Written by AbangNara | August 18th, 2009

ferrari dato siti

Kalau betullah Ferrari Merah kat atas nie milik Dato’ Siti Nurhaliza, nak pinjam leh? Nak wat kereta masa kawin nanti. Mesti meletop nanti!!!

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

684 responses to (GAMBAR)Inikah Ferrari Merah Dato’ Siti Nurhaliza?

  1. eclipse says:

    ye kot..

    0
    0
    • eclipse says:

      fuyoo…cantiknya…
      klu la aku dpt sebiji..
      tdo dlm keta jer la..heheh

      0
      0
      • [email protected] says:

        ko pandai ye eclipse cover line baik punya…

        0
        0
        • eclipse says:

          pndi ape ney..??
          i dun understand…
          can u explain??heheh…

          0
          0
        • [email protected] says:

          awat tak ckap ‘1st’? ko takut kena kutuk eh..kui kui kui

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          laju jer ko nie eclipse…
          sah lar ko nie kaki spy…
          pengintip international…

          0
          0
        • eclipse says:

          biase la poco…
          tindakan kena pantas…
          br lah bleh maju…huhuhu..
          lembap2 org xsuke…
          klu ney pon aku laju…
          yg lelain apatah lagi…hahahaha…

          0
          0
      • eclipse says:

        klu ct pnya keta la…
        mmg kaya gile…
        mmg dia kaya pon + duit dato k lg…
        mmg la mampu beli…

        0
        0
        • [email protected] says:

          dia kan mampu..dlm akaun ntah bape juta duit dia…blm masuk lagi dividen dgn interest…berjuta-juta lemon

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          nasib baik aku org sederhana, kaya x miskin pon x…
          syukur alhamdulillah…

          0
          0
        • BumBLeBee says:

          dier murah rezeki bab ni….tp dier kurang kt bab anak…

          0
          0
        • pooh gurl says:

          Biaselh klu allah bg rezeki pd dua2 sekali…bak kate tun mahadir melayu mdh lupe…

          0
          0
        • tOmEii says:

          huhu xde cmporla eclipse…
          sume gne duit ct jek ni…
          ct sain cheq…..
          aq ada bc gosip psl nie…huhu

          0
          0
      • [email protected] says:

        jgn tak tido….pepehal pun mesti cari tilam…

        0
        0
        • eclipse says:

          xpayah de…
          sure kerusi dia empuk…huhuhu..

          0
          0
        • eclipse says:

          mn yg lelain ney?
          mandi air terjun lagi ker??hahahaha…

          0
          0
        • [email protected] says:

          dorang dok leka kat rumah jiran sebelah tu…

          0
          0
        • eclipse says:

          ko xtau ker kg?
          cube ko tnye org len…
          aku mmg xpenah ckp 1st if aku 1st…
          dr dlu lg…
          bkn perangai aku cmtu…
          aku low profile..hehehe..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          aaa…low profile lar tue…kan…

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          bese jer aq tgk , x lawa mana pun (ayat jeles nih)

          0
          0
        • violet says:

          aah
          ngh mandi manda..
          cuci mate…
          huhuhuhuhu

          0
          0
    • HOT ZOOM says:

      tak pernah dengar pun Dato Siti pakai ferrari

      0
      0
      • air_mineral says:

        betul..setau aku, artis kat malaysia ni yang pakai ferrari adalah sani..sekarang kan ada bisnes bas sani.untung juta2…memang aku pernah tengok dia pakai ferarri kat terengganu masa tu..dan itu memang keta dia.dato siti tak pernah dgr plak ada keta ferarri..

        0
        0
      • gadis sunti says:

        itu lah,sy pun tak pernah dgr dato siti pakai ferrari
        tp memang cantik la keter tu

        0
        0
    • zara says:

      mmg btol pn ni kete ct…mmg konfem kite ct…sab2 lepas die dtg kat Menara Taming Sari…pic ni kat Menara 2 la…

      0
      0
      • Kakitido says:

        Tak syak lagi..dlm paper pun ada bila CT nak balik dari satu majlis tu, dia naik keter Ferrari 430 Scuderia merah ni la..tak ingat paper tarikh bila.

