Written by AbangNara | August 6th, 2009

jojo struys

Kagum sungguh kami dengan anda. Ada jugak yang meneka dengan tepat nama selebriti yang bergambar dengan Apek dalam artikel kat bawah nie. Terasa malu-malu kucing plak kami sebab anda dapat jawap kuiz dengan selambanya.

Memang tepat sekali selebriti di bawah ialah Jojo Struys. Jojo Struys adalah seorang deejay Mix FM dan pengacara rancangan Health Buzz di TV3. Untuk pengetahuan anda, kami pernah berjumpa secara live dengan Jojo Struys nie. Memang sangat-sangat cantik, peramah dan ceria orangnya. Jojo memang banyak bercerita dan sangat happening.

Oh ya, untuk pengetahuan anda Jojo Struys dulu tak pandai langsung cakap Bahasa Melayu. Jadi, Dynaz sangat-sangat bermurah hati untuk mengajar dia nie cakap bahasa Melayu. Jadi sekarang nie Jojo dah boleh cakap sikit-sikit dah. At least dia dah boleh faham kalau kita cakap Bahasa Melayu dengan dia.

Jika anda berminat untuk mengenali lebih lanjut tentang Jojo, sila lawati website rasmi Jojo Struys di http://www.jojostruys.com. Jojo pun ada tulis blog tentang kehidupan harian dia yang boleh dibaca di http://jojosoulinspired.blogspot.com. Best jugak cara penulisan dia. Maintain sempoi orang kata.

Lagi gambar Jojo Struys dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

jojo struys

jojo struys

jojo struys

jojo struys

jojo struys

218 responses to (GAMBAR)Jojo Struys, Pengacara Health Buzz TV3

  1. hajar says:

    bis lawa la tu

    0
    0
    • EclipsE says:

      ko ney berebut 1st jer…
      komen nya mn?
      pastu ko hilang…
      1st kak nara xbg hadiah la..

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        tula…kalo BN malu kitorang dpt jawab, bg lar kuiz artis luar malaysia…cth sape artis kat timor leste ke, mongolia ker…tanzania ker…
        baru lar kitorang xleh jwb…x ar BN malu…

        0
        0
    • hajar88 says:

      ala aku tk nk hadiah pun heheheh…mmg tau aku tak kan mng…aku nk first je…hehehhee

      0
      0
  2. hajar says:

    la aku first …caya lah

    0
    0
  3. hajar says:

    eh korang semua tk nk koemn ke meh la cpt …hehehe

    0
    0
  4. jojio says:

    Cute lerrr….

    0
    0
  5. kuntilanak says:

    lucunye gambar no3 tu…..huhuhu

    0
    0
  6. hajar says:

    mana kawan – kawan lain ni hehehe

    0
    0
  7. ziey says:

    c… kan da btol zi teka… ala rugi tol la xminta hadiah… hehehe…

    0
    0
  8. puteriaquarius81 says:

    bg komen ar plak…. biasa jer mka dia. mekap lebih.. eh eh fazura naper mekap gitu? xseswei la.. mengurangkan kecomelan wajahmu yg ayu

    0
    0
  9. tOmEii says:

    huhu lwak tul tgk gmbr no 5 tu…putih kemain mke diorg…hahahaha

    0
    0
  10. ANneDeSilva says:

    ish ish..
    aku lambat lg..
    nasib eclipse bgtau..sengal2..

    0
    0
    • EclipsE says:

      xpe…kite skrg jgn berebut nak jd 1st…
      org xkan ingatnya…
      tp klu anne dpt tmpt 1st pengomen ptama…
      sure anne top kat cni…hehehe..

      0
      0
  11. tOmEii says:

    haahaha gmbr y rmbt putih tu cm xpkai bj jerk…kui3x

    0
    0
  12. ninikebayan says:

    owh inilah namenyer sebelah..hehe

    0
    0
  13. ANneDeSilva says:

    eclipse nie mana??
    ko panggil aku datang ko pon ilang jekk…

    0
    0
  14. ninikebayan says:

    c jojo ni padan kalau berlakon hantu kuntilanak..korang perasan tak muka dia ni??bukan nampak cantik tpi menyeramkan huhuu..

    0
    0
  15. pizza says:

    Dia ni keturunan apa yer? Serani ker? Napa sampai x faham BM sikit pun dulu? Brought up overseas agaknya.

    0
    0
  16. kira-kira says:

    assalamualaikum…

    0
    0
    • EclipsE says:

      wsalam…

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        wsalam kira2….

        0
        0
        • kira-kira says:

          da solat lom korg nie…??

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          dahla…..

