Written by AbangNara | June 23rd, 2009

julia adzlizan

Inilah baru memiliki ciri-ciri isteri sejati yang makin disayangi suami. Makin tua makin bergetah. Makin tua makin seksi. Tengok ajerlah betapa maintainnya bergetah Juliza Adzlizan dalam gambar ini. Confirm laki dia tak carik lain. Kalau carik lain jugak, tak tau lah apa masalah laki dia.

Bukan senang nak anak 2 3 orang dan masih maintain body sepanas Juliza Adzlizan nie. Memang boleh buat wanita-wanita lain cemburu dengan kecantikan tubuh badannya.

Biasanya kalau bukan artis, agak sukar nak menjaga bentuk badan selepas bersalin. Maklumlah sibuk nak menjaga anak dan suami. Tak sempat nak berdiet.

Juliza Adzlizan nie boleh dijadikan role model dalam bab menjaga badan selepas berkahwin dan beranak pinak. Dalam bab lain(bab apa anda fikirlah sendiri), sila elakkan daripada mencontohi Julia Adzlizan.

Lagi gambar terbaru hot mama Juliza Adzlizan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kami update lambat sikit ye esok, ada interview kerja. Doakan kejayaan diri kami ini.

julia adzlizan

julia adzlizan

julia adzlizan

julia adzlizan

Baca Yang Ini Pulak:-

158 responses to (GAMBAR)Juliza Adzlizan Yang Bergetah Badannya

  1. (^_^) says:

    eMMMM

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • (^_^) says:

      MantaP

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        adoiiiiiiii…berpusing jap otak aku bila tgk minah ni pagi2…cam org siam pun ada…tp melayu islam…adoiiiii

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          pagi sume…
          minggu nie aku sibuk sikit so xdpt lar berborak ngan korang sgt…
          ptg karang fligt aku g bintulu, ada kursus kat sana…
          balik bintulu jer aku trus g kuching selama 2 minggu…
          so, aku akan merindui kalian…
          love u all…muaaaaaaaahhhhhhhhhh……….
          take care…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          alalala ciannyer poco2…we mis u too…tek k…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss annur says:

          PP ni asal swak kat mana??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      kak nara bkn julia adzlizan la…JULIZA ADZLIZAN…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. damia zahra says:

    adeh..aunty juliza neh..
    ngalahkn anak dara tul!!!
    huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dada says:

      yup.. aku pon kalah mcm nie.. so hottttt…
      mcm mane nak jadik hot jugak nie??? adeihhhhhhh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jawapannya minumlah kopi mak janda.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          lawakla nara neh…hokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mien.. says:

          kopi mak janda ke kak nara…tkut kne badi janda jer….hehehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          huish ko neh mien…simpang malaikat 44 ar…
          eh eh aku neh..mcm je minum kopi mak janda tu…
          minum neskefe 3 in 1 tu ada ar..hokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mien.. says:

          hahaha..btul ar damia…aku mntak jauh ar dr bnde2 brnma janda ni..kang mlekat sshh wooo…hui3…ko nape x tdo lg?borim btul la mlm ni.nk tdo mate x leh lelap…adoyaiiii

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          huishh mien neh…siang hari tanak muncul…mlm2 gak baru nak muncul ek?…
          aku da tdo la…da bangun da pun…hokhokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mien.. says:

        jelessnyer aku….bdn arts2 ni mmg mantap betui….adusss

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. mien.. says:

    oiiittt…mmg gaye cm org mude2 je…mmg die ni “bjiwa mude” btul….cm x igt dunia jer berposing

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. TeDI says:

    alahai… cantik macam mana pun.. klu body dok tayang kat org.. x de maknenye.. cantik2 untuk suami jek…. bukan dulu dia pernah pakai tudung sekejap ke..?
    hipokrit!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. YONEXBEST says:

    mak aih..sedap!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. bangiperdana says:

    ehhhmmm…kenyanglah laki dia…anyway..all the best Hot mom Juliza

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. kira-kira says:

    fuh mantap……….
    cair jantan tgok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Zaza Muhammad says:

