Written by AbangNara | January 29th, 2012

Bukan senang untuk mengahwini seorang lelaki yang sudah pun bercerai untuk 2 kali, namun bagi Rahayu Rosli, Roslin Hashim adalah lelaki terbaik yang pernah dijumpainya. Semalam di Ukay Perdana, majlis persandingan 2 mempelai baru yang bernikah pada 28 Disember ini telah selamat dilangsungkan. Kedua-duanya nampak cantik bergaya.

isteri roslin hashim

Berikut ialah kata-kata Rahayu Rosli yang ditemui oleh wartawan Metro semalam:-

Saya harap sudah-sudahlah orang bercakap perkara tidak baik terhadap suami saya selepas ini. Suami sudah menceritakan apa sebenarnya berlaku dalam rumah tangganya sebelum ini dan perkara itu (kisah perceraian sebelum ini) tidak menjadi masalah kepada saya. Perkara terpenting ialah saya mengharap dan mendoakan semoga jodoh kami berkekalan hingga ke anak cucu.

Abang Nara doakan kebahagiaan Roslin Hashim dan isteri. Perkara yang lepas jangan dikenang. Mungkin ada sebabnya yang kita sendiri tidak ketahui. Semoga perkahwinan kali ini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Dan semoga cepat-cepat dikurniakan cahaya mata.

Beberapa keping lagi gambar Roslin Hashim dan isteri, Rahayu Rosli dengan membaca entri ini sepenuhnya.

isteri roslin hashim

isteri roslin hashim

isteri roslin hashim

isteri roslin hashim

55 responses to (GAMBAR)Inilah Rahayu Rosli, Isteri Roslin Hashim

  1. miss_hujan says:

    doa kan kalian kekal dunia akhirat..

    0

    0
  2. blacktie says:

    asek dpt anak dara aje.. hoh! memakai sungguh ang ni

    0

    0
  3. miss_hujan says:

    doakan jodoh kalian kekal dunia akhirat

    0

    0
  4. Nisa X says:

    Fewwit, lawanya bini ke-3 dia ni.

    0

    0
  5. heliza says:

    sampai bila la agaknye bertahan ni…..wallahualam

    0

    0
  6. ulalala.. says:

    ermmm… ZzzzZZZZzzz no komen!

    0

    0
  7. jantan macho kentut merata-rata says:

    ya la tuuu…….baru kawin blh lah kata lelaki tbaik, cuba klau ko kena cerai…..msk paper lagi. apa pun kau dah lps tarikh sebulan nikah dari bini bini terdahulu.

    0

    0
    • bujang says:

      Masa baru2 ni…. kentut pun wangi, apa kata beli dan calit one drop perfumes RCW…..dan calit kat juboq……bagi kentut wangi selalu.
      ko ni jantan macho kentut merata-rata elok sangatlah ko guna….agar x mencemar alam sekitar.

      0

      0
  8. cikikaka says:

    harap2 x jadi mcm yg lepas …. doakan yang baik untuk kalian…

    0

    0
  9. izzah bkn nama sebenar says:

    harap2 berkekalan la hendaknye..yg lepas tu biar la lepas k

    0

    0
  10. Roslon Poyo says:

    Ha ye lah Baru lgi,skrang boleh lah ckap yg terbaik C”jongos tu,ble dh dicrai barulh tebngka smue dlm kain tu….ape pn smge bahagia…SSSSSSSSSSSSSS

    0

    0
  11. Jiran Nara says:

    Ha ye lah Masih baru ckap yg terbaik lah sangat C’Jongos nic!!! bile dh kena cerai te longkar smue dlm kain tu….SSSSSSSSSSSSSSSSS

    0

    0
  12. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    emmmmm semoga bahgia ye n semoga dapat anak kembarrrrrr…patut pn roslin ni suka n happy ngan bini dia pasal bini dia cute comel macm minah student je ….cantek..