        0
        0
    • Kalau tak jadi jutawan macamana nak pakai kereta macam tu…

      Sambil blogging, kita jana wang dari blog..mungkin boleh jadi jutawan macam Dr Irfan Khairi kut !

      0
      0
  2. suri says:

    nak satu..

    0
    0
  3. cazlyerd says:

    haha..
    besh gilak!

    0
    0
  4. hantupensil says:

    mak aii…
    kayer giler…
    ade ferari…
    harge keta ni 1.3 juta tuh…
    ngorat datuk siti pun ok gak nih..

    0
    0
    • [email protected] says:

      jgn tak ngorat ye hantu…make sure ko ada keta lagi mahal..baru dia pandang…

      0
      0
    • eclipse says:

      klu ko dpt..
      try la…heheh..

      0
      0
    • tOmEii says:

      hantu nk ngort ct….
      ct tgk mke ko pon dh cbut lari dl bwk ferrari die….
      laju tu xterkejo ko…hhahah

      0
      0
  5. asparagus says:

    1st

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      Astaga…ko nie asyik2 first jer…
      demam ker…???

      0
      0
    • [email protected] says:

      KG PUN 1ST GAK….

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        aik kg.. dak asparagus ni dah kembali ke pangkal jalan ar.. tadi dh gi 2nd. ni 1st balik.

        0
        0
  6. asparagus says:

    yes aku 1st

    0
    0
  7. asparagus says:

    yes…yes

    0
    0
  8. asparagus says:

    hadiah awek ek….? aku nak mcm gadis melayu tu… huhuhu

    0
    0
  9. jernih says:

    cantik banget…hebat keta ni…

    0
    0
  10. Jojio says:

    Sempoiii…..dapat kalu satu Mesia round lerrr….

    0
    0
  11. LaLuNa says:

    peh… byk nye duit belik ferari..aku nak bayo kelisa pon semput…

    0
    0
  12. Jojio says:

    Meleleh air liur aku…

    0
    0
  13. kuntilanak says:

    keta idamankuuuuuuuuuu…..hanya dalam mimpi sj le aku dapat pakai keta ne….

    0
    0
  14. asparagus says:

    wat pe la kete mahal2….
    moto aku lagi gempak… x kecoh pun…. huhuhuh

    0
    0
  15. Z says:

    ye la tu..dia kan kaya..dah tentu dia mampu beli

    0
    0
  16. gosipgurlfea says:

    takotnya tgk..mewah gila!!! kaya la ct nih

    0
    0
  17. tOmEii says:

    pela motifny beli kete cmni,,,
    taula duit byk tp ct nikan jnis y sopan gitulooo nk jgk ke naik kete racing2 cmni…
    dhla laki pon dh tua ade ati lg nk jd org muda…..
    adehh xsesuai laa…
    ni msti dato k y nk sgt2 beli ni so nk xnk terpksa la ct sain jek cheq kang xsain kang xpsl2 jek kne crai…huhu

    0
    0
  18. klo caler pink msti lg cun……

    0
    0
  19. jed hijau says:

    kalau betul…..alhamdulillah…

    ada gak pompuan melayu yang pakai ferrari…

    setahu aku yang pakai ferrari kat malaysia ni anak SM Nasimuddin je…

    0
    0
  20. Jojio says:

    Rims kale hitam….

    0
    0
  21. sayangizeify says:

    keta besar.mewah….roadtax pn agak mewah….nsb dato k ada an………xpi merah sgtlah mak ngah???mcm wel…wel…wel…

    0
    0
  22. ojokoyongono says:

    ape nak kisah, aset pun 50 juta.. nak beli 10 ferrari letak kat dpn umah pon xpeee…

    0
    0
  23. eclipse says:

    atas dunia ney sume bleh pki keta mahal2 if mampu…
    time mati nti kite akan guna 1 keta jer…
    van jenazah…
    sm ade suke atau x…itu jer pilihan yg ade…

    0
    0
  24. Jojio says:

    Mau drive keta ni badan mau macho ckit, t shirt putih ngan jeans…..perghhh…..

    0
    0
  25. Jojio says:

    Betul ler kata orang tua2…..
    Besar periuk besar jugak keraknyer…..