    Pandai dia jaga body, kitepun para2 isteri atau bakal2 isteri kenalah jaga bodi luar dlm wpun selepas berkahwin TAPI utk tontonan suami dah le erk… lagipun perhiasan paling cantik di dunia ni ialah isteri yg solehah…bkn yg berbodi mantop yg suke tayang kan org ramai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      yup…body mantap, muka cute, berbudi bahasa, mengalah dlm segala hal, matang apabila suami bermasalah..itulah erti sebenar kecantikan..

      masalah org melayu plak, bila nak kuar rumah, tempek perghhhh cam nak buat tepong gomok…

      bila dok dalam rumah, ikat kain batik tinggi2, rambut toncang atas kepala, mulut pot pet pot pet…
      bila laki balik, tgk isteri cam batang getah tak dek susu, tu yg carik lain tuuuu…

      malam pulak, pakai bedak sejuk byk2, konon takut jerawat..laki tgk, cam hantu pocong baru jatuh dlm selut!!

      lastly, jadilah MDM J…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kuntilanak says:

        BETUL2…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • delimajelita says:

          ish2..seksi nya lah…mantap nyer la…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          MANTAPP….

          sampai akuy sentap plak tgk tubuh aku yg tak mantap ni…uh uh uh….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lovelyvic says:

        sara….
        ko ni cakap macam org dah kawen la….
        tu zaman mak2 aku je wat lagu tu…
        zaman moden gini takde maknanya ada pmpn gitu…
        pmpn zaman skang ramai yang dh bekerja..
        wanita korporat…. takde nak selekeh2…
        walaupun duduk rumah…
        mcm aku… honestly… aku tak reti pakai kain batik pun…
        pakai bedak sejuk???
        ekekekke…. ada lagi ke?
        zaman skang pompuan pakai SK II night cream…
        paling cikai pun nivea night cream ke..
        pakai bedak sejuk wat kotor bantal je…
        dua hari dh kena tukar sampul…
        ekekkekekek

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          wakakaka..lawak eh…sampai ketawa terguling2 aku baca komen ko neh lovelyvic…
          tp betul la tu…aku pun x pakai bedak sejuk neh…
          hikhikhik

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          ekekkeke….
          pesal ketawa laks?
          tak caya ko tanya dowang
          bape org je yg pakai bedak sejuk sblm tido?
          ekekekkeke….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          aku gelak tu.. tang bedak sejuk wat kotor bantal tu…
          jenuh nak sental tu klu da terkena bedak sejuk…
          aku guna krim olay total efect jer…hokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          love…

          aku bukan apa..aku dok tgk pengalaman kengkawan aku yg dh kawen lor…mesti jadi lagu tuuu..biarpun masa belajar cantik tak hengatttt…

          pastu nak salahlan lelaki plakkk…bg aku biar hudoh ms luar rumah..dlm rumah plak cantik, sampai laki tak sabar nak balik…

          ini dah terbalik..tgk minah pic kat atas tu, mantap pun tak dek erti…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          Sara…
          ko ckp ngan kengkawan ko tu
          “woit… kowang kalo tak reti jaga laki…
          asyik2 dok tepek bedak sejuk je kat umah..
          sarong kain batik je…
          kang laki kowang jatuh cinta sama aku..
          jangan marah taw…
          redha je la aku sebagai madumu”
          ha… mesti dowang paham dh kiasan ko tu.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          heheh….psl bedah sejuk mmg old fesyen..tp la ni diorg pakat pkai masker le plak hehehe. lagi le cam antoo x pun alien, cam2 kaler ade hehehe especially yg kaler hitam… bhaye gak tuh sbb leh buat suami terkejut kang x psl2 kena heart attack, innalillah…free2 jadi MJ gara2 nk cantik. Nk cantik x salah, tp nk pki masker tu biar le lepas suami blk keje ke, dia dah ade depan kite ke, xde aa member tu terkejut sawan blk keje kang…. psl kain batik plak, aku pun x reti pakai kain batik kah kah kah…nama je org trg. kain batik ade lam lemari wak penuh je… tp aku penah bace satu article psl kain batik ni, org lelaki suke tau ppuan pakai kain batik sbb nmpk seksi especially memlm…seksi tang mana tu…org lelaki je yg ble jwb…teeeeeettttt

