Written by AbangNara | February 27th, 2010

Memang meletop, cun gila dan seksi bangat Jezamine Lim, bakal isteri Harith Iskandar nie. Kagum kami sebab Harith dapat mengorat awek yang cun melecun macam nie. Tuah ayam nampak di kaki, tuah Harith mungkin di kepala botaknya kot.

Harap-harap Harith dapat membimbing Jezamine selepas berkahwin nanti. Tahniah kepada Harith yang bakal menamatkan zaman bujangnya selepas 40 tahun lebih membujang. Jezamine Lim, 27 tahun adalah seorang doktor, model dan pelakon.

Sebelum terlupa takziah kepada Harith Iskandar atas pemergian ayahnya. Apa-apa pun korang jangan jeles tengok gambar Jezamine Lim nie. Memang mengancam beb. Keluar air liur. Oh lupa, diorang berdua nie dah bertunang dah.

Tahniah sekali lagi kepada Harith Iskandar dan Jezamine Lim. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Facebook Jezamine Lim.

97 responses to (GAMBAR)Jezamine Lim, Bakal Isteri Harith Iskandar

  1. iza says:

    cantik… tp seksi le pulak..

    0
    0
  2. pening says:

    Blh tahan gak taste c Harith ni..anyway tahniahla…

    0
    0
  3. buu says:

    no 3

    0
    0
  4. faridah says:

    x sesuai..huhuhu

    0
    0
  5. aries_april says:

    mix kot ya?
    cam india skit……

    by the way..
    leh tahan gak taste abg botak ni ya?
    :-)

    0
    0
    • Ryta says:

      Biasa la tu aries….abang botak ni lama dah mencari..baru sekarang dia dapat! hehehe….
      Tunang dia cun arr…Chindian agaknya?

      0
      0
      • aries_april says:

        rsnya la…
        hihihihih..
        dlu aries conpius harith ni orng pa..
        time tu..
        aries bru form 2..
        hihihihihi

        0
        0
  6. Greenbulu says:

    asalkan ko hepi abg harith~

    0
    0
  7. shila says:

    tahniah buat abang harith,…semoga perkawinan mereka akan bahagia dan mempunyai anak yang cantik dan comel macam merekA BERDUA.Dan selalunya perkawinan dengan lelaki yang telah berusia ini lebih stabil kerana mereka lebih romantik dan caring.Mereka lebih terhormat dalam mengambil sesuatu keputusan dan sangat bertolak ansur saya rasa si jazamine adalah seorang wanita yg sangat bertuah.tahniah…tahniah…

    0
    0
  8. redtube says:

    betol.betol..betol….heheheee..laki buncit n botak usually caring n penyayang…bgus la…harith pun mnusia gak…dpt yg slim river tenang je pndangan die nti kat bini die..heheheee…

    0
    0
    • aries_april says:

      pas ni..aries kna cri pakwe cam ni lah ya?
      :-)

      0
      0
      • Ryta says:

        Kalau aries nak la….cakap jek! Mesti ada antara pembaca lelaki BN yang botak dan buncit! Tepuk dada tanya selera la….anyway aries “selera” ke? hehehe….

        0
        0
  9. hek says:

    Tumpang senyum….harap2 bukan seperti ketam mengajar anaknya bejalan betul.

    0
    0
  10. fifie says:

    musnahlah impian patient2 die yg dok usha2 die dr dlu…harith plak yg dpt..hehe

    0
    0
  11. Tiffany says:

    Moga2 Harith dpt bimbing bakal isteri dia ni ke jalan Allah.
    Bukan senang nak bimbing mualaf.
    Banyak sungguh dugaannya nanti.
    Kalo Harith dpt buat bakal isteri dia ni pakai tudung, aku memang salute la kat Harith.

    0
    0
  12. aizuddin says:

    seksa la pulak

    0
    0
  13. JEZEMEN says:

    btul ke..??
    ish3….!!

    0
    0
  14. Amber says:

    harap2 dia akan sambung kerjaya nye sebagai doktor.. lagi mulia dari terkangkang2 macam ni…..