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          tp semalam la..
          skunk lom lg…
          out dlu..
          sebelom kira2 ni kira amalan aku lak..hahahhaha

          0
          0
        • EclipsE says:

          kira2 amalan aku ko bleh kira ker?
          byk ney…
          xterkira ko nti…hahaha..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          korang bdua kira2 lar dulu…nanti kira2 double check balik berape…

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          hahahahha…
          sat pi kira nooo…

          0
          0
        • [email protected] says:

          Salam….

          kita dah solat Asar dah…..yang belum solat tu, cepat2 ler gi langsaikan tuntutan agama…takkan nak ngadap BN jer….hihihi…

          Peace no war!!!

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          alhamdulillah aku dah…

          0
          0
    • pizza says:

      Waalaikumsalam warohmatullahi wabarokatuh…

      0
      0
  17. kira-kira says:

    cpt korg ehk…

    0
    0
  18. pizza says:

    Yg rambut putih tu Serena C, one of Mix fm DJ. DJ Morning Crew ngan Pietro kalau x silap.

    0
    0
  19. ANneDeSilva says:

    mana korg??
    ilang jewk sume nieee…

    0
    0
  20. ANneDeSilva says:

    mana korg niee?

    0
    0
  21. ANneDeSilva says:

    guyss..
    are u there??

    0
    0
  22. Akak Leen says:

    nak demam la akak kejar korang nih….laju benor…

    0
    0
    • EclipsE says:

      yg akak nak kejar wtpe…
      bkn kiteorg lari pon…heheehe…
      kat sn kul bp kak??
      masak pe ari ney?
      ptg xbt kuih ker??

      0
      0
  23. EclipsE says:

    dorang ney sume harapkan mekap tebal jer..
    pastu pki seksi…
    cube tgk muka plain…
    korang sume 100x lg cun…

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      ko pakai makeup tbl x eclipse…zoom dkt sikit…aku nk ngk…huhuhu…

      0
      0
      • [email protected] says:

        memang betul tu…kebiasannya sbb mekap je tebal 40 inci…tu yg terlebih lawa…w/o make up….maunya public nak pasan dorang tu artist. silap ari bulan neknyang kat kg lagi ayu…..

        Peace no war!!!

        0
        0
  24. ANneDeSilva says:

    ohooii..
    mana nie???

    0
    0
  25. EclipsE says:

    anne lak lari…
    ok la…aku g solat jap…
    roger n out..

    0
    0
  26. tOmEii says:

    k la guys aq cau cin cau dl…

    0
    0
  27. ANneDeSilva says:

    kat anne takde ke kak su??

    0
    0
    • Kak Su says:

      hi anne….menung manjang jer…
      menu ape mlm ni?

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        menu/??
        sat kena tanya mak la kak…
        mak yg masak..hehehe…
        anne pose arini…
        so mak masak kat umah…
        tak taula ape lauk pauk arini..
        akak masak pe jewkk?

        0
        0
    • Penari Poco2 says:

      ko org baru…kak su seangkatan ngan kitorg…

      0
      0
      • Kak Su says:

        sihat dek…cuma agak sibuk akhir2 ni
        ngan program skola…

        0
        0
      • ANneDeSilva says:

        ala…
        tak kesahla…
        mana nk ada yg lama kalau takde yg baru…..uhuhuhuhu

        0
        0
        • Kak Su says:

          tul3…comel cemin mata..

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          heheheh…
          time kasih kak sue…
          anne beli dekat A LOOKs…..bgtau walaupon kak sue tak tanya..heheheh

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          aku start inteprem kat sini start dri bln mac 2009…
          huhuhu…xtanya pun…

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          anne dr january dh layan BN..
          tp tak bg commentla..
          setakat melayari gosip2 jewk..huhuhuhu
          mula mencebokkn diri la ni dgn yg lain..

          0
          0
        • [email protected] says:

          samalah kita….just layan baca komen dgn berita sensasi dari BN ni….kadang2 brita yg kita tak tau pun dpt tau gak…mana yg baik tu jadikan amalan…yang beruk tu eh beruk..silap la plak….yang buruk tu jgn sesekali nak try ikut….kang jadi beruk betul2 kang…dah susah….

          Peace no War!!!

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          setuju sangattt….
          yg baik jadikan tauladan..
          yg buruk jadikan sempadan..

          0
          0
  28. ANneDeSilva says:

    balik nie nk beli air soya..
    sedap gak kan berbuka dgn air soya….

    0
    0
    • Kak Su says:

      Alhamdulillah posa bek2 ye…
      Kak Su minggu dpn nak posa plk…

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        heheheh…
        tak saba nk pose dh nie..huhuhuhu
        sedapnya sambal udang…aummmmmm….