    0
    0
  26. jed hijau says:

    pakai harrier 2.4 pun dah cukup

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      fuyooooo…byk mkn petrol nie…
      duit gaji pon cukup2 makan jer…
      kalo camnie nak carik tan sri jer ah…tue pon kalo ader…
      hahahaha…yg tua2 xnak…

      0
      0
    • hantupensil says:

      tu pun kire keta mewah gak kak jed…
      huhuhuhuh

      0
      0
      • nUrUl'zzz says:

        Btl 2,2 da katogeri keta mewah da kak jed…gaji ckup2 pkai wira jewww….cdih a,heqet kaki pn blm tntu aku nk dok dlm ferari 2…huhu…

        0
        0
  27. sayangizeify says:

    sebenarnya bg aku an byk mana rezeki dpt law x buat amal jariah pn x cukup gak….selalu je x cukup…..

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      betul…betul…

      0
      0
    • mcm omputih kan even dorg jahat tp kuat sdekah cam bill gates,warren buffet 2 siap ujudkan dana lgi…..tp kite org islam tahapetah cam sultan brunei adeke bgi mariah carey berlian hrge sejuta dollar same gak ngan sultan fahd arab saudi bgi hadiah kat condoleza rice 2 wtper baik sdekah kt palestin ke sudan ke….

      0
      0
  28. awekmas says:

    merendah diri laks jed ijau ni…memg le cantik keta tu…roadtax n insurans pun mahal gak…2x bulan jew pakai…sok2 kena tarik wawawawa…kelazzzz menjahit

    0
    0
  29. sayangizeify says:

    xpi setiap manusia ada rezeki msg2……kalau berusaha lbih lbih la dpt….law x xjgk……

    0
    0
  30. eclipse says:

    mn si anne n aries ney….
    tomei dorg mn??

    0
    0
  31. Penari Poco2 says:

    errrmmm…merah xcantik…
    xminat kaler tue ah…

    0
    0
  32. Akak Leen says:

    duit dia byk…duit laki dia pun byk….x heran klu ni kete dia…..tp nk ke ct beli kete cenggini? dia kn well known camne … tp kn kete ni klu ank dara / ank teruna naik ni mesti hebat bergaya la…… mcm akak yg dh berkeluarga ni lgsg x sesueiii…..brg2 ank aje pun dh penuh kete….

    0
    0
  33. awekmas says:

    keta apa pun kita pakai …janji duit bayar nye halal..janji kita naik x kena ujan ribut petir angin taufan…n tu hak o harta kita sendiri kan…bukan org len punya…kita pinjam nak eksyen konon

    0
    0
    • hantupensil says:

      ala skali skale blagak ngan keta orang…
      tapi jgn kantoi udah…
      hehehehe

      0
      0
    • Penari Poco2 says:

      betul2…

      0
      0
      • nUrUl'zzz says:

        hahahah…n btl3…ape yg btlnya pn aku xtaw…aduiiiii….

        0
        0
      • [email protected] says:

        I LUV MYVI….

        0
        0
  34. awekmas says:

    xpa AL kalo AL rasa x seswai gtu….i ada cdgn…beli bas jew wawawawa leh bw mcm2…hehehe…1 umah pun leh angkut wat cam caravan tu….

    0
    0
  35. Penari Poco2 says:

    aku out dulu jap…
    nak jpa KK (Ketua Kampung)…
    free nanti sbg balik…
    byeeee…

    0
    0
  36. [email protected] says:

    I LUV MYVI

    0
    0
  37. jed hijau says:

    cuba tengok tul2….makcik2 sebelah kiri tu kalau naik ferrari tu….mesti haru biru org keliling…..ingatkan yang turun kete sape…rupanya makcik temah…..

    hahahahha….hohohooh….hehehhehe…

    tabik spring makcikkkkkk……

    0
    0
  38. eclipse says:

    asal mcm xhangat jer ney…
    klu time si wawa tue…
    bkn men rmi lg yg komen…huhuhu..

    0
    0
  39. violet says:

    wahhhhhhhhhhh
    dasatnyeeeeee
    ct bak le wet hulur kt violet ni…
    cian nk bli mtr pn x mampu..
    aptah lg ferrari….

    tp law dpt la keta ni aku jln2 pusing johor..
    biar juliana banos jeles,…
    kuang222

    0
    0
  40. nUrUl'zzz says:

    hah…tomei org phng ka???

