Written by AbangNara | July 22nd, 2009

julie woon julie hoi

Pelakon wanita dalam drama Blogger Boy ini rupanya mempunyai ceritanya yang tersendiri sebelum terjun ke bidang lakonan. Memang mempunyai pakej untuk terus maju dalam dunia glamer, Julie Woon atau sebelum ini lebih dikenali sebagai Julie Hoi khabarnya pernah menjadi model racing girl.

Carik punya carik kat Google, memang ada banyak keping gambar Julie Hoi dengan kereta-kereta. Memang tak sesuai untuk tatapan mereka yang berada di bawah umur 18 tahun. Malah ada gambar-gambar seksi Julie Hoi yang memperagakan baju dalam. Rasanya dia pernah jadi model baju dalam wanita kot.

Kami tak kutuk, kritik atau nak komen apa-apa. Kami tak kisah Julie Hoi @ Julie Woon nak pakai baju seksi ke tak seksi. Itu hak dia sebab agama dia tak melarang pun dia pakai camtue. Tapi yang pelik ada gak artis-artis kita yang tak sepatutnya pakai macam Julie Woon tak segan-segan pakai macam dia pakai.

Tahniah kami ucapkan kepada Julie Hoi sebab dah naik setapak dari seorang model racing girl kepada pelakon. Semoga terus maju di masa hadapan.

Lagi galeri gambar Julie Woon @ Julie Hoi dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Pastikan anda berusia 18 tahun ke atas kerana ada gambar yang agak tidak sesuai untuk tatapan mata anda.

P.S: Nak peluang menang wang tunai? Ingat lagi tak artikel kami tentang pertandingan What’s Your Lurve Affair? Sekarang nie ada pertandingan tersebut di Facebook Lurve Affair. Ini peluang kedua anda untuk menang hadiah wang tunai daripada Lurve. Klik sini untuk menyertai.

julie woon julie hoi

julie woon julie hoi

julie woon julie hoi

julie woon julie hoi

julie woon julie hoi

julie woon julie hoi

89 responses to (GAMBAR)Julie Woon @ Julie Hoi, Pelakon Drama Blogger Boy

  1. EclipsE says:

    xknl pon..

    0
    0
  2. puteriaquarius81 says:

    anak sapo ni?

    0
    0
  3. aries_april says:

    aries pn xknl gak…
    tpi sllu gak tngk iklan blogger boy ni kat tv

    0
    0
  4. EclipsE says:

    seksinya…nsb bkn org islam…
    tp seksa jg lah mata menengoknya…huhuhu..

    0
    0
  5. mizzmind says:

    yummyyyy

    0
    0
  6. aries_april says:

    pgi….
    dh leh msuk pn…
    sbr kan allah ska….

    dia nmpk aym KFC kot kat ats tu…
    :-)

    0
    0
  7. luk'lu says:

    pic kt oh bulan lgik seksaaa….
    huhuhu………

    0
    0
  8. pinkypanthers says:

    tak knl..
    lantak ar dia bkn islam..
    artis yg islam pun ngan muka x malu ada gmbar cam ni..

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      yg islam ikut yg bkn islam…
      atau…yg bkn islam ikut yg islam…yg yg yg…

      0
      0
      • pinkypanthers says:

        banyaknya yg yg yg..
        hai penari poco2 blh ajar saya menari poco2..
        persatuan saya slalu wat tarian poco2 tp sy x mnari pun sbb x tau…
        bila tengok dowang wat cam snang blk umah saya cuba wat sndiri tapi di ketawakn ank2 terus saya malu nk wat..

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          menari poco2 cuma hobi aku jer time ptg2 bila free…
          aku dah malas nak masuk ptndingan, asyik2 menang jer…
          seminggu 3x selama 30 minit aku buat senaman poco2 kat rumah…uhhh…berpeluh gak…
          aku jdkan poco2 sbg senaman kat umah diringi dgn irama muzik…

          0
          0
  9. aries_april says:

    skli pndng, comel gak dia ni ya?

    0
    0
  10. aries_april says:

    bru nengok….
    kat oh bln bkn seksa….
    dh xda ayt nk ungkap…
    ttapan 18 pnya tu….
    :-)
    adk2x yg kcil xleh bka mta….
    hahahaha

    0
    0
  11. labyrinth says:

    mantap!!!pic bwah skli yg best tu..huhuhu

    0
    0
  12. aries_april says:

    bulan lgi sksi poco….
    dia xpkai apa trus…
    ni da gak pkai…
    :-)

    0
    0
  13. Zaza Muhammad says:

    hmmm… seksi… xkenal aaaa.
    Tgk awek2 non muslim ni menyeksikan diri, aku teringat plak former Malaysia Beauty Queen, Jacinta Lee, pehh!!!! penah bergaye lam playboy magazine (bkn mangga tau, ori punye playboy). Mmg seksi tahap maksima. Best part is, the latest cite psl dia yg aku tahu (tatau aa ade terkini, harap2 NARA tlg selongkar), dia dpt hidayah, convert muslim, nikah melayu, retire, x seksi2 dah… harap2 dia kekal sbg muslimah smpi la ni….. amin.

