Written by AbangNara | February 16th, 2010

kekasih baru nora danish

Sumber dari forum CARI menyatakan kemungkinan besar lelaki dalam gambar di atas adalah kekasih baru Nora Danish. Ini cuma gosip sahaja. Tapi dari segi posing mengambil gambar, memang ada logiknya la jugak. Selalu kapel-kapel jer yang posing amik gambar macam nie kan?

Kami mengerti yang ramai lelaki-lelaki di luar sana yang tergila-gilakan si janda Nora Danish nie. Almaklumlah muka dia macam budak-budak. Tak makan dek usia. Cute dan comel sentiasa. Tapi nampaknya lelaki di atas seolah-olah telah berjaya mencuri hati Nora Danish. Maka kempunanlah Datuk-Datuk, Tan Sri Tan Sri dan VIP-VIP yang menaruh hati kepada Nora Danish.

Kalau korang pernah ternampak dan tau siapakah gerangan lelaki di atas, meh kongsi ngan kitorang. Lagi gambar kekasih baru Nora Danish? dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

kekasih baru nora danish

kekasih baru nora danish

Baca Yang Ini Pulak:-

91 responses to (GAMBAR)Inikah Kekasih Baru Nora Danish?

  1. ibnumusa says:

    wow aku yg first la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. jan says:

    x hensem ler… duit bnyk kut…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • futuremagistrate87 says:

      naperk lar dia nie asyek amek laki hodoh jerk…tak serik2 dah kena ngan jejai…tiru lar cam Ina Naim…laki tak derk lar kaya cam mawi..tp akhlak bek…pk-pk kan lar

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • rezab says:

        dah dia sendiri mmg x lawa pon…dari rambut sampai ke anak mata ber colourful!…maka, sesuei laaaa ngan laki yg x ensem…ehehehee

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
        • faris says:

          haah… betoi 3x… aku setuju…
          bukan lawa mana punnn… sib baik kulit putih…
          kalau itam…. huh… x tau la dok kat mana skrg..
          padan la dgn laki ni….

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
        • Mr.K says:

          tak lawa konon…kalau dia offer ko jadi laki dia…aku ingat ko MEROYAN dah KOT…chait…

          sudah la..tak baik..ciptaan tuhan tu..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • awek cun says:

        aah kan,cth mcm ina naim,walaupun ex dia tak nak kt dia,tp dia dapat yg lebih baik dari ex dia lg..akhlak dan suami yg beriman,apapun kalau dah itu pilihan nora danish saya sebagai peminat berdoa semoga cepat2 kahwin ye

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • ntahapeape..! says:

        mane kau tau laki ina naim tu akhlak baik..?

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • sangat2 says:

          selagi xtau dia jahat, kira baik laaa ditambah lagi dgn personaliti dan kerjaya yg dibawa dia dan keadaan isteri dia…
          apa ko nak kata dia jahat ker…
          congrats tu ina sbb dpt yg lebih baik. berbaloi mmg berbaloi

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  3. cath zee says:

    adoi…mcm langit ngan bumi ler

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Tak seswai
    Nora Danish lawa sangat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. MEA says:

    Haii lawanya si nora danish nih
    napa tak cari yg ensem sepadan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mia says:

      biasanya yg ensem ni x byk dt.yg encom selalu pilih perempuan yg x brapa lawa sbb takut dorang mengular…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • MamaBlack00 says:

        hensem tak hensem
        duit tak berduit
        bukanlah ukuran untuk bahagia
        yg penting beragama, tetap pendirian
        punya pegangan hidup
        tau menghormati seluruh ahli keluarga
        dan yg paling utama…. boleh menerima diri kita seadanya…

        (pandangan ikhlas…x de kaitan dgn yg hidup @ yg mati)