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • rissa says:

          Saya pakai bedak sejuk. Sebelum tempek bedak sejuk , selawat 3 kali. itupun amalan terakhir selepas solat. Kalau tempek vivea ke, SKII benda alah tu saya bimbang wuduk yang saya ambil b4 tidur nanti batal pulak. kita tak tahu sangat apa ada dlm bahan-bahan moden tu kan? SKII toner ada alkohol, sah sah wuduk saya batal nanti.

          Maka.. bedak sejuk paling afdal untuk saya. Tidak diragui isinya…. Bangun pagi pun sekadar cuci muka dengan pencuci gervene yang harganya RM11 yang tahan 4 bulan. Nak keluar, pakai temulawak creme harga RM5 yang tahan setengah tahun.

          Alhamdulillah… 26 tahun dengan amalan org tua ni, muka saya takde plak jerawat.

          Hurmm.. kalau wasatiah sebaiknya dengan berpandukan petua org tua, kekal cantik juga rasanya. nenek saya sampai nafas terakhir rambutnya bersinar-sinar, walaupun uban dah memutih.

          Apa salah pakai kain batik? Saya masih pakai kain batik. Walaupun tinggal di KL. Walaupun Mak saya orang Mesir. Saya bangga je pakai Kain Batik Malaysia walau ketika di Mekah.

          Kalau bukan orang Malaysia yang jaga warisan, siapa lagi nak jaga?

          Tahu tak mat salleh datang kampung saya, curi-curi ‘lumpur’ tepi sawah kampung buat stok untuk rawatan muka mereka?

          maka, apa yang nak dibangga dengan nivea dan SKII reject / buatan Siam tu? Tahu tak most barang kecantikan di Malaysia ni datang dari Siam?

          p/s: Saya pun orang korporat juga. Jurutera juga. Eheh…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          hehehe…. jadi isu lain le plak… SK II vs Bedah sejuk ngan pemakain kain batik dikalangan wanita, seksi apa!. well yg aku paham si love tu bg perumpamaan je… org skarang majoriti camtu. aku lagi le senang, nk tido xde apa2 pun letak kat muka, rimas aaaa. jahat2 pun cuci muke je. mmg bagus sesgt berwuduk sblm tido, masa bujang2 leh aaa maintain wuduk tu. tp la ni dah bersuami, paham2 je aaa, takan nak bior je ‘bantal peluk’ kite tuh, rugi aaa…even nk tido pun cium lu tgn hubby mintak ampun. by the way bkn ke alkohol sebatian kimia dibolehkan. yg haramnye bile wanita memakai bau bauan sehingga mengesyokkan org lelaki bkn muhrim… aku wase ade bace psl fatwa tu, tp klu silap ampun. bab2 hukum ni, aku x brani nk kompem 100%. sesapa yg berkenaan, pls correct me if i wrong…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • delimajelita says:

      ala tak pandai pakai kain batik pun kalu dah beranak tu ..dalam pantang nak tak nak pakai jugak kain batik…kalo mati kain batik lepas jugak buat tutup mayat.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. wanda says:

    btul 2 zaza

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Kak Su says:

    S’kum semua..selamat sejahtera.. Wah, mantap ner badan!
    Kak Su admire la ngan badan dier ni…

    Tapi kenapa la dier buka tudung ye…

    Kan lebih cantik klu pakai tudung….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kuntilanak says:

      WSLM…biasalah kak su,maybe masa pakai tudung dulu die x ikhlas kot..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Su says:

        Ko pakai tudung ke tak? Sbb setau Kak Su rambut ko ni
        panjang menguraikn…ko rebonding ke..atau masih kerinting? he..he

