Written by AbangNara | April 7th, 2009

gambar imej terbaru nikki

Not bad jugak gambar imej terbaru Nikki nie. Nampak lebih elegant, mantap dan seksi sikit. Mungkin nak menunjukkan kematangan Nikki kot.

Tengok lagi gambar imej terbaru Nikki dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar imej terbaru nikki

gambar imej terbaru nikki

gambar imej terbaru nikki

gambar imej terbaru nikki

268 responses to (GAMBAR)Imej Terbaru Nikki, Mengangkang Tue

  1. nekounam says:

    huhh..beznye kalo aku ada kat dpn die..

    0
    0
  2. Bunga says:

    .: Sbb muka dia x cun laa kena pakai baju sexy lak..ketiak bekerak 2..kena gi spa nie scrub bg ilang..huhu :.

    0
    0
  3. fiza224 says:

    aku pun rase mcmtu… sbb muke xlawo,tu yg kene pkai seksi tu…sbb nak tarik perhatian..

    0
    0
  4. bUDakgEnIus says:

    LAWA ke dia nie??

    LAWAK lagi makcik jiran umah sebelah bapak sedara aku!!haha…

    Korang nie mata dah jibol agaknye…Pantang seksi je trus lawa..LAWA tu satu yg subjektif,bukan hnya fizikal je…HADOYAI…

    0
    0
  5. ain says:

    hai perempuan bla dok kangkang mcm ni..adoi peliknya…

    0
    0
  6. lilies says:

    mcm2 style bergmbr skrg niyh…hish2..

    0
    0
  7. flower says:

    x malu btol la ko ni kangkang..

    0
    0
  8. Penari Poco-poco says:

    Salah tu, bila die tekangkang, angin pulak yang keluar dah….ha..ha..ha

    0
    0
    • nekounam says:

      wanginye…haha..

      0
      0
    • bUDakgEnIus says:

      APE PLAK..

      ANGIN kuar kat belakang,
      BUKAN kuar kat depan…

      ahahaha…

      0
      0
      • ain says:

        biaq la angin tu kuaq..
        dia dh x blh nk tahan tu…
        kna pakat2 tutup hidung la huh!

        0
        0
        • bUDakgEnIus says:

          Ade ke angin kuar kat DEPAN?

          PELIK LAK AKU…

          KomPiuSrIsm plak aku..

          0
          0
        • Penari Poco-Poco says:

          Tu la aku cakap tadi. Ko tu bukannya genius sangat. Angin kuar dari arah mana pun x tau…ko ni sikit2 rujuk buku, sikit2 rujuk buku. Pandai sangat ke ko nih? Aku lagi genius dari ko, tau x?…angin masuk kat depan, asap pulak kuar pakai pintu belakang…betul x nekounam??????

          0
          0
        • bUDakgEnIus says:

          SUKATi ko la poco hayamm..

          ADE JE YG X PUAS HATI NGAN AKU…

          AKU TAK BERSALAH DALAM HAL NIE…

          MEREKA & KELUARGA MEREKA YG BERSALAH..

          hahahaha…

          0
          0
        • Penari Poco-Poco says:

          Aku bagi komen membina kat ko.

          0
          0
        • bUDakgEnIus says:

          INFO:

          Tarian poco2 merupakan tarian kedepan & kebelakang SAMBIL HAYUN KAKI..

          Lepas tue muzik dia boleh kata layan juga ar..

          tapi TAK PASTI,
          org yg bernama Tarian Poco-poco ini boleh menari tarian poco-poco dengan baik..

          0
          0
        • bUDakgEnIus says:

          Ko SALAH tarian poco-poco..

          YANG SEBENARNYA:

          Angin kuar kat belakang & Depan,
          Mengikut teori floating,
          Bila ko kentot,
          Gas metana terhasil kat dubur ko,
          Then Bila ko sendawa,
          Bau mcm siot kuar dari mulut ko..

          Mengikut Teori Perokok;
          Bila ko sedut hasap rokok,
          Then ko hembus,
          Ada 3 lubang yg akan kuar asap,
          1.Lubang Hidung,
          2.Rongga Mulut..
          &
          3. Lubang ape? TEKA AR..!!

