Written by AbangNara | November 19th, 2009

intan ladyana

Seriously tak sangka selama setahun kami dah menulis gosip-gosip dan berkongsi-kongsi gambar di BeautifulNara nie, tak pernah sekali pun ada cerita pasal Intan Ladyana. Memang ajaib. Adakah disebabkan Intan Ladyana nie tak cukup femes seperti Dato’ Siti Nurhaliza? Ataupun dia tak secukup cantik Lisa Surihani? Atau sememangnya dia nie tak ada gosip panas?

Apa-apa pun disebabkan kami kesian kat dia kali nie kami nak kongsi gambar Intan Ladyana berusaha gigih cuba mencomelkan dirinya di dalam kereta. Perbuatan ini amat berbahaya terutama jika anda sedang memandu. Sila jangan contohi Intan Ladyana nie ye. Oh sebelum terlupa kalau anda dah pernah tengok gambar-gambar nie, buat-buat la tak pernah tengok dan layan sekali lagi.

Lagi gambar Intan Ladyana dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

intan ladyana

intan ladyana

intan ladyana

intan ladyana

intan ladyana

136 responses to (GAMBAR)Intan Ladyana Yang Cuba Mencomelkan Dirinya

  1. mawy says:

    femes kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. mawy says:

    tak minat la dia nih…kdg2 kalau belakon bionik tue over sangatlah cam watak mak dia jugak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ammey says:

    dh comel wt p la cmna pn comel gk………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. weiya says:

    salam..mana yg lain

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. yubin says:

    xley blah la aku tgk dye nih…
    time brlakon ‘statik+kaku’ semacam je..hoho..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. pEnArI pOcO2 says:

    k guyz…aku nk out nih…
    boring tul aaar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. ema amani says:

    yek eleh beautifulnara ni,ckp jelh yg u all ni sume dh xde gosip yg nk di gosipkn…..bkn sb si intan ladyana ni x femes…apelh,x baik ckp org x femes…dia femes jgak ape….huh!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      emo plak ke ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        ema amani SAUDARA MARA KO KE DIA, SUPU SEPIPI SEPAPAT KO KER…

        gan le marah dia pun bukan bagus sangt pun,,,, budak uia yang kener buang dari U kan…..

        kat cini semua rang nak bergosip jer…

        semua komen pandangan individu masing…..

        nak tmer ke x semua pendapat sendiri…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ema ska kt intan tu kot…
        tu yng hangin bila bn kate intan ni x femes..
        padahal memang x femes pon…
        hahhaa…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          huhuhu no komen…..

          janji dia comel jugak

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • .petra lagi comel apa..hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mawy says:

        a’ah emo ler tue….die hard fan intan agaknyer…..
        .
        sabau yek ema amani…jgn marah2,tak baik..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. weiya says:

    erm..boring jer ari ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      SEBAB AKU X MASUK 2 KORANG BORINGKAN

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • masO says:

      ko nk tau sapa2 tgh on9 refer la kt KOMEN ANDA
      tepi blh knn ko tu weiya…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. diana says:

    dlm keta dia mmg ada kamera kot..cam cctv 2..cewah bersangka baik plak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. masO says:

    bakal plapis pelakon negara…nmpk cam de potensi.

    tpi kurang minat dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • weiya says:

      tp potensi dia slow sgt..pttnya dah berlakon 2 thn..dah ok tp still nampak kaku..tapi tak tau la kut2 stail dia mcm tu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ya ke ade pontensi…
      tgk cam x de jer.huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • weiya says:

        [email protected]….susah tul nak sebut nick u tu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        huhuhu…. belakon jadi adik2 boleh ler….

        kalo nak belakon sehebat ERA ZIANA ZAIN NING BAIZURA VANIDA MAYA ROZITA tunggu le 20 tahun lagi

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumbleBee says:

        beser2 je kot dier ni…nak upkan career lebeh tinggi xde laa..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          huhu………..

          semua mula suarakan pendapat…

          aku masuk jer BN semua orang dah mula rasa PANAS PANAS PANAS kak IFA…..