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kuntilanak says:

          keriting + rebonding…biasalah kak su,kuntilanak pun nk juga bergaya ckitt…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        tu la ekk..
        tyra walaupun skarang xpakai tudung laiee tapi nanti insyaallah.. bila dah pkai xnak la jd lagu ni.. jap pkai jap x… nak pkai pkai truss…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          ehh…semua..
          asmekum…
          lupa bagi salam… sape org islam kat sana tu kena jawap k…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          wsalam tyra oiii….
          humang aihhh…da sejuk minuman aku…huhuhu
          nak p minum jap..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          huishhh…sama lah kita tyra…give me 5..6..7..8..
          ko da bekpes ke ni tyra…gosok gg?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          bekpes roti canai segera je…huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      wsalam kak su…awai kak su bangun…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. nuci says:

    maintain cun la dia ni..harap maintain smpi umur 55 mcm kak aini

    p/s : err…cara siti pakai tudung sama je aku rs ngn org yg xpkai tudung..skali tiup angin..melayang tudung tu..cuba tanya org yg tahu hukum agama ttg pakai tudung..ni tanya pereka fesyen..tmbh2 kalo pereka fesyen tu org kafir..zzzzz

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. DelimaSaraa says:

    kak nara baru nak kerja ker atau nak amik pekerja???

    apapun, semoga berjaya yer…bacalah doa untuk permudahkan urusan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. jerneh says:

    salam sume…

    tingat lagu SAKSI
    dia yang top juga suatu masa dahulu.
    bawa lagu kuda hitam terus jadi juara bintang RTM.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      wsalam jerneh…
      aku tgk gak bintang rtm tu dolu2…
      tpi stil kecik lg ar time tuh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jerneh says:

        wooo dz musti tgh berhingus lagi kan?
        haha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          wakaka…ko pun sama gak kn jerneh?…jd budk hingusan time tuh…hokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          ekeke… DZ
          masa rancangan tuh disiarkan
          aq dah baik dari hingusan la…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          hokhokhok…
          tu ar tu…aku ada kasi bubur ikan kat ko time tu…
          tp aku pas kat mak ko je jerneh…
          ko ada tima tak?…
          klu tak tu…sure mak ko da mkn tuh…huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          :-P
          huduh la kawu DZ
          wakaka

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          humang aihh…nak kene jerneh neh…
          meh cni jerneh…ko gelak2 hingus ko da meleleh da…
          meh cni aku nak tolong lap kan…meh cni cepat…hokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. damia zahra says:

    huishh…ketat giler bju aunty juliza neh…
    aku plak yg semput nengoknyer…
    nak p buat air jap…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. bahulu hangit says:

    morning kawan2…huh body die…aku yg belom kawen lg ni pon x semantap die nie…nk kene jage body nie..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Morning Bh…kena la makan jamu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bahulu hangit says:

        morning…bahulu x mkn jamu la cume sapu pati halia mustajab jer nk hilang kan perut buncit..pasni kene beli jamu la plak..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      body dia mmang lawa lerr..
      cuma aku nak tahu anak dah brape?? kalau body dia mcm tu tpi anak ompat…salute tu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        aku pernah jupe aunty juliza neh kat ikea dolu2 la..time tu aku tgk perut dia buncit gak…
        ni pakai corset n minum jamu… tu yg dpt hasil baik mcm tu..
        aku ni memandai je…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. jernih says:

    tp pada aq masih lum cukup mengancam…
    haha..
    walaupun dia pakai seksi
    cemana skali pun. kecuali x pakai pape
    tuh harus dia yg terancam.. wakaka

    x ada factor WOW.. dia nie…
    pd aq la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      x factor nya…dia neh minum jamu neh…
      klu bab jamu…jed sure byk ilmu…hokhok