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • laksa_pening says:

          tang ni aku sokong bulat2 ngn mama black..
          hidup mama black!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • laksa_pening says:

          hah…tang ni aku memang sokong mama black bulat2
          just nak tambah sikit…yg utama, org laki tu mesti sayang dan cinta kat cik nora sepenuh hati…tak gitu, kan..kan..kan..??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jueFaz says:

          stuju..stuju..
          utk nora yg chumel n sweet…
          hati2 la dlm memilih pasanganmu..
          jgn terpedaya ngan janji manis lelaki..
          moga bakal suami nora nnti adalah lelaki yg bertakwa yg boleh membimbing nora ke arah kebaikan..
          yg menyayangi anak nora spt syngnya ia kt nora
          amin..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. ijamzzz says:

    first hehehe…comey nye nora nie…adussss

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. MEA says:

    napa komen tak keluar?
    ada error ke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Teropong aje. says:

    1st~ ngee~
    Kalu ni kekasih baru Cik puan npra danish nih. bagus gak.. tkda la gosip liar sana sini.. kalu jodoh, cepat2 la ye. hope die ni bkn mcm bekas suami dlu. kaya harta je, kasih syg takda. hadoii..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. mee says:

    klu nak cari yg cantik, comel, encem sepadan tp perangai ttp mcm yg lepas2, xda guna jga kn…baik cari yg mcm ni ke…jnji hati baik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. kemakemo says:

    nora makin kurus????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. nur cahaya says:

    cmelnya kak nora

    jnji bhagia udah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. kikilala says:

    janji bahagia.muke ensem tak gune pom tak best gak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. cikedi says:

    moga berbahagia nora danish…tak hensem pun tak pa..apa ada pada hensem??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. alek danish says:

    gambar no 2 tu silap dialog la..
    mamat tu bkn tgh sms,,tgh amik gambar dada nora danish..hehe

    nora..aku ni free lg..xnak kew??
    good condition punyer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. nyonyot says:

    lambung-lambung best nih… keh keh keh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. NoorAfzan says:

    siapakah?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. SAYA says:

    poyo je muka laki ni… hope perangai x poyo cam muka…klu x kesian si nora…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. MamaBlack00 says:

    dye pun berhak hidup bahagia
    dgn sesaper pun pasangannya
    doakanlah kebahagiannya
    janji lelaki ni boleh terima ND dan anaknya sekali….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Piston Pecah says:

    yang penting dia bahagia kan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • MamaBlack00 says:

      btol tu…
      doakanlah kalau ini dah jodoh yg terbaek utk ND
      mudah2an kali ini berkekalan….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. jal says:

    ”dye pun berhak hidup bahagia”

    kat nore ke laki tu

    tanda tanya nih..?????? :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • laksa_pening says:

      lorrr…
      kan sekarang ni kita kan mendiskusikan perihal cik nora ni
      mstlilah statemet mama black ni tertuju kepada cik nora.
      ape daaaaaaaaaaaaaa….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. nora says:

    ADE YG KURANGLA….asal muke dia sekarang nampk xceria ye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. kipas lipas says:

    gigi die kuning…wekkk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. jan says:

    tadi terbaca kat forum.cari.com.my thread pasal bekas dj hot fm fiq jadi model suar renang kat oversea.. siap ada gambar lagi. rasanya menarik kut klu bn wat citer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. joyah ronggeng says:

    skali tgk mcm david teo jerrr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. pening says:

    biarla dia tentukan pilihan hati dia…kita doakan jela agar dia berbahgia nnt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. affa says:

    ewwwhh…. xde ke yg better than that?

    apepun, i like the last photo if her, comel without makeup.. cane jejai leh buta…..??!!! agaknya grip fasha lg power kot…. wakakakkaka….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Marcia says:

    Klau betol laa ni bf baru nora danish…..eiii tolonglaaah amik yg okay dan sepadan skit…dulu tak hensem pon buat prangai jgk. Ishhh. tak suka!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. n!n0 says:

    lau nk kekal lama cari yg beriman,lau perngai kita elok dapat yang eloklah. lau perngai kita pon tah ape2 mcm tu la kita dpat. DUNIA NIE ADIL… ALLAH bagi apa yng berkhak kita dapat… – n!n0