          SAtu lagi lubang EKZOS AR!..APE LA KO..!!

          hahahaha…

          0
          0
        • nekounam says:

          kmk PK btol juak..Apa jenis asap yg kuar ya?

          0
          0
        • Penari Poco-Poco says:

          Ko ni kata aku je yang ada kentot, ko selama ni x penah kentot ke? Ntah2 perut ko sekarang ni dah banyak simpan angin kentot yang x kuar2 sejak 2 dekad ni….x tau plak aku yang kat badan ko ni ada lubang ekzos…siannya. Satu-satunya kat dalam dunia ni…

          0
          0
        • nekounam says:

          Tutup hdung skrang..dia nak lps tuu!!

          0
          0
        • flower says:

          haha..tutup cepat..

          0
          0
      • flower says:

        kluar kat depan 2 angin lain lak..

        0
        0
  9. pim says:

    ape ape aje la…

    0
    0
  10. garfield_82 says:

    buruknya mengangkang2

    0
    0
    • ain says:

      memg buruk pn

      0
      0
    • Penari Poco-Poco says:

      A..a..mengangkang macam beruk la pulak.

      0
      0
      • bUDakgEnIus says:

        BERUK biasanya bergayut,
        Bukan mengangkang…

        BIASANYA yg suke menngangkang ni ORG POMPUAN,
        Bila dorg tengok TV kat Umah..

        hehehe…
        (Ni berdasarkan kajian la…)

        0
        0
        • Penari Poco-Poco says:

          Ye la, selama ni ko buat kajian ilmu alam manusia! Aku plak buat kajian pasal beruk, tu pasal aku tau beruk tu mengangkang bila berjalan…

          0
          0
        • bUDakgEnIus says:

          TU LA PASAL…
          Aku suh ko blajar FALSAFAH xnak..

          Jgn jadi macam charles DARWIN,
          Teori dia “Revolusi manusia dari beruk”
          Ko tu pengikut dia ar tue..!!

          Falsafah alam & manusia lagi baik dari falsafah beruk!

          hahahahahaha…

          0
          0
        • nekounam says:

          Ingat tuu, FALSAFAH PENDIDIKAN NEGARA…apa? tauk tak? hehe..

          0
          0
        • Penari Poco-Poco says:

          Falsampah ko tu x hbs2….cuba ko tengok diri ko tu, tangan ade 2 kan, sama mcm beruk jgk. Kaki 2 kan, berjalan mcm beruk jgk. Mata, telinga, lubang hidung, semuanya 2, beruk pun sama jgk kan. Yang ko xnak mengaku asal ko dari beruk ni apasal?

          0
          0
        • nekounam says:

          poco2…sabar..ktk nampak mcm manas jak..relaks la..k

          0
          0
        • Penari Poco-Poco says:

          Bukan manas…ini adalah PERDEBATAN di antara tokoh manusia dgn tokoh beruk…eh, betul ke apa yg aku cakap nih?????

          0
          0
        • bUDakgEnIus says:

          KO LA TOKOH BERUK..

          wahai si penari poco-poco..

          0
          0
        • zurie says:

          Wah…ayat giler kate kat perempuan…

          0
          0
      • flower says:

        beruk ok gak la kangkang..

        0
        0
  11. chomey87 says:

    makin hari makin x senonoh lak aku tengok si nikki ni… tau r non muslim tp agak2 r kan….

    0
    0
    • ain says:

      ada lg artis yg teruk drpd ni lg
      admin..tlg cri kn yg lebih pns..
      nti kta bndingkn tgk

      0
      0
    • chomey87 says:

      ok aku set je… kite compare kan artis non muslim n muslim… ntah2 kite punye artis muslim ni lg x hengat dunia kan…(actually da tau pon pe’el artis kita)

      0
      0
  12. nekounam says:

    dah laa tuu.. bdasarkan kajian aku kan, korang smua dah solat maghrib x? smua kna PK tu sedalam2..isyak pun dah masuk kalo kat kch..

