Written by AbangNara | May 7th, 2014

Abang Nara dah agak dah. Mesti ada sesuatu di sebalik perkongsian gambar intim Che Ta dan Zain Saidin baru-baru ini. Rupa-rupanya ia adalah satu gimik bagi menjayakan sebuah program televisyen terbitan Astro yang bakal disiarkan tidak lama lagi. Kalau diikutkan gaya romantis mereka berdua, mungkin ia adalah gimik untuk program Romantika.

che ta intim

Hal ini telah disahkan oleh pengurus Rozita Che Wan iaitu Afiq Wahab kepada Utusan Malaysia:-

Itu adalah satu gimik di sebalik penggambaran program televisyen berkenaan di Koh Samui, Thailand. Bukan mahu berlagak atau menunjuk-nunjuk kebahagiaan yang mereka kecapi

che ta

Tak sabar untuk Abang Nara menonton program Astro yang akan menampilkan Che Ta dan Zain. Daripada gimik gambar pun dah boleh nampak keromantisan mereka. Mesti program yang akan ditayangkan lebih romantis dan bakal menunjukkan kebahagiaan mereka selepas bergelar suami isteri. Sama-samalah kita nantikan.

P.S: Honda CR-V baru lulus ujian NCAP

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to Gambar Intim Che Ta & Zain Saidin Hanya Gimik – Pengurus

  1. Hafiz Rahim says:

    Meriah betul rambut..ni mesti sebab kualiti air kena catu hari tu banyak karat. hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 1
    • ketam batu says:

      astro pon same2 tanggung

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • bubblepop says:

      ooo..utk program astro ke..patotla man kajang xikut..hakhakhak

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
      • harus says:

        che ta memang org tua tak sedar diri,. umur dah melampaui 40 tapi masih nak berlagak 20 an. pakai baju tapi masih telanjang. kalau org tegur, katanya jeles dia dpt laki muda. tak adanya org nak jeles, anak vip pun bukan, sekolah pun takat mana. spm ntah dapat pangkat berapa. jangan kan nak sedar umur tu dah senja, siap tangkap gambar atas katil tak berbaju.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
    • lala lili says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 11
    • Olga says:

      MAN KAJANG X JOIN SKALI KE BARING NGN ZAIN N CHE TA?

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  2. Muhamad says:

    Ish,,,kaler rambut,,,mcm mana dia mandi wajib,,,hhmmmm,,,,renung2kan…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 1
    • daun says:

      ermm xpayah ckp mandi wajib je.. amik wuduk pun xlepas tu…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
    • akusukadia says:

      kt jangan mudah tuduh orang kaler rambut tu tak sah mandi wajib nye..
      sebab sekarang dah ade product yang lunturkan warna rambut..means kaler tu bukan menutupi rambut kita tapi menghaluskan helaian rambut kita tu…macam mengikis la..yang tu ade je pakai dalam butik2 muslimah, so tak mustahil kedai2 rambut laen pun ade gak pakai product tu…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 16
      • der says:

        melayu….mengata kafir bukan main, bab berfesyen 1000 alasan… tak sia sia che ta kawen ngan zain, 5x sehari zain akan lunturkan warna rambut utk sembahyang, lepas tu kaler balik..dunia.. dunia…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
        • akusukadia says:

          bukan aku nak bagi 1001 alasan dalam bab agama.. bukan maksud aku c zain tu pakai 5x sehari nak luntur rambut dia tu.. product mewarnakan rambut tu la yang kikiskan rambut dia.. asal rambut kan warna hitam, then product tu akan lunturkan rambut kita ikut lame mane kita nak..means makin lame biarkan product tu kat rambut warna akan jadi semakin cerah…kalau biar lame2 jadi la warna putih..macam uban tu…n rambut akan jadi makin nipis… sebab aku pernah buat la aku cakap macam nie..n aku yakin sebab product tu tak tutup helaian rambut tapi menipiskan rambut..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  3. cik beltinsik says:

    kalau akak tgkap gamba gitu ngan hubby akak ape org kate ye? mesti org kate akak buang tebiat..teringin tgkap gmba mcm tu nk buat koleksi peribadi nnti..mintak2 hubby akak setuju ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 5
    • bb says:

      tangkap je la kak, bukan org kenal akak pun, pastu tak yh la gedik nk post kat laman sosial.. simpan untuk diri sendiri sudah..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    • sotset says:

      Perghhhh che ta.tudiaaaa tudiaaa.nk tnjuk apa pakai singlet putih cmtu.heyyy.br dgr ceramah uai..dia ckp suami isteri nak wat apa pon boleh,tp kalau smpai nk tyg kat khalayak ramai and benda tu boleh menaikkan nafsu org len tgok..jd haram..sama2 beringat..

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  4. Bwerrrghhhh says:

    zain…drop the blonde hair lah… tak kena langsung. cam pak bangla mat saleh wannabe. muka ko lebeh ke Pak Arab badut lagi. Pakai aje lag eyeliner cam ostat Dondan tu. NOT omputih lah. Kasi address aku hantar cermin besar ke umah ko. Ni lah yg di kata kawan2 tak guna. Takut nak kasi opinion yg ikhlas. ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 2
  5. Anonymous says:

    pewarna rambut tu halal, cuma tak sah untuk mandi wajib sebab pewarna tu menyelaputi rambut, dan air sembahyang x kena rambut apabila berwuduk, jadi kalau kita dah akil baligh lebih2 lagi dan berkahwin mesti la kena mandi wajib, jadi adakah mandi wajib itu sah, jika mandi wajib tidak sah bolehkah kita menunaikan solat, apakah hukum jika lelaki tidak sembahyang Jumaat sebanyak 3 kali secara sengaja..cuba Cik Ta jawap

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 6
    • heyyy you!! says:

      setuju !!!!!…. ala retis2 ni bila di tegur kate itu antara saya ngan Allah.. “dosa saya.. saya yang tanggung” , ” jika neraka tempatku aku redha “….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
  6. Mimi says:

    Kot ye pun gimik
    sanggup posing tak malu cam gitu
    ini semua poyo

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 3
  7. jiran kau says:

    Stupid

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  8. miku says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 39
    • DREBAR LIMOSIN says:

      BACE AND TENGOK SAJA??
      woiiiii ade ruangan tuk komen, so kami komen la woiii

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 4
      • terubuk masin says:

        betol tu drebar limosin…kalo tak nak kmi komen…demolish je ruangan komen…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
    • juy says:

      sekular giler ko ni..poyosss!!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • aleesya says:

      they know their jobs miku? perlu ke nak share gambar² yg pakai camisole nipis n si suami lak xberbaju gitu smbil baring² atas katil..paham mmg diorg lah couple paling bahagia skrg ni tp ade maruah n air muka anak², family yg perlu dijaga..be matured lah che ta..U’re not a teenager anymore~

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
  9. ponti anak ramajah says:

    cikta kalau posing mesti nak tenyeh nasi lemak kt org.

    N zain please la, warna tu make you look like stupid blonde

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 2
    • terubuk masin says:

      kalo bgmbar msti nak tenyeh nasi lemak kat org…ahahah ler kan..nasi lemak dia kan power giler…nasi lemak dia ja yang sdap..bru dlm gmbar…kalo dlm bilik tidur??? emmmm….byg2 kanlah…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
      • aleesya says:

        klo hebat di bilik tdo sekalipun, buat relax sudeh..xyah ler nak mendada terlebih..aset tu utk suami bkn utk tontonan public..kot iye awak artis pun cri makan dlm industri, klo xpakai ketat² sgt, xmendada terlbih, xpakai singkat²..inshallah rezeki tetap dtg..buat lah perubahan sikit lepas kawen che ta..sorry to say utk afeeq(manager) jgk..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  10. BUNKFACE NO.1 says:

    ni propa ker memang retis malaysia tak kreatif langsung nak promote program. ?
    biasa lah lelaki tak pakai baju tapi bila che ta ada sekali…serious aku pikir lain. dengan nasi lemak terbenjol.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  11. nemo says:

    Gimik ape kejadahnye weh… Ingt nk wt citer omputih ke gimik smpai tahap cenggitu. Sorang x berbaju sorang pakai bju simis. Nk cover line pn biorlah jawapan berotak sket bro.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  12. needy says:

    Camisole che ta terlalu tipis, very suggestive picture.
    Artis artis jugak, but act like your age, and act like a mother when you are obviously one.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
  13. Tipa says:

    La ingatkan honeymoon rupanya buat pengambaran rancangan astro… Poyo makcik ta ni post kat insta “holiday mode ON” #kohsamui…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  14. Fish Fairuz says:

    gimik ke x gimik ke, kesimpulannya mmg x senonoh.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  15. anonymous says:

    Ini rambut asli dia lar..cer tgk masa diorang kahwin, zain kena dye rambut hitam, sebab rambut dia kaler kuning2 gitu…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 11
    • aku tetap aku says:

      asli ape nye kalau kening ngan misai itam? agak2 la kalau nak aking si Zain tu.. burok benor rupa berambut blonde. laki berambut blonde so not masculine. dumb blonde. haha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
    • hoho says:

      hahahahahahahah. Tergelak ak tgk statement ko. Where is your brain dude?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Biskut says:

    Gimik? ada gimik ke takde gimik ker, langsung tak teringin nk tgk pun program RCW ni….seram….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  17. ainHQ says:

    oren je kaler rambut zain? solat macam mna? tak solat? uzur ke??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  18. KELOLO says:

    niat tak menghalalkan cara, beb… nuff said.. now lets move on.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  19. budgeto says:

    GIMIK la SANGAT!!! poyos la korg nie.. nak cover la tue..dah malu.. nak delete gmbar, tak nak.. ego.. bongek..ade ke gimik program rancangan nak wat mcm nie.. siap tak berbaju lagi. sorg pun pkai singlet je.. tak malu la korg yeh depan camera2 man.. susah la ckp la korg nie.. ego sombong..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  20. mimiyangdivine says:

    cik ta ni…dia membuat saya merasakan malu sebaya dengan dia..kenapa cik ta malu nak berlaku seperti usia cik ta yg sebenarnya? i’m 40 and i’m proud of it..we should embrace this era with grace and stop trying to outdo the young ones..let’s just act our age and exhibit some class…tak molek langsung..you maybe dressed head to toe in designer garbs but when you wear what you wear and behave like you do, quite honestly you look cheap..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
  21. While you benefit from a free ad search engine that specifically looks for the best businesses available to you, you could feel confident you have identified the companies that would support your demands most efficiently.
    The velocity in this advertising program relies
    on the corporation. You will find several reviews
    and comments or might discuss your issues with the can provide homeowners experienced the same
    condition through blogs and discussion boards.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  22. lala says:

    Stupid thing comes from stupid person..daaa…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  23. Minah Kumari says:

    aku rasa che tah yg soh laki dia blonde kan rambut tu skit..bia nmpk ala ala tua skit..bru la sepadan..klu tak mmg la nmpk mcm emak dgn anak..tgk aje la leher dia da bekedut2..tp aku mcm nmpk bulu ketiak zain skit..nape tk blonde kn skali ..bru la sedondon sherasi bershama mcm kata ajai ..wakaka

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  24. Farah says:

    Cantik berseri..jom baca..

    http://Www.acuonlineshop.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  25. […] Gambar Intim Che Ta & Zain Saidin Hanya Gimik – Pengurus (43) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  26. anon says:

    Makcik Ta yg tak sedar diri tu patut malu dgn anak2nya yg dah besar panjang. Mesti dia org malu mak dia org perangai tak senonoh…..dgn seluar pendek lah, dgn gambar2 intimate.. Bende2 tu semua takyah lah nak share dgn org, wat simpanan peribadi je. Tak paham betol manusia skrg, semua nak bagi tau org. Gara2 publisiti murahan…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

Leave a Comment

Optional


× 4 = 32