    0
    0
  41. eclipse says:

    mampu beli ferari kat shell jer…
    merah gak..huhuhu..

    0
    0
  42. jane says:

    bukan semua kita boleh dpt dlm dunia ni….. kadang tuhan bagi kekayaan harta…tapi takde anak….ada yg byk anak harta plak takde…ada yg ada harta dan anak …ada yg takde harta dan anak dan macam2 lagi lah yg hanya tuhan saja maha mengetahui kenapa dia bagi macam tu… cuma kita jgn angkuh dan riak dan menunjuk2.. tuhan tak suka …

    0
    0
  43. aries_april says:

    CNTIK…
    ARIES DRI DLU IDAM FERRARI 360 JA…
    KLAU DPT…
    SMPAI MATI BYR TK HBIS….:-)

    0
    0
  44. jernih says:

    keta si perampas somi orang rupenye… hehe

    0
    0
  45. Jojio says:

    Anuar Zain pakai Poshe….dasyat tuuu….single lagi…hihihu

    0
    0
  46. ANneDeSilva says:

    ambooiii…
    meriahnya sume arini..

    0
    0
  47. puteriaquarius81 says:

    aq bwk keta tolak jer.. ok per..

    0
    0
  48. ANneDeSilva says:

    ahoii…

    0
    0
  49. awekmas says:

    naik keranda?aku nak taubat dulu wawawa…jodoh pon lum dpt lg…

    0
    0
  50. jernih says:

    keta pinjam ni… hehe

    0
    0
  51. ANneDeSilva says:

    ala siti sewa dekat anne..
    pastu utang lg bape bulan tak bayar…
    hahahahahha

    0
    0
  52. sayangizeify says:

    dgn snang hati ct dapat keta 2 xpi ngan snang hati gak dato k dapat miliki aset yg len……(madu ct???)

    0
    0
  53. ANneDeSilva says:

    aies..
    td ko kata pasal 15 makaysia kan?
    amenda tu?
    video ke?

    0
    0
  54. violet says:

    law btl keta ct,rezeki dye kan…

    ne tw pasni rezeki aku lak..
    hahaaha..

    0
    0
  55. puteriaquarius81 says:

    kt kdai hj sarip bnyk jual nih..

    0
    0
  56. violet says:

    law dato k yg li kan la…

    AKU NK NGORAT DATO K…
    muahahahaha

    0
    0
  57. jed hijau says:

    akak masa baru2 kawen(10tahun dulu) …husband cuma ada saga biru tahun 1989….tu pun kekadang bayar kekadang tak….

    tapi berkat sabar…..Alhamdulillah…dapat gak apa yang akak ngan husband nak….

    yang penting sabar dik…sabar..

    pelan2

    0
    0
    • eclipse says:

      akak bt MLM ker?hehehe…
      bg la tips sket..
      nak gak kaya cm akak…

      0
      0
      • hantupensil says:

        btul3…
        kongsi le pglaman ngan kitaorang nih…
        heheheh

        0
        0
      • jed hijau says:

        tak buat MLM…tapi berniaga…

        sama2 berhenti kerje lepas ada modal RM10k
        mula2 buat keje kecik2..hage RM1k…..2tahun plak..RM40k…3tahun pas tu…Rm100K…dan seterusnya….

        berniaga apa sekalipun…jangan malu…orang marah dan tak suka…senyum je…sbb, customer always right…
        susah senang…kena share sama2..kpd yg kawenla…kalau ada rezeki lebih…sedekah…walaupun RM 1inggit…

        Insya-Allah…berjaya….

        0
        0
    • puteriaquarius81 says:

      btl tu.. rezki msg2.. cuma antara lmbat n cepat jer.. yg pntg sbr n ikhtiar..

      0
      0
    • Jojio says:

      Betui tu….mana ada budak baru lahir teruih boleh lari…ikut step…pasti kamu dari golongan yg sabar….

      0
      0
  58. jernih says:

    sekali tgk sebijik mcm keta ferrari aku pulak.. yg aku beli..kt petrol pump shell…
    baru aku perasan aku pun ada keta ferarri… alhamdulillah… hehehe :-)

    0
    0
  59. ANneDeSilva says:

    alahai..
    ariess..
    sape jek ko nk bidass?

