Written by AbangNara | March 26th, 2009

gambar terbaru zarina ann julie

Kalau dulu semasa menjadi pontianak, Zarina Ann Julie tak perlu menggunakan sebarang jenis kenderaan untuk ke mana-mana kerana mampu terbang sesuka hati.

Namun setelah agak lama menyepikan diri, gambar terbaru Zarina Ann Julie bersama skuter agak mengejutkan kami. Mungkinkah dia dah tak ada duit sangat nak beli kereta sampai terpaksa menggunakan skuter buat sementara waktu?

Atau sebenarnya Zarina Ann Julie mahu menunjukkan bakat merempitnya yang sudah lama terpendam? Manalah tahu ada pengarah-pengarah filem yang berminat nak jadikan dia heroine dalam filem minah-minah rempit terlampau.

Layan lagi gambar terbaru Zarina Ann Julie bertenggek atas skuter dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar terbaru zarina ann julie

gambar terbaru zarina ann julie

gambar terbaru zarina ann julie

gambar terbaru zarina ann julie

gambar terbaru zarina ann julie

gambar terbaru zarina ann julie

gambar terbaru zarina ann julie

105 responses to (GAMBAR) Jom Naik Skuter Dengan Zarina Ann Julie

  1. lilies says:

    mcm pesen dak niyh kn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. chantek says:

    ceh! rasa seksi sgt la pempuan tu…tak bminat aku…eiii………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ain says:

    eiiii meluat aku dgn artis ni
    x hbs2 berPOSING seksi
    mgkin dia ni dh x thu nk pkai pakaian yg ckup kain
    org kutuk rapat2 pn tetap dgn prangai lama dia tu
    dia naik skuter ni mgkin sbb dh xde duit nk bli keta…twran brlakon pn dh x ade utk dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hanz says:

      mane ko tau die dahxde tawaran,….ko nie produser ker???hahha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jinsaga says:

        aku mnyampah giler pompuan ni..dah terang2 sosial giler tp nafikan lagi..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ain says:

        bukn produser tpi org biasa yg kdang2 ada jgk mengikuti prkembangn artis2 kita nih
        klu x thu..bt pa nk ckp
        psl aku thu..aku ckp
        si zarina ni pn ngaku sndiri yg twrn brlakon dh xde..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hanz says:

          oh…kire ko nie leh iktiraf paparazi gak eh…semua hal artis ko tau…haha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • baby says:

      siap buat aksi lg….kau ni apelah.xtakut dosa langsung ke

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. flower says:

    bajet seksi ler 2..
    kelakar ader la..
    wakakah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. ain says:

    konon2 nk mengghairahkan kaum lelaki dlm beautiful nara ni kot dgn aksi2 dia ni
    korang ghairah x?????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. tuit says:

    mcm2 pesen dak ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. eton(bknnamasebenar) says:

    wah..
    mcm nenek aku jep posing cmne..
    kui3..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. garfield_82 says:

    kelako2…cantik sangat ke??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Cipan Laut says:

    Skuter tue lg cantik dari die…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. fiza224 says:

    bajek lawo je…die ni anak mamak ke…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. ain says:

    hmm tul la tu
    aku pn nmpk skuter tu lg cntik:-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. puteri says:

    aku tak mahu ckp byk,aku nk satu malaysia tahu ko, pelacur x payah nk expose, benda da busuk tunggu HIV je, artis tak bermaruah cit,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      eh ye ke
      xkan smpai tahap mcm tu kot
      nauzubillah…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hanz says:

      ape dah ko nie…walauponn die mcm nie…x baik nak doa kan keburukan pade org…ko baik sgt ker??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. ain says:

    hmmm nama pun artis…
    diaorg sebebas bebasnya mbuat mcm2 bnda yg x elk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Cipan Laut says:

    bdak ni bkan baru gadoh kat Indonesia ke?

    kalau x silap aku, siap keluar kat melodi lagi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. jull says:

    dia dah naik skuter……..takdak sape2 nak naik dia ke?….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. lalalala.... says:

    oic,geli 1 bdn aku tgk die ni…
    aissh,xde cara len d ke nk berposing…
    erm,mmg mmlukn btul…adoyaiiii….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. lalalala.... says:

    oic,geli 1 bdn aku tgk die ni…
    aissh,dh xde cara len lg kot nk brposim…
    adoyaiiii….skt mate aku tgk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. ni says:

    seksinye gambo gambo dia nih….
    mmg imej dia kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. saloa mambok says:

    kesyiann dia…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. flower says:

    ko ni mmg seksi la kan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. fiza224 says:

    eh, skuter ke… pggl vespa lg best,umah mak aku ade 1 tp dah xleh jalan.aku slalu gak berposing atas tu..tp adelah gedik sakan mcm minah ni..oop! terlebih sudah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. eton(bknnamasebenar) says:

    weh..
    yg die gaduh kt indon tu die gado ngan sape eh??sape tau??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. hanz says:

    aku berharap sgt die nie dapat berubah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. ain says:

    TO:HANZ xjeles…prangai tu x cntik
    setiap drpd kta ada kecntikan tersndiri..
    tpi aku x kata aku cntk…bersyukur la sbb Tuhan bg fizikal yg smpurna tnpa ada cacat cela