    0

    0
  13. Rozita Chef Wan says:

    Abang Nara, kategori tu Malaysia Athlete kot. Ape lak artis. ceh!

    0

    0
  14. meeradriana says:

    aq pernah nmpk awek dia ngan dia kat platinum walh danau kota..hahaha
    masa tu dressup awek dia mcm bohsia..
    aq terkejut giler..
    dengan baju sleepless, rambut karat giler, mcm ala gothic..
    time tu roslin baru cerai ngan bini kedua dia..
    tapi aq rasa bini dia ni lagi lawa dr bini² sblm ni..
    jgn suke² sebut pkataan cerai yer en.roslin… :))

    0

    0
  15. […] Bukan senang untuk mengahwini seorang lelaki yang sudah pun bercerai untuk 2 kali, namun bagi Rahayu Rosli, Roslin Hashim adalah lelaki terbaik yang pernah dijumpainya. Semalam di Ukay Perdana, majlis persandingan 2 mempelai baru yang bernikah pada 28 Disember ini … Continue reading → […]

    0

    0
  16. pengulas tertinggi.. says:

    Peewiitt….yg penting bini yg ketiga nie lg lawa and mantap de….
    tahniah roslin hashim…semoga berkekalan hingga akhir hayat…

    0

    0
  17. Bobo says:

    semoga mereka bahagia hingga akhir hayat :)

    0

    0
  18. Mira says:

    Pompuan ni kena make sure dia melawan hukum alam dengan x period sebab roslin cerai bini pertama pasal minah tu period daripada nikah sampai hari ke12 kena cerai. this guy is an asshole, the biggest jerk ever, kalau terer mcm chong wei takpe, sampah je, jaguh kampung yg berkahwin kerana nafsu. Ikut cakap raja azmi yang mmg mami jarum from neraka tu. pastu siap mintak blk duit belanja kawen. mmg bukan jantan!

    Dan jgn tekejut kalau bini dia kene cerai lepas 15 hari, that’s normal for a guy named Roslin Hashim yo!

    0

    0
    • lucifer says:

      mira…. ko ada ??

      p/s: ngater org pandai…. tapi celah bedah ko tu busuk segala bagai ko buat deeekkk plak… ?

      0

      0
  19. Aliff Adha says:

    anak cucu je?? lepas tu?? =.=”

    0

    0
  20. saya anak malaysia says:

    tak heran la gua der.. tlg la jgn guna ayat jaguh badminton..tak jaguh mane pun derrrrrrrr…. main badminton pun mcm org malas.. bajet good2 je..hohhhh!!!!

    0

    0
  21. mak tanjung says:

    selamat berbahagia la Cik Puan…dia memang lelaki terbaik, sanggup temankan isteri orang yg gersang tu siang malam. Lepas ni rela2 la berkongsi dgn nenek tu ye..sebab laki mu tu tetap sayangkan kakak angkat dia lebih dari isteri..laki ko laki mak jugakkk…..

    0

    0
  22. handpon rosak says:

    musti nice mainan mamat ni kn,semua na d gasak ny…hahaha……

    0

    0
  23. HUMMER69 says:

    YA LAH KAK…
    BELA LAH SUAMI TU YA…
    KITA DOAKAN KALI NI KEKAL HINGGA
    AKHIR HAYAT…
    TAPI KALO KENA TALAK JGN LAH
    PANGGIL WARTAWAN SEMUA
    BERCERITER SAKAN..
    SHUDDUP SHUDDUP JE LAH YA…
    :-))

    0

    0
  24. awatif says:

    apalah keistimewaan roslin ni….