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. radd says:

    nora mmg suka lelaki tak hensem larr..jejai pun tak hensem kn…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. pinkapplejuice says:

    pndi nora cari pengganti, ada iras2 mcm muka jejai.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  31. gigiputih says:

    not handsome but sweet laa this guy.. kdg2 ada org x fotogenik so jgn pcaya sgt dgn gmbar esp melalui hset dowh.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. .ib. says:

    pose2 die mcm dalam cite 2 Hati Jiwa je, mcm kembar melekat kat kepale… hehe larikkkkkk~!!! ;)

    chill~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. nyonyot says:

    muke balak die sebijik muke member aku wak tong.. keh keh keh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. VIVA says:

    aku rasa, elok lagi laki ni dari jejai….much more better……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      tapi…elok ke x elok ke…sapelaa kter nk judge kan… biarlaa ND yg tentukan life dier sendiri…dier pun bukan budak kechik lg…dh mak budak pun…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Penari Poco2 says:

    hai cik bibah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. sakura says:

    monink kenkawan n BN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. aries_april says:

    klau ni la kksih dia..
    hope pas ni x jd dh bnda yg sma.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. cik bibah hitam says:

    hai penari poco2..huhuhuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. cik bibah hitam says:

    biar lh dia…dia dah suke org cam 2…kite doa kn je lh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. aries_april says:

    mn smua orng ni?
    msj cuti ker?>

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. eehae says:

    biar ler… nora danish dengan pilihan hatinya…dia sudah banyak menderita…..kita2 semua doakan yg terbaik untuk dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. puteri says:

    akak cantik ar akak pnya blazer..manggo pnya kew…
    nnak cri satu gak mcm tue..hehehe btw after dis kalau dis one pun still ada owg nak rampas mcm pmpuan tue xtaulah nak kata apa kena ngan mata diaowg nie sume… lazy eyes or cross eyes kot mata pmpuan tue…*wink* *wink* all d best tue u..may gd bless u…amin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. ena says:

    omg!!! both of them mmg couple kot.. i met them at klcc and her sister just now… we watched the same movie..
    tgk gaya mmg dorg couple..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. manjalara says:

    nora danish dah terdesak kod, muka bf dia ni semcm jer aku tgk, jgn kuar dari mulut harimau masuk mulut buaya pulak, tak ade lelaki lain ke, kalau nak fikirkan pasal duit alamatnya jual perasaan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. putericute says:

    actually, i penah jmpa this guy coz my company have some project with the company his working. ermm…. dia ni xfotogenik la…. but he is sooo humble n sgt friendly… ermm… his quit hensom actually… huhu…. the company his working is actually kerabat2 raja pahang jgak …. ermm… maybe he is one of them jgak kot….

    dunt judge a book by its cover la dear….

    but seriously he is a very nice person.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. norton says:

    Artis selalu kata ndak pasangan yang beriman. Tapi diri mereka sendri mcmana? Mahukah berhijrah bila pasangan yang beriman tu minta derang berubah kearah kehidupan yang lebih diredhai? Sbb tu aku cop derang hipokrit. Jarang jumpa yang betul memanafaatkan muzik ciptaan ALLAH ke jalan ALLAH dan selalu mengingati ALLAH. Berapa kerat, tell me?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. bdkbaek says:

    alahai huduh nyer mke laki 2..xd laki lain dh kew??tp pape pon 2 hak dorg mcm r laki korg encem cgt..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. M says:

    Apa yg pasti laki ni banyak duit….thats y nora danish nak..itu lah conclusion nyaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Layan radio online di blog xy radio online sambil baca gosip dan berita terbaru artis di blog nara.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. faeza88 says:

    comeyy nyer nora..x makeup pon lawa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. Anonymous says:

    macam pernah tgk diorang kt tony romas de curve… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. perlis89 says:

    biarlah diorg bahagia.. muka ensem ke tak pe yg pentng akhlak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. ryo2x0 says:

    mmg la xhensem sgt tp better byk ok dr laki dia dulu tu..
    tp nora danish sgt comel..bg aku dia plg comel antara artis msia

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. Hold posting stuff like this i really like it. Thx. additionally added your RSS feeds.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. myra says:

    sedaplh mate memandang….
    xlh seburuk mane pun…
    muke yg trcipta,tulh sebaik2 rupe…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  56. lynna says:

    paras rupa x penting,ilmu rmhtgga perlu byk d pelajari,hope nora memikirkan dgn terbaik,keserasian pun blum menjaminkan kbahgiaan yg berkekalan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0