    0
    0
  15. Nurain says:

    wow..sexy gile..

    0
    0
  16. pinkypanthers says:

    pergh seksi giler siot………

    0
    0
  17. aku_statix says:

    walawey…pwer gk c hrith ayt ea…

    0
    0
  18. AeroL 5ive says:

    huh ayu sekali…mmg seksi sgt da ni…tahniah harith hehe

    0
    0
  19. jamban says:

    harith mcm tu pn die nk..hahahaha..perangai mcm pelacur je pompuan ni!!

    0
    0
    • Ryta says:

      Dah jodoh dia….biarla! Mana tau lepas menikah nanti, Harith akan bimbing wife dia ni macam suami Jacynta Lee ke? Sapa tau kan….kita doakanla agar dia dapat hidayah. Yang ko ni jamban sedap molot je ckp org perangai cam pelacur naper? Dia kan model….dan itu sebahagian daripada gambar model dia…..

      0
      0
  20. suri says:

    ok la tu! dia ni mesti rmai nyer ngorat…ada la sbb tu dia pilih harith

    0
    0
  21. Zaza Muhammad says:

    semoga pasni berubah le penampilan setelah bergelar isteri….
    teringatkan model pelakon Jacinta Lee, la ni dah bersara and no more seksi lepas convert Muslim dan kawen ngan org melayu. klu tgk keberanian dan kedaringan dia sblm tu, pehhh penah posing lam majalah playboy.. tp klu Allah nk bg hidayah, xkenal siapa atau latar blakangnye…

    0
    0
  22. sayasukagosip says:

    seksi gile…
    bek x yh pki bju twos…

    0
    0
  23. bulan purnama says:

    bertuah harith dapat bakal wife yang seksi, doktor pulak tu….beruntunggggg, still young….boleh ke serasi sbb jauh beza sngt

    0
    0
  24. Rabia Sensei says:

    Huhu..beruntung Harith. Anyway, congrate!

    0
    0
  25. DeeDee says:

    la.. belum kawen ke harith iskandar ni? ingatkan dah ada anak bini dah….

    0
    0
  26. +Negative says:

    cantik mmg cantik, seksi memang seksi tapi mcm gambar model amatur la pulak. doesn’t look like a high fashion model material.

    0
    0
  27. tahniah la bro harith…apa2 pun bagi la chanc kt harith meraser pulak…

    0
    0
  28. misscasanova says:

    cantik ….

    korang rasa harith dah pernah gosok dia ?
    congrat harith

    0
    0
  29. misscasanova says:

    hebatnya doctor , model dan pelakon ….

    0
    0
  30. cindy says:

    eh how come this happen. i know jez and din she already got a bf? wheres the source come from?

    0
    0
  31. FTNer says:

    seksi sungguh…seksa nak menjaga nih..

    doktor, model, pelakon???

    untung pesakit2 dia…heeeee

    0
    0
  32. TheEasiest says:

    TRY THIS SITE,WHERE EVERYONE TALKING ABOUT IT..!

    0
    0
  33. sharinginf says:

    macam2 kan…..

    Wanita Curang?????

    0
    0
  34. topo says:

    pergh.. doktor, model dan pelakon. pakej lengkap tu..

    0
    0
  35. geletek says:

    lbey bek bogel jerrr…xsgka rmai org islam yg menyokong c jezamine ni..cm sundalan je.

    0
    0
  36. tasha says:

    mcm mukan docla..huhuhu

    0
    0
  37. Anonymous says:

    geli tgk..ntah2 dah barai

    0
    0
  38. Anonymous says:

    geli aku tgk..ntah2 dah barai

    0
    0
  39. Rija|udDin uL-haQ says:

    mcm haram betullah perangai artis2 rosak malaysia nih…apalah yang korang fikir agaknya…kalau la undang2 yang leh sekat benda2 seksi camni kan bagus…dah la dlm kategori ‘bogel’, publish pulak…hmm…

    0
    0
    • immabastard says:

      Fuuuuuu…

      You’re probably jerking off to this shit.

      Why the hell are you even commenting on this, jackass?