    0

    0
  25. aku kesah? says:

    yang ni dia xnk cerai lah kot sbb dpt yg bajet cun.hahha..jgn dk jd gila talak lg sudah la roslin oiiii..meluat dah nga kisah ko ni…

    0

    0
  26. hehehe says:

    lawak lar wei kalo bini dia tak period maknanye dah berisi la perut tu…kalo beranak nanti tak blh nak main takkan nak cerai gak…pe pun selamat pengantin baru la yer…bini ko yg no 3 nie mmg cantik dr bini2 ko sebelm nie tp tu cantik luaran jer…dlmn blm tau lg…apa2 pun penat la labu dgn cite ko naik mahkamah yg tak settle2 lagi tu…apa dar dah cerai mintak blk duit semua…mcm jantan tak de telur jer…

    0

    0
  27. yusri says:

    muka roslin mcm muka nak kena makan kaki

    0

    0
  28. xserikserik says:

    ye lah tu yg terbaik konon.besok2 dah bercerai ke mula lah ckp bukan2.klise betul.senyap jer x leh ke? org x heran pun.ni bising2 lagi org meluat.ko tu dah lah yg ke tiga.baik diam2 jer.besok bising2 ko jugak yang malu.

    0

    0
  29. gelihati pon ada aku tgk..lantak ko la labuu.. says:

    muka budak pompuan ni komersial,tp sayang,lengan berkarat..pakai lak baju pengantin lengan ciput jer.gambo kat atas pelamin atas tu..cam gambo dolu2 jer..zaman makcik2 aku kawen.pape pon,walo lengan berkarat,jgn la plak roslin wat hal pasni.alasan bercerai>lengan berkarat.kesian la kat budak ni nti..:)

    0

    0
  30. cikikaka says:

    kdg2 aku tgk roslin ni mcm something wrong la orgnye… ape2 pun doakan yg terbaik utk korang…

    0

    0
  31. jane says:

    hmmm kalau ‘akak raja azmi’ tak masuk campur lagi hal rumahtangga dia…insyaallah panjang la jodohnye….

    0

    0
  32. zbm says:

    cara bini roslin bg statement cam ada nada riak. takut statement makan diri plok nti. hati manusia ni kita x dpt duga. tp pe2 pun semoga berbahagia ke akhir hayat.

    0

    0
  33. kaki kasut says:

    doa spi ank cucu je.,..kak mie tlg jgn kaco kapel ni.ko jga je laki ko

    0

    0
  34. ciput says:

    bagai pinang yang tak mungkin terbelah..haha..oink oink

    0

    0
  35. anon says:

    dapat bini semua mari..bertuahnya badan ko..tapi kalau tak pandai gak hargai yang ni,aku rasa baik ko potong terus je la kemaluan ko yang konon jantan tu..stop using jaguh badminton ok!!!!..menyampah doe!!!ntah apa yg jaguhnya pun tak tau la..jaguh cerai aku caye la jugak

    0

    0
  36. Fifie says:

    hopefully kawallah suami dari berdamping dengan bini Jalani tu… telefon Roslin pun pantau selalu in case ada panggilan atau message yg pelik2 dari bini Jalani. jangan pulak pisang berbuah 3 kali sudah….

    0

    0
  37. naniey din says:

    penah tgok deorg bdua nie masa puasa thun lpas kt PJ………
    sorry to say lah………………hya leh ckp…hhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm…………..

    0

    0
  38. scorpio11 says:

    tahniah tahniah juga…… just beringatlah…. mamat ni pisau cukur….. jangan pisang berbuah berkali kali yea…….

    0

    0
  39. kih kih kih says:

    muka dia cm kelakar…..meluat story ni…..

    0

    0
  40. suka-suka says:

    bila dah cerai..minta balik semua duit perbelanjaan..apa da punya jantan..

    0

    0
  41. lina says:

    tak takut ke kawin dgn dia ni…..

    0

    0
  42. anti-roslin says:

    sanggup kahwin dgn si dayus ni? haha

    0

    0
    • Anonymous says:

      sanggup laaa…..laki keluar pintu depan, bini pun keluar pintu depan… sesuai..! sama2 ada skandal..

      0

      0