          huhuhu….

          aper2 SALOMA lagi bes belakon

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          cube korang tengk ning belakon kalo jadi jahat,,,,,
          memang tol2 jahat………JAHAT tahap CIPAN 2

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eleh..setakat cipan ape klas…
          tahap gaban r baru power…
          hahhahha….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          mana2 jelah janji meletop

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. suka kt diana daniele lah…
    tringin nk tgk dia blkon ngan aaron aziz..
    sorry…out of topic plk…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • weiya says:

      takper..weiya tetap suka vanida imran…and eman manan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eman manan ek???
        da lame x tgk dia blkon kan

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • weiya says:

          haah..mlm tu tv9 tgk rebah di pintu syurga ker neraka..dah lupa..minat la dia ni

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          ader dia belakon dalam FILEM WAYANG… kisah pasal wayang kulit 2….xingat sanagt tajuk cte dia

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • =P says:

          sedap hati je kate intan berlakon kayu ,diana danielle dah la gedik berlakon muke supe puki ko .. belar ear .. !!!!!!!!! INTAN TU COMELLL !! UHH!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Aji selera duta says:

      Diana tu macam kayu je berlakon… kalau dia berlakon ngan kayu, susah nak beza yang mana Diana, yang mana kayu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. masO says:

    minat giler2 arwah P.RAMLEE…

    agak2 sapa bley ikut jejak arwah
    mnjdi lagenda negara
    seniman cemrlang,gmilang n tbilang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      huhu…. LAGENDA xder ganti kot….

      hehehehe

      aku lagi minat INTAN ni belakon dari TOK TI belakon….
      dia belakon dalam SPA Q mcm baca berita pasal semut kener pijak kat LORI jer

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • weiya says:

        heheheh…mcm2 la…tok t tahu dia tak pandai berlakon..sbb tu tak nak berlKON

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • masO says:

        c.t byk nmpk control je kt mane2 pun

        kdg2 try to pretend she’s a good one…

        tpi at the end tau gak tutup2 kpala mula2 ok,
        ingat makin ok…makin jadi2 lak
        cam net bdminton…
        tunggu je kot trbang net tuh…
        (LAH…c.T g…)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • weiya says:

          yg ni weiya setuju..tp mcm weiya ckp..peminat tok t seolah2 pejam mata..mereka terima jer APA tok t buat..silap2 kite komen lbh pun kena hentam gak…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • weiya says:

      p.ramli mmg la…tunang weiya pun..ayah pun..tgk cite dia tak penah boring..lbhhhh22 pendekar bujang lapok

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tp kan maso…klo kita tgk p.ramlee ni sbnarnya berjaya sebab team dia..
      cuba ko tgk film2 sia kt shaw brothers seme bes b berkualiti coz ade team like ahman nisfu.kemat hasan,s.kadarisman,aziz satar,s.shamsudin n etc..
      and cba ko bndingkan plk film dia yg kt malaysia..
      seme da x bes cam doremi n byk lagilah….tu sbb dia x de team yg dapat beri idea kt dia…nk harap dia sorng mane blh kan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • weiya says:

        itu betul gak…trio p.ramli, aziz and sudin paling best…kalo doremi..weiya mmg tak suka…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • masO says:

        itu x d nafikan aq….
        a good teamwork….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • weiya says:

          takper la..team work mcm ni tentu cite pun best..jgn team work prof. tu..sesape upah weiya suruh tgk pun weiya tak nak tgk..buat kesian kat mata weiya jer

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        huhuhuh….. dorang semangat nak pejuangkan bakat n dunia lakonan…

        sekarang nak perjuangkan poket dorang jer

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • weiya says:

          tul pet..sekarng all about money…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          kalo bayar cput terus x nak belakon kan….
          arap nak jual muka lawa jer… tp belakon jadi tiang lampu jadi pokok….

          jadi mcm pembaca berita, arap cakap je kuat tp memek muka menonjol lebiah baik jadi pelakon pegang watak orang jagi dari indon jelah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. pinkapplejuice says:

    bang nara, KAMERA o KERETA?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. farenova says:

    tengok tajuk pun dah lawak dah hahahahah…nway die takyah buat2 comel tu..dah memang comel pung

