Written by AbangNara | February 16th, 2010

kekasih baru nora danish

Sumber dari forum CARI menyatakan kemungkinan besar lelaki dalam gambar di atas adalah kekasih baru Nora Danish. Ini cuma gosip sahaja. Tapi dari segi posing mengambil gambar, memang ada logiknya la jugak. Selalu kapel-kapel jer yang posing amik gambar macam nie kan?

Kami mengerti yang ramai lelaki-lelaki di luar sana yang tergila-gilakan si janda Nora Danish nie. Almaklumlah muka dia macam budak-budak. Tak makan dek usia. Cute dan comel sentiasa. Tapi nampaknya lelaki di atas seolah-olah telah berjaya mencuri hati Nora Danish. Maka kempunanlah Datuk-Datuk, Tan Sri Tan Sri dan VIP-VIP yang menaruh hati kepada Nora Danish.

Kalau korang pernah ternampak dan tau siapakah gerangan lelaki di atas, meh kongsi ngan kitorang. Lagi gambar kekasih baru Nora Danish? dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

kekasih baru nora danish

kekasih baru nora danish

91 responses to (GAMBAR)Inikah Kekasih Baru Nora Danish?

  1. ibnumusa says:

    wow aku yg first la

    0
    0
  2. jan says:

    x hensem ler… duit bnyk kut…

    0
    0
    • futuremagistrate87 says:

      naperk lar dia nie asyek amek laki hodoh jerk…tak serik2 dah kena ngan jejai…tiru lar cam Ina Naim…laki tak derk lar kaya cam mawi..tp akhlak bek…pk-pk kan lar

      0
      0
      • rezab says:

        dah dia sendiri mmg x lawa pon…dari rambut sampai ke anak mata ber colourful!…maka, sesuei laaaa ngan laki yg x ensem…ehehehee

        0
        0
        • faris says:

          haah… betoi 3x… aku setuju…
          bukan lawa mana punnn… sib baik kulit putih…
          kalau itam…. huh… x tau la dok kat mana skrg..
          padan la dgn laki ni….

          0
          0
        • Mr.K says:

          tak lawa konon…kalau dia offer ko jadi laki dia…aku ingat ko MEROYAN dah KOT…chait…

          sudah la..tak baik..ciptaan tuhan tu..

          0
          0
      • awek cun says:

        aah kan,cth mcm ina naim,walaupun ex dia tak nak kt dia,tp dia dapat yg lebih baik dari ex dia lg..akhlak dan suami yg beriman,apapun kalau dah itu pilihan nora danish saya sebagai peminat berdoa semoga cepat2 kahwin ye

        0
        0
      • ntahapeape..! says:

        mane kau tau laki ina naim tu akhlak baik..?

        0
        0
        • sangat2 says:

          selagi xtau dia jahat, kira baik laaa ditambah lagi dgn personaliti dan kerjaya yg dibawa dia dan keadaan isteri dia…
          apa ko nak kata dia jahat ker…
          congrats tu ina sbb dpt yg lebih baik. berbaloi mmg berbaloi

          0
          0
  3. cath zee says:

    adoi…mcm langit ngan bumi ler

    0
    0
  4. Tak seswai
    Nora Danish lawa sangat

    0
    0
  5. MEA says:

    Haii lawanya si nora danish nih
    napa tak cari yg ensem sepadan

    0
    0
    • mia says:

      biasanya yg ensem ni x byk dt.yg encom selalu pilih perempuan yg x brapa lawa sbb takut dorang mengular…

      0
      0
      • MamaBlack00 says:

        hensem tak hensem
        duit tak berduit
        bukanlah ukuran untuk bahagia
        yg penting beragama, tetap pendirian
        punya pegangan hidup
        tau menghormati seluruh ahli keluarga
        dan yg paling utama…. boleh menerima diri kita seadanya…

        (pandangan ikhlas…x de kaitan dgn yg hidup @ yg mati)

        0
        0
        • laksa_pening says:

          tang ni aku sokong bulat2 ngn mama black..
          hidup mama black!!!!!

          0
          0
        • laksa_pening says:

          hah…tang ni aku memang sokong mama black bulat2
          just nak tambah sikit…yg utama, org laki tu mesti sayang dan cinta kat cik nora sepenuh hati…tak gitu, kan..kan..kan..??

          0
          0
        • jueFaz says:

          stuju..stuju..
          utk nora yg chumel n sweet…
          hati2 la dlm memilih pasanganmu..
          jgn terpedaya ngan janji manis lelaki..
          moga bakal suami nora nnti adalah lelaki yg bertakwa yg boleh membimbing nora ke arah kebaikan..
          yg menyayangi anak nora spt syngnya ia kt nora
          amin..