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        damia…
        aku spesis nak kurus xcaya bende2 mkn ni…
        aku lebih ke kawal mkn ngan posa jerrr..
        takut sideeffect le..
        kau jgn la mkn jamu2 ni..
        aku ada baca bende2 ni boleh rosakkan buah pinggang tau!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          huishh…aku pun spesis mcm ko gak tyra…anak da sepasang…alhamdulillah stil kuruih lagi…hokhok…
          x de la minum2 jamu neh…yg aku tau urus anak2 n hasben aku..tu yg bikin aku kuruih tu…ni lagi la nak bukak bisnes neh…x per…janji stil sihat walafiat dah ler….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          bagus la tu… kira kurus sbbb xcercise la kan damia…
          senam semula jd.. sambil kau buat krja rmah.. kau nari le poco2…hihihi..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          aku tak reti la nari poco2 tuh…
          kang aku start nari…x bleh nak benti plak kang?…hokhok..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      kalo x pakai pape mmg la ko tgk mengancam tp kami wanita2 dlm BN ni terancam..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      dia ni ok je..
      xde citer2 x elok pun aku dengar… cuma ni le, sejak kebelakangan ni muncul seksi2 ckit.. tpi xde le over cam nak pkai2 kemban ke..
      gmbar yg last tu maut ckit… gmbar koleksi pribadi le tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        gmbar yg pkai bju bling2 tu xsesuai!!!!!!

        cam pondan ckit….hihihi…. jgn mare yerrr kak julie sudiro…

        ehhh salah plak.. julie dahlan…kwang3x

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          saperrr la pompuan ni..
          laki dia suke lerr kat dia ni..
          saper.. xglamer… xkenal… xnak kenal lah…
          (jeles sbb bdn cun, tu buat xkenal)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • delimajelita says:

          damia aku cr2 x de pun kat izyan…apa add penuh dia

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          DJ… kat izyan.com…
          if any problem occurs…tel me k…
          nak menghilangkn diri lg neh..ting!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          huk aloh ko ni tyra…aku pun gelak gak tu bila ko tulis tang pondan tu…wakaka
          hishhh tak baik tul…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          xbaik ek…
          xpela lah.. xrasa bdosa pun..hihihi..

          aku dah bukak smlm dah.. julie ni aku dah nengok kat izyan.com yg kau suruh bukak lerr tu damia…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          tu ar tyra..aku pun da tgk gak ekceli..
          eh ko da tgk da pic hasben eja tu?..kat ruangan gossip yg kat atas tu..klik je…akn muncullah…suma gosip2 kat izyan tu…
          jap aku nak menghilangkn diri jap…ting!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. mysexyheart says:

    hehehe…kak nara pun ble slah…apa daaa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      aku pun nak mghilang kan diri gak le…tong!!!! ehhh..ting!!!!
      aku nak ushya blog tu gak..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • delimajelita says:

        tyra kalo jumpa inpom aku k..tulunnnn

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          aku xjumpe lerr…
          benda laein aku jumpa le..
          mcm2 ek gosip kat situ… cammane nak bukak blog azwanali tu hah..!! jahat btui mulut dia kan.. sape tau camne?? aku dah cuba xdpt lerr.. aku nak ushya lagi ni..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          azwan ali tu?…aku pun x bukak lg blog nyer…c azwan tu..mulut…tak hengat!!!
          ko gogle je tyra…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • vios_vaio says:

          google je la silaserazwanali.blogspot.com

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          alalala DJ…tak leh nak type penuh la…ko p jer izyan.com…susah2 ko gogle jer…
          klu da dpt inform k?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          amboi3…laser tul azwan kiter neh…nama website pun…pergh!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • delimajelita says:

          aku dah tgk dah…erm laki dia x brapa ensem lah..”kalau betul lah gamba yg aku tgk” hik2

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          betullah tu…hokhokhok…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jerneh says:

          masa memala kawin dulu hensem.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          mula2 dulu duit tak dek banyak..sekarang duit dah cam air…semua ejas…muka bujur telur jadi petak cam jubin..

          hidung penyek jadi tegak cam cangkul..mata sepet jadi bulat cam ikan kembong…

          semua boleh ejas..kulit hitam cam arang pun buleh jd putih cam kapur kasut sekolah..janji ongkos…

          yg tkleh ejas satu jer : perangai..mentain….walau duit banyak mana pun

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. glory...glory man utd says:

    ASSALAMUALAIKUM……………………
    hai sume………
    selamat pagi……
    sht hari nie………
    org doakan sume2 kat sini sht2 n ceria selalu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. jojio says:

    Kalu pakai tudung, tutup sumer mana orang tau badan cantek, seksi,mantop…kan kan kan…yadaaa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      laki dia ar tau…bukan ke wajib utk menarik ht suami…artis kita ni dok suka pakai baju jenama rogolah aku…bila kita komen, depo2 marah…ntah peapa!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. eclipse says:

    -http://www.silaserazwanali.blogspot.com/

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. fello says:

    pergh…. mantop.. Oh juliza…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. badboy says:

    aku sedih..dah tak boleh melayari BN kerap2 n sll..
    internet kt ofis aku dah blok la..
    lgpun banyak keje..
    aku rindu kat BN…
    n kawan2 kt bn..
    nak komen pun takder masa ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      semua kena blok aku dgr citer…cuma ofis aku masih on…kita kan link dengan suk..tu yg dia tau blog apa yg selalu sgt dilayari.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      time aku keje pun mcm tu…dowg p block gak..
      sib baik kat opis aku tu ader wifi…aku bawak laptop senilik..
      padan muka dowg…muahahaha..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        ofis aku pun dipantau..byk diorang guna wireless..bilik aku tak link ngan suk..tu ar mujur…laju cam peluru pistol internet aku ni…

        jgn ada budk2 ofis aku pun ada dok selalu masuk BN(except delimasaraa), okeyar…mestu takkan kena blok..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          aku pun keje swasta tp kt branch..klu HQ sure kena pantau beb…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. lulu says:

    ketiak itam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Ehem says:

    xde yg nak wish team nara g itview ke..aku sorg je yg wish,…………………………?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      aku dh wish dh kat atas td…memula aku on pc terus aku wish…

      baca doa byk2..zikir nabi musa kalau aku tak salah zikir tu untuk permudahkan urusan..even tak dek parking pun insyallah, dipermudahkan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. vios_vaio says:

    Juliza ni body mmg la mantap..tapi kalau dah berumur x rti2 nak cari pakaian yg sepatutnye tak de ape la nak dibanggakan…kalau tak silap dulu dia ni adalah bertudung sekejap..pastu tak tau mane terbangnyer tudung dia tu…kena suh Sherlock Holmes siasat misteri kehilangan tudung dia tu..hahahah..juliza..amponkan aku terkutuk ko..huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. vios_vaio says:

    kak nara (atau admin BN)..selamat maju jaya dlm i.view nanti..kalau dah tertulis rezeki u all..tetap akan jadi milik u all jugak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. miss annur says:

    bab apa yg lain nye tu?? bg tau la kak nara??..kita nak tau gak..selama ni x ikut pun perkembangan die,sebab x minat sgt..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. adelia maisara says:

    gambar yg last 2 kn deja moss?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. miss annur says:

    wish u good luck kak nara

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. admin says:

    mintak maap salah tulis nama juliza adzlizan.haha.inilah akibat sambil baca buku sambil update blog.dah habis dah interview tadi.susah jugak nak kerja gomen nie.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • admin says:

      lupa plak.tima kasih pada yang wish good luck.cayang korang

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        memg payoh nak masuk gomeng ni…saraa dulu masa interview, dia siap suruh bagi 5 rukun islam..dhlah ht duk dak duk dak….mana nak ingat semua benda yg luar dr yg kita prepare ni…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. vios_vaio says:

    ermm nak masuk gomen mmg payah..korang semua ada ape2 tips tak?? aku on 27 ni ada accessment gomen jugak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      sila-silalah jadikan diri sekesian yng mungkin…serendah diri yg mungkin….macam pengemis kalau boleh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • admin says:

      jawap dengan penuh keyakinan jer vios ~~ compem bolehnya

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • delimajelita says:

        yakin jer tak cukup kak nara…pengetahuan am tu penting vios..baik ko belek isu semasa..yg PM dok pot pet2 kat tv ari2..pas tu pasal pekeliling khidmat awam tu..konpem tanye punyer..integriti lah etc…konpem keluar ko peniing punyer.pengetahuan am 70% 30% lg teknikal .