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. masO says:

    tdi kt page mne nth de cmmnt jdi chat room BN ni…yg reply pun kdg2 xde kaitan…yg cmmnt tu la kte…

    arini kak nara byk kuarkn page bru, x nk kite chat la kot…

    kang bduyun jerk smpi k bwh reply….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • weiya says:

      peringatan dr BN kut..hati2 masO..jgn salah topik

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • la apasalhnya klo kita chat pon….
      bkn abg nara marah pon…
      org lain yg marah tu jeles…
      dia pon nk chat gak tp malu…
      hahhahha….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • weiya says:

        betul gak tu…apa pun kite ckp kite tetap meriahkan bn ni..tp jgn ade jual langsir ker…cr loan ker…or jual laksa dah ler..tu dah mcm nak berniaga plak

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          KO KUTUK AKU X…. LOAN2 GANSEBUT

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • weiya says:

          hehehehe…ala…weiya pun kena per..br adil tul tak

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • masO says:

          yelah granger…sya kt BN ni suke2 je, tpi x kisah la yg nk bniaga ke, cari client ke pet nk offer loan pun x slh…

          SAMBIL NYELAM MINUM AIR

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lelong,lelong,lelon kain ela sepasang 2 ringgit….
          hahhahaa…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Aji selera duta says:

          Alang-alng jadi laman chat, biar jadi tempat amik order biskut raya skali…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pinkapplejuice says:

        klu nk comment ke chat ke, x slh kn? bang nara pon xkn mrh (“,)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • btul….pinkapplejuice…
          ishh asal nic ko camni ek…
          wat aq rase nk minum applejuice pulak..
          hihi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkapplejuice says:

          aku suka2 je letak nama 2, nama ko peliklh, apa maksudnya tue?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • masO says:

          x leh minum overdos itu jus nenas, tdi BEE kte bley
          kguguran…minum sedang2 je…wat ilang kmpunan

          jgn mare aq granger…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • masO says:

          alamak!!!

          tsilap da…ingat pineapple tdi ruponya PINKapple…
          tipah tetipu…tipah ttipu lg….

          kah kah sori a granger

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mawy says:

          tu nama awek harry potter….hermione,napa drg asek tanyer je nama ko ha..huuu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tah lah mawy….unik kot name aq nih…
          seunik orgnye juga….hahahha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • apelah maso nih….
          lupa pakai teropong ker??
          hahhha….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • weiya says:

          ini semua kena tanya tuan umah…o tuan rumah..tuan rumah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          DARI DULU LAGI AKU BUAT MCM NI DORANG XMARAH PUN……

          TP AKU DAH KENER MARAH DULU SEKALI…
          HEHEHEHEH

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • masO says:

          mawy, lain nor name awek hary potter tu…

          aq granger ni pun garang smcm jerk

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aq garang kt BN ni jer…..
          kt luar aq pompuan soleha tau…
          hahhahha….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. eclipse says:

    hai all…..
    i’m rely3 bz today…
    lot work 2 do….
    bit tension…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      bb KECIAN KAT KO….

      P MAKAN DULU LER

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkapplejuice says:

      papai all, saya nk balik keja dh ni, jumpa nantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awekmas says:

      hahaha.halo sume..im back..ridu kat u all..
      pic2 ni i dah tengok lah kak nara …huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mawy says:

      tu la kelip…mggu lepas ko sikit punyer releks…mggu nih kena la byk keje pulak…huhuhuh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mawy says:

        pic2 nih mmg dah lama kuar,tapi leh tgk lagi ape…aku pon dah tgk…tapi layan chat je……kuikui..
        .
        amacam awekmas,kapalterbang dh siap ke isi myk?bila nak berlepas…lama dah ko tak online,sbuk ke..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • weiya says:

      ciannyer…weiya dah telan 2 biji penadol..kepala dah berdenyut… kalu design bnuk2 sah skt kepala..software ni teruk arr..lama2 kena pakai spek la weiya