        0
        0
    • [email protected] says:

      Bes tuuuuuuuuuuuuu….nak skit Anne.dari ari tu ngidam soya….pagi tadi dah lepas gian makan jagung rebus…..

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        nanti balik beli eh kampong…

        0
        0
        • [email protected] says:

          Yes madam ;-)

          0
          0
  29. Kak Su says:

    ingat nak masak sambal udang harimau…aummm
    sedap…

    0
    0
    • Kak Su says:

      K la…Kak Su nak minta diri dlu
      insyaAllah jumpa lagi…

      0
      0
    • [email protected] says:

      Mak ai…ni lagi menggoda iman….x lama lagi dah nak pose….sesapa yang teringin nak makan mcm2..baik lepaskan mengidam la ni….bila pose mesti badan letih…x larat nak masak la… itu la..ini la…lastly layan telur mata kerbau dgn kicap…yum yum yum…

      0
      0
  30. ANneDeSilva says:

    ok tak anne baru tukar pic baru niee..hehehehhe

    0
    0
    • [email protected] says:

      Ok jer Anne…nampak ceria..sejuk mata kita memandang…jauh pemandangan, jauh lagi daya pemikiran (apa plak kena mengena pemikiran dgn gambar ni ek….korang pk la sendiri – ada maksud tersirat tu…)

      peace no war!!!!

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        hahah yekew??
        tp pic yg anne tukar tu tak kuar la..
        ntah nape…huhuhuhuhu
        maksud tersirat??
        alahai lain mcm bunyinya….

        0
        0
        • [email protected] says:

          Yeaaaa..Anne dah gelabah tu bila bc statement tu…don worry la Anne…maksud kita..kalo tgk gambar mcm Anne…sume org sejuk jer bila tgk….mata pun sihat….sejuk ibu yang mengandung…anak sapa turrr???kalo tgk gmbr yg x cukup kain…aduh..kesian tul dorang ni…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          anak bapak lar…
          huhuhu…gmbr baru akupun x kuar2 lg nie…

          0
          0
  31. ANneDeSilva says:

    eh tak kuar lak pic baru eku ekk..herann..

    0
    0
  32. gosipgurlfea says:

    kan aku dah kateeeeeeeeee! (^_~!

    0
    0
  33. ANneDeSilva says:

    mana korg nie?
    ilang balikkk?

    0
    0
  34. EclipsE says:

    i’m coming…..
    hehehe….
    bpeluh2 lak…huhuhu…

    0
    0
  35. ANneDeSilva says:

    sikit jek lg nk pukul 6….

    0
    0
  36. ANneDeSilva says:

    ngantok pon ada dh nie…
    blurrr jadiknyaa…

    0
    0
  37. ANneDeSilva says:

    andai dapat…
    ku putarkan lg cepat masaa….

    0
    0
  38. ANneDeSilva says:

    berbalik pada kesah yg aku bgtau tadi..
    pasal pelajar kena paksa isap keretek 42 batang…
    teruk tol…
    nk mampos jadiknyaaa…

    0
    0
  39. ANneDeSilva says:

    pasal cikgu displin jupe rokok dia kat dalam almari..
    tp dia tak ngaku..
    korg rasa sape yg salah??

    0
    0
    • EclipsE says:

      sape2 jela anne…
      aku dh pening ney…
      penat tul bt keje ari ney…
      dh mcm amah aju jd nya…hahaha…
      ney pon tingkap xbis lg lap…
      smbg sok jer..

      0
      0
  40. ANneDeSilva says:

    pasal pelajar asrama nie kena cekop dgn cikgu dia..
    cikgu dia jupe sebatang rokok dalam almari pelajar tu..
    pastu dia dipaksa isap 42 batang rokok smpai muka biru2,batuk teruk…
    ambik masa 4 jam nk abiskan..’
    cikgu dia siap sumbat 4 batang skali…
    pelajar tu tak ngaku..
    so nk slahkan sape??
    cikgu pon keterlaluan sangat…

    0
    0
  41. jerneh says:

    pape pun faz juga yg best.. haha

    0
    0
  42. ANneDeSilva says:

    k la eclipse..
    aku nk out dlu…
    nk kemas2 balik..
    ko take care..
    sok jupe and gosip2 lg eh..
    salam…
    selamat berbuka pose tu pon kalau ko pose..
    muaxx…

    0
    0
  43. ala x glamer pon dia nih….muka pn biase2 jee…

    0
    0
  44. bebygaox says:

    aku org las komen..warkhaha.. dah orang brebut pes komen..

