendah martabat dan IQ….mcm cipan aku tgk kaka ni….lawa lg cipan….sume penyanyi indo nyanyi kat APM tu pakaian xsenonoh…baik lg artis malaysia, sopan….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Su says:

        Tu la pasal…pakai yg pompuan seksi giler…
        ( cam gak artis mesia kita….) bila menang award..
        jerit Allahu akbar…

        tak malu tul….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    14. aries_april says:

      mmg best akak…
      aka cian nya…bru 1 espd ker kat sna?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    15. aries_april says:

      ya u right afissy ….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    16. DelimaSaraa says:

      bodo + bengap..itu kot word plg tepat…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    17. aries_april says:

      sara…mn p?
      lma xmcul….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    18. singaganaz says:

      faizal tahir dhlah xlepas ptptn…. pastuh gaya nk tiru jer… dulu superman skrg nk jadi michael jackson plak…

      dh tuh, buat rosak lagu isabella jer…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    19. joe says:

      Biasa je, mungkin org yg alim, pakai tudung, keje gomen, yng kritik ni, dlm Astro lagi byk, MTV, Chanel V, apa ada hal. Indonesia bukan suma muslim mcm malaysia. Kita selalu bercerita, tetapi dlm kehidupan biasa diri kita dah tercipta. so sapa yng bengang, makcik2 kat kampung, org yg betul2 suci yg pakai tudung, Terminate Astro, jgn guna lagi.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    20. trAnsForMers says:

      aku x tau ar mmg kurang ajar dia ni……….
      langsung x reti nk hormat org len…..
      seb baik aku x hadap sgt APM aritu….
      aku nengok masa ct ngan stacy jerk nyanyi…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    21. trAnsForMers says:

      paper arini sah MJ dibunuh……….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • singaganaz says:

        mmg pun.. itu satu konspirasi… kalau x kenapa tiba2 barrack obama boleh kata “ianya tak mungkin satu konspirasi..”

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    22. kecHik says:

      tekejut aku tibe2 si kaka nie nk bukak seluar…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    23. antubelang says:

      seb bek si kaka nie indon..
      kalo kt mesia da kene gam uhu da mamat nie..
      kaki buntut ntah ape kaka nie..huhuh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    24. trAnsForMers says:

      badan kurus kering cam amek barang jerk mamat ni……………..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    25. trAnsForMers says:

      ko bayangkn klau pengebom brani mati punya kawan nengok ni…..tup2 di bubuhnya bom kat tutttt………….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    26. G says:

      ORG GILE

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    27. penggali kubur says:

      aku stuju je bom indon 2.. aku penh kt sana jgn harap dorg hormat msia.. siap maki lg

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    28. Jiojo says:

      Loglaq…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    29. trAnsForMers says:

      jgn lupa mlm ni bola…..
      huh wat suami2 bila hbs nengok bola 2 terus lek umah nnti ada plak satu lg kes suami kena tikam sbb lmbt lek nengok bola………

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    30. aries_april says:

      sure MU no 1…..
      ltak 5/0

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    31. pening says:

      Buang tebiat kut mamat ni…ntah ape2 je….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    32. aries_april says:

      enth dia…
      :-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    33. pizza says:

      Nak tiru stail rockers omputih la tu, kunun vogue habis…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    34. Hassan Deekun says:

      BOM KAN AJE DALAM LUBANG TU

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    35. aries_april says:

      kta xleh la over sng…nnt orng gam…
      mn xleh klaur g.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    36. pengamen jalanan says:

      salut buat kaka,
      disaat tidak diberikan kesempatan waktu dan tempat untuk mengutuk otak bombers, namun ekspresi jenius berbicara…

      kalian malingsia silakan mempersoalkannya, tidak ada yg larang kalian mem-ban slank…sebab itu sudah jadi bagian dari jiwa kalian yg kerdill,kalian hanyalah orng yg berlagak suci dan agamis dari luar saja walaupun sebenarnya KOSONG (0)!

      kaka slank melakukan itu bukan ditujukan pada kalian yg ada di malingsia…ini dialamatkan untuk orng Indonesia yg menonton untuk tidak takut pada teroris sekaligus mengutuk langsung tindakan biadab tsb.