    0
    0
  60. ANneDeSilva says:

    pening pala akuu…

    0
    0
  61. sayangizeify says:

    emm kengkawan suka x hdup cm ct ???

    0
    0
  62. eclipse says:

    boringnya….

    0
    0
  63. badboy says:

    tak suka.aku penah tengok program apa tah..tak best langsung life dia
    nak tengok wayang pun tak boleh..nak wat pe2 pun cam terbatas
    aku suka life yg free

    0
    0
  64. ANneDeSilva says:

    rezeki masing2…

    0
    0
    • aries_april says:

      yup…
      tuah aym nmpk kat kaki…
      tuah mnsia…
      smua kat tngn ALLAH…

      0
      0
    • badboy says:

      aku tak nafikan duit itu penting..bg aku kita boleh kaya tp jngn glamour..terbatas la pergerakan.tp deorg ni klu nak shoping..p luar negara jer.
      kita setahun skali jer p melancong..

      0
      0
    • tOmEii says:

      yup…..xsume tu indh sprt y diimpikn kn….
      kdg2 org ni byk duit tp xbhgia…stress jek…huhu

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        betul…ader wang xsemestinyer bahagia…
        kalo xder wang…boleh bahgia wlupun xckp mkn…
        tp kalo beruang…sume cabut lari…

        0
        0
  65. sayangizeify says:

    satu saja anugerah yang ct xdpt miliki smpi skg…korang try lah teka….

    0
    0
  66. Rin says:

    knape ckp @ teka ni kete Ct..?

    0
    0
  67. eclipse says:

    aries sp yg nak bidas tue??

    0
    0
  68. badboy says:

    dia tak sedia lg ko nak dapat anak

    0
    0
  69. badboy says:

    ha3 jom tukar topik..sepe gerangannya gadis berbaju oren di sebelah ferrari itu?

    0
    0
  70. jed hijau says:

    jom p page sebelah…

    cepattttt…acah je tu….

    jumpa lagi esok…bye…

    can..cin…cau…

    0
    0
  71. hantupensil says:

    hello anybodyhomes…
    huhuhuh

    0
    0
  72. ANneDeSilva says:

    bengang tol aku ni…
    baru lpas gaduh dgn boss aku..
    bodo punya cina….

    0
    0
  73. ANneDeSilva says:

    saket toll hati aku…

    0
    0
    • eclipse says:

      sbr yea…
      tarik nafas pelan2…
      sp nama boss ko tue?
      nti aku suh antu cekik dia mlm kang..

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        jgn pelan sgt…
        x angkat2 kang…hehehe…
        boleh buat laporan kat jais nie…boss cina mengamuk…

        0
        0
      • hantupensil says:

        bole2 meh bg tau kat mane umah bos ka…
        nanti malam aku cekik…
        aku cas murah2 je kat ko…
        hehehehe

        0
        0
  74. badboy says:

    banyaknya keje..tinggal aku sorang jer ni kat opis..hantu pensil ko jngn datang tau

    0
    0
  75. Penari Poco2 says:

    tukar keta lar plak kak nara…
    asyik2 ferrari nie jer…
    keta exora ker…aku minat…huhuhu…

    0
    0
  76. ANneDeSilva says:

    sapela tempat aku nk luahkan mara./…
    sedihhnya…

    0
    0
  77. ANneDeSilva says:

    bengang…

    0
    0
  78. eclipse says:

    jgn la bengang2…
    ko dh sepak blom bf ko tue??hik..

    0
    0
  79. badboy says:

    aku faham perasaan ann sbb aku sll gak hangin ngn bo aku..hu3
    bila hangin tu yg emosi tak menentu.bila di sentuh ckit tu yg melenting..
    sabar ann
    ko anggap jer ko tengah cakap kat budak kecik yg tak reti bahasa

    0
    0
  80. badboy says:

    k guys…aku nak balik.lapa dari pg tak makan.keje3…sok aku seminar 2 hari.jumaat cuti.so isnin mungkin kita jumpa balik.tengok keadaan la..kalau aku boleh menyelinap masuk bn aku masuk..rindu kat korang nnt..
    melihat telatah korang

    0
    0
  81. hantupensil says:

    aku plak nak marah nih….
    elok2 aku design bos aku suh ubah plak…
    arghhhhhhh……..!~!!!!!!