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. weiya says:

    yer ker pet..kena mrh sbb per..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. KRULIZA says:

    HELLO nk join leh x??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. [email protected] says:

    UPPPPPPPPPPPPPPSSSSSSSSSSSSS ADER UMAH BARU

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. mawy says:

    kruliza,ko kru artis liza hanim apa?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. KRULIZA says:

    AKU LIZA ANK PAKCIK ALI LA….HEHEHE.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. mawy says:

    aku balik shbt2 sumer…mlm nih malam jumaat…ingat baca yasin n laksana tanggungjawab….
    .
    papai allzz…salamun alaikum..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Daus says:

    Dia mmg cantik aper, bertuah si kamal adli tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. kak anie says:

    Syian kat intan ladyana ni…nara tak aci tau…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. ema amani says:

    owh ho ho ho sume org mrah kt aku nih npknyer…
    hm yelh,aku sje jek ckp cm2….tp tol pe aku ckp,dia ni femes gak kn…aku xlah mnat sgt dgn dia..
    tp bleh lh…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. ema amani says:

    petra,aku bg pndapt jek….yg ko nk mrah sgt ni knp ek???
    x fhm tol…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. hothotheat says:

    ha3..kete die stereng belah kanan kot..
    kete import..
    2 y die cube mncumilkn dirinye..
    ha3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. blackberry00 says:

    ema amani
    nk komen skit
    bn ni bebas utk menyuarakan pendpt msg2
    ko maybe mnt ngn intan nih
    tp bg org len, takkkk
    abg nara sendiri ada fav artis dye..scha
    dan ktorg bebas untuk komen samada ktorg minat ke tak
    cm intan ni sesaper jer leh komen
    ko jgnlh nk melenting kat sini
    ko minat ker x, itu hak ko…
    yg ptg kat bn ni jgn nak tunjuk emo…ok!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. anne says:

    alah…biarlah kalau dia nak bt muka comel. rasanya korang dan orang lain pn suka ambik gmbr camtu jugak kan? maybe dia bkn tgh drive kot..kalau tak.dlm kubur da…:D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Ruka says:

    menyampah!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Aji selera duta says:

    Biasa la,bila muka Intan cute, orang lain yang muka tak cute/buruk tu sibuk la kutuk2….

    Kesiannnnnn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Congress will pass a law limiting public comment on the Web to individuals who have spent a minimum of one hour truly accomplishing a particular task whereas on line. – Andy Grove

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Happiness is not a destination. It is a method of life.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Legalsounds says:

    Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more information? It is extremely helpful for me.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Hello dude,i like Your homepage ideal a lot. attain u have suggestion for my website? thanks for Ones attention

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Leigh Coonse says:

    I saw a thing else about this on yet another web site web page.Amazingly, your linear perspective on it really is diametrically contradicted to what I read prior to. I’m still wanting to figure out over the opposite points of view, but I’m tipped strongly toward your level of view. And in any situation, that’s what is so splendid about contemporary democracy plus the marketplace of thoughts on-line.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. rain_(T;T)_ says:

    “suka lh tgk intan hehe… cute giler.. kn best lau jadi awek aku hahaha… (dlm hidup ni tiada yg mustahil) hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. maria says:

    dia ni clean.mane ade gosip liar atau gosip murahan.bagus la mcm tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. I wish to show some appreciation to the writer for rescuing me from this type of condition. As a result of exploring throughout the world wide web and coming across strategies which were not powerful, I figured my entire life was done. Being alive minus the answers to the issues you’ve fixed by means of your site is a serious case, as well as the kind that could have in a wrong way affected my entire career if I hadn’t discovered your web page. The expertise and kindness in controlling the whole lot was tremendous. I don’t know what I would’ve done if I had not discovered such a step like this. I can at this time look forward to my future. Thank you so much for this professional and effective guide. I will not be reluctant to propose your web site to anyone who will need guide about this subject.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. cha says:

    muka leh thn la tp body x cantik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0