    0
    0
  14. AIN says:

    ish xknai pn
    hmm yg islam byk pkai cmni
    apa nk jd la huh

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      ain…ko nie cam kropok…kjp ada kjp xda…
      rindu gak aku kat kengkawan lama…mane diorang nie har…

      1. BUDAK GENIUS
      2. FLOWER
      3. FIZA224
      4. NEKOUNAM
      5. POCONGCOMEY
      6. MINNIECOMEY
      7. DAUN KESUM (dulu musuh aku, skrg dah jd kawan…hehe…)
      8. ROZY (belajar kat jakarta)
      9. MIEN
      10. SINGA GANAZ (tmasuk menantu dan mertua skali)
      …………..dan ramai lg xleh sebut…mana korang2 sume nie…aku rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…….!!!!

      0
      0
  15. aries_april says:

    sbut ja…
    kak nara bkn mrh mnyemak kat blog dia ni…
    :-)

    0
    0
  16. singaganaz says:

    berdarah hidung… ada lagi nih gambar yg power….

    0
    0
  17. Akak Leen says:

    org bkn islam dh pemandangan biasa setakat pakai camni tp kita yg islam ni jgn la galak plak nk pakai mcm derang…nk mandi pantai pn sibuk nk berbikini tiru mat saleh…

    0
    0
  18. aries_april says:

    dunia akhr zamam akak…
    cam gini la…

    singa yg thu klau tngok bnda cam gini drh hdng…
    jngn la pndng lbih2x….
    :-)

    0
    0
  19. jah says:

    plastik la…you guys dunno??

    0
    0
  20. Jiojo says:

    Sumer blog dok tunjuk gambaq ni jerrr…

    0
    0
  21. apalh nara ni!!!!lain x sensorknlah gmbr 2….sama je gatai jugak nara nie.

    0
    0
  22. Kamui Gakuto says:

    : )

    0
    0
  23. ricky says:

    seksi..

    0
    0
  24. YONEXBEST says:

    wah..sedapnyeerr!!

    0
    0
  25. badboy says:

    selambak dia punya..ha3 ni brapa kilo?
    klu nasi lemak..nasi lemak double ni.

    0
    0
  26. jed hijau says:

    pompuan ni dah tahap pengebom berani mati…..

    0
    0
  27. gg says:

    bes oo

    0
    0
  28. pipe says:

    dari maner keluor dier ni

    0
    0
  29. cici says:

    wow………
    sexy nye……….
    cantik gak dia ni….

    0
    0
  30. muezz says:

    fuyoohh..why everyone so excited..julie hoi julie woon old news la..her before/after plastic surgery also discussed in some forums since few years ago..only now you discuss her..huhuhu

    0
    0
  31. sattwo says:

    julie nie memang hot gambar bogel die pun ada kat google,pancut aku

    0
    0
  32. miebahau says:

    apa yg pancut tu sattwo… mcm best je gua tgk…

    0
    0
  33. […] pagi tadi kitorang post koleksi gambar Julie Hoi (Julie Woon) yang agak seksi, tengok-tengok petang nie dah ada orang hantar email koleksi gambar-gambar lain […]

    0
    0
  34. ijan says:

    huhuhu… dshatnye.

    0
    0
  35. pundek says:

    sedapp giler..

    0
    0
  36. fadil says:

    plastik surgery nehh…!!!

    0
    0
  37. zidlan says:

    takat 34 cup B not my tastela…. ekekekek

    0
    0
  38. nisa_cute says:

    cunnye breast dia…yum yum..

    0
    0
  39. hunk_95 says:

    aku umur 14… tp dh ketagih tgk tetek julie ni.. mantap dowh.. tgk2 sambil lancap.. nk je aku isap tetek die ni…

    0
    0
  40. terer juak embik ya says:

    org tak cukup duit beli baju yang lenkap

    0
    0
  41. yeos says:

    test

    0
    0
  42. mehanrix says:

    hei.. beb, ko hantar la kat aku pics yg lain lagi kat jhanryx @ yahoo .com. boleh ye ko memang best la 100%. antar la heaa

    0
    0
  43. mehanrix says:

    heeiii. julie, boleh tak ko bagi aku gambar ko yang lebih mengancam….jhanryx @ yahoo.com. Atau sapa2 ada bambar dia yang best punya, bagi la kat aku..ok

    0
    0
  44. iqbalnazly says:

    cun gile die ni…i like him

    0
    0
  45. iqnalnazly says:

    cun gile die ni…..bolh bgi pic???pleass

    0
    0
  46. iqnalnazly says:

    cun gile die ni…..boleh bgi pic ****…plesss

    0
    0
  47. dgjhfaaaaaa says:

    nude pleasss

    0
    0
  48. Faris says:

    Julie Woon ni memang cute tapi bila dalam jadi model racing girl memang seksi habis..

    0
    0
  49. Can you do house calls? I’d wish to be capable of geting my eyes on the methods that you tapped to reveal this. Should you continue writing I believe you will end up a force in this particular area.

    0
    0
  50. gayah says:

    kau ni x abes2 nak malukan orang nara….adoi…berkat ke duit ko dapat tu….banyak dah artikel kau yang membuatkan orang@ pembaca bergaduh sesama sendiri dan kutuk sana kutuk sini serta mengaibkan orang, artis. fikir2 kan la..

    0
    0