    0
    0
  82. sue says:

    yup betul2 nie mmg kereta dato ct n dato k..huhu ari tue dia dtg dekat menara taming sari, melaka.tp herannya macammana gmbr nie leh tersebar lak ye…huhu cepat betul beatifulnara nie..bgus2….-:)
    kalo nk gmbr jelas lagi nti sy emelkan..huhu

    0
    0
  83. violet says:

    yuhuuu..
    sume org dh lek kot…

    0
    0
  84. violet says:

    aik..
    sume dh lik..
    aku kumen swg je..
    kih kih kih..

    OH FERRARI…
    MARI LA KE MARI HEI HEI FERRARIIIII

    0
    0
  85. cheeda says:

    nie bukan ferrari norman kru ke..?norman ke yusry tah..tktau silap ke tak..hhuhu

    0
    0
  86. Penari Poco2 says:

    errrmmm…
    kat sini tadi dah magrib…
    pastu aku layan ferrari nie jap…

    0
    0
  87. syamiza says:

    Assalammualaikum…….

    Hai jumpa lagi semuaaaa…..

    Dah solat ke korang nih……?

    Wah cantiknya keta Datuk siti…..mewah tu…..

    Kalau dapat sebiji mcm tu….bestnyerrr……

    0
    0
  88. syamiza says:

    Mana semua member tenet nihh…..buka posa kerrr?

    Selamat berbuka…. Moga ibadah puasa hari ni diberkati Allah…

    Selamat menjamu selera…..

    0
    0
  89. mehlah dtg, aq tgh boring nih leh gak hiburkan ati tgk ko brjoget….wakaka…..

    0
    0
  90. hantupensil says:

    arghhh…sape2 tolong hiburkan aku…
    tensionnnn……huhuhuhu

    0
    0
    • syamiza says:

      hai antuu…..
      Kabare wak ?
      Ko tak takut ke berkeliaran kat Bn awal2 nie…..
      Kang kena cekup…. baru ko tau….
      Eh sian kat ko yer antu…. nak melalui hari 2 terakhir kat bn ni…..
      Maklum larrr… nanti bulan posa ko kena ikat…
      Jadi kau bersukaria la sekarang…..heheheh:)

      0
      0
  91. awekmas says:

    mai i hiburkan u antu …la nape tak udah lagi u kat cni eh..nape tension

    0
    0
  92. mizzmimie says:

    rasanya betul keta ni milik siti nurhaliza coz ada sumber yg boleh dipercayai saksi kejadian dimana siti telah hadir pada 1 majlis di Utara Semenanjung dgn Ferrari ni

    0
    0
  93. awekmas says:

    kiranya ofis n umah le ni eh 2 in 1 jugak ke hehehe
    nape nak tgu kul 12..kul 12 tu x ke awal lg..

    0
    0
  94. gosipgurlfea says:

    Erm nak keta tu…………….

    0
    0
  95. jane says:

    weiii korang masuk la kat oh bayu… tengok siti pakai tudung….. orang2 kat situ dok tergolek anjing gelakkan tudung dia pakai…takpe la aku citer sikit….dia pakai tudung saji kat kepala……lawak2 bukan lawa eh lawak kihkihkih

    0
    0
  96. syamiza says:

    eh naper malam ni tak happening sgt? selalu time2 ni dah byk yang dok balas2 msg…. senyap jer mlm ni… Nape errrkkk?
    internet problem kerrrr?

    0
    0
  97. syamiza says:

    nak out la cam niiii……………. :(
    tak der pun member2 ….
    msg sensorang kerrr?
    :(

    0
    0
    • hantupensil says:

      sy ade la…
      jgn la lari
      huhuhuhuh…

      0
      0
      • syamiza says:

        heheh…. aalah tak takut kat antu…. bukan antu betul pun….
        kat sekolah kita pun ada hantu….real lagi…. ada bebudak yang dah kena kacau…. kecik2 lagi bebudak tu dah nampak mcm2….sian dorang…..