      0
      0
      • Rija|udDin uL-haQ says:

        nama pun dah mencarut…jgn provoke…….komen diam2 dah la…

        0
        0
        • Rija|udDin uL-haQ says:

          aku rasa immabastard nih ejen kapir laknat la…jenis kafir harbi….bahasa pun bukan bahas org islam nih…..ko ada problem dgn aku ke immabastard?

          0
          0
        • geletek says:

          sokong sangat dgn Rija|udDin…hidup islam!!!

          0
          0
    • Neutral says:

      kalau setakat cakap kalau itu kalau ini x kemana =/. buatlah sesuatu. you bark more than you can chew. ish ish. cakap je pandai..

      0
      0
  40. ainid says:

    hish kurus pose aku nengok awek ni huhu

    0
    0
  41. memkecik says:

    ermmm biasa jekkkkkkkkk..tang mana lawo ntah lah

    0
    0
  42. SayuR BaYaM says:

    bior betik doktor mcm nih

    0
    0
  43. hek says:

    DOKTOR?….

    0
    0
  44. BumbleBee says:

    ape nk komen? no komen~

    0
    0
  45. jupetra says:

    giler2….ape nk jadi da..tp moga2 Allah leh buka pintu hati dier..Amin…

    0
    0
  46. nora says:

    ermmm…. cantik gak!!

    0
    0
  47. yula says:

    entah
    xtau nak ckp pe
    lantah die laa…nak meyeksi
    dosa die die tnggung sndiri pas ni laki die lak tnggung
    huhuhu………..

    0
    0
  48. lily cassem says:

    no surprise !!!kawin da lama nikah jer belum kan???oppss sorry …

    0
    0
  49. sizuka says:

    apa makna jackass yg immabastard tu tulis ha? mencarut ke hapa…x paham…

    0
    0
  50. me says:

    check this out – http://nuvafemme.my/contest/index.php
    jezamine sebagai one of the finalist.. :)

    0
    0
  51. im says:

    jezamine ni pemenang FHM girl next door 2009

    0
    0
  52. zubab says:

    naper org melayu la nie suka sgt couple ngan pompuan jenis kencing x basuh nie.

    bangsa cina + india nie klu kencing bukan nyer basuh. pakai lps jer pas2 tros sarong balik. ko paham x dorang nie kencing tak basuh

    0
    0
  53. zettyhumaira says:

    ish… die ni doktor ke?? aku tgk dah mcm pelacur je.. terselak sana sini, terkangkang sana sini… esok lubang tengah tu kena sondol dek kepala botak harith, ish…. badan kurus kering sekali kna hempap dgn harith, mau x bernyawa… hua hua hua…

    0
    0
    • Neutral says:

      fuuuh zetty cakap lebeyh la. biar la die.. ko kutuk die kat sini x guna.. g la nasihat die. die bakal jadi isteri orang pon. rumah tangga orang xyah la kacau. da cermin diri sendiri ke b4 nk kutuk org tu ? hihi :P

      0
      0
  54. kadang says:

    cun tidak, sexy ya

    0
    0
  55. lys says:

    cantik cute mcm artis bollywood …..okla tu

    0
    0
  56. maza says:

    bak kata worang, pasangan hidup kita hadir sesuai dgn apa yg kita lakukan, akhlak dan didikan…

    misal kata kaki masjid, ikhlas beribadah, insyallah akan ditemukan pasangan yg sama seperti itu..

    Dan tak semestinya hendak berbini cantik harus mengorbankan akhlak, mengorbankan iman….

    kalau korbankan akhlak dan iman,pasangan yg diperolehi juga jenis yg korbankan akhlak dan iman juga…

    cantik adalah bonus dan anugerah Tuhan jua… apa yg penting, hargailah pasangan anda..kerana di sisinya tentu ada kecantikan yg lagi menyerlah daripada org lain di sisi anda sendiri…

    Jangan diingat seburuk nenek kebayan mampu mendatangkan mimpi ngeri, tetapi mereka yg cantik diagungkan itu juga mampu MEMBUNUH anda..

    sama ada dibunuhnya iman, takwa, atau mendorong anda menjadi insan agung di sisi Tuhan..

