Written by AbangNara | July 15th, 2009

isteri sham kamikaze

Mulanya kami confuse bila baca berita tentang Sham Kamikaze nak berkawin kat Pancaindera Ahad lepas. Selidik punya selidik, rupanya memang Sham Kamikaze dah nikah tahun lepas, persandingannya baru nak wat tahun nie. Kira nikah gantung la nie.

Tapi memang cun rupanya bini Sham nie. Patutlah dia tak heran pun bila orang gosip dia ngan Marsha dulu. Stakat cun macam Marsha memang takleh lawan bini dia nie. Dengarnya lagi bini dia nie dulu bekas penyanyi latar.

Lagi gambar Sham Kamikaze dan isteri dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

isteri sham kamikaze

isteri sham kamikaze

isteri sham kamikaze

isteri sham kamikaze

isteri sham kamikaze

isteri sham kamikaze

isteri sham kamikaze

isteri sham kamikaze

Baca Yang Ini Pulak:-

74 responses to (GAMBAR)Isteri Sham Kamikaze, Cun Tue Beb

  1. Lovelyvic says:

    hahahahhahah… tk leh tahan tgk kerusi dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lola_princezz97 says:

      haaaaaaaaaaaa?????????????????????????????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ONCET says:

        tu bukn kosi sanding ler…biase ler majlis kat kampung, sebelum pengantin masuk tu, diaorang duk kat kosi tu sbb ada budak2 nak bersilat dpn pengantin..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  2. Lovelyvic says:

    tapi aku tetap rasa Marsha lagi lawa…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
    • conan says:

      sure ke marsha lg cantik??…
      hak3,rse nye die cntik kt name je kot…’londoh’??….
      hik3…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
      • A@A says:

        mocking somebody’s name? you’ll learn your lesson someday…

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • conan says:

          sorry jika mmbuat mr/ms A@A trase…tp,ak x mksud ape2 ok… :).

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • anGelPeaCe says:

          apenye yang takde maksud 2??dah terang lg bersuluh ko tlis nma somebdy kat ats 2..apprrraaaa

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • tulips says:

      tah nyer…..
      cun ke marsha tu?
      pada aku n kengkawan aku la…
      DIE TU TAK LAWA PN…
      jauh dr kategori lawa
      tah la tapi definiton lawa ni kn perbagai
      cantik pd aku mcm fazura……
      artis melayu yg x yah muka nampak mix ke ape tp cun….
      (btw aku ckp dr segi luaran lah….)

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • lola_princezz97 says:

      haaaaaaaaaaaaa????????????????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. conan says:

    hak3…lawak gler krusi die…
    kah3…krusi mkn umah ak yg lme pon lg lawa…
    papepon,pompuan 2 mmg cun glerr!!. secantik rozita che wan!! ish3…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ~EclipsE~ says:

      ape plak lawak?biase la tue…dia sanding dlm umah la…tue kat luar…mmg la dowang ltk kerusi mcm tue…kt kg2 dh biase mcm tue…dowang duk ctu pon dlm 10min cmtu jer…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lilies says:

        a`ah..dat tradition..the pengantin will sit there for few minute then got ppl yg akan bersilat dpn dieorg..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • ONCET says:

          tu le pasal…tu kire ok ler tu…aku dulu kosi plastik jer masa duduk tgk budak bersanding…sementara budak tu bersilat berkompang ape….naik umah baru ada kosi bersanding…cume apsal ler tak de orang payungkan..panas tu…

          huhuhu…teringt zaman kawen dulu…kihkihkihkih…cair makeup i sbb panas…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. BUZZ says:

    Rambut lagi klakar
    tinggi x hengat
    mcm org zaman dolu2….hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. puteriaquarius81 says:

    ala penat refresh.. gmbr x kuar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • xtaw apa2 says:

      owhh…
      igt tenet umh aku yg prblem..
      pic xkuar…
      rupanya mmg mslh ngn pic ek…
      aduhh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        ada geng rupanya ek.. ingatkan td aku sorang jer x dpt tgk.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. x-not-x says:

    alhamdulillah…harap2 berkekalan ler…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. iza says:

    xdpt tgk pic pun…hmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. aries_april says:

    napa aries leh trlpas pndang citer ni?

    cntik jga la istri dia ni…
    even si minah gedik tu lgi cun…
    aries nk skong bini sham gak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. jojio says:

    Cute….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. jed hijau says:

    sham kamikaze ni buka ker pakwe aida aris dulu2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • iman says:

      bukan sham kamikaze la tp zul handy black…
      diaorg penah g tgk konsert af same2 dulu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. aries_april says:

    ada la prnh tngk dia p tnton AF ngan si sham ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. miss suka+suki says:

    biase je kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. MemBesar says:

    okkk.. jg bek2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. aviron says:

    mantaplah kerusi tu, atuk aku kawin dulupun guna kerusi macam tu, cuma atuk aku kalah dari segi uniform pengantin je… kampung tetap kampung….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. mysexyheart says:

    oh perempuan neh…dia neh mmg penyanyi latar…dlu dia ada group nasyid tp tak popular…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. ricky says:

    selamat mendirikan masjid…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. trAnsForMers says:

    sama cantik sama padan ar….
    oklah 2……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. puteriaquarius81 says:

    cantik sgt tu xder la, tp mka dia so sweet.. memang padan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ninikebayan says:

    hahha..kelakar la..ader ke patut pakai kerusi tu hahhaa…ekonomi gawat so pandai2x la berjimat..tak guna berkahwin grand kalau jodoh tak panjang…betol tak kengkawan??biar ala kadar,janji bahagia selamanya…tahniah sham…semoga dapat baby soon okay!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sexymummy says:

      e2 stail dulu2, kena duduk kat kerusi bagi org kg nengok pengantin then baru masuk rumah duduk atas pelamin lak…… aku salute gak ngan c syam nie, masih nak ikut adat lelama….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. iu says:

    klu wat kenduri kt kg2 mmg cam tu..kusi asal bole jek..tp bestkan..ramai saudara mare…alah wife syam penyanyi latar eh.farah ke nama dia…ahahah bole la cun jugak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. ms noor says:

    cantik siott kerusi dia.. hahaha ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. masnmia says:

    biasa je la wife dia..bukan category cantik bagi aku la…marsha pun biasa2 je…cantik…tu subjective..tapi maybe marsha lagi lawa kot…muka bini dia cam budak2 sket….cute la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. aragon says:

    mcm yg nyanyi kat rancangan gedik santai dl

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. tok janggut says:

    takde orang komen ke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. antu gosip says:

    minah die pyanyi latar kn..
    die slalu de lau kt konsert sure heboh..xpn time juara lagu ker..
    kira geng2 ngan izzat (pyanyi kekasih ku seru) tue..
    kira wife die nie xdela tahap cun cam fazura…
    BN nie saje je kasi gempak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. vios_vaio says:

    Aah..aku perasan jugak gal ni..selalu jugak dia jadi penyanyi latar..patut lah dorang bleh berkenalan..Sham selalu jadi pemuzik latar…jumpe belakang-belakang pentas last2 sangkut..kawen..tak de nak byk cerita kuar paper sane sinun..cool..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. vios_vaio says:

    Biasa je la muke dia..muke org melayu..ala..si Sham tu pon bukan ensem mane pon…sesuawaiii la tuh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. nadnad says:

    memang cun pon minah nie..aku pernah sembang dgn dia time event kat PWTC. cun & baik..patut la nampak manja jer dgn sham..bini dia rupanya.meraung la kengkawan aku yg tau sbb dorang poie kem salam kat sham thru minah nie..rupa2nya..bini dia,hahaha!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. ezan says:

    ahaa…yang nyanyi kat gedik santai tu dia lah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. ezan says:

    ok lah tu dia budak baik tau…membe sekolah lm aku tu.. kak farah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. ez says:

    sham tu cousin saya… moga berkekalan hendaknya.. aminnnn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • souzAn....... says:

      style laa broo!!!!!!!!!!!
      ye kewr……
      same lorh….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  32. jaNdebAik.. says:

    hope kekal ke anak cucu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. I learn something new on various blogs everyday. It is always stimulating to see content of other writers and learn a little something from them. Thank you for sharing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. tobiey says:

    salam. bang nara. update la tentang cerita terbaru syam kamikaze yang dah terima hidayah.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  35. mawar merah says:

    pasti isterinya lepasni pakai tudung

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  36. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. I’d have to admit with you here. Which is not something I usually do! I enjoy reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to speak my mind!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Very excellent info can be found on blog .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Hey – good weblog, simply wanting around some blogs, appears a reasonably nice platform You Are using. I’m currently utilizing Drupal for just a few of my websites but looking to change one of them over to a platform very a lot the same to yours as a trial run. Something particularly you’d recommend about it?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. lan666 says:

    Sham’s wife is gorgeous.btw is it only me or what..i can’t help thinking tht she very much resembles the looks of Maria Ozawa.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. luv_azfa says:

    coey gle wife sham kamikaze

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. My wife and i were really delighted that Ervin managed to finish off his inquiry from your precious recommendations he obtained from your own web site. It’s not at all simplistic to just find yourself freely giving tips people have been trying to sell. We really do understand we’ve got the blog owner to thank for this. Most of the illustrations you’ve made, the simple blog navigation, the friendships you will give support to promote – it’s all fabulous, and it’s letting our son in addition to us reason why that situation is cool, and that is truly essential. Thank you for all the pieces!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. It\’s an intriguing approach. I ordinarily stumble upon ordinary thoughts on the theme but yours it\’s written in a pretty special way. Sure enough, I will revisit your website for additional information.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  44. akula says:

    bini sham dah pkai tudung tak?…bukan pe…sham kan dah brubah….moga2 di dpat tarbiyyah isteri die skali..huhu..kalau bini die dh menutup aurat, pe kata abg nara delete gmbar2 ni..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  45. I’m curious to find out what blog system you are utilizing? I’m experiencing some minor security issues with my latest blog and I would like to find something more secure. Do you have any recommendations?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1