        0
        0
  98. hantupensil says:

    aik aku msuk jek larik smua…
    huhuhuhuhu :(

    0
    0
  99. gosipgurlfea says:

    toi gak noh..kang nak wat kerja pon susah..bebudak suma suka ang cam cerplos tuh hehehhe

    0
    0
  100. gosipgurlfea says:

    mustilah tidak aku tak ckp cam ginilah dah besa lah hantupensil

    0
    0
  101. pingkypanthers says:

    fuyoh ferrari tu…
    ala lg pun dia mmg mampu pun nk pakai ferrari ni..
    kita pun mmpu gak mmpu nengok…
    hehehe…

    0
    0
  102. syamiza says:

    huh…..

    0
    0
  103. syamiza says:

    serve broadband celcom ni…… ada problem arrr mlm ni….. grrrrrrr…… geram tul….

    0
    0
  104. hantupensil says:

    dia suh tido ar tuh…
    sbb tu problem brokband tuh..
    hehehe

    0
    0
  105. gosipgurlfea says:

    korang guna briadband gak ka? aku pon hemseh gak kekadang broadband hapa berukband!

    0
    0
    • syamiza says:

      hehehhee….. waktu2 penting ni la dia nak error….. adoyai…. no wonder la tak meriah….. upernyer2 ada masalah….. kita serupa…..kita serupa….

      0
      0
  106. gosipgurlfea says:

    haha fail errore bebeh–broadband–

    (^_~!

    0
    0
  107. gosipgurlfea says:

    hawat aku selalu taip silap nih..:( dah ngantok agaknya..

    0
    0
  108. bebygaox says:

    sape2 ade game yang comel2 tak..

    0
    0
  109. gosipgurlfea says:

    eh suka game rupanya beby nih.. erk tu install software barula ” ALICE IN WONDERLAND”

    0
    0
  110. Wak Tempe says:

    ngingoooooo…….ngingoooooooo……….wak nk g ngeteh……….

    0
    0
  111. hantupensil says:

    bubye smua…
    aku nak balikk…
    yeehaaa….
    keja udah siap…

    0
    0
    • syamiza says:

      byee antu…. hati2 tau…. jaga diri…..

      Sebelum tido cuci kaki dan baca doa yerr…..

      Mana la tau……

      Hantu…. mana hantu….?

      ada hantu mana-mana….

      heheh lagu utk antu…..kekekekek :)

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        aiiik…antu…
        ko msh mengomen lg, dah lewat…baru balik…
        ish…ish…
        kok yer pun nak menang, kesihatan kene jaga ckit…

        0
        0
  112. Wak Tempe says:

    pnat tol laa wak ari ni…..sok wak kene keje…….dh bis ngeteh……blik dulu laaa…… moga wak mimpi pererri…wak nk bwk siti……..syamiza…………….ronda2 kt kbun sawit…..heehee……………

    0
    0
    • syamiza says:

      dah la tu wak tempe…..

      g la tidurr….. esok pagi nak bungkus tempe lagik…..

      karang tempe nya tak jadi…. terbantut……. dah tak bleh

      nak makan tempe goreng cicah sambal kicap……

      0
      0
  113. syamiza says:

    Kadang-kadang bila seseorang terkurang cakap, orang melabelkan sombong. Walhal empunya diri bukan nak menyombong tapi dah tiada idea, tak tahu nak cakap topik apa. Katanya le…. Hehehe. Sebenarnya kurang bercakap, lagi selamat.

    Kadang-kadang terlebih cakap hingga tercakap perkara-perkara yang tidak sepatutnya dicakap. Tak pasal-pasal ada pulak yang berjauh hati, terguris perasaan.

    Lebih teruk lagi, ada ketikanya bila kemarahan tidak dapat dikawal, terkeluar pulak perkataan-perkataan yang menyakitkan telinga a.ka. terkasar tutur kata. Lagi le remuk bernanah hati dan perasaan orang yang mendengarnya. Begitu besar penangan lidah.

    antara bahaya lidah ialah:

    Berkata-kata perkara yg tidak memberi manfaat kpd diri sendiri dan orang lain.
    Berlebih-lebih dalam percakapan.
    Berdebat hanya untuk mencari kebenaran diri sendiri.
    Bertengkar.
    Mencaci dan memaki hamun.
    Membuat fitnah.
    Mengumpat.
    Menghina, mentertawa atau merendahkan orang lain.
    Membuka rahsia.
    Janji atau bicara dusta.
    Nak selamat? Tolong jaga lidah masing-masing.