    Seperkara lagi, moga2 pengakhrian jalan kita terselamat…

    namun tindakan kita hari ini akan mencerminkan generasi akan datang.. iaitu melahirkan bentuk insan yg mewarisi dunia ini.. sama ada kita lahirkan lebih ramai insan mulia, atau perosak ahlak!… huhhu

    0
    0
    • lily sara says:

      stuju sgt ngan pendapat bro maza ni..

      sbg tambahan..antara hak bayi yg bakal dilahirkan ialah si lelaki tu perlu cari bakal ibu yang baik dan solehah untuk kandungkan anak tu. barulah lahir generasi yang bertamadun. klu cari yg jenis menurut hawa nafsu..huhu wallahua’alam.

      0
      0
  57. modulus says:

    salam semua.

    klu rase salah org islam kawen ngn org bkn islam, tlg btulkn sket fikiran tu ye.

    saya ni produk “mix-marriage”, bapak india, mak melayu. anak diorg islam la dh tentu.

    klu korg rase kawen cmpur ni salah, mntk ubah sket persepsi tu. kite dh diajar dh yg kite sume lahir sbg islam. ajaran semasa idup je yg tentukan aqidah kite lepas tu.

    klau korg nk kutuk bangsa len, mntk hentikan la. xguna duk malaysia yg berbilang kaum neh tp xleh terima adat resam org. mmg ad batas nye, tp kita sbg manusia yg berakal leh pilih nk amek yg baik dan buang yg buruk.

    klau korg nk kutuk agama len plak, tlg hentikan sgt2. islam xbenarkan kite persendakan agama lain ye. ingt!!

    pe kite leh buat skrg, is berdoa ngn Allah semoga idop dorg berdua diberkati dan sentiasa berada di jalan yg benar. mntk2 la yg kutuk2 ni bkn islam ek, sbb kutuk mcm ni alamatnya ngumpul dosa je.

    semoga abg harith dan pasangan idop bahagia hingga ke anak cucu, dan semoga idop mereka dirahmati Allah.

    Amin. InsyaAllah.

    0
    0
  58. moshimoshi says:

    knape la nak kutuk2…..itukan gambar before dier kawen..kalau dier dah kawen, manalah twu dier berubah ke???ape yang kite dapat kalau kiter mengutuk???bagi dier pahala lgik de la….kan lebey elok klu kiter berdoa agar tuhan berikan hidayah kat dier????hidayah itu kan milik Allah???haish~

    0
    0
  59. Hajimaru says:

    Tak yah kutuk2 dah wei…skrg dah masuk bulan rejab dah..bek kita tingkatkan amal ibadah sebelum menyambut bulan ramadhan yg penuh barakah tu…

    0
    0
  60. razi says:

    montok!!!!…..wowww!!!so seksi !!!!tp lebih ayu lau pakai jubah…hee..nape la nak tunjuk “si kembar”??

    0
    0
  61. jambang says:

    Rugi dapat kat Harith, dah le tua , botak…knp jaz tgglkan abg ni.. sbb dia bnyak duit yerr..

    0
    0
  62. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    0
    0
  63. porno izle says:

    Thanks for sharing, please keep an update about this info. love to read it more. i like this site too much. Good theme ;).

    0
    0
  64. chantek says:

    x cantik mana pun.. rugi si harith sb ramai lelaki dh tgok bakal wife dia.. hurmm cantik n seksi sekalipun, tunjuk la kt suami jek.. nak terkangkang ke, terbonjol sana sini pun tkpe.. kt suami apa2 pn blh tunjuk.. tk yalah murah sgt nk bg tgok kt org lain.. memalukan !

    0
    0
  65. bygonz says:

    perghhhhhhhhhh……lawo….mesti harith ni kelako dan understanding smp pompuan mcm ni leh suka dia….pompuan mcm ni dah fed up dpt yg ensem tp x setia….mgkn harith ni stabil dr segi emosi & ekonomi…..?!

    0
    0
  66. Alegro.pl says:

    you have a great blog here! would you like to make some invite posts on my blog?

    0
    0