        p/s: syukur la dapat jugak aku masuk JKR ni…syok beb keje gomen ni

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          tp dlm bilik interview tu akan ada orng line kita dan JPA…jd ht2, banyak soklan dari org JPA yng kita terperangkap….

          wakenabeb!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Anna mariana says:

    Aik??? Dulu elok2 pakai tudung, sekarang sudah tukar ka. Hati manusia… Mudah berubah… Sayang la… Kalu dari seksi pakai tudung ok la. Ni terbalik. Dah elok2 memenuhi syariat Islam, tup2 berubah… Sain suami kak juliza. Nanggung dosa isteri…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. lilies says:

    mantap seh…hurmm..lame da xon9 BN.. to all BN admin wish best of luck for ur interview..=)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. sham says:

    kalau pakai tudung tu, seksi tetap seksi jugak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. sham says:

    kalau pakai tudung tu, nak seksi tetap sksi jugak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. trAnsFormeRs says:

    ?????….x brp minat dia….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. trAnsFormeRs says:

    tuk nara semuga brjaya sok ya….
    hmm…akunya interview 26 ni…
    hu hu hu..
    harap dpt ar jawab soklan diorng…
    dh boring dh jadi cleaner….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Web Ku Jam says:

    ummpphh..memang bergtah… x slesa plk rase..heheh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. pening says:

    mmgla bergetah..tp x sesuailah..ank2 dah bujang teruna..sepatutnye bersopanlah sikit….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. mokcik says:

    mmg bergetah abissss..mokcik pon kalah..sob..sob

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. iQa says:

    ncem d0wh ank dya..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. bunge wangi says:

    barangsiapa menjaga aurt nye di dunia,Allah akn memelihara auratnya semasa die meninggal…besar dosanya mendedhkan aurat…tobat2 lah…dunia dh semakin tua..tunggu masa je nk kiamat..tk penting semua tu lawa kat dunia..bekal ape yg nk di bawa kat sana….insaf22

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. eclipse says:

    aduh…tensen nya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. kakibetina says:

    ishhh..mantap gila makcik juliza
    jual laku nie…aku pernah test wanita sebaya dia
    servis memang baik…… .susah nak puaskan wanita
    macam dia nie… .

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. xxx says:

    tetek melentik…..nyum2

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  46. ameng says:

    Bergetah ka tak bergetah ka …aku tak peduli aku tetap AF undi Mawi…….World gitu……..

    Bergetah !!!!!!! Sama-samalah kita kita bergetah dalam barzakh nanti …………… Tobatlah …. apa masalah kamu ni ..bapak kamu dan mak kamu ada masalah ka masa mula-mula nak kawin dulu ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. ameng says:

    Korang jangan pandai-pandai nak jadi macam imam kat kampung aku….. orang pakai seksi sikit dah nak melenting….. Bro ..kita hidup cara artis-artis ni kenalah tunjuk ckit kat peminat-peminat….. tunjuk banyakpun aku rasa ok jugak….. kau orang tahu kalu tidak manalah syok bila mati nanti…. masuk kubur pakai bikini lagi best!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. If I were you I would really try to monetize this blog somehow.. It’s really nice..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Hi Web site owner. I really just like your article and also your site all in all! That article is extremely plainly written and effortlessly understandable. Your current WordPress style is wonderful as well! Would be awesome to discover where I can get this. If possible hold up the good job. We all need a lot more such web masters just like you on the internet and much fewer spammers. Great friend!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. miss wawa says:

    macam muka julia perez plk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. The Arab world, it appeared, was at long last on the verge of a peaceful democratic passage that had evaded the troubled area for generations.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Aaliyah says:

    Just desire to say your article is as surprising. The clearness in your post is simply nice and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. Issues you lifted constructed . Nonetheless, think, let’s assert we supplied a touch more? I mean, My wife and i don’t need to inform you a way to produce your blog, still what if you extra a product that can readily pick up people exact notice? Just merely sort of a over the internet film or possibly a pic or even a small number of to obtain folks excited in regard to your identiity talking over.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0