          0
          0
  6. ijamzzz says:

    first hehehe…comey nye nora nie…adussss

    0
    0
  7. MEA says:

    napa komen tak keluar?
    ada error ke

    0
    0
  8. Teropong aje. says:

    1st~ ngee~
    Kalu ni kekasih baru Cik puan npra danish nih. bagus gak.. tkda la gosip liar sana sini.. kalu jodoh, cepat2 la ye. hope die ni bkn mcm bekas suami dlu. kaya harta je, kasih syg takda. hadoii..

    0
    0
  9. mee says:

    klu nak cari yg cantik, comel, encem sepadan tp perangai ttp mcm yg lepas2, xda guna jga kn…baik cari yg mcm ni ke…jnji hati baik

    0
    0
  10. kemakemo says:

    nora makin kurus????

    0
    0
  11. nur cahaya says:

    cmelnya kak nora

    jnji bhagia udah

    0
    0
  12. kikilala says:

    janji bahagia.muke ensem tak gune pom tak best gak.

    0
    0
  13. cikedi says:

    moga berbahagia nora danish…tak hensem pun tak pa..apa ada pada hensem??

    0
    0
  14. alek danish says:

    gambar no 2 tu silap dialog la..
    mamat tu bkn tgh sms,,tgh amik gambar dada nora danish..hehe

    nora..aku ni free lg..xnak kew??
    good condition punyer..

    0
    0
  15. nyonyot says:

    lambung-lambung best nih… keh keh keh

    0
    0
  16. SAYA says:

    poyo je muka laki ni… hope perangai x poyo cam muka…klu x kesian si nora…

    0
    0
  17. MamaBlack00 says:

    dye pun berhak hidup bahagia
    dgn sesaper pun pasangannya
    doakanlah kebahagiannya
    janji lelaki ni boleh terima ND dan anaknya sekali….

    0
    0
  18. Piston Pecah says:

    yang penting dia bahagia kan….

    0
    0
  19. jal says:

    ”dye pun berhak hidup bahagia”

    kat nore ke laki tu

    tanda tanya nih..?????? :D

    0
    0
    • laksa_pening says:

      lorrr…
      kan sekarang ni kita kan mendiskusikan perihal cik nora ni
      mstlilah statemet mama black ni tertuju kepada cik nora.
      ape daaaaaaaaaaaaaa….

      0
      0
  20. nora says:

    ADE YG KURANGLA….asal muke dia sekarang nampk xceria ye..

    0
    0
  21. kipas lipas says:

    gigi die kuning…wekkk…

    0
    0
  22. jan says:

    tadi terbaca kat forum.cari.com.my thread pasal bekas dj hot fm fiq jadi model suar renang kat oversea.. siap ada gambar lagi. rasanya menarik kut klu bn wat citer…

    0
    0
  23. joyah ronggeng says:

    skali tgk mcm david teo jerrr

    0
    0
  24. pening says:

    biarla dia tentukan pilihan hati dia…kita doakan jela agar dia berbahgia nnt…

    0
    0
  25. affa says:

    ewwwhh…. xde ke yg better than that?

    apepun, i like the last photo if her, comel without makeup.. cane jejai leh buta…..??!!! agaknya grip fasha lg power kot…. wakakakkaka….

    0
    0
  26. Marcia says:

    Klau betol laa ni bf baru nora danish…..eiii tolonglaaah amik yg okay dan sepadan skit…dulu tak hensem pon buat prangai jgk. Ishhh. tak suka!

    0
    0
  27. n!n0 says:

    lau nk kekal lama cari yg beriman,lau perngai kita elok dapat yang eloklah. lau perngai kita pon tah ape2 mcm tu la kita dpat. DUNIA NIE ADIL… ALLAH bagi apa yng berkhak kita dapat… – n!n0

    0
    0
  28. radd says:

    nora mmg suka lelaki tak hensem larr..jejai pun tak hensem kn…

    0
    0
  29. pinkapplejuice says:

    pndi nora cari pengganti, ada iras2 mcm muka jejai.