    0
    0
  45. hajar88 says:

    aku first ngn yg last ….lallala

    0
    0
  46. kira-kira says:

    alu da xder org ke…
    trase boring lak aku nie…

    0
    0
  47. bebygaox says:

    pe kait mengait ngan malam jemat kira2 …
    pk nak layan BN smpai ngantok.. kejap lagi kowt.
    huhu~

    0
    0
  48. kira-kira says:

    samat pg 1malaysia…
    heheh

    0
    0
  49. kira-kira says:

    lawa gak jojo ni aku tgk..lbh lawo dri m**o..
    hahaha..

    0
    0
  50. kira-kira says:

    xpela..komen2 sorg2 pn beh gak…
    xde org nk sound…
    hahah..

    0
    0
  51. kira-kira says:

    sbb aku yg pes,,,aku gak yg last…
    cian aku…

    0
    0
  52. kira-kira says:

    npe ehk kak nara xnk update cter baru time2 xder org ni…
    snang ket aku nk 1st…
    lau x mst dpt kt eclipse,,x pn kt hajar 2…
    hahah

    0
    0
  53. kira-kira says:

    npe lar deorg xnk msok cni time2 gini…??
    boring gak aku komen sorg2,,,
    hahah

    0
    0
  54. kira-kira says:

    npe mate aku xleh nk bkk nie..
    heheh
    aku pn da ngntk dh…

    0
    0
  55. kira-kira says:

    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    zzzzzzzzzzzzzzzzzz
    zzzzzzzzzzz
    zzzzzzz
    zzzzz
    zzz
    zz
    z

    0
    0
  56. kira-kira says:

    da mcm graf lak aku tgk,,,
    ehm pape je lah…

    0
    0
  57. hajar says:

    kira 2 aku la yg last hahahaha

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      dah penyakit agaknyer budak nie…

      0
      0
    • EclipsE says:

      ape plak ko yg last??
      aku yg last ney…hahaha
      jap lg kak nara kuar artikel br…huhuhu…

      0
      0
      • EclipsE says:

        pnykt len xpe poco…
        jgn H1N1 dh…heheheh

        0
        0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Ish…
        Ko nih Eclipse..kat mana2 jek ader ko.. Tekezut aku. Ingatkan da Xder org… Ko nih yg 1st nk amek, yg las pon nak kaot gak ker?? Huhu..

        Ko da sarapan?? Aku baru pas…. ;o)

        0
        0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Aper pulak OK lau pnyakit lain.. Kalau dah kene Cance ker, jantong ker, HIV ker, X ke lagi haru??

          0
          0
  58. ziey says:

    salam semua n moning…

    0
    0
  59. puteriaquarius81 says:

    salam… morning smua.. huhuh aq ilang jap smlm mcm2 crita korang ek..

    0
    0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Tul tu pu3.. Lady pon ilang gak cz balik kj.. Arinih masok tgk mmg malatop lah kat sini.. Mcm2 dorunk sembangkan.. Baru bgn tdo ker?? hihi..

      –> Morning 2 u…..

      0
      0
  60. […] pengacara rancangan Health Buzz di TV3. Kalau anda tak ingat saya, mungkin anda perlu baca artikel gambar Jojo Struys untuk recall balik memori […]

    0
    0
  61. budak hensem says:

    jojo struys memang cantek… cun.. peramah… n happening… wish your life prosperous jojo.. chow..

    0
    0
  62. Stevie Burby says:

    I had been doing Silkn Sensepil applications for at least a year at present on my facial hair. Until then I had a very thick dark beard. I am happy with the final results. The actual hairs are very thin and I haven’t gone back for re-application in approximately six months. Let me say that it did hurt just slightly on my top lip and there were occasions when I got some inflammation on my chin. I would recommend Ipl to those having thicker hairs or currently have large areas of hair they want to remove. For the men who want to do their own rough beard be prepard to get spots within the coming months and many people saying dude what is up with your beard.

    0
    0
  63. I gave up cigs last week and it is beginning to hit me right now. My fiance keeps telling me I probably will not get it done but I am so determined on this I will be successful. recently I began getting discomfort in my stomach and I really want a drag. I wont give up given that I’m making this effort for our kid. I’m fortunate to have the e cigarettes. It is a big bonus if you ask me.

    0
    0
  64. Dear Web site owner. My partner and i actually enjoy that article and your internet site all in all! Your piece of writing is actually quite plainly written and very easily understandable. Your Blog style is amazing as well! Would be great to discover exactly where I can acquire that. If possible continue to keep up the excellent job. We require a lot more this kind of web masters like you on the net and much less spammers. Great mate!

    0
    0