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hanz says:

      so kite dilarang tuk kutuk org lain…bersyukur la pade ape pon yg diberi..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ain says:

        dia nih mn ada brsyukur pn
        slh gna anugerah yg d beri
        bukak sn bukak cni
        xpa…kutuk secra berhemah( dr beautiful nara):-)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. zaza says:

    budak ni dah habis sekolah blm ni?haha muka mcm ngaji xhabis aje aku tgk.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. fiken du says:

    buruk prangai dow dia ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. siot jek says:

    klu dh suke bogel orgnye..
    mmg watpe pon sanggup..
    bio la dia..
    kubur lain2
    ad otak pk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. NerazzurriRossoneri says:

    Dia ni ada menang award ABPBH sbg Artis Paling Buruk Perangai selama 3 tahun berturut2, mengalahkan calon2 faveret lain spt Fasha Sundal, Fazoora, dan ramai lagi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. joe says:

    wei, ak da try die ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. joe says:

    wuahahaha..ak tpu je..lek2 hanz jgn marah..sdih sei hanz..amik la hanz..xksah pn..wuek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. kimia says:

    ish2….
    xmampu nk kate ape2..
    tp pmpuan ni ak xminat pon…
    ad owg pnh kate…
    bile da xlawa tu,mule la nk bkk sane sini..
    xbersyukur tol owg2 yg cmni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Gakuto says:

    saya mau naik body dia ni aja, bike tu tendang ke tepi.. bwahahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Hermosa5790 says:

    adohaaaiii, macam gaya perempuan2 yg mempromosikan laman web lucah je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. baby says:

    mentang2 la kau cantik………..hbs sgl benda yg kau punya nak tunjuk……….. x ade perasaan langsung ke…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Ireen says:

    Aku nmpak muka dia ni mcm jehan miskin pun ada……mungkin jodoh jehan miskin kot…hahahaah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. antony says:

    first time aku nampak dia aku jatuh cinta dengan dia….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. miebahau says:

    mst berasp kubur bdk ni bla dia mati t… na’uzubillah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. betymaya says:

    aku minat gan dia cantik..aku jenis tk kisah hal org.dosa dia org gak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. betymaya says:

    sal zarina ni aku tk kisah la gan cerita2 panas dia.blm tentu dia jahat kan.mungkin tu luaran jak hati yg penting.org yg d luar baik d pandang sopan blm tentu hati bersih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. qasnynas says:

    MCM S****L LA POMPUAN NI..GELI AKU TGK.MCM KESIAN PUN ADA..DA XDA ORG MINAT KOT,SBB TU TAYANG SANA SINI..HEEEEE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Zarina Ann Julie !! I love you..ummaahh says:

    wow !! cntik nyerr zarina nie ..
    Zarina , nnt kita jmpa d tmn jm 12:00 malam ..
    klu bleh pkai seksi lagi .. nmpak tetek,nmpak peha ….
    klu bleh nmpak pusat !!! wokey >..]]]]
    I love you ..Ummaaaahhhhh !!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Kamen Rider says:

    Ehhhh tung2. nak ikut nk ikut. nk neik skuter gak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Bergegar weh lutut aku….
    tp langsung aku xheran….
    kalu bini aku mcm ni aku talak 1000++

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. hmmm says:

    slurpppp. I’ll definitely do her ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. manusia sabahan says:

    tak baik cakap pasal orang,cermin diri tu dulu,pada aku org yg mengutuk tu sama je,klu die bgs sangat tak payah nak kutuk oorang sagt,lebih baik beri nasihat yang membina,sebenarnya lebih ramai yang da sosial dri die di luar sana cuma dia pnah m’jadi seorang pelakon th’s y org kutuk2 dia terus,klu org yg tak terkenal ni tak ada org yang tau ape dia buat padahal mungkin lebih teruk dripada apa yg artis ni buat,apa pun klu gambar bogel dgn bf die tu betul munkin die ada sbb buat mcm tu,cuma mungkin org tu tak hargai dia…setiap manusia ada perasaan,kita harap je la dia akan berubah..dan 1,korang ingat korang mengutuk ni bukan 1 dosa ker?tengoklah masa gah kutuk orang lain dlam masa yang sama,kita juga tak sedar yg kita sendiri dah wat dosa,so cermin diri tu dulu sebelum nak kata pasal orang lain,..okey?terutamanya perempuan,pada aku perempuan yang suka sangat nyibuk hal orang lain sebenarnya sama jer,klu dia bgs dia akan bg nasihat yg baik..bukan nak kutuk org..klu lelaki biasalah..faham2 jer…apa pun mengutuk ada lah satu perbuatan dosa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. lantaliban says:

    korang x baik tau asik mngupat je! biar dia cari aku ..aku pon nk gak huhuhuhu69x96 kek keh keh keh keh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. [email protected] says:

    x tahu malu ker..
    islam ker tak ney.,.
    mak bapak tak tegur ker

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. ikin says:

    mcm xbersunat je budak ni..birah jek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. noname says:

    die dah la x cun…
    posing huduh…
    perasan cun melecun…
    makeup pon huduh..
    xmakeup berganda-ganda hudus huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. pak Imam says:

    jika ia memahami Islam walaupun yg asas bermakna ia munafik, tetapi hendaklah ia usaha mencari sinar Islam sebelum terus hanyut jauh. Dengan lapaz Bismillah kembalilah kejalan ALLAH, Aaminnnn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. Alegro.pl says:

    I wish to point out my affection for your generosity in support of those individuals that really need guidance on this particular concept. Your special commitment to getting the solution along appeared to be incredibly functional and have in every case allowed somebody like me to arrive at their targets. Your personal invaluable advice signifies so much a person like me and far more to my mates. Regards; from each one of us.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. fica says:

    soklan sensitif..
    dia ni Islam ke bkn? mana 1 nama yg betul??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0