    Jumpa lagi esok….. Insyaallah…..

    0
    0
  114. Awekcomel says:

    boleh tahan ferrari ni, nak angkut satu 40 tahun akan datang.

    0
    0
  115. Penari Poco2 says:

    Pagi sume…
    sblm start keje aku layan ferrari merah nie dulu…

    0
    0
  116. Wak Tempe says:

    Salammmmmm Satu Malaysiaaaaaa………hai syamiza, gosipgulfea….awek comel…..
    ……..ngingooooo………………ngingoooooo………Dh smpai pong wak kt pjabat………..naek pereri wak………

    Syamiza…….ko keje ek?…….Aku ari ni xdi bginye lngsung keje……goyang kki………Tp keje smalam tgh tunggu laaa……mlambak wooooo………………..ok la….wak nk g ngeteh dulu……..isi prut…mkn tempe…..

    0
    0
  117. Wak Tempe says:

    Salammmmm……….penari poco2…
    ko dh bf lom?………wak tengah ngeteh……….

    0
    0
  118. badboy says:

    morrrrninggggg…demi BN rela aku menyelinap ckit masuk sblm aku p kursus..

    0
    0
  119. Wak Tempe says:

    laju ckt laa pkai pereri ni……..tkut x smpai pjbt…..nnt kne bambu bosss……..gji kene potonggg……..waaaaaa……

    0
    0
  120. gosipgurlfea says:

    morning suma! takdak gosip baru ka ???

    0
    0
  121. Penari Poco2 says:

    Pagi yg ceria…
    naik ferrari merah menawan…

    0
    0
    • aries_april says:

      pg2x yg ceria….
      lg sdp naik ferrari mkn ccur keria….

      0
      0
      • nUrUl'zzz says:

        huh cucur keria da lma x mkn 2….sdp gk klu kna time pequt mtk diisi nihhhh….

        0
        0
      • [email protected] says:

        eh sedap tu ada cucur keria…

        0
        0
    • [email protected] says:

      kg tumpang poco skali ek….nak duk belakang mcm bossss

      0
      0
  122. kak long says:

    Salam. Saya pernah talipon TV9 complain pasal peserta Gadis Melayu Syarifah Yasmin Suraya,tapi, TV9 kata tak pa mungkin itu semua cuba menjatohkan peserta sahaja. Even saya dah suruh penerbit tu bukak laman web beautiful nara. tak tahu apa moral yang ingin disampaikan pada penonton melalui GM ini tak tahulah.

    0
    0
  123. jernih says:

    Da… Salammm.. n Selamat Pagi Semua.. :-)

    0
    0
  124. violet says:

    morning…
    wah2 msh cite ferrari…
    emm xper sat lg tkq la tu…

    korang2 yg ade kt cni dh b1st lum..??
    huhu

    0
    0
  125. syamiza says:

    Assalammualaikum……

    Selamat pagiii…… Kabare semuaaa???

    0
    0
  126. Penari Poco2 says:

    errmmm…
    xnak tukar keta lain ker…
    asyik2 ferrari nie jer…

    0
    0
  127. syamiza says:

    Tinggal lagi beberapa hari jer lagi nak berpuasa…. tak sabar rasanya nak sambut ramadhan tahun ni…..

    0
    0
  128. eclipse says:

    morning sume…
    xde news br ker??

    0
    0
  129. Akak Leen says:

    agak2 berapa road tax kete ni ek?

    0
    0
  130. Jojio says:

    Road Tax dia mau RM 20k++

    0
    0
    • eclipse says:

      awl ko pg ney jojio…
      bkn slalu dh tghari br ko mncl??

      0
      0
      • Jojio says:

        Selalu baca komen orang dulu….hihihi

        0
        0
        • Akak Leen says:

          akak kn smjk korang smua duk gaduh2 tu kn….jd asyik/ralit duk baca korang berbalas2 statement…. kkdg nk gelak pun ada jgk….hal2 kecik pun bleh jd gaduh…asyik duk baca post korang smpaikan akak sndiri terlupa nk komen….nak2 kt page ‘pengantin baru’ tu…huhuhu…

          0
          0