    0
    0
    • bUDakgEnIus says:

      TEKA-TEKI:

      Banyak2 solat,
      Solat ape ada 2 tahiyat awal,
      Satu tahiyat akhir?

      APA DIA?

      0
      0
      • Penari Poco-Poco says:

        Aku x tau le ko ni dari mazhab mane? Setau aku solat zohor, asar dan isya’ ade satu tahyat awal dan satu tahyat akhir. Magrib pun same. Subuh satu je tahyat akhir. Ko belajar solat dari mane ni?

        0
        0
        • bUDakgEnIus says:

          TU MENUNJUKKAN:

          Ko tak menghayati solat..

          Solat yg ade 2 tahiyat awal,
          satu tahiyat akhir ialah…

          Solat magrib bagi makmum masbuk rakaat ke-2..

          HHHmmm…Byk mulut,tapi xde ape..
          Hhhhmmm…

          0
          0
        • Penari Poco-Poco says:

          Kalu cakap pasal masbuk tu aku tau le….ni aku cakap pasal solat 5 waktu yang xde masbuk…

          0
          0
        • Penari Poco-Poco says:

          Mulut aku satu je….

          0
          0
        • bUDakgEnIus says:

          BUKAN POMPUAN ADE 2 MULUT KE?

          HAHAHAHHAA….

          0
          0
      • nekounam says:

        aku PK..
        mmg susah jgk soalan dia nie..
        soalan subject master dgree(Civil Eng.) yg aku ambil dulu taklah ssh mcm nie..

        0
        0
    • chomey87 says:

      ni teka teki ape? olok2 ke btul2… aduh penink pale aku pk… tbe2 jek cam nk kene migrain lak…

      0
      0
  13. kila87 says:

    huhu..budget seksi la tu..ngee..

    0
    0
  14. pocongcomei says:

    adeh… mcm2 korg komen ekk.. dh mcm chatting room dh… aku nk join leh tak?? tapi aku rse cm aku dh lmbt msuk barisan…hurmmm..

    0
    0
  15. fiza224 says:

    kpd pocongcomei… egko join lain kali jelah,pgi masuk brisan nu… lgpun dah xde ruang dah utk egko comment,asyik ain ngan flower je…

    0
    0
  16. wan says:

    alang2 da kangkang bek selak trus….br best

    0
    0
  17. blade says:

    muka lawa , mandi ke x mandi dia nie………

    0
    0
  18. TaBLo says:

    seorang yg hodoh

    0
    0
  19. syazleen says:

    Biasa jer pose mcm tue…………

    0
    0
  20. baek trus selak skirt sambil tu sambil menjarit….” SURPRISE!”

    0
    0
  21. nobody says:

    bg masuk angin jew tu…. kankang lebih2……
    gmbr yg tunjuk ketiak lak, nk bg tau yg dia xde bulu ketiak…hehehe… gurau je

    0
    0
  22. lalauba says:

    huhuhu lau ak ada kt dpn 2 errrmm??hotttt

    0
    0
  23. Rozali Md Ali says:

    Saya baru darjah satu. Agak2 boleh dapat nenen akak niki lagi tak? kira baby lagi nih.

    cikgu kata saya tak cukup kalsium ni.

    0
    0
  24. secret person... says:

    macam tahik jerkkkkkkkkkkk

    0
    0
  25. jernih says:

    tp kat tangga tu x mao lak kangkang… nyepit lak..
    haduii jahat komen aku

    0
    0
  26. shaya says:

    demi utk mengetengahkan diri dia rela menjadi seksi supaya org tengok seksa dan popular di majalah dan media hiburan

    0
    0
  27. shaya says:

    demi utk mengetengahkan diri dia rela menjadi seksi supaya org tengok seksa dan popular di majalah dan media hiburan sebab wajah dia tk seberapa

    0
    0
  28. […] sungguh gambar Ning Baizura duduk nie. Tak macam Nikki yang terkangkang lebih tak […]

    0
    0
  29. minah nomad says:

    motif dia pose gitu kan…

    0
    0