    0
    0
  30. gigiputih says:

    not handsome but sweet laa this guy.. kdg2 ada org x fotogenik so jgn pcaya sgt dgn gmbar esp melalui hset dowh.. :)

    0
    0
  31. .ib. says:

    pose2 die mcm dalam cite 2 Hati Jiwa je, mcm kembar melekat kat kepale… hehe larikkkkkk~!!! ;)

    chill~

    0
    0
  32. nyonyot says:

    muke balak die sebijik muke member aku wak tong.. keh keh keh

    0
    0
  33. VIVA says:

    aku rasa, elok lagi laki ni dari jejai….much more better……

    0
    0
    • BumbleBee says:

      tapi…elok ke x elok ke…sapelaa kter nk judge kan… biarlaa ND yg tentukan life dier sendiri…dier pun bukan budak kechik lg…dh mak budak pun…

      0
      0
  34. Penari Poco2 says:

    hai cik bibah…

    0
    0
  35. sakura says:

    monink kenkawan n BN

    0
    0
  36. aries_april says:

    klau ni la kksih dia..
    hope pas ni x jd dh bnda yg sma.

    0
    0
  37. cik bibah hitam says:

    hai penari poco2..huhuhuu

    0
    0
  38. cik bibah hitam says:

    biar lh dia…dia dah suke org cam 2…kite doa kn je lh…

    0
    0
  39. aries_april says:

    mn smua orng ni?
    msj cuti ker?>

    0
    0
  40. eehae says:

    biar ler… nora danish dengan pilihan hatinya…dia sudah banyak menderita…..kita2 semua doakan yg terbaik untuk dia..

    0
    0
  41. puteri says:

    akak cantik ar akak pnya blazer..manggo pnya kew…
    nnak cri satu gak mcm tue..hehehe btw after dis kalau dis one pun still ada owg nak rampas mcm pmpuan tue xtaulah nak kata apa kena ngan mata diaowg nie sume… lazy eyes or cross eyes kot mata pmpuan tue…*wink* *wink* all d best tue u..may gd bless u…amin…

    0
    0
  42. ena says:

    omg!!! both of them mmg couple kot.. i met them at klcc and her sister just now… we watched the same movie..
    tgk gaya mmg dorg couple..

    0
    0
  43. manjalara says:

    nora danish dah terdesak kod, muka bf dia ni semcm jer aku tgk, jgn kuar dari mulut harimau masuk mulut buaya pulak, tak ade lelaki lain ke, kalau nak fikirkan pasal duit alamatnya jual perasaan

    0
    0
  44. putericute says:

    actually, i penah jmpa this guy coz my company have some project with the company his working. ermm…. dia ni xfotogenik la…. but he is sooo humble n sgt friendly… ermm… his quit hensom actually… huhu…. the company his working is actually kerabat2 raja pahang jgak …. ermm… maybe he is one of them jgak kot….

    dunt judge a book by its cover la dear….

    but seriously he is a very nice person.

    0
    0
  45. norton says:

    Artis selalu kata ndak pasangan yang beriman. Tapi diri mereka sendri mcmana? Mahukah berhijrah bila pasangan yang beriman tu minta derang berubah kearah kehidupan yang lebih diredhai? Sbb tu aku cop derang hipokrit. Jarang jumpa yang betul memanafaatkan muzik ciptaan ALLAH ke jalan ALLAH dan selalu mengingati ALLAH. Berapa kerat, tell me?

    0
    0
  46. bdkbaek says:

    alahai huduh nyer mke laki 2..xd laki lain dh kew??tp pape pon 2 hak dorg mcm r laki korg encem cgt..

    0
    0
  47. M says:

    Apa yg pasti laki ni banyak duit….thats y nora danish nak..itu lah conclusion nyaa…

    0
    0
  48. Layan radio online di blog xy radio online sambil baca gosip dan berita terbaru artis di blog nara.

    0
    0
  49. faeza88 says:

    comeyy nyer nora..x makeup pon lawa…

    0
    0
  50. Anonymous says:

    macam pernah tgk diorang kt tony romas de curve… :)

    0
    0
  51. perlis89 says:

    biarlah diorg bahagia.. muka ensem ke tak pe yg pentng akhlak

    0
    0
  52. ryo2x0 says:

    mmg la xhensem sgt tp better byk ok dr laki dia dulu tu..
    tp nora danish sgt comel..bg aku dia plg comel antara artis msia

    0
    0
  53. Hold posting stuff like this i really like it. Thx. additionally added your RSS feeds.

    0
    0
  54. myra says:

    sedaplh mate memandang….
    xlh seburuk mane pun…
    muke yg trcipta,tulh sebaik2 rupe…

    0
    0
  55. lynna says:

    paras rupa x penting,ilmu rmhtgga perlu byk d pelajari,hope nora memikirkan dgn terbaik,keserasian pun blum menjaminkan kbahgiaan yg berkekalan.

    0
    0