      silakan banyak mulutlah kalian..
      tp faktanya APM adalah suatu anugerah yg dianggap tidak ada artinya. kami tidak begitu mengenal apa itu APM, APM hanyalah gagasan kalian saja…untuk ajang promosi artis kalian yg tidak laku, atau mungkin APM hanya jadi patokan untuk mengetahui sejauh mana prestasi musik kalian (yg berkiblat pd musik Indonesia).

      singkat kata APM hanyalah lelucon dan anugerah kacangan/kelas dua.

      pesan saya, kalau kalian benci dng indo…stop dengar musik kami! stop menyanyi musik kami! silakan tutup ruang musik kami di seluruh persada malingsia kalian!
      apakah kalian sanggup MUNAFIKers untuk berbohong pd seleramu?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • belagak betul kamu.apa pun malaysia aman,x mcm korang x habis2 kena bom,bencana alam.negara kita org memang agamis dr korang pun.dahlah film ada adegan cium,ranjang yg pelik pelakon 2 org islam lak 2 kenape kerajaan indo blh benarkan ha?lgpun bknnye semua music dr indon 2 best mcm radja,st12,ungu,bcl 2 sume music kampung 2.apasal korang jeles sgt ngan malaysia ha ni mesti korang punye media yg provok,kes kecil d besarkan sgt.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • akula says:

        salut kepala otak kao

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    37. Zaza Muhammad says:

      hehehe slamat.,,,aku x tgk part2 tu…. nasib baik tuka cenel sbb boring tahap maksima. yg aku sempat tgk, respek gile ke aznil sbb ckp bhase melayu (bkn cam CT, cbuk nk ckp bhase indon konon) se lai dia sempat tudung peha terdedah pengacara indon tu, eiiii dah le pakai singkat, duduk plak tu… nasib baik aznil tu sensitif…
      Artis2 kite ni nk kate sopan sgt tu wase2 ade gak yg over tp klu live camtu, yg kategori U tontonan umum ni, kite ade guideline… kang dah kena si Faizal tu kes buang baju tayang dada ari tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    38. purple.rain says:

      dah la boxer cam tak bsh..euww..tah pa2 jerk!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    39. omara says:

      Radio-radio swasta kita yang banyak mainkan lagu-lagu indonesia ni hinggakan lagu sendiri di anak tirikan. Hidung tak mancung pipi tersorong-sorong. Macam mana artis sendiri nak naik dan maju… Tambahan pula budaya mereka macam tu tidak menghormati penonton dan melanggar tatasusila adat ketimuran. Sama-sama kita boikot…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • rizky says:

        kita saudara, sama-sama menjunjung tinggi budaya timur, jangan jadikan permasalahan yang berkembang saat ini merusak persaudaraan kita…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    40. simply.bizzare says:

      Assalamualaikum..

      Just wanna tell you guys that it’s not indon, it’s INDONESIA.. is it hard to say INDONESIA rather than indon. you guys don’t like to be called Malingsia, and Indonesian people don’t like to be called indon.. so why don’t we start to respect each other huh?? I think to start respecting each other is a lot more better than saying bad things about other countries. I’m Indonesian and I truly and deeply respect all countries, including Malaysia. so why can’t you guys respect us??

      Oh and by the way I agree with all of you about what Kaka Slank did in APM. That shouldn’t be done. Saya setuju jika dia dikatakan tidak menghormati penonton. Saya juga kecewa karena audience APM tidak memberikan perlakuan yang semestinya kepada artis Malaysia and Singapore. I mean.. oh my GOD they’re so quiet.. and I don’t understand why can’t they respect artis from Malaysia and Singapore.

      At the end I just wanna say, let us all start to respect each other. Jangan mau diprovokasi oleh segelintir orang. I’ve heard couple of times that Malaysian people said bad things about Indonesian and I’m sure you guys have heard that some Indonesian people said bad things about your country, but don’t let those things memperburuk hubungan yang sudah dijalin Indonesia-Malaysia. I mean let us respect each other. Jangan mudah diprovokasi. Peace for all. GOD Bless.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • peace 2 u 2.macam ni baru best x gaduh,plese kalau kamu jumapa dude harlino n naysilla mirdad titip salam ya.saya minat gila kt dorg.DUNAY 4EVER!!!!!1

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • simply.bizzare says:

          I see you’re a fan of Dude and Nay ya?
          well I’m not a fan of them.. haha.. I don’t even like Naysilla.. oops I guess it’s out of topic ya.. :)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    41. dia ni tgh laloklh.sekali teroris btl2 bom punggung dia mau rabak,padan muka blagak sgt.ala tp artis kita pun ramai yg x senonoh cuma dorg x berani sgt nk buat live cam ni.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    42. Zaza Muhammad says:

      US leh sebut, UK leh sebut, spain leh sebut…. in fact aku sendri suke taip mesia instead of Malaysia, well laman web ni bkn portal rasmi macam e-procurement etc… so? salah ke ‘Indon’… klu salah…sori aaa, tatau aaa menda2 gini sensitif plak.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • simply.bizzare says:

        may I ask you something?? what does menda and plak means?? I’m really sorry but I don’t really understand it.. I don’t really understand melayu language and my Indonesian language isn’t so fluent either..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          ‘menda’ refer tu ‘what’
          ‘plak’ same meaning with ‘I see’
          Rest assured, u can’t find all this slang word in dictionary

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    43. pinkypanthers says:

      aku juga suka panggil org indon..
      xtau plak aku yg ianya mnjadi terlalu sensitif bg org indon sbb pada aku itu cuma satu singkatan sebutan dari Indonesia ke Indon rasanya tidak lngsung mmberi arti apa2..
      tapi org Indon oopss sorry Indonesia mmanggil kita dgn Malingsia tu ada artinya aku tanya pada jiran sblah umah aku apa maksudnya “Maling” katanya maksudnya “PENCURI”…
      nah skarang siapa yg lebih tidak mnghormati siapa..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • betul2…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • simply.bizzare says:

        sekumpulan orang jangan disamakan dengan keseluruhan orang. I know there are some (or many, I’m not quiet sure) Indonesian people who called Malaysia as malingsia. But that doesn’t embodied whole Indonesian people.
        Peace out and GOD bless.

        well we’re talking about Kaka right, maaf membuat topiknya menjadi melebar. when I saw that I was totally shocked. what in the hell is he doing. oh GOD lots of crazy people.. T.T

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    44. Rin says:

      org indon x ramai yg btamadun..
      mn tau ttg adab dan budaya..
      gmbar2 kt atas tu lah yg jelas mnunjukkan masyarakat indon yg kuno..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • simply.bizzare says:

        careful with your words. anda fikir anda orang yg beradab? jangan karena ulah satu orang then you judge bahwa semua sama. don’t be cocky. jangan merasa bahwa anda lebih baik dari yg lain. you don’t have the right to judge others. if you’re an educated person, watch your words. lebih baik anda memperbaiki diri anda sendiri cause nobody’s perfect jadi janganlah merasa suci. thank you. Wassalamualaikum.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    45. Rin says:

      yg peliknya knape org2 indon sebuk cek laman2 blog ttg artis Msia..? boleh x org2 indon jgn dtg ke Msia?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    46. simply.bizzare says:

      hahahaha.. actually there’s no reason.. I just don’t like her.. hmm.. but dude and nay sure make a perfect couple.. but I still don’t like nay.. hahahahaha.. sorry.. :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    47. slankers m'sia says:

      salute buat kaka…u’r rock man..!u bukan diva,u bukan penyanyi lembik..no need 2 sopan2 sgt..4 me u r rock star..!!…peace!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • simply.bizzare says:

        what?? r u serious?? a rockstar doesn’t mean he can act freely.. but anyway people has it’s own opinion.. peace to you too..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    48. benz says:

      NOT CULTURE IN MALAYSIA BRO………………..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    49. icut says:

      good slank

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    50. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    51. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    52. porno izle says:

      Totally digg your